sccary
napsal(a):
Nadělil si nebo dostal někdo z vás pod stromeček koníka?
ne k vanocum ale letos k 25 narozkam sem dostala od mamky krasnou pulrocni kobylku :-)
je z nasi kobyly , a otec v dobe pripousteni byl taky nas :-) ale nemela sem o tom ani paru nez sem ji dostala, porad se bavili o tom ze ji prodaji, tak sem se snazila si k ni nedelat moc uzke pouto, az jednoho dne mne vzali do vybehu a oznamili mi ze jestli ji chci tak ji dostanu k narozkam , no nemohla sem odmitnout :-D
sccary
napsal(a):
Jo, nadělila jsem si :
sccary
napsal(a):
já mám spíš povánoční...koupila jsem si kobylku 7.ledna
sccary
napsal(a):
Před pěti lety jsem si nadělila rok a půl staré hříbátko. Ten čas hrozně letí.....
sccary
napsal(a):
Sice ne k Vánocům, ale k mým 10-tým narozeninám jsem dostala od mamči tohoto krasavce
sabina
napsal(a):
Máš super mamču
Krásnej albín, nebo cremelo, nebo jak to nakonec je.
V papírech je napsáno albín hermelín, žloutnou mu záda a krk Jj mamina je skvělá, vždy chtěla jezdit na koni a nikdy nemohla a tak mě v mé vášni nadšeně podporuje
Tady na fotce je vidět jak žloutne, koupily jsme ho téměř bílýho, ale vždy po přelínání ztmavne...
salima
napsal(a):
ne k vanocum ale letos k 25 narozkam sem dostala od mamky krasnou pulrocni kobylku :-)
je z nasi kobyly , a otec v dobe pripousteni byl taky nas :-) ale nemela sem o tom ani paru nez sem ji dostala, porad se bavili o tom ze ji prodaji, tak sem se snazila si k ni nedelat moc uzke pouto, az jednoho dne mne vzali do vybehu a oznamili mi ze jestli ji chci tak ji dostanu k narozkam , no nemohla sem odmitnout :-D
krásná, nebyla by další fotka ? :o)
sccary
napsal(a):
Tak to je supr tolik dareckovych koniku ...
já vloni dostala k Vánocům 7mi měsíčního vysněnýho hřebečka....radost byla ohromná a zítra se odváží na pastevko, protože radost opadla a hřebeček začal dělat víc než pořádný vylomeniny...
v den darování 23.12.08
jenysimons
napsal(a):
já vloni dostala k Vánocům 7mi měsíčního vysněnýho hřebečka....radost byla ohromná a zítra se odváží na pastevko, protože radost opadla a hřebeček začal dělat víc než pořádný vylomeniny...
v den darování 23.12.08
letos v září
jenysimons
napsal(a):
letos v září
No já se musím taky přidat.Loni k vánocům jsem si 23.12.dovezla kobylku.Byla jsem na to šíleně pyšná a te´d jsem ještě víc...dělá mi samou radost a je to charakter
- Rosa letos
monca
napsal(a):
No já se musím taky přidat.Loni k vánocům jsem si 23.12.dovezla kobylku.Byla jsem na to šíleně pyšná a te´d jsem ještě víc...dělá mi samou radost a je to charakter
- Rosa letos
a Rosa pár dní po příjezdu
monca
napsal(a):
a Rosa pár dní po příjezdu
První byl k narozkám od táty (nevyznal se v tom vybrala jsem si a on ho nečekaně zaplatil za mě), druhej byl trochu dražší tak jsem si ho musela rozdělit k narozkám i k vánocům
redbla
napsal(a):
První byl k narozkám od táty (nevyznal se v tom vybrala jsem si a on ho nečekaně zaplatil za mě), druhej byl trochu dražší tak jsem si ho musela rozdělit k narozkám i k vánocům
Já si nadělila koně loni k vánocům, respektive tedy už v říjnu, ale pod stromeček jsem si zabalila jeho fotku, pro mě to překvapení nebylo, zato pro rodiče ano, neboť o koupi nevěděli.
baruu
napsal(a):
Zdá se že letos taky jeden oř bude...držte palce snad to výjde pak sem hodím foto;)
Ahoj všichni,tak já jsem dostala koníka k vánocům od segry,sice ho privedla nekdy na přelomu říjen listopad,ale já ho měla k vánocům,byl to nejúžasnější dárek jakej jsem kdy dostala,nooo a dárek už mi vydržel 4roky.
kati
napsal(a):
Ahoj všichni,tak já jsem dostala koníka k vánocům od segry,sice ho privedla nekdy na přelomu říjen listopad,ale já ho měla k vánocům,byl to nejúžasnější dárek jakej jsem kdy dostala,nooo a dárek už mi vydržel 4roky.
Já si miláška dala jako dárek k mým 21 narozeninám :-)
sccary
napsal(a):
Sice chvili pred vanocema, ale dala jsem si vanocni darecek
sccary
napsal(a):
Taky jsem si loni nadělila dáreček. Dáreček mi za ten rok taky hezky povyrostl. Když jsem si ho přivezla, tak mu byly necelé dva Jednou to bude taky dáreček pro rodiče. Přesto, že ho mám rok, tak to zatím doma nikdo neví
corvonero
napsal(a):
Taky jsem si loni nadělila dáreček. Dáreček mi za ten rok taky hezky povyrostl. Když jsem si ho přivezla, tak mu byly necelé dva Jednou to bude taky dáreček pro rodiče. Přesto, že ho mám rok, tak to zatím doma nikdo neví
Prvniho jsem mela taky natajno. Rekla jsem o nem mamce po pul roce na vanoce. Vzala to celkem dobre. Asi konecne pochopila, ze to s konma myslim vazne