bonita
napsal(a):
tak zacinam novy
Bonita, to je foceno teď? To už máte sníh? My máme sucho a slunko.Fotky focený včera..
bonita
napsal(a):
tak zacinam novy
tak zasa jednu staru mna a mojho koniska
bonita
napsal(a):
ahojte, tak co vam priniesol Mikulas?
Spouuustu čokolád, Babetka dostala od čertů jablíčka a plnej pytel suchýho chleba (tak mám zásobu aspon na 14dní), dneska měl manžel letecký den, já mu to říkám pořád chod jenom v kroku (neni dobrej jezdec). No chtěl se vytáhnout před kamarádama pobídnul do cvalu chtěl jet rovně ale Babča mu prudce zahnula směr domů a už letěěěěěl... spadnul do měkkýho bahýnka, ja se málem smíchy počůrala.. musím napsat ježíškovi o novej foták, nemám ted čím fotit ...co chcete vy od ježíška? Ženský už pečete cukroví?
olina30
napsal(a):
Spouuustu čokolád, Babetka dostala od čertů jablíčka a plnej pytel suchýho chleba (tak mám zásobu aspon na 14dní), dneska měl manžel letecký den, já mu to říkám pořád chod jenom v kroku (neni dobrej jezdec). No chtěl se vytáhnout před kamarádama pobídnul do cvalu chtěl jet rovně ale Babča mu prudce zahnula směr domů a už letěěěěěl... spadnul do měkkýho bahýnka, ja se málem smíchy počůrala.. musím napsat ježíškovi o novej foták, nemám ted čím fotit ...co chcete vy od ježíška? Ženský už pečete cukroví?
Já nedostala nic, ale dcerka, na to, že má prvního Mikuláše dostala spoustu čokolád, už se to ani do spíže nevejde
Aspoň můžu mlsat i já
Jinak teď jsem dopekla třetí druh cukroví-rohlíčky, perníčky a linecké. Zítra mě čekají kokosky, ořechové trubičky a perníková chaloupka. A když se mi bude chtít, tak
" někdy " upeču pracny a udělám vosí hnízda.
Když tak přemýšlím v té Vánoční atmosféře, nemáte někdo v počítači vánoční koledy?
Budu trávit první Vánoce jen s dcerkou a chlapem(dříve, když jsme byly s chlapem sami, tak jsme byly na Štědrý den u jednoho z rodiny), tak sháním. Kdyby to bylo možné poslat na mail...
misamarincova
napsal(a):
Já nedostala nic, ale dcerka, na to, že má prvního Mikuláše dostala spoustu čokolád, už se to ani do spíže nevejde
Aspoň můžu mlsat i já
Jinak teď jsem dopekla třetí druh cukroví-rohlíčky, perníčky a linecké. Zítra mě čekají kokosky, ořechové trubičky a perníková chaloupka. A když se mi bude chtít, tak
" někdy " upeču pracny a udělám vosí hnízda.
Když tak přemýšlím v té Vánoční atmosféře, nemáte někdo v počítači vánoční koledy?
Budu trávit první Vánoce jen s dcerkou a chlapem(dříve, když jsme byly s chlapem sami, tak jsme byly na Štědrý den u jednoho z rodiny), tak sháním. Kdyby to bylo možné poslat na mail...
Ahoj holky,péct jsem začala tenhle víkend, zvládla jsem zatím 15 druhů . Ještě mě čeká 5 druhů nepečeného a promazat a ozdobit pečené. Ale to dělám až těsně před vánocema. A to jsem ještě každé dopoledne jela za Cipískem, domů jsem s vrátila kolem poledního, vzala psiny na procházku a až potom začala s pečením.
aluska
napsal(a):
Ahoj holky,péct jsem začala tenhle víkend, zvládla jsem zatím 15 druhů . Ještě mě čeká 5 druhů nepečeného a promazat a ozdobit pečené. Ale to dělám až těsně před vánocema. A to jsem ještě každé dopoledne jela za Cipískem, domů jsem s vrátila kolem poledního, vzala psiny na procházku a až potom začala s pečením.
ahojte koňomilky
sakra Alusko až takhle pečeš??? tý jo....já teda včera mamce pomohla taky péct....ale takhle pilný jsme teda nebyly
zvládly jsme linecké, linecké s ořechy, moka kolečka, išelské (3jitá dávka..snad nej cukroví), kakaové na strojku, rohlíčky, ořechy, a dnes ještě uplácáme perníky a dortoletky...pak už jen tešně před vánoci nepečené...úlky, kuličky a smaozřejmě dozdobéme pečené....
