thesis
napsal(a):
Plno dárečků pro děti. Já jsem si pořídila dárky předčasně a to Nikona D40 a nové sedlo a manžel nové HTC
.
Klasicky nějaký to oblečení,voňavky a samo,že ponožky a pižamo . Ale největší radost mám z nový helmy.
remonek
napsal(a):
Klasicky nějaký to oblečení,voňavky a samo,že ponožky a pižamo . Ale největší radost mám z nový helmy.
Tudle helmu mám taky a je suuper!:) ale největší rádost mám z dárečku viz.foto:D:D letos byl Ježíšek nějak štědrý!!!
efendi
napsal(a):
Tak to ti docela závidím ... takový krásný překvápko :) ...
Tak já se také pochlubím Pod stromečkem jsem - mimo jiné (župan, drogerie apod.) - našla Speciální zootechniku - Chov koní (docela dlouho jsem po ní toužila, ale radši ani nechci vědět, kolik za ní Ježíšek dal) a také dárkový poukaz na víkend se psím spřežením pro dva
No a jelikož příteli Ježíšek nadělil vstupenky na Lord of the Dance, tak u nás byly vánoce ve znamení zážitků
parley
napsal(a):
Kolečko s elektrickým pohonem. Super věc. Jede samo plně naložené hnojem i v blátě Moje páteř si ohromně lebedí.
http://noutonice.webnode.com/news/ motucko-motorove-stavebni-kolecko- slibuje-konec-driny- na-stavbe-i-chalupe/
(3 mezery)
makki
napsal(a):
Kolečko s elektrickým pohonem. Super věc. Jede samo plně naložené hnojem i v blátě Moje páteř si ohromně lebedí.
http://noutonice.webnode.com/news/ motucko-motorove-stavebni-kolecko- slibuje-konec-driny- na-stavbe-i-chalupe/
(3 mezery)
Jj, našla jsem si výrobce, ale nikde není cena ?? Prozradíte ?? A nějak si nejsem jistá jak to funguje- naložíte / to je jasný/ pak ????? zvednete ??? a jedete...
děkuji.
kozoroh
napsal(a):
Jj, našla jsem si výrobce, ale nikde není cena ?? Prozradíte ?? A nějak si nejsem jistá jak to funguje- naložíte / to je jasný/ pak ????? zvednete ??? a jedete...
děkuji.
Cenu sem našla lidových 9990:-) takže dál budu tahat ty obyčejný kolečka pro smrtelníky:-) ale jinak nápad skvělý, škoda že nejsou větší.
marketka
napsal(a):
Víte co, cena lidová není za ta kolečka, ale kdo vám vymění strhaná záda? Pokud bych těch koní měla moc, šla bych do toho.
http://archiv.nova.cz/ multimedia/rady-ptaka-loskutaka -13-9-2009-motorove-kolecko .html?s=0
3 mezery
parley
napsal(a):
Tak já jsem si dala pod stromeček hříbě a od Ježíška perka Cassini Sangria, jezdeckou bundu, bundu do města, hodinky, kosmetiku a plastová okna do celýho bytu.Letos byly Vánoce hodně štědré
parley
napsal(a):
Cenu sem našla lidových 9990:-) takže dál budu tahat ty obyčejný kolečka pro smrtelníky:-) ale jinak nápad skvělý, škoda že nejsou větší.
Zdravím, Vám se zdají kolečka co uvezou 150kg málo ?? Výrobce je Isolit-Bravo, Jablonné nad Orlicí. Správně se to jmenuje ,,motúčko,,.
I když koně doma nemám, zvažuji je právě na práci kolem rod. domu. Nemusím se nikoho doprošovat, holt ta nakládla a vykládka by bylo časově delší, ale odvoz už obstará tento zázrak. Jinak se dělají 2 velikosti korby. A cena ?? Zdá se mi velice adekvátní, vždyt za kolik koupíte kvalitní sekačku / sekání na anglicko/.. sedlo..
Jo a vydrží pracovat 8 na jedno nabití, vy taky ??? Já ne. A jak už psalo, zdraví máme jen jedno. A prosím majitelku tohoto zázraku o nějaké bližší info a i foto
Děkuji.
kozoroh
napsal(a):
Zdravím, Vám se zdají kolečka co uvezou 150kg málo ?? Výrobce je Isolit-Bravo, Jablonné nad Orlicí. Správně se to jmenuje ,,motúčko,,.
I když koně doma nemám, zvažuji je právě na práci kolem rod. domu. Nemusím se nikoho doprošovat, holt ta nakládla a vykládka by bylo časově delší, ale odvoz už obstará tento zázrak. Jinak se dělají 2 velikosti korby. A cena ?? Zdá se mi velice adekvátní, vždyt za kolik koupíte kvalitní sekačku / sekání na anglicko/.. sedlo..
Jo a vydrží pracovat 8 na jedno nabití, vy taky ??? Já ne. A jak už psalo, zdraví máme jen jedno. A prosím majitelku tohoto zázraku o nějaké bližší info a i foto
Děkuji.
To je pravda! Cena je vyšší. Ale jen se podívejte do stavebnin, kolik stojí normální stavební kolečko na ruční postrkování, nebo kolik chtějí za zahradní kolečko, nehledě třeba na speciální velkoobsahové stájové kolečko. Jo když se to používá každý den v těžkém terénu a u několika koní, tak je to k nezaplacení.
misamarincova
napsal(a):
Tak já jsem si dala pod stromeček hříbě a od Ježíška perka Cassini Sangria, jezdeckou bundu, bundu do města, hodinky, kosmetiku a plastová okna do celýho bytu.Letos byly Vánoce hodně štědré
Ja taky dostala nový perka.. a jsou nejvic paradni..:)