Nový Jíčín,Ostravsko a okolí po...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.12.2009 09:47
janiska

XXX.XXX.83.106

Ahojky,taky se ti vaši tedˇflákají? Achystáte někdo taky Štěpánskou nebo vánoční vyjíždku? Termíny a pozvánky sem...

19.12.2009 09:57
janiska

XXX.XXX.83.106

janiska napsal(a):
Ahojky,taky se ti vaši tedˇflákají? Achystáte někdo taky Štěpánskou nebo vánoční vyjíždku? Termíny a pozvánky sem...

Hafl.ranch pořádá Štěpánskou vyjíždku dne 26.prosince,sraz jezdců a koní je u nás v 10hod ráno a jedeme směr Sedlnice.Mikulášská se zůčastněným líbila,doufám,že na ŠTĚPÁNSKOU nás bude více...

19.12.2009 19:58
0bubak0

XXX.XXX.127.251

janiska napsal(a):
Hafl.ranch pořádá Štěpánskou vyjíždku dne 26.prosince,sraz jezdců a koní je u nás v 10hod ráno a jedeme směr Sedlnice.Mikulášská se zůčastněným líbila,doufám,že na ŠTĚPÁNSKOU nás bude více...

Ahoj,,, no mikulasska byla supeeer...Jinak jestli bude dobre...nebude chumelit strasne moc...tak se urcite zkusime nejak zaridit pro to abychom jeli!!!!

22.12.2009 19:39
janiska

XXX.XXX.65.54

0bubak0 napsal(a):
Ahoj,,, no mikulasska byla supeeer...Jinak jestli bude dobre...nebude chumelit strasne moc...tak se urcite zkusime nejak zaridit pro to abychom jeli!!!!

No,to se snažte,jste vítáni.Doufám,že nás pojede mnohem víc a o novoroční ani nemluvě...Dneska našim lotříkům přibyl velký kámoš Amor,takže maj na vyjížku posilu i s paničkou...

22.12.2009 19:51
janiska

XXX.XXX.65.54

janiska napsal(a):
No,to se snažte,jste vítáni.Doufám,že nás pojede mnohem víc a o novoroční ani nemluvě...Dneska našim lotříkům přibyl velký kámoš Amor,takže maj na vyjížku posilu i s paničkou...

jedna z dneška..

26.12.2009 21:17
kokinka

XXX.XXX.240.4

janiska napsal(a):

Zdravím :-)
My byli na špacíru na Štedrý den. Tož fajné to bylo, až na nekončící snahu mého oř sundat mě dolů

26.12.2009 21:19
kokinka

XXX.XXX.240.4

kokinka napsal(a):
Zdravím :-)
My byli na špacíru na Štedrý den. Tož fajné to bylo, až na nekončící snahu mého oř sundat mě dolů

A jedna fotka válející se Erniky, asi deset let stará ...AB, poznáš, kde je focená

26.12.2009 22:01
ab

XXX.XXX.227.78

kokinka napsal(a):
A jedna fotka válející se Erniky, asi deset let stará ...AB, poznáš, kde je focená

ahoj, jasně, že poznám :) Jilešky jsou pořád stejné :-D jinak my teď upravujeme ohrady, vylepšujeme přístřešek, takže spíš tak pracovně

27.12.2009 20:01
janiska

XXX.XXX.123.160

ab napsal(a):
ahoj, jasně, že poznám :) Jilešky jsou pořád stejné :-D jinak my teď upravujeme ohrady, vylepšujeme přístřešek, takže spíš tak pracovně

Paráda,lidičky,zato my tedˇchytli pracovní zápal,takže to jde..Po sněhu zase ani památka,zato chrtáci se byli včera koupat v rybníce a šup-oba zánět uší,auuuu.Tomu se říká-zimní proměny..

29.12.2009 21:33
kokinka

XXX.XXX.240.4

janiska napsal(a):

Zdravím..jak si užíváte poslední dny tohoto roku?

29.12.2009 21:35
kokinka

XXX.XXX.240.4

kokinka napsal(a):
Zdravím..jak si užíváte poslední dny tohoto roku?

A takhle to u nás vypadalo včera ráno

29.12.2009 21:46
janiska

XXX.XXX.99.210

kokinka napsal(a):

my dnes takhle,prochajda po lukách,ukázali jsme Barči a Amorkovi,kde vlastně bydlí a okolí...

29.12.2009 21:57
ab

XXX.XXX.227.78

kokinka napsal(a):

a někteří pracují :-D kokinka: všimla jsem si, že zase prodáváte malého, jakto? Já už myslela, že si ho necháte

29.12.2009 22:04
kokinka

XXX.XXX.240.4

ab napsal(a):
a někteří pracují :-D kokinka: všimla jsem si, že zase prodáváte malého, jakto? Já už myslela, že si ho necháte

V to doufám, že zůstane :-D Mirek to asi občas aktualizuje..ale naštěstí není doba, kdy by se zájemci na hříbata hrnuli

29.12.2009 22:09
ab

XXX.XXX.227.78

kokinka napsal(a):
V to doufám, že zůstane :-D Mirek to asi občas aktualizuje..ale naštěstí není doba, kdy by se zájemci na hříbata hrnuli

jo taaaak :-D to je pak zbytečné ty inzoše aktualizovat

29.12.2009 22:11
kokinka

XXX.XXX.240.4

ab napsal(a):
jo taaaak :-D to je pak zbytečné ty inzoše aktualizovat

Tož já nic neaktualizuju .... to Mirek má trauma z toho, že prcek by se u nás jednou musel kastrovat a pořád doufá v tu kobylku. Hrozná ta chlapská solidarita :-D

30.12.2009 09:56
ab

XXX.XXX.228.58

kokinka napsal(a):
Tož já nic neaktualizuju .... to Mirek má trauma z toho, že prcek by se u nás jednou musel kastrovat a pořád doufá v tu kobylku. Hrozná ta chlapská solidarita :-D

aha, tak můžete zatím dát malého někde na pastevko ne? A pak třeba v těch třech letech vykastrovat, ať má klid a může být venku i s kobylama...

30.12.2009 10:00
kokinka

XXX.XXX.240.4

ab napsal(a):
aha, tak můžete zatím dát malého někde na pastevko ne? A pak třeba v těch třech letech vykastrovat, ať má klid a může být venku i s kobylama...

