Ahojky,
tak už jsem se konečně rozhoupala a mám v plánu připustit naši kobču. Ale čím, že? Každý radí, často různě... Už z toho mám hlavu jako škopek. Koho máte v plánu vy, nad kým uvažujete?
Tady má kobža...je to trochu kolos
kesau
napsal(a):
Ahojky,
tak už jsem se konečně rozhoupala a mám v plánu připustit naši kobču. Ale čím, že? Každý radí, často různě... Už z toho mám hlavu jako škopek. Koho máte v plánu vy, nad kým uvažujete?
tak by to chtěla asi něco jemnějšího. podle toho kam chceš..aby se tvoje hříbo ubíralo.
kesau
napsal(a):
Ahojky,
noo moc pekna kobylka. taky mam v planu pripustit moji kobcu a taky to resime jako ty a mnoho dalsich co na ni pustit. jelikoz kobca ma v predcich arabaka premyslim opet nad arabkem ...
kesau
napsal(a):
Ahojky,
Taky z toho mám hlavu jako škopek. Budeme připouštět na jaře. Ale teda spíše jsem nešťastná ze sebe a své nerozhodnosti. :o)
Ale tak, mám na jaře čtyřletou kobylu CS a zatím to vypadá na výběr mezi Al Campem a Ligorettem. Ale uvidíme, co se vyskytne na jaře. :o)
Tady moje kobyla (to hnědé).
cizluc
napsal(a):
Taky z toho mám hlavu jako škopek. Budeme připouštět na jaře. Ale teda spíše jsem nešťastná ze sebe a své nerozhodnosti. :o)
Ale tak, mám na jaře čtyřletou kobylu CS a zatím to vypadá na výběr mezi Al Campem a Ligorettem. Ale uvidíme, co se vyskytne na jaře. :o)
Tady Al Campo - seděl by původově a byl mi i doporučen. (foto. Stáj Mustang)
cizluc
napsal(a):
A tady Ligoretto, který se mi líbí víc. :o) Ale původově už tolik nesedí. (foto: Stáj Mustang)
cizluc
napsal(a):
A trochu lepší fotka kobyly.
cizluc
napsal(a):
Tady Al Campo - seděl by původově a byl mi i doporučen. (foto. Stáj Mustang)
Mám tip na arábka...
www.nadzih.wz.cz
cizluc
napsal(a):
A trochu lepší fotka kobyly.
No to my na původ moc roubovat nemůžem, jsme bez PP. Otec se prý jmenuje Duramus, ale mám ji od 3let a papíry neměla, takže kdo ví, že..Je vysoká (175KHV), spíše atletičtější postavy, no je to kus koně. Každopádně hlava je dost tvrdohlavá a temperamentní, takže chci hlavně něco charakterního, ,,klidnějšího" a taky jemnějšího. Nj, to bude ještě rozhodování..
Tady zase má dáma..Lotara
anik

XXX.XXX.73.247
kesau
napsal(a):
Ahojky,
Ahoj,tak se taky přidám:-)Já mám vybraného a domluvenéhoarábka Nadziha
A myslim že na mou kobču je to TO pravé ořechové
Na fotce Nadzih
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
Ahoj,tak se taky přidám:-)Já mám vybraného a domluvenéhoarábka Nadziha
A myslim že na mou kobču je to TO pravé ořechové
Na fotce Nadzih
a tady kobyla
anik

XXX.XXX.73.247
gituna
napsal(a):
Lucie, můžu se zeptat na původ tvé kobylky? Jinak myslím, že Al Campo je kvalitní hřebec, slibná kariéra před sebou, exteriér super..záleží na kobylce no
Samozřejmě můžeš. Tady je: http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=179276
gituna
napsal(a):
Jdi do Al Campa ta krev tam sedne suprově!
Jo jo, vím, že tam ta krev sedí. :o) Jen jsem taková dost nerozhodná. Exteriérově se mi víc líbí ten Ligoretto a ještě jeho matka je po úžasném hřebci Grannus. :o) Přesto výběr asi padne na Al Campa. Když to můžu původově napasovat, tak to bude kloudnější. :o)
cizluc
napsal(a):
Jo jo, vím, že tam ta krev sedí. :o) Jen jsem taková dost nerozhodná. Exteriérově se mi víc líbí ten Ligoretto a ještě jeho matka je po úžasném hřebci Grannus. :o) Přesto výběr asi padne na Al Campa. Když to můžu původově napasovat, tak to bude kloudnější. :o)
No právě, je škoda toho nevyužít a třeba Ti z hnědé kobylky a tmavého Al Campa vyleze něco podobného Ligorettovi
lastovicka
napsal(a):
Pro Anik: mohla bys prosím napsat, co je tvoje kobylka zač? Mně se jeví jako huculoněco. Jsem jen zvědavá Díki
mít přebytečné prašule tak já bych šla do tohodle nabouchance...
až vyhraju ve sportce....
http://www.kone-kwpn.estranky.cz/fotoalbum/ hrebci---plemenici/knock--out-fellow
(1 mezera před hřebci)
anik

