Jakého psa máte u koní?a dalsí jina zvírata?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.12.2009 17:51
cookie

XXX.XXX.161.14

Jak se Vam psi snaseji s konmi?berete psa s sebou na vyjizdky?Já mam bílého boxera,je sice hluchy,ale je to nas milacek.chodí pekne na voditku s konem,bohuzel nemuze na volno,bo na nej nemuzu zarvat. jeste se mnou jezdí 2 krysarice,ty hluche nejsouJinak mam ve staji par kocek,a nejaké myši se taky najdou

2.12.2009 17:54
cookie

XXX.XXX.161.14

cookie napsal(a):
Jak se Vam psi snaseji s konmi?berete psa s sebou na vyjizdky?Já mam bílého boxera,je sice hluchy,ale je to nas milacek.chodí pekne na voditku s konem,bohuzel nemuze na volno,bo na nej nemuzu zarvat. jeste se mnou jezdí 2 krysarice,ty hluche nejsouJinak mam ve staji par kocek,a nejaké myši se taky najdou

a tady uz vyrostl,po vyjizdce nevypada tak bíle

2.12.2009 18:00
axl

XXX.XXX.17.201

cookie napsal(a):

Ahoj, ja mela bileho svycarskeho ovcaka a ted mame Jack Russell teriera a to je neunavny zivel, se kterym neni problem dat vyjizdku a pak jeste radi

2.12.2009 18:04
kukinatost

XXX.XXX.219.111

cookie napsal(a):

tak moje bestyje vidí a slyší až moc dobře..:)
jeden je vyloženě jenom oxid stájový, který by byl jednoznačně šampion v tom, jak umí překážet...bohužel dává úspěšně kurzy překážení i tomu druhému...ten mě doprovází úplně všude, takže i na vyjížďky, akorát na trénink ho netahám, tam by mě moc netěšilo, že krouží, přiježďuje a gymnastikuje, případně skáče se mnou..:)
ten starší Kuki je klasické dobračisko GR, a ten akční je napůl staff a napůl RR - Ritchi alias Svačina:)

2.12.2009 18:08
kukinatost

XXX.XXX.219.111

kukinatost napsal(a):
tak moje bestyje vidí a slyší až moc dobře..:)
jeden je vyloženě jenom oxid stájový, který by byl jednoznačně šampion v tom, jak umí překážet...bohužel dává úspěšně kurzy překážení i tomu druhému...ten mě doprovází úplně všude, takže i na vyjížďky, akorát na trénink ho netahám, tam by mě moc netěšilo, že krouží, přiježďuje a gymnastikuje, případně skáče se mnou..:)
ten starší Kuki je klasické dobračisko GR, a ten akční je napůl staff a napůl RR - Ritchi alias Svačina:)

a druhý rezavec s pruhem - Svačina:)

2.12.2009 18:14
kukinatost

XXX.XXX.219.111

kukinatost napsal(a):
a druhý rezavec s pruhem - Svačina:)

no trochu foto pro představu, jak vlastně vypadá..:)

2.12.2009 18:27
sheril

XXX.XXX.88.21

kukinatost napsal(a):
no trochu foto pro představu, jak vlastně vypadá..:)

No já mám Německého ovčáka Akima 8 let,Akušku,s nejstarší kobylkou si velice rozumějí,ted zrovna tento týden jezdíme společně pro seno.Jinak s nejmladší kobylkou je to zlí,koše ho,kopeho,asi má špatnou skušenost se psi.A chudák pes nejvíc trpí,protože má boudu ve výběhu.Jinač když jsem přivezla Akima asi 2 nebo 3 roky,tak mi chtěl Lucku za kousnout

2.12.2009 18:34
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
No já mám Německého ovčáka Akima 8 let,Akušku,s nejstarší kobylkou si velice rozumějí,ted zrovna tento týden jezdíme společně pro seno.Jinak s nejmladší kobylkou je to zlí,koše ho,kopeho,asi má špatnou skušenost se psi.A chudák pes nejvíc trpí,protože má boudu ve výběhu.Jinač když jsem přivezla Akima asi 2 nebo 3 roky,tak mi chtěl Lucku za kousnout

Jinak mezi konmi pochoduje 1 brojler,1 slepá slepice,jen ze začátku před 3 lety jí kobyla vzala místo míče,ted jí nic nedělaj,nevyplaší je ani bláznivý páv,který tam poletuje ze stáje na zem a obráceně,v seně se musí opatrně přehrabovat,protože tam pinkaj moji kocouři,skoušela jsem je dát koním na záída,ale ani jednomu se to nelíbilo,kočky sedaj s oblibou nad koryto se senem