jinak holky, včra jsem viděla první pohyb malého hříbatka u maminky v bříšku....sedla jsem si na seno a řvala jak malá holka...byla jsem z toho pěkně na měkko....
madow
napsal(a):
ahojte koňomilky
sakra Alusko až takhle pečeš??? tý jo....já teda včera mamce pomohla taky péct....ale takhle pilný jsme teda nebyly
zvládly jsme linecké, linecké s ořechy, moka kolečka, išelské (3jitá dávka..snad nej cukroví), kakaové na strojku, rohlíčky, ořechy, a dnes ještě uplácáme perníky a dortoletky...pak už jen tešně před vánoci nepečené...úlky, kuličky a smaozřejmě dozdobéme pečené....
jinak holky, včra jsem viděla první pohyb malého hříbatka u maminky v bříšku....sedla jsem si na seno a řvala jak malá holka...byla jsem z toho pěkně na měkko....
Tak u nás to vypadá, že bude celý den pršet
madow
napsal(a):
ahojte koňomilky
no jo Markét, jednak mě to hrozně baví a přítel všechno zbaští, je děsně na sladký. Něco si odnese i kluk k nim domů, mladá nepeče. Teda zatím ještě nepeče. Zkusím vypsat, co všechno jsem o víkendu upekla : ořechy světlé a tmavé, čokoládové ze strojku ( to miluju nejvíc) pracny, rohlíčky, kokosky, linecké, oříšková kolečka, brabantské dortíčky, srdíčka s ořechovým krémem, žabí huby, šlehačkové cukroví, myslivecké knoflíky,střapáče a na to patnácté si nevzpomenu. Ještě budu dělat kokosové kuličky, tatrankové kuličky, kuličky z Delisy, vosí hnízda a kokosové čtverečky.
Jinak úplně závidím hříbátko, já kdybych se stavěla na hlavu, tak z Cipíska nic nevypadne. I když občas vypadá, jakože by mohlo, hlavně po zimě, když je nacpanej senem . Zatím jsem ještě zatrhla balík do výběhu, ještě ďoubaj trošku trávy a na noc jim věším do boudičky dvě obrovský nacpaný síťě.
bonita
napsal(a):
koledy mi hucia kazdy den z laptopu z YOUTUBE, bud si dam christmas songs playlist alebo vianocne koledy alebo vanocni koledy, na co mam naladu
No dámy a kdo mi pořijede letos napéct když vás to tak baví? My pečeme jenom linecká kolečka, linecké, medvědí pracky, kokosové ořechy, vanilkové rohlíčky, dia linecké, rolády a nějaké nepečené kuličky a když stíhám tak vosí hnízda. A tím to končí a zatím mám napečené jenom perníčky.
A koledy v pc nějaké mám ale letos mě to nějak nedrží ta vánoční nálada. A jdu si posondit místo tady u nás na městě. Sice se mi před vánocema nechce do práce, ale prašule jsou třeba.
ambra
napsal(a):
No dámy a kdo mi pořijede letos napéct když vás to tak baví? My pečeme jenom linecká kolečka, linecké, medvědí pracky, kokosové ořechy, vanilkové rohlíčky, dia linecké, rolády a nějaké nepečené kuličky a když stíhám tak vosí hnízda. A tím to končí a zatím mám napečené jenom perníčky.
A koledy v pc nějaké mám ale letos mě to nějak nedrží ta vánoční nálada. A jdu si posondit místo tady u nás na městě. Sice se mi před vánocema nechce do práce, ale prašule jsou třeba.
ambra, prý den deset druhů....
bonita
napsal(a):
tak zacinam novy
a esteinak tento konicek sa teraz kvalifikoval so svojou juniorskou jazdkynou medzi top juniorov v UK! a bol to taky blazon...
bonita
napsal(a):
tak zacinam novy
no a este jedna humornabaletne podanie v mojej malickosti...
bonita
napsal(a):
tak zacinam novy
Bonita: hezký fotečky
tak já taky něco přidám to jsem měla ještě vlasy nakrátko a koza měla hlad
misamarincova
napsal(a):
U nás je též déšť, zima, všude bahno. Buď ať je sucho a teplo nebo ať napadne sníh, abych nechodila domu jak špindíra
Dneska zkouším dělat stránky stáje, ale asi mi z toho hrábne..