Takhle to mám naplánované....máme zajištěné luxusní pastevko, kam by šel prcek na jaro. Teda pokud se drahá polovička nezblázní a cukrouše neprodá

30.12.2009 10:10
ab

XXX.XXX.228.58

kokinka napsal(a):
Takhle to mám naplánované....máme zajištěné luxusní pastevko, kam by šel prcek na jaro. Teda pokud se drahá polovička nezblázní a cukrouše neprodá

a on na tebe nedá? přeci jen máš s koňmi asi víc zkušeností

31.12.2009 07:36
strelish

XXX.XXX.223.218

janiska napsal(a):

PF 2010 přeje všem okolním koňařům Farma Luční dvůr Bartošovice - www.farmalucnidvur.xf.cz

3.1.2010 16:11
kokinka

XXX.XXX.240.4

janiska napsal(a):

...tož dneska bylo fajně

Tak jak jste vstoupili vy do nového roku? Doufám, že lépe než já ...komplet vymáchaná v blátě

3.1.2010 16:12
kokinka

XXX.XXX.240.4

kokinka napsal(a):
...tož dneska bylo fajně

Tak jak jste vstoupili vy do nového roku? Doufám, že lépe než já ...komplet vymáchaná v blátě

Moje vyjížďková partnerka

3.1.2010 16:14
kokinka

XXX.XXX.240.4

kokinka napsal(a):
...tož dneska bylo fajně

Moje maličkost

3.1.2010 16:52
ab

XXX.XXX.227.78

kokinka napsal(a):
Moje maličkost

hoja, no u nás mají koně z toho sněhu celkem radost :) a my tež, nikde žádné bahno, jenom bílo...tudíž to tvoje vymáchání v blátě mě celkem zaráží, co se stalo?

3.1.2010 17:17
kokinka

XXX.XXX.240.4

ab napsal(a):
hoja, no u nás mají koně z toho sněhu celkem radost :) a my tež, nikde žádné bahno, jenom bílo...tudíž to tvoje vymáchání v blátě mě celkem zaráží, co se stalo?

Ani se neptej ...na Silvestra přece jen bahno v malém výbehu bylo (však to tam dobře znáš). No a jak jsem držela o půlnoci Šišku na vodítku a měla jsem Mirkovy obrovské gumáky, tak jsem jeden její úskok neustála a zaryla to rovnou do těch největších sraček ..Ale aspoň jsem všechny pobavila, no Teď jen budu doufat, že neplatí "jak na Nový rok, tak po celý rok" Počkej, až vyhrabu fotky, nevyjdeš ze smíchu :-D

Jinak naše oře sníh taky celkem potěšil....ráno si nejdříve dopřáli pořádné váleníčko ve sněhu a pak teprve šli k senu A co teprve vyjížďky ve sněhu...to je paráda.

3.1.2010 17:27
ab

XXX.XXX.227.78

kokinka napsal(a):
Ani se neptej ...na Silvestra přece jen bahno v malém výbehu bylo (však to tam dobře znáš). No a jak jsem držela o půlnoci Šišku na vodítku a měla jsem Mirkovy obrovské gumáky, tak jsem jeden její úskok neustála a zaryla to rovnou do těch největších sraček ..Ale aspoň jsem všechny pobavila, no Teď jen budu doufat, že neplatí "jak na Nový rok, tak po celý rok" Počkej, až vyhrabu fotky, nevyjdeš ze smíchu :-D

Jinak naše oře sníh taky celkem potěšil....ráno si nejdříve dopřáli pořádné váleníčko ve sněhu a pak teprve šli k senu A co teprve vyjížďky ve sněhu...to je paráda.

Hh, tak to musela být sranda teda :-D a doufám, že tu fotku najdeš, taky se chci zasmát

jinak u nás silvestr proběhl v pohodě, koně z toho měli televizi :)

3.1.2010 17:36
kokinka

XXX.XXX.240.4

ab napsal(a):
Hh, tak to musela být sranda teda :-D a doufám, že tu fotku najdeš, taky se chci zasmát

Tak to je fajn, že byl klid...zbytek osazenstva byl naštěstí v klidu, jen ta moje hysterka trojčila při těch největších ránách...ale je fakt, že oproti loňskému mi ten ohňostroj připadal větší a k tomu byl další obrovský hned za kolejema..takže fakt lahůdka

Fotku dodám za chvíli ...tak ráda bavím lidi :-D

3.1.2010 18:17
kokinka

XXX.XXX.240.4

ab napsal(a):

Ať žije bahno..nevím, kolik toho tady půjde vidět, ale jsem zablácená úplně celá :-D

3.1.2010 18:32
ab

XXX.XXX.227.78

kokinka napsal(a):
Ať žije bahno..nevím, kolik toho tady půjde vidět, ale jsem zablácená úplně celá :-D

tak to je hooodně luxusní to jsi vlezla do pračky celá, ne?

3.1.2010 18:34
kokinka

XXX.XXX.240.4

ab napsal(a):
tak to je hooodně luxusní to jsi vlezla do pračky celá, ne?

V podstatě joo

3.1.2010 21:06
baruu

XXX.XXX.48.154

kokinka napsal(a):
V podstatě joo

Neva když se k vám přidám? Mám valaška 5 let, mám ho asi 10 dní, dostala jsem ho jako vánoční dáreček:D je to slovenský teplokrevník:) A jsme z Vendryně-kousek od Třince.

3.1.2010 21:37
lucijanek

XXX.XXX.92.21

baruu napsal(a):
Neva když se k vám přidám? Mám valaška 5 let, mám ho asi 10 dní, dostala jsem ho jako vánoční dáreček:D je to slovenský teplokrevník:) A jsme z Vendryně-kousek od Třince.

Ahoj Baru taky sme s Trince.Jak nemas s kym jezdit,tak se nekdy domluvime amuzem se projet.Mam 4 koniky a jsou faj.Tak to bude bez problemu...konika mas krasneho.Kolik meri?

4.1.2010 17:00
baruu

XXX.XXX.48.154

lucijanek napsal(a):
Ahoj Baru taky sme s Trince.Jak nemas s kym jezdit,tak se nekdy domluvime amuzem se projet.Mam 4 koniky a jsou faj.Tak to bude bez problemu...konika mas krasneho.Kolik meri?