2.12.2009 19:35
michel

XXX.XXX.55.229

sheril napsal(a):
Jinak mezi konmi pochoduje 1 brojler,1 slepá slepice,jen ze začátku před 3 lety jí kobyla vzala místo míče,ted jí nic nedělaj,nevyplaší je ani bláznivý páv,který tam poletuje ze stáje na zem a obráceně,v seně se musí opatrně přehrabovat,protože tam pinkaj moji kocouři,skoušela jsem je dát koním na záída,ale ani jednomu se to nelíbilo,kočky sedaj s oblibou nad koryto se senem

Ahoj my jsme si pořídili brazilskou filu, s mím koněm si rozuměli skvěle ale na vyjížky není. Ráda běhá někdy až moc ale později to brala jako lovení no a nedovedu si představit kdyby jme někoho potkali ale věřím že s trouchou cviku by to šlo. teď mám koně jinde tak loví jen kolemjdoucí :-)

2.12.2009 19:37
cookie

XXX.XXX.161.14

cookie napsal(a):

s krysaricí

2.12.2009 19:37
michel

XXX.XXX.55.229

michel napsal(a):
Ahoj my jsme si pořídili brazilskou filu, s mím koněm si rozuměli skvěle ale na vyjížky není. Ráda běhá někdy až moc ale později to brala jako lovení no a nedovedu si představit kdyby jme někoho potkali ale věřím že s trouchou cviku by to šlo. teď mám koně jinde tak loví jen kolemjdoucí :-)

to je pelech pro kocoura sotva se tam narve on

2.12.2009 19:50
remonek

XXX.XXX.82.124

cookie napsal(a):
s krysaricí

Mám německýho ovčáka x československym vlčákem. Neskutečně temperamentní zvíře, ale bohužel má tu vlastnost,že koniska nahání. Oni neudělaj nic jí a ona zas jim, ale na vyjížďkách by to nedělalo dobrotu. Tudíž u koní oxidí jen ve stáji.
Další je kokršpaněl, to je spíš pes našich. To je tvrdohlavec, tvrdohlavá a pustit ho někde na volno,tak mám jistotu,že zmizí v nejbližším křoví a vrátí se tak za pár hodin

2.12.2009 19:51
lucaf

XXX.XXX.143.252

cookie napsal(a):
s krysaricí

Já mám u koní toto
Velice rychle se naučil jak se ke koním chovat,máme i ovečky a spolehlivně žene stádo i ovce domů i ven

2.12.2009 20:01
iisaabeel

XXX.XXX.205.136

remonek napsal(a):
Mám německýho ovčáka x československym vlčákem. Neskutečně temperamentní zvíře, ale bohužel má tu vlastnost,že koniska nahání. Oni neudělaj nic jí a ona zas jim, ale na vyjížďkách by to nedělalo dobrotu. Tudíž u koní oxidí jen ve stáji.
Další je kokršpaněl, to je spíš pes našich. To je tvrdohlavec, tvrdohlavá a pustit ho někde na volno,tak mám jistotu,že zmizí v nejbližším křoví a vrátí se tak za pár hodin

Tak ja mam u koni slepice nebo spis chodi mi tam,navzajem se toleruji,pak kocky opet se toleruji mela sem kocku ktera s nema spala ve slame a kdyz sem davala masch tak s jednim konem zrala s kyblu,pak 3 psy 2 maly ty se jich boji a pak kavkazana ten ma pastevecky pud takze kone ho naprosto toleruji a on je taky ald dokaze je taky vytlacit na horni pastviny nebo je zahnat domu s jednim si obcas hrajou ve vybehu

2.12.2009 20:08
zuza

XXX.XXX.45.6

cookie napsal(a):

Surikatka

2.12.2009 20:47
bbb

XXX.XXX.147.125

zuza napsal(a):
Surikatka

Merlinek- BOC

2.12.2009 21:14
leennyy

XXX.XXX.134.130

bbb napsal(a):
Merlinek- BOC

Tak já mam psy dva.
První je kříženka kokříka s něčím, vzali jsme si jí před 6lety z útulku. KOně předtím asi nikdy neviděla, ale chovala se jako by s nimi žila celý život. Neútočila na ně, nepletla se jim. Od té doby jsem jí brala sebou na vyjíždky. Barunka je velice temperamentní a i několika hodinová projíždka jí nedělala problémy.