XXX.XXX.73.247
lastovicka
napsal(a):
Pro Anik: mohla bys prosím napsat, co je tvoje kobylka zač? Mně se jeví jako huculoněco. Jsem jen zvědavá Díki
v PPK ČSP je vedena jako typ ponybývalá majitelka nám tvrdila,že její tatínek je rusák,maminka arab/welsh
Nicméně temperamentem,inteligencí a pohyblivostí to na nějakého araba asi bude
pan inspektor se při posuzování též zmínil,že tam arab někde bude
kesau
napsal(a):
Ahojky,
Jáchci letos pouštět 619 Hasan:
Už to mám ozkoušené, tak věřím, že vím, do čeho jdeme
microfon
napsal(a):
Jáchci letos pouštět 619 Hasan:
Už to mám ozkoušené, tak věřím, že vím, do čeho jdeme
To Anik: pěná kobuša
Ta moje je taky v PPk ČSP, Hasan má právě linci na ČSP. Moje je tedy klidnější, než ta tvá, tak mým cílem je ztemperamentnit a odlehčit budoucího hříbouna
Ty kobču pouštíš proč arábkem?
microfon
napsal(a):
To Anik: pěná kobuša
Ta moje je taky v PPk ČSP, Hasan má právě linci na ČSP. Moje je tedy klidnější, než ta tvá, tak mým cílem je ztemperamentnit a odlehčit budoucího hříbouna
Ty kobču pouštíš proč arábkem?
A takhle to předloni dopadlo,
microfon
napsal(a):
a nejaky hrebecek pro ponicku 110cm z moravskoslezskeho ci olomouckeho kraje by nebyl?
anik

XXX.XXX.73.247
microfon
napsal(a):
Já připouštim arábkem hned z několika důvodů
1.Už od mala je moje nejoblibenější plemeno arab
2.Vždycky sem jezdila a ošetřovala křížence arabů
3.Moje kobyluša je lehčího typu,s živým temperamentem,ale přeci jen má pár hrubek,keré chce vyladit pomocí arabské krve
4.Připouštím Nadym,protože v ČR patří mezi ty nejlepší arábkya Shamir je na můj vkus moc drahej
5.Já prostě miluju krásný exteriér,úžasný charakter a pohodlné chody arábků celkově
Prostě..u mě to vede jednoznačně arábek-Nady
Mimochodem hříbek po Hasanovi se povedPěkný koník
Dávám sem ještě jednu fotku NadyhoTak snad se nebude lesterka zlobit
anik
napsal(a):
3.Moje kobyluša je lehčího typu,s živým temperamentem,ale přeci jen má pár hrubek,keré chce vyladit pomocí arabské krve
4.Připouštím Nadym,protože v ČR patří mezi ty nejlepší arábkya Shamir je na můj vkus moc drahej
5.Já prostě miluju krásný exteriér,úžasný charakter a pohodlné chody arábků celkově
můžeš založit plemennou knihu arab part-bred, třeba to projde
jinak hříbo bude mít v původu nadyho /+ celý jeho původ/ a jméno matky, přičemž sám bude bez plemennej příslušnosti? něco jako tvůj vysnění koník, kterého si vyrobíš? chápu to dobře?
anik
napsal(a):
tajemnadany: Knock je dušný,po poradě s více vety sem nepouštěla,je možné že dušnost předá.Krom toho pokud dostává něco na dušnost,tak to mam pocit ovlivňuje i kvalitu spermatu......Jinak nádherný kůň,na mě je to takový prcek.Měla sem tu čest ho vidět několikrát naživo.
dominika
napsal(a):
tajemnadany: Knock je dušný,po poradě s více vety sem nepouštěla,je možné že dušnost předá.Krom toho pokud dostává něco na dušnost,tak to mam pocit ovlivňuje i kvalitu spermatu......Jinak nádherný kůň,na mě je to takový prcek.Měla sem tu čest ho vidět několikrát naživo.
Fakt? ty jo, tak to jsem nevěděla...safra. Mno prcek to je, to máš pravdu ale na nějakou mamutku je ideální...mám moc ráda holanďáky.
Ty jo, jsem fakt netušila že by se dušnost mohla dědit...jde asi o to, z jakých důvodů je dušný, zda je to tím, že má plíce v hendikepu od narození. Je to škoda.
haisovad
napsal(a):
Fakt? ty jo, tak to jsem nevěděla...safra. Mno prcek to je, to máš pravdu ale na nějakou mamutku je ideální...mám moc ráda holanďáky.
Ty jo, jsem fakt netušila že by se dušnost mohla dědit...jde asi o to, z jakých důvodů je dušný, zda je to tím, že má plíce v hendikepu od narození. Je to škoda.
já bych na jaře,taky moc ráda připustila, ale nemám ani páru s jakým hřebcem
o: Lopez
m: Polliana po Topas - 3
- má KVH jen 160cm
výkonnost: s:ZL
jahudka
napsal(a):
- má KVH jen 160cm
Pro Anet: huculo arabka byl můj první tip. Sama mám doma valacha huculoaraba (pro rýpavé - doloženo průkazem původu) a podoba je neskutečná. Ovšem, těžko soudit. Příroda je mocná čarodějka. Ale podoba tam opravdu je.
jahudka
napsal(a):
- má KVH jen 160cm
Ahojky,
tak já bych taky určitě chtěla připustit, ještě tedy nevím kdy a už vůbec nevím s kým Kobyla zatím začíná, byly jsme 2krát na VT parkuru, takže připouštění bych brala až se třeba někam dostanem výš a nebo jestli se vůbec nikam nedostanem
Ale řekněte koho by jste mi k ní doporučili??? tady je původ http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=146851 , jinak je ro kobyla pro jednoho pána, když má něco víc dělat, tak se vzteká, ale jinak je to hodně rychle chápající kůň, ale zase rychle zapomene, Jiank je to hrozně hodné zvíře, jak na jízdárně, tak venku, ale samozřejmě občas dá najevo plnokrevníka, kterého má v sobě
Díky za rady
anik

XXX.XXX.73.247
lastovicka
napsal(a):
můžeš založit plemennou knihu arab part-bred, třeba to projde
jinak hříbo bude mít v původu nadyho /+ celý jeho původ/ a jméno matky, přičemž sám bude bez plemennej příslušnosti? něco jako tvůj vysnění koník, kterého si vyrobíš? chápu to dobře?
Jojo přesně takPúvod po tátovi,a bude tam mít zapsanou mámu
hříbo bude zapsané jako typ pony.Pokud bude klisnička,a pokud to bude ještě možné,budu se snažit dostat hříbo do PPK ČSP,ale pokud to nepůjde,tak holt mám smůlu
Jinak ano..hříbo bude můj vysněný koník
Nebo spíš jeden z vysněných
anik

