Zamrzlý Třinec po 46 :))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.12.2009 19:52
dannynka

XXX.XXX.210.66

Tak zakládám nový, protože ten minulý Třinec nám nějak zamrzl
No to počasí je fakt děs..dneska jsme vyjeli na pulhodinku ven s konikama a pekně jsme promrzli(teda aspon ja nevim jak holky, ale myslim že taky:))
Co vy taky mrznete nebo kaslete na jezdění??

19.12.2009 20:02
thesis

XXX.XXX.151.2

dannynka napsal(a):
No to počasí je fakt děs..dneska jsme vyjeli na pulhodinku ven s konikama a pekně jsme promrzli(teda aspon ja nevim jak holky, ale myslim že taky:))

Tyjo co je to za krasavec? To je Danny?

19.12.2009 20:26
dannynka

XXX.XXX.210.66

thesis napsal(a):
Tyjo co je to za krasavec? To je Danny?

Ahojky, nene to není Danny to je náš předčasný vánočný dáreček Jasmínka

19.12.2009 20:38
thesis

XXX.XXX.151.2

dannynka napsal(a):

No fakt krásná, jsem si říkala, že je světlejší. Povedla se, ty odznaky jsou na té barvě super. Pořádně se teda rozrůstáte, hlavně aby byli všichni zdraví a dělali jenom radost

19.12.2009 20:48
thesis

XXX.XXX.151.2

dannynka napsal(a):

Já prej rozrůstáte, že o koníka víc a teď koukám na stránky a další tři jsem zaspala. Jak to tak sleduju tak tady bude brzy asi větší chov QH, že? Že samé klisny. Jestli to máte v plánu tak to je super

19.12.2009 20:52
dannynka

XXX.XXX.210.66

thesis napsal(a):
No fakt krásná, jsem si říkala, že je světlejší. Povedla se, ty odznaky jsou na té barvě super. Pořádně se teda rozrůstáte, hlavně aby byli všichni zdraví a dělali jenom radost

děkujeme, radost nám určitě dělá hlavně ji chceme do budoucna využívat u dobytka(je z cuttingové linie tak má pro to předpoklady)

a co tvoji konousci, jezdite ted v tom mrazivém počasí??

tak ještě jednou sem hodím tu naši krasavici

19.12.2009 21:02
dannynka

XXX.XXX.210.66

thesis napsal(a):
Já prej rozrůstáte, že o koníka víc a teď koukám na stránky a další tři jsem zaspala. Jak to tak sleduju tak tady bude brzy asi větší chov QH, že? Že samé klisny. Jestli to máte v plánu tak to je super

Tak trošku do budoucna bychom chtěli mít dobré chovné stado a hlavně koně vhodné na prácí k dobytku a taky pro agroturistiku (tedy koně s klidnou povahou a to oni jsou)...zatím jsou to teprve pubertaci ale 100%pohodáří, tak už se těším až se snima začne pracovat

20.12.2009 09:11
thesis

XXX.XXX.151.2

dannynka napsal(a):
Tak trošku do budoucna bychom chtěli mít dobré chovné stado a hlavně koně vhodné na prácí k dobytku a taky pro agroturistiku (tedy koně s klidnou povahou a to oni jsou)...zatím jsou to teprve pubertaci ale 100%pohodáří, tak už se těším až se snima začne pracovat

No ty povahy věřím, mě stačilo seznámit se s jedním a zírala jsem a nejen já. Ty plány jsou super, tak hlavně ať se vše vydaří dle představ. Nahánění krav je super, to jsem kdysi dělala s jedním koníkem ke kterému jsem chodila a strašně nás to bavilo a on byl úplně dychtivý na to a to byl hucul.

Jinak my teď nejezdíme, Lupin má ještě špatné kopýtka, teda už chodí pěkně ale nechám mu přes zimu klid a kobyla je mladá ta nepotřebuje jezdit. Začneme zase až na jaře.

happyhvezda

20.12.2009 09:54
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

thesis napsal(a):
No ty povahy věřím, mě stačilo seznámit se s jedním a zírala jsem a nejen já. Ty plány jsou super, tak hlavně ať se vše vydaří dle představ. Nahánění krav je super, to jsem kdysi dělala s jedním koníkem ke kterému jsem chodila a strašně nás to bavilo a on byl úplně dychtivý na to a to byl hucul.

