ampinka
napsal(a):
Do jaké barvy by jste ladili tuto kobylku?
Svojí druhou tmavou kobylku ladim do žlutý, tak bych chtěla něco obdobně výraznýho, ale nechci je mít obě ve stejné barvě
ampinka
napsal(a):
Takhle vypadá ta černá kobylka ve žlutý, myslím že jí to sluší, ale jak už jsem psala, obě ve stejné barvě nechci Myslela jsem třeba pistáciovou, ale předpokládám že ta se asi špatně shání, že?
ampinka
napsal(a):
Takhle vypadá ta černá kobylka ve žlutý, myslím že jí to sluší, ale jak už jsem psala, obě ve stejné barvě nechci Myslela jsem třeba pistáciovou, ale předpokládám že ta se asi špatně shání, že?
Tak mě se líbí oranžová, královská modrá a vínová
ampinka
napsal(a):
Klárko..jestli můžu taky říct svůj názor tak by na nií byla hezká Bledě modrá,oranžová a nebo světle zelena..:)
jawinka
napsal(a):
Klárko..jestli můžu taky říct svůj názor tak by na nií byla hezká Bledě modrá,oranžová a nebo světle zelena..:)
Elistka v Blede modreem..:)
jawinka
napsal(a):
a Elistka v oranžovém vím je to asi hrozný ae jenom sem chtěla vědět jak t bude vypadat nečekala sjem že to bude zas tak staršný..:(
jawinka
napsal(a):
světle modrá a tmavá dnědka
ampinka
napsal(a):
Tak já mám asi nejraději v kombinaci s bílou..:) ale jsme taková decentní co se barev týče..
nosil modrou, žlutou, hnědou s bleděmodrým lemováním, červenou...
teď máme šedou s kostičkovaným lemem, bílou, tmavě zelenou a černou s bílým lemem...
na černých koníchje fajn to, že na ně můžeš narvat v podstatě cokoliv a stejně jim to bude slušet..:)
ampinka
napsal(a):
pak už jsem šla do střízlivějších:)
kukinatost
napsal(a):
pak už jsem šla do střízlivějších:)
tady černobílá a v létě jsme docela fest hnědí..
ampinka
napsal(a):
Popravdě řečeno, na čeného koně se hodí téměř cokoliv, včetně černé s bílým nebo zlatým lemováním. Takže myslím, že záleží jen na tobě
Zde na fotce bílá :-)
asharka
napsal(a):
Popravdě řečeno, na čeného koně se hodí téměř cokoliv, včetně černé s bílým nebo zlatým lemováním. Takže myslím, že záleží jen na tobě
Nebo v červené
asharka
napsal(a):
Zde frísáček opět v červené
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
asharka
napsal(a):
Zde frísáček opět v červené
My jsme do tmavě modré.
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
natyz
napsal(a):
Já černého koníka nemám, ale moc by se mi na něm líbila kombinace černé se zlatým lemem..vypadá úžasně..Ale pokud chceš něco výraznějšího, tak bych zvolila tyrkysově modrou- ta sluší všem..:)
A nyní budeme ladit do výrazně zelené
ampinka
napsal(a):
ja mam kobylu do oranžova, druhého černého koně mam do bílé.
více foto i na http://charlottenstern.rajce.net
ampinka
napsal(a):
my do biela
bonita
napsal(a):
my do biela
Ještě jsem našla pár dalšícch - zde béžová (nenvím jestli bude úplně dobře vidět)
asharka
napsal(a):
Ještě jsem našla pár dalšícch - zde béžová (nenvím jestli bude úplně dobře vidět)
Vínová (není vraník, ale černý hnědák, snad nevadí )
asharka
napsal(a):
Vínová (není vraník, ale černý hnědák, snad nevadí )
Bílá
ampinka
napsal(a):
Ahojky Kláry, od té doby, co jsme se viděli v Zálesí, tak se mi stebou nepodařilo spojit, tak snad teď :) Co jinak, co kobuška?? Je něco nového?? A copak to máš za tu černou kobylku? Nějakej novej přírustek? :)) No jinak já Čerťase mám do bežova :)) Tak zatim paa.. s pozdravem Žaneta a Čerťas :D
konikulka
napsal(a):
Ahojky Kláry, od té doby, co jsme se viděli v Zálesí, tak se mi stebou nepodařilo spojit, tak snad teď :) Co jinak, co kobuška?? Je něco nového?? A copak to máš za tu černou kobylku? Nějakej novej přírustek? :)) No jinak já Čerťase mám do bežova :)) Tak zatim paa.. s pozdravem Žaneta a Čerťas :D
...my jsme sice tmaví hnědáci, ale v zimě jsme úplně černí :D a ladíme do různých odstínů modré...