TAky tu prší, hnusný počasí.
Misamarincová poslala jsem ti mailík s nějakejma koledama další musím pohledat kdyby jsi chtěla.
No a když jsme teda u toho pečení a nikdo se mi nehrne napéct tak sem hodím jeden receptík. U nás doma oblíbenej.
Kokosové ořechy s krémem
na ořechy: 32 dkg polohrubé mouky, 1/2 prášku do pečiva, 10dkg cukru moučka, 25dkg másla, 25dkg kokosu(stačí i 15dkg)
na náplň:100ml mléka, 10dkg kokosu, 25dkg másla, 15dkg moučkového cukru. (já dělám obyčejný krém vyšlehám 25dkg másla, pak do něj všlehám 15dkg cukru a jedno vejce, případně trochu kakaa- je dobré kakao spařit pol. lžící horké vody rozmíchat vařečkou a pak ještě dobře rozšlehat).
Do prosáté mouky s kypřícím práškem a cukrem, přidáme na malé kousky nakrájené měklé máslo, vejce a kokos. Vypracujeme hladké nelepivé těsto, necháme jej hodinu v lednici odležet. Pak naplníme formičky a pečeme ve vyhřáté troubě při 180°C asi 15 min. Mírně vychladné vyklopíme.
Mléko svaříme s kokosem a necháme vychladnout. Změklé máslo utřeme s cukrem do pěny a pak vmácháme mléko s kokosem. Upečené ořechy naplníme krémem a slepíme 2 k sobě, necháme ztuhnout a namáčíme v čokoládové polevě.
bonita
napsal(a):
tak zacinam novy
panecku, takto nas nechat zapadat prachom, ts ts ts
bonita
napsal(a):
panecku, takto nas nechat zapadat prachom, ts ts ts
Vánoční vyjížd'ka 2008. Už se přece jen ty Vánoce blíží..Už máte nakoupené dárky ??
m i s i c k a
napsal(a):
Vánoční vyjížd'ka 2008. Už se přece jen ty Vánoce blíží..Už máte nakoupené dárky ??
Míša, dárky????co to je??? jediný co mám koupené jsou vitámíny pro moji těhulku a ještě koupím koníkum do stáje nějakou dobrou mrkvičku
bonita
napsal(a):
tak zacinam novy
tak vazeni, ja mam len jeden jediny darcek!!! katastrofa a dnes som bola na gynde a doktor zahlasi, ze mam uz len odpocivat, lebo si koledujem o predcasny porod, to su mi teda vyhliadky a ako ja pokupim ostatnym darceky, ked nemam nikam liezt? no, som hotova...
bonita
napsal(a):
tak zacinam novy
tak to udělej jak já loni, když jsem lěžela doma s angínou, vše jsem nakoupila přes internet a přivezli mi to až domů
jen musíš mít někoho kdo ti do zásoby vybere peníze
bonita
napsal(a):
no prave a mam len hotovost urcenu prave na darceky a nemam ju ako minut...ale budem sa musiet este raz do mesta vytrepat, ale sama, vacsinou ma vozi teraz muzicek, ale ako ma ist on so mnou, ked mu chcem kupit darcek...iba same problemy...
já mám jakž takž nakoupeno, akorát moc nevím, co klukovo přítelkyni. Zatím jsem koupila takovou sadu šálu čepici a rukavicei, včera měli v Tescu ve slevě noční košilky, tak jsem jednu vzala a pak asi nějaku kosmetiku jako řasenku a tak. Klukovi odpustím nějakou částku z peněz co si ode mě půjčil na auto a pak jsem mu koupila pár drobností jako trenýrky a multifunkční šroubovák, aby něco měl pod stromečkem. Rodiče si vždycky musí říct, co potřebuií, protože maj všechno, tak letos se jim hodí elektrický nůžky na živý plot, už je mám. No a chlapovi nějaký oblečení a dohromady jsme si koupili nový matrace do postelí. Psiny dostanou pískací hračku, plyšáka a kostičku. Ještě mi říkala kamarádka, že vždycky zabalí psovi pod stromeček buřtík a že je prej děsná sranda, jak to pejsek najde a trhá papír, tak asi holky taky dostanou buřtík.
bonita
napsal(a):
Aluska:
ještě že jsou ty vánoce jenom jednou za rok. Myslím kvůli vymýšlení dárku. Nikdy pořádně nevím co komu, nejsem na tohle moc nápaditá, a během roku ještě narozky, kdo to má pořád vymejšlet. Já kolikrát ani nevím, co mám chtít pro sebe, aby měl typ můj chlap.
