zazika
napsal(a):
Ahojík, máte někdo koníka laděného do fialové barvičky? Já fialovou zbožňuju i na sobě a teď jí cpu i na kobylu. :). Ještě že ona nemá na tohle vlastní rozum . Fotečku dodám až bude.
*
asharka
napsal(a):
Fialová se mi hrozně líbí na šimlících, moc jim sluší
Tak jsem nafotila :), jsem fakt rychlík
zazika
napsal(a):
Tak jsem nafotila :), jsem fakt rychlík
JJ, ráda bych, libila by se mi jak na moji tmavou kobylu tak na šimlouše....ale nějak se mi zatím nepodařilo sehnat co hledám, zcela obyč asi galopka fialová bez ozdobnejch lemů a podobně...no kdyby čisttě náhodou měl pro mě někdo nabídku, pošlete mi to na mail s fotem a cenou, díkas...
klawdie
napsal(a):
JJ, ráda bych, libila by se mi jak na moji tmavou kobylu tak na šimlouše....ale nějak se mi zatím nepodařilo sehnat co hledám, zcela obyč asi galopka fialová bez ozdobnejch lemů a podobně...no kdyby čisttě náhodou měl pro mě někdo nabídku, pošlete mi to na mail s fotem a cenou, díkas...
Zlatý člověk kdo založil tohle téma já právě sháním fialovou dečku (nejlépe obyč tenkou) jelikož mám hrubší vínovou od Tatini a chci jí na jaro a léto teď a tak nějak jsem si vysnila ladit do fialova ale dečka u nás v potřebách nějak né k sehnání, jednu měli a vyfoukl mi jí někdo :) takže pokud máte někdo nějaký tip, stránky..hodte to sem :)
zazika
napsal(a):
Ahojík, máte někdo koníka laděného do fialové barvičky? Já fialovou zbožňuju i na sobě a teď jí cpu i na kobylu. :). Ještě že ona nemá na tohle vlastní rozum . Fotečku dodám až bude.
zkuste tuhle
http://www.equisboy.cz/podsedlove-decky/ decka-obdelna/decka-sedlova-obdelna-economic.htm (
madow
napsal(a):
zkuste tuhle
http://www.equisboy.cz/podsedlove-decky/ decka-obdelna/decka-sedlova-obdelna-economic.htm (
kamarádka ladí do fialova...
haisovad
napsal(a):
kamarádka ladí do fialova...
doufám že mě nezabije že jsem jí sem šoupla
zazika
napsal(a):
No a co si jinechat ušít?. To by šlo ne?
Ta fialová na hnědý je mooc pěkná. Já taky chtěla normální fialovou ale přišla mi světlounce fialová. No taky se to dá
Tak je to tahleta
http://www.equisboy.cz/ podsedlove-decky/decka-obdelna/ decka-sedlova-obdelna-economic.htm
stalonek
napsal(a):
nedalo mi nenapsat... galopky šijou na mikyfarm.cz taky od tamtud mám, ale oranžovou... podle mých představ mi ji ušili do barvy velikosti atd... :) za super cenu
Nemáte někdo zájem o tuto novou fialovou dečku.Cena 500kč
stalonek
napsal(a):
nedalo mi nenapsat... galopky šijou na mikyfarm.cz taky od tamtud mám, ale oranžovou... podle mých představ mi ji ušili do barvy velikosti atd... :) za super cenu
petas
napsal(a):
Pokud máte někdo zíjem,tak ted hodně jezdím do Německa, kde mají ve fialové hodně věcí.Pokud by jste měli zíjem,mohu přivést a poslat na dobírku.
Mají celé sady (decka,cabraka,bandáze,chránice ..... ohlávka,vodítko) je toho hodně,stací si vybrat
andrea: ahoj, možná bych zájem měla..je nová nebo používaná?
hattatitla
napsal(a):
andrea: ahoj, možná bych zájem měla..je nová nebo používaná?
Moniko...dečka je uplně nová,na koni nikdy nebyla.
andrea00
napsal(a):
Moniko...dečka je uplně nová,na koni nikdy nebyla.
Ohlávku máme i my na obchode...od kentauru tu klasickou:)Pohledam fotecku...
Jinak pridavam fotecky z dotazu v mailu...
decka tmavsi
petas
napsal(a):
Ohlávku máme i my na obchode...od kentauru tu klasickou:)Pohledam fotecku...
Jinak pridavam fotecky z dotazu v mailu...
decka tmavsi
decka svetlejsi
hattatitla
napsal(a):
andrej dáš mi na sebe prosím mail? domluvili bychom se
red and white: pokud máš zájem o fialovou ohlávečku na hříbka zkus kouknout na www.cargi.cz paní dělá nylonové uzdečky, ohlávky atd...tak se zkusit s ní domluvit určitě by udělala ohlávečku i na hříbka dle tvé představy....já mám uzdečku + martingal od této paní a fakt bomba má i širokou škálu barev