Aneb máte doma něco podobného? Zde náš kůň ze školy, Albert Pier, A1/1 po Albarana
asharka
napsal(a):
Aneb máte doma něco podobného? Zde náš kůň ze školy, Albert Pier, A1/1 po Albarana
Javinka
asharka
napsal(a):
Taky máme
asharka
napsal(a):
taky jednu přidám
ampinka
napsal(a):
Ještě jedna...Foto Káťa Filipy
dobré téma..ta moje když už se rozjede, tak je ve vzduchu jako doma
lucky
napsal(a):
dobré téma..ta moje když už se rozjede, tak je ve vzduchu jako doma
ab
napsal(a):
a tady nám lítá jenom prdel :-D
a ještě si dovolím sem dát jednu lítající kobylku od Strelish (snad se nebude zlobit)
asharka
napsal(a):
SN Takovou prdel zvednout ze země, to je umění
asharka
napsal(a):
SN Takovou prdel zvednout ze země, to je umění
Taky mám nějaký zadek ve vzduchu. Odmala chodila často po předních, letošní zimu začíná chodit po zadních. Naštěstí jen v ohradě nebo když je navolno
asharka
napsal(a):
Tak já se taky přidám
martiiisek
napsal(a):
A ještě jedna
tAKY mam doma takového lítajícího experta
wendinkah
napsal(a):
tAKY mam doma takového lítajícího experta
také jsem něco vyštrachala...
létající misska
haisovad
napsal(a):
také jsem něco vyštrachala...
létající misska
etě Miss
asharka
napsal(a):
že jich mám, v luftě, částečně v luftě..:)))
tady ten hon na psa zbožňuju:)
asharka
napsal(a):
akorát jenom ty cvalové, jak chci, aby házeli řiťou, nikdy nemám fo´ták....
asharka
napsal(a):
a ještě rezátorek klusavý...
asharka
napsal(a):
mame mame az dvoch naraz
haisovad
napsal(a):
los merlinos, ukázkový letecký snímek
etě merlin jako roček
asharka
napsal(a):
asharka
napsal(a):
asharka
napsal(a):
Flíček
asharka
napsal(a):
Ponice Kešu, létající je pořád.
gomira
napsal(a):
a přes příkop
a nakonec zánik sáněk, je to jen z mobilu, tak prosím omluvte kvalitu, ale Kešu opravdu letěla.
část první:
gomira
napsal(a):
a nakonec zánik sáněk, je to jen z mobilu, tak prosím omluvte kvalitu, ale Kešu opravdu letěla.
část první:
druhá
asharka
napsal(a):
doma.. A1/2 Molly
asharka
napsal(a):
asharka
napsal(a):
asharka
napsal(a):
asharka
napsal(a):
Osirisek
microfon
napsal(a):
opravdu je to jeho oblíbená poza
A tady dvě létající ponice
microfon
napsal(a):
A tady dvě létající ponice
A ještě náš malej expert
asharka
napsal(a):
Přidávám také jednu leteckou. Je to malý arábek.
jenysimons
napsal(a):
medow (markéta): odkud jsi, že tu máš fotečku z Náchodské přehlídky?
6 z 8 ve vzduchu, víc akce ruce a foťák nestíhají
redbla
napsal(a):
6 z 8 ve vzduchu, víc akce ruce a foťák nestíhají
- Koně v akci 2009
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Škoda, že jsem neměla šanci vyfotit naši "Austrálii". Vrtulník hnal koně po pastvině, to byl let, u všech.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Jej ten je nohatej
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Jo, je pravda, že mám spíše než létající koně ležící koně. A ještě se tomu smějou.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Když si kůň na vyjížďce vzpomene, že je potřeba se vyválet (sedlo má na zádech).
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Tohle bylo taky pěkné téma, škoda, že tenkrát se ty fotky nahrávaly tak kvalitně. Některý je měli moc hezký.
https://www.ifauna.cz/kone/forum/r/detail/383848/svatba-a-kun#a391735.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
ameed
napsal(a):
No můj kůň je také vytlemen.
Jo, ušklebených fotek mám hromadu. Nespokojený indián a haloo, jste tu někdo?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.118.20
Uživatel s deaktivovaným účtem

Fotek s koňmi je dost, létajících méně, ale stále dost... tak to beru spíš podle vtipnosti, ať to někoho potěší nebo pobaví
Bohužel, jakmile vytáhnu foťák nebo telefon, starka se začne zas chovat úměrně svému věku a největší lumpárny provádí, když ji nikdo nevidí .