Jediný velký plus je, že končíme v kanclu 18.12. a začínáme až po silvestru, takže bude čas na Cipíska
bonita
napsal(a):
tak zacinam novy
aluska: je to dobrá věc zabalit psíkům taky pod stromek dáreček....taky jsme to naší Benji tak dělali...je fakt že se musela přes večeři hlídat aby se do dárků nepustila dřív než měla povoleno, ale pak si vždy našla svůj dáreček a hrdě si ho nesla rozbalit (většinou jsme sí kupovali sušené plíce-sice hrozný smrad, ale milovala to) pak nějaké ty balíčky s různými pamlsky pro psíky
madow
napsal(a):
aluska: je to dobrá věc zabalit psíkům taky pod stromek dáreček....taky jsme to naší Benji tak dělali...je fakt že se musela přes večeři hlídat aby se do dárků nepustila dřív než měla povoleno, ale pak si vždy našla svůj dáreček a hrdě si ho nesla rozbalit (většinou jsme sí kupovali sušené plíce-sice hrozný smrad, ale milovala to) pak nějaké ty balíčky s různými pamlsky pro psíky
Markét, naše starší miluje pískací hračky, přes rok z nich vyškubne pískátko a pak už jí tolik nebaví. Takže vždycky je to pískací slepice a prasátko . Malá je zase na plyšáky, tak to bude nějakej plyšovej blbinec, ze sekáče.
A ještě přibalím ty buřtíky, to bude asi nejlepší dárek pro ně. Jenom se bojím, že malá to zhltne i s papírem
bonita
napsal(a):
tak zacinam novy
ja som si vybrala pod stromcek tuto...ale ten Jezisko so mnou nechce suhlasit...
bonita
napsal(a):
tak zacinam novy
aha nie je dobre vidiet, tak este raz
aluska
napsal(a):
u nás končí kluk na nástavbě taky až 22.12, docela se divím, že je na ty dva dny ženou do školy. Jinak mrznout už má tady prý i v nižších polohách přes den, tak přihodím klukům víc sena.
A koníky bych brala včechnyyyyyyy
Tak jsem se dostala po pauze znovu na net..Byla jsem nakupovat dárky-včera.
Jinak děkuji za poslané koledy.
Bonita, s dárkama to neřeš. Já jsem minulé Vánoce skoro nic nekoupila, proležela jsem si celý prosinec v porodnici a nikdo nic neříkal.Všichni se pak radovali z děťátka
Jinak krásná kobylka, škoda, že Ježíšek nemá hooodně peněz. Taky jsem si vyhlídla koně frísáka, prohledávala jsem holandské stránky a narazila na něj.
No jestli namrzne, tak to bude paráda, u nás celý den prší a prší..
misamarincova
napsal(a):
Tak jsem se dostala po pauze znovu na net..Byla jsem nakupovat dárky-včera.
Jinak děkuji za poslané koledy.
Bonita, s dárkama to neřeš. Já jsem minulé Vánoce skoro nic nekoupila, proležela jsem si celý prosinec v porodnici a nikdo nic neříkal.Všichni se pak radovali z děťátka
Jinak krásná kobylka, škoda, že Ježíšek nemá hooodně peněz. Taky jsem si vyhlídla koně frísáka, prohledávala jsem holandské stránky a narazila na něj.
No jestli namrzne, tak to bude paráda, u nás celý den prší a prší..
Tak já mám už taky pokoupený všechny dárky. A k těm psíkom ti moji dostanou novou boudu a kotec a od nového roka jsou pod zámkem. Protože prej špicové nemaj rádi vodu, ale ti dva špuntové Amant s Dudlou v tomhle počasí celkem slušně plavčej a několikrát denně, protože jediná úniková cesta odsud je přes vodu
A k trhání papírů nepotřebuju ani zabalovat buřta, Amant tuhel dosti obstojně rozškubal dvě krabice od bot, co jsem chtěla vyhodit. K mojí smůle si je ale přenesl do obýváku na koberec.. zabít málo.
