Westernové plemena a jezdci - kochači 113

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.12.2009 11:26
jaruska

XXX.XXX.209.115

Ivčí,tak přeju brzské uzdravení,ať jsi brzo zase fit.

18.12.2009 11:28
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

Se mi líbila Lenča,psala:hele,Kačenka má na sobě takovej sněhovej krunýř,co s tím mám dělat,mám jí to učesat???

18.12.2009 11:32
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Se mi líbila Lenča,psala:hele,Kačenka má na sobě takovej sněhovej krunýř,co s tím mám dělat,mám jí to učesat???

Jojo,Lucí,Legišek zlobí aspoň Ab,ta ho vždycky chvíli strpí,ba s ním i blbne,ale jenom chvilku,pak jak začne bejt votravnej moc,tak ho odežene.

18.12.2009 11:33
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Jojo,Lucí,Legišek zlobí aspoň Ab,ta ho vždycky chvíli strpí,ba s ním i blbne,ale jenom chvilku,pak jak začne bejt votravnej moc,tak ho odežene.

18.12.2009 11:34
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

Tady už ho skoro žere.

18.12.2009 11:35
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Tady už ho skoro žere.

18.12.2009 12:56
vendulka2066

XXX.XXX.88.50

jaruska napsal(a):

Ahoj holky, po dlouhé době, Hanča už je úplně zdravá a fit, přišli jsme na to, že všechno vlastně byla naše chyba a blbost nesmírná, protože Hanča se v tom svým domečku dostala na vysypanou pšenici a jak jí postupně jedla, bylo jí čím dál tím hůř.
Potvrzený od doktorů to nemám, ale nejspíš to všechno bude fakt jen moje chyba, protože, jak jsem tu pšenici našla a odklidila, tak od té doby Hanča vzkvétá.
Takže Jaruška nic nezanedbala a jen Haničku prodala nesvědomitému člověku.
Je mi to moc líto, že nejspíš jen kvůli mě trpěla, snad mi to někdy odpustí.
Holky mějte se o svátcích krásně, přeju vám hodně moc dárků a aby vám koně šli.... Loučím se s vámi na dlouhou dobu, tak vám to přeju radši dopředu než nikdy.

18.12.2009 13:30
jaruska

XXX.XXX.209.115

vendulka2066 napsal(a):
Ahoj holky, po dlouhé době, Hanča už je úplně zdravá a fit, přišli jsme na to, že všechno vlastně byla naše chyba a blbost nesmírná, protože Hanča se v tom svým domečku dostala na vysypanou pšenici a jak jí postupně jedla, bylo jí čím dál tím hůř.
Potvrzený od doktorů to nemám, ale nejspíš to všechno bude fakt jen moje chyba, protože, jak jsem tu pšenici našla a odklidila, tak od té doby Hanča vzkvétá.
Takže Jaruška nic nezanedbala a jen Haničku prodala nesvědomitému člověku.
Je mi to moc líto, že nejspíš jen kvůli mě trpěla, snad mi to někdy odpustí.
Holky mějte se o svátcích krásně, přeju vám hodně moc dárků a aby vám koně šli.... Loučím se s vámi na dlouhou dobu, tak vám to přeju radši dopředu než nikdy.

Pavlí,dík,žes to sem napsala,hele,chyby děláme úplně všichni,důležitý je,že jste se z toho mohli poučit,Hanča se brzy zregeneruje dočista celá a bude Vám působit jen a jen radost,Tys pro její záchranu udělala maximum,čehož já si opravdu nesmírně cením.
Tobě taky přeju hodně zdraví,štěstí a lásky,a nehoň se tak,nebo se brzo uštveš.A samozřejmě to přeji i celé Tvé lidské,koňské a zvířecí rodině .A ŽAKÍÍÍŠKOVI!!!!

18.12.2009 14:20
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Pavlí,dík,žes to sem napsala,hele,chyby děláme úplně všichni,důležitý je,že jste se z toho mohli poučit,Hanča se brzy zregeneruje dočista celá a bude Vám působit jen a jen radost,Tys pro její záchranu udělala maximum,čehož já si opravdu nesmírně cením.
Tobě taky přeju hodně zdraví,štěstí a lásky,a nehoň se tak,nebo se brzo uštveš.A samozřejmě to přeji i celé Tvé lidské,koňské a zvířecí rodině .A ŽAKÍÍÍŠKOVI!!!!

Tak už je zadanej poslední pejseček,Šmudla.

18.12.2009 14:23
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Tak už je zadanej poslední pejseček,Šmudla.

Jsem dávala na Psy na něj inzerát,oklikla jsem to a v tom zvoní telefon a pán si ho zapykal.

18.12.2009 17:01
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Jsem dávala na Psy na něj inzerát,oklikla jsem to a v tom zvoní telefon a pán si ho zapykal.

tak to je fajn
mě je nějak čím dál hůř

18.12.2009 18:54
lucky

XXX.XXX.133.26

bospor napsal(a):
tak to je fajn
mě je nějak čím dál hůř

Holy! to je strašné co toe zimu!! Jedna nocná ...Ivšči brzy se uzdrav!.... ruhá se louí?..proč?...Pavli je fajn, jste na to přiši a snad bude Haniča dobrá...doufejme, žeto měla fakt z toho...

Já byla v poledne s Usou na vyjížďce, byla moc šikovná, jen od baráku se ji nechtělo a domů by nejraději tryskem mrazu....
Vzala jsem s sebou oba psy, takže to bylo super, kluci se vylítali, bylo nádheré, jake s Usou klusala po louce a psi se zařadili přesně vedle nás, tak jsme jeli jak pluh. Já na Use klusem a psi vedle cválali a bo krásně sluníčko...dojem kazil jen mráz -10

18.12.2009 19:21
jaruska

XXX.XXX.209.115

lucky napsal(a):
Holy! to je strašné co toe zimu!! Jedna nocná ...Ivšči brzy se uzdrav!.... ruhá se louí?..proč?...Pavli je fajn, jste na to přiši a snad bude Haniča dobrá...doufejme, žeto měla fakt z toho...

Já byla v poledne s Usou na vyjížďce, byla moc šikovná, jen od baráku se ji nechtělo a domů by nejraději tryskem mrazu....
Vzala jsem s sebou oba psy, takže to bylo super, kluci se vylítali, bylo nádheré, jake s Usou klusala po louce a psi se zařadili přesně vedle nás, tak jsme jeli jak pluh. Já na Use klusem a psi vedle cválali a bo krásně sluníčko...dojem kazil jen mráz -10

Ivčí,jakto,že Ti je hůř,ATB nezabraly???
Jéé,Lucí,to jste si užili,v tom mrazu,brrr,je fakt děsná kosa,to je na mě už moc,já tak těch -1,-2 maximáálně.

18.12.2009 19:31
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Ivčí,jakto,že Ti je hůř,ATB nezabraly???
Jéé,Lucí,to jste si užili,v tom mrazu,brrr,je fakt děsná kosa,to je na mě už moc,já tak těch -1,-2 maximáálně.

