Neznáte je někdo? Prosím o info

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.12.2009 21:13
smoulina

XXX.XXX.6.102

Santa Anita, Hardy, Girandole, Voltík, Guiseppe=Pepa. Nezabúdka, Voltida, Terezka, Tercie,Qinta, No Coment, Šohaj, Komtesa, Rolex, Mescalero, Mercedes, Mini Sex, Minea, Utah většinou plňasci,moc o některých nevím ;-( byla jsem malá holka :-) a Klusáci: Sneaky Pioneer, Amor, Andy Skal, Bond Skal, Ann Speedy, Luciano, Kirk, byli ve stáji u pana Rokyty v Jistebníku,někteří už nejsou mezi námi,ale ráda bych nějaké info a fotečky pokud máte,pište na pajincinemail@seznam.cz moc díky

23.10.2013 11:59
spirit

XXX.XXX.99.5

už to asi není aktuální :) Ale Utah byl dost dušný, cca v roce 2000 byl utracen, nebyl na tom dobře. Giuseppe toho jsem si moc chtěla koupit když byl v roce 99 k mání, koupil si ho nějaký pán z Bílovce, jezdil na westernovém sedle. Ani ne do roka mu umřel, přetočila se mu střeva. Jinak většinu těch koní co píšeš si pamatuju, u Rokyty jsem byla v roce 94-95 a 2000. A vedle u Švihorů asi 97-99.

23.10.2013 12:02
spirit

XXX.XXX.99.5

Jinak Santa Anita už určitě není, Girandole - Minea - Voltida, to jsou kobyly narozené v roce 80+ ty si už já pamatuji jako starší. Voltida asi nejmladší ale byla 87... Voltíka si zadej do googlu, má ho nějaká stáj.

Přidejte reakci

Přidat smajlík