A kdyby jste náhodou věděly o nějakém Ježíškovi, kterej má hodně peněz a neví co s nima, tak se podělte. Já bych věděla co s něma.
ambra
napsal(a):
Tak já mám už taky pokoupený všechny dárky. A k těm psíkom ti moji dostanou novou boudu a kotec a od nového roka jsou pod zámkem. Protože prej špicové nemaj rádi vodu, ale ti dva špuntové Amant s Dudlou v tomhle počasí celkem slušně plavčej a několikrát denně, protože jediná úniková cesta odsud je přes vodu
A k trhání papírů nepotřebuju ani zabalovat buřta, Amant tuhel dosti obstojně rozškubal dvě krabice od bot, co jsem chtěla vyhodit. K mojí smůle si je ale přenesl do obýváku na koberec.. zabít málo.
A kdyby jste náhodou věděly o nějakém Ježíškovi, kterej má hodně peněz a neví co s nima, tak se podělte. Já bych věděla co s něma.
A ještě jsem se chtěla zeptat nepečete někdo zázvorky? Maminka mi tu o nich už 14dní básní tak jí chcu udělat radost a upéct je ale nikdy jsem je nepekla tak by mě potěšil nějaký osvěčený recept a typy- vím že recept na ně jde najít na netu, ale není od odzkoušené. Když tak jej hoďte sem a nebo do mailu, děkuji.
bonita
napsal(a):
hajo hajo, kde ste kto?
já jsem tady
Ambra, zázvorky nepeču, ale kdybych měla, tak kouknu na net a vyberu. Hodně výborných receptů i s ohlasama na ně najdeš na www.mimibazar.cz .
Těšila jsem se za Cipískem, ale máme v kanclu jednání, tak se asi dostanu až před čtvrtou a ještě začalo lejt. Tma je už teď. Takže klukům maximálně nahážu seno, aby měli dost na celou noc a pojedu zase domů. Ach jo. Snad nebude pršet aspoň o víkendu, abysme mohli s Cipískem ven.
aluska
napsal(a):
já jsem tady
Ambra, zázvorky nepeču, ale kdybych měla, tak kouknu na net a vyberu. Hodně výborných receptů i s ohlasama na ně najdeš na www.mimibazar.cz .
Těšila jsem se za Cipískem, ale máme v kanclu jednání, tak se asi dostanu až před čtvrtou a ještě začalo lejt. Tma je už teď. Takže klukům maximálně nahážu seno, aby měli dost na celou noc a pojedu zase domů. Ach jo. Snad nebude pršet aspoň o víkendu, abysme mohli s Cipískem ven.
u nas hlasia zimu na vikend...
bonita
napsal(a):
tak zacinam novy
tak teraz som sa vratila zvonku, poviem vam, skoro ma slak trafil, tak som vrestala, ze ma musela pocut minimalne polka dediny tak ti parchanti si nevedia najst inu zabavku, len ako hadzat piraty konom do ohrady, ale vsak ja som nelenila a pekne si ich zvecnila fotakom, Zaplat Pan Boh za dobry objektiv
a ked dojde muz, pojdem za susedou, co je tu ucitelkou pre identifikaciu a nech si tie svine chutia
bonita
napsal(a):
praveze myslim, no keby som nemala brucho, tak prisaham, ze vyskocim von oknom a taky sprint by som nahodila,ze by mi nemali sancu utiect, a taky vylagos by dostali, ze by nadosmrti nan nezabudli
bonita tak toje něco mě se zdá, že letos nějak na lidi dopadla krize a nějak šetřej i na těch petardách apod. vloni a předloni to tu každej večer už od mikuláše bouchalo co to dalo. A letos skoro nic, jsem zvědavá na vánoce a Silvestra.
bonita
napsal(a):
ale tak mne to nevadi, pre mna za mna nech to hodia aj mne pod nohy, ale do ohrady mi to hadzat nebudu, za prve plasia kone a za druhe na trave po tom ostava humus a nechcem, aby sa mi kone otravili
bonita no tak mě to teda zase vadí, protože jsme přímo ve městě a kousek nad náma je velký sídliště. A nejenom že nám to stresuje většinu zvířeny, tak si myslím, že takovéto pitomosti do města a ještě do ruk děcek nepatřej. Navíc úplně zbytečně s tím otravují několik týdnů před Silvestrem., kdy to tak nějak logicky pochopím. Sice je pak z různejch těch světlic a jak se to všechno jmenuje po městě bordel, ale je to jeden den v roce. A né s tím zbytečně otravovat několik tejdnů, jak tomu bylo u nás třeba vloni.
bonita
napsal(a):
ale nech, nech to maju parchanti a nech im to aj ruky poodtrha, normalne vychovane decka s tym sprostosti nerobia, to iba spratci, co od bujnosti nevedia kudy kam, vsak to nestoji malo, ked im na to rodicia daju, tak nech si nesu aj nasledky...