Jo to by bylo fajn a odkuď přesně jsi? A jaké koníky, možná budu znát po jméňe:)

4.1.2010 21:32
lucijanek

XXX.XXX.92.21

baruu napsal(a):
Jo to by bylo fajn a odkuď přesně jsi? A jaké koníky, možná budu znát po jméňe:)

Baru tak to je ALAN

4.1.2010 21:34
lucijanek

XXX.XXX.92.21

lucijanek napsal(a):
Baru tak to je ALAN

Rachel a Remont

4.1.2010 21:36
lucijanek

XXX.XXX.92.21

lucijanek napsal(a):
Rachel a Remont

..a DON

4.1.2010 21:39
lucijanek

XXX.XXX.92.21

lucijanek napsal(a):
..a DON

Tak toto sou vsechno oni.Myslis ze nas znas?Aty si mela predtim ponika ze?Tak pak napis a vsichni nekam vyjedem.

5.1.2010 10:12
kokinka

XXX.XXX.45.125

janiska napsal(a):

Mrtvo tu je..

Jsem vyměnila oře a styl

5.1.2010 10:13
kokinka

XXX.XXX.45.125

kokinka napsal(a):
Mrtvo tu je..

Jsem vyměnila oře a styl

5.1.2010 17:49
baruu

XXX.XXX.48.154

lucijanek napsal(a):
Tak toto sou vsechno oni.Myslis ze nas znas?Aty si mela predtim ponika ze?Tak pak napis a vsichni nekam vyjedem.

JJ Rachel znám určitě ani nevím skuď...a tu slečnu co je na fotce taky trošku...není to Jana? Nějak se neorientuju:D. Poníka jsem měla, ale pouze v pronájmu.:) Určitě se musíme domluvit na nějakou vyjížďku možná byse přidaly i holky z karpentne a byla by to pořádná grupáá:P

5.1.2010 19:21
lucijanek

XXX.XXX.92.21

kokinka napsal(a):

pro Baru"jo jeto jana a stara se o Rachel ji znas?Ja sem ta stim ryzakem,alankem na tom jezdim ja.a to dalsi je segra nekdy prijde,tak jezdi na donovy?kaj mas konika ustajeneho doma?

8.1.2010 09:26
ab

XXX.XXX.228.58

janiska napsal(a):

tak co, jak si všichni užíváte sněhu? silničáři a řidiči jsou z toho nešťastní, ale jak to vypadá, koňáci z toho mají radost :-D a my samozřejmě taky, tak sem hodím pár zimních fotek

8.1.2010 09:27
ab

XXX.XXX.228.58

ab napsal(a):
tak co, jak si všichni užíváte sněhu? silničáři a řidiči jsou z toho nešťastní, ale jak to vypadá, koňáci z toho mají radost :-D a my samozřejmě taky, tak sem hodím pár zimních fotek

8.1.2010 09:28
ab

XXX.XXX.228.58

ab napsal(a):

a letošní první jízda v sáňkách :) na fotce nahoře boňule zdrhá od práce, ale taky ji to čeká

8.1.2010 09:48
ab

XXX.XXX.228.58

ab napsal(a):
a letošní první jízda v sáňkách :) na fotce nahoře boňule zdrhá od práce, ale taky ji to čeká

:) andík šlapal jako profík

8.1.2010 11:19

ab napsal(a):
:) andík šlapal jako profík

Na statku máme další paťačku k haflošům. Kajšu , která byla v původní Amorkově stájí. Nová posila se zatím drží amorisima a jsou bokem od ostatních, ale když se jde ven jsou jedna parta.

8.1.2010 11:20

ewanie napsal(a):
Na statku máme další paťačku k haflošům. Kajšu , která byla v původní Amorkově stájí. Nová posila se zatím drží amorisima a jsou bokem od ostatních, ale když se jde ven jsou jedna parta.

A včerejší vyjížďka.

10.1.2010 15:23
kokinka

XXX.XXX.240.4

janiska napsal(a):

Tak jsme pěkně zapadli sněhem ...dnešní vyvážení hnoje bylo luxusní

A někteří jedinci se už nám začínají nudit a vymýšlejí blbosti

10.1.2010 15:29
kokinka

XXX.XXX.240.4

kokinka napsal(a):

Ti rozumnějsí se živí

10.1.2010 15:36
kokinka

XXX.XXX.240.4

kokinka napsal(a):

11.1.2010 18:00
janiska

XXX.XXX.79.236

kokinka napsal(a):

čaute,lidičky,co děláte v tomhle namrzlém protivném počasí? Je namrzlo,tak se koniska flákají u sena a trošku se nudí,Azi a Amor občas něco rozeberou,klasika..Pomalu začneme obsedat Vikynku a to s radostí přenechám Barči,majitelce Amora a ve středu k nám přibudou dva krasavci-Qui Dancer a Sedrik,plnásek a norik asi další týden ještě jedna kobylka-ČT jménem Tara.Takže dokola a kolem,troška nudy..

11.1.2010 18:07
janiska

XXX.XXX.79.236

janiska napsal(a):
čaute,lidičky,co děláte v tomhle namrzlém protivném počasí? Je namrzlo,tak se koniska flákají u sena a trošku se nudí,Azi a Amor občas něco rozeberou,klasika..Pomalu začneme obsedat Vikynku a to s radostí přenechám Barči,majitelce Amora a ve středu k nám přibudou dva krasavci-Qui Dancer a Sedrik,plnásek a norik asi další týden ještě jedna kobylka-ČT jménem Tara.Takže dokola a kolem,troška nudy..

krasavci.....a ted se takhle všichni nudí..

11.1.2010 18:12
janiska

XXX.XXX.79.236

janiska napsal(a):
krasavci.....a ted se takhle všichni nudí..

A na závěr připomenu,že v neděli 17.ledna bude u nás na ranchi opět KSim a budeme pokračovat v započatém díle.Takže jste vítáni,okolní i s koníkem ,kdo chce,atˇpřijde jen na kukandu,o pauze si dáme něco na zahřátí...Počasí nám holt nějak nepřeje.V březnu bych chtěla tady spáchat s Evženem Blechou,holky na Rozvodí z něj byly nadšené a mně se jeho práce taky dost líbí.měl by někdo zájem?

11.1.2010 19:21
lluccikk

XXX.XXX.212.112

janiska napsal(a):

Sháním ježdění v co nejbližším okolí Havířova, dostupné MHD. Je mi 19 let a jezdím již tři roky anglii ale nebranila bych se ani westernu. Veškerá práce okolo koní samozřejmostí. lluccikk@seznam.cz tel. : 732 55 74 11

11.1.2010 22:34
verca1

XXX.XXX.215.166

janiska napsal(a):
A na závěr připomenu,že v neděli 17.ledna bude u nás na ranchi opět KSim a budeme pokračovat v započatém díle.Takže jste vítáni,okolní i s koníkem ,kdo chce,atˇpřijde jen na kukandu,o pauze si dáme něco na zahřátí...Počasí nám holt nějak nepřeje.V březnu bych chtěla tady spáchat s Evženem Blechou,holky na Rozvodí z něj byly nadšené a mně se jeho práce taky dost líbí.měl by někdo zájem?

Lucí,kolik je cena za kurzík a od kolika to je hodin?Možná bychom dojeli na koních,ale to opravdu jen podle počasí.

12.1.2010 20:36
janiska

XXX.XXX.87.165

verca1 napsal(a):
Lucí,kolik je cena za kurzík a od kolika to je hodin?Možná bychom dojeli na koních,ale to opravdu jen podle počasí.

Ahojky,od desíti do zhruba čtyř hodin,200Kč za osobu s koníkem..Bude to mít v refeátu Míša,já mám tědˇo víkendu školu.....To počasí je hororové,já tu přepravu konisek odložím na příští týden,je to o hubu,venku je jak zrcadlo....Máme ve čtrtek strouhat,už napodruhé,v neděli Rosta nenastartoval auto a děsím se,že to koniskům bude fest klouzat...

13.1.2010 09:07

janiska napsal(a):
Ahojky,od desíti do zhruba čtyř hodin,200Kč za osobu s koníkem..Bude to mít v refeátu Míša,já mám tědˇo víkendu školu.....To počasí je hororové,já tu přepravu konisek odložím na příští týden,je to o hubu,venku je jak zrcadlo....Máme ve čtrtek strouhat,už napodruhé,v neděli Rosta nenastartoval auto a děsím se,že to koniskům bude fest klouzat...

AAAAAAAA Tak pokarčuji ve své hodnosti dcery-sekretářky Ty jsi ve škole až do neděle.................... Newadí dorazíš nabitá zkušenostma

14.1.2010 09:17
janiska

XXX.XXX.87.165

janiska napsal(a):

haloo,haloo,kdo dorazí v neděli? Dejte věděti.

14.1.2010 09:20
janiska

XXX.XXX.87.165

janiska napsal(a):
haloo,haloo,kdo dorazí v neděli? Dejte věděti.

A ještě jedna věc-jelikož přibývá koní a schází lidičky,které by opravdu bavilo ježdění a chtějí být u zrodu pořádného ranche,hlaste se.Podmínkou věk nad 15 let,zodpovědnost,alespon zájem o konmě a westernové ježdění,další zájmy o psy a historii vítány..Bližší info na mailu hafl.ranch@seznam.cz.

14.1.2010 10:16
vap

XXX.XXX.252.18

lluccikk napsal(a):
Sháním ježdění v co nejbližším okolí Havířova, dostupné MHD. Je mi 19 let a jezdím již tři roky anglii ale nebranila bych se ani westernu. Veškerá práce okolo koní samozřejmostí. lluccikk@seznam.cz tel. : 732 55 74 11

Ahoj novojíčíňáci, doufám, že vám nevadí, že vám sem lezu, ale měla bych na vás jeden dotaz...v roce 2008 jsem na novojičínsko prodala klisnu A1/1, letos ji budou 4 roky...Kupujícím byl tehdy pan Václav Honeš z Rybího...kobylka se jmenuje Finesa...Pokud někdo tohoto koníka znáte nebo aspoň kupující ozvěte se mi prosím na mail...Docela ráda bych věděla, jak se kobylka má a zda ji ještě vůbec mají...

14.1.2010 18:15
kovbojka

XXX.XXX.215.221

vap napsal(a):
Ahoj novojíčíňáci, doufám, že vám nevadí, že vám sem lezu, ale měla bych na vás jeden dotaz...v roce 2008 jsem na novojičínsko prodala klisnu A1/1, letos ji budou 4 roky...Kupujícím byl tehdy pan Václav Honeš z Rybího...kobylka se jmenuje Finesa...Pokud někdo tohoto koníka znáte nebo aspoň kupující ozvěte se mi prosím na mail...Docela ráda bych věděla, jak se kobylka má a zda ji ještě vůbec mají...

Kobylku znám přistěhovala se s ní do vesnice majitelka (teď moje velká kámoška). Fini se má fakt skvěle a čeká hříbátko měla by ho mít na začátku května už se na něj moc těšíme. V létě máme koně vždycky s Věrkou společně a Fini se stála velikánská láska mého valáška Asketa, ale teď přes zimu jsem odděleně mají ještě tříletého valáška. Jezdime s polu na vyjížďky, ale jelikož se Věrce nedávno narodilo mimčo tak už tak moc často s polu nejezdíme. Co vím tak by s ní Věrka chtěla něco malého skákat, ale to se uvidí časem zatím ani s ničím nezačala, pak bude mít hříbě taky až bůh ví kdy to bude jestli vůbec. Jinak z finišty vyrostla krásná vysoká charakterní kobylka. Kdybych chtěla vědět nějaké jiné informace tak napiš ráda ti řeknu. Přidám nějaké fotečky

14.1.2010 18:20
kovbojka

XXX.XXX.215.221

kovbojka napsal(a):
Kobylku znám přistěhovala se s ní do vesnice majitelka (teď moje velká kámoška). Fini se má fakt skvěle a čeká hříbátko měla by ho mít na začátku května už se na něj moc těšíme. V létě máme koně vždycky s Věrkou společně a Fini se stála velikánská láska mého valáška Asketa, ale teď přes zimu jsem odděleně mají ještě tříletého valáška. Jezdime s polu na vyjížďky, ale jelikož se Věrce nedávno narodilo mimčo tak už tak moc často s polu nejezdíme. Co vím tak by s ní Věrka chtěla něco malého skákat, ale to se uvidí časem zatím ani s ničím nezačala, pak bude mít hříbě taky až bůh ví kdy to bude jestli vůbec. Jinak z finišty vyrostla krásná vysoká charakterní kobylka. Kdybych chtěla vědět nějaké jiné informace tak napiš ráda ti řeknu. Přidám nějaké fotečky

Fini

14.1.2010 18:23
kovbojka

XXX.XXX.215.221

14.1.2010 18:27
kovbojka

XXX.XXX.215.221

kovbojka napsal(a):
1

tady finišta ještě mladší

14.1.2010 18:29
kovbojka

XXX.XXX.215.221

kovbojka napsal(a):
tady finišta ještě mladší

A tady se svým obdivovatelem, ale teď ani nevím když ho podvedla s jiným a moc se sní nevidívá tak láska nějak vyprchává

21.1.2010 09:43
janiska

XXX.XXX.121.8

kovbojka napsal(a):
A tady se svým obdivovatelem, ale teď ani nevím když ho podvedla s jiným a moc se sní nevidívá tak láska nějak vyprchává

Lidičkové,když je zima,neděláte a ani nepíšete? mY v neděli měli další opáčko s KSIM,takže si spíš hrajeme než jezdíme...Ale sníh už není tak namrzlý,tak je klid..Takže se spíše zatím flákáme..

21.1.2010 09:49
janiska

XXX.XXX.121.8

janiska napsal(a):
Lidičkové,když je zima,neděláte a ani nepíšete? mY v neděli měli další opáčko s KSIM,takže si spíš hrajeme než jezdíme...Ale sníh už není tak namrzlý,tak je klid..Takže se spíše zatím flákáme..

A vrátil se nám na zimu na bydlení Arnetek,takže bráškové zase řádí spolu..

21.1.2010 14:57
conty

XXX.XXX.64.186

janiska napsal(a):
A vrátil se nám na zimu na bydlení Arnetek,takže bráškové zase řádí spolu..

Prosím,nechybí v nějaké stáji fenka malinoise?Měla být v r.2004 prodána z Vysočiny někam ke koním na tuto stranu!?Teď se nachází v útulku v Kopřivnici.Dík

25.1.2010 00:33
janiska

XXX.XXX.97.214

conty napsal(a):
Prosím,nechybí v nějaké stáji fenka malinoise?Měla být v r.2004 prodána z Vysočiny někam ke koním na tuto stranu!?Teď se nachází v útulku v Kopřivnici.Dík

O fenečce vím,už je tam déle..Nám odtamtud prošla dočasným domovem orotka,desetiletá afgánka..Taky jsme se poptávali,ale nikdo se k ní nehlásí..Trošku našich lotrů...

25.1.2010 00:35
janiska

XXX.XXX.97.214

janiska napsal(a):
O fenečce vím,už je tam déle..Nám odtamtud prošla dočasným domovem orotka,desetiletá afgánka..Taky jsme se poptávali,ale nikdo se k ní nehlásí..Trošku našich lotrů...

A něco málo z kursíku s KSImkou...V kruhajdě s mojí kobčou Viky,čeká nás obsedání....

25.1.2010 00:37
janiska

XXX.XXX.97.214

janiska napsal(a):
A něco málo z kursíku s KSImkou...V kruhajdě s mojí kobčou Viky,čeká nás obsedání....

a ještě jedna,tentokrát tam řádí Amor a Tom..

25.1.2010 00:39
janiska

XXX.XXX.97.214

janiska napsal(a):
a ještě jedna,tentokrát tam řádí Amor a Tom..

a ještě jednou moje kráska Viky..

25.1.2010 23:40
microfon

XXX.XXX.182.201

janiska napsal(a):

Ahoj, chtěla jsem se zeptat zdali někdo neznáte stáj v Rybí u Nového Jičína???
Konkrétně bych měla dotaz na někoho, kdo se tam vyskytoval někdy mezi 2002 - 2005?

26.1.2010 07:50
proxima

XXX.XXX.104.193

janiska napsal(a):

Ahojky holky,
omlouvám se že se sem cpu s pejsanama,
ale ještě udělám poslední pokus.Shámíme domov pro dva pejsky křížence rotvíků.Zdarma-jsou očkovaní,odčervení,krmení dobrýma granulema..
Musíme je dát pryč,nemáme na ně prostor.Pokud nenajdem páníčky,tak asi budem muset přemýšlet o útulcích,nebo tak..
Kdyby jste o někom věděli,byla bych moc vděčná..Jsou moc hodní,mazlíci,zvyklý na koně,psi..

1.2.2010 11:07
kokinka

XXX.XXX.45.125

janiska napsal(a):

Zdravím po dlouhé době....tady je zase mrtvo

Nějaké novinky na ostravsku?

4.2.2010 16:54
quidancer

XXX.XXX.166.36

janiska napsal(a):

Dobrý den,mám na vás velkou prosbu.Jestla byste mi mohla napsat něco o Qui Dancrovy.Byl to můj koník ale bohužel jsem ho před půl rokem musela prodat z nedostatku času kvůli stěhování.celou dobu jsem o něm neměla žádné informace a když jsem uviděla tuto fotku měla jsem ohromnou radost.Kdyby bylo možné poslat mi i nějakou fotku byla bych vám moc vděčná.Moc se mi po něm stýská.znám ho už od hříběte.mám i jeho fotky na facebooku(Gabrielová Petra).předem děkuji
email:Rednia@seznam.cz

5.2.2010 07:56
strelish

XXX.XXX.201.122

kokinka napsal(a):
Zdravím po dlouhé době....tady je zase mrtvo

Nějaké novinky na ostravsku?

U nás žádné

5.2.2010 08:00
strelish

XXX.XXX.201.122

strelish napsal(a):
U nás žádné

..

5.2.2010 08:14
kokinka

XXX.XXX.45.125

strelish napsal(a):
U nás žádné

No páni....Jamajka se za ten rok pěkně změnila...

5.2.2010 08:45
janiska

XXX.XXX.95.185

strelish napsal(a):
..

Strelish,to šimlaté je kdo? to neznám.....U nás taky nic moc nového,Arielka jede do nového ve čtvrtek,a já si koniska dovezu k narozeninám,takže budu mít veselo a to už budeme mít doma i Taru..Už aby zmizel ten protivný sníh,nedá se nic pořádně dělat.V sobotu jsme strouhali,a ani Amor nevyváděl,Benčo to s nima umí..

5.2.2010 09:06
strelish

XXX.XXX.201.122

janiska napsal(a):
Strelish,to šimlaté je kdo? to neznám.....U nás taky nic moc nového,Arielka jede do nového ve čtvrtek,a já si koniska dovezu k narozeninám,takže budu mít veselo a to už budeme mít doma i Taru..Už aby zmizel ten protivný sníh,nedá se nic pořádně dělat.V sobotu jsme strouhali,a ani Amor nevyváděl,Benčo to s nima umí..

To je Jamuše, mám ji už od září 2007.

5.2.2010 09:16
strelish

XXX.XXX.201.122

strelish napsal(a):
To je Jamuše, mám ji už od září 2007.

My strouháme takhle Nejlepší je ale Andoš, u toho se dá totiž sedět

5.2.2010 09:21
strelish

XXX.XXX.201.122

kokinka napsal(a):
No páni....Jamajka se za ten rok pěkně změnila...

Je pořád stejná, ale arabští předkové se prostě nezapřou

5.2.2010 09:25
kokinka

XXX.XXX.45.125

strelish napsal(a):
Je pořád stejná, ale arabští předkové se prostě nezapřou

No já ji pamatuju o kousek tmavší

5.2.2010 09:26
kokinka

XXX.XXX.45.125

kokinka napsal(a):
No já ji pamatuju o kousek tmavší

Hm, jak tak na to koukám, vypadá akorát drobnější Asi to dělala ta zimní srst ve které jsem ji viděla naposledy...

5.2.2010 09:49
strelish

XXX.XXX.201.122

kokinka napsal(a):
Hm, jak tak na to koukám, vypadá akorát drobnější Asi to dělala ta zimní srst ve které jsem ji viděla naposledy...

Jo kvalitní pastva je kvalitní pastva

5.2.2010 09:54
kokinka

XXX.XXX.45.125

strelish napsal(a):

No to teda jo

7.2.2010 14:14
strelish

XXX.XXX.247.148

strelish napsal(a):
My strouháme takhle Nejlepší je ale Andoš, u toho se dá totiž sedět

...pokud není bahno

7.2.2010 14:15
strelish

XXX.XXX.247.148

strelish napsal(a):
...pokud není bahno

7.2.2010 16:06
janiska

XXX.XXX.80.36

strelish napsal(a):

Pěkná kobuše...to se musí uznat.Naši chrochtíci se spíš flákají,Lea dneska vytáhla Grétu ven.Já mám na tom náledí spíš strach a i chrty jsem pustila raději volně..

7.2.2010 20:14
ab

XXX.XXX.227.78

janiska napsal(a):

Dozvěděla jsem se o celkem zajímavém semináři, ale bohužel nemám ten den čas. Tak kdyby někdo měl zájem a chtěl třeba jet, tady je info:
SVAZ CHOVATELŮ KONÍ MORAVY A SLEZSKA,
spolek NOVÝ JIČÍN

pořádá

dne 20.2.2010 v kulturním domě na Starém Jičíně
seminář na téma

V Ý Ž I V A K O N Í

Program:

09:00 - 09:30 Prezentace

09:30 - 10:00 Nutriční požadavky ve výživě koní – MVDr. František Horník

10:00 - 10:45 Náhradní výživa u novorozených hříbat a výživa mladých koní
MVDr. Markéta Sedlinská

10:45 - 11:00 Přestávka

11:00 - 11:50 I když šetříme, měli by jsme vědět, jaké seno a jádro je možné
koním zkrmovat a čím doplnit minerální látky a vitamíny
Ing.Dr. Lenka Papežová

12:00 - 12:50 Požadavky na živiny a optimální složení krmné dávky
u jednotlivých plemen koní vzhledem k výkonnosti
Ing. Dušan Kořínek

13:00 - 14:00 Oběd

14:00 - 14:55 Vliv výživy na zdravotní stav koně z pohledu biochemických procesů organismu - Dr. Josef Šmarda

15:00 - 15:30 Historie a současnost parforzních honů – Ing.Lenka Gotthardová

15:30 - 16:20 Výživa březích a kojících klisen – Dr. Petr Pokorný

Přihlášky na email rklos@visteon.com

Poplatek včetně oběda 400Kč možno zaslat na účet číslo 14138801/0100

Kontaktní osoba: MVDr. František Horník, tel.: 602 524 866

8.2.2010 08:33
kokinka

XXX.XXX.45.125

ab napsal(a):
Dozvěděla jsem se o celkem zajímavém semináři, ale bohužel nemám ten den čas. Tak kdyby někdo měl zájem a chtěl třeba jet, tady je info:
SVAZ CHOVATELŮ KONÍ MORAVY A SLEZSKA,
spolek NOVÝ JIČÍN

pořádá

dne 20.2.2010 v kulturním domě na Starém Jičíně
seminář na téma

V Ý Ž I V A K O N Í

Program:

09:00 - 09:30 Prezentace

09:30 - 10:00 Nutriční požadavky ve výživě koní – MVDr. František Horník

10:00 - 10:45 Náhradní výživa u novorozených hříbat a výživa mladých koní
MVDr. Markéta Sedlinská

10:45 - 11:00 Přestávka

11:00 - 11:50 I když šetříme, měli by jsme vědět, jaké seno a jádro je možné
koním zkrmovat a čím doplnit minerální látky a vitamíny
Ing.Dr. Lenka Papežová

12:00 - 12:50 Požadavky na živiny a optimální složení krmné dávky
u jednotlivých plemen koní vzhledem k výkonnosti
Ing. Dušan Kořínek

13:00 - 14:00 Oběd

14:00 - 14:55 Vliv výživy na zdravotní stav koně z pohledu biochemických procesů organismu - Dr. Josef Šmarda

15:00 - 15:30 Historie a současnost parforzních honů – Ing.Lenka Gotthardová

15:30 - 16:20 Výživa březích a kojících klisen – Dr. Petr Pokorný

Přihlášky na email rklos@visteon.com

Poplatek včetně oběda 400Kč možno zaslat na účet číslo 14138801/0100

Kontaktní osoba: MVDr. František Horník, tel.: 602 524 866

Dobrý nápad, dát to semka

A mě by ještě zajímalo, jak je to s tím kopytářem v Horce...Janisko??

8.2.2010 12:48

janiska napsal(a):

Ještě aby vyváděl, když s ním už měsíc hraju fair play podle Parelliho...

10.2.2010 20:48
janiska

XXX.XXX.105.36

kokinka napsal(a):
Dobrý nápad, dát to semka

A mě by ještě zajímalo, jak je to s tím kopytářem v Horce...Janisko??

Ahojky,přednášky zajímavíé,ale zase ten víkend,co mám školu,ach jjo....Jinak-10.dubna u mně na Hafl.ranchi v Nové Horce,takže se na vás s Pétou Soukupem moc těšíme,na face to bylo v dostatečném předstihu,Je u nás stále ten nejlepší a co vím,zatím se nikdy nesekl....Takže-víkend 10-11.4. u nás,přespolní mohou přespat..K dispozici už bude nová klubovna i nocležna..Už aby bylo jaro,je děsná nuda...
JInak-20.3. ,tedy první oficiální jarní víkend otvíráme jaro i ranch na tuto sezonu,jste i s koníky vítáni....atˇjste westernáci,tak angličáci....

16.2.2010 20:55
kokinka

XXX.XXX.240.4

janiska napsal(a):

Hoj...tak jak všichni trávíte únor?
My už zase jezdíme, máme i celkem sjízdné terény, tak snad někteří jedinci zase přijdou do formy

16.2.2010 20:57
kokinka

XXX.XXX.240.4

kokinka napsal(a):
Hoj...tak jak všichni trávíte únor?
My už zase jezdíme, máme i celkem sjízdné terény, tak snad někteří jedinci zase přijdou do formy

moje neskutečně skvělé fotografické umění

17.2.2010 07:54
janiska

XXX.XXX.81.58

kokinka napsal(a):
moje neskutečně skvělé fotografické umění

Ahojky,včera nám přibyla nová kobylka,TARA,Amígo se nám hned zamiloval a ostatní obludky dorazí brzy.Holt,.cestáři opět nepočítali se sněhem a jiné...a cesty nestojí za nic...jinak se spíše flákáme,já zase marodím,a v sobotu neděli dostanou miláčkové maličko zabrat..:-))).

17.2.2010 08:17
kokinka

XXX.XXX.45.125

janiska napsal(a):
Ahojky,včera nám přibyla nová kobylka,TARA,Amígo se nám hned zamiloval a ostatní obludky dorazí brzy.Holt,.cestáři opět nepočítali se sněhem a jiné...a cesty nestojí za nic...jinak se spíše flákáme,já zase marodím,a v sobotu neděli dostanou miláčkové maličko zabrat..:-))).

Pěkná oř Věk a původ?? Když jsem byla v prváku, měli jsme na rožnovském Hradisku stejně zbarvenou Taru...

17.2.2010 08:29
janiska

XXX.XXX.81.58

kokinka napsal(a):
Pěkná oř Věk a původ?? Když jsem byla v prváku, měli jsme na rožnovském Hradisku stejně zbarvenou Taru...

Narozena 23.4.1994otec Duman,matka Marka,a tady se musí maličko dokrmit a dosvalit,jinak s pohodovou povahou,na ošetřování perfektní...Mám z ní radost,jen Kayo má vztek,že jí Amor zahýbá...

17.2.2010 08:32
kokinka

XXX.XXX.45.125

janiska napsal(a):
Narozena 23.4.1994otec Duman,matka Marka,a tady se musí maličko dokrmit a dosvalit,jinak s pohodovou povahou,na ošetřování perfektní...Mám z ní radost,jen Kayo má vztek,že jí Amor zahýbá...

Hm, tož to by mohla být ona...škoda, že tehdy jsem byla bez foťáku :-( Ona pochází někde z Valašska, že?

17.2.2010 11:22
strelish

XXX.XXX.201.122

janiska napsal(a):

Trocha pohybu

18.2.2010 09:22
janiska

XXX.XXX.86.126

kokinka napsal(a):
Hm, tož to by mohla být ona...škoda, že tehdy jsem byla bez foťáku :-( Ona pochází někde z Valašska, že?

Pochází z Pomezí,no,klidně na ni přijedˇkouknout i na ty naše další obludky,odpo tu přidám pár fotek.Pokouším se ležet s chřipkou,a příští víkend dovezu tu grupu tří lotříků od Znojma..Mimochodem,začíná se oteplovat,což udělat nějakou miimořádnou vyjíždku na oslavu tajícího sněhu? příští neděli? Kdo jde do toho s náma?

18.2.2010 09:30
kokinka

XXX.XXX.45.125

janiska napsal(a):
Pochází z Pomezí,no,klidně na ni přijedˇkouknout i na ty naše další obludky,odpo tu přidám pár fotek.Pokouším se ležet s chřipkou,a příští víkend dovezu tu grupu tří lotříků od Znojma..Mimochodem,začíná se oteplovat,což udělat nějakou miimořádnou vyjíždku na oslavu tajícího sněhu? příští neděli? Kdo jde do toho s náma?

Myslím, že návštěvu u vás nechám až na termín kopytářského kurzu :-) Mám tolik plánů, kam se musím jet podívat a zatím to těžce nevychází

18.2.2010 10:24
janiska

XXX.XXX.86.126

kokinka napsal(a):
Myslím, že návštěvu u vás nechám až na termín kopytářského kurzu :-) Mám tolik plánů, kam se musím jet podívat a zatím to těžce nevychází

Tak to jio,Strelish,co děláte příští neděli? Jedete s náma?

18.2.2010 11:47
strelish

XXX.XXX.201.122

janiska napsal(a):
Tak to jio,Strelish,co děláte příští neděli? Jedete s náma?

Dík za pozvání, co děláme příští neděli ještě netuším, ony se ty plány dost rychle mění. Zatím akorát vím, že zítra jdu na ples A co bude přístí týden je ve hvězdách. A šly bychom max jen tak light vyjížďku, protože za zimu jsme toho moc nenajezdily, koně dostali dloooouhou dovolenou a na nějaké půl nebo celodenní výlety to zatím pro nás fakt není

18.2.2010 13:34
janiska

XXX.XXX.86.126

strelish napsal(a):
Dík za pozvání, co děláme příští neděli ještě netuším, ony se ty plány dost rychle mění. Zatím akorát vím, že zítra jdu na ples A co bude přístí týden je ve hvězdách. A šly bychom max jen tak light vyjížďku, protože za zimu jsme toho moc nenajezdily, koně dostali dloooouhou dovolenou a na nějaké půl nebo celodenní výlety to zatím pro nás fakt není

A k nám to nemáte daleko,tak co vám brání? My taky nic moc dlouhého,spíš okoukávací generálku na otvírání jara..S tím doufám,počítáte?

janiska

18.2.2010 22:32
janiska

XXX.XXX.86.126

kokinka napsal(a):

Ještě troška Tary,fotila Bára...

janiska

18.2.2010 22:34
janiska

XXX.XXX.86.126

janiska napsal(a):
Ještě troška Tary,fotila Bára...

a jedna s mou maličkostí..