2.12.2009 21:18
leennyy

XXX.XXX.134.130

leennyy napsal(a):
Tak já mam psy dva.
První je kříženka kokříka s něčím, vzali jsme si jí před 6lety z útulku. KOně předtím asi nikdy neviděla, ale chovala se jako by s nimi žila celý život. Neútočila na ně, nepletla se jim. Od té doby jsem jí brala sebou na vyjíždky. Barunka je velice temperamentní a i několika hodinová projíždka jí nedělala problémy.

Druhý pejsek je labrador, kterého jsem se ujala v březnu. Je mu 5let. Do té doby koně asi taky neviděl, ale nemá s nimi jediný problém. Občas jsem ho na vyjíždky brala, ale jelikož se mi zdálo moc brát sebou ven dva psy a bylo mi zase líto nechávat jednoho doma, na vyjíždky jsem je brát přestala a chodím s nimi na procházky zvlášt, nebo je beru s koňmi, ale jen na procházky na ruce

2.12.2009 23:50
westgirl

XXX.XXX.227.219

leennyy napsal(a):
Druhý pejsek je labrador, kterého jsem se ujala v březnu. Je mu 5let. Do té doby koně asi taky neviděl, ale nemá s nimi jediný problém. Občas jsem ho na vyjíždky brala, ale jelikož se mi zdálo moc brát sebou ven dva psy a bylo mi zase líto nechávat jednoho doma, na vyjíždky jsem je brát přestala a chodím s nimi na procházky zvlášt, nebo je beru s koňmi, ale jen na procházky na ruce

nám se motají kolem koní kočky,kotě, slepice chodí vyzobávat oves z hnoje,krocaniˇ(už jsou skoro ale zlikvidovaní chudáci před svátky) kačeny,jeden oříšek a borderka Jerry.Zatím je štěně ale pozděj bude doprovázet na vyjížďkách

3.12.2009 08:22
aluska

XXX.XXX.196.7

westgirl napsal(a):
nám se motají kolem koní kočky,kotě, slepice chodí vyzobávat oves z hnoje,krocaniˇ(už jsou skoro ale zlikvidovaní chudáci před svátky) kačeny,jeden oříšek a borderka Jerry.Zatím je štěně ale pozděj bude doprovázet na vyjížďkách

trpasličí jezevčičku, na fotce je v tašce jenom kvůli focení, jinak šlapala 4 hodiny po svých. Do tašky vůbec nechtěla .

3.12.2009 08:53
klawdie

XXX.XXX.100.124

aluska napsal(a):
trpasličí jezevčičku, na fotce je v tašce jenom kvůli focení, jinak šlapala 4 hodiny po svých. Do tašky vůbec nechtěla .

No jjá mám spíš psíky do stáje, s koňma jdou maximálně na jízdárnu a tam za námi vždy starší dáma peláší, ale jinak vždy čekají na slámě v boxu přes léto, nebo v zimě v teplém sklepě, když jedem na vyjíždku...
ale téměř pokaždé mě potkáte na závodech s fotákem v ruce a psíky u boku...moje věrné společnice...

3.12.2009 11:53
sccary

XXX.XXX.74.216

klawdie napsal(a):
No jjá mám spíš psíky do stáje, s koňma jdou maximálně na jízdárnu a tam za námi vždy starší dáma peláší, ale jinak vždy čekají na slámě v boxu přes léto, nebo v zimě v teplém sklepě, když jedem na vyjíždku...
ale téměř pokaždé mě potkáte na závodech s fotákem v ruce a psíky u boku...moje věrné společnice...

Tak já mám doma toto, potkana, a ve stáji kocoura a ovečku jo a ještě mám vymazlené čínské prasátko dundíka

3.12.2009 11:54
sccary

XXX.XXX.74.216

sccary napsal(a):
Tak já mám doma toto, potkana, a ve stáji kocoura a ovečku jo a ještě mám vymazlené čínské prasátko dundíka

druhá

3.12.2009 12:04
jenee

XXX.XXX.150.58

cookie napsal(a):

My máme křížence Jack Russel teriéra a Bígla, je to skvělý pejsek. Neúnavně šlape na vyjížďce a ještě si odskočí do lesa prohnat zajíce.

3.12.2009 12:20
sabina

XXX.XXX.60.81

jenee napsal(a):
My máme křížence Jack Russel teriéra a Bígla, je to skvělý pejsek. Neúnavně šlape na vyjížďce a ještě si odskočí do lesa prohnat zajíce.

Mám bordeuxkou dogu...ale s koňmi ven nechodí - vzhledem k váze.
Chystáme se pořízovat Výmarského ohaře...a ten bude chodit i ven.

