Tak co bylo pod stromečkem?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.12.2009 17:56
parley

XXX.XXX.167.53

24.12.2009 19:03
thesis

XXX.XXX.151.2

parley napsal(a):

Plno dárečků pro děti. Já jsem si pořídila dárky předčasně a to Nikona D40 a nové sedlo a manžel nové HTC.

24.12.2009 19:09
remonek

XXX.XXX.82.124

thesis napsal(a):
Plno dárečků pro děti. Já jsem si pořídila dárky předčasně a to Nikona D40 a nové sedlo a manžel nové HTC.

Klasicky nějaký to oblečení,voňavky a samo,že ponožky a pižamo . Ale největší radost mám z nový helmy.

24.12.2009 19:20
baruu

XXX.XXX.48.154

remonek napsal(a):
Klasicky nějaký to oblečení,voňavky a samo,že ponožky a pižamo . Ale největší radost mám z nový helmy.

Tudle helmu mám taky a je suuper!:) ale největší rádost mám z dárečku viz.foto:D:D letos byl Ježíšek nějak štědrý!!!

24.12.2009 19:56
zazika

XXX.XXX.174.165

baruu napsal(a):
Tudle helmu mám taky a je suuper!:) ale největší rádost mám z dárečku viz.foto:D:D letos byl Ježíšek nějak štědrý!!!

Mega hromada hadrů , kniha, dečka pod sedlo, a hodinky . Krásný Vánoce .

24.12.2009 21:02
petas

XXX.XXX.156.34

zazika napsal(a):
Mega hromada hadrů , kniha, dečka pod sedlo, a hodinky . Krásný Vánoce .

Kotel kosmetiky,nový fén a nejaké dorbnosti,lampa a notebookno a peníze na dokoupení nezbytností pro koně

24.12.2009 21:32
marketka

XXX.XXX.179.23

petas napsal(a):
Kotel kosmetiky,nový fén a nejaké dorbnosti,lampa a notebookno a peníze na dokoupení nezbytností pro koně

Jejda, koně jsi dostala? O tom se mi mohlo vždy jen zdát. Pod stromkem jsem našla jezd. bundu, kosmetiku, orchideu a malého koníka starého 100 let.

24.12.2009 22:21
baruu

XXX.XXX.48.154

marketka napsal(a):
Jejda, koně jsi dostala? O tom se mi mohlo vždy jen zdát. Pod stromkem jsem našla jezd. bundu, kosmetiku, orchideu a malého koníka starého 100 let.

JJ dostala, taže mám tak trochu na 100 let vybrááno,ale štastná jako blecha:)

25.12.2009 08:13
marketka

XXX.XXX.179.23

baruu napsal(a):
JJ dostala, taže mám tak trochu na 100 let vybrááno,ale štastná jako blecha:)

Už jsi o něm věděla, nebo ho tajně zaplatili a ,,dali,, ti ho pod stromeček?

25.12.2009 17:37
baruu

XXX.XXX.48.154

marketka napsal(a):
Už jsi o něm věděla, nebo ho tajně zaplatili a ,,dali,, ti ho pod stromeček?

No jako líbil se mi na inzerci jela jsem si ho vyzkoušet, ale mamča pak řekla že né , že je to moc finančně náročnéé a pak jsme si pro něho 23.12 jeli no:D

25.12.2009 17:46
efendi

XXX.XXX.155.43

baruu napsal(a):
No jako líbil se mi na inzerci jela jsem si ho vyzkoušet, ale mamča pak řekla že né , že je to moc finančně náročnéé a pak jsme si pro něho 23.12 jeli no:D

Tak to ti docela závidím ... takový krásný překvápko :) ...

30.12.2009 18:09
jennifer

XXX.XXX.21.179

efendi napsal(a):
Tak to ti docela závidím ... takový krásný překvápko :) ...

Tak já se také pochlubím Pod stromečkem jsem - mimo jiné (župan, drogerie apod.) - našla Speciální zootechniku - Chov koní (docela dlouho jsem po ní toužila, ale radši ani nechci vědět, kolik za ní Ježíšek dal) a také dárkový poukaz na víkend se psím spřežením pro dva No a jelikož příteli Ježíšek nadělil vstupenky na Lord of the Dance, tak u nás byly vánoce ve znamení zážitků

30.12.2009 20:12
makki

XXX.XXX.74.32

parley napsal(a):

Kolečko s elektrickým pohonem. Super věc. Jede samo plně naložené hnojem i v blátě Moje páteř si ohromně lebedí.
http://noutonice.webnode.com/news/ motucko-motorove-stavebni-kolecko- slibuje-konec-driny- na-stavbe-i-chalupe/
(3 mezery)

30.12.2009 21:44
kozoroh

XXX.XXX.106.20

makki napsal(a):
Kolečko s elektrickým pohonem. Super věc. Jede samo plně naložené hnojem i v blátě Moje páteř si ohromně lebedí.
http://noutonice.webnode.com/news/ motucko-motorove-stavebni-kolecko- slibuje-konec-driny- na-stavbe-i-chalupe/
(3 mezery)

Jj, našla jsem si výrobce, ale nikde není cena ?? Prozradíte ?? A nějak si nejsem jistá jak to funguje- naložíte / to je jasný/ pak ????? zvednete ??? a jedete...
děkuji.

