Poníkáři >>>52<<<

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.12.2009 15:10
baruu

XXX.XXX.48.154

Snad se na mě nikdo nebude zlobit že jsem založila nové Poníkaře.

Fto mého bývalého poníka Gavena.

7.12.2009 09:25
kunesek

XXX.XXX.162.225

baruu napsal(a):

Můj miláček a zlatíčko Honzíček.

7.12.2009 09:27
kunesek

XXX.XXX.162.225

kunesek napsal(a):
Můj miláček a zlatíčko Honzíček.

Tady je se mnou

8.12.2009 17:12
luda

XXX.XXX.104.120

kunesek napsal(a):
Tady je se mnou

Lidi zažila jsem šok,,hrabu se v inzercích hledám nějaké pony,,a najednou poznávám Lýdiii sice jsem jí prodala,ale mysela jsem si že u nové majitelky zustne.

Hrozný ,nají koně,který vám rostl doma ,najít ho

http://zvirata.hyperinzerce.cz/kone- jizda/inzerat/2775431-cesky-sportovni-pony- do-sportu-nabidka-praha-zapad/

8.12.2009 17:23
simcas2

XXX.XXX.93.17

luda napsal(a):
Lidi zažila jsem šok,,hrabu se v inzercích hledám nějaké pony,,a najednou poznávám Lýdiii sice jsem jí prodala,ale mysela jsem si že u nové majitelky zustne.

http://zvirata.hyperinzerce.cz/kone- jizda/inzerat/2775431-cesky-sportovni-pony- do-sportu-nabidka-praha-zapad/

Já s špuntík :-P trošku vyšší překážka.. :D

8.12.2009 17:31
baruu

XXX.XXX.48.154

luda napsal(a):

omlouvám se že se do toho pletu, ale zdá se mi že chce za ní slečna "trošku" moc. Teda aspoň podle inzerátu. Poník 130cm, nevím jaký má charakter ale parkury 60,70 skočíí skoro kterýkoli pony.......tímto se vás nechci nějak dotknout, ale příjde mi to hodně divnéé. A myslím že jenom blázen by jí na ten inzerát odpověděl.

8.12.2009 17:31
luda

XXX.XXX.104.120

simcas2 napsal(a):
Já s špuntík :-P trošku vyšší překážka.. :D

Simčo??co to je za koníka???Pěkný...
¨
Tak mě to nedalo kontaktovala jsem novou majitelku,,,A Lýdii neprodala má jí doma,,,lidí me spadl kámen ze srdce

8.12.2009 17:49
luda

XXX.XXX.104.120

baruu napsal(a):
omlouvám se že se do toho pletu, ale zdá se mi že chce za ní slečna "trošku" moc. Teda aspoň podle inzerátu. Poník 130cm, nevím jaký má charakter ale parkury 60,70 skočíí skoro kterýkoli pony.......tímto se vás nechci nějak dotknout, ale příjde mi to hodně divnéé. A myslím že jenom blázen by jí na ten inzerát odpověděl.

Určitě je to velká částka,,já jsme jí prodávala za 30tis.kobyla má pp,a je velice šikovná učenlivá.Naprosto zdravá...Snad si jí paní nechá dlooouuuho...

8.12.2009 17:52
baruu

XXX.XXX.48.154

luda napsal(a):
Určitě je to velká částka,,já jsme jí prodávala za 30tis.kobyla má pp,a je velice šikovná učenlivá.Naprosto zdravá...Snad si jí paní nechá dlooouuuho...

30 to je v poho ale 40 to je jak za normálního velkého koně já například kupuji teď za 45000 s pp a má vyskákáno L:) a je mu 5 let naprosto zdravyy:D:D.....tak si to vemte jenom o 5000 dolůůů a je to poník o polovinu menšiii:D

8.12.2009 20:21
ferdice

XXX.XXX.106.163

luda napsal(a):

a já bych zas doufala,že jí velice brzy prodá protože sem měla čest vidět jí na dvou hobby závodech a bohatě mi to stačilo.Ale díky Tobě sem si uvědomila,že svýho koně neprodám,protože ho mám taky vypiplanýho od mimina a představa,že se pak bude stěhovat od jednoho člověka k druhýmu,kdepak

8.12.2009 20:31
microfon

XXX.XXX.182.201

ferdice napsal(a):
a já bych zas doufala,že jí velice brzy prodá protože sem měla čest vidět jí na dvou hobby závodech a bohatě mi to stačilo.Ale díky Tobě sem si uvědomila,že svýho koně neprodám,protože ho mám taky vypiplanýho od mimina a představa,že se pak bude stěhovat od jednoho člověka k druhýmu,kdepak

nj no, to je problém dětí a poníků..
Málokteré menší dítě dokáže být natolik rozumné, a by se ke svému koni chovalo ohleuplně a tím spíš míń k mladé kobylce na závodech
Ještě že je Bobiška u Ivči.
Luďa: chápu tvé zděšení, tak hlavně, že se to vysvětlilo a že víš kde a co Lýdie dělá.... ale i kdyby, souhlasím s Líbou hlavu bych nevěšela, krmení a péči u této rodiny určitě má, ale jezdecky bych ty děti musela asi zabít. Takže by si třeba i polepšila...

8.12.2009 20:36
microfon

XXX.XXX.182.201

baruu napsal(a):
30 to je v poho ale 40 to je jak za normálního velkého koně já například kupuji teď za 45000 s pp a má vyskákáno L:) a je mu 5 let naprosto zdravyy:D:D.....tak si to vemte jenom o 5000 dolůůů a je to poník o polovinu menšiii:D

Baruš: Cenu bych neřešila, to je každého věc za co prodává... a stejně tak každého věc jestli cenu akceptovat bude...
Já např koupila naší Ellu za 35tis, ani modrej průkaz neměla, uměla akorát velký h....., závislačka jak blázen, ale byla zdravá a slušná v boxe... to mi stačilo....

9.12.2009 08:37
luda

XXX.XXX.123.131

microfon napsal(a):
nj no, to je problém dětí a poníků..
Málokteré menší dítě dokáže být natolik rozumné, a by se ke svému koni chovalo ohleuplně a tím spíš míń k mladé kobylce na závodech
Ještě že je Bobiška u Ivči.
Luďa: chápu tvé zděšení, tak hlavně, že se to vysvětlilo a že víš kde a co Lýdie dělá.... ale i kdyby, souhlasím s Líbou hlavu bych nevěšela, krmení a péči u této rodiny určitě má, ale jezdecky bych ty děti musela asi zabít. Takže by si třeba i polepšila...

Nikdy nikdo nevíme kam vlastně koně prodáváme.Hlavně že se o ní starají a vím kde je.Je jasný ža bych pro ní chtěla,to nejlepší,,ale to jí nenaplánuji.
A aby umě stála a byla kničemu,protože bych naní neměla čas,To jsem nechtěla.

18.12.2009 20:26
microfon

XXX.XXX.182.201

baruu napsal(a):

Ahoj, dnes jsem fotila, tak sem něco přidám
klasika Edouš

18.12.2009 20:28
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
Ahoj, dnes jsem fotila, tak sem něco přidám
klasika Edouš

A tady blbli s naší koblihou

18.12.2009 20:31
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
A tady blbli s naší koblihou

A tady dám jednoho povedenýho vyčuměnýho z velkejch

18.12.2009 20:33
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
A tady dám jednoho povedenýho vyčuměnýho z velkejch

A tady ferdovo intimní chvilka

18.12.2009 20:35
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
A tady ferdovo intimní chvilka

A nakonec (ať tu nejsou jen naši) dávám správnou březí kobylu -> fakt má udělaný utrazvuk a je tam jen jedno

20.12.2009 13:01
luda

XXX.XXX.117.157

microfon napsal(a):
A nakonec (ať tu nejsou jen naši) dávám správnou březí kobylu -> fakt má udělaný utrazvuk a je tam jen jedno

Microfon,,,teda to je koule...to je masakr..

Dnešní bobováníí

já jezdím na lady a holky mají co dělat,aby se udržely

20.12.2009 13:34
luda

XXX.XXX.117.157

luda napsal(a):
Microfon,,,teda to je koule...to je masakr..

Dnešní bobováníí

já jezdím na lady a holky mají co dělat,aby se udržely

odjezd

20.12.2009 13:52
zviratkova

XXX.XXX.42.14

luda napsal(a):

odjezd

Čiki přeje vše nej do nového roku

20.12.2009 16:41
microfon

XXX.XXX.182.201

baruu napsal(a):

Luďa: Ahoj , no já ti uplně závidím, jsme si na apstvu taky přivezla sáńky, hlásili sněžení tak jen stačily ještě jen 2_3cm navíc, abychom mohli vyjet. A ono nic. jen Takový poprašek:_(
zato kosu tu tu máme úžasnou, včra bylo v noci -18

20.12.2009 19:58
luda

XXX.XXX.107.199

microfon napsal(a):
Luďa: Ahoj , no já ti uplně závidím, jsme si na apstvu taky přivezla sáńky, hlásili sněžení tak jen stačily ještě jen 2_3cm navíc, abychom mohli vyjet. A ono nic. jen Takový poprašek:_(
zato kosu tu tu máme úžasnou, včra bylo v noci -18

Je to luxus,,,parááda,,holky si to užívaly...Ještě chceme zkusit lyže...

20.12.2009 21:20
luda

XXX.XXX.107.199

luda napsal(a):
Je to luxus,,,parááda,,holky si to užívaly...Ještě chceme zkusit lyže...

něco na pobavení

20.12.2009 21:23
luda

XXX.XXX.107.199

luda napsal(a):
něco na pobavení

21.12.2009 20:18
microfon

XXX.XXX.182.201

luda napsal(a):

Super psisko to musí být neutahatelný trhač, což?