No jo..na mě taky moc..já byla ráda, že jsem se navlečená vydrápala na koně, seděla jsem tam jako koule navlečená a domů jsem šla kus stejně pěšky, abych si rozmrzla nohy, jinak by mi v botech upadly prsty a to jsem měla dvoje ponožky... dneska jsem si koupila sněhovky s kožichem, tak mám dojem, že asi budu jezdit ve sněhulích, jinak skosnu

18.12.2009 20:29
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
No jo..na mě taky moc..já byla ráda, že jsem se navlečená vydrápala na koně, seděla jsem tam jako koule navlečená a domů jsem šla kus stejně pěšky, abych si rozmrzla nohy, jinak by mi v botech upadly prsty a to jsem měla dvoje ponožky... dneska jsem si koupila sněhovky s kožichem, tak mám dojem, že asi budu jezdit ve sněhulích, jinak skosnu

na mě by byl taky moc velkej mráz i kdybych byla zdravá
atb asi trochu zabrali. už nemám teploty ale kašel mám čím dál horší. musím si brát nějaký jiný kapky. tohle co mám se mi zdá, že čím víc je beru, tím víc kašlu

18.12.2009 20:30
jaruska

XXX.XXX.209.115

lucky napsal(a):

Noo,já dost vážně přemejšlím o nějákým tom thermoprádle,ale nevím,kde bych ho tady ve Slaným koupila a na Netu zase nepoznám ty velikosti.jo,sněhule jsou super,já jsem nedávno objevila i takový super fusekle,který fakt docela hřejou,ale v tom kroku stejně nic moc na dlouho v těchdle mrazech...

18.12.2009 20:31
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
na mě by byl taky moc velkej mráz i kdybych byla zdravá
atb asi trochu zabrali. už nemám teploty ale kašel mám čím dál horší. musím si brát nějaký jiný kapky. tohle co mám se mi zdá, že čím víc je beru, tím víc kašlu

taky musím nějak dát koním jiný balíky. jsem zvědavá jak to udělám
tohle je hnus

18.12.2009 20:35
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

Jéé,kucí jsou správný s těma krunýřema.
Heršoft,to mě mrzí,že tak chrchleš,ale tak hlavně že nemáš teplotu,to je dobře.Olda taky chrchle,ale bere ACC a taky večer chrchle,a nejvíc vždycky začne u zpráv.

18.12.2009 20:40
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Jéé,kucí jsou správný s těma krunýřema.
Heršoft,to mě mrzí,že tak chrchleš,ale tak hlavně že nemáš teplotu,to je dobře.Olda taky chrchle,ale bere ACC a taky večer chrchle,a nejvíc vždycky začne u zpráv.

termoprádlo se u nás dá sehnat v globusu. já ho mám, ale stejně je mi zima. většinou na nohy a to i ve sněhulích já to většinou přeženu s oblečením a pak se zpotím. a když vychladnu tak je mi kosa

18.12.2009 20:45
jaruska

XXX.XXX.209.115

bospor napsal(a):
termoprádlo se u nás dá sehnat v globusu. já ho mám, ale stejně je mi zima. většinou na nohy a to i ve sněhulích já to většinou přeženu s oblečením a pak se zpotím. a když vychladnu tak je mi kosa

Tak se na to asi taky vyprdnu,mě normálně na tělo zima nebejvá,jen na ty nohy,protože se moc nehejbou.Ale myslela jsem,že bych si koupila něco jako podlikačky,víš co,Jegrovy drtiče mrazu pod kalhoty nebo něco takovýho...

18.12.2009 20:49
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Tak se na to asi taky vyprdnu,mě normálně na tělo zima nebejvá,jen na ty nohy,protože se moc nehejbou.Ale myslela jsem,že bych si koupila něco jako podlikačky,víš co,Jegrovy drtiče mrazu pod kalhoty nebo něco takovýho...

A pořád sním o tom beranovi pod tu prdel...To mě vždycky hrozně studí,když sednu.

18.12.2009 20:53
bubo

XXX.XXX.20.53

jaruska napsal(a):

No Jaruško mám termoprádlo Craft a to si teda nemůžu stěžovat. Nosím to jen pod rajtky a super, když už je hodně velký mráz vezmu si ještě dlouhé chapsy A na těle mám teda 3 vrstvy termoprádla

18.12.2009 20:55
bubo

XXX.XXX.20.53

jaruska napsal(a):
A pořád sním o tom beranovi pod tu prdel...To mě vždycky hrozně studí,když sednu.

Berana pod prdel jsem si ušila z dekuby Aspoň nebudu mít proleženiny

18.12.2009 20:59
jaruska

XXX.XXX.209.115

bubo napsal(a):
No Jaruško mám termoprádlo Craft a to si teda nemůžu stěžovat. Nosím to jen pod rajtky a super, když už je hodně velký mráz vezmu si ještě dlouhé chapsy A na těle mám teda 3 vrstvy termoprádla

Jéé,Ivčo,ty Tvoje fotky mi opravdu chyběj,kráása,.
Noo,právě bych něco pod ty kalhoty taky brala,po tom Craftu se mrknu,díky moc,Ivčo.

18.12.2009 21:01
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Noo,právě bych něco pod ty kalhoty taky brala,po tom Craftu se mrknu,díky moc,Ivčo.

Když já šít neumím,ani trochu.Ale vidíš,dekubu můžu koupit a sehnat někoho,kdo by byl ochoten mi to za úplatu ušít,díky moc,Ivčo,za radu.
Kdo se hláááásííí??????

18.12.2009 21:02
bubo

XXX.XXX.20.53

jaruska napsal(a):

Ono je to docela drahý, ale třeba proti Moire nesrovnatelný A to já jsem hodně zimouhřivá

18.12.2009 21:03
jaruska

XXX.XXX.209.115

bubo napsal(a):
Ono je to docela drahý, ale třeba proti Moire nesrovnatelný A to já jsem hodně zimouhřivá

Jak moc je to drahýýý???

18.12.2009 21:05
bubo

XXX.XXX.20.53

bubo napsal(a):

No já teda ne potřebuji ušít na druhé sedlo, ale nemůžu se k tomu dokopat, ale tam mám semišové posedlí tak to tak nestudí
Ti ještě nějakou fotku přidám Ta tvoje Ab se mi hrozně líbí a sem moc ráda, že Hanička už je v pohodě

18.12.2009 21:09
bubo

XXX.XXX.20.53

bubo napsal(a):
No já teda ne potřebuji ušít na druhé sedlo, ale nemůžu se k tomu dokopat, ale tam mám semišové posedlí tak to tak nestudí
Ti ještě nějakou fotku přidám Ta tvoje Ab se mi hrozně líbí a sem moc ráda, že Hanička už je v pohodě

http://www.vavrys.cz/index.php?section =eshop&subsection=view&prod =craft&prod_match =190989&sub_prod=proextreme_w třeba tady 3 mezery

18.12.2009 21:10
jaruska

XXX.XXX.209.115

bubo napsal(a):

Jéé,dííky moc,to mám taky moc velkou radost,že už je Haňudle zase v cajku.
Za Ab taky moc děkuju.