3.12.2009 12:31
jahudka

XXX.XXX.89.131

sabina napsal(a):
Mám bordeuxkou dogu...ale s koňmi ven nechodí - vzhledem k váze.
Chystáme se pořízovat Výmarského ohaře...a ten bude chodit i ven.

tak já mam teď ke koním 3 psy moje černá Pointro labrador-zdrhací, bílej Zlatej retrívr - smraďoch válecí......

3.12.2009 12:32
jahudka

XXX.XXX.89.131

jahudka napsal(a):
tak já mam teď ke koním 3 psy moje černá Pointro labrador-zdrhací, bílej Zlatej retrívr - smraďoch válecí......

a 3. je Čivava-nestíhací..... ale včera,že prý nikam nejde ...

3.12.2009 12:39
luda

XXX.XXX.92.155

jenee napsal(a):

Mám Výmarského ohaře a Srnší ratlík

3.12.2009 13:25
tadik

XXX.XXX.236.50

cookie napsal(a):

Ahoj, já mám křížence pitbulla a jezevčíka, jsou jí dva roky. A je to hyperaktivní magor. S koňma s náma jezdí všude, po pětihodinový vyjížďce chce ještě házet míček. Je taková celá nerozbitná. V lese není žádný problém, občas, když mimořádně vyběhne za srnkou, tak se po 50-ti metrech vrátí.
Ve výběhu občas koně prožene, ale nijak zle. Víc honí krávy a provokuje je tak, aby krávy honily jí - to jí baví nejvíc. Když uteče tele, umí ho zahnat zpátky do ohrady, což je šikovný

Majty

3.12.2009 22:12
ghajariy

XXX.XXX.4.106

tadik napsal(a):
Ahoj, já mám křížence pitbulla a jezevčíka, jsou jí dva roky. A je to hyperaktivní magor. S koňma s náma jezdí všude, po pětihodinový vyjížďce chce ještě házet míček. Je taková celá nerozbitná. V lese není žádný problém, občas, když mimořádně vyběhne za srnkou, tak se po 50-ti metrech vrátí.
Ve výběhu občas koně prožene, ale nijak zle. Víc honí krávy a provokuje je tak, aby krávy honily jí - to jí baví nejvíc. Když uteče tele, umí ho zahnat zpátky do ohrady, což je šikovný

Majty

Pitt s jezevčíkem se teda náramně povedl, až zírám.

Já jezdím s pěkně rychlým šídlem, o tom, kdo koho stíhá, raději pomlčím.

3.12.2009 22:32
sheril

XXX.XXX.88.21

ghajariy napsal(a):
Pitt s jezevčíkem se teda náramně povedl, až zírám.

Já jezdím s pěkně rychlým šídlem, o tom, kdo koho stíhá, raději pomlčím.

Jestli nějaký pes je magor,tak ten můj.Taky Vám pes šílí,když vidí,že zavádíte koně a držíte jen pitomí vodítko a on si už myslí,že se jde na vyjíždku?Začne s povikem pobíhat a radovat se.Když nesete sedlo skáče koni na hřbet a když uzdíte,probíhá německý ovčák cca60 KVH pod 110 cm poníkem a skáče mu na hubu.Na foto je znázorněno,když jsem volala ponyho,že ho zapřáhnu

3.12.2009 22:40
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
Jestli nějaký pes je magor,tak ten můj.Taky Vám pes šílí,když vidí,že zavádíte koně a držíte jen pitomí vodítko a on si už myslí,že se jde na vyjíždku?Začne s povikem pobíhat a radovat se.Když nesete sedlo skáče koni na hřbet a když uzdíte,probíhá německý ovčák cca60 KVH pod 110 cm poníkem a skáče mu na hubu.Na foto je znázorněno,když jsem volala ponyho,že ho zapřáhnu

Určitě nejsem sama,kdo nemá tolik času se věnovat pořád výcviku psa,jednou jsem ho vycvičřila,postavila mu vlastní cvičák,na zahradě poslouchá,ale pokud se dostane ven,je to zlí,na oslovení se otáčí do silnice na vodítkui tahá,psí ohlávka mu vadí.Když jdem přes les stihne ho oběhnout celý dokola.Když ho nechám na ranči,sundá si mistrovsky obojek a přiběhne za námi.Když ho zavřu ve stáji,zdemoluije co se dá,naštěstí už vše zníčil tak už nemá coMožná to je věkem,budemu 9 let,má malinko šedý zákal,člověk neví zda je hluchý nebo to hraje,slyší jak na co.Jenže neodolejte pak jeho očičkám.Dnes jsme byklli zase pro seno a ten frajer si vyběhl za mnou na půdu stodoli do výšky cca 8m po uzkých šikmý schodech,po kterých jsem měla sama co dělat.