21.12.2009 20:20
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
Super psisko to musí být neutahatelný trhač, což?

A tady je náš trhač - v tomto případě konkrétně HKM deky
Ella má nyní protivné období a zajímavé je zase začala přituhovat v hlídání Edy tahle kobyla dostala výprask, za to že se sla s Edou jen pozdravit...Má zblázněné hormony

21.12.2009 20:22
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
A tady je náš trhač - v tomto případě konkrétně HKM deky
Ella má nyní protivné období a zajímavé je zase začala přituhovat v hlídání Edy tahle kobyla dostala výprask, za to že se sla s Edou jen pozdravit...Má zblázněné hormony

A nakonec ještě foto poloviny z našich ořů

22.12.2009 11:19
luda

XXX.XXX.84.34

microfon napsal(a):
A nakonec ještě foto poloviny z našich ořů

Je k neunavení,,,ale začala koně hnusně chytat za ocas,,že jim trhá i žíně...
Teda to je koní....a jak tam máte??TTady je moooc sněhu,na bobování ideál,,ale na procházku hruza.

Hodím sem pár fotek

22.12.2009 11:25
luda

XXX.XXX.84.34

luda napsal(a):
Teda to je koní....a jak tam máte??TTady je moooc sněhu,na bobování ideál,,ale na procházku hruza.

Hodím sem pár fotek

Lady

23.12.2009 10:03
microfon

XXX.XXX.182.201

luda napsal(a):

Hodím sem pár fotek

Ahoj,
Super v tom sněhu, já ybch brala tolika sněhu hned! Nám už to tu odtálo a je tu tak chabý poprašek....

Nám trhá žíně tohleto miloučký hříbátko, některým koním zastřihává a škube ocas(jeho máma ho má ostříhanej nad hlezna) a specielně Edovi zatříhává i hřívů- bych ho nejraději a když náhodou dostane kůň deku tak stějně tak upravuje i tu
hříbátka, jsou fakt pro radost...

4.1.2010 08:56
luda

XXX.XXX.123.70

microfon napsal(a):
Ahoj,
Super v tom sněhu, já ybch brala tolika sněhu hned! Nám už to tu odtálo a je tu tak chabý poprašek....

Nám trhá žíně tohleto miloučký hříbátko, některým koním zastřihává a škube ocas(jeho máma ho má ostříhanej nad hlezna) a specielně Edovi zatříhává i hřívů- bych ho nejraději a když náhodou dostane kůň deku tak stějně tak upravuje i tu
hříbátka, jsou fakt pro radost...

Ahoj,,zase nám to tu nějak upadá,,jak jsem natom se sněhem??tady to snad bude rzo k bobování.Včera jsem byla s Přítelem na procházce a tak jsem poprvé seděla na Arance,,lidi ale byla jsem posranná až za ušima.Aranka byla moc hodná...bělá mě velkou radost..ještě máme ale co trénovat než začnu obsedat,na 2 lonžích se jí moc nechce zastavovat,nejde rovně a když nakluše,tak začne dělat bordel.Máme ještě hodně práce před sebou

4.1.2010 13:18
redbla

XXX.XXX.169.27

baruu napsal(a):

Trochu se vám sem vetřu, v horizontu roku bych chtěla sehnat dětské sedlo na pony, nejraději asi western, ale není podmínka a madla nebo obřišník, tak komu vám odrostli děti nabídněte na mejlík s popisem, fotem a cenou dík ctnv@seznam.cz

4.1.2010 14:49
redbla

XXX.XXX.169.27

redbla napsal(a):
Trochu se vám sem vetřu, v horizontu roku bych chtěla sehnat dětské sedlo na pony, nejraději asi western, ale není podmínka a madla nebo obřišník, tak komu vám odrostli děti nabídněte na mejlík s popisem, fotem a cenou dík ctnv@seznam.cz

Jo a pochlubím se svým fešákem, pro kterého to časem bude, zatím je na to malinkej

5.1.2010 13:12
microfon

XXX.XXX.182.201

redbla napsal(a):
Jo a pochlubím se svým fešákem, pro kterého to časem bude, zatím je na to malinkej

Ahojky,
tak máš nového poňďu.. .to je super, roztomiloučkej , no jak má být...

Děkuju za přeposlání meilu: A ty pojedeš na toho Bláhu? Já bych jela na jeden den, čekám až mi holky odpoví jestli někdo pojede se mnou...
Nevíš jak by to bylo s cenou za diváka?

5.1.2010 13:18
klawdie

XXX.XXX.100.124

baruu napsal(a):

Baru mě zas přijde podezřele málo 45 za Lkaře, mladýho, s PP i když jeli valech je mu to stejně k ničemu, tam bych se bála nějakého háčku..to není zcela normální cena....
Ale jak je zde psáno, cena je ma prodejci....

5.1.2010 13:20
microfon

XXX.XXX.182.201

luda napsal(a):
Ahoj,,zase nám to tu nějak upadá,,jak jsem natom se sněhem??tady to snad bude rzo k bobování.Včera jsem byla s Přítelem na procházce a tak jsem poprvé seděla na Arance,,lidi ale byla jsem posranná až za ušima.Aranka byla moc hodná...bělá mě velkou radost..ještě máme ale co trénovat než začnu obsedat,na 2 lonžích se jí moc nechce zastavovat,nejde rovně a když nakluše,tak začne dělat bordel.Máme ještě hodně práce před sebou

Ahoj, tak to je super fotka. Aranka vypadá jako ostřílený koník a ne jako obsedaná mladá kobylka...
Koukám že taky jezdíš tzv. Na medvěda, já se kolikráte vůbec nemohu pohnout, ale hlavně že není zima...

My jsme byly předevčírem na novoročce a fotila nás profesionální fotografka, tak se moc těším na fotečky. Na tu novoročku jsme měla takové dilema(ikdyž byla jen klusová), že na huculu to bude moc náročné a dlouhé (termín má 15.4) a Osirisek zase je pár týdnů po obsednutí a nezná cizí koně apod) tak jsme nakonec jela polovinu na huci a druhou když už huci moc nmohla a osirisek naopak zklidnil hormony, zase na něm Fakt sranda

takhle to u nás vypadá nyní:
Ale už mi sáńky doslova natěšeně poskakují, protože přecijen předpověď zní slibně... už se moc těším

5.1.2010 13:56
redbla

XXX.XXX.169.27

microfon napsal(a):
Ahojky,
tak máš nového poňďu.. .to je super, roztomiloučkej , no jak má být...

Děkuju za přeposlání meilu: A ty pojedeš na toho Bláhu? Já bych jela na jeden den, čekám až mi holky odpoví jestli někdo pojede se mnou...
Nevíš jak by to bylo s cenou za diváka?

Není novej přišel k nám na začátku letních prázdnin jako hračka pro ty větší
Je milej a poník jak poleno, ksicht jeden drzej teď mu budou dva tak na vybavení nespěchám, jen se poptávám (za kvalitu v rozumné ceně bych byla ráda), ale pokud mě naštve tak mu nějakou činnost vymyslím
Bláhu jsem jen přeposlala, ale bylo tam číslo na pořádající. Bláhu neznám, jako divák bych to možná (podle ceny) zvážila, ale netajím se s tím že rady čerpám od Vaška Bořánků, no a můj brouček mě pak nechá se lopotit a buď poslechne nebo ne máme dohodu, když mě nezabije souhlasím s demokratickým vedením moc to nezneužívá

5.1.2010 14:30
luda

XXX.XXX.110.139

microfon napsal(a):
Ahoj, tak to je super fotka. Aranka vypadá jako ostřílený koník a ne jako obsedaná mladá kobylka...
Koukám že taky jezdíš tzv. Na medvěda, já se kolikráte vůbec nemohu pohnout, ale hlavně že není zima...

My jsme byly předevčírem na novoročce a fotila nás profesionální fotografka, tak se moc těším na fotečky. Na tu novoročku jsme měla takové dilema(ikdyž byla jen klusová), že na huculu to bude moc náročné a dlouhé (termín má 15.4) a Osirisek zase je pár týdnů po obsednutí a nezná cizí koně apod) tak jsme nakonec jela polovinu na huci a druhou když už huci moc nmohla a osirisek naopak zklidnil hormony, zase na něm Fakt sranda

takhle to u nás vypadá nyní:
Ale už mi sáńky doslova natěšeně poskakují, protože přecijen předpověď zní slibně... už se moc těším

Ahoj,,jj jezdím jako mědvěd....JJ snad nám tady taky něco připadne a už pujdu bobovat.Aranka je až moc hodná...Ještě potřebuje trošku nabrat nějakej ten sval,pak to už bude na obsedání..Už se na to těším.
Teda taky pěkně couráte,,,a dobře si to vyřešila...protáhneš více koní najednou.
A Orisek je dobrej??Moc vám to sluší..koněčne vypadáš jako na koniiii

5.1.2010 14:35
luda

XXX.XXX.110.139

luda napsal(a):
Ahoj,,jj jezdím jako mědvěd....JJ snad nám tady taky něco připadne a už pujdu bobovat.Aranka je až moc hodná...Ještě potřebuje trošku nabrat nějakej ten sval,pak to už bude na obsedání..Už se na to těším.
Teda taky pěkně couráte,,,a dobře si to vyřešila...protáhneš více koní najednou.
A Orisek je dobrej??Moc vám to sluší..koněčne vypadáš jako na koniiii

sakra Osirisek,,to je ale jménooo

My jsme dnes s Miladou byla na velké vyjížďce,jely jsem 20 km...super,,až nato,že kobyly chytal rapl...