18.12.2009 21:11
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Jéé,dííky moc,to mám taky moc velkou radost,že už je Haňudle zase v cajku.
Za Ab taky moc děkuju.

Ivčo,a jak se klucí tvářili na Haflinu,jak se jim líbila?

18.12.2009 21:15
bubo

XXX.XXX.20.53

jaruska napsal(a):
Ivčo,a jak se klucí tvářili na Haflinu,jak se jim líbila?

Bronco se zamiloval a nechtěl k ní vůbec nikoho pustit. Teď občas Buba může žrát blízko, ale na Lenku je strašně hnusnej. No A hafloška mastí všechny, když ona zaleze do stáje tak všichni stojí venku. Lenka na starý kolena pěkně vyměkla Jinak po ohradě se pohybují po dvojicích - zrzavý spolu a tmavý spolu rasisti to jsou

18.12.2009 21:15
bubo

XXX.XXX.20.53

bubo napsal(a):
Bronco se zamiloval a nechtěl k ní vůbec nikoho pustit. Teď občas Buba může žrát blízko, ale na Lenku je strašně hnusnej. No A hafloška mastí všechny, když ona zaleze do stáje tak všichni stojí venku. Lenka na starý kolena pěkně vyměkla Jinak po ohradě se pohybují po dvojicích - zrzavý spolu a tmavý spolu rasisti to jsou

A druhá dvojice

18.12.2009 21:17
bubo

XXX.XXX.20.53

bubo napsal(a):

18.12.2009 21:17
jaruska

XXX.XXX.209.115

bubo napsal(a):

Chudák Bubáček,takovej velkej kluk a zbije ho malá hafloška,ale oni jsou takoví,Bobik si taky nenechal pak od Pierota nic líbit,jak zjistil,že ho zmydlí,tak bylo vymalováno.A dneska Pierota zmasakruje i Moruš.

18.12.2009 21:18
bubo

XXX.XXX.20.53

bubo napsal(a):

18.12.2009 21:20
jaruska

XXX.XXX.209.115

bubo napsal(a):

Je krááásná,má lysinu a to já můžu.
Ivčo,díky moc za ty stránky,juknu podrobnějš večer.

18.12.2009 21:21
bubo

XXX.XXX.20.53

bubo napsal(a):

No ona je docela kopavá i po mně už dvakrát kopla Ale po druhé to moc nevychytala páč já měla v ruce vidle a to byla dost překvapená Od tý doby mám klid, ale na cizí je nepříjemná Už vím proč asi byla vždycky uvázaná, když jsme se na ní byli kouknout Ale mě to neva to se časem srovná a jinak je dobrá Je to takový asociálek jak vyrůstala jen s mámou, ale myslím, že až Bubu naštve tak on jí to vysvětlí

18.12.2009 21:24
bubo

XXX.XXX.20.53

jaruska napsal(a):
Je krááásná,má lysinu a to já můžu.
Ivčo,díky moc za ty stránky,juknu podrobnějš večer.

Není zač mě to teda vyhovuje tak snad ti v tom bude taky teplo Marťas to má na čtyřkolku a taky super oni blázni v tomhle někdy i nocujou venku

18.12.2009 21:26
jaruska

XXX.XXX.209.115

bubo napsal(a):
No ona je docela kopavá i po mně už dvakrát kopla Ale po druhé to moc nevychytala páč já měla v ruce vidle a to byla dost překvapená Od tý doby mám klid, ale na cizí je nepříjemná Už vím proč asi byla vždycky uvázaná, když jsme se na ní byli kouknout Ale mě to neva to se časem srovná a jinak je dobrá Je to takový asociálek jak vyrůstala jen s mámou, ale myslím, že až Bubu naštve tak on jí to vysvětlí

No jo,to se stane,já taky jednu od Ab chytla,ale fakt omylem.Teď musíme u ní vždycky,když někam dojedeme a jsou tam vázaný,tak specielně u ní musíme být a hlídat,aby k ní nepřiběhlo nějáký dítě nebo si jí nechtěl někdo pomuchlat,když je tak pěkná.To by zmuchlovala Ab jeho.

18.12.2009 21:29
bubo

XXX.XXX.20.53

jaruska napsal(a):
No jo,to se stane,já taky jednu od Ab chytla,ale fakt omylem.Teď musíme u ní vždycky,když někam dojedeme a jsou tam vázaný,tak specielně u ní musíme být a hlídat,aby k ní nepřiběhlo nějáký dítě nebo si jí nechtěl někdo pomuchlat,když je tak pěkná.To by zmuchlovala Ab jeho.

Já jí naštěstí nechytla za to ona jí chytla a dost jí to překvapilo
Jo tady mají luxusní potahy na sedlo už po nich koukám dlouho http://www.snaha.webz.cz/ katalog-vyrobku- pro-jezdecky-sport

18.12.2009 21:31
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

Jéé,to je kráásná fotka v tý mlze....
Tak jo,já to zkusím ,přece jenom už mám ty kosti ztuhlý takhle věkem a ještě ten mráz do toho...

18.12.2009 21:34
bubo

XXX.XXX.20.53

jaruska napsal(a):
Jéé,to je kráásná fotka v tý mlze....
Tak jo,já to zkusím ,přece jenom už mám ty kosti ztuhlý takhle věkem a ještě ten mráz do toho...

už hlásili oteplení to bude tím, že jsem včera dostala termoboty
a díky

18.12.2009 21:38
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

Jéé,tak to gratuluju,termoboty se hoděj naprosto perfektně!!!

18.12.2009 21:40
bubo

XXX.XXX.20.53

bubo napsal(a):
už hlásili oteplení to bude tím, že jsem včera dostala termoboty
a díky

tak já to balím měj se a pozdravuj koňuchy i Jarušku a Oldu i psí smečku ta se ti nějak rozrůstá

18.12.2009 21:40
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

To oko toho psa musí bejt v normální velikosti tý fotky naprosto dokonale vykulený.

18.12.2009 21:41
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
To oko toho psa musí bejt v normální velikosti tý fotky naprosto dokonale vykulený.

Díky,pá a díky,pozdravuju hned.No smečka už se brzo rozuteče do světa,na Štědrej den si odvezou poslední štěně....

18.12.2009 21:42
bubo

XXX.XXX.20.53

jaruska napsal(a):

to jo je to opravdu rozdíl jsem si dneska v to mrazu libovala

18.12.2009 21:44
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Díky,pá a díky,pozdravuju hned.No smečka už se brzo rozuteče do světa,na Štědrej den si odvezou poslední štěně....

Ty berani jsou skvělý,ale nemůžu nikde objevit,kolik za to chtěj,ještě tam juknu jednou.
Tak dobrou,taky mizím.

18.12.2009 21:45
jaruska

XXX.XXX.209.115

bubo napsal(a):
to jo je to opravdu rozdíl jsem si dneska v to mrazu libovala

Nedělají se taky nějáký wetsernový termobagančata???