XXX.XXX.73.247
kikuska
napsal(a):
Pro Anet: huculo arabka byl můj první tip. Sama mám doma valacha huculoaraba (pro rýpavé - doloženo průkazem původu) a podoba je neskutečná. Ovšem, těžko soudit. Příroda je mocná čarodějka. Ale podoba tam opravdu je.
Jůů pošleš fotkyy?Sem děsnej blázen do arabů a do jejich kříženců
anik

XXX.XXX.73.247
vargo
napsal(a):
Ahojky,
tak já bych taky určitě chtěla připustit, ještě tedy nevím kdy a už vůbec nevím s kým Kobyla zatím začíná, byly jsme 2krát na VT parkuru, takže připouštění bych brala až se třeba někam dostanem výš a nebo jestli se vůbec nikam nedostanem
Ale řekněte koho by jste mi k ní doporučili??? tady je původ http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=146851 , jinak je ro kobyla pro jednoho pána, když má něco víc dělat, tak se vzteká, ale jinak je to hodně rychle chápající kůň, ale zase rychle zapomene, Jiank je to hrozně hodné zvíře, jak na jízdárně, tak venku, ale samozřejmě občas dá najevo plnokrevníka, kterého má v sobě
Díky za rady
Hojky,a co třeba hřebec Beethowen(O:Contender,M:Jarmenja po Laval II)?KVH:166,výkonnost skoky T
a Třída 8.2
Jinak je to Holštýn
Ale myslím,že je to docela známej koník,tak asi všichni věděj
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
Hojky,a co třeba hřebec Beethowen(O:Contender,M:Jarmenja po Laval II)?KVH:166,výkonnost skoky T
a Třída 8.2
Jinak je to Holštýn
Ale myslím,že je to docela známej koník,tak asi všichni věděj
eště jednou Beethowen
anik

XXX.XXX.73.247
kesau
napsal(a):
Ahojky,
taky bych chtěla přistit a nechat si hříbo pro sebe. Mam kobylku kříženku. Matka ČT (po holandském hřebci Elvír, chtěla bych o něm vedět více informací, pokad ho někdo znáte) a otec arabský plnokrevník.
Kobylku jsem měla připuštěnou shagy arabem a vylezlo z toho celá mamina.
Uvažuju o připuštění arábekm, asi šimlíkem, když matky otec je šiml, tak by hříbo mohlo být taky šimlíkem. (omlouvám se za špatnou kvalitu fotky)
iveth
napsal(a):
taky bych chtěla přistit a nechat si hříbo pro sebe. Mam kobylku kříženku. Matka ČT (po holandském hřebci Elvír, chtěla bych o něm vedět více informací, pokad ho někdo znáte) a otec arabský plnokrevník.
Uvažuju o připuštění arábekm, asi šimlíkem, když matky otec je šiml, tak by hříbo mohlo být taky šimlíkem. (omlouvám se za špatnou kvalitu fotky)
Děkuji za inspiraci, je pravda, že Beethowen je nádhernej Jak tak koukám, tak mám nad čím přemýšlet, ještě, že na to mám zatím času dost
, ale co není může být
U mě jediné štěstí je, že nechci, aby hříbo bylo třeba po kobyle ryzé a ještě prokvetlé, jako je ona, protože její rodiče byli oba hnědáci, v původu má hnědáky, tmavé hnědáky, dokonce i vraníka a jediný ryzák je její praděda z tátový strany......Takže v barvách si radši opravdu vybírat nebudu, abych se pak ještě nedivila, co mi z ní vylezlo Prostě ta genetika si stejně dělá co chce
anik

XXX.XXX.73.247
iveth
napsal(a):
kdopak byl jeji tatínek?pokud teda víš?
anik

XXX.XXX.73.247
vargo
napsal(a):
to se ptáš mě??? samozřejmě, že to vím: byl to Genius-13
to bylo na iveth
anik
napsal(a):
to bylo na iveth
Pro Anet. Přesně jméno nevím. Koupila jsem ji od známých jako tříletou, nezapsanou, jejího otce vlastní pan Uhlíř (okres Prachatice) vím, že mu říkají Ulík, jestli je licencovanej, to vůbec netuším, jinak viděla jsem ho a docela by mě i jeho rodokmen zajímal.
kesau
napsal(a):
Nad Beethowenem jsem právě uvažovala, viděla jsem ho naživo minulý rok v Mněticích. Je to krasavec
Danny : Nevíš za kolit připouští ten KWPN?
Už jsem na něj nějakou dobu koukala,ale cenu jsem se ještě nedozvěděla.
Anik : My už máme Beethowenwm připuštěno a čekáme
Moc pěkný hřebec, ve stylu skoku velice charakterní,vypadá moooc pěkně a původově taky super.
Na příští rok plánujeme El Passa od Mustangu,stavbou je to co potřebujeme na tu naši krpatou mulu
A původově mě zase okouzlil tátou.
anik

XXX.XXX.73.247
iveth
napsal(a):
Pro Anet. Přesně jméno nevím. Koupila jsem ji od známých jako tříletou, nezapsanou, jejího otce vlastní pan Uhlíř (okres Prachatice) vím, že mu říkají Ulík, jestli je licencovanej, to vůbec netuším, jinak viděla jsem ho a docela by mě i jeho rodokmen zajímal.
iveth:a foto hřebce asi nemáš viď?Ulík..od U znám akorát araby-hřebce Ubajlan,Ukawango,Uriash,Ursus a Usirev.Ale to asi nebude žádný z nich..Pošlu fota
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
iveth:a foto hřebce asi nemáš viď?Ulík..od U znám akorát araby-hřebce Ubajlan,Ukawango,Uriash,Ursus a Usirev.Ale to asi nebude žádný z nich..Pošlu fota
Ubajlan
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik

XXX.XXX.73.247
anik
napsal(a):
Usirev
iveth:jak tak na to koukám,tak nejpodobnější je Ukawangovii když to bude asi tou barvou a hvězdičkou
Jinak s vybíráním nějakého pěkného,slušného,původového arábka sem si taky užila
pořád né a ne si vybrat toho ´´pravého´´
Chtěla sem hřebce Nadziha,jenže sem si nebyla jistá(vzhledem k exteriéru),zda by mi paní majitelka napsala..tak sem se tozhodovala mezi Azarem Gaddou a Utrechtem..nakonec to přeci jen dopadlo pro mě líp než sem čekala,Nady získal licku a bylo rozhodnuto
Takže mě se moc na doporučení ptát nemůžeš..
kesau
napsal(a):
Ahojky,
my zasa tym nasim
anik

XXX.XXX.73.247
bonita
napsal(a):
my zasa tym nasim
bonita:jůůů copak je to za krasavce?
anik

XXX.XXX.73.247
bonita
napsal(a):
Anik: to je nas plemenik shirskeho kona
krásnej krasavec
bonita
napsal(a):
dikyje to milasek
Ahoj holky...když si tady tak hezky radíte a tak,tak bych ráda poprosila o radu i já...Já se moc nevyznám v tom,jaký původ hodit na jaký původ(snad mě chápete).Mám kobylku ČT šimlu po Sahib Kubišta,z matky A1/1 Romantica.No...taky bych ji ráda časem připustila,ale aby to stálo za to....hříbátko by šlo pravděpodobně k prodeji,ale tak člověk nikdy neví...Určitě bych chtěla něco charakterního a tak...Těch hřebců je tolik,že se nějak neorijetuji
.S nikým jsem se prozatím neradila-pouze uvažuji a chci si to pořádně dopředu popřemýšlet...Poslední dobou mi vrtá hlavou El Paso-super skokan a pry povahově ještě lepší...Jakého by jste mi poradili ať to původově má "hlavu a patu".Děkuji moc předem a těším se na odpovědi
Monča
monca
napsal(a):
Ahoj holky...když si tady tak hezky radíte a tak,tak bych ráda poprosila o radu i já...Já se moc nevyznám v tom,jaký původ hodit na jaký původ(snad mě chápete).Mám kobylku ČT šimlu po Sahib Kubišta,z matky A1/1 Romantica.No...taky bych ji ráda časem připustila,ale aby to stálo za to....hříbátko by šlo pravděpodobně k prodeji,ale tak člověk nikdy neví...Určitě bych chtěla něco charakterního a tak...Těch hřebců je tolik,že se nějak neorijetuji
.S nikým jsem se prozatím neradila-pouze uvažuji a chci si to pořádně dopředu popřemýšlet...Poslední dobou mi vrtá hlavou El Paso-super skokan a pry povahově ještě lepší...Jakého by jste mi poradili ať to původově má "hlavu a patu".Děkuji moc předem a těším se na odpovědi
Monča
a ještě jedna skákací
anik
napsal(a):
iveth:jak tak na to koukám,tak nejpodobnější je Ukawangovii když to bude asi tou barvou a hvězdičkou
Chtěla sem hřebce Nadziha,jenže sem si nebyla jistá(vzhledem k exteriéru),zda by mi paní majitelka napsala..tak sem se tozhodovala mezi Azarem Gaddou a Utrechtem..nakonec to přeci jen dopadlo pro mě líp než sem čekala,Nady získal licku a bylo rozhodnuto
anik: no to je, z nich tam na U nejhezčí, ale hříbo si chci nechat pro sebe,tak aby mělo odlišnou barvu jak matka, chtěla bych nejraději šimlem, když Lady otec byl šiml, tak snad by se mohl šimlík podařit, když na ní skočí taky šiml, ale si zas dělám hlavu s dopravou, zas nechci tahat kobylu přes celou republiku, asi nejlépe by to bylo inseminací, taky ty ceny, tady u Českých Budějovic je stáj Arabů, chtějí za připuštění kobyly 7tis(jinak arabky 14tis), což mi přijde hodně na to že je to kobyla bez PP.
monca
napsal(a):
a ještě jedna skákací
Jj, El Paso je taky fešák, mohutnější, ale pořád dost jemný s pěknou hlavou...a ten jeho charakter by taky nebyl naškodu na mou kobču, ikdyž vím, že jde hlavně o výchovu, ale plus to taky je, ne?
kesau
napsal(a):
Jj, El Paso je taky fešák, mohutnější, ale pořád dost jemný s pěknou hlavou...a ten jeho charakter by taky nebyl naškodu na mou kobču, ikdyž vím, že jde hlavně o výchovu, ale plus to taky je, ne?
anik
napsal(a):
po Ubim to rozhodne neni....:-D jinak hezkou fotku jsi sem dala...jedna z nejhorsich, kterou ten kun ma :DDDD
kesau
napsal(a):
Tak já mám valacha,takze pripousteasi nebudu
Mym stalym favoritem je ale jednoznacne Cassini´S Son T
Je to holštýn,uznaný v PK pro Ct,siml,vlastní výkonost skoky T**
petas
napsal(a):
Tak já mám valacha,takze pripousteasi nebudu
Mym stalym favoritem je ale jednoznacne Cassini´S Son T
Je to holštýn,uznaný v PK pro Ct,siml,vlastní výkonost skoky T**
Proste srdecni zalezitost
petas
napsal(a):
Proste srdecni zalezitost
Nadhernej!Je hodne mohutnej a podle me perfektne stavenej...chodama by sel i do drezury
anik