10.1.2010 21:09
microfon

XXX.XXX.182.201

baruu napsal(a):

Ahojky, tak dávám konečně fotku ze saní

10.1.2010 21:10
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
Ahojky, tak dávám konečně fotku ze saní

A nebyli jsme sami

10.1.2010 21:11
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
A nebyli jsme sami

tak lepší... tenhle koník šel napoprvé a hned bez plašení pěkně přímo... fak šikula( Elle to před těmi několika lety trvalo o dost déle)

10.1.2010 21:13
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
tak lepší... tenhle koník šel napoprvé a hned bez plašení pěkně přímo... fak šikula( Elle to před těmi několika lety trvalo o dost déle)

No a aby nestačilo, že člověk má codělat aby z těch sání nevypad popřípadě by se koník nezamotal apod. -> tak jsme ještě vzala malého který kolem nás kroužil jak stíhačka a svými výkopy se občas nažil některého pasažéra sestřelit

10.1.2010 21:15
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
No a aby nestačilo, že člověk má codělat aby z těch sání nevypad popřípadě by se koník nezamotal apod. -> tak jsme ještě vzala malého který kolem nás kroužil jak stíhačka a svými výkopy se občas nažil některého pasažéra sestřelit

A takhle z nás byli vykulení koně když jsme se svižným! klusem vraceli doom
(moment před splašením)

10.1.2010 21:30
luda

XXX.XXX.111.9

microfon napsal(a):
A takhle z nás byli vykulení koně když jsme se svižným! klusem vraceli doom
(moment před splašením)

Ahoj,teda to se máš,že jezdíte i ve více lidech,,taky to bylo pořád hrozné,,strašné vánice,,když to přestalo ,tak za 20 minut to začlo znova.hruza,,čekám až se to uklidní a budu učit Aranku,už zná poprsák a nějak jí to nevadilo,že ji to tam motám po tělě.tak snad bude hodná.
Přihodím pár foteček ze včerejška

10.1.2010 21:33
luda

XXX.XXX.111.9

luda napsal(a):
Ahoj,teda to se máš,že jezdíte i ve více lidech,,taky to bylo pořád hrozné,,strašné vánice,,když to přestalo ,tak za 20 minut to začlo znova.hruza,,čekám až se to uklidní a budu učit Aranku,už zná poprsák a nějak jí to nevadilo,že ji to tam motám po tělě.tak snad bude hodná.
Přihodím pár foteček ze včerejška

10.1.2010 21:44
microfon

XXX.XXX.182.201

luda napsal(a):

Jéé ty fotky s Lady jsou krásné škoda že jen z mobilu v menší kvalitě...

Zítra chci zkusit Huci do saní, tak si budeme navzájem držet palce, aby se nám holčiny nezamotali

doprovod byl fajn, z Edouška moc radost neměli, ale měli pujčené moje saně, tak nemohli moc protestovat a že rozmazlenec černej pujde s náma jsme si holt prosadila:D:D... já mám vždycky takovou radost když tak vesele lítá
A pak ještě jsem měla za sebou našeho tátu, který jel poprvé, takže o to více bylo zábavy (Jen Ella už se pak asi moc nebavila protože táhla skoro 2OOkg)

10.1.2010 21:50
microfon

XXX.XXX.182.201

baruu napsal(a):

A ještě sem dám Ellu před jízdou, jsem si jí kvli těm rampouchům specialně nafotila. Takovéhle nikdo z koní neměl...ella prostě má asi nejizolovanější kožuch

21.1.2010 20:03
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
A ještě sem dám Ellu před jízdou, jsem si jí kvli těm rampouchům specialně nafotila. Takovéhle nikdo z koní neměl...ella prostě má asi nejizolovanější kožuch

Tak dám nějaká nová fota: Předně Edouška, který se předváděl

21.1.2010 20:04
microfon

XXX.XXX.182.201

baruu napsal(a):

Huculí hlavička

21.1.2010 20:04
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
Huculí hlavička

A celá huculáková

21.1.2010 20:05
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
A celá huculáková

Hlavička méréňáka

21.1.2010 20:06
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
Hlavička méréňáka

Vykulený hafling

21.1.2010 20:07
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
Vykulený hafling

a nakonec Edoušek i z druhé strany

21.1.2010 21:30
luda

XXX.XXX.113.16

microfon napsal(a):
a nakonec Edoušek i z druhé strany

Microfon,ten Eda je,,to je kus koně,,kolik už měří,??Já jsem včera měřila Aranku a už má 140 hulkou,,Také přihodím nějaké fotky

21.1.2010 21:31
luda

XXX.XXX.113.16

luda napsal(a):
Microfon,ten Eda je,,to je kus koně,,kolik už měří,??Já jsem včera měřila Aranku a už má 140 hulkou,,Také přihodím nějaké fotky

21.1.2010 21:38
luda

XXX.XXX.113.16

luda napsal(a):

Já jsem skoro 14 dní bojovala s chřipkou,,už jsem jsem se z toho dostala a teď mám na 3x zlomený palec u nohy.Takže sádra a mám po koních už se těším až mě dají podpatek a budu moct ke koním,,,chtěla bych,aby holky šly trošku jezdit..Lady má teď odpočinek,

21.1.2010 21:41
microfon

XXX.XXX.182.201

luda napsal(a):

nojo ... tady jsou jak sourozenci, ve stavbě těla nemají rozdíly to je pěkný...

Eda má určitě přes 140, jelikož Ela má těch 142, tak on už má určitě o ten cen´ták víc nejmíń. Na těhle mých fotkách vypadá strašně mohutný a krátkokrký,ale ve skutečnosti je mohutný jen středně a krk má dlouhý... všechno to zkresluje

Tak vy lonžujete a jezdíte taky? Já se moc těším až jednou na Edovi takhle poklušu, nikdy jsem nejela na koni, co by měl nějaké vznosnější chody, on takhle kluše hodně často ... tak doufám, že to bude useditelné. Už máš tenhle klus na Arance vyzkoušený?

21.1.2010 21:46
luda

XXX.XXX.113.16

microfon napsal(a):

Eda má určitě přes 140, jelikož Ela má těch 142, tak on už má určitě o ten cen´ták víc nejmíń. Na těhle mých fotkách vypadá strašně mohutný a krátkokrký,ale ve skutečnosti je mohutný jen středně a krk má dlouhý... všechno to zkresluje

Tak vy lonžujete a jezdíte taky? Já se moc těším až jednou na Edovi takhle poklušu, nikdy jsem nejela na koni, co by měl nějaké vznosnější chody, on takhle kluše hodně často ... tak doufám, že to bude useditelné. Už máš tenhle klus na Arance vyzkoušený?

Na Arance jsem jela jen jednou a to těch pár metru,teď chci pracovat ze země,až do 3 let a nějak těsně před 3 rokem začneme pomalu učit ze sedla,,JJ jezdíme pořád,ale teď dostala lady volno,chodí celej rok a v dubnu jedou obě holky na připuštění ,ke Greovi,ten hřebec co připouštěl Lýdii,A to že se tešíš na Edu se ani nedivím,já se na Aranku moc těším,,má krásně chodi,je to plašan ale nepakuje to,,spíš se lekne a zase si kluše to svoje,a ten krásný cval,,,o to je lusus,,no prostě se na to těším,Kolik je vibec Edovi???

také tu zamrzámee

21.1.2010 21:46
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):

Aha tak to byla blbá otázka. To je na pendrek, lítání po doktorech
A to ti nějaký końouch šlápl na nožku?
Já se děsím bejt nemocná, mám tu tolik koní o které se každý den starám. Týden v trapu by nebyl takový problém,ale nějaká delší nemoc...

21.1.2010 21:51
microfon

XXX.XXX.182.201

luda napsal(a):
Na Arance jsem jela jen jednou a to těch pár metru,teď chci pracovat ze země,až do 3 let a nějak těsně před 3 rokem začneme pomalu učit ze sedla,,JJ jezdíme pořád,ale teď dostala lady volno,chodí celej rok a v dubnu jedou obě holky na připuštění ,ke Greovi,ten hřebec co připouštěl Lýdii,A to že se tešíš na Edu se ani nedivím,já se na Aranku moc těším,,má krásně chodi,je to plašan ale nepakuje to,,spíš se lekne a zase si kluše to svoje,a ten krásný cval,,,o to je lusus,,no prostě se na to těším,Kolik je vibec Edovi???

také tu zamrzámee

Eda je prcek, 25.2 má své druhé narozeniny
Elle už nateklo vemínko, tak uvidíme, jestli bude malej flekatej kluk či holka, termín má na přelomu únor, březen.

Ten Grey je opravdu nádherný, to budou nádherní hříbouci
Ella půjde zase za Hasanem, celkem mě zajímá, jak moc bude podobný Edovi

21.1.2010 21:55
luda

XXX.XXX.113.16

microfon napsal(a):
Aha tak to byla blbá otázka. To je na pendrek, lítání po doktorech
A to ti nějaký końouch šlápl na nožku?
Já se děsím bejt nemocná, mám tu tolik koní o které se každý den starám. Týden v trapu by nebyl takový problém,ale nějaká delší nemoc...