3.12.2009 22:44
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
Určitě nejsem sama,kdo nemá tolik času se věnovat pořád výcviku psa,jednou jsem ho vycvičřila,postavila mu vlastní cvičák,na zahradě poslouchá,ale pokud se dostane ven,je to zlí,na oslovení se otáčí do silnice na vodítkui tahá,psí ohlávka mu vadí.Když jdem přes les stihne ho oběhnout celý dokola.Když ho nechám na ranči,sundá si mistrovsky obojek a přiběhne za námi.Když ho zavřu ve stáji,zdemoluije co se dá,naštěstí už vše zníčil tak už nemá coMožná to je věkem,budemu 9 let,má malinko šedý zákal,člověk neví zda je hluchý nebo to hraje,slyší jak na co.Jenže neodolejte pak jeho očičkám.Dnes jsme byklli zase pro seno a ten frajer si vyběhl za mnou na půdu stodoli do výšky cca 8m po uzkých šikmý schodech,po kterých jsem měla sama co dělat.

Tohle je Sorbon,můj druhý pejsek v životě,přivezla jsem si ho z Děčínskýho útulku,jako 100%NO,jako štěně jezdil semnou na koni,ted by rád,ale je už moc velký,Sorbonka si vzal můj bratr a hodí se k sobě víc.

3.12.2009 22:48
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
Tohle je Sorbon,můj druhý pejsek v životě,přivezla jsem si ho z Děčínskýho útulku,jako 100%NO,jako štěně jezdil semnou na koni,ted by rád,ale je už moc velký,Sorbonka si vzal můj bratr a hodí se k sobě víc.

a tohle vemeno z něj vyrostlo,má cca 50 cm,a je to pravděpodobně NO a pitbull

3.12.2009 22:54
anarwen

XXX.XXX.72.117

cookie napsal(a):

Borderka, nedám dopustit, i když se občas tváří že půjde ,,pást,, srnečky dá se odvolat, ze sedlana povel sedne, lehne.. v ,,pubertě,, sice boj a dohadování, ale ted v skoro ve dvou letech k nezaplacení.. a stíhá.. a to kobyla celekem v terému mete.. foto asi z jeho 5. měsíce

3.12.2009 22:54
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
a tohle vemeno z něj vyrostlo,má cca 50 cm,a je to pravděpodobně NO a pitbull

3.12.2009 22:58
sheril

XXX.XXX.88.21

anarwen napsal(a):
Borderka, nedám dopustit, i když se občas tváří že půjde ,,pást,, srnečky dá se odvolat, ze sedlana povel sedne, lehne.. v ,,pubertě,, sice boj a dohadování, ale ted v skoro ve dvou letech k nezaplacení.. a stíhá.. a to kobyla celekem v terému mete.. foto asi z jeho 5. měsíce

ve výšku koně se měl vyvinout pes,protože tak oddaný a tak rychlý může být jen pes,sleduji to na mém ,ale i cizích psech.Vždyt píši mi jdem klusem cvalem zhruba kilometrový úsek lesem a pes hop oběhne celý do kola,poznám to vždy když přiběhne mokrý,zaběhl si na přehradu

4.12.2009 12:53
andmac

XXX.XXX.251.246

cookie napsal(a):

Přidávám se k boxerům (3 kousky) plus jeden ovčoun. Boxerka si koně nevšímá, další boxer mu ze začátku skákal po hlavě a ten třetí je povětšinu v pohodě. Ovčoun ten lítá okolo i pod koněm a z kopyt si nic nedělá, přestože už byl šlápnutej. Na vyjížďky neberu ani jednoho, pouze do ohrady jo.

4.12.2009 16:30
merci

XXX.XXX.105.187

cookie napsal(a):

labrador:))

4.12.2009 16:55
evush2010

XXX.XXX.132.236

merci napsal(a):
labrador:))

5 letá černá pitbulka, koně nehoní, na vyjíždce se drží koně, poslouchá mě i ze sedla, neloví. Ale nedej bože, pokud by potkala jiného čoklíka na volno... JInak doma s konmi super, ven musí s náhubkem. Dřív chodila naše kříženka všecho 40 cm vysoká, a musím říct, že čistí voříšci jsou prostě nejlepší

4.12.2009 20:37
sajma

XXX.XXX.200.139

evush2010 napsal(a):
5 letá černá pitbulka, koně nehoní, na vyjíždce se drží koně, poslouchá mě i ze sedla, neloví. Ale nedej bože, pokud by potkala jiného čoklíka na volno... JInak doma s konmi super, ven musí s náhubkem. Dřív chodila naše kříženka všecho 40 cm vysoká, a musím říct, že čistí voříšci jsou prostě nejlepší

fenka NO, na každé vyjíždce semnou, poslechne ze sedla i na několik metru, odvolam absolutně bez problému když chce za srnou nebo kralikem, když jdu pro koně s vodítkem v ruce zkáče kolem jak pominutá, když sedlam mám ji mezi nohama. prostě magor, na závodech můj parťák a při dekoraci a čestném kolečku pokud to okolnosti dovolí vždy semnou-proto jsem asi kdysi místo granulí pro koně vyhrála granule pro psa....