XXX.XXX.73.247
iveth
napsal(a):
anik: no to je, z nich tam na U nejhezčí, ale hříbo si chci nechat pro sebe,tak aby mělo odlišnou barvu jak matka, chtěla bych nejraději šimlem, když Lady otec byl šiml, tak snad by se mohl šimlík podařit, když na ní skočí taky šiml, ale si zas dělám hlavu s dopravou, zas nechci tahat kobylu přes celou republiku, asi nejlépe by to bylo inseminací, taky ty ceny, tady u Českých Budějovic je stáj Arabů, chtějí za připuštění kobyly 7tis(jinak arabky 14tis), což mi přijde hodně na to že je to kobyla bez PP.
iveth:jestli chceš šimlíka,tak si pusť kobylu jakýmkoliv šimlem(myšleno arabem).Šimlovatost u arábků je prej hodně dominantníJinak,mě to bude taky stát cca kolem 7 tis.-inseminačně
Ale nemyslím si,že by to bylo hodně
Jinak znám araba,co připouští cca za 3 000,ale je to znát na exteriéru
anik

XXX.XXX.73.247
kathey
napsal(a):
po Ubim to rozhodne neni....:-D jinak hezkou fotku jsi sem dala...jedna z nejhorsich, kterou ten kun ma :DDDD
kathey:omlouvám se
ale chtěla sem aby tam byl celej,nějak aby bylo poznat,že je to Ubajlan
petas
napsal(a):
Nadhernej!Je hodne mohutnej a podle me perfektne stavenej...chodama by sel i do drezury
Péti, tak ti nevím zda neobdivuji stejného hřebce...viděla jsem ho na Ptýrově...
Tady pár fotek...
toho mě bavilo fotit, ta ohnivost ale přitom ovladatelnost, dinamika, styl...no úžasnej
haisovad
napsal(a):
Péti, tak ti nevím zda neobdivuji stejného hřebce...viděla jsem ho na Ptýrově...
Tady pár fotek...
toho mě bavilo fotit, ta ohnivost ale přitom ovladatelnost, dinamika, styl...no úžasnej
etě
haisovad
napsal(a):
a poslední, ať to tu není samej šiml...
ale je fakt nádhernej
petas
napsal(a):
JJ,to je onObdivujem stejneho
Ja myt kobylu,tak nevaham...on ani ten pripousteci poplatek neni tak vysokej...nejakych 5-6tis.
Jezdí ho Rudolf Fiala...na letosnim Skokovem poharu byl 3,ale vzdal ucast(majitelka si neprala ucast kvuli tomu,ze je to milacek a pri stridani jezdcu by se mohlo neco stat)...misto nej sel tedy Jandourek
petas
napsal(a):
Jezdí ho Rudolf Fiala...na letosnim Skokovem poharu byl 3,ale vzdal ucast(majitelka si neprala ucast kvuli tomu,ze je to milacek a pri stridani jezdcu by se mohlo neco stat)...misto nej sel tedy Jandourek
Sakriš ženske....vic informací????kde stojí???nebo nějaké stránky????je prostě fakt božiii.Kamarádka mi říkala...ať jdu do holštýna,že jsou lepši....a když říkáte,že tenhle je holštýn...juuuuuuuj
kesau
napsal(a):
Ahojky,
no tak tento Cassini´S Son T je totalne luxusny mat ho blizsie, hodim ho na nasu shirku a mala by som huntera per excelance
bonita
napsal(a):
no tak tento Cassini´S Son T je totalne luxusny mat ho blizsie, hodim ho na nasu shirku a mala by som huntera per excelance
Nooo, hustý.
Holky, mám fotku jeho nohou...jsem čuměla jak je kovanej...
haisovad
napsal(a):
Nooo, hustý.
Holky, mám fotku jeho nohou...jsem čuměla jak je kovanej...
tak sem šoupnu ješně pár fotek...jsem měla zrovna novej foťáček tak se nezastavil...
haisovad
napsal(a):
tak sem šoupnu ješně pár fotek...jsem měla zrovna novej foťáček tak se nezastavil...
a další frajer
haisovad
napsal(a):
jedna z posledních
a poslední...
a máte odemně pokoj
klawdie
napsal(a):
Téééda to je luxuska.....by mě nenapadlo jak muž být bělouš čerbnou hřívou nádhernej, a ten tvůj popis Danny je citit i z fotek....
Jo a tys podkůvky by mě zajímali, neznáte někdo důvod proč je takto nakovaný? díkas
Tak ted nevím, kterého si mám vybrat.
Koukám hodně na stavbu těla,taky bych chtěla něco světlého no a myslím že původově jsou zajímaví oba.
Jen nevím, co mi líp sedne na kobylu po Watergate máma po Korok...
Určitě uvítám nějakou radu.
kesau
napsal(a):
Ahojky,
většinou se tyto speciální podkovy dávají po nějakém úrazu, či vadě kopyta....většinou po schvácení nebo špatnému postavení kopyta..může to mít i jinou ortopedickou příčinu
anik
napsal(a):
iveth:jestli chceš šimlíka,tak si pusť kobylu jakýmkoliv šimlem(myšleno arabem).Šimlovatost u arábků je prej hodně dominantníJinak,mě to bude taky stát cca kolem 7 tis.-inseminačně
Ale nemyslím si,že by to bylo hodně
Jinak znám araba,co připouští cca za 3 000,ale je to znát na exteriéru
Aha, taky jem viděla inzeráty za 3tis. ale pokad to jde znát na exteriéru, tak to radši těch 7tisíc dám. Jinak tady kousek od nás je ještě arab ale ryzák, majitel mi nabídl připuštění, ale jestli je licencovaný-to netušim, musim si zjistit více info, jen vím, že s tí hřebcem vystupoval na appasionatě. Jinak inseminčně připouštím kterým hřebcem???
shantal88
napsal(a):
Tak ted nevím, kterého si mám vybrat.
Koukám hodně na stavbu těla,taky bych chtěla něco světlého no a myslím že původově jsou zajímaví oba.
Jen nevím, co mi líp sedne na kobylu po Watergate máma po Korok...
Určitě uvítám nějakou radu.
mě se líbí moc.......
.....jen by mě zajímalo kde najdu o něm info?
anik