Mě chodí krmit mamka,s jednou holkou co mě chodí jezdit na Lady a momáhá mě.Přidají seno,dolejí vodu,,nakrá a nahážou řepu a jablka seberou boky ve stáje a jdou domu.aLE PAK TEN BORDEL TAM,,VÍŠ CO MYSLÍM,ty se naučíš něco dělat tak a tak,,a oni ti to zmení,věci jsou jinde,,no šílenný.Snad ta noha se brzo zahojí.Prosímtě,jak se mě to stalo,,každej se mě s
měje.Čuba mě vijela po kobyle,tak jsem jí chtěla odkopnout,ale blbec jsem jí kopla tak že jsem kopla rovně a přímo na prsty a bylo to,,a to jsem ještě předělávala ohradník,myslela jsem si že mám zmrzlé nohy a že proto to tak strašně bolí,,ale když už to bolelo víc a víc,šla jsem domu,sundala ponožku a hele,prst opuchlej,,tak jsem ještě přez hodinu čekala na kamaráda aby mě odvezl na chíru,,a te\´d mám fofr klacky a nemužu nic..snad brzo dostanu podpatek

Tady Aranka s postrojem,,a máme co trénovat ,,kopala mě po bočnici až ji utrhla

ale slušelo jí to.,..

21.1.2010 21:59
luda

XXX.XXX.113.16

luda napsal(a):
Mě chodí krmit mamka,s jednou holkou co mě chodí jezdit na Lady a momáhá mě.Přidají seno,dolejí vodu,,nakrá a nahážou řepu a jablka seberou boky ve stáje a jdou domu.aLE PAK TEN BORDEL TAM,,VÍŠ CO MYSLÍM,ty se naučíš něco dělat tak a tak,,a oni ti to zmení,věci jsou jinde,,no šílenný.Snad ta noha se brzo zahojí.Prosímtě,jak se mě to stalo,,každej se mě s
měje.Čuba mě vijela po kobyle,tak jsem jí chtěla odkopnout,ale blbec jsem jí kopla tak že jsem kopla rovně a přímo na prsty a bylo to,,a to jsem ještě předělávala ohradník,myslela jsem si že mám zmrzlé nohy a že proto to tak strašně bolí,,ale když už to bolelo víc a víc,šla jsem domu,sundala ponožku a hele,prst opuchlej,,tak jsem ještě přez hodinu čekala na kamaráda aby mě odvezl na chíru,,a te\´d mám fofr klacky a nemužu nic..snad brzo dostanu podpatek

Tady Aranka s postrojem,,a máme co trénovat ,,kopala mě po bočnici až ji utrhla

ale slušelo jí to.,..

Eda se ti povedl,to je krásný kuň.To už není takovej prcek,to ti uteče a už budeš obsedat..vím jak to uteklo mě.A když máš připuštěno více kobyl,máš je potom zvlášť na porod??A kdo všechno ještě bude mít malého flekáče???

21.1.2010 22:27
microfon

XXX.XXX.182.201

luda napsal(a):
Eda se ti povedl,to je krásný kuň.To už není takovej prcek,to ti uteče a už budeš obsedat..vím jak to uteklo mě.A když máš připuštěno více kobyl,máš je potom zvlášť na porod??A kdo všechno ještě bude mít malého flekáče???

tak to je fakt vtipný
Ale hlavně že někdo pomůže
Arance to v postroji opravdu moc sluší, to je nějaký novější poprsní? na kolik tak vyjde? Já malýho zatím raději nezapřahala, ikdyž Bobi už ve dvou tahala saně jako fík, Edouš by se tam určitě taky zamotal, nebo by nás provezl tak, že by si o tom v okolí ještě dlouho povídali Aranka musí být určitě klidnější než Eda,( v tý povaze je opravdu po tom tátovi bez vyjímky) u něj by to tahání asi fakt neprošlo A jestli má Aranka povahu jak on, tak to jsi fakt mafík, to s ní zkoušet¨

A já mám doma dva boxy, ale jeden malý a druhý obrovský. vyšlo to dobře, ela za měsí a huci v půlce dubna, takže si myslím, že každá bude mít velký box volný v pořebnou dobu.
U nás flekáčka čeká Ella a Huci, Bobiška už je u nových majitelů no a potom s ním pouštěli holky z okolí jednu plńasku a jednu ČT/PH. (Na fotu jak byly všechny z toho vzniku mimin unavené)

Grey má licenci na ČSP i WelšB? A kde budou potom rodit tobě holky?

22.1.2010 07:49
luda

XXX.XXX.122.42

microfon napsal(a):
tak to je fakt vtipný
Ale hlavně že někdo pomůže
Arance to v postroji opravdu moc sluší, to je nějaký novější poprsní? na kolik tak vyjde? Já malýho zatím raději nezapřahala, ikdyž Bobi už ve dvou tahala saně jako fík, Edouš by se tam určitě taky zamotal, nebo by nás provezl tak, že by si o tom v okolí ještě dlouho povídali Aranka musí být určitě klidnější než Eda,( v tý povaze je opravdu po tom tátovi bez vyjímky) u něj by to tahání asi fakt neprošlo A jestli má Aranka povahu jak on, tak to jsi fakt mafík, to s ní zkoušet¨

A já mám doma dva boxy, ale jeden malý a druhý obrovský. vyšlo to dobře, ela za měsí a huci v půlce dubna, takže si myslím, že každá bude mít velký box volný v pořebnou dobu.
U nás flekáčka čeká Ella a Huci, Bobiška už je u nových majitelů no a potom s ním pouštěli holky z okolí jednu plńasku a jednu ČT/PH. (Na fotu jak byly všechny z toho vzniku mimin unavené)

Grey má licenci na ČSP i WelšB? A kde budou potom rodit tobě holky?

Já mám jeden velký box,ale asi budu muset dělat ještě jeden hned vedle,je tam jen narovnané dřevo,takže na to mám dost času to udělat.Ještě by mě zajímalo,jak dlouho je máš oddělenné po porodu ??.
Jj Grey muže na ČSP.¨
S Arankou to bude ještě sranda,je moc klidná dokud se jí nezačne něco motat do zadních nohou,no prostě se máme co učit,´.Kamarádka co má také huculoarabku,tak se taky strašně bojí o zadní nohy,něco se jí tam zamotá a už kope....

Už se těším až sem budeš dávat fotečky a povýprávíš jaké to bylo s Edou.
A kde je vubec Bobča???Je u dobrých majitelu???Na co jí mají???

22.1.2010 08:00
luda

XXX.XXX.122.42

luda napsal(a):
Já mám jeden velký box,ale asi budu muset dělat ještě jeden hned vedle,je tam jen narovnané dřevo,takže na to mám dost času to udělat.Ještě by mě zajímalo,jak dlouho je máš oddělenné po porodu ??.
Jj Grey muže na ČSP.¨
S Arankou to bude ještě sranda,je moc klidná dokud se jí nezačne něco motat do zadních nohou,no prostě se máme co učit,´.Kamarádka co má také huculoarabku,tak se taky strašně bojí o zadní nohy,něco se jí tam zamotá a už kope....

A ten poprsák by stálů asi 3tis,,myslím,,,já jsem ho koupila k vozejku.Naprosto skvělej,dá se nastavit,na malého koně(Lady) a na vedšího (Aranka)a paní co ho měla předemnou,to dala i na drobné ČT.
Dobře se udržuje,krásně se nasazuje,,Chmout,je o dost složitější,a hlavně to trvá

Aranku teď učím,že když otevřu dveře od boxu,že nesmí ven.Už to chápe..koněčně.A pak když jdeme ven,že vyleze z boxu,udělá několik kroku k čištění,tak si stoupne a čeká,než jí vyčistím,popřípadě nasedlám,,a jdem,,,To už jí také jde..Na 2 lonžích chodí jako profík,,nevadí jí,když jí lonžkou bouchnu do nohou,ale postroj na nohách nesnesee..Prostě se vní probudí Arab,,a už to lítá

Tady utok Rozárky na Aranku,,Aranda už jí tolikrát nakopala,,a čuba stejně nadá pokoj,,ale už se to zlepšilo.

23.1.2010 20:34
microfon

XXX.XXX.182.201

luda napsal(a):
Jj Grey muže na ČSP.¨

Jo oddělení po porodu nemám vyměřené, uvidíme jak si holky řeknou. Ale každopádně týden budou doma, pak budou chodit na jinou pastvinu bez ostatních a k ostatním n pastevko půjdou kobyly s hříbounama nejdříve když nejmladšímu (huciny) prckovi budou apoň 3 týdny...

Jak co s Edou - myslíš až sebude obsedat?

A Bobíka, je v pořádku má spoustu papání, je tlustá tak, že už to není ani slušné, už na ní dávno nejezdí, kvůli hříběti. Jsou na ní moc hodní a ona potvora za to zlobí, tak jak to umí jen poníci - občas zdrhe nebo zlobí na procházce atd ale každopádně se má skvěle...

A ty jsi se byla za Lýdií podívat?

Foto: Jak Bobi pozorovala narození Edouška...

23.1.2010 20:42
microfon

XXX.XXX.182.201

luda napsal(a):
A ten poprsák by stálů asi 3tis,,myslím,,,já jsem ho koupila k vozejku.Naprosto skvělej,dá se nastavit,na malého koně(Lady) a na vedšího (Aranka)a paní co ho měla předemnou,to dala i na drobné ČT.
Dobře se udržuje,krásně se nasazuje,,Chmout,je o dost složitější,a hlavně to trvá

Aranku teď učím,že když otevřu dveře od boxu,že nesmí ven.Už to chápe..koněčně.A pak když jdeme ven,že vyleze z boxu,udělá několik kroku k čištění,tak si stoupne a čeká,než jí vyčistím,popřípadě nasedlám,,a jdem,,,To už jí také jde..Na 2 lonžích chodí jako profík,,nevadí jí,když jí lonžkou bouchnu do nohou,ale postroj na nohách nesnesee..Prostě se vní probudí Arab,,a už to lítá

Tady utok Rozárky na Aranku,,Aranda už jí tolikrát nakopala,,a čuba stejně nadá pokoj,,ale už se to zlepšilo.

