Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.5.2006 18:16

Nabízím ježdění zkušenému jezdci na Praze 9( MHD z černého mostu) na svém téměř 4letém valachovi v typu hucula. 143 cm vysokém černém hnědákovi. Učenlivý, hodný.
Při docházení 2xtýdně poplatek 800,- Krásné vyjížďky do lesa. Více na emailu Framina @seznam.cz

17.5.2006 18:17

sonicka napsal(a):
Nabízím ježdění zkušenému jezdci na Praze 9( MHD z černého mostu) na svém téměř 4letém valachovi v typu hucula. 143 cm vysokém černém hnědákovi. Učenlivý, hodný.
Při docházení 2xtýdně poplatek 800,- Krásné vyjížďky do lesa. Více na emailu Framina @seznam.cz

.

17.5.2006 18:20

sonicka napsal(a):

..

17.5.2006 18:21

sonicka napsal(a):

..

17.5.2006 18:45

sonicka napsal(a):

Jako nemám nic proti ale nezdá se vám trochu moc 800kč za to že tam někdo příjde jenom 2krát?? Já jsem platila než sem si pořídila vlastního měsíčně a to sem tam byla tak 10krát 300kč a to sem dělala všechno..hlavně jezdila..protože je tam neměl kdo projezdit..tak se nad tím trochu zamyslete!!!

17.5.2006 19:05

terushka napsal(a):
Jako nemám nic proti ale nezdá se vám trochu moc 800kč za to že tam někdo příjde jenom 2krát?? Já jsem platila než sem si pořídila vlastního měsíčně a to sem tam byla tak 10krát 300kč a to sem dělala všechno..hlavně jezdila..protože je tam neměl kdo projezdit..tak se nad tím trochu zamyslete!!!

V příspěvku je psáno 2x týdně, ne měsíčně:o) Ta cena je i poměrně nízká, na pražské poměry. V Praze je obvyklé platit příspěvek jeden až dva tisíce na měsíc.

17.5.2006 19:51

terushka napsal(a):

To docházení je 2x týdně tak příště pořádně čti. Jinak je to bez práce jen ježdění.

17.5.2006 21:54

sonicka napsal(a):

Tahle první fotka je nádherná . Mohla bych poprosit, jestli by jsi mi jí neposlala na můj mejl ramongo@centrum.cz
ráda bych si jí uložila v počítače mezi koníky. Je fakt moc pěkná, takhle se mi naše koně vyfotit nedaří..A tady na ifauně je ta kvalita zhoršená..Díky moc předem.Jitka

18.5.2006 09:10

jitka napsal(a):
Tahle první fotka je nádherná . Mohla bych poprosit, jestli by jsi mi jí neposlala na můj mejl ramongo@centrum.cz
ráda bych si jí uložila v počítače mezi koníky. Je fakt moc pěkná, takhle se mi naše koně vyfotit nedaří..A tady na ifauně je ta kvalita zhoršená..Díky moc předem.Jitka

Děkuju je opravdu povedená, taky z ní mám udělanej obraz Posílám

19.5.2006 08:10

sonicka napsal(a):
Děkuju je opravdu povedená, taky z ní mám udělanej obraz Posílám

20.5.2006 20:43

sonicka napsal(a):

nikdo?

19.6.2006 15:35

sonicka napsal(a):
nikdo?

Stále hledám... za 500,-měsíčně....

adélka2

19.6.2006 15:57
adélka2

sonicka napsal(a):
Stále hledám... za 500,-měsíčně....

Já bych měla zájem o ježdění,ale mohla bych jen tak 2x za měs:(Mohlo by to být???

Přidejte reakci

Přidat smajlík