19.12.2009 07:28
westgirl

XXX.XXX.227.219

jaruska napsal(a):
Nedělají se taky nějáký wetsernový termobagančata???

jé, tak ty bych taky brala.!krásné ránko...teda uplně zírám na ty fota, to je tak do knížky Bubo to jsi měla štěstí fakt na supr světlo a ta "hloubka ostrosti"u toho psa posledního, hm hm..co to máš za foťák, že to vypadá pěkně i na ifauně ????
tak koníky už jsem z kašle dostala, kašlík pomohl.akorát jej budou dostávat ještě do konce roku.a musím koně povinně 20 min venčit :-) tak se snažím skoro denně...sice věčně sama..a nevím proč mně to baví potmě takže nahodím reflex. vestu přilbu a tak na půl hoďky krokem,malinko klusem po zasněžené cestě.nabalená pořádně,hihi.te´d jsem zjistila,že koníci chodí pěkně i spolu a nechce se mi sedlat,tak vodím Rokina z holého hřbetu kobuše.ale po louce radši néé na silnici bordel nedělají...pěkně dva jednou ranou vyvenčím.Jaruu, to teda zírám co dokáže pšenice, viď! záhada vyřešena..na fotce Majda od Eviika )jak jsem tam kdysi byla na návštěvě )-Tennessee Foxtrotterka

19.12.2009 07:31
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
jé, tak ty bych taky brala.!krásné ránko...teda uplně zírám na ty fota, to je tak do knížky Bubo to jsi měla štěstí fakt na supr světlo a ta "hloubka ostrosti"u toho psa posledního, hm hm..co to máš za foťák, že to vypadá pěkně i na ifauně ????
tak koníky už jsem z kašle dostala, kašlík pomohl.akorát jej budou dostávat ještě do konce roku.a musím koně povinně 20 min venčit :-) tak se snažím skoro denně...sice věčně sama..a nevím proč mně to baví potmě takže nahodím reflex. vestu přilbu a tak na půl hoďky krokem,malinko klusem po zasněžené cestě.nabalená pořádně,hihi.te´d jsem zjistila,že koníci chodí pěkně i spolu a nechce se mi sedlat,tak vodím Rokina z holého hřbetu kobuše.ale po louce radši néé na silnici bordel nedělají...pěkně dva jednou ranou vyvenčím.Jaruu, to teda zírám co dokáže pšenice, viď! záhada vyřešena..na fotce Majda od Eviika )jak jsem tam kdysi byla na návštěvě )-Tennessee Foxtrotterka

tato fotka se mému chlapovi povedla - ještě z nahánění "sousedovic "krav

19.12.2009 07:35
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
tato fotka se mému chlapovi povedla - ještě z nahánění "sousedovic "krav

no a tento junior Jonáš s náma dělal kdysi licenci western, v r.2001.už se vypracoval tak,že jezdí uplně dokonale, závidím v dobrém je to jeden ze vzorů.se svým hřebcem po Smart Chiconita

19.12.2009 07:37
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
no a tento junior Jonáš s náma dělal kdysi licenci western, v r.2001.už se vypracoval tak,že jezdí uplně dokonale, závidím v dobrém je to jeden ze vzorů.se svým hřebcem po Smart Chiconita

Hany - rozmaz v mlze nedávno

19.12.2009 07:46
westgirl

XXX.XXX.227.219

westgirl napsal(a):
Hany - rozmaz v mlze nedávno

a tu foto krasavce, to je kukuč.ustájen nedaleko, v budoucnu asi ženich Honey,ale to až zadlooouho jinak my jsme pěkně naštvaní v práci - tiskárně...ty mrchy z vedení si vymysleli,že volno máme až na štědrý den,pak po neděli makáme a to i na Silvestra.a v sobotu po Silvestru že jdem na ranní.a v neděli taky ...doufám,že se vzbouříme a vykašlem se min. na tu neděli.to už se nehodí toto, člověk si nikdy neodpočine :-( asi až mně chytne pak chřipka,leda pak si odpočnu při nějakém marodění...nemarodila jsem už snad 2 roky. ještěže aspoň dnes si spravím náladu na country bálu večer.Vy už máte holky napečeno? mně se tak nechce,ale dnes až se vyspím po noční,hodlám vyrobit hromadu perníčků mno tak snad nezaspím.a ještě jakési řezy.vše na posled. chvíli .jo byla jsem jezdit na ranči na jejich kobylce snad po 4 měsících, no docela fajn.poprvé sjem tak víc zastopovala " na podkovách "slajdovkách" a učila mně to trenérka,ještě mi to moc nejde.
Jackie Bee Quade - foto pan Vrana

19.12.2009 08:52
jaruska

XXX.XXX.209.115

westgirl napsal(a):
a tu foto krasavce, to je kukuč.ustájen nedaleko, v budoucnu asi ženich Honey,ale to až zadlooouho jinak my jsme pěkně naštvaní v práci - tiskárně...ty mrchy z vedení si vymysleli,že volno máme až na štědrý den,pak po neděli makáme a to i na Silvestra.a v sobotu po Silvestru že jdem na ranní.a v neděli taky ...doufám,že se vzbouříme a vykašlem se min. na tu neděli.to už se nehodí toto, člověk si nikdy neodpočine :-( asi až mně chytne pak chřipka,leda pak si odpočnu při nějakém marodění...nemarodila jsem už snad 2 roky. ještěže aspoň dnes si spravím náladu na country bálu večer.Vy už máte holky napečeno? mně se tak nechce,ale dnes až se vyspím po noční,hodlám vyrobit hromadu perníčků mno tak snad nezaspím.a ještě jakési řezy.vše na posled. chvíli .jo byla jsem jezdit na ranči na jejich kobylce snad po 4 měsících, no docela fajn.poprvé sjem tak víc zastopovala " na podkovách "slajdovkách" a učila mně to trenérka,ještě mi to moc nejde.
Jackie Bee Quade - foto pan Vrana

Ahoj,Haní,krásný fotky,teda ženich je fakt fešák,toho Ti jednoznačně schvaluju,a jsem zvědavá,co se z toho vyklube za barvičku.
Ta fotka,jak Honey sleduje v klidu ty krávy je taky boží,to je taková kovbojská romantika....

19.12.2009 09:00
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

A super,že už koníci nekašlou!!!!
Já jsem sehnala jezdkyni,tak jsem si říkala-to jsem si myslela,že v zimě chodit nebude,prrrdlajs,ona chce jet dneska,je to skalní příznivec,mě se moc nechce,ale jí to říct nemůžu,ale zase na druhou stranu jsem ráda,že mě někdo vytáhne,sama bych nejela ani náhodou.

19.12.2009 09:04
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
A super,že už koníci nekašlou!!!!
Já jsem sehnala jezdkyni,tak jsem si říkala-to jsem si myslela,že v zimě chodit nebude,prrrdlajs,ona chce jet dneska,je to skalní příznivec,mě se moc nechce,ale jí to říct nemůžu,ale zase na druhou stranu jsem ráda,že mě někdo vytáhne,sama bych nejela ani náhodou.

No a foxtroterka nemá chybu,jestlipak mě nechá Evik s Jurkou naň alespoň dřepnout,až tam někdy přijuchám,ale zase se bojím,aby se mi to nezalíbilo něják moc.