XXX.XXX.73.247
iveth
napsal(a):
Aha, taky jem viděla inzeráty za 3tis. ale pokad to jde znát na exteriéru, tak to radši těch 7tisíc dám. Jinak tady kousek od nás je ještě arab ale ryzák, majitel mi nabídl připuštění, ale jestli je licencovaný-to netušim, musim si zjistit více info, jen vím, že s tí hřebcem vystupoval na appasionatě. Jinak inseminčně připouštím kterým hřebcem???
A nebyl to majitel hřebce Ursuse?O toho měl veliký zájem přítel,ale pan majitel nám odmítl vydat připouštěcí lístek..takže sem řekla rázně NE..jinak kdo připouští inseminačně to netuším..vím jen o Nadym..a nechci tu vypisovat mé domněnky..ale třeba se bude dát s nějakým majitelem domluvit
bonita
napsal(a):
jak už tu psala Bonita je to Cassini´s Son - T
nádherné zvíře
dovolím si tu dát pár odkazů kde najdete jeho úžasné fotky s jeho super výkony
http://holstynka.rajce.idnes.cz/ Cassini_s_Son_-_T/#album
http://cassini.album.cz/ cassinis-son-t/
něco mimo foto, pro některé lákavé info
http://www.schct.cz/pk/ pk_display.php3?id=98887
pozor na mezery
anik
napsal(a):
A nebyl to majitel hřebce Ursuse?O toho měl veliký zájem přítel,ale pan majitel nám odmítl vydat připouštěcí lístek..takže sem řekla rázně NE..jinak kdo připouští inseminačně to netuším..vím jen o Nadym..a nechci tu vypisovat mé domněnky..ale třeba se bude dát s nějakým majitelem domluvit
Ursus to nejspíš nebude, je to ten na fotce, říkaj mu Whisky(jestli je to jeho pravé jméno nevím) má super charakter, pán ho má hodně dobře naučeného - jestli má licku, netuším, jestli připouštět, tak chci s licencí. Jinak jsem se byla cca před rokem podívat na dva arábky z Ledenic : http://www.kaythoom-arabians.cz /eshop/kaythoomarabians/cz/ 1c11-HREBCI/?idecko =308863 ,(vymazat mezery) ale byli na prodej, tak už asi v Ledenicích nejsou, na fotkách nejsou tak pěkní jako ve skutečnosti. Do jara mam co hodně přemýšlet.
anik

XXX.XXX.73.247
iveth
napsal(a):
Ursus to nejspíš nebude, je to ten na fotce, říkaj mu Whisky(jestli je to jeho pravé jméno nevím) má super charakter, pán ho má hodně dobře naučeného - jestli má licku, netuším, jestli připouštět, tak chci s licencí. Jinak jsem se byla cca před rokem podívat na dva arábky z Ledenic : http://www.kaythoom-arabians.cz /eshop/kaythoomarabians/cz/ 1c11-HREBCI/?idecko =308863 ,(vymazat mezery) ale byli na prodej, tak už asi v Ledenicích nejsou, na fotkách nejsou tak pěkní jako ve skutečnosti. Do jara mam co hodně přemýšlet.
Iveth,tos měla na mysli hřebce El Hamza Kaythoom a KA Versus?že by připouštěli i bez původové kobči??
anik
napsal(a):
Iveth,tos měla na mysli hřebce El Hamza Kaythoom a KA Versus?že by připouštěli i bez původové kobči??
Přesně tyhle. Bylo mi řečeno přes jiný zdroj(nechci říkat přes koho, abych někoho zbytečně nepoškodila, že tu něco plácám do větru): čistokrevný za 14tis, bez pp 7 tis, kobyla musí být vyšetřena vetem. s majitelem jsem přímo nemluvila o ceně a zda je možnost připuštění bez pp, takže tohle nevím jiste zda opravdu bez PP připouštějí.
Jinak, hřebci nádherní, hezčí zvíře jsem neviděla, hlavně keythoom (ryzáky jsem nemusela, ale tenhle byl uchvatnej).
madow
napsal(a):
většinou se tyto speciální podkovy dávají po nějakém úrazu, či vadě kopyta....většinou po schvácení nebo špatnému postavení kopyta..může to mít i jinou ortopedickou příčinu
Arabský hřebeček- Rejk pony kvh:148 cm
anik

XXX.XXX.73.247
iveth
napsal(a):
Přesně tyhle. Bylo mi řečeno přes jiný zdroj(nechci říkat přes koho, abych někoho zbytečně nepoškodila, že tu něco plácám do větru): čistokrevný za 14tis, bez pp 7 tis, kobyla musí být vyšetřena vetem. s majitelem jsem přímo nemluvila o ceně a zda je možnost připuštění bez pp, takže tohle nevím jiste zda opravdu bez PP připouštějí.
Jinak, hřebci nádherní, hezčí zvíře jsem neviděla, hlavně keythoom (ryzáky jsem nemusela, ale tenhle byl uchvatnej).
iveth:tak to je masokaždopádně možná by nebylo od věci to zjistit
Jinak Kaythoom se mi též líbí vic nez Versus
je takovej roztomilej
i kdyz na můj vkus má malé oči(nebo je to blbejma fotama?)
Jinak barva super
Taky sem o něm přemýšlela..ale říkala sem si,že ten určo připouštět bez původové kobylky nebude..nicméně přítelovi se líbí moc
tak kdo ví..třeba na El Hamzu taky dojde
pokud se toho dožije
ale doufám že jo..samozřejmě
a to si pánovi napsala,jestli by ses nemohla na hřebčouna přijet podívat?
taky bych jela hned koníky omrknout
arábky já okukuju ráda
anik