Jinak my teď nejezdíme, Lupin má ještě špatné kopýtka, teda už chodí pěkně ale nechám mu přes zimu klid a kobyla je mladá ta nepotřebuje jezdit. Začneme zase až na jaře.

Nevíte náhodou někdo, zda se dá tadyk na třinecku sehnat sladový květ ? Dík Co vím tak nejblíže se dá sehnat prý až v Rychvaldu

20.12.2009 10:08
sabina

XXX.XXX.60.81

happyhvezda napsal(a):
Nevíte náhodou někdo, zda se dá tadyk na třinecku sehnat sladový květ ? Dík Co vím tak nejblíže se dá sehnat prý až v Rychvaldu

Nejsem sice z třince ale vím, že Sladový květ, se dá koupit v Ostravě.

20.12.2009 14:16
pierrette

XXX.XXX.112.21

happyhvezda napsal(a):

http://farmalucnidvur.xf.cz/ index.php?go=slkvet&akt=krmiva

nebo tady, je to někde mezi frýdkem a novým jičínem ;)

20.12.2009 14:38
thesis

XXX.XXX.151.2

pierrette napsal(a):
http://farmalucnidvur.xf.cz/ index.php?go=slkvet&akt=krmiva

nebo tady, je to někde mezi frýdkem a novým jičínem ;)

Jo Katka ho mívá a jinak jsou to Bartošovice

happyhvezda

20.12.2009 15:05
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

thesis napsal(a):
Jo Katka ho mívá a jinak jsou to Bartošovice

Na tu farmu jsem už koukala ale pro nás trochu z ruky a nemáme možnost pro to tak daleko dojíždět

20.12.2009 19:36
hvezdalindasindy

XXX.XXX.149.221

happyhvezda napsal(a):
Na tu farmu jsem už koukala ale pro nás trochu z ruky a nemáme možnost pro to tak daleko dojíždět

Ahojky, tak my jsme donedávna jezdili pravidelně, ještě i se sedlem...(Mikulášská JK Javorový)

20.12.2009 19:37
strelish

XXX.XXX.212.18

happyhvezda napsal(a):

Jednou za čas k nám pro něj jezdí buď Monča nebo Lenka (lanika), co se zkusit domluvit s nima? Myslím, že by to bylo výhodné pro všechny, aspoň se podělíte o náklady na dopravu Čistě teoreticky, pokud bych naložila auto (což jest 10-12 pytlů a bylo lepší počasí), mohla bych dojet do FM.

20.12.2009 19:38
hvezdalindasindy

XXX.XXX.149.221

hvezdalindasindy napsal(a):
Ahojky, tak my jsme donedávna jezdili pravidelně, ještě i se sedlem...(Mikulášská JK Javorový)

Poslední dobou, něco málo ze země, občas bez sedla lehké ježdění...

20.12.2009 19:40
hvezdalindasindy

XXX.XXX.149.221

Poslední dobou, něco málo ze země, občas bez sedla lehké ježdění...

A teď v tom sněhovém nadělení,spíš lenošíme vy výběhu.... .........

20.12.2009 19:42
baruu

XXX.XXX.48.154

dannynka napsal(a):

Zdravím Třinec...jak se všichni máte? Ta zima venku to je děs!, ale snížek fajn. Jinak ve středu se nám Třinec rozroste o jednoho čtyřnohého obyvatele- Caledona z Jk kennbery;)

foto Caledon na VT

happyhvezda

20.12.2009 19:51
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

baruu napsal(a):
Zdravím Třinec...jak se všichni máte? Ta zima venku to je děs!, ale snížek fajn. Jinak ve středu se nám Třinec rozroste o jednoho čtyřnohého obyvatele- Caledona z Jk kennbery;)

foto Caledon na VT

A kdepak bude Caledon sídlit ? Žanet ho prodala ?

