anik

XXX.XXX.73.247
Ahoj,nemáte tu někdo koníka ustájeného v Royal Liberty?Zajímalo by mě jaké to tam je,jak to tam chodí,jak ste tam spokojení a takPříští rok nám přibude hříbo,a chceme ho dát někam na pastvinu,kde by se mělo dobře
Dík za odpovědi
anik
napsal(a):
Ahoj,nemáte tu někdo koníka ustájeného v Royal Liberty?Zajímalo by mě jaké to tam je,jak to tam chodí,jak ste tam spokojení a takPříští rok nám přibude hříbo,a chceme ho dát někam na pastvinu,kde by se mělo dobře
Dík za odpovědi
Ahoj , my tam mame skoro dvouletou kobylku, a dalsi kamosky tam maji taky sve prcky, je to tam super, my jsme fakt spokojeni, konici 24/7 venku , v pripade zajmu moznost dokrmovani jadrem, v zimnim obdobi seno v pristrescich , jen ta doprava je mizerna, bus jezdi docela daleko od staje a v zimnim obdobi je cesta lesem docela krusna. Ale jinak urcite doporucuji :-) ruzne fotky z navstev za nasi Bezinkou najdes na http://norusa.rajce.idnes.cz/ pod nazvem bud bezinka nebo royal liberty
anik

XXX.XXX.73.247
salima
napsal(a):
Ahoj , my tam mame skoro dvouletou kobylku, a dalsi kamosky tam maji taky sve prcky, je to tam super, my jsme fakt spokojeni, konici 24/7 venku , v pripade zajmu moznost dokrmovani jadrem, v zimnim obdobi seno v pristrescich , jen ta doprava je mizerna, bus jezdi docela daleko od staje a v zimnim obdobi je cesta lesem docela krusna. Ale jinak urcite doporucuji :-) ruzne fotky z navstev za nasi Bezinkou najdes na http://norusa.rajce.idnes.cz/ pod nazvem bud bezinka nebo royal liberty
Tak dík za odpověďNa fotky sem koukala
Na 80% sem rozhodnutá,že tam hříbka dáme
Mimochodem neznáme se?
Nejseš náhodou Nora,co kdysi jezdívala Brixe,Dubrovníka(Laky) a jiné koníky u paní Březinové?
anik
napsal(a):
Tak dík za odpověďNa fotky sem koukala
Na 80% sem rozhodnutá,že tam hříbka dáme
Mimochodem neznáme se?
Nejseš náhodou Nora,co kdysi jezdívala Brixe,Dubrovníka(Laky) a jiné koníky u paní Březinové?
ahoj , no ty mne ocividne znas ale ja si te nejak nevybavuji :-)
ano jezdila sem u brezinky jeji kone v dobe kdy ty nase byli na pastve :-)
a lakyho sem jezdila moc rada byl to milej konik.
V royal liberty je to moc fajn, bude se vam tam libit , my sme tam spokojeni :-) mam kdyztak i jine kontakty na hribarny
anik

XXX.XXX.73.247
salima
napsal(a):
ahoj , no ty mne ocividne znas ale ja si te nejak nevybavuji :-)
ano jezdila sem u brezinky jeji kone v dobe kdy ty nase byli na pastve :-)
a lakyho sem jezdila moc rada byl to milej konik.
V royal liberty je to moc fajn, bude se vam tam libit , my sme tam spokojeni :-) mam kdyztak i jine kontakty na hribarny
a vybavíš si koně jménem Odeta?tenkrát po tobě dost kopala ve výběhu,dyž si konim rozhazovala seno.Zahodila si balík a rukama sis držela odstup od kopajícího zadku
No scháníme nějaké pastevko,pro naše budoucí hříbo
Nejlépe nějaké v okolí Unhoště,jenže ty sou tady drahý
Snažíme se najít něco levnějšího,kam budou případně brát i hřebečky
Kdybys měla tip,určo dej vědět!!