Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.12.2009 11:15
misamarincova

XXX.XXX.210.251

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

Bonita, to je foceno teď? To už máte sníh? My máme sucho a slunko.Fotky focený včera..

4.12.2009 11:37
bonita

XXX.XXX.96.162

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

jejda nieee, to je z minulej zimy, tento rok tu sneh asi ani nebude...aj ked vcera v noci bolo minus 4, tak o snehu vazne pochybujem

4.12.2009 11:38
bonita

XXX.XXX.96.162

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

4.12.2009 11:46
misamarincova

XXX.XXX.210.251

bonita napsal(a):

Už jsem si vážně myslela, že máte sníh. Dnes to u nás vypadá všelijak.Mlha, zima. Včera jsem měla super náladu, ale dneska je to takové ospalé

4.12.2009 11:53
misamarincova

XXX.XXX.210.251

misamarincova napsal(a):
Už jsem si vážně myslela, že máte sníh. Dnes to u nás vypadá všelijak.Mlha, zima. Včera jsem měla super náladu, ale dneska je to takové ospalé

Letos bych chtěla sníh jen na Vánoce a pak už zase jako nyní

4.12.2009 11:57
bonita

XXX.XXX.96.162

misamarincova napsal(a):
Letos bych chtěla sníh jen na Vánoce a pak už zase jako nyní

ja tiez, tak maximalne do 2 januara a potom by uz zasa mohlo byt plus 15 a slnecno

4.12.2009 17:02
woldemortik

XXX.XXX.199.200

bonita napsal(a):
ja tiez, tak maximalne do 2 januara a potom by uz zasa mohlo byt plus 15 a slnecno

to jsem se lekla že by na slovensku byli jako mi pod sněhem.mi tu sních už máme ne moc,ale něco to už je louka u koní je pod sněhem je tam cca 5cm sněhu

4.12.2009 18:04
bonita

XXX.XXX.96.162

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

marjaa, neblazni, Marti, mne to takto vyhovuje, i ked teraz na vecer zacalo tak slabunko mrholit, ked bude v noci primrazok, tak hotova poladovica

4.12.2009 18:15
bonita

XXX.XXX.96.162

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

tak zasa jednu staru mna a mojho koniska

4.12.2009 20:01
lucijanek

XXX.XXX.202.48

bonita napsal(a):
tak zasa jednu staru mna a mojho koniska

Bonit i muj manzel je s vasich koni uneseny.Nevis nahodou o nakem takovem hribatku na prodej?

4.12.2009 21:12
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

jejda vy jste mi utekly teda...
bonita na jedný fotce jsou ve vyoravaču a na druhý jsme byli pro řepu.

5.12.2009 16:35
bonita

XXX.XXX.96.162

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

tak sa hlasim, jj Ambra parada no,momentalne neviem, ale na buduci rok mozno u vas v CR nejake budu na predajnajlepsie si zajednat dopredu, lebo co si budeme hovorit, mimisek je najlacnejsi, cena potom rastie umerne vekom...

5.12.2009 16:41
bonita

XXX.XXX.96.162

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

bambulek malinkaty

5.12.2009 16:43
bonita

XXX.XXX.96.162

bonita napsal(a):
bambulek malinkaty

dobre vysoky rocek, co? a to hnede vedla bol shire X clydesdale, vykastrovane to bolo kratko po tomto zabere a vyrastol z neho nie kon, ale mastodont, 1.90 v kohutiku a este rastie a mohutny je jak hroch

5.12.2009 16:44
bonita

XXX.XXX.96.162

bonita napsal(a):
bambulek malinkaty

tu ho mam ako 3 rocneho

6.12.2009 15:35
bonita

XXX.XXX.96.162

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

ahojte, tak co vam priniesol Mikulas?

6.12.2009 21:12
olina30

XXX.XXX.7.16

bonita napsal(a):
ahojte, tak co vam priniesol Mikulas?

Spouuustu čokolád, Babetka dostala od čertů jablíčka a plnej pytel suchýho chleba (tak mám zásobu aspon na 14dní), dneska měl manžel letecký den, já mu to říkám pořád chod jenom v kroku (neni dobrej jezdec). No chtěl se vytáhnout před kamarádama pobídnul do cvalu chtěl jet rovně ale Babča mu prudce zahnula směr domů a už letěěěěěl... spadnul do měkkýho bahýnka, ja se málem smíchy počůrala.. musím napsat ježíškovi o novej foták, nemám ted čím fotit ...co chcete vy od ježíška? Ženský už pečete cukroví?

6.12.2009 22:53
misamarincova

XXX.XXX.210.251

olina30 napsal(a):
Spouuustu čokolád, Babetka dostala od čertů jablíčka a plnej pytel suchýho chleba (tak mám zásobu aspon na 14dní), dneska měl manžel letecký den, já mu to říkám pořád chod jenom v kroku (neni dobrej jezdec). No chtěl se vytáhnout před kamarádama pobídnul do cvalu chtěl jet rovně ale Babča mu prudce zahnula směr domů a už letěěěěěl... spadnul do měkkýho bahýnka, ja se málem smíchy počůrala.. musím napsat ježíškovi o novej foták, nemám ted čím fotit ...co chcete vy od ježíška? Ženský už pečete cukroví?