Foto Žanet se Sagvanem

20.12.2009 20:09
baruu

XXX.XXX.48.154

baruu napsal(a):

foto Caledon na VT

Caledon bude u mě doma ve Vendryni, jo prodává no...ve středu si pro něj jedu, snad si budeme rozumět:)...zítra jedu kupovat sedlo do Ovy tak to taky bude prdel:D

happyhvezda

20.12.2009 20:24
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

baruu napsal(a):
Caledon bude u mě doma ve Vendryni, jo prodává no...ve středu si pro něj jedu, snad si budeme rozumět:)...zítra jedu kupovat sedlo do Ovy tak to taky bude prdel:D

Tak to jo umí byt šikula i lump no byla sranda na něm párkrát jet.

20.12.2009 20:31
baruu

XXX.XXX.48.154

happyhvezda napsal(a):
Tak to jo umí byt šikula i lump no byla sranda na něm párkrát jet.

Jo mohla bys mi to nějak přiblížit?:D;)

happyhvezda

20.12.2009 20:34
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

baruu napsal(a):
Jo mohla bys mi to nějak přiblížit?:D;)

Tak určitě víš od majitelky jaký to je koník. Velmi šikovný koníček a trošičku živější v terénu s koníky, ale to asi každý kůň.

20.12.2009 21:00
baruu

XXX.XXX.48.154

happyhvezda napsal(a):
Tak určitě víš od majitelky jaký to je koník. Velmi šikovný koníček a trošičku živější v terénu s koníky, ale to asi každý kůň.

Těším se až si zajedem na pořádnou vyjíížďku;)

21.12.2009 08:14
thesis

XXX.XXX.151.2

baruu napsal(a):
Těším se až si zajedem na pořádnou vyjíížďku;)

Barčo gratuluju, určitě budeš spokojená a příští rok šup na nějaké hobíky atd .

21.12.2009 19:33
baruu

XXX.XXX.48.154

thesis napsal(a):
Barčo gratuluju, určitě budeš spokojená a příští rok šup na nějaké hobíky atd .

Děkuji, snad jsem konečně našla:), co jsem hledala. Už sem pomalu přestávala věřit, že kůň podle mých představ opravdu existuje:D. No na sezonu se moc těším, nějaky hobík bych chtěla zajet, už jenom proto že je mladý a potřebuje nabrat zkušenosti. Jinak jsem jela předevčírem kolem těch tvých chlupáčků, Lupínek je takový mišan a Sheila roste jako z vody.:)

21.12.2009 19:38
thesis

XXX.XXX.151.2

baruu napsal(a):
Děkuji, snad jsem konečně našla:), co jsem hledala. Už sem pomalu přestávala věřit, že kůň podle mých představ opravdu existuje:D. No na sezonu se moc těším, nějaky hobík bych chtěla zajet, už jenom proto že je mladý a potřebuje nabrat zkušenosti. Jinak jsem jela předevčírem kolem těch tvých chlupáčků, Lupínek je takový mišan a Sheila roste jako z vody.:)

Fakt? Oni jsou teď v zimní ohrádce a jsou vesměs u sena. Zítra jde Lupínek na procházku na ohlávce a Kobyly na volno, beru foťák protože to bude masakr. Prosímtě kde jsi tady jela, dyť cesta kolem ohrady vede max do lesa. Lupin je obézní, má dietu teď vypadá vcelku dobře ale tak měsíc zpět to byla šílená tuková koule, ještě musí ale shodit kvůli kopytům.

22.12.2009 14:59
baruu

XXX.XXX.48.154

thesis napsal(a):
Fakt? Oni jsou teď v zimní ohrádce a jsou vesměs u sena. Zítra jde Lupínek na procházku na ohlávce a Kobyly na volno, beru foťák protože to bude masakr. Prosímtě kde jsi tady jela, dyť cesta kolem ohrady vede max do lesa. Lupin je obézní, má dietu teď vypadá vcelku dobře ale tak měsíc zpět to byla šílená tuková koule, ještě musí ale shodit kvůli kopytům.

No právě my trošku zabloudili:D. Orientační schopnosti mojí maminky dosahují bodu mrazu.:D (doufám že to nikdy nebude číst), a já přesně nevěděla kde bydlíš, ale věděla jsem že někde tam v těch místech, no a tak jsme jeli a pak tam byl les:D tak jsme se otočili a jeli do kopce:D a stejně jsme nedojeli:D

22.12.2009 16:49
thesis

XXX.XXX.151.2

baruu napsal(a):
No právě my trošku zabloudili:D. Orientační schopnosti mojí maminky dosahují bodu mrazu.:D (doufám že to nikdy nebude číst), a já přesně nevěděla kde bydlíš, ale věděla jsem že někde tam v těch místech, no a tak jsme jeli a pak tam byl les:D tak jsme se otočili a jeli do kopce:D a stejně jsme nedojeli:D

Jo tady i navigace dělá že je v polích. Stane se, mě čeká v únoru cesta do Brna, ještě k tomu na opačný konec a musím to vzít přes Uherský Brod a vzhledem k tomu že se chci vyhnout Přerovu (minule byl šíleně zasekaný) tak jedu prdelama, to zas bude radosti. Jinak dneska jsme teda pouštěli kobyly na volno, to bylo něco. Zde jsou : http://thesis.rajce.idnes.cz/Kone_prosinec/

22.12.2009 22:33
baruu

XXX.XXX.48.154

thesis napsal(a):
Jo tady i navigace dělá že je v polích. Stane se, mě čeká v únoru cesta do Brna, ještě k tomu na opačný konec a musím to vzít přes Uherský Brod a vzhledem k tomu že se chci vyhnout Přerovu (minule byl šíleně zasekaný) tak jedu prdelama, to zas bude radosti. Jinak dneska jsme teda pouštěli kobyly na volno, to bylo něco. Zde jsou : http://thesis.rajce.idnes.cz/Kone_prosinec/

Tak to hodně štěstí:D

26.12.2009 15:36
loreta

XXX.XXX.13.244

dannynka napsal(a):

sníh nikde, ale komu by to vadilo? Vaše seno chutná i téhle kuličce :))))

26.12.2009 18:29
lucijanek

XXX.XXX.92.21

loreta napsal(a):
sníh nikde, ale komu by to vadilo? Vaše seno chutná i téhle kuličce :))))

Mas pravdu loret,ze neni snih nevadi, jen by nemuseli byt ty sracky.Unas na zahrade to vypada,jako by nam tu radil buldozer.

26.12.2009 21:52
loreta

XXX.XXX.13.244

lucijanek napsal(a):
Mas pravdu loret,ze neni snih nevadi, jen by nemuseli byt ty sracky.Unas na zahrade to vypada,jako by nam tu radil buldozer.

naštěstí koníky nemám na zahradě :) ale každodeníí převádění večer potmě do stáje je docela rallye :))) ještěže koníci jsou narozdíl ode mně bystrozrací :)

27.12.2009 18:33
dannynka

XXX.XXX.210.78

loreta napsal(a):
naštěstí koníky nemám na zahradě :) ale každodeníí převádění večer potmě do stáje je docela rallye :))) ještěže koníci jsou narozdíl ode mně bystrozrací :)

Ahoj tak to jsme rádi, že jste se senem spokojení...no naši oři pořád ještě dávají přednost pastvě i když nějak mi nejde na rozum čeho se tam ještě jsou schopni napást protože balik co tam mají ubývá opravdu pomalu, těžký nezájem

27.12.2009 18:39
dannynka

XXX.XXX.210.78

dannynka napsal(a):
Ahoj tak to jsme rádi, že jste se senem spokojení...no naši oři pořád ještě dávají přednost pastvě i když nějak mi nejde na rozum čeho se tam ještě jsou schopni napást protože balik co tam mají ubývá opravdu pomalu, těžký nezájem

ale až jim zas nasněží tak jim bude dobrý a jak se všichni máte??
taky jste jak prasátka??no my každodenně:)))

27.12.2009 18:40
dannynka

XXX.XXX.210.78

dannynka napsal(a):
ale až jim zas nasněží tak jim bude dobrý a jak se všichni máte??
taky jste jak prasátka??no my každodenně:)))

...

27.12.2009 18:42
dannynka

XXX.XXX.210.78

happyhvezda

27.12.2009 18:53
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

dannynka napsal(a):

Tak těch prasátek bude určitě více a my máme taky ve stáji jednoho který si dopřává celkem často bahenní koupele

happyhvezda

27.12.2009 18:55
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
Tak těch prasátek bude určitě více a my máme taky ve stáji jednoho který si dopřává celkem často bahenní koupele

prasátko

happyhvezda

27.12.2009 18:59
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

happyhvezda napsal(a):
prasátko

poslední

28.12.2009 08:09

dannynka napsal(a):

Hihihihi, tak to by mě zajímalo taky, co pořád na té zemi hledají, ale co jdu nebo jedu kolem, tak všichni maj hlavy dole a něco škubou, jen když zavolám, tak se koukaj, co jakože ruším :))) a prasátka jsou taky :) nejen vykrmené, ale i špinavé

30.12.2009 17:18
lucajs

XXX.XXX.52.116

loreta napsal(a):
Hihihihi, tak to by mě zajímalo taky, co pořád na té zemi hledají, ale co jdu nebo jedu kolem, tak všichni maj hlavy dole a něco škubou, jen když zavolám, tak se koukaj, co jakože ruším :))) a prasátka jsou taky :) nejen vykrmené, ale i špinavé

Nehledáte někdo společníka pro svého koníka??? Uvažuju o bezplatném pronájmu mého tlustého špunta. Nejlépe tady vokolí.

31.12.2009 16:02
hvezdalindasindy

XXX.XXX.76.194

lucajs napsal(a):
Nehledáte někdo společníka pro svého koníka??? Uvažuju o bezplatném pronájmu mého tlustého špunta. Nejlépe tady vokolí.

Přeju jen vše nej. do nového roku 2010, hlavně zdraví, štěstí, lásku a spoustů uspěchů!!!Ať Vám koníci dělají v novém roce jen radost a žádnou starost !!!

31.12.2009 22:14
lucijanek

XXX.XXX.92.21

Přeju jen vše nej. do nového roku 2010, hlavně zdraví, štěstí, lásku a spoustů uspěchů!!!Ať Vám koníci dělají v novém roce jen radost a žádnou starost !!!

Konickum ajejich majitelum, preji take vse nej do Noveho roku. Hodne toho stesticka,zdravicka,lasky a at je rok 2010 o mnohem lepsi,nez byl tady ten.

31.12.2009 22:16
lucijanek

XXX.XXX.92.21

lucijanek napsal(a):
Konickum ajejich majitelum, preji take vse nej do Noveho roku. Hodne toho stesticka,zdravicka,lasky a at je rok 2010 o mnohem lepsi,nez byl tady ten.

Stastny Novy rok!!!!!!

1.1.2010 18:42
baruu

XXX.XXX.48.154

dannynka napsal(a):

Zdravím zamrzlý, těď spíše zablácený. To počasí je fakt na nic. Nikde se nedá pořádně jezdit, co pole to pěkná sr*čka:D. A jak vaši koníci přežili silvestr, ti naši poskakovali jak blbí.:) Jo a mám podbřišák neopren, 135, s gumama, černý a je nám velký, kdybyste někdo měl ten samý, ale 130 na výměnu dejte vědět.

Přidávám foto z dnešní vyjížďky...ale to počasí hnus!

1.1.2010 18:45
baruu

XXX.XXX.48.154

baruu napsal(a):
Zdravím zamrzlý, těď spíše zablácený. To počasí je fakt na nic. Nikde se nedá pořádně jezdit, co pole to pěkná sr*čka:D. A jak vaši koníci přežili silvestr, ti naši poskakovali jak blbí.:) Jo a mám podbřišák neopren, 135, s gumama, černý a je nám velký, kdybyste někdo měl ten samý, ale 130 na výměnu dejte vědět.

