Snad se nebudeš zlobit že jsem to prošvihla to tvoje přáníčko zůstalo ještě ve starém příspěvku
Přeju krásné prožití vánočních svátků,pohodu a lásku bližních.
A hlavně lásku a nějakou tu pochoutku pro naše čtyřnohé miláčky
Jestli se zadaří,bude dnes i nějaké PF...jen nevím jestli s koníky nebo hafany
shantal88
napsal(a):
Snad se nebudeš zlobit že jsem to prošvihla to tvoje přáníčko zůstalo ještě ve starém příspěvku
Zdravíčko děvčata. Tak vše nej do nového roku a hodně úspěchů s koňmi i v osobním životě A jaký byl Ježíšek ?
evush2010
napsal(a):
Zdravíčko děvčata. Tak vše nej do nového roku a hodně úspěchů s koňmi i v osobním životě A jaký byl Ježíšek ?
Nic moc....bez dárků,ty jsou uskladněné v přístřešku a záhadně rychle mizí
shantal88
napsal(a):
Holky, doufám, že jste vstoupily do nového roku tou správnou nohou
Tak jak nám to roste? hříbátka i štěňátka? a co Silvestr, jak to zvládli vaši koníci? já jsem je byla po půlnoci zkontrolovat, no celé stádo v pohybu, jen ti moji 2 hnědí suveréni u balíku sena a ládovali se
prostě perfektní mamina...
gituna
napsal(a):
Holky, doufám, že jste vstoupily do nového roku tou správnou nohou
Tak jak nám to roste? hříbátka i štěňátka? a co Silvestr, jak to zvládli vaši koníci? já jsem je byla po půlnoci zkontrolovat, no celé stádo v pohybu, jen ti moji 2 hnědí suveréni u balíku sena a ládovali se
prostě perfektní mamina...
gituna
napsal(a):
Šárko, ten malej to je prostě krasavec !
Naše stádečko bylo v klidu, jsme kus za městem, nebylo to tu nejhorší, a hlavně už lítaly rachejtle od rána, takže večer už na ně vůbec nereagovali. Jinak holky, nevíte o nějakém solidním velkém a levném pastevku ? Přemýšlím, že bych malé holky z jara poslala na pastviny, tak to tak prohlížím zatím jen v inzerci, ale nějak se nemůžu rozhodnout.
evush2010
napsal(a):
Šárko, ten malej to je prostě krasavec !
Naše stádečko bylo v klidu, jsme kus za městem, nebylo to tu nejhorší, a hlavně už lítaly rachejtle od rána, takže večer už na ně vůbec nereagovali. Jinak holky, nevíte o nějakém solidním velkém a levném pastevku ? Přemýšlím, že bych malé holky z jara poslala na pastviny, tak to tak prohlížím zatím jen v inzerci, ale nějak se nemůžu rozhodnout.
Dík za pochvalu, hezky se to poslouchá no, to se teprv uvidí, co z něho vyroste, ale povahově si zatím nemůžu stěžovat, lepší by to snad být nemohlo (jen aby mu to zůstalo:-))
k tomu pastevku - mě se takhle po netu moc líbí tohle http://www.stajviktorka.estranky.cz/ ale osobní zkušenosti nemám, navíc pro Tebe by to bylo hodně daleko. Ještě tu ale někde na fauně proběhl typ blíž tam k vám, zkusím pohledat..
gituna
napsal(a):
Dík za pochvalu, hezky se to poslouchá no, to se teprv uvidí, co z něho vyroste, ale povahově si zatím nemůžu stěžovat, lepší by to snad být nemohlo (jen aby mu to zůstalo:-))
k tomu pastevku - mě se takhle po netu moc líbí tohle http://www.stajviktorka.estranky.cz/ ale osobní zkušenosti nemám, navíc pro Tebe by to bylo hodně daleko. Ještě tu ale někde na fauně proběhl typ blíž tam k vám, zkusím pohledat..
No, asi to bude taky ještě z ruky, ale taky se mi to vcelku zamlouvá http://staj-zlebske-chavalovice.webnode.cz/
Záleží, jak moc je chceš mít pod dozorem
gituna
napsal(a):
No, asi to bude taky ještě z ruky, ale taky se mi to vcelku zamlouvá http://staj-zlebske-chavalovice.webnode.cz/
Záleží, jak moc je chceš mít pod dozorem
Tak po dlouhé době tady,se moc holky omlouvám za absenci Je tu trochu zmatek, blbnul nám i net....prostě klasika U nás koníci chlupatí jak medvědi,mladá už je v pronájmu,tak o jeden hladový krk mín,aspon na chvilku, Bonye se pěkně kulatí a já přemýšlím, kteým hřebcem připustit,jako vždy jsem si našla nového - strakáče,a děsně o něm uvažuju(jako o dalších min deseti) Prcci rostou jako z vody,a ohlávky už jim budou pomalu malinké Werbík se kupodivu po tom,co odjela máma sklidnil a je jako vyměněný.Takže jsme nadšení a nemusíme se po něm věčně ohlížet,jestli něco zase nevymyslí...
štěníky ještě nějaké máme, tak kdyby byl zájem :-)
No a pokud hledáš pastevko.....možná budeme na jaře přikupovat nějaké pastviny
shantal88
napsal(a):
Ahoj, no konečně jsi to zase vytáhla, už to vypadalo, že jsme skončily
Tak Werbík má maminu pryč jo? Chudáček, odstav v pohodě? A co budou s kobylkou dělat-bude sportovat?
Tak za rok bude další mímo? Pochlub se tatíkama
Nebyla ses podívat v Lučině na předváděčce?
gituna
napsal(a):
Tak Werbík má maminu pryč jo? Chudáček, odstav v pohodě? A co budou s kobylkou dělat-bude sportovat?
U nás se asi nic nezměnilo, oba rostou-kobyla do šířky a mladej do výšky...
gituna
napsal(a):
No malej nám asi den řehtal,a pak uplně v pohodě.Jelikož mu mamina mizela pravidelně,nebyl problém ji odvést a naložit.No a prcek se teda uuuuplně změnil k nepoznání. Je ted zlatíčko největší,už nám neutíká,mazlí se a je celkově v pohodě.Kobylu si vzali jako společníka k pondovi....uvidíme jak to bude dál,chtěli by jí možná časem koupit,ale....nevím jestli budu schopná ji prodat
Lučinu jsem bohužel nestihla,ale chtěla jsem
Mám z mustangu vyhlídlého Quissiniho a El Pasa....no a ted tu má být jeden Paint horse kousek od nás,takže vybírám ze tří....Bábina začíná taky chytat vzhled malého tanku,ale do vás máme teda daleko ona má decentní pupíček
Malí rostou,těším se na jaro až přelínají,at konečně vím,jakou barvu teda ten náš malej werb bude mít........jinak je werbík takového kratšího rámce,malá je zase delší,tak uvidíme jak se budou utvářet.Kolik měříte?My moc nerosteme ted v zimě....
gituna
napsal(a):
gituna
napsal(a):