Já nedostala nic, ale dcerka, na to, že má prvního Mikuláše dostala spoustu čokolád, už se to ani do spíže nevejde
Aspoň můžu mlsat i já
Jinak teď jsem dopekla třetí druh cukroví-rohlíčky, perníčky a linecké. Zítra mě čekají kokosky, ořechové trubičky a perníková chaloupka. A když se mi bude chtít, tak
" někdy " upeču pracny a udělám vosí hnízda.
Když tak přemýšlím v té Vánoční atmosféře, nemáte někdo v počítači vánoční koledy?
Budu trávit první Vánoce jen s dcerkou a chlapem(dříve, když jsme byly s chlapem sami, tak jsme byly na Štědrý den u jednoho z rodiny), tak sháním. Kdyby to bylo možné poslat na mail...

7.12.2009 08:33
aluska

XXX.XXX.196.7

misamarincova napsal(a):
Já nedostala nic, ale dcerka, na to, že má prvního Mikuláše dostala spoustu čokolád, už se to ani do spíže nevejde
Aspoň můžu mlsat i já
Jinak teď jsem dopekla třetí druh cukroví-rohlíčky, perníčky a linecké. Zítra mě čekají kokosky, ořechové trubičky a perníková chaloupka. A když se mi bude chtít, tak
" někdy " upeču pracny a udělám vosí hnízda.
Když tak přemýšlím v té Vánoční atmosféře, nemáte někdo v počítači vánoční koledy?
Budu trávit první Vánoce jen s dcerkou a chlapem(dříve, když jsme byly s chlapem sami, tak jsme byly na Štědrý den u jednoho z rodiny), tak sháním. Kdyby to bylo možné poslat na mail...

Ahoj holky,péct jsem začala tenhle víkend, zvládla jsem zatím 15 druhů . Ještě mě čeká 5 druhů nepečeného a promazat a ozdobit pečené. Ale to dělám až těsně před vánocema. A to jsem ještě každé dopoledne jela za Cipískem, domů jsem s vrátila kolem poledního, vzala psiny na procházku a až potom začala s pečením.

7.12.2009 08:54
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):
Ahoj holky,péct jsem začala tenhle víkend, zvládla jsem zatím 15 druhů . Ještě mě čeká 5 druhů nepečeného a promazat a ozdobit pečené. Ale to dělám až těsně před vánocema. A to jsem ještě každé dopoledne jela za Cipískem, domů jsem s vrátila kolem poledního, vzala psiny na procházku a až potom začala s pečením.

ahojte koňomilky
sakra Alusko až takhle pečeš??? tý jo....já teda včera mamce pomohla taky péct....ale takhle pilný jsme teda nebyly
zvládly jsme linecké, linecké s ořechy, moka kolečka, išelské (3jitá dávka..snad nej cukroví), kakaové na strojku, rohlíčky, ořechy, a dnes ještě uplácáme perníky a dortoletky...pak už jen tešně před vánoci nepečené...úlky, kuličky a smaozřejmě dozdobéme pečené....
jinak holky, včra jsem viděla první pohyb malého hříbatka u maminky v bříšku....sedla jsem si na seno a řvala jak malá holka...byla jsem z toho pěkně na měkko....

7.12.2009 08:59
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

madow napsal(a):
ahojte koňomilky
sakra Alusko až takhle pečeš??? tý jo....já teda včera mamce pomohla taky péct....ale takhle pilný jsme teda nebyly
zvládly jsme linecké, linecké s ořechy, moka kolečka, išelské (3jitá dávka..snad nej cukroví), kakaové na strojku, rohlíčky, ořechy, a dnes ještě uplácáme perníky a dortoletky...pak už jen tešně před vánoci nepečené...úlky, kuličky a smaozřejmě dozdobéme pečené....
jinak holky, včra jsem viděla první pohyb malého hříbatka u maminky v bříšku....sedla jsem si na seno a řvala jak malá holka...byla jsem z toho pěkně na měkko....

Tak u nás to vypadá, že bude celý den pršet

7.12.2009 09:01
aluska

XXX.XXX.196.7

madow napsal(a):
ahojte koňomilky

no jo Markét, jednak mě to hrozně baví a přítel všechno zbaští, je děsně na sladký. Něco si odnese i kluk k nim domů, mladá nepeče. Teda zatím ještě nepeče. Zkusím vypsat, co všechno jsem o víkendu upekla : ořechy světlé a tmavé, čokoládové ze strojku ( to miluju nejvíc) pracny, rohlíčky, kokosky, linecké, oříšková kolečka, brabantské dortíčky, srdíčka s ořechovým krémem, žabí huby, šlehačkové cukroví, myslivecké knoflíky,střapáče a na to patnácté si nevzpomenu. Ještě budu dělat kokosové kuličky, tatrankové kuličky, kuličky z Delisy, vosí hnízda a kokosové čtverečky.
Jinak úplně závidím hříbátko, já kdybych se stavěla na hlavu, tak z Cipíska nic nevypadne. I když občas vypadá, jakože by mohlo, hlavně po zimě, když je nacpanej senem . Zatím jsem ještě zatrhla balík do výběhu, ještě ďoubaj trošku trávy a na noc jim věším do boudičky dvě obrovský nacpaný síťě.