19.12.2009 09:06
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
No a foxtroterka nemá chybu,jestlipak mě nechá Evik s Jurkou naň alespoň dřepnout,až tam někdy přijuchám,ale zase se bojím,aby se mi to nezalíbilo něják moc.

Jé,my taky budeme dneska péct perníčky,a v pondělí ještě udělám vosí hnízda,a možná nějáký kokosky nebo ještě něco rychlýho.

19.12.2009 09:50
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Jé,my taky budeme dneska péct perníčky,a v pondělí ještě udělám vosí hnízda,a možná nějáký kokosky nebo ještě něco rychlýho.

Evik mi pisílala mail s pejsky..už jsem se ptala všude možně, ale nikdo nechce..ach jo..takoví krásní kluci, ale lidi jsou blbí a rotvíky moc nechtějí...

Teda tady sice svítí trochu sluníčko, ale před hodinkou jsem koukala, že je - 13! Mě trefí...
A to bych měla jet protáhnout holčí ven

19.12.2009 09:57
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
Evik mi pisílala mail s pejsky..už jsem se ptala všude možně, ale nikdo nechce..ach jo..takoví krásní kluci, ale lidi jsou blbí a rotvíky moc nechtějí...

Teda tady sice svítí trochu sluníčko, ale před hodinkou jsem koukala, že je - 13! Mě trefí...
A to bych měla jet protáhnout holčí ven

úlky miluji..mňam A perníky taky, ale už je několik let nedělám..nepeču, rpotože už tak jsem jako koule a ještě bych si to pak sama musela sníst..u nás to nikdo jiný nejí. Takže nepeču a basta.

19.12.2009 10:18
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
úlky miluji..mňam A perníky taky, ale už je několik let nedělám..nepeču, rpotože už tak jsem jako koule a ještě bych si to pak sama musela sníst..u nás to nikdo jiný nejí. Takže nepeču a basta.

já taky nepeču ani to nejím nechutná mi sladký no já radši kus flákoty

19.12.2009 10:20
lucky

XXX.XXX.133.26

bospor napsal(a):
já taky nepeču ani to nejím nechutná mi sladký no já radši kus flákoty

to moje máma sladké taky nejí. Proto ji říkám, že je pořád na nervy

19.12.2009 11:02
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):
to moje máma sladké taky nejí. Proto ji říkám, že je pořád na nervy

jo to jsem já taky hlavně teď z hajtra na kterýho panička sere a ni neplatí za krmení

19.12.2009 12:48
lucky

XXX.XXX.133.26

bospor napsal(a):
jo to jsem já taky hlavně teď z hajtra na kterýho panička sere a ni neplatí za krmení

juj..to je blbé...tak se nacpi čokoládou...to prý uklidňuje

Tak Usinka je u Čipa a Linči, pořádně se vyřádili ve výběhu..nejvíc nějak pořád řádí Linetka..mládí no.....
Jinak vypadá to, že Linča s Usou už se docela skamarádily, Usa je sice ostražitá a nevěří ji, ale Linetta se trochu zklidnila a už nepálí bezdůvodně po všem.. Tak snad to bude dobré..
Ve dvě jedeme na vyjížďku na hodinku, aby se koně trochu protáhli...

19.12.2009 14:15
jaruska

XXX.XXX.209.115

lucky napsal(a):
juj..to je blbé...tak se nacpi čokoládou...to prý uklidňuje

Tak Usinka je u Čipa a Linči, pořádně se vyřádili ve výběhu..nejvíc nějak pořád řádí Linetka..mládí no.....
Jinak vypadá to, že Linča s Usou už se docela skamarádily, Usa je sice ostražitá a nevěří ji, ale Linetta se trochu zklidnila a už nepálí bezdůvodně po všem.. Tak snad to bude dobré..
Ve dvě jedeme na vyjížďku na hodinku, aby se koně trochu protáhli...

Jéžííš,tohle mi taky hlava nebere,když si někdo pořídí koně a pak na jeho obživu nemá peníze a přidělává starosti a nervy druhým,inu,za dobrotu je to téměř vždycky na žebrotu.Dáma by si zasloužla nakopat zadnici pořádně.
My jsme teda byli venku,ta Hanka je fakt cvok,ale zmrzlá byla ona,mě to tentokrát sedlo a nezábly mě ani nohy,a to jsme byly poctivý 2 hodiny!V tom sněhu to bylo docela kouzelný.

19.12.2009 14:17
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

No fuj,kdyby to viděla Ivča Bubo....

19.12.2009 14:20
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
No fuj,kdyby to viděla Ivča Bubo....

Moruš mě fakt místy štve,taková to bejvala chodivá kobyla a fčíl se všude vleče,ale naštěstí se vleče i domu,což je úplně super.
Hanka se zase divila,že Moruš si bere páku úplně dobrovolně,že jí nemusím rvát prsty do huby,jako se to běžně dělává,kdepak,uzdím jen jednou rukou a Moruš si to krásně vezme.Až si vzpomenu,tak to někdy natočím.

19.12.2009 14:25
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Moruš mě fakt místy štve,taková to bejvala chodivá kobyla a fčíl se všude vleče,ale naštěstí se vleče i domu,což je úplně super.
Hanka se zase divila,že Moruš si bere páku úplně dobrovolně,že jí nemusím rvát prsty do huby,jako se to běžně dělává,kdepak,uzdím jen jednou rukou a Moruš si to krásně vezme.Až si vzpomenu,tak to někdy natočím.

Noo,a takhle dopadne ta osoba,která na sobě moc šetří a jezdí v holínkách,já bych v holínkách nevyjela v tomhle mrazu ani za nic,ty strašně studěj.Jsem Hanče říkala,ať se na nějáký šetření vyprdne a koupí si termoboty,protože zdraví má jen jedno a ještě jsme mluvily o tom termoprádle,tak hanča si ho chce taky pořídit,tak se asi příště domluvíme,sednem k netu a objednáme si ho společně.Vždyť to termoprádlo i ty boty člověk unosí skoro půl roku,na podzim už bejvá pěkná kosa a pak ještě do března se v tom dá jezdit.

19.12.2009 14:28
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Noo,a takhle dopadne ta osoba,která na sobě moc šetří a jezdí v holínkách,já bych v holínkách nevyjela v tomhle mrazu ani za nic,ty strašně studěj.Jsem Hanče říkala,ať se na nějáký šetření vyprdne a koupí si termoboty,protože zdraví má jen jedno a ještě jsme mluvily o tom termoprádle,tak hanča si ho chce taky pořídit,tak se asi příště domluvíme,sednem k netu a objednáme si ho společně.Vždyť to termoprádlo i ty boty člověk unosí skoro půl roku,na podzim už bejvá pěkná kosa a pak ještě do března se v tom dá jezdit.

Lucí,co akvárko,už je plný doma nebo prázdný pod oknem?
To je príma,že se ta Linettka tak zklidnila,ona hold jak změnila prostředí,tak taky sama asi nevěděla,jestli jí ostatní koně nezbijou,tak jednala hold jako první,taky věřím,že se to srovná.

