Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.12.2009 13:41
lala54

XXX.XXX.7.50

ahoj všichni, tak pomalu rozmyslim, jak to tedy na jaře spácháme, jestli vubec a tak...zajímalo by mě kým jste letos připustili a nebo kým se chystate? ja nejdriv koukala po artistovi, ale mozna pokud to vsechno vyjde bysme šly s koby do toho acqvavita...je to fakt kus co vy, máte s nimi treba zkušenosti???

10.12.2009 15:32
bubo

XXX.XXX.20.53

lala54 napsal(a):
ahoj všichni, tak pomalu rozmyslim, jak to tedy na jaře spácháme, jestli vubec a tak...zajímalo by mě kým jste letos připustili a nebo kým se chystate? ja nejdriv koukala po artistovi, ale mozna pokud to vsechno vyjde bysme šly s koby do toho acqvavita...je to fakt kus co vy, máte s nimi treba zkušenosti???

No já uvažuji o Nibelung – V chci se jet na něj podívat. Neznáte ho někdo nebo nepřipouštěli jste letos s ním?
Kobylku mám po Nimrodovi tak si myslím, že bude lepší držet se linie N. Ještě se s někým určitě poradím

10.12.2009 16:39
janiska

XXX.XXX.95.3

bubo napsal(a):
No já uvažuji o Nibelung – V chci se jet na něj podívat. Neznáte ho někdo nebo nepřipouštěli jste letos s ním?
Kobylku mám po Nimrodovi tak si myslím, že bude lepší držet se linie N. Ještě se s někým určitě poradím

Nibelung je možnávolba,vypadá dobře.Do Artista bych nešla,moc lehký a neúspěchy v plemenitbě ani hříbata po něm nic moc.

10.12.2009 20:24
kacabi

XXX.XXX.13.17

lala54 napsal(a):

AQUAVIT I. bude letos působit cca 2 měsíce (možná déle) u Prahy, konkrétně v Mníšku pod Brdy, takže budou mít šanci i kobylky z Čech. Katka

11.12.2009 17:01
bubo

XXX.XXX.20.53

kacabi napsal(a):
AQUAVIT I. bude letos působit cca 2 měsíce (možná déle) u Prahy, konkrétně v Mníšku pod Brdy, takže budou mít šanci i kobylky z Čech. Katka

Jé tak to by jsme měli i celkem blízko nevíte prosím kdy tam bude?
Nevím pořád jestli by nebylo lepší držet se linie N Ale AQUAVIT I Je krasavec a pokud by byl opravdu v Mníšku hodně bych nad tím uvažovala

11.12.2009 18:08
kacabi

XXX.XXX.13.17

bubo napsal(a):
Jé tak to by jsme měli i celkem blízko nevíte prosím kdy tam bude?
Nevím pořád jestli by nebylo lepší držet se linie N Ale AQUAVIT I Je krasavec a pokud by byl opravdu v Mníšku hodně bych nad tím uvažovala

Na 100% bude Aquavit v Mníšku p. Brdy v KVĚTNU a zatím (z kapacitních důvodů) řešíme, zda duben - květen, nebo květen - červen. Vše dáme včas vědět na našich i svazových stránkách ;o)

12.12.2009 09:26
kacabi

XXX.XXX.13.17

kacabi napsal(a):
Na 100% bude Aquavit v Mníšku p. Brdy v KVĚTNU a zatím (z kapacitních důvodů) řešíme, zda duben - květen, nebo květen - červen. Vše dáme včas vědět na našich i svazových stránkách ;o)

A ještě jedna od Věrky Markové a už končím

12.12.2009 13:25
bubo

XXX.XXX.20.53

kacabi napsal(a):
A ještě jedna od Věrky Markové a už končím

Tak to se budem těšit No a možná mám po dilematu kým připustit Barča už se těší

12.12.2009 15:56
kacabi

XXX.XXX.13.17

bubo napsal(a):
Tak to se budem těšit No a možná mám po dilematu kým připustit Barča už se těší

Vít (Aquavit i.) už se taky nesmírně těší na jaro teď to prý stojí za houby když může na kobyly jen koukat z povzdálí

12.12.2009 20:31
bubo

XXX.XXX.20.53

kacabi napsal(a):
Vít (Aquavit i.) už se taky nesmírně těší na jaro teď to prý stojí za houby když může na kobyly jen koukat z povzdálí

Škoda, že jste tak daleko. Přijala bych si zafotit pokud by to šlo Ona teda kámoška něco říkala, že uvažuje si k vám dát hříbě na pastviny tak bych mohla jet s ní

13.12.2009 16:46

bubo napsal(a):
Škoda, že jste tak daleko. Přijala bych si zafotit pokud by to šlo Ona teda kámoška něco říkala, že uvažuje si k vám dát hříbě na pastviny tak bych mohla jet s ní

A něco mohutnějšího typu?

13.12.2009 17:31
kacabi

XXX.XXX.13.17

ewanie napsal(a):
A něco mohutnějšího typu?

co třeba Nimrod?

13.12.2009 18:49
bubo

XXX.XXX.20.53

kacabi napsal(a):
co třeba Nimrod?

Řekla bych, že po Nimrodovi se hodně dědí groše Barča má takový teda jen náznak Ale zas je velká což se mi moc líbilo, když jsem vybírala

Přidejte reakci

Přidat smajlík