Já mám právě doma jen staré anglické chomoutky a jsou navíc veliké, tak jsem improvizačně vyrobila jen takovýhle poprsák z domácích materiálů, ale za ty 3 tis to není až taková pálka, to bych na ty občasné zimní projíž´dky investovala.

Tak hlavně, aby se vám něco nestalo, když se probudí Arábek. já si dobře pamatuju když jsme dříve měla shagya araba, a protože pod sedlem byl po několikadenní pauze hodně nebezpečný, brala jsem ho v zimě do saní. Naučit ho to byla kapitola sama o sobě,ale pak už i chodil, ale když se rozhodl vzít pak louku tryskem a u toho vyhazovat jak šílenec ... jo to byli časy jsme bu´d spadli a sáně za ním vlály nebo když jsme zůstaly probral nás kde čím a museli jsme dostatečně uhýbat před kopyty... a jak jsme byli vždycky zpocení, když už nás setřásl a zastavil se až o nějakou tu louku dál, než jsme k němu přes ty závěje došli ... to bych ti nepřála

23.1.2010 22:23
luda

XXX.XXX.104.239

microfon napsal(a):
Jo oddělení po porodu nemám vyměřené, uvidíme jak si holky řeknou. Ale každopádně týden budou doma, pak budou chodit na jinou pastvinu bez ostatních a k ostatním n pastevko půjdou kobyly s hříbounama nejdříve když nejmladšímu (huciny) prckovi budou apoň 3 týdny...

Jak co s Edou - myslíš až sebude obsedat?

A Bobíka, je v pořádku má spoustu papání, je tlustá tak, že už to není ani slušné, už na ní dávno nejezdí, kvůli hříběti. Jsou na ní moc hodní a ona potvora za to zlobí, tak jak to umí jen poníci - občas zdrhe nebo zlobí na procházce atd ale každopádně se má skvěle...

A ty jsi se byla za Lýdií podívat?

Foto: Jak Bobi pozorovala narození Edouška...

Tak to jsi si to teda užívala,, snad bude Aranka hodná.a Eda taky
A před porodem jsi je oddělovala kdy???
Na Lýdii jsem se dívat nebyla,,Nebyl čas,,a nějak respekt z toho kdybych jí viděla,,a bylo by mě zase smutno,nebo bych viděla něco co nechci ,,takhle jí mám v paměti,štasnou,s jiskrou v oku,,teda spíš mršku
a tuhle památku si chci nechat

už ať je létoo

26.1.2010 23:21
jizdapony

XXX.XXX.13.73

microfon napsal(a):
Huculí hlavička

Prosím, kdybyste věděli o někom, s kým by se dalo domluvit na nějakém rekreačním ježdění nejlépe poníka za rozumné peníze, napište. Nejlépe někde ve středních Čechách nebo v Praze a okolí. Děkuju.

26.1.2010 23:43
microfon

XXX.XXX.182.201

jizdapony napsal(a):
Prosím, kdybyste věděli o někom, s kým by se dalo domluvit na nějakém rekreačním ježdění nejlépe poníka za rozumné peníze, napište. Nejlépe někde ve středních Čechách nebo v Praze a okolí. Děkuju.

Jo se mnou, ale jsme u JČ

27.1.2010 12:45
jizdapony

XXX.XXX.13.73

microfon napsal(a):
Jo se mnou, ale jsme u JČ

Jé to je škoda, Ty máš zrovna tak krásné koníky! No tak leda třeba na jaře alespoň občas jestli tam jede bus nebo vlak kdyby to šlo, jižní Čechy jsou krásné.

27.1.2010 13:02
luda

XXX.XXX.124.132

jizdapony napsal(a):
Jé to je škoda, Ty máš zrovna tak krásné koníky! No tak leda třeba na jaře alespoň občas jestli tam jede bus nebo vlak kdyby to šlo, jižní Čechy jsou krásné.

Mohu habídnout jízdu na pony 120kvh,pro zkušeného jezdce.

27.1.2010 19:42
0bubak0

XXX.XXX.127.251

luda napsal(a):
Mohu habídnout jízdu na pony 120kvh,pro zkušeného jezdce.

Ahoj, jestli nebud emoc vadit, tak taky nabízím jízdu na pony vkv 113cm..Nejlépe pro dítě..může být i začínajicí...Děkuji moc..

27.1.2010 20:05
jizdapony

XXX.XXX.13.73

0bubak0 napsal(a):
Ahoj, jestli nebud emoc vadit, tak taky nabízím jízdu na pony vkv 113cm..Nejlépe pro dítě..může být i začínajicí...Děkuji moc..

Oba jsou taky krásní, jen prosím napište odkud jste je to důležité

30.1.2010 08:43
luda

XXX.XXX.73.234

jizdapony napsal(a):
Oba jsou taky krásní, jen prosím napište odkud jste je to důležité

Já jsem kousek Od Nového Bydžova,ale spoj naprd.
Microfon,něco jsem ti našla,,
v zooproduktu tam mají pěkný věci
poprsák pony za 3500tis

30.1.2010 08:46
luda

XXX.XXX.73.234

luda napsal(a):
Já jsem kousek Od Nového Bydžova,ale spoj naprd.
Microfon,něco jsem ti našla,,
v zooproduktu tam mají pěkný věci
poprsák pony za 3500tis

mě se líbí tenhle vozíík.

a poprsák full stojí 4000tis.
pěkný ceny co?

30.1.2010 22:04
microfon

XXX.XXX.182.201

baruu napsal(a):

Tak dnes bylo opravdu nádherně...
na holkách už se jezdit nedá, ale tahat samo mohou, takže ikdyž je to hluboké a těžké vyrazili jsme.
huci měla premiéru

30.1.2010 22:06
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
Tak dnes bylo opravdu nádherně...
na holkách už se jezdit nedá, ale tahat samo mohou, takže ikdyž je to hluboké a těžké vyrazili jsme.
huci měla premiéru

A dopadlo to dobře, šlo to jako na drátkách - je to holka šikovná, ´tapala jako profík, i jsme si pocválali

P.S nesedím na sněhu, to se tak děsně bořili ty sáně

30.1.2010 23:34
microfon

XXX.XXX.182.201

luda napsal(a):
mě se líbí tenhle vozíík.

a poprsák full stojí 4000tis.
pěkný ceny co?

Díky za tip - boužel mi to zrovna te´d nevychází s penízkama, tak bude muset můj dobrý stará samodomo poprsní postroj ještě chvíli stačit...

Já si nedokážu předtavit jak bych třeba u nás jezdila s vozíčkem tady jezdí samej De;;;l na silnicích i silničkách a v lese čtyřkolkáři i motorky, to bysme pořád parkovali někde v pangejtu...
aspoń že ty samě se dají
Foto: Ela včera

31.1.2010 16:17
luda

XXX.XXX.72.194

microfon napsal(a):
A dopadlo to dobře, šlo to jako na drátkách - je to holka šikovná, ´tapala jako profík, i jsme si pocválali

P.S nesedím na sněhu, to se tak děsně bořili ty sáně

Teda,,,to je šukulka,,,S Arankou se asi takhle vklidu jen tak nesvezu,,,jedině že bych chtěla mít vymlácené všechby zuby

ještě týden a už budu moc koněčne rajtovat atd

31.1.2010 16:20
luda

XXX.XXX.72.194

luda napsal(a):
Teda,,,to je šukulka,,,S Arankou se asi takhle vklidu jen tak nesvezu,,,jedině že bych chtěla mít vymlácené všechby zuby

ještě týden a už budu moc koněčne rajtovat atd

Ale závidím,,,,hned bych šla taky bobovat, nebo sáňkovat.Ale aspoň jsem už po 14 dnech byla schopná dobelhat se ke koním,,a hned jsem vyzkoušela Arance její novou uždečku,,,tak se pochlubím

31.1.2010 18:28
thesis

XXX.XXX.151.2

luda napsal(a):
Ale závidím,,,,hned bych šla taky bobovat, nebo sáňkovat.Ale aspoň jsem už po 14 dnech byla schopná dobelhat se ke koním,,a hned jsem vyzkoušela Arance její novou uždečku,,,tak se pochlubím

Ludo nemá tu čelenku trochu velkou?

Jinak my stále nic neděláme a aspoň jednou týdně jdou kobyly ven navolno a Lupin na vazáku. Dneska jsme byli taky a po skoro roce jsem si sedla asi na minutu na Lupa ve sněhu a frajer si vykračoval i semnou zaklusal tak 3 kroky jak kobyly proletěly. Už jsem málem zapomněla jaký je to příjemný polštář, ale jezdit na něm nebudu, kopýtka jsou sice o 100% lepší ale dokud nebude v pořádku tak jak chci tak nebude jezdit (semnou už vůbec). Pak se mi lonžoval, tak si říkám v kroku proč ne a on začal házet zadkem a běhal kolem mě , dědek jeden. Vyválel se asi 10x, Sheila taky a šlo se domů. Kobyly se ale dobře proběhly, lítaly, házely vším co šlo, jsou to hrozné srandistky. Dokonce se i srazily, naštěstí né v plném tempu.