7.12.2009 11:14
bonita

XXX.XXX.96.162

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

tak my mame s muzom tiez prve samotne Vianoce, ale kedze sa citim uz ako balon, tak sa mi nechce ani piect, spolieham sa na buduce babicky, ze od nich nieco tento rok kapneinak budeme bez kolacikov...

7.12.2009 11:28
bonita

XXX.XXX.96.162

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

koledy mi hucia kazdy den z laptopu z YOUTUBE, bud si dam christmas songs playlist alebo vianocne koledy alebo vanocni koledy, na co mam naladu

7.12.2009 13:28
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
koledy mi hucia kazdy den z laptopu z YOUTUBE, bud si dam christmas songs playlist alebo vianocne koledy alebo vanocni koledy, na co mam naladu

No dámy a kdo mi pořijede letos napéct když vás to tak baví? My pečeme jenom linecká kolečka, linecké, medvědí pracky, kokosové ořechy, vanilkové rohlíčky, dia linecké, rolády a nějaké nepečené kuličky a když stíhám tak vosí hnízda. A tím to končí a zatím mám napečené jenom perníčky.
A koledy v pc nějaké mám ale letos mě to nějak nedrží ta vánoční nálada. A jdu si posondit místo tady u nás na městě. Sice se mi před vánocema nechce do práce, ale prašule jsou třeba.

8.12.2009 07:44
madow

XXX.XXX.121.112

ambra napsal(a):
No dámy a kdo mi pořijede letos napéct když vás to tak baví? My pečeme jenom linecká kolečka, linecké, medvědí pracky, kokosové ořechy, vanilkové rohlíčky, dia linecké, rolády a nějaké nepečené kuličky a když stíhám tak vosí hnízda. A tím to končí a zatím mám napečené jenom perníčky.
A koledy v pc nějaké mám ale letos mě to nějak nedrží ta vánoční nálada. A jdu si posondit místo tady u nás na městě. Sice se mi před vánocema nechce do práce, ale prašule jsou třeba.

ambra, prý den deset druhů....

8.12.2009 10:34
bonita

XXX.XXX.96.162

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

z takehoto pocasia mavam depky, uz nech radsej mrzne, alebo je jar!

8.12.2009 10:35
bonita

XXX.XXX.96.162

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

nieco humorne

8.12.2009 10:37
bonita

XXX.XXX.96.162

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

a esteinak tento konicek sa teraz kvalifikoval so svojou juniorskou jazdkynou medzi top juniorov v UK! a bol to taky blazon...

8.12.2009 10:38
bonita

XXX.XXX.96.162

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

no a este jedna humornabaletne podanie v mojej malickosti...

8.12.2009 12:00
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

Bonita: hezký fotečky
tak já taky něco přidám to jsem měla ještě vlasy nakrátko a koza měla hlad

8.12.2009 12:43
bonita

XXX.XXX.96.162

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

ja som raz mala tiez taku farbu,ale vlastne nie az taku cervenu, ja som mala na kratkych farbu baklazanuokrem fakt tmavych farieb som tiez pekne volakedy experimentovalaale len so samponmi, nie s ozajstnymi farbami

8.12.2009 12:44
bonita

XXX.XXX.96.162

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

Boze ale leje! FUUUUJ

8.12.2009 13:00
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

taky je u nás pěkně hnusně....sychravo a vlezlá zima

8.12.2009 13:05
misamarincova

XXX.XXX.210.251

madow napsal(a):
taky je u nás pěkně hnusně....sychravo a vlezlá zima

U nás je též déšť, zima, všude bahno. Buď ať je sucho a teplo nebo ať napadne sníh, abych nechodila domu jak špindíra
Dneska zkouším dělat stránky stáje, ale asi mi z toho hrábne..

8.12.2009 13:20
bonita

XXX.XXX.96.162

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

no mne uz hrabe z toho dazda, uz som asi z tej depky utopena...

8.12.2009 17:37
ambra

XXX.XXX.12.143

misamarincova napsal(a):
U nás je též déšť, zima, všude bahno. Buď ať je sucho a teplo nebo ať napadne sníh, abych nechodila domu jak špindíra
Dneska zkouším dělat stránky stáje, ale asi mi z toho hrábne..

TAky tu prší, hnusný počasí.
Misamarincová poslala jsem ti mailík s nějakejma koledama další musím pohledat kdyby jsi chtěla.
No a když jsme teda u toho pečení a nikdo se mi nehrne napéct tak sem hodím jeden receptík. U nás doma oblíbenej.

Kokosové ořechy s krémem
na ořechy: 32 dkg polohrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva, 10dkg cukru moučka, 25dkg másla, 25dkg kokosu(stačí i 15dkg)
na náplň:100ml mléka, 10dkg kokosu, 25dkg másla, 15dkg moučkového cukru. (já dělám obyčejný krém vyšlehám 25dkg másla, pak do něj všlehám 15dkg cukru a jedno vejce, případně trochu kakaa- je dobré kakao spařit pol. lžící horké vody rozmíchat vařečkou a pak ještě dobře rozšlehat).

Do prosáté mouky s kypřícím práškem a cukrem, přidáme na malé kousky nakrájené měklé máslo, vejce a kokos. Vypracujeme hladké nelepivé těsto, necháme jej hodinu v lednici odležet. Pak naplníme formičky a pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C asi 15 min. Mírně vychladné vyklopíme.
Mléko svaříme s kokosem a necháme vychladnout. Změklé máslo utřeme s cukrem do pěny a pak vmácháme mléko s kokosem. Upečené ořechy naplníme krémem a slepíme 2 k sobě, necháme ztuhnout a namáčíme v čokoládové polevě.

9.12.2009 16:58
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

panecku, takto nas nechat zapadat prachom, ts ts ts

10.12.2009 05:37
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

bonita napsal(a):
panecku, takto nas nechat zapadat prachom, ts ts ts

Vánoční vyjížd'ka 2008. Už se přece jen ty Vánoce blíží..Už máte nakoupené dárky ??

10.12.2009 07:42
madow

XXX.XXX.121.112

m i s i c k a napsal(a):
Vánoční vyjížd'ka 2008. Už se přece jen ty Vánoce blíží..Už máte nakoupené dárky ??

Míša, dárky????co to je??? jediný co mám koupené jsou vitámíny pro moji těhulku a ještě koupím koníkum do stáje nějakou dobrou mrkvičku

10.12.2009 08:49
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

tak vazeni, ja mam len jeden jediny darcek!!! katastrofa a dnes som bola na gynde a doktor zahlasi, ze mam uz len odpocivat, lebo si koledujem o predcasny porod, to su mi teda vyhliadky a ako ja pokupim ostatnym darceky, ked nemam nikam liezt? no, som hotova...

10.12.2009 08:57
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

tak to udělej jak já loni, když jsem lěžela doma s angínou, vše jsem nakoupila přes internet a přivezli mi to až domů
jen musíš mít někoho kdo ti do zásoby vybere peníze

10.12.2009 09:00
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

no ja viem, bezne nakupujem cez kreditku zo zahranicia, ale teraz mi ucet ziva prazdnotou kupovala som hlavne pre miminko

10.12.2009 09:05
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
no ja viem, bezne nakupujem cez kreditku zo zahranicia, ale teraz mi ucet ziva prazdnotou kupovala som hlavne pre miminko

aha, tak to je problém

10.12.2009 09:08
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

no prave a mam len hotovost urcenu prave na darceky a nemam ju ako minut...ale budem sa musiet este raz do mesta vytrepat, ale sama, vacsinou ma vozi teraz muzicek, ale ako ma ist on so mnou, ked mu chcem kupit darcek...iba same problemy...

10.12.2009 09:32
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

nemá to člověk jednoduché....

10.12.2009 09:33
aluska

XXX.XXX.196.7

bonita napsal(a):
no prave a mam len hotovost urcenu prave na darceky a nemam ju ako minut...ale budem sa musiet este raz do mesta vytrepat, ale sama, vacsinou ma vozi teraz muzicek, ale ako ma ist on so mnou, ked mu chcem kupit darcek...iba same problemy...

já mám jakž takž nakoupeno, akorát moc nevím, co klukovo přítelkyni. Zatím jsem koupila takovou sadu šálu čepici a rukavicei, včera měli v Tescu ve slevě noční košilky, tak jsem jednu vzala a pak asi nějaku kosmetiku jako řasenku a tak. Klukovi odpustím nějakou částku z peněz co si ode mě půjčil na auto a pak jsem mu koupila pár drobností jako trenýrky a multifunkční šroubovák, aby něco měl pod stromečkem. Rodiče si vždycky musí říct, co potřebuií, protože maj všechno, tak letos se jim hodí elektrický nůžky na živý plot, už je mám. No a chlapovi nějaký oblečení a dohromady jsme si koupili nový matrace do postelí. Psiny dostanou pískací hračku, plyšáka a kostičku. Ještě mi říkala kamarádka, že vždycky zabalí psovi pod stromeček buřtík a že je prej děsná sranda, jak to pejsek najde a trhá papír, tak asi holky taky dostanou buřtík.

10.12.2009 09:34
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

Aluska:

10.12.2009 09:48
aluska

XXX.XXX.196.7

bonita napsal(a):
Aluska:

ještě že jsou ty vánoce jenom jednou za rok. Myslím kvůli vymýšlení dárku. Nikdy pořádně nevím co komu, nejsem na tohle moc nápaditá, a během roku ještě narozky, kdo to má pořád vymejšlet. Já kolikrát ani nevím, co mám chtít pro sebe, aby měl typ můj chlap. Jediný velký plus je, že končíme v kanclu 18.12. a začínáme až po silvestru, takže bude čas na Cipíska

10.12.2009 09:56
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

no tak ja to mam teraz fakt cudne, vsade blazinec a ja mam byt v klidecku, ale ako na to, to mi doktor neporadil...

10.12.2009 09:57
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

idem asi pisat pozdravy, teraz mi postarka dala tiez jeden "mily" pozdrav, fakturu za elektriku, takze este aj na postu by som mala ist...

10.12.2009 09:58
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

aluska: je to dobrá věc zabalit psíkům taky pod stromek dáreček....taky jsme to naší Benji tak dělali...je fakt že se musela přes večeři hlídat aby se do dárků nepustila dřív než měla povoleno, ale pak si vždy našla svůj dáreček a hrdě si ho nesla rozbalit (většinou jsme sí kupovali sušené plíce-sice hrozný smrad, ale milovala to) pak nějaké ty balíčky s různými pamlsky pro psíky

10.12.2009 10:00
aluska

XXX.XXX.196.7

madow napsal(a):
aluska: je to dobrá věc zabalit psíkům taky pod stromek dáreček....taky jsme to naší Benji tak dělali...je fakt že se musela přes večeři hlídat aby se do dárků nepustila dřív než měla povoleno, ale pak si vždy našla svůj dáreček a hrdě si ho nesla rozbalit (většinou jsme sí kupovali sušené plíce-sice hrozný smrad, ale milovala to) pak nějaké ty balíčky s různými pamlsky pro psíky

Markét, naše starší miluje pískací hračky, přes rok z nich vyškubne pískátko a pak už jí tolik nebaví. Takže vždycky je to pískací slepice a prasátko . Malá je zase na plyšáky, tak to bude nějakej plyšovej blbinec, ze sekáče. A ještě přibalím ty buřtíky, to bude asi nejlepší dárek pro ně. Jenom se bojím, že malá to zhltne i s papírem

10.12.2009 10:02
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

no, aluska, na taxlika treba davat pozor, ja som vzdy hotova z tej nasej, co maju moji rodicia, to je taka potvora az hruza

10.12.2009 10:04
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

nejaku vianocnu

10.12.2009 10:06
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
nejaku vianocnu

alčo docela ti závidím já končím 22. a mezi svátku jdu taky pracovat

10.12.2009 10:10
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

a deti kedy u vas koncia skolu? nase zevraj 23teho...

10.12.2009 10:16
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

u nás myslím do 22.

10.12.2009 10:24
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

inak mohlo by zamrznut a napadat trochu snehu, ehm zacat by mohlo 23teho, bolo by to pekne, no nie? No obavam sa, ze tento rok zima pride az po Novom roku...

10.12.2009 10:25
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

ktoreho si vyberiete?

10.12.2009 10:26
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

a z tychto?

10.12.2009 10:27
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
ktoreho si vyberiete?

u nás hlásí od soboty sněžení...tak uvidíme,

madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
a z tychto?

beru toho druhého flekáčka :D

bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

ja som si vybrala pod stromcek tuto...ale ten Jezisko so mnou nechce suhlasit...

10.12.2009 10:28
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

aha nie je dobre vidiet, tak este raz

10.12.2009 10:29
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

u nas iba od strednych poloh...

10.12.2009 12:10
aluska

XXX.XXX.196.7

bonita napsal(a):
u nas iba od strednych poloh...

u nás končí kluk na nástavbě taky až 22.12, docela se divím, že je na ty dva dny ženou do školy. Jinak mrznout už má tady prý i v nižších polohách přes den, tak přihodím klukům víc sena.
A koníky bych brala včechnyyyyyyy

10.12.2009 13:45
misamarincova

XXX.XXX.210.251

aluska napsal(a):
u nás končí kluk na nástavbě taky až 22.12, docela se divím, že je na ty dva dny ženou do školy. Jinak mrznout už má tady prý i v nižších polohách přes den, tak přihodím klukům víc sena.
A koníky bych brala včechnyyyyyyy

Tak jsem se dostala po pauze znovu na net..Byla jsem nakupovat dárky-včera.
Jinak děkuji za poslané koledy.
Bonita, s dárkama to neřeš. Já jsem minulé Vánoce skoro nic nekoupila, proležela jsem si celý prosinec v porodnici a nikdo nic neříkal.Všichni se pak radovali z děťátka
Jinak krásná kobylka, škoda, že Ježíšek nemá hooodně peněz. Taky jsem si vyhlídla koně frísáka, prohledávala jsem holandské stránky a narazila na něj.
No jestli namrzne, tak to bude paráda, u nás celý den prší a prší..

10.12.2009 16:59
ambra

XXX.XXX.12.143

misamarincova napsal(a):
Tak jsem se dostala po pauze znovu na net..Byla jsem nakupovat dárky-včera.
Jinak děkuji za poslané koledy.
Bonita, s dárkama to neřeš. Já jsem minulé Vánoce skoro nic nekoupila, proležela jsem si celý prosinec v porodnici a nikdo nic neříkal.Všichni se pak radovali z děťátka
Jinak krásná kobylka, škoda, že Ježíšek nemá hooodně peněz. Taky jsem si vyhlídla koně frísáka, prohledávala jsem holandské stránky a narazila na něj.
No jestli namrzne, tak to bude paráda, u nás celý den prší a prší..