Přidávám foto z dnešní vyjížďky...ale to počasí hnus!

a ještě jednu...

1.1.2010 20:29
thesis

XXX.XXX.151.2

baruu napsal(a):
a ještě jednu...

Pěkný Calošek, na takových hnědácích se mi červená líbí nejvíc, to prostě jde k sobě moc pěkně. My chodíme jen kobyly pouštět na volno a stádový kmet chodí na vodítku. Mají přes zimu klid od ježdění a o bahně mi ani neříkej. Nad stájí mám mírný kopeček a občas mám co dělat abych nejezdila po zadku, fakt hnus. Už aby bylo jaro a vyschlo to pěkně.

6.1.2010 14:14

thesis napsal(a):
Pěkný Calošek, na takových hnědácích se mi červená líbí nejvíc, to prostě jde k sobě moc pěkně. My chodíme jen kobyly pouštět na volno a stádový kmet chodí na vodítku. Mají přes zimu klid od ježdění a o bahně mi ani neříkej. Nad stájí mám mírný kopeček a občas mám co dělat abych nejezdila po zadku, fakt hnus. Už aby bylo jaro a vyschlo to pěkně.

stejný koník, stejná jezdkyně, jen o pár dní později foceno :)

6.1.2010 15:02
lucijanek

XXX.XXX.92.21

loreta napsal(a):
stejný koník, stejná jezdkyně, jen o pár dní později foceno :)

Ahoj Baruuu.Tak na kdy to vydis?Ted je supr pocas.Chtelo by to neco podniknout.NOne???

6.1.2010 18:31
baruu

XXX.XXX.48.154

lucijanek napsal(a):
Ahoj Baruuu.Tak na kdy to vydis?Ted je supr pocas.Chtelo by to neco podniknout.NOne???

Jj stačí říct kdy, ale spíše by mi vyhovoval víkend, protože přes týden přijíždím domů ve 3 a než se někam vyhrabu je tma.:)

6.1.2010 19:55
lucijanek

XXX.XXX.92.21

baruu napsal(a):
Jj stačí říct kdy, ale spíše by mi vyhovoval víkend, protože přes týden přijíždím domů ve 3 a než se někam vyhrabu je tma.:)

Dobra tak to nechame na naky vykend.Doufam,ze ten snich vydrzi ,pak napisu,kde se sejdem atak.

11.1.2010 16:38
pizneta

XXX.XXX.210.3

lucijanek napsal(a):
Dobra tak to nechame na naky vykend.Doufam,ze ten snich vydrzi ,pak napisu,kde se sejdem atak.

čaute ve spolek,Teri,čoveče,koukám po hodně dlouhé době na ifaunu a co nevidím,užasná kobylka,překrásná barva,odznaky co má za rodiče?

11.1.2010 18:43
dannynka

XXX.XXX.210.78

pizneta napsal(a):
čaute ve spolek,Teri,čoveče,koukám po hodně dlouhé době na ifaunu a co nevidím,užasná kobylka,překrásná barva,odznaky co má za rodiče?

Ahojky Nat, Jasmínka je náš ježíšek otec je Jacs Cro Bar matka je Hot Me play více informací o ní máme na stránkách...
a co Denyska pořad ho máte??

11.1.2010 20:29
pizneta

XXX.XXX.210.3

dannynka napsal(a):
Ahojky Nat, Jasmínka je náš ježíšek otec je Jacs Cro Bar matka je Hot Me play více informací o ní máme na stránkách...
a co Denyska pořad ho máte??

Koukala jsem,hotová princezna.
Ano,Denýsek je pořád doma,inzerát aktualizuju semtam,semtam se někdo ozve,hned jak bude lepší počasí,tak se chystáme natočit video,jelikož jsme přišli na to,že lidé jsou líní se na koně jezdit koukat....Přesto do jara bych ho chtěla pořád mít,pak odjíždím pryč sice na kratší dobu,ale byla bych radši kdyby byl už pryč.
Jinak teď válí šunky,já prakticky nejezdím,spíš chodíme na procházky,takže je ted z něj kus pořádného krásnýho koně.