19.12.2009 14:33
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Lucí,co akvárko,už je plný doma nebo prázdný pod oknem?
To je príma,že se ta Linettka tak zklidnila,ona hold jak změnila prostředí,tak taky sama asi nevěděla,jestli jí ostatní koně nezbijou,tak jednala hold jako první,taky věřím,že se to srovná.

Jo a ráno jsme měly docela dobrej šok,když jsme pracně nasedlaly koně a povídám Oldovi:prosím Tě,popojeď nám autem,z toho průjezdu se jinak s koníkama nemůžeme dostat ven.Tak Olda nasedl a tranzit NIC!!!!Musely jsme tentokrát vyjíždět ven ohradou,což znamenalo chytit Ab,přivázat Ab,chytit Legiška,držet na vodítku Legiška.Ale než jsme přijely,tak už se autí podařilo nastartovat a dom jsme šli normálně průjezdem.

19.12.2009 14:59
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

chceš říct,že si vyjela ven v holínkách????? tak to je docela cvok
to by mě teda nanapadlo to musela bejt hrozně zmrzlá brrrr
je mi zima jen na to pomyslím

19.12.2009 17:24
lucky

XXX.XXX.133.26

bospor napsal(a):
chceš říct,že si vyjela ven v holínkách????? tak to je docela cvok
to by mě teda nanapadlo to musela bejt hrozně zmrzlá brrrr
je mi zima jen na to pomyslím

Fuj...to mi je taky kosa jen na to pomyslím..docela sadomaso holka, ne?

Já si včera koupila sněhovky a dneska v nich vyjela a basta...bylo mi tééplo. Hidnku jsme byly venku, Krista jela na Linče a Čipa vzala sebou na vodítku, jely jsme stejně krokem a sem tam zaklusaly..
S Usou jsme si pak ještě na hřišti chvíli zaklusala a obcválala něco trochu, byla mocinky šikovná, mám z ní radost. Tak..jdu ji zalít jídlo, už bude napráskaná senem a čekat na véču...ji znám. Ona pak stojí ve dvěřícvh, naěšpicovaná ušiska a jen se uvnitř v předsíni něco pohne, už se z venku ozve "ííííhhhhááááhaha"

19.12.2009 17:44
proxima

XXX.XXX.104.193

jaruska napsal(a):

Ahojky holky,
už jsem doma,tak jsem na vás jukla.
Kokám že tu je i Majda...a haní je to misouri foxtrot..tenesí je něco jiného..

Lucko jak se ti líbí ziminkaMě letos ani ty mrazy nějak nevadí,když se člověk navlékne je to fajn.

Jojo,pejsany nikdo nechce..to je děs..Jen tak na talíř..
Přitom jsou tak užasní..hned bych je nechala doma...chjoo...

19.12.2009 17:45
proxima

XXX.XXX.104.193

jaruska napsal(a):

19.12.2009 18:49
jaruska

XXX.XXX.209.115

proxima napsal(a):

No jo,Ivčí,jela fakt v holínkách,má takový vysoký jezdecký,ale gumový,a ty jsou úúplně na 2 věci.
Jééé,pesani už jsou velkýýý!!!!

19.12.2009 19:37
bubo

XXX.XXX.20.53

jaruska napsal(a):
No jo,Ivčí,jela fakt v holínkách,má takový vysoký jezdecký,ale gumový,a ty jsou úúplně na 2 věci.
Jééé,pesani už jsou velkýýý!!!!

Ty jo tak v holinkách bych umrzla Hanko mám Canon EOS 30D

19.12.2009 20:15
lucky

XXX.XXX.133.26

bubo napsal(a):
Ty jo tak v holinkách bych umrzla Hanko mám Canon EOS 30D

Pesani jsou krásní
Evi, zima se mi nelíbí..fakt nee.
Hele, už jezdíte na té nové kobylce?

19.12.2009 22:05
marky88

XXX.XXX.28.3

lucky napsal(a):
Pesani jsou krásní
Evi, zima se mi nelíbí..fakt nee.
Hele, už jezdíte na té nové kobylce?

Posílám westernovým kochačům pár fotek westernových koní od nás z podkrkonoší :)

19.12.2009 22:06
marky88

XXX.XXX.28.3

marky88 napsal(a):
Posílám westernovým kochačům pár fotek westernových koní od nás z podkrkonoší :)

19.12.2009 22:57
bospor

XXX.XXX.193.16

marky88 napsal(a):

spousta krásných koníků co jsou zač? a odkud jsi?

19.12.2009 23:14
marky88

XXX.XXX.28.3

bospor napsal(a):
spousta krásných koníků co jsou zač? a odkud jsi?

Koníci žijí v jedné malinké vesničce, v Bystré nad Jizerou kousek od Semil, momentálně jich tu je něco přes třicet. Vzniká tu od léta takový menší westernový ranč , během následujícího roku by se to tu mělo rozjet, část koní bude na chov, ale hlavně tu bude možnost pronajmout si koně či tu ustájit svého koníka nebo tady nechat koně na výcvik ve westernu i v disciplínách s dobytkem. Koníci tu jsou buď Appaloosy nebo QH, máme tu i jednu frískou klisnu a jednu kobylku A1/1. Někteří koně jsou přímo importováni z USA, většina je poté z Německa.

19.12.2009 23:31
bospor

XXX.XXX.193.16

marky88 napsal(a):
Koníci žijí v jedné malinké vesničce, v Bystré nad Jizerou kousek od Semil, momentálně jich tu je něco přes třicet. Vzniká tu od léta takový menší westernový ranč , během následujícího roku by se to tu mělo rozjet, část koní bude na chov, ale hlavně tu bude možnost pronajmout si koně či tu ustájit svého koníka nebo tady nechat koně na výcvik ve westernu i v disciplínách s dobytkem. Koníci tu jsou buď Appaloosy nebo QH, máme tu i jednu frískou klisnu a jednu kobylku A1/1. Někteří koně jsou přímo importováni z USA, většina je poté z Německa.

jsem si to našla na mapě jej tam musí bejt nádherně

20.12.2009 08:01
marketka

XXX.XXX.179.23

bospor napsal(a):
jsem si to našla na mapě jej tam musí bejt nádherně

Ahojky, závidím fotečky pod sedlem. Dnes jsem byla u zubaře, protože mě bolí děsně zub. Nic mi nedělal, ale zakázal ježdění. Mám zánět trojklanného nervu. Nesmím ven, nebo jen ovázaná šálou. Tak má po....

20.12.2009 10:58
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

Ahooj,teda,dneska je taaková kosa,až mi žmržly boty,jak mám ty oteplený holínky,tak se mi tam ta vložka vevnitř něják schrnula a já se do nich ráno nemohla dostat.
Markét,to mě mrzí s tím zubem,tak moc přeju,ať je to brzo zase dobrý.Já byla včéra u zubaře,vypadla mi korunka,snědla jsem jí s rohlikem,ale už jsem jí pak nehledala,radši si nechám udělat novou.Ale objednal mě na vytvoření korunky až po novým roce.
Ahoooj Maky,teda koníci náádherní,ten černej s tím kosočtvercem je skoro jako Ivči Honzíček,akorát že Honzík má trojúhelník,že jo?Se mi moc líbí ten šedivej koník,co on je za plemeno?

