Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.12.2009 21:38
jarca

XXX.XXX.106.5

Ahoj,
nevíte, kde se dá udělat kurz k vedení hiporehab. hodin? Bohužel jsem zatím nenašla žádné "pracoviště", kde je možné nějaké školení či něco podobného..

Díky

Jarča

21.12.2009 08:11
zuza

XXX.XXX.45.6

jarca napsal(a):
Ahoj,
nevíte, kde se dá udělat kurz k vedení hiporehab. hodin? Bohužel jsem zatím nenašla žádné "pracoviště", kde je možné nějaké školení či něco podobného..

Díky

Jarča

EPONA Brno - Vanda Casková, poradí, pomůže.

21.12.2009 19:08
jarca

XXX.XXX.54.229

zuza napsal(a):
EPONA Brno - Vanda Casková, poradí, pomůže.

Nemáte kontakt?
Děkuji

J.

21.12.2009 19:41
zuza

XXX.XXX.20.3

jarca napsal(a):
Nemáte kontakt?
Děkuji

J.

Mám, ale sem ho dávat nebudu, určitě je vygooglíte kdyby ne tak na mail.
Z.

21.12.2009 22:24
sheril

XXX.XXX.88.21

jarca napsal(a):
Ahoj,

Díky

Jarča

v Liberci je O.S.Svítání,pořádají kurzy v hanychově sídlí v Jízdárně p.Korába,dej do vyhledávače O.S.Svítání

21.12.2009 22:33
scratchie

XXX.XXX.248.234

jarca napsal(a):
Ahoj,

Díky

Jarča

Ahoj,

pracuju pro o. s. Odraz a nedávno jsem dělala projekt na financování hiporehabilitace, takže jsem se trošku hrabala v kontaktech a střediscích, takže zkus kontaktovat centra u nás v Olomouckém kraji. Seznam najdeš na http://www.hiporehabilitace-cr.cz/

A pokud si ještě v takovém tom začátku, tak mrkni na equichannel a zadej si hiporehabilitace nebo hipoterapie do vyhledavače.

Myslela jsem si, že je to jednoduché - mít hodnýho koníka a člověka s kurzem, ale výcvik takového koně a trénink a tak je fakt dost náročná věc.

Pokud zjistíš nějaké info a šla by si do toho, tak bych se možná i přidala :-) Ale bojím se, že to bude dost složité. Možná by nebylo od věci zavolat přímo na ČHS. Jsou tam moc milé paní/slečny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík