Kam to bude pokračovat?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.12.2009 21:05
sajma

XXX.XXX.200.139

http://zvirata.bazos.cz/ inzerat/4859641/Prodam-kobylku.php
nějak jsem se nikdy nezapojovala do diskuzí typu, že někdo obsedal ve dvou letech, že někdo chová poníky v hrozném stavu, nebo uzavírání koní do stáje před zimou popř dekování atd atd, ale tady mi to nedá nepoukázat, jaké jsou mezi námi i sviňské svině (použila by jsem hrubší oslovení, ale asi by mi to smázli...) nejen že ta kobylka bude mít dva roky až v unoru, ale fotka podle krásné trávy je focená v létě, takže na 1,5leté pidi klisničce jede slečna, spíše si veze prdel a myslím že i slečna by měla přesedlat na větší vozítko!! já ani nevím co na to říct! snad chápete...

18.12.2009 21:06
sajma

XXX.XXX.200.139

sajma napsal(a):
nějak jsem se nikdy nezapojovala do diskuzí typu, že někdo obsedal ve dvou letech, že někdo chová poníky v hrozném stavu, nebo uzavírání koní do stáje před zimou popř dekování atd atd, ale tady mi to nedá nepoukázat, jaké jsou mezi námi i sviňské svině (použila by jsem hrubší oslovení, ale asi by mi to smázli...) nejen že ta kobylka bude mít dva roky až v unoru, ale fotka podle krásné trávy je focená v létě, takže na 1,5leté pidi klisničce jede slečna, spíše si veze prdel a myslím že i slečna by měla přesedlat na větší vozítko!! já ani nevím co na to říct! snad chápete...

mezera před inzerát...

18.12.2009 22:19
sccary

XXX.XXX.74.216

sajma napsal(a):
mezera před inzerát...

18.12.2009 22:36
marketka

XXX.XXX.179.23

sccary napsal(a):

No jo, lidi jsou bezcitní. Vždy, když takové inzeráty vidím, tak si přeju, aby se takoví koníci dostali k lidem, co myslí hlavou.

19.12.2009 08:13
remonek

XXX.XXX.82.124

marketka napsal(a):
No jo, lidi jsou bezcitní. Vždy, když takové inzeráty vidím, tak si přeju, aby se takoví koníci dostali k lidem, co myslí hlavou.

je to hnus, sakra, kdyby za ní nechtěla takový peníze, tak ji hned beru

19.12.2009 08:28
marketka

XXX.XXX.179.23

remonek napsal(a):
je to hnus, sakra, kdyby za ní nechtěla takový peníze, tak ji hned beru

Zkus slečně nabídnout svoji cenu. Myslím si, že kobylka je silně předražená na dnešní dobu,.

19.12.2009 08:47
siki

XXX.XXX.143.78

sajma napsal(a):

Bohužel, v dnešní době je to běžné viz již tady na fauně mnoho témat, např. https://www.ifauna.cz/rubriky/mdiskuse/ show.php?tema=615005&r=13&m= 10756&page=2 (2mezery), https://www.ifauna.cz/rubriky/ diskuse/vypis.php?thema= 817345&r=13#817494 (2 mezery) a spousty dalších. Je mi z toho taky smutno, ale všechny koníky nezkoupíme. Je to o lidech. Co znám v okolí, tak takto s koňmi nakládají většinou slečny 12-18 let, kterým rodiče koupí koníka, aby svým dcerkám splnili sen. ,...a holčiny mohly frajeřit. A to, že o koních neví nic ani rodiče, ani holčiny, už jde bokem

19.12.2009 09:12
janiska

XXX.XXX.83.106

sajma napsal(a):

No,koně mají v rukách různí lidé.Jedna slečna,která mně ted pomlouvá,kde může,si před dvěma lety koupila poníka.Flekatý krasavec,aby se jí oplatil,tak s ním v roce a půl připouštěla kdeco,obsedla na druhém roce a vozila si prdel.Jezdit navíc moc neuměla,ale malá,lehká a hloupá,necitelné pobídky.Letos v létě poník skončil u mně,mezitím na více místech,stejně jako jiní její koně..Po dvou měsících mi poníka prodalaa jáho prodala dál,na pastviny,kde dospěje a bude mu dobře.A nyní jsem ta nejhorší,píše fantasmagorické inzeráty na bazoš,obvinuje mně i z připouštění mých kobyl,na které rozhodně nedosáhl a jiné takové nesmysly,paní,kde nyní je,vyhrožovala,že jí ho ukradne a tak...Prostě magor na zabití a co s ní? Lidem,kterým dluží,vyhrožuje soudy apodobně.Aneb,sem s názorem,co s magorem..

19.12.2009 11:54
jenysimons

XXX.XXX.237.100

janiska napsal(a):
No,koně mají v rukách různí lidé.Jedna slečna,která mně ted pomlouvá,kde může,si před dvěma lety koupila poníka.Flekatý krasavec,aby se jí oplatil,tak s ním v roce a půl připouštěla kdeco,obsedla na druhém roce a vozila si prdel.Jezdit navíc moc neuměla,ale malá,lehká a hloupá,necitelné pobídky.Letos v létě poník skončil u mně,mezitím na více místech,stejně jako jiní její koně..Po dvou měsících mi poníka prodalaa jáho prodala dál,na pastviny,kde dospěje a bude mu dobře.A nyní jsem ta nejhorší,píše fantasmagorické inzeráty na bazoš,obvinuje mně i z připouštění mých kobyl,na které rozhodně nedosáhl a jiné takové nesmysly,paní,kde nyní je,vyhrožovala,že jí ho ukradne a tak...Prostě magor na zabití a co s ní? Lidem,kterým dluží,vyhrožuje soudy apodobně.Aneb,sem s názorem,co s magorem..

ta fotka je vážně k zblití....nechápu, jak lidé mohou sednout na něco tak mladičkého a ještě ke všemu mít ještě tu drzost si sednout na něco tak malinkého, když sama slečna je vysoká jak eifelofka.....
asi stáhnu hřebčáka z pastvin a obsednu ho už ted, je mu rok a půl, tak to je asi tak ideální čas na ČT....Navíc bych na něm vypadala jak ta slečna na té poničce, takže bych měla nad ním aspon na vrch...

Přidejte reakci

Přidat smajlík