20.12.2009 11:04
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Ahooj,teda,dneska je taaková kosa,až mi žmržly boty,jak mám ty oteplený holínky,tak se mi tam ta vložka vevnitř něják schrnula a já se do nich ráno nemohla dostat.
Markét,to mě mrzí s tím zubem,tak moc přeju,ať je to brzo zase dobrý.Já byla včéra u zubaře,vypadla mi korunka,snědla jsem jí s rohlikem,ale už jsem jí pak nehledala,radši si nechám udělat novou.Ale objednal mě na vytvoření korunky až po novým roce.
Ahoooj Maky,teda koníci náádherní,ten černej s tím kosočtvercem je skoro jako Ivči Honzíček,akorát že Honzík má trojúhelník,že jo?Se mi moc líbí ten šedivej koník,co on je za plemeno?

Mě se líbí ten čistě černý koník (22.09.48)...má takový krásný ušlechtilý výraz.

Baby nestrašte se zuby ! Mě bolí taky, ale k zubaři asi až po Novém roce...

Tady nasněžilo přes noc, takže jsem hned ráno musela vyházet hromadu sněhu kolem celého baráku, jiank by to psi zašlapali, takže mě už zase páteř bolí, jakoby mě někdo přerazil basebolovou pálkou
No nic..jdu sedlat a zajdeme ke koním, snad už budou venku..ve dvě pojedeme na hodinku se zase projet...bbrrrrr.....

20.12.2009 11:09
jaruska

XXX.XXX.209.115

lucky napsal(a):
Mě se líbí ten čistě černý koník (22.09.48)...má takový krásný ušlechtilý výraz.

Baby nestrašte se zuby ! Mě bolí taky, ale k zubaři asi až po Novém roce...

Tady nasněžilo přes noc, takže jsem hned ráno musela vyházet hromadu sněhu kolem celého baráku, jiank by to psi zašlapali, takže mě už zase páteř bolí, jakoby mě někdo přerazil basebolovou pálkou
No nic..jdu sedlat a zajdeme ke koním, snad už budou venku..ve dvě pojedeme na hodinku se zase projet...bbrrrrr.....

Jojo,ten je taky krásnej.
Tééda,dneska bych nejela nikam ani náhodou,je fakt větší kosa,než byla včera,křupe to pod nohama úplně strašně,brrrrrrrrrrr.
Ale já včera přijela z vyjížďky a Jarča měla namazaný všechno linecký a než jsme dali s Oldou ňamky,tak udělalal úplně sama těsto na ty perníčky,je moooc šikovná a hrozně jí to baví,pak při pečení dávala na plech a vyndavala z trouby.

20.12.2009 11:16
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
Jojo,ten je taky krásnej.
Tééda,dneska bych nejela nikam ani náhodou,je fakt větší kosa,než byla včera,křupe to pod nohama úplně strašně,brrrrrrrrrrr.
Ale já včera přijela z vyjížďky a Jarča měla namazaný všechno linecký a než jsme dali s Oldou ňamky,tak udělalal úplně sama těsto na ty perníčky,je moooc šikovná a hrozně jí to baví,pak při pečení dávala na plech a vyndavala z trouby.

Nooo..já se jdu oblíknout a hodím ji ke koním se sedlem a juknu na teploměr..jsem nekoukala. Fakt nevím , kolik tam je..

20.12.2009 12:48
jaruska

XXX.XXX.209.115

lucky napsal(a):
Nooo..já se jdu oblíknout a hodím ji ke koním se sedlem a juknu na teploměr..jsem nekoukala. Fakt nevím , kolik tam je..

Noo,je tam kosa veliká,ale zase se mi moooc líbí,jak ten mráz dokáže krásně malovat,to mě úplně fascinuje.

20.12.2009 12:49
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Noo,je tam kosa veliká,ale zase se mi moooc líbí,jak ten mráz dokáže krásně malovat,to mě úplně fascinuje.

20.12.2009 12:50
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

no je to sice krásný ale radši si to odpustím u nás bylo -12

20.12.2009 12:50
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

Kebule dostala vánoční dárek poněkud předčasně,ale mooc se jí líbí a užívá si ho,po Vánocích ho už určitě neužije.

20.12.2009 12:52
jaruska

XXX.XXX.209.115

bospor napsal(a):
no je to sice krásný ale radši si to odpustím u nás bylo -12

Koně furt futrujou.

20.12.2009 12:53
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):
Kebule dostala vánoční dárek poněkud předčasně,ale mooc se jí líbí a užívá si ho,po Vánocích ho už určitě neužije.

krásnej

20.12.2009 12:53
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Koně furt futrujou.

Olda odjel pracovat,kamarádovi-koňákovi se vysypala elektrika,tak mu nejde naprosto nic v baráku,tak Olda jel shánět jistič nějákej,ale přece ho v tom nenechá.

20.12.2009 12:55
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Olda odjel pracovat,kamarádovi-koňákovi se vysypala elektrika,tak mu nejde naprosto nic v baráku,tak Olda jel shánět jistič nějákej,ale přece ho v tom nenechá.

Dííky,taky se nám líbí ten svetr,zítra jí chceme ještě koupit mikinu s kapucí červenou,která neprofoukne a je nepromokavá.
Aboška má naštěstí kožich úplně suprovej,tak ta svetr rozhodně nepotřebuje.

20.12.2009 12:56
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):

U nás je taky -12.

Usa je u koní a tak po druhé pojedeme na tu vyjížďku..hodinku jako včera..

20.12.2009 13:00
jaruska

XXX.XXX.209.115

lucky napsal(a):
U nás je taky -12.

Usa je u koní a tak po druhé pojedeme na tu vyjížďku..hodinku jako včera..

Lucí,tak jeď aspoň bez sedla,bude Tě Usina hřát,nebude Ti zima aspoň na prdel.

20.12.2009 13:02
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Lucí,tak jeď aspoň bez sedla,bude Tě Usina hřát,nebude Ti zima aspoň na prdel.

Taky mám kráásnýho koně...Ale jenom na papíře,ani nevím,kdo to maloval....
Lucí,nevíš,komu je podobneeej????