20.2.2010 21:50
strelish

XXX.XXX.247.148

janiska napsal(a):

Tak jsme se nechali ukecat doktorem a vyrazili na seminář a krom dobrého oběda se i cosi dozvěděli

20.2.2010 21:54
strelish

XXX.XXX.247.148

strelish napsal(a):
Tak jsme se nechali ukecat doktorem a vyrazili na seminář a krom dobrého oběda se i cosi dozvěděli

A na neděli zbyla práce Pěkně ten sníh za ty dva dny stál dolů...

21.2.2010 00:20
janiska

XXX.XXX.72.152

strelish napsal(a):
A na neděli zbyla práce Pěkně ten sníh za ty dva dny stál dolů...

Hezký.....Mno,my máme taky potopu,sníh taje ze střech i ze země,rodí se nám jehnata,čtyři zdravé a živé,zatím,počítám,že se každá dáma obtěžuje rodit jeden den....Pan beran tomu v klidu velí a dnešnímu porodu zvenku asistovala Tara a Amor,Dante to jistil z druhé strany.Mamina je prvnička a to druhé bohužel bylo moc maličké a slabé,to druhé bylo fajn a ty tři včerejší už lítají jako černá ruka po stáji..Kdo s námi vyrazí v tu neděli,holky?

21.2.2010 07:24
proxima

XXX.XXX.104.193

janiska napsal(a):

My byli taky

21.2.2010 07:55
strelish

XXX.XXX.247.148

proxima napsal(a):
My byli taky

Jak jste nám pěkně vyfotili záda

No, hurá ven udělat to, na co nebyl čas včera. Sice je zrovna venku hezky, ale jsou důležitější věci

22.2.2010 08:09
kokinka

XXX.XXX.45.125

janiska napsal(a):

Zdravím po naprosto luxusním víkendu
A jak tak koukám z okna, dneska bude o5 nádherně....si to s huculenkou užijeme na procházce

Zvědavec

22.2.2010 12:49
verca1

XXX.XXX.215.166

kokinka napsal(a):
Zdravím po naprosto luxusním víkendu
A jak tak koukám z okna, dneska bude o5 nádherně....si to s huculenkou užijeme na procházce

Zvědavec

Ahojte,hlásíme se s Rubínem z nové stáje,z Bartošovic jsme se přestěhovali do Studenky.

22.2.2010 12:52
verca1

XXX.XXX.215.166

verca1 napsal(a):
Ahojte,hlásíme se s Rubínem z nové stáje,z Bartošovic jsme se přestěhovali do Studenky.

Konečně ten sníh tajena procházce po novém okolí si Rubínek pochutnal už i na suchém křoví

22.2.2010 13:59
janiska

XXX.XXX.121.248

verca1 napsal(a):
Konečně ten sníh tajena procházce po novém okolí si Rubínek pochutnal už i na suchém křoví

Jéé,super,to za ním budu muset taky někdy na kontrolu.A já myslela,že jen ti naši magoři okusdují suché větve,zvláštˇAmígo...žirafa jedna

24.2.2010 10:57
janiska

XXX.XXX.6.16

janiska napsal(a):
Jéé,super,to za ním budu muset taky někdy na kontrolu.A já myslela,že jen ti naši magoři okusdují suché větve,zvláštˇAmígo...žirafa jedna

Lidičkové,co nového? Venku už poctivě taje,takže se aspon páchá jarní úklid a spravuje se po zimě,ve stáji máme tři jehnátka,v pátek budou mít týden a ještě jich pár čeká,chrtiska jsou z toho počasí jako čunata,zato si to užívají.Co nového se stávajícím jarem u vás?

24.2.2010 11:12
kokinka

XXX.XXX.45.125

janiska napsal(a):
Lidičkové,co nového? Venku už poctivě taje,takže se aspon páchá jarní úklid a spravuje se po zimě,ve stáji máme tři jehnátka,v pátek budou mít týden a ještě jich pár čeká,chrtiska jsou z toho počasí jako čunata,zato si to užívají.Co nového se stávajícím jarem u vás?

Co nového? Pěkně nám to taje, na loukách jsou obrovská jezera, v ohradě to začíná vypadat na bahenní lázně, za měsíc se asi zbavíme prcka a ve stodole máme nového kozího nájemníka To by asi tak bylo všechno

24.2.2010 11:53
janiska

XXX.XXX.6.16

kokinka napsal(a):
Co nového? Pěkně nám to taje, na loukách jsou obrovská jezera, v ohradě to začíná vypadat na bahenní lázně, za měsíc se asi zbavíme prcka a ve stodole máme nového kozího nájemníka To by asi tak bylo všechno

KOzí nájemník? To zní zajímavě...Nevíte někdo o koze na prodej,dobře mléčné? Od nějaké babky z chlíva,pořádná dojnice,budu pak potřebovat pro štěnda...

24.2.2010 11:56
kokinka

XXX.XXX.45.125

janiska napsal(a):
KOzí nájemník? To zní zajímavě...Nevíte někdo o koze na prodej,dobře mléčné? Od nějaké babky z chlíva,pořádná dojnice,budu pak potřebovat pro štěnda...

Se můžu poptat nájemníků, kde tu příšerku sehnali . Za chvíli se rozmnoží a mlíčko bude....Ale je to celkem nezvyk, že mě ráno kromě řehtání vítá celkem hlasité "méééééééééé"

25.2.2010 07:48
kokinka

XXX.XXX.45.125

janiska napsal(a):

Tak...a je to tady..bahňáci

25.2.2010 07:49
kokinka

XXX.XXX.45.125

kokinka napsal(a):

Šiška v trojobalu

25.2.2010 07:49
kokinka

XXX.XXX.45.125

kokinka napsal(a):

Christa létající

25.2.2010 07:52
kokinka

XXX.XXX.45.125

kokinka napsal(a):

A ještě bábrle, aby jí to nebylo líto

25.2.2010 08:01
janiska

XXX.XXX.6.33

kokinka napsal(a):
A ještě bábrle, aby jí to nebylo líto

Perfektní-ryzouni nevyčistitelní,jak prasátka a štastní,Amor a Tara jsou tmaví,takže žádná křeč..Oni jsou spokojení a my lidi si prý zvykneme...Venku zůstávají zbytky sněhu ,tak krásně to mizí,to bílé nadělení,co nás štvalo celou zimu..

26.2.2010 07:03
strelish

XXX.XXX.201.122

janiska napsal(a):

Už se nám to pěkně zelená

26.2.2010 08:04
kokinka

XXX.XXX.45.125

janiska napsal(a):

Nj...jaro je tady...konečně

Už aby to vypadalo takhle

Přidejte reakci

Přidat smajlík