Jak já vidím Sheilu lítat tak fakt nechápu jak jsem si na ni kdy mohla sednout, tohle kdyby mi předváděla pod sedlem tak jsem víc na zemi než v sedle
Přidávám foto
Sheila

31.1.2010 18:29
thesis

XXX.XXX.151.2

thesis napsal(a):

Jinak my stále nic neděláme a aspoň jednou týdně jdou kobyly ven navolno a Lupin na vazáku. Dneska jsme byli taky a po skoro roce jsem si sedla asi na minutu na Lupa ve sněhu a frajer si vykračoval i semnou zaklusal tak 3 kroky jak kobyly proletěly. Už jsem málem zapomněla jaký je to příjemný polštář, ale jezdit na něm nebudu, kopýtka jsou sice o 100% lepší ale dokud nebude v pořádku tak jak chci tak nebude jezdit (semnou už vůbec). Pak se mi lonžoval, tak si říkám v kroku proč ne a on začal házet zadkem a běhal kolem mě , dědek jeden. Vyválel se asi 10x, Sheila taky a šlo se domů. Kobyly se ale dobře proběhly, lítaly, házely vším co šlo, jsou to hrozné srandistky. Dokonce se i srazily, naštěstí né v plném tempu.

Jak já vidím Sheilu lítat tak fakt nechápu jak jsem si na ni kdy mohla sednout, tohle kdyby mi předváděla pod sedlem tak jsem víc na zemi než v sedle
Přidávám foto
Sheila

Dafi

31.1.2010 18:31
thesis

XXX.XXX.151.2

thesis napsal(a):
Dafi

Lupínek , chudák se ve stáji dost potí a líná až hrůza tak není nyní zrovna extra krasavec.

31.1.2010 18:32
thesis

XXX.XXX.151.2

thesis napsal(a):
Lupínek , chudák se ve stáji dost potí a líná až hrůza tak není nyní zrovna extra krasavec.

A všichni

31.1.2010 18:51
luda

XXX.XXX.72.194

thesis napsal(a):
A všichni

jj její to trošku velké,,snad si to sedne a bude to oki.Aranka ještě povyroste.

Prosímtě a co bylo nebo je Lupovi??Nějak nejsem v obraze?
Sheila,to je kus kobyly

31.1.2010 19:32
microfon

XXX.XXX.182.201

thesis napsal(a):

Přidávám foto
Sheila

thesis:
Sheila vypadá jak welsh cob na fotkách Marwinu - nádherná - krásně zmohutněla
Lupin má fakt nějakou zajímavou srst, ale nemám co říkat, asi měsím jsme na Edu nevzala kartáč a zjistila jsem že jak spí u krmeliště v hovnech, tak má celýškopek a nohy slepený jak kráva z kravína - a samozřejmě to nejde dolu -. moje chyba

31.1.2010 19:38
microfon

XXX.XXX.182.201

luda napsal(a):
jj její to trošku velké,,snad si to sedne a bude to oki.Aranka ještě povyroste.

Prosímtě a co bylo nebo je Lupovi??Nějak nejsem v obraze?
Sheila,to je kus kobyly

Luďa:
Tu nohu ti oprvadu nezávidím, sádru jsme měla jen jednou a stačilo - uf
Ale aby jsi si nemyslela, že se na saních jen bavíme, tak dneska jsme vozili pytle s jádrem, protože polňačka k pastvině je samozřejmě neprůjezdná.
A tak jsem hned čapla Hucinu, protože má více síly než Ela, jen jsem nevěděla, jak to dopadne, když byla včera vlastně zapřažená uplně poprvé
Holka překpavila, jak jen mohla - evidentně na to má talent, ví kdy zabrat, kdy naopak zpomalit a hlavně kdy bez hnutí stát
Tak jsme ten tucet pytlů měli odvezený do hodinky

31.1.2010 19:48
microfon

XXX.XXX.182.201

baruu napsal(a):

A ještě dám jedno dnešní neponíkovské foto, jak už jsme pokročili se zrzkem ... mezi ním a mýma holkama už je jen rozdíl v tom, že on má dlouhé nohy a nemá tak velké břicho, tak se mu líp skáče a běhá Už fakt chodí krásně, tak jsem ho i nechala jezdit holčinám od nás... Nechápu jak s ním kdy někdo mohl mít problémy

31.1.2010 20:06
thesis

XXX.XXX.151.2

microfon napsal(a):
A ještě dám jedno dnešní neponíkovské foto, jak už jsme pokročili se zrzkem ... mezi ním a mýma holkama už je jen rozdíl v tom, že on má dlouhé nohy a nemá tak velké břicho, tak se mu líp skáče a běhá Už fakt chodí krásně, tak jsem ho i nechala jezdit holčinám od nás... Nechápu jak s ním kdy někdo mohl mít problémy

Prosímtě to tady o Sheile radši ani neříkej bo se tu slítnou lidi a budou kecy že to je kříženec s vadama, které její slepá majitelka samo nevidí. Ale jinak díky, občas žasnu nad jejíma chodama.

31.1.2010 22:23
microfon

XXX.XXX.182.201

thesis napsal(a):
Prosímtě to tady o Sheile radši ani neříkej bo se tu slítnou lidi a budou kecy že to je kříženec s vadama, které její slepá majitelka samo nevidí. Ale jinak díky, občas žasnu nad jejíma chodama.

Fáákt hustý - tady je opravdu jak origoš čistý cob A to jsem je viděla i párkrát naživo

Mě je celkem fuk, co si tady lidi myslí ... tyhle dikuze o křížencích a čistých plemenech jsou na ho:::o. Samozřejmě jsou plenea s uzavřenýma knihama, kde se drží linie a pak má cenu se o něčem dohadovat, ale zbytek plemen jen se směju viz ¨naše Hucina = čistý hucul s PP ( a její tája je fjordhucul) nebo Eda má PP ČSP (šišatá ponice Ela x shagya) popřípadě ještě Zrzek ČT s PP (trakén x A1/1) prostě je to jedna velká šaškárna

1.2.2010 08:50
luda

XXX.XXX.107.158

microfon napsal(a):
Fáákt hustý - tady je opravdu jak origoš čistý cob A to jsem je viděla i párkrát naživo

Mě je celkem fuk, co si tady lidi myslí ... tyhle dikuze o křížencích a čistých plemenech jsou na ho:::o. Samozřejmě jsou plenea s uzavřenýma knihama, kde se drží linie a pak má cenu se o něčem dohadovat, ale zbytek plemen jen se směju viz ¨naše Hucina = čistý hucul s PP ( a její tája je fjordhucul) nebo Eda má PP ČSP (šišatá ponice Ela x shagya) popřípadě ještě Zrzek ČT s PP (trakén x A1/1) prostě je to jedna velká šaškárna

To máš pravdu do ČT do ČSP nahazejí snad vše.Do Hucula jsme nevěděla je tam taky dají vše co se hodí.
Jsem zvědavá co mě řeknou až se mě narodí hříbata.Ty máš Edu s PP??Jak jsi to udělala???
Budu připoušteď Greyem,tak že bych měla taky ČSP

1.2.2010 09:31
microfon

XXX.XXX.182.201

luda napsal(a):
To máš pravdu do ČT do ČSP nahazejí snad vše.Do Hucula jsme nevěděla je tam taky dají vše co se hodí.
Jsem zvědavá co mě řeknou až se mě narodí hříbata.Ty máš Edu s PP??Jak jsi to udělala???
Budu připoušteď Greyem,tak že bych měla taky ČSP

U toho hucula už na to začli hledět a už není možné aby byl plemeníkem fjord hucul, ale po desítky let to možné bylo. ( hucina má dokonce v původu i nějkého koně zapsaného jako plemene Malý horský koník:D:D)

Ajak jsme to udělala s Edou? Mám Elu osvodovanou. Jestli byla Lady taky na svodu, tak je to jasné. ( Má Lady vůbec původ?) A to si pak budeš moct vybrat jestli bude ČSP nebo WPB, já teda nevím co je lepší

1.2.2010 09:39
luda

XXX.XXX.107.158

microfon napsal(a):
U toho hucula už na to začli hledět a už není možné aby byl plemeníkem fjord hucul, ale po desítky let to možné bylo. ( hucina má dokonce v původu i nějkého koně zapsaného jako plemene Malý horský koník:D:D)

Ajak jsme to udělala s Edou? Mám Elu osvodovanou. Jestli byla Lady taky na svodu, tak je to jasné. ( Má Lady vůbec původ?) A to si pak budeš moct vybrat jestli bude ČSP nebo WPB, já teda nevím co je lepší

Osvodovanou jí nemám,,,sakraaa
Lady mamá je shetland a táta wpb,pokud se mě potvrdí že je to opravdu její otec,jako všechyn její sestry,tak bych nechala udělat krev a měla by i lady puvod.ale tohle zjištování je naprd,lidi nejsou ochotní,,

1.2.2010 09:46
microfon

XXX.XXX.182.201

luda napsal(a):
Osvodovanou jí nemám,,,sakraaa
Lady mamá je shetland a táta wpb,pokud se mě potvrdí že je to opravdu její otec,jako všechyn její sestry,tak bych nechala udělat krev a měla by i lady puvod.ale tohle zjištování je naprd,lidi nejsou ochotní,,

Hmm , tak to budu držet palce. Osvodovat můžeš kdekoliv , kde se u vás dělají svody a nebo si inspekora zavolat domů. dokce lze osvodovat ikdyž už bude březí. Elu jsme zapsali měsíc před porodem

Ono jí stejně musíš mít zapsanou v nějaké PK, jinak nedostaneš ani papíry WPB

1.2.2010 09:51
thesis

XXX.XXX.151.2

microfon napsal(a):

Počkej, koho jsi viděla na živo?

