Hříbě šťuká,víte o tom neco?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.12.2009 16:50
cookie

XXX.XXX.240.66

Dnes jsem byla u kamaradky,píchat hríbeti antibiotika,vsimla jsem si ze hríbe šťuká,je to normalní?jeste jsem se s tím u kone nesetkala,moje kone to nedelají,nebo aspon jsem si niceho nevsimla.mate s tím nekdo zkusenost?nejak se mi to nezda,diky.

7.12.2009 17:20
skippy

XXX.XXX.42.202

cookie napsal(a):
Dnes jsem byla u kamaradky,píchat hríbeti antibiotika,vsimla jsem si ze hríbe šťuká,je to normalní?jeste jsem se s tím u kone nesetkala,moje kone to nedelají,nebo aspon jsem si niceho nevsimla.mate s tím nekdo zkusenost?nejak se mi to nezda,diky.

Asi budu za blbce, ale může mi prosím někdo vysvětlit, co to znamená, když kůň "šťuká"?

7.12.2009 17:22
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

skippy napsal(a):
Asi budu za blbce, ale může mi prosím někdo vysvětlit, co to znamená, když kůň "šťuká"?

To znamená škytá (po česku), ale ještě jsem se s tím také nesetkala u koní...

7.12.2009 17:25
skippy

XXX.XXX.42.202

vendulka2066 napsal(a):
To znamená škytá (po česku), ale ještě jsem se s tím také nesetkala u koní...

Děkuju

7.12.2009 17:27
bonbonka

XXX.XXX.40.213

skippy napsal(a):
Děkuju

Vraj to robia kone s prekysleným organizmom , ak si dobre pamätám .

7.12.2009 17:39
cookie

XXX.XXX.240.66

bonbonka napsal(a):
Vraj to robia kone s prekysleným organizmom , ak si dobre pamätám .

zadavatelka: omlouvam se za vyraz šťuka,u nas se to pouzíva bezne,spravne je škyta,ale nejak mi to vypadlo,prekyseleny zaludek?kone jsou pouze na pastvine,nedostavaji zadné jadro ,jen seno.jsou to huculi.ale dela to jen to hríbe,jeho matka nic.

8.12.2009 07:35
kacik

XXX.XXX.28.197

cookie napsal(a):

Ahoj, nám hříbě taky občas šťuká, když začne vymýšlet nějaký lumpárny . Ne vážně, občas to na něj přijde a zase to stejně odejde. Ale je to jen tak skoro potichoučku, nic šílenýho...

Přidejte reakci

Přidat smajlík