20.12.2009 13:05
sabina

XXX.XXX.60.81

jaruska napsal(a):
Taky mám kráásnýho koně...Ale jenom na papíře,ani nevím,kdo to maloval....
Lucí,nevíš,komu je podobneeej????

u nás -15
V noci 25tka...humus nad humus...je krásně..ale je tam taková kosa

20.12.2009 13:17
lucky

XXX.XXX.133.26

sabina napsal(a):
u nás -15
V noci 25tka...humus nad humus...je krásně..ale je tam taková kosa

Já bez sedla někdy jezdím, ale radši v létě. Nevím, ale v zimním kožichu na Use mi to klouže a nejhorší bylo, když jsem na ni jednou vylezla v oteplovákách..to jsem po pár metrech lezla dolů, protože jsem myslela, že fakt slítnu, jen udělala nějaký pohyb...děsně to klouzalo. V létě a třeba v džínách sedím celkem jak přilepená,a le někdy se to fakt nedá

Jinak hezounký obrázek.... no podobu faakt nevím

20.12.2009 13:24
jaruska

XXX.XXX.209.115

lucky napsal(a):
Já bez sedla někdy jezdím, ale radši v létě. Nevím, ale v zimním kožichu na Use mi to klouže a nejhorší bylo, když jsem na ni jednou vylezla v oteplovákách..to jsem po pár metrech lezla dolů, protože jsem myslela, že fakt slítnu, jen udělala nějaký pohyb...děsně to klouzalo. V létě a třeba v džínách sedím celkem jak přilepená,a le někdy se to fakt nedá

Jinak hezounký obrázek.... no podobu faakt nevím

Tý jo,Sab,nezlomil se Ti v zatáčce pes???Tááková kosa,no nám zamrzla voda v maštali,tak rozmrazujeme.

20.12.2009 13:27
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):
Tý jo,Sab,nezlomil se Ti v zatáčce pes???Tááková kosa,no nám zamrzla voda v maštali,tak rozmrazujeme.

No joo,v oteplovákách to klouže,to je jasný,já bych si vzala nějáký podlikačky a normální tepláky,ale taky si vždycky radši nejsem líná nasedlat,radši..

20.12.2009 13:30
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):

NO..ani nemluv o zamrzlé vodě. Tady to uhodilo ze dne na den, vůbec jsme nečekalli, že najednou bude takový mráz. Večer jsem normálně v sedlovně napouštěla vodu Use i psům a ráno to bylo zmrzlé..takže máme puštěnou vodu a zmrzlou. dole pod podlahou není ten kohout zavřený, a celá ta trubka nahoru až ke kohoutku na hadici a k napouštění vody je plné dovy..nyní ledu, že. Takže jsem to zabalila do ručníků a tak nějak budu doufat, že to nerupne a nevytopím sedlovnu i psy, až to povolí. Fakt se to nestlihlo zavřít a pak už bylo pozdě. Ta trubka je plastová, tak by to nemuselo prasknout, jako kdysi kovová.
Takže pak bude možná průser

20.12.2009 13:35
lucky

XXX.XXX.133.26

lucky napsal(a):
NO..ani nemluv o zamrzlé vodě. Tady to uhodilo ze dne na den, vůbec jsme nečekalli, že najednou bude takový mráz. Večer jsem normálně v sedlovně napouštěla vodu Use i psům a ráno to bylo zmrzlé..takže máme puštěnou vodu a zmrzlou. dole pod podlahou není ten kohout zavřený, a celá ta trubka nahoru až ke kohoutku na hadici a k napouštění vody je plné dovy..nyní ledu, že. Takže jsem to zabalila do ručníků a tak nějak budu doufat, že to nerupne a nevytopím sedlovnu i psy, až to povolí. Fakt se to nestlihlo zavřít a pak už bylo pozdě. Ta trubka je plastová, tak by to nemuselo prasknout, jako kdysi kovová.

Já abych se přiznala, tak bez sedla nerada jezdím. V létě jak jsem nemohla s podbřišníke¨m, jak Usu něco pořtípalo těsně vedle, jestli si pamatujete, tak jsem jezdila bez sedla asi 14 dní. A jak mě pak bolela kolana..děs..... fakt dradši sedlo. Jsem pak chodila raději pěšky, než pak pajdat díky bolesti v kolenech..a že mě jinak kolena nebolí, ale z ježdění bez sedla nějak vždycky. No jo..po 30-ti stará bába už bude potřebovat asi nějakou tu kloubní výživu, jinak ve 40 budu pajdavá

20.12.2009 13:39
bospor

XXX.XXX.193.16

lucky napsal(a):

my dneska vypouštěli vodu v patře v baráku. taky to tam začalo zamrzat koním nosím 2x denně horkou a rozmrazuju. a ještě se pumpuje denně čerstvá. ta ze země vydrží několik hodin než zamrzne

20.12.2009 13:42
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
my dneska vypouštěli vodu v patře v baráku. taky to tam začalo zamrzat koním nosím 2x denně horkou a rozmrazuju. a ještě se pumpuje denně čerstvá. ta ze země vydrží několik hodin než zamrzne

luci s kloubní výživou na nic nečekej a začni něco brát já si kupovala geladrink od orlingu. co dělaj i pro koně docela hodně mi to pomohlo mám kolena v háji už dlouho

20.12.2009 13:42
jaruska

XXX.XXX.209.115

jaruska napsal(a):

No,právě,mě taky bez sedla pak bolí celej člověk,tak radši vždycky nasedlám,vyjímka je,když jedeme do malýho rybníčka,to je opravdu kousíček od nás a to zase sedlat je škoda,protože nemusím čekat,až kobča uschne celá,ale můžu na ní hupsnout, i když má mokrý břicho.
Já teda doufám,že ta voda nikde nepopraská,to by byl průůser,ale zamrzá nám to poctivě každej rok a nikdy to zatím neprdlo,tak snad to letos taky nepérdne....

20.12.2009 13:44
bospor

XXX.XXX.193.16

jaruska napsal(a):

sluníčko na honzovi pomaloučku rozpouští sníh za několik dní

20.12.2009 13:44
lucky

XXX.XXX.133.26

jaruska napsal(a):
No,právě,mě taky bez sedla pak bolí celej člověk,tak radši vždycky nasedlám,vyjímka je,když jedeme do malýho rybníčka,to je opravdu kousíček od nás a to zase sedlat je škoda,protože nemusím čekat,až kobča uschne celá,ale můžu na ní hupsnout, i když má mokrý břicho.
Já teda doufám,že ta voda nikde nepopraská,to by byl průůser,ale zamrzá nám to poctivě každej rok a nikdy to zatím neprdlo,tak snad to letos taky nepérdne....

Asi si koupím po Novm roce nějakou kloubní výživu..nebo ještě řeknu "Ježíškovi" Já kdybych si měla jen stěžovat co všechno mě bolí, tak ani ráno nevstanu z postele. Takže já se loučím, jdu se navlíct jako eskymák a vyrazím za koníky..cestou se zahřeji (je to 800metrů) a půjdeme dobrovolně zmrznout na koních .

20.12.2009 13:45
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
sluníčko na honzovi pomaloučku rozpouští sníh za několik dní

teda na všech

20.12.2009 13:47
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
teda na všech

ani nepotřebuju letos zakrmovák

20.12.2009 13:48
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
ani nepotřebuju letos zakrmovák

20.12.2009 13:49
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):

ani moc neroztahali

20.12.2009 13:49
jaruska

XXX.XXX.209.115

bospor napsal(a):

To je správný,jak to drží pohromadě ta krusta toho balíku a jak se prožrali dovnitř..

20.12.2009 13:50
bospor

XXX.XXX.193.16

bospor napsal(a):
ani moc neroztahali

už mají málo tak se zase obsluhujou sami u oplůtku

Přidejte reakci

Přidat smajlík