Lepší je to určitš vyřešit. Když sama nemůžeš, tak aspoň tvůj přitel.. Mě zase chodili děcka přes ohradu, raz jsem jich tak seřvala a byl na rok klid.. Pak zase.. Proště neumí číst, když mám na každé straně ohrady cedulky Pozor zlý kůň Vstup zakázán..
Jinak u nás už poletujou vločky a venku už je na nule
bonita
napsal(a):
tak zacinam novy
no a mne sa teraz spravila "zima" na perach, hruza
bonita
napsal(a):
no a mne sa teraz spravila "zima" na perach, hruza
přidám něco z dnešní vyjížd'ky. Foceno z okna, jak na mě čekali
m i s i c k a
napsal(a):
přidám něco z dnešní vyjížd'ky. Foceno z okna, jak na mě čekali
už venku na louce
m i s i c k a
napsal(a):
U nás -2°C. zima, fučí. a hlásí až -9°C( na středu).. No uvidíme
bonita
napsal(a):
tak teraz som sa vratila zvonku, poviem vam, skoro ma slak trafil, tak som vrestala, ze ma musela pocut minimalne polka dediny tak ti parchanti si nevedia najst inu zabavku, len ako hadzat piraty konom do ohrady, ale vsak ja som nelenila a pekne si ich zvecnila fotakom, Zaplat Pan Boh za dobry objektiv
a ked dojde muz, pojdem za susedou, co je tu ucitelkou pre identifikaciu a nech si tie svine chutia
Teta, to boli zasa tý istý idio.i čo ich minule vypúšťali???...To sú, ale decká padnuté na hlavu..Postrielať ich!!!
mgbmimi
napsal(a):
Teta, to boli zasa tý istý idio.i čo ich minule vypúšťali???...To sú, ale decká padnuté na hlavu..Postrielať ich!!!
bonita
napsal(a):
tak zacinam novy
tak u nás mrzne až hrůza, včera nachumelilo asi 10čísel...bylo bláto až hrůza dnes je to na kámen
Bonita: to si vážně děláš sra¨ndu...opravdu postřílet je taky
kluci museli včera i přes nepřízeň počasí pracovat...
madow
napsal(a):
tak u nás mrzne až hrůza, včera nachumelilo asi 10čísel...bylo bláto až hrůza dnes je to na kámen
Bonita: to si vážně děláš sra¨ndu...opravdu postřílet je taky
kluci museli včera i přes nepřízeň počasí pracovat...
Na návštěvě u Šimla (Navar,je to konisko jako hova...
ale pozdrav zadní pořád umí
verca1
napsal(a):
Na návštěvě u Šimla (Navar,je to konisko jako hova...
ale pozdrav zadní pořád umí
Je to zlatíčko.
verca1
napsal(a):
No prostě nádherný tatík Neuberga..Jestli takto Neuberg doroste, mám se na co těšit
bonita
napsal(a):
inak hlasim krasne slnecne pocasie a mne sa taaak nechcelo z postele, nuz co, mam predsa odpocivat
u nás zataženo a zimááááá, na loukách trošku sněhu leží, ale jenom takovej poprašek. Včera jsme měli s Cipískem parádní vyjížďku , vraceli jsme se domů už za tmy a lesem. Hrabem se do velkýho kopce, kůň se tváří, že ho asi ponesu, zakopává o kořeny. Najednou vysokej klus, ale opravdu parádní, koukám dozadu do šera co se děje, za námi funí do kopce neosvětlenej cyklista. Ani na rovince nechtěl Cipísek přejít do kroku,využil cyklistu k neposlouchání.Tak jsme to krosili zmrzlým tmavým lesem. No když byl tak svižnej, tak vycválal ještě jeden kopec a potom konečně zvadnul a doploužil se domů.
ambra
napsal(a):
U nás taky sníh dneska napadlo tak kolem 5cm a mrzne až hrůza , brr. A už mám napečené nějaké cukroví.
u nás už je taky spousta sněhu