5.12.2009 10:13
natyz

XXX.XXX.35.223

sajma napsal(a):
fenka NO, na každé vyjíždce semnou, poslechne ze sedla i na několik metru, odvolam absolutně bez problému když chce za srnou nebo kralikem, když jdu pro koně s vodítkem v ruce zkáče kolem jak pominutá, když sedlam mám ji mezi nohama. prostě magor, na závodech můj parťák a při dekoraci a čestném kolečku pokud to okolnosti dovolí vždy semnou-proto jsem asi kdysi místo granulí pro koně vyhrála granule pro psa....

My máme španělské mastiny ;) Zatím to jsou ještě štěnátka(feny mají 6 měsíců a pes asi 3) Jsou strašně klidní a kamaradští..Na vyjížďky je ještě neberem..Ale ke koním do výběhu ano..Krásně si s koníkama hrají..:)))

5.12.2009 10:14
natyz

XXX.XXX.35.223

natyz napsal(a):
My máme španělské mastiny ;) Zatím to jsou ještě štěnátka(feny mají 6 měsíců a pes asi 3) Jsou strašně klidní a kamaradští..Na vyjížďky je ještě neberem..Ale ke koním do výběhu ano..Krásně si s koníkama hrají..:)))

Daphné a Desiré na procházce :)

5.12.2009 10:19
natyz

XXX.XXX.35.223

natyz napsal(a):
Daphné a Desiré na procházce :)

A malý Andreas :)

5.12.2009 11:30
sabina

XXX.XXX.60.81

natyz napsal(a):
A malý Andreas :)

,, Na vyjížďky je ještě neberem,,

A to mi chcete říct, že špan. mastina jinak berete?

5.12.2009 12:20
natyz

XXX.XXX.35.223

sabina napsal(a):
,, Na vyjížďky je ještě neberem,,

A to mi chcete říct, že špan. mastina jinak berete?

Nemyslela jsem vyjížďky o cvalu a klusu, ale o krokovky..A jinak starejte se milá slečno či paní laskavě o sebe, ano ? Nepotřebuji aby do mě furt nějaký blbec narážel...A tu svoji závist si kroťte ;)

5.12.2009 12:28
sabina

XXX.XXX.60.81

natyz napsal(a):
Nemyslela jsem vyjížďky o cvalu a klusu, ale o krokovky..A jinak starejte se milá slečno či paní laskavě o sebe, ano ? Nepotřebuji aby do mě furt nějaký blbec narážel...A tu svoji závist si kroťte ;)

Závist? Asi těžko, já měla jen dostaz, protože si to osobně nedokážu představit, jak tohle plemeno doprovází koně

Jinak díky za odpověď.

5.12.2009 12:34
natyz

XXX.XXX.35.223

sabina napsal(a):
Závist? Asi těžko, já měla jen dostaz, protože si to osobně nedokážu představit, jak tohle plemeno doprovází koně

Jinak díky za odpověď.

Tak to příště zkuste míň arogantněji...

5.12.2009 12:46
sabina

XXX.XXX.60.81

natyz napsal(a):
Tak to příště zkuste míň arogantněji...

Mě to arogantní nepřišlo, spíš sem koukala, že jste tak vylítla...se omlouvám.

5.12.2009 15:38
rapotacka11

XXX.XXX.16.87

sabina napsal(a):
Mě to arogantní nepřišlo, spíš sem koukala, že jste tak vylítla...se omlouvám.

Myslím, že omlouvat se někomu , kdo Vám nadává do závistivců a do b . .
opravdu není třeba.
Každý si udělá úsudek o tom , kdo je kdo.

5.12.2009 15:47
natyz

XXX.XXX.35.223

rapotacka11 napsal(a):
Myslím, že omlouvat se někomu , kdo Vám nadává do závistivců a do b . .
opravdu není třeba.
Každý si udělá úsudek o tom , kdo je kdo.

No aby se zas někdo nepřidal, že ?