1.2.2010 10:06
luda

XXX.XXX.107.158

thesis napsal(a):

A Ela má nějaký původ??Má někoho napsaného v Modrém průkazu a ještě jaké dostala ocenění

1.2.2010 12:54
microfon

XXX.XXX.182.201

thesis napsal(a):

Thesis - coby z Marwinu na předváděčce a směsku cobů v Manětíně na výstavě

1.2.2010 13:00
microfon

XXX.XXX.182.201

luda napsal(a):
A Ela má nějaký původ??Má někoho napsaného v Modrém průkazu a ještě jaké dostala ocenění

Luďa:
Ela má původ bez jediné čárky a dostala 7,4b, což je o 0.1b víc než Hasan, Bobi dostala jen 6,8 -. dost mě to překvapilo, čekala jsem to spíš naopak

1.2.2010 13:40
thesis

XXX.XXX.151.2

microfon napsal(a):
Thesis - coby z Marwinu na předváděčce a směsku cobů v Manětíně na výstavě

Jo tááák a já už myslela, žes viděla moje koně a už jsem ti chtěla nadávat že ses nestavila. Normálně uvažuju o zápisu k poníkům. Jenomže než bych to začala zjišťovat tak teda nevím jestli by to bylo možné když je zapsaná jako teplokrevná. Přes 148 nemá rozhodně.

1.2.2010 14:03
luda

XXX.XXX.32.181

thesis napsal(a):
Jo tááák a já už myslela, žes viděla moje koně a už jsem ti chtěla nadávat že ses nestavila. Normálně uvažuju o zápisu k poníkům. Jenomže než bych to začala zjišťovat tak teda nevím jestli by to bylo možné když je zapsaná jako teplokrevná. Přes 148 nemá rozhodně.

Microfon,takže jestli to dobře chápu,tak zavolám inspektora chovu...unás je to pan Vondrouš
Ohodnotí mě kobylu a co pak??
A Edy jsi to měla jak,,
Jsem jak debil,,v tomhle se nevyznám.děkuji že mě v tom pomužeš

1.2.2010 14:32
microfon

XXX.XXX.182.201

luda napsal(a):
Microfon,takže jestli to dobře chápu,tak zavolám inspektora chovu...unás je to pan Vondrouš
Ohodnotí mě kobylu a co pak??
A Edy jsi to měla jak,,
Jsem jak debil,,v tomhle se nevyznám.děkuji že mě v tom pomužeš

Luďa.
V pohodě, prostě mu zavoláš, on přijede domu (je to tedy dražší než na normálním svodu, ale pohodlnější) a on vše zařídí a pak ti přijde výpis z PK domu. Vyjde tě to asi celé dohromady na 2-3 tis (záleží na okolnostech) - už si to moc nepamatuju, tak snad nekecám.
A hříbě to je ještě jednodušší: Až se bude vystavovat modrý průkaz, tak řekneš jen ispektorovi chovu jakého je plemene a on už mu nechá vystavit PP a to přijde i s modrým průkazem. Akorát dle řádu ČSP se musí pálit, což mi bylo Edouška tenkrát moc líto

1.2.2010 14:35
microfon

XXX.XXX.182.201

thesis napsal(a):

Thesis:
Na tomhle konci světa, kde žiješ jsem v životě nebyla, ale kdyby jo - prvně bych se ohlížela kterej že barák k těm pastvinám patří - to je jasné

A já myslím, že to určitě jde přepsat, jen to samo bude zase stát beztak nějaký peníze

1.2.2010 15:17
thesis

XXX.XXX.151.2

microfon napsal(a):
Thesis:
Na tomhle konci světa, kde žiješ jsem v životě nebyla, ale kdyby jo - prvně bych se ohlížela kterej že barák k těm pastvinám patří - to je jasné

A já myslím, že to určitě jde přepsat, jen to samo bude zase stát beztak nějaký peníze

Kdeže pastviny, chudáci mají jenom 35a a ještě se pak různě přesouvají po sousedech. Ta louka na které jsou fotky patří někomu jinému a využívají to jenom na seno a to jen kvůli dotacím, na čemž by nebylo nic špatného ale jak je vidím jak tady zabírají každý metr pozemků tak mi je z nich špatně. Odřízli přístup k řece bo jsou vysraní. Oni nám často jezdí po pozemku tak já za to pouštím v zimě koně na jejich louce. Ale jenom v zimě, po trávě jim nelítáme v sezóně. Byla jsem se ptát zda je možnost tam pást koně jakože dopásání po druhém povinném sečení ale že prý ne že se to při dotacích nesmí (sice jsem slyšela něco jiného ale dobre), ale prej si tam můžu sušit seno s tím, že mi to pokosí a nasuší a já si samo zaplatím traktory a práci, což teda vyjde mnohem dráž než když si velké balíky koupím jinde, protože ročně jich na té louce mají dohromady max 20.

1.2.2010 15:47
microfon

XXX.XXX.182.201

thesis napsal(a):
Kdeže pastviny, chudáci mají jenom 35a a ještě se pak různě přesouvají po sousedech. Ta louka na které jsou fotky patří někomu jinému a využívají to jenom na seno a to jen kvůli dotacím, na čemž by nebylo nic špatného ale jak je vidím jak tady zabírají každý metr pozemků tak mi je z nich špatně. Odřízli přístup k řece bo jsou vysraní. Oni nám často jezdí po pozemku tak já za to pouštím v zimě koně na jejich louce. Ale jenom v zimě, po trávě jim nelítáme v sezóně. Byla jsem se ptát zda je možnost tam pást koně jakože dopásání po druhém povinném sečení ale že prý ne že se to při dotacích nesmí (sice jsem slyšela něco jiného ale dobre), ale prej si tam můžu sušit seno s tím, že mi to pokosí a nasuší a já si samo zaplatím traktory a práci, což teda vyjde mnohem dráž než když si velké balíky koupím jinde, protože ročně jich na té louce mají dohromady max 20.

Hmm, tak to je smůla.
já mám v nájmu taky dotační pozemky, 2ha od soukromníka, tam máme jen dohodu, že kdyby přišla kontrola, musí koně pryč, protože on má v hospodářství vedené jen krávy. A dalších nekolik ha mám od družstva a je to dokonce přírodní rezervace --- a pak že něco nejde, ale je mi jasné, že se sousedy nic nenaděláš. Zítra jedu právě do družstva zapaltit nájem a dopronajmout ještě dva ha - tak snad na mě od léta nezapoměli, že jsme se tak domluvili

A koukám taky že máš Sheilu nějakou obarvenou - třeba by ti jí zapsali do PK
exmoorskýho ponyho

huci si taky mění barvy, jak se jí zachce - te´d mám místo šedýho hucula žlutýho

10.2.2010 18:11
luda

XXX.XXX.32.181

microfon napsal(a):
Hmm, tak to je smůla.
já mám v nájmu taky dotační pozemky, 2ha od soukromníka, tam máme jen dohodu, že kdyby přišla kontrola, musí koně pryč, protože on má v hospodářství vedené jen krávy. A dalších nekolik ha mám od družstva a je to dokonce přírodní rezervace --- a pak že něco nejde, ale je mi jasné, že se sousedy nic nenaděláš. Zítra jedu právě do družstva zapaltit nájem a dopronajmout ještě dva ha - tak snad na mě od léta nezapoměli, že jsme se tak domluvili

A koukám taky že máš Sheilu nějakou obarvenou - třeba by ti jí zapsali do PK
exmoorskýho ponyho

huci si taky mění barvy, jak se jí zachce - te´d mám místo šedýho hucula žlutýho

Ahoj,jak se všichni máte??Tady je to šíleně,moc sněhu,,,

Jaké je to uvás??
dnešní foto

10.2.2010 19:42
0bubak0

XXX.XXX.127.251

luda napsal(a):

Jaké je to uvás??
dnešní foto

Čus u nás je taky mooooc sněhu...:D....a furt pada a pada...no hrůůůza.....
už ať to skončí!!!
ale co naděláme že?no fotecku nejakou dodam az ziiiitra, chystam se fotit...

10.2.2010 20:54
microfon

XXX.XXX.182.201

luda napsal(a):

Jaké je to uvás??
dnešní foto

Ahojky
tak koukám, že už můžeš na nohy ... to je super

U nás je sněhu celkem málo, akorát na cestách je teda dost hnusná ledovka
Ale jinak je terén v celku pěkný,

12.2.2010 21:45
sheril

XXX.XXX.88.21

microfon napsal(a):
Ahojky
tak koukám, že už můžeš na nohy ... to je super

U nás je sněhu celkem málo, akorát na cestách je teda dost hnusná ledovka
Ale jinak je terén v celku pěkný,

Pokud Vám to nebude vadit přispěji.Holky z kroužku jsem vyházela a zůstala mi jedna ated na novo chodí druhá,která mi musí ,alespon 3 týdně pomoci a za to jezdí.děs běz koně stojej celý měsíc ve stáji,v ohradě mám strach ,že mi přejdou ohradu,jelikož z 130 cm ohrady vykukují jen vržky 30 cm dlouhé.Dáša s Luckou jsou temperamentní a nejednou zdrhali s námi tryskem,pořád chtějí běhat,Lucinka hubne ,mě se prostě líbila tlustá a Lovely Bary je zs opak ta se pomalu už ani nevejde do boxu.

