Hledání - nabízení ježdění

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.12.2009 14:30
monchess

XXX.XXX.74.57

Ahojte. Pokud by někdo chtěl vypomoct na závodech ale i normální starání ohledně koníků - vše co s tím souvisí a je z Olomouce či blízkého okolí, je spolehlivý a mohl by chodit aspoň 3x týdně, tak ať se mi ozve buď na e-mail - monchess@seznam.cz, či na icq (343-007-809) nebo na moje stránky - www.mondano.wbs.cz. Více informací jenom pro zájemce.

Pokud máte někdo taky nabídku - poptávku šup sem s ní

13.12.2009 16:28
salima

XXX.XXX.0.59

monchess napsal(a):
Ahojte. Pokud by někdo chtěl vypomoct na závodech ale i normální starání ohledně koníků - vše co s tím souvisí a je z Olomouce či blízkého okolí, je spolehlivý a mohl by chodit aspoň 3x týdně, tak ať se mi ozve buď na e-mail - monchess@seznam.cz, či na icq (343-007-809) nebo na moje stránky - www.mondano.wbs.cz. Více informací jenom pro zájemce.

tak ja se pridavam s nabidkou
Shanim spolehliveho rekreacniho jezdce na meho 10tileteho valacha, ustajen v okrese Sedlcany , nutna vlastni doprava, moznost jezdit temer kdykoli za financni prispevek na ustajeni . vice info na uvedenych kontaktech ale preferuji telefon , na nettu ted tyden nebudu
norusa@centrum.cz , tel : 776582891 , ICQ 455363754

14.12.2009 09:39

salima napsal(a):
tak ja se pridavam s nabidkou
Shanim spolehliveho rekreacniho jezdce na meho 10tileteho valacha, ustajen v okrese Sedlcany , nutna vlastni doprava, moznost jezdit temer kdykoli za financni prispevek na ustajeni . vice info na uvedenych kontaktech ale preferuji telefon , na nettu ted tyden nebudu
norusa@centrum.cz , tel : 776582891 , ICQ 455363754

Taky se přidám s nabídkou:
Sháním zájemce o ježdění na 7 letého valacha (buď za pomoc u koní nebo fin. příspěvek na ustájení) v okolí Úpice, možnost ježdění kdykoliv, huberty, vystoupení atd. Věk nad 15 let, spíše starší. kontakt elena11@centrum.cz

14.12.2009 11:04
petra136

XXX.XXX.166.36

elena11 napsal(a):
Taky se přidám s nabídkou:
Sháním zájemce o ježdění na 7 letého valacha (buď za pomoc u koní nebo fin. příspěvek na ustájení) v okolí Úpice, možnost ježdění kdykoliv, huberty, vystoupení atd. Věk nad 15 let, spíše starší. kontakt elena11@centrum.cz

Taky se přidávám:
Hledám zájemce o pohodové vyjížďky na valachovi slezského norika za výpomoc kolem 3 koní. Kůň je klidný, hodný. POžaduji věk min.15 let, spolehlivost a hlavně pravidelnost, a samozřejmě znalost ježdění a práce s koňmi.
LBC kraj, Dubnice pod Ralskem - petruse.s@centrum.cz

14.12.2009 16:15
luckyangel

XXX.XXX.170.101

petra136 napsal(a):
Taky se přidávám:
Hledám zájemce o pohodové vyjížďky na valachovi slezského norika za výpomoc kolem 3 koní. Kůň je klidný, hodný. POžaduji věk min.15 let, spolehlivost a hlavně pravidelnost, a samozřejmě znalost ježdění a práce s koňmi.
LBC kraj, Dubnice pod Ralskem - petruse.s@centrum.cz

PODĚBRADY. Také hledám zájemce o ježdění na okraji Poděbrad na koních ČT. Zkušenému jezdci eventuelně umožním účast ve sportu. Prosím ne úplný začátečník . andromedal@centrum.cz

15.12.2009 23:48
monchess

XXX.XXX.74.57

monchess napsal(a):

Posunuji !!

Hledám holčinu/y které by chtěli chodit ke koním blízko Olomouce. Více info na monchess@seznam.cz či icq 343-007-809

16.12.2009 12:35
shantal88

XXX.XXX.250.238

monchess napsal(a):
Posunuji !!

Hledám holčinu/y které by chtěli chodit ke koním blízko Olomouce. Více info na monchess@seznam.cz či icq 343-007-809

Opavsko/Bruntálsko-hledám spolujezdce na koníky,máme dva a chybí mi parták na vyjíždky
Koníci jsou po pracovní dovolené,takže pěkně od začátku a v klídku.Terén nebo výběh.
Pokud by měl někdo zájem učit se na starší kobylce taky může.

Přidejte reakci

Přidat smajlík