5.12.2009 16:50
bonita

XXX.XXX.96.162

cookie napsal(a):

u mna vedie jednoznacne hovawartstale si panika strazi a skor je to naopak, clovek mu nedokaze zmiznut, ani na koni ani nijak, lebo by sa asi zblaznil, cize nejake zmiznutie psa v krovi nehrozi

5.12.2009 16:53
bonita

XXX.XXX.96.162

cookie napsal(a):

a druheho pesana ku konikovi mal moj muz, a to bola doga, na kratke vzdialenosti stacil bezat zarovno jazdca, ale obvykle sa clovek nikam nehonil, tak vychadzky do prirody uplne v pohode a tak isto uplna poslusnot a z panika nestratil nikdy oci

5.12.2009 19:32
baruu

XXX.XXX.48.154

cookie napsal(a):

My máme čivavu-psa a Rhoderského Ridgebacka-fenu....fena nic ale ten malý capart prohání koně furt, až mám skoro strach že ho podupou. Taky se strašně rád válí v hnoji, asi si hold uvědomuje že je bílý:D:D.

6.12.2009 14:05
petas

XXX.XXX.156.34

baruu napsal(a):
My máme čivavu-psa a Rhoderského Ridgebacka-fenu....fena nic ale ten malý capart prohání koně furt, až mám skoro strach že ho podupou. Taky se strašně rád válí v hnoji, asi si hold uvědomuje že je bílý:D:D.

Ve staji kde mam ustajeneho kone je bily boxer a NO..ted pribylo stendo Jack russlaA ja mam borderku

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.12.2009 18:20
Uživatel s deaktivovaným účtem

petas napsal(a):
Ve staji kde mam ustajeneho kone je bily boxer a NO..ted pribylo stendo Jack russlaA ja mam borderku

ja mam u koní 2 labradory, predtim jsem mela rotvajlera a super

8.12.2009 18:58
kesau

XXX.XXX.240.167

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
ja mam u koní 2 labradory, predtim jsem mela rotvajlera a super

To my máme u koní 2 kočky, ségry, dnes asi půlroční koťata. Nikdy jsme nebyli rodina, která měla kočky nebo je měla nějak v lásce, ale když s tím kamoška před půl rokem přišla jestli nechcem koťata, tak jsme kývli..proč ne. A jsem fakt ráda, že tam jsou. A nejen kvůli myším. Jsou to fakt dračice. Chodí se mnou kamkoliv, když vodím koně do ohrad a zpět, s hřebcama když jdu ven, když kydám minimálně jedna vždy asistuje. Teď, když máme hřebce dočasně pryč, jsou s kobylou doslova jedna ruka...uplnej gang

A tady ony...

8.12.2009 19:00
kesau

XXX.XXX.240.167

kesau napsal(a):
To my máme u koní 2 kočky, ségry, dnes asi půlroční koťata. Nikdy jsme nebyli rodina, která měla kočky nebo je měla nějak v lásce, ale když s tím kamoška před půl rokem přišla jestli nechcem koťata, tak jsme kývli..proč ne. A jsem fakt ráda, že tam jsou. A nejen kvůli myším. Jsou to fakt dračice. Chodí se mnou kamkoliv, když vodím koně do ohrad a zpět, s hřebcama když jdu ven, když kydám minimálně jedna vždy asistuje. Teď, když máme hřebce dočasně pryč, jsou s kobylou doslova jedna ruka...uplnej gang

A tady ony...

a tady po náročném dni

8.12.2009 20:56

cookie napsal(a):

Ke koním máme leopardího psa, na vyjíždkách chodí poslušně u koně, stane se že odběhne za srnou,ale to je výchovou, máme ho totiž od druhého roku, nebyl moc naučený na přivolání, ignorant a s konma se setkal až u nás, rychle se přizpůsobil i koním, s výcvikem jsme hodně postoupili, u nás se vystřídalo tolik plemen a nejvíce ke koním nam vyhovoval chodský pes a nýnější leopard. Jinak rhodeský ridgeback byl taky dobrý,ale pro nás až moc přátelský k cizím lidem

8.12.2009 22:31
ambra

XXX.XXX.12.143

cookie napsal(a):

Tak my máme doma tyhle tři chlupáče špicoidní. A každej je povahově trošku jinačí nejstarší si drží od ostatní zvířeny odstup, prostřední je takovej neutrální a malej je drzej a ofrklej se škemrajícím ksichtíkem tak ukecá každýho aby ho vzal na milost. Takže pak přijde návštěva a čumí jak pug "proč ten pes leží kravám v žrádlem?"
Ale je to hodně na výchově a tom kde vyrůstali. Nejstarší se s jakým koliv zvířectvem setkal až v roce a u nás, prostřední jako štěně znal jenom papoušky(chovatelé chovali), nejmladší se narodil v hospodářství a s psími rodičema a chovatelem a ostatníma štěndama drandil po dvoře, tak jak to dělá u nás.