XXX.XXX.73.247
mimik
napsal(a):
Arabský hřebeček- Rejk pony kvh:148 cm
mimik:vy ale připouštíte jen přirozeně že?
anik
napsal(a):
iveth:tak to je masokaždopádně možná by nebylo od věci to zjistit
Jinak Kaythoom se mi též líbí vic nez Versus
je takovej roztomilej
i kdyz na můj vkus má malé oči(nebo je to blbejma fotama?)
Jinak barva super
Taky sem o něm přemýšlela..ale říkala sem si,že ten určo připouštět bez původové kobylky nebude..nicméně přítelovi se líbí moc
tak kdo ví..třeba na El Hamzu taky dojde
pokud se toho dožije
ale doufám že jo..samozřejmě
a to si pánovi napsala,jestli by ses nemohla na hřebčouna přijet podívat?
taky bych jela hned koníky omrknout
arábky já okukuju ráda
Ve skutečnosti je Keythoom mnohem krásnější než na fotu. Dle fota bych ho ani nepoznala, jsem zatím hezčího arábka neviděla, jinak má prej problémy s nohama, nevím už jaký. Nemohla jsem se na něj vynadívat, nedá se to popsat. Oči mi nepřišli malý, byl celkově hodně výrazný, hlaně ta arabská hlava - po něm tam byla i kobyla, taky moc pěkná, skoro stejná jako otec. Jinak Versus , říkali mu tam Ferda, ten byl zas mrňavej, přišel mi jako plyšák, přišlo že má až moc krátký hřbet, ale to bylo asi tím, jak byl prdělo, jinak taky krásnej, spíše tou barvičkou, ale prý dává velká hříbata, taky koupili nového hřebce, nevim jestli hríbě, černé jak uhlík - mam za to že je dovezený z ciziny, tak se mam v plánu podívat.
Dostala jsem ses tam přes kamarádku ze školy, bydlí v Ledenicích a o koně p. Hrádka se stará jedna holčina, se kterou se kámoška hodně dobře zná. Vzala mě tam sebou. Velkej zážitek, na kterej nezapomenu a plánuji se tam podívat zas, jako ženský jsme chytli velkou kecavou, tak jsem se domů dostala až pozdě večer
anik

XXX.XXX.73.247
iveth
napsal(a):
Ve skutečnosti je Keythoom mnohem krásnější než na fotu. Dle fota bych ho ani nepoznala, jsem zatím hezčího arábka neviděla, jinak má prej problémy s nohama, nevím už jaký. Nemohla jsem se na něj vynadívat, nedá se to popsat. Oči mi nepřišli malý, byl celkově hodně výrazný, hlaně ta arabská hlava - po něm tam byla i kobyla, taky moc pěkná, skoro stejná jako otec. Jinak Versus , říkali mu tam Ferda, ten byl zas mrňavej, přišel mi jako plyšák, přišlo že má až moc krátký hřbet, ale to bylo asi tím, jak byl prdělo, jinak taky krásnej, spíše tou barvičkou, ale prý dává velká hříbata, taky koupili nového hřebce, nevim jestli hríbě, černé jak uhlík - mam za to že je dovezený z ciziny, tak se mam v plánu podívat.
Dostala jsem ses tam přes kamarádku ze školy, bydlí v Ledenicích a o koně p. Hrádka se stará jedna holčina, se kterou se kámoška hodně dobře zná. Vzala mě tam sebou. Velkej zážitek, na kterej nezapomenu a plánuji se tam podívat zas, jako ženský jsme chytli velkou kecavou, tak jsem se domů dostala až pozdě večer
jééé..iveth...závidíma hřebčouna sis ani nevyblejskla co?
anik
napsal(a):
jééé..iveth...závidíma hřebčouna sis ani nevyblejskla co?
bohužel ne a dost toho lituju, že jsem si nevzala sebou foták, ale při další návštěvě si ho beru sebou, taky mam za to že je asi prodanej, mrkni na fotky klisny hazzi, je skoro stejná jako otec keythoom. Jinak by me zajímal ten nový hřebeček.
anik

XXX.XXX.73.247
iveth
napsal(a):
bohužel ne a dost toho lituju, že jsem si nevzala sebou foták, ale při další návštěvě si ho beru sebou, taky mam za to že je asi prodanej, mrkni na fotky klisny hazzi, je skoro stejná jako otec keythoom. Jinak by me zajímal ten nový hřebeček.
jj viděla semkobylka pěkná
jinak o prodeji hřebce není žádná zmínka..
tak nevím
iveth
napsal(a):
Toho hrebce, o kterem mluvis.....cerne hribe....nejmenuje se nahodou Uranos? Podle mne dost slibne vypadajici hribe....a hlavne...jedine hribe po Al Lahabovi v CR, chovatelem je pan MUDr. Cizek.
Jen hadam, jestli ho nemaji prave tam...:-)
kathey
napsal(a):
Toho hrebce, o kterem mluvis.....cerne hribe....nejmenuje se nahodou Uranos? Podle mne dost slibne vypadajici hribe....a hlavne...jedine hribe po Al Lahabovi v CR, chovatelem je pan MUDr. Cizek.
Jen hadam, jestli ho nemaji prave tam...:-)
Kamrádka když mi o něm říkala, mam za to, že Ursus, tak na 99% že řekla Ursus. Mluvila o něm jako o raritě. Je v ledenicích u pana Hrádka. Ještě se ji zeptám.
iveth
napsal(a):
Kamrádka když mi o něm říkala, mam za to, že Ursus, tak na 99% že řekla Ursus. Mluvila o něm jako o raritě. Je v ledenicích u pana Hrádka. Ještě se ji zeptám.
Ursus je ten ryzak nahore....stejne se to hribe jmenovat nemuze :-) Zeptej, se....ja mam za to, ze to fakt bude ten Uranos...coz opravdu rarita je, jsem zvedava, co z nej vyroste.
kathey
napsal(a):
Ursus je ten ryzak nahore....stejne se to hribe jmenovat nemuze :-) Zeptej, se....ja mam za to, ze to fakt bude ten Uranos...coz opravdu rarita je, jsem zvedava, co z nej vyroste.
Se ji zeptám, ale mam za to že to bude něco na ten způsob, bylo to takový hrubší jméno. Ursuse jsem asi myslela že jsem ho někdy slyšela ale ryzák to určo nebude.
iveth
napsal(a):
Se ji zeptám, ale mam za to že to bude něco na ten způsob, bylo to takový hrubší jméno. Ursuse jsem asi myslela že jsem ho někdy slyšela ale ryzák to určo nebude.
Jsem zvedava, ale jsem si celkem jista... na jare bych rada kupovala araba, tak bych rekla, ze mam momentalne docela prehled o konich na prodej v cr :-)
anik