Tak já mám už taky pokoupený všechny dárky. A k těm psíkom ti moji dostanou novou boudu a kotec a od nového roka jsou pod zámkem. Protože prej špicové nemaj rádi vodu, ale ti dva špuntové Amant s Dudlou v tomhle počasí celkem slušně plavčej a několikrát denně, protože jediná úniková cesta odsud je přes vodu
A k trhání papírů nepotřebuju ani zabalovat buřta, Amant tuhel dosti obstojně rozškubal dvě krabice od bot, co jsem chtěla vyhodit. K mojí smůle si je ale přenesl do obýváku na koberec.. zabít málo.
A kdyby jste náhodou věděly o nějakém Ježíškovi, kterej má hodně peněz a neví co s nima, tak se podělte. Já bych věděla co s něma.

10.12.2009 18:15
ambra

XXX.XXX.12.143

ambra napsal(a):
Tak já mám už taky pokoupený všechny dárky. A k těm psíkom ti moji dostanou novou boudu a kotec a od nového roka jsou pod zámkem. Protože prej špicové nemaj rádi vodu, ale ti dva špuntové Amant s Dudlou v tomhle počasí celkem slušně plavčej a několikrát denně, protože jediná úniková cesta odsud je přes vodu
A k trhání papírů nepotřebuju ani zabalovat buřta, Amant tuhel dosti obstojně rozškubal dvě krabice od bot, co jsem chtěla vyhodit. K mojí smůle si je ale přenesl do obýváku na koberec.. zabít málo.
A kdyby jste náhodou věděly o nějakém Ježíškovi, kterej má hodně peněz a neví co s nima, tak se podělte. Já bych věděla co s něma.

A ještě jsem se chtěla zeptat nepečete někdo zázvorky? Maminka mi tu o nich už 14dní básní tak jí chcu udělat radost a upéct je ale nikdy jsem je nepekla tak by mě potěšil nějaký osvěčený recept a typy- vím že recept na ně jde najít na netu, ale není od odzkoušené. Když tak jej hoďte sem a nebo do mailu, děkuji.

11.12.2009 13:53
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

hajo hajo, kde ste kto?

11.12.2009 14:21
aluska

XXX.XXX.196.7

bonita napsal(a):
hajo hajo, kde ste kto?

já jsem tady
Ambra, zázvorky nepeču, ale kdybych měla, tak kouknu na net a vyberu. Hodně výborných receptů i s ohlasama na ně najdeš na www.mimibazar.cz .
Těšila jsem se za Cipískem, ale máme v kanclu jednání, tak se asi dostanu až před čtvrtou a ještě začalo lejt. Tma je už teď. Takže klukům maximálně nahážu seno, aby měli dost na celou noc a pojedu zase domů. Ach jo. Snad nebude pršet aspoň o víkendu, abysme mohli s Cipískem ven.

11.12.2009 14:33
bonita

XXX.XXX.152.56

aluska napsal(a):
já jsem tady
Ambra, zázvorky nepeču, ale kdybych měla, tak kouknu na net a vyberu. Hodně výborných receptů i s ohlasama na ně najdeš na www.mimibazar.cz .
Těšila jsem se za Cipískem, ale máme v kanclu jednání, tak se asi dostanu až před čtvrtou a ještě začalo lejt. Tma je už teď. Takže klukům maximálně nahážu seno, aby měli dost na celou noc a pojedu zase domů. Ach jo. Snad nebude pršet aspoň o víkendu, abysme mohli s Cipískem ven.

u nas hlasia zimu na vikend...

11.12.2009 14:37
aluska

XXX.XXX.196.7

bonita napsal(a):
u nas hlasia zimu na vikend...

u nás taky, lehce pod nulou. Zima mi ale nevadí, vadí mi déšť, protože Cípa bydlí 24/7 venku a když je zmoklej, tak nesedlám. Takže nemůžu jezdit, když mi zmokne.

11.12.2009 15:22
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

tak teraz som sa vratila zvonku, poviem vam, skoro ma slak trafil, tak som vrestala, ze ma musela pocut minimalne polka dediny tak ti parchanti si nevedia najst inu zabavku, len ako hadzat piraty konom do ohrady, ale vsak ja som nelenila a pekne si ich zvecnila fotakom, Zaplat Pan Boh za dobry objektiv a ked dojde muz, pojdem za susedou, co je tu ucitelkou pre identifikaciu a nech si tie svine chutia

11.12.2009 15:37
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

Bonita: to nemyslíš vážně, to já bych jim na místě spřerážela hnáty...

11.12.2009 16:57
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

praveze myslim, no keby som nemala brucho, tak prisaham, ze vyskocim von oknom a taky sprint by som nahodila,ze by mi nemali sancu utiect, a taky vylagos by dostali, ze by nadosmrti nan nezabudli

11.12.2009 17:07
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
praveze myslim, no keby som nemala brucho, tak prisaham, ze vyskocim von oknom a taky sprint by som nahodila,ze by mi nemali sancu utiect, a taky vylagos by dostali, ze by nadosmrti nan nezabudli

bonita tak toje něco mě se zdá, že letos nějak na lidi dopadla krize a nějak šetřej i na těch petardách apod. vloni a předloni to tu každej večer už od mikuláše bouchalo co to dalo. A letos skoro nic, jsem zvědavá na vánoce a Silvestra.