8.12.2009 22:43
lucky

XXX.XXX.133.26

ambra napsal(a):
Tak my máme doma tyhle tři chlupáče špicoidní. A každej je povahově trošku jinačí nejstarší si drží od ostatní zvířeny odstup, prostřední je takovej neutrální a malej je drzej a ofrklej se škemrajícím ksichtíkem tak ukecá každýho aby ho vzal na milost. Takže pak přijde návštěva a čumí jak pug "proč ten pes leží kravám v žrádlem?"
Ale je to hodně na výchově a tom kde vyrůstali. Nejstarší se s jakým koliv zvířectvem setkal až v roce a u nás, prostřední jako štěně znal jenom papoušky(chovatelé chovali), nejmladší se narodil v hospodářství a s psími rodičema a chovatelem a ostatníma štěndama drandil po dvoře, tak jak to dělá u nás.

Krásní psi....všichni

My máme dva novofundlanďany a většinou je beru po jednom na střídačku (radši mám u koně jednoho psa..hlavně ten starší je na 100% spolehlivý, ten mladší občas uvažuje, zda vzít draka za zajícem či srnkou, ale dá se to s ním. Nezdrhne, ale ten starší se dá odvolat víc v klidu). A když mám jednoho, je víc pod kontrolou, než jak jsou dva, tak mladší je jak dělo.

Tady ten starší .... vyjížďky krok, klus, někde cval kolem 8-10km zvládají.

8.12.2009 22:47
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Krásní psi....všichni

My máme dva novofundlanďany a většinou je beru po jednom na střídačku (radši mám u koně jednoho psa..hlavně ten starší je na 100% spolehlivý, ten mladší občas uvažuje, zda vzít draka za zajícem či srnkou, ale dá se to s ním. Nezdrhne, ale ten starší se dá odvolat víc v klidu). A když mám jednoho, je víc pod kontrolou, než jak jsou dva, tak mladší je jak dělo.

Tady ten starší .... vyjížďky krok, klus, někde cval kolem 8-10km zvládají.

tady s oběma..to je beru většinou na louky na okroh kolem 5km ...u koně cvalem jim to stačí..zvlášť loni v tom sněhu

8.12.2009 23:00
ambra

XXX.XXX.12.143

ambra napsal(a):

No a tady nejmladší prcek z kámošem teletem... no kdo je asi větší tele?

9.12.2009 12:55
maty

XXX.XXX.191.41

lucky napsal(a):
tady s oběma..to je beru většinou na louky na okroh kolem 5km ...u koně cvalem jim to stačí..zvlášť loni v tom sněhu

Teda vy jste úžasně blac & white. Škoda jen že nemáš černý sedlo. Ale fakt pěkný zvlášť na sněhu. Já mám Kanadsko-Švýcarskýho ovčáka. Na vyjížďky jí moc neberu, protože u nás je dost myslivců. Tady byla na vyjížďko-procházce s mladou kobylkou.

9.12.2009 13:00
maty

XXX.XXX.191.41

maty napsal(a):
Teda vy jste úžasně blac & white. Škoda jen že nemáš černý sedlo. Ale fakt pěkný zvlášť na sněhu. Já mám Kanadsko-Švýcarskýho ovčáka. Na vyjížďky jí moc neberu, protože u nás je dost myslivců. Tady byla na vyjížďko-procházce s mladou kobylkou.

Bílá na bílém nic moc

9.12.2009 13:05
maty

XXX.XXX.191.41

maty napsal(a):
Bílá na bílém nic moc

tak teda v letním, ať nejsme moc maskovaní

9.12.2009 13:49

westgirl napsal(a):

tak to jsem na moment měla pocit, že jsem u nás doma :) stejné složení zvěřiny, jen pejsek je dalmatin a je jeden :)))))

9.12.2009 13:51

westgirl napsal(a):

westgirl, to bylo tobě, o té zvěři :)

9.12.2009 14:53
sheril

XXX.XXX.88.21

ambra napsal(a):
No a tady nejmladší prcek z kámošem teletem... no kdo je asi větší tele?

Nám včera taky asistovali,ale docela otrava,v jednom boxu se válel pes přesně ve dveřích,nehodlal uhnout a kovcour si ustlal v seně,kter jsme museli vyházet ven,dočasně jsem tam uskladnila 6 kup sena a ted jusem potřebovala volný box,kocour pořád přelejzal a až se nechal nakonec vyhodit s kupkou sena ven

Přidejte reakci

Přidat smajlík