XXX.XXX.73.247
kathey
napsal(a):
Jsem zvedava, ale jsem si celkem jista... na jare bych rada kupovala araba, tak bych rekla, ze mam momentalne docela prehled o konich na prodej v cr :-)
holkýý já pořád nevim o jaký hříbo dejméno mi něco říká
ale nějak si ho nemůžu vybavit
máte foto?nebo odkaz kde by byl ke shlédnutí?
anik
napsal(a):
holkýý já pořád nevim o jaký hříbo dejméno mi něco říká
ale nějak si ho nemůžu vybavit
máte foto?nebo odkaz kde by byl ke shlédnutí?
Holky pátrala jsem po netu, píše se tam majitel Hrádek, co jsem naposled mluvila s kamarádkou, tak mi povídala jen o jednom černém arabském hřebci, více černých tam určo nemá, takže to je ten Uranos, tady jsem něco na netu našla
http://www.terezahuclova.com/ cs/novinky/ uranos-kaythoom-arabians (vymazat mezery)
kathey
napsal(a):
další foto a info jsem našla:
http://www.samira-arabians.cz/4---new.html
anik

XXX.XXX.73.247
iveth
napsal(a):
jjj, měla jsi pravdu, musim si tam udělat výlet a zkouknout ho
holky,krasavecjen se mi zdá,že z vzácného vraníka bude časem šimlík
ale je fakt pěknej
anik
napsal(a):
holky,krasavecjen se mi zdá,že z vzácného vraníka bude časem šimlík
ale je fakt pěknej
No....tezko rict...ja se v genetice houby vyznam, ale zrovna nedavno se to resilo u nas na arabech...., linie...The Ministril, Thee Desperado...po kterych je hrebeckova matka....nese toto zbarveni....takze jsou vranici...hnedaci...kteri maji treba bily ocas, bile slabiny...., takze bych se mozna priklanela spis k tomuhle
Takze to potom vypada treba takto....toto je S Maran (otcem teda neni zadny z vyse jmenovanych, je to Madallan Madheen, kdyby to nekoho zajimalo)
autorkou fotky je havj...stahla jsem ji to z rajcete :-)
anik

XXX.XXX.73.247
kathey
napsal(a):
No....tezko rict...ja se v genetice houby vyznam, ale zrovna nedavno se to resilo u nas na arabech...., linie...The Ministril, Thee Desperado...po kterych je hrebeckova matka....nese toto zbarveni....takze jsou vranici...hnedaci...kteri maji treba bily ocas, bile slabiny...., takze bych se mozna priklanela spis k tomuhle
Takze to potom vypada treba takto....toto je S Maran (otcem teda neni zadny z vyse jmenovanych, je to Madallan Madheen, kdyby to nekoho zajimalo)
autorkou fotky je havj...stahla jsem ji to z rajcete :-)
jj na Marana sem koukala už dřív,a taky sem celkem koukala,jak se to pěkně vyštěpilopěkné zbarvení
magisek
napsal(a):
Dubai Pasha
Můj favorit AJMAN MONISCIONE, o kterém si můžu nechat zdát :)
anik

XXX.XXX.73.247
magisek
napsal(a):
Dubai Pasha
Pasha krasavecten druhý má krásnou barvu,ale na můj vkus příliš štičí hlava
anik
napsal(a):
Pasha krasavecten druhý má krásnou barvu,ale na můj vkus příliš štičí hlava
Ahoj,
tak já chci připouštět hřebce 878 Grey
je to welsh part-bred
plavák 127 kvh.
anik

XXX.XXX.73.247
luda
napsal(a):
Ahoj,
tak já chci připouštět hřebce 878 Grey
je to welsh part-bred
plavák 127 kvh.
Grey je krasavec!Taky sem o něm přemýšlela..ale na nás je maličkatýý
Ahojte,nejak sem uplne zapomela na tohle forum!Ted uz vam to asi nepomuze,ale prece...
Cassini´s Son T má nyní již výkonost TT**takže u nás nejvyšší možnou, je zažazen v akceleračním programu pro ČT! Jezdcem je Rudolf Fiala ze stáje Leon Blatná. Připouští pouze inseminačně...Stránky by měli být www.rancleon.cz ale mě již delší dobu nefungujíPokusím se získat kontakt!
ahoj,četla jsem vaši diskuzi jen zběžen.
Ohledně arábků z Ledenic:
Kathoom je prodanej na slovensko.
Ka Verzzuse ještě mají,ale jestli připouští i ostatní plemena to nevím.
Jinak na příští rok tu bude na připouštění další arábek potomek Ka Versuse a klisny Hazzi
Takže až budeaktuální stav i s přip.licencí tak dám echo i s fotkama...