12.2.2010 21:46
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
Pokud Vám to nebude vadit přispěji.Holky z kroužku jsem vyházela a zůstala mi jedna ated na novo chodí druhá,která mi musí ,alespon 3 týdně pomoci a za to jezdí.děs běz koně stojej celý měsíc ve stáji,v ohradě mám strach ,že mi přejdou ohradu,jelikož z 130 cm ohrady vykukují jen vržky 30 cm dlouhé.Dáša s Luckou jsou temperamentní a nejednou zdrhali s námi tryskem,pořád chtějí běhat,Lucinka hubne ,mě se prostě líbila tlustá a Lovely Bary je zs opak ta se pomalu už ani nevejde do boxu.

Lucka

12.2.2010 21:47
sheril

XXX.XXX.88.21

12.2.2010 21:59
microfon

XXX.XXX.182.201

baruu napsal(a):

Ahojky, tak jak jsme psala že tu není sníh ... chybička se vloudila, tak už je tady zase kopice bílého hnusu
Takhle dnes Eda řádil

12.2.2010 22:02
microfon

XXX.XXX.182.201

baruu napsal(a):

Sheril: pěkné holky nepřemýšlela jsi, jesti náhodou není Lovely Bar březí. To bčicho nemá jako typický tlustý poník, takové břicho s povolenými vazy mají březí kobyly

Qiťa (merén)

12.2.2010 22:03
microfon

XXX.XXX.182.201

baruu napsal(a):

A útok na psa

12.2.2010 22:07
microfon

XXX.XXX.182.201

microfon napsal(a):
A útok na psa

A ještě jak Edoušek typicky otravuje ostatní, kdyby o nebylo vidět, tak kouše ferdu do zadku a chystá se na něj skočit prostě zlatíčko
A bohužel už z něj mám i maroda -> když jsme se vrátili z vyjíž´dky, tak mu hucina ukousla špici ucha - chudák malej, ne velkou,ale ani ne malou

12.2.2010 22:08
sheril

XXX.XXX.88.21

microfon napsal(a):
Sheril: pěkné holky nepřemýšlela jsi, jesti náhodou není Lovely Bar březí. To bčicho nemá jako typický tlustý poník, takové břicho s povolenými vazy mají březí kobyly

Qiťa (merén)

Microfon:Já nepřemýšlela,já Vím,dostala jsem jí zpět darem za hříbě které porodí poslední týden v květnu,po odstavu se vrátí k třetímu majiteli Lovely Bary.Lovely je po Lucce

12.2.2010 22:09
sheril

XXX.XXX.88.21

microfon napsal(a):
A ještě jak Edoušek typicky otravuje ostatní, kdyby o nebylo vidět, tak kouše ferdu do zadku a chystá se na něj skočit prostě zlatíčko
A bohužel už z něj mám i maroda -> když jsme se vrátili z vyjíž´dky, tak mu hucina ukousla špici ucha - chudák malej, ne velkou,ale ani ne malou

Ja ze zaříkaávače koní-Dáša v akci,fotky 14 dní straré

12.2.2010 22:10
microfon

XXX.XXX.182.201

sheril napsal(a):
Microfon:Já nepřemýšlela,já Vím,dostala jsem jí zpět darem za hříbě které porodí poslední týden v květnu,po odstavu se vrátí k třetímu majiteli Lovely Bary.Lovely je po Lucce

Aha tak to se omlouvám

12.2.2010 22:17
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
Ja ze zaříkaávače koní-Dáša v akci,fotky 14 dní straré

ale to už jsem tady psala v listopdu že je březí

12.2.2010 22:26
microfon

XXX.XXX.182.201

sheril napsal(a):
ale to už jsem tady psala v listopdu že je březí

No jo no hlava jsem děravá v hlavě mám samá skripta - všechno mi z hlavy vytlačily

12.2.2010 22:37
sheril

XXX.XXX.88.21

microfon napsal(a):
No jo no hlava jsem děravá v hlavě mám samá skripta - všechno mi z hlavy vytlačily

ovísek,že?Taky mi kobyli udělaj vše aby se dostali k žrádlu,jo a před měsícem jsem se rozjela,brojlera a slepici jsem poslala na pekáč a do polívky a kotě jsem dalla ddo útulku,tu zmrzačenou kočičku si přetáhli sousedi,tak už mám naštěstí jen 2 kocoury,psa,3 koně,páva a doma kočku a potkana.Ještě bych ráda aby si vzal někdo potkana,a jednoho koucoura.Nedávno jsem přemyšlele ,kdybych ty koně neměla,že bych neměla z toho doma bordel,nemusela bych pořád prát do kola a měla bych slušný boty,protzože všechny vytahám ke koním a pak mi nic nezbyde.

12.2.2010 22:42
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
ovísek,že?Taky mi kobyli udělaj vše aby se dostali k žrádlu,jo a před měsícem jsem se rozjela,brojlera a slepici jsem poslala na pekáč a do polívky a kotě jsem dalla ddo útulku,tu zmrzačenou kočičku si přetáhli sousedi,tak už mám naštěstí jen 2 kocoury,psa,3 koně,páva a doma kočku a potkana.Ještě bych ráda aby si vzal někdo potkana,a jednoho koucoura.Nedávno jsem přemyšlele ,kdybych ty koně neměla,že bych neměla z toho doma bordel,nemusela bych pořád prát do kola a měla bych slušný boty,protzože všechny vytahám ke koním a pak mi nic nezbyde.

taky už přemýšlím o jméně,jenže nevím jak se jmenoval otec,nvím jestli byl papíroví nebo ne,vím jenom ,že to byl velš B,žluták.Ráda bych Bubi,nebo Lavis,Love You,Laskar,Lotyna,ale pořád nevím,na dfoto jde vidět jak je visoký sních ,ve předu to nerní tak udupaný,tak je to dost ve výšce

12.2.2010 22:46
microfon

XXX.XXX.182.201

sheril napsal(a):

Jo nesmí si toho na sebe člověk brát moc
já budu letos taky dělat rozhřešení, pujdou 2 ořové do světa nejmíňjeden člověk jich tolik nepotřebuje, ikdyž je má všechny moc rád

12.2.2010 23:40
sheril

XXX.XXX.88.21

microfon napsal(a):
Jo nesmí si toho na sebe člověk brát moc
já budu letos taky dělat rozhřešení, pujdou 2 ořové do světa nejmíňjeden člověk jich tolik nepotřebuje, ikdyž je má všechny moc rád

http://( MEZERA )terkaurbankova.rajce.idnes.cz/Rumburk-kone/ zde je odkaz na fotky co nafotila jedna slečna co byla u mě navýkend,samozřejmě ty co tam nejsem já fotila JSEM JÁ.kDYŽ TO NENÍ TAK SNADNÝ,LUCKA JE MÁ PRVNÍ A I KDYŽ JÍ NEJEZDÍM UŽ VÍCE JAK PŮL ROKU,NIKDY BYCH JÍ NEDALA,ANI KDYŽ NEBUDE MOC CHODIT,TAK SE O NI POSTARÁM,dÁŠA JE PRO MĚ JEZDITENÝ KONÍK A TO CO JSEM SI S NÍ VYTRPĚLA JAK ZE ZDRAVOTNÍ STRÁNKY TAK VÝCVIKU SE TZAKY NEDÁ ZAPOMENOUT,NO lOVELY MÁM RÁDA,ALE S ODSTUPEM,DŘÍVE JSEM JÍ ZBOŽNOVALA,ALE TED JE JINÁ,JE ZVYKLÁ POUZE NA MĚ,ALE I PŘESTO MĚ DO BOXU NEPUSTÍ,SNAD V LÉTĚ BUDE KONENEČNĚ PRACOVAT A IUVIDÍ SE ZDA Z NÍ VYROSTE RAPLÍK JAK JEJÍ TÁTA ,NEBO SUPER KONÍK JAKO MÁMA,kDO BUDE PAK TAHAT VOZÍK,lUCKA CHŘADNE A dÁŠA JE FOBISTA.

13.2.2010 09:05
luda

XXX.XXX.32.181

sheril napsal(a):
http://( MEZERA )terkaurbankova.rajce.idnes.cz/Rumburk-kone/ zde je odkaz na fotky co nafotila jedna slečna co byla u mě navýkend,samozřejmě ty co tam nejsem já fotila JSEM JÁ.kDYŽ TO NENÍ TAK SNADNÝ,LUCKA JE MÁ PRVNÍ A I KDYŽ JÍ NEJEZDÍM UŽ VÍCE JAK PŮL ROKU,NIKDY BYCH JÍ NEDALA,ANI KDYŽ NEBUDE MOC CHODIT,TAK SE O NI POSTARÁM,dÁŠA JE PRO MĚ JEZDITENÝ KONÍK A TO CO JSEM SI S NÍ VYTRPĚLA JAK ZE ZDRAVOTNÍ STRÁNKY TAK VÝCVIKU SE TZAKY NEDÁ ZAPOMENOUT,NO lOVELY MÁM RÁDA,ALE S ODSTUPEM,DŘÍVE JSEM JÍ ZBOŽNOVALA,ALE TED JE JINÁ,JE ZVYKLÁ POUZE NA MĚ,ALE I PŘESTO MĚ DO BOXU NEPUSTÍ,SNAD V LÉTĚ BUDE KONENEČNĚ PRACOVAT A IUVIDÍ SE ZDA Z NÍ VYROSTE RAPLÍK JAK JEJÍ TÁTA ,NEBO SUPER KONÍK JAKO MÁMA,kDO BUDE PAK TAHAT VOZÍK,lUCKA CHŘADNE A dÁŠA JE FOBISTA.

Tady to je se sněhem hruza
včerejší ježdění
Microfon:A už tak nějak víš kdo pujde??
Já jsem taky musela dát Lýdii pryč,nebyl na ní čas,,

Přidejte reakci

Přidat smajlík