11.12.2009 17:32
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

ale tak mne to nevadi, pre mna za mna nech to hodia aj mne pod nohy, ale do ohrady mi to hadzat nebudu, za prve plasia kone a za druhe na trave po tom ostava humus a nechcem, aby sa mi kone otravili

11.12.2009 17:58
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
ale tak mne to nevadi, pre mna za mna nech to hodia aj mne pod nohy, ale do ohrady mi to hadzat nebudu, za prve plasia kone a za druhe na trave po tom ostava humus a nechcem, aby sa mi kone otravili

bonita no tak mě to teda zase vadí, protože jsme přímo ve městě a kousek nad náma je velký sídliště. A nejenom že nám to stresuje většinu zvířeny, tak si myslím, že takovéto pitomosti do města a ještě do ruk děcek nepatřej. Navíc úplně zbytečně s tím otravují několik týdnů před Silvestrem., kdy to tak nějak logicky pochopím. Sice je pak z různejch těch světlic a jak se to všechno jmenuje po městě bordel, ale je to jeden den v roce. A né s tím zbytečně otravovat několik tejdnů, jak tomu bylo u nás třeba vloni.

11.12.2009 18:01
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

ale nech, nech to maju parchanti a nech im to aj ruky poodtrha, normalne vychovane decka s tym sprostosti nerobia, to iba spratci, co od bujnosti nevedia kudy kam, vsak to nestoji malo, ked im na to rodicia daju, tak nech si nesu aj nasledky...

12.12.2009 08:38
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

bonita napsal(a):
ale nech, nech to maju parchanti a nech im to aj ruky poodtrha, normalne vychovane decka s tym sprostosti nerobia, to iba spratci, co od bujnosti nevedia kudy kam, vsak to nestoji malo, ked im na to rodicia daju, tak nech si nesu aj nasledky...

Lepší je to určitš vyřešit. Když sama nemůžeš, tak aspoň tvůj přitel.. Mě zase chodili děcka přes ohradu, raz jsem jich tak seřvala a byl na rok klid.. Pak zase.. Proště neumí číst, když mám na každé straně ohrady cedulky Pozor zlý kůň Vstup zakázán..
Jinak u nás už poletujou vločky a venku už je na nule

12.12.2009 13:36
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

tak hlasim kosu jak svina a sem tam pada mala krupica

12.12.2009 13:37
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

no a mne sa teraz spravila "zima" na perach, hruza

12.12.2009 16:55
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

bonita napsal(a):
no a mne sa teraz spravila "zima" na perach, hruza

přidám něco z dnešní vyjížd'ky. Foceno z okna, jak na mě čekali

12.12.2009 16:56
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
přidám něco z dnešní vyjížd'ky. Foceno z okna, jak na mě čekali

už venku na louce

12.12.2009 16:56
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
už venku na louce

12.12.2009 16:58
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):

U nás -2°C. zima, fučí. a hlásí až -9°C( na středu).. No uvidíme

12.12.2009 22:00
mgbmimi

XXX.XXX.253.55

bonita napsal(a):
tak teraz som sa vratila zvonku, poviem vam, skoro ma slak trafil, tak som vrestala, ze ma musela pocut minimalne polka dediny tak ti parchanti si nevedia najst inu zabavku, len ako hadzat piraty konom do ohrady, ale vsak ja som nelenila a pekne si ich zvecnila fotakom, Zaplat Pan Boh za dobry objektiv a ked dojde muz, pojdem za susedou, co je tu ucitelkou pre identifikaciu a nech si tie svine chutia

Teta, to boli zasa tý istý idio.i čo ich minule vypúšťali???...To sú, ale decká padnuté na hlavu..Postrielať ich!!!

13.12.2009 11:37
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

mgbmimi napsal(a):
Teta, to boli zasa tý istý idio.i čo ich minule vypúšťali???...To sú, ale decká padnuté na hlavu..Postrielať ich!!!

13.12.2009 12:56
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

marianka, mam ich odfotenych, tak sa musim opytat Anky, a trest ich neminie ale tak zduchli jak gafor, parchanti

13.12.2009 17:27
madow

XXX.XXX.20.105

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

tak u nás mrzne až hrůza, včera nachumelilo asi 10čísel...bylo bláto až hrůza dnes je to na kámen

Bonita: to si vážně děláš sra¨ndu...opravdu postřílet je taky

kluci museli včera i přes nepřízeň počasí pracovat...

13.12.2009 21:38
verca1

XXX.XXX.215.166

madow napsal(a):
tak u nás mrzne až hrůza, včera nachumelilo asi 10čísel...bylo bláto až hrůza dnes je to na kámen

Bonita: to si vážně děláš sra¨ndu...opravdu postřílet je taky

kluci museli včera i přes nepřízeň počasí pracovat...

Na návštěvě u Šimla (Navar,je to konisko jako hova...ale pozdrav zadní pořád umí

13.12.2009 21:40
verca1

XXX.XXX.215.166

verca1 napsal(a):
Na návštěvě u Šimla (Navar,je to konisko jako hova...ale pozdrav zadní pořád umí

Je to zlatíčko.

13.12.2009 21:42
verca1

XXX.XXX.215.166

verca1 napsal(a):
Je to zlatíčko.