12.1.2010 10:15
happyhorse

XXX.XXX.48.168

pizneta napsal(a):
Ano,Denýsek je pořád doma,inzerát aktualizuju semtam,semtam se někdo ozve,hned jak bude lepší počasí,tak se chystáme natočit video,jelikož jsme přišli na to,že lidé jsou líní se na koně jezdit koukat....Přesto do jara bych ho chtěla pořád mít,pak odjíždím pryč sice na kratší dobu,ale byla bych radši kdyby byl už pryč.
Jinak teď válí šunky,já prakticky nejezdím,spíš chodíme na procházky,takže je ted z něj kus pořádného krásnýho koně.

Prodám sedlo....skočku, kontaktní, 2 roky ježděné, výborný stav, pravidelně ošetřované. Komora 2, mému koni nesedi. Kvalitní sedlo polské výroby. ....10.000Kč i s třmeny.
774 642 992

12.1.2010 10:15
happyhorse

XXX.XXX.48.168

happyhorse napsal(a):
Prodám sedlo....skočku, kontaktní, 2 roky ježděné, výborný stav, pravidelně ošetřované. Komora 2, mému koni nesedi. Kvalitní sedlo polské výroby. ....10.000Kč i s třmeny.
774 642 992

další foto

12.1.2010 10:16
happyhorse

XXX.XXX.48.168

happyhorse napsal(a):
další foto

a další

12.1.2010 10:17
happyhorse

XXX.XXX.48.168

happyhorse napsal(a):
a další

ještě jednou

12.1.2010 10:17
happyhorse

XXX.XXX.48.168

happyhorse napsal(a):
ještě jednou

poslední

12.1.2010 14:11
strip

XXX.XXX.92.44

pizneta napsal(a):

Bohužel, jsem taky nucena prodat svého koně. Taky A1/1+QH, stejný kraj. Chci se tě proto zeptat, jací zájemci se ti hlásí? Na čem prvotní zájem poté ztroskotá? Nemáš zájem ty či oni? Děsím se toho, jací lidé se mi přihlásí. Děkuji za odpověď, pokud to teda není tajné.

12.1.2010 20:02
pizneta

XXX.XXX.210.3

strip napsal(a):
Bohužel, jsem taky nucena prodat svého koně. Taky A1/1+QH, stejný kraj. Chci se tě proto zeptat, jací zájemci se ti hlásí? Na čem prvotní zájem poté ztroskotá? Nemáš zájem ty či oni? Děsím se toho, jací lidé se mi přihlásí. Děkuji za odpověď, pokud to teda není tajné.

mimochodem ten kůň podtím sedlem je taky na prodej .
No ,co se týče prodeje,je to bída,lidí volá hodně,pokud inzerát aktualizuju,ani jeden si nestěžoval na cenu ,jen jsou asi líní přijet,kolikrát mi zavolali lidi,že si přijedou pro koně a berou ho ....a pak prd...doporučuju udělat video !at vidí co kůň umí ,at vidí jeho kvality apod :)

13.1.2010 08:16
happyhorse

XXX.XXX.48.168

pizneta napsal(a):
mimochodem ten kůň podtím sedlem je taky na prodej .
No ,co se týče prodeje,je to bída,lidí volá hodně,pokud inzerát aktualizuju,ani jeden si nestěžoval na cenu ,jen jsou asi líní přijet,kolikrát mi zavolali lidi,že si přijedou pro koně a berou ho ....a pak prd...doporučuju udělat video !at vidí co kůň umí ,at vidí jeho kvality apod :)

můžeš dát do inzerátu, prodám koně i se sedlem, které mu nepasujena té fotce je fakt hustý...ta prdelka;-* k zulíbaní.....je krásnýýýý

Přidejte reakci

Přidat smajlík