14.12.2009 10:59
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

Madow, u nas padali iba vlocky, ale sneh nenapadol, aj jed mrzlo, tolen tak vzduchom poletovali

14.12.2009 11:00
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

verco, krasapuntikatec dalmatinovsky nema chyby, jak sa tak taka farba moze na koni spravit, sranda, nie?

14.12.2009 11:01
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

inak hlasim krasne slnecne pocasie a mne sa taaak nechcelo z postele, nuz co, mam predsa odpocivat

14.12.2009 19:28
lapata

XXX.XXX.165.52

bonita napsal(a):
inak hlasim krasne slnecne pocasie a mne sa taaak nechcelo z postele, nuz co, mam predsa odpocivat

a to jsem se chtěla zeptat, na kolik toho psa perete? a v čem? bych tam potřebovala nacpat vlčáka...
A ten nádhernej puntíkatej obr, jakou ten má spotřebu

15.12.2009 10:16
misamarincova

XXX.XXX.210.251

verca1 napsal(a):

No prostě nádherný tatík Neuberga..Jestli takto Neuberg doroste, mám se na co těšit

15.12.2009 11:45
aluska

XXX.XXX.196.7

bonita napsal(a):

u nás zataženo a zimááááá, na loukách trošku sněhu leží, ale jenom takovej poprašek. Včera jsme měli s Cipískem parádní vyjížďku , vraceli jsme se domů už za tmy a lesem. Hrabem se do velkýho kopce, kůň se tváří, že ho asi ponesu, zakopává o kořeny. Najednou vysokej klus, ale opravdu parádní, koukám dozadu do šera co se děje, za námi funí do kopce neosvětlenej cyklista. Ani na rovince nechtěl Cipísek přejít do kroku,využil cyklistu k neposlouchání.Tak jsme to krosili zmrzlým tmavým lesem. No když byl tak svižnej, tak vycválal ještě jeden kopec a potom konečně zvadnul a doploužil se domů.

15.12.2009 11:49
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

lapatapsa perieme na 30 a zasadne v non-bio prasku, aby nam nedostal ekzem

15.12.2009 11:50
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

tu je bielo, ale len kvoli mrazu a kraaasne slnko, ja by som vam taaak sla na vychadzku a mozem ist do pr.ele ach jaj...

15.12.2009 13:37
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

ahojky, u nás zima jak v rusku poletuje drobně sníh...je asi tak 15čísel ale všude led..
pozdravuje vás Rozárka a její hříbatko,které se má asi moc dobřo, protože včera opět bylo vidět jak se hrabe v bříšku

15.12.2009 13:46
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

tu stale slnecno tak hovoris, ze zriebatko sa ozyva?

15.12.2009 13:47
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

aaach jaaaaj

15.12.2009 13:49
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

15.12.2009 14:12
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

jj včera byly zase vidět malinké pohyby

15.12.2009 14:19
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

a mas tusenie, co by to mohlo byt? on ci ona

15.12.2009 14:52
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

to netuším, ale radši bych kobylku

15.12.2009 17:16
bonita

XXX.XXX.152.56

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

vsak sa nechame prekvapit

16.12.2009 10:07
bonita

XXX.XXX.118.229

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

tak uz nam chumeli ostosest...

16.12.2009 12:05
bonita

XXX.XXX.118.229

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

takto to zacalo:

16.12.2009 12:08
bonita

XXX.XXX.118.229

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

a takto to pokracuje

16.12.2009 12:10
bonita

XXX.XXX.118.229

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

a pada a pada...

16.12.2009 14:47
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

taky u nás sype a je pěkná zima skoro -10...v sobotu jedeme s koněma vozit jednu svatbu tak snad neumrzneme...jinak určitě pošlu nějaké fotečky

16.12.2009 14:53
bonita

XXX.XXX.118.229

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

jj tak vam budem drzat palecky, aby ste nedoviezli spat cencule namiesto konikov a na fotecky sa teskoceme uz dopredu

16.12.2009 14:56
bonita

XXX.XXX.118.229

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

16.12.2009 14:57
bonita

XXX.XXX.118.229

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

16.12.2009 15:48
woldemortik

XXX.XXX.199.200

bonita napsal(a):

tak u nás kyda už od rána vče moc ne jen na večer ,ale předtím dva dny v kuse tak tady máme cca 10cm sněhu.lavina má zmrazky na rousech a když jde tak je to jako by měla na nohou rolničky.

16.12.2009 18:25
bonita

XXX.XXX.118.229

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

16.12.2009 23:14
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):

U nás taky sníh dneska napadlo tak kolem 5cm a mrzne až hrůza , brr. A už mám napečené nějaké cukroví.

17.12.2009 07:06
hattatitla

XXX.XXX.160.2

ambra napsal(a):
U nás taky sníh dneska napadlo tak kolem 5cm a mrzne až hrůza , brr. A už mám napečené nějaké cukroví.

u nás už je taky spousta sněhu

17.12.2009 07:51
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):
tak zacinam novy

ahojky, tak já hlásím krásnou zimu, asi 20cm sněhu stále jemně chumelí, teplota tak akorát....zítra velká příprava na svatbu tak budu dokumentovat

Přidejte reakci

Přidat smajlík