30.12.2009 21:51
parley

XXX.XXX.167.53

kozoroh napsal(a):
Jj, našla jsem si výrobce, ale nikde není cena ?? Prozradíte ?? A nějak si nejsem jistá jak to funguje- naložíte / to je jasný/ pak ????? zvednete ??? a jedete...
děkuji.

Cenu sem našla lidových 9990:-) takže dál budu tahat ty obyčejný kolečka pro smrtelníky:-) ale jinak nápad skvělý, škoda že nejsou větší.

31.12.2009 10:20
marketka

XXX.XXX.179.23

parley napsal(a):
Cenu sem našla lidových 9990:-) takže dál budu tahat ty obyčejný kolečka pro smrtelníky:-) ale jinak nápad skvělý, škoda že nejsou větší.

Víte co, cena lidová není za ta kolečka, ale kdo vám vymění strhaná záda? Pokud bych těch koní měla moc, šla bych do toho.

31.12.2009 10:27
zviratkova

XXX.XXX.42.14

marketka napsal(a):
Víte co, cena lidová není za ta kolečka, ale kdo vám vymění strhaná záda? Pokud bych těch koní měla moc, šla bych do toho.

http://archiv.nova.cz/ multimedia/rady-ptaka-loskutaka -13-9-2009-motorove-kolecko .html?s=0

3 mezery

31.12.2009 10:36
misamarincova

XXX.XXX.210.251

parley napsal(a):

Tak já jsem si dala pod stromeček hříbě a od Ježíška perka Cassini Sangria, jezdeckou bundu, bundu do města, hodinky, kosmetiku a plastová okna do celýho bytu.Letos byly Vánoce hodně štědré

31.12.2009 10:57
kozoroh

XXX.XXX.106.20

parley napsal(a):

Zdravím, Vám se zdají kolečka co uvezou 150kg málo ?? Výrobce je Isolit-Bravo, Jablonné nad Orlicí. Správně se to jmenuje ,,motúčko,,.
I když koně doma nemám, zvažuji je právě na práci kolem rod. domu. Nemusím se nikoho doprošovat, holt ta nakládla a vykládka by bylo časově delší, ale odvoz už obstará tento zázrak. Jinak se dělají 2 velikosti korby. A cena ?? Zdá se mi velice adekvátní, vždyt za kolik koupíte kvalitní sekačku / sekání na anglicko/.. sedlo..
Jo a vydrží pracovat 8 na jedno nabití, vy taky ??? Já ne. A jak už psalo, zdraví máme jen jedno. A prosím majitelku tohoto zázraku o nějaké bližší info a i foto
Děkuji.

31.12.2009 11:08
makki

XXX.XXX.74.32

kozoroh napsal(a):
Zdravím, Vám se zdají kolečka co uvezou 150kg málo ?? Výrobce je Isolit-Bravo, Jablonné nad Orlicí. Správně se to jmenuje ,,motúčko,,.
I když koně doma nemám, zvažuji je právě na práci kolem rod. domu. Nemusím se nikoho doprošovat, holt ta nakládla a vykládka by bylo časově delší, ale odvoz už obstará tento zázrak. Jinak se dělají 2 velikosti korby. A cena ?? Zdá se mi velice adekvátní, vždyt za kolik koupíte kvalitní sekačku / sekání na anglicko/.. sedlo..
Jo a vydrží pracovat 8 na jedno nabití, vy taky ??? Já ne. A jak už psalo, zdraví máme jen jedno. A prosím majitelku tohoto zázraku o nějaké bližší info a i foto
Děkuji.

To je pravda! Cena je vyšší. Ale jen se podívejte do stavebnin, kolik stojí normální stavební kolečko na ruční postrkování, nebo kolik chtějí za zahradní kolečko, nehledě třeba na speciální velkoobsahové stájové kolečko. Jo když se to používá každý den v těžkém terénu a u několika koní, tak je to k nezaplacení.

31.12.2009 21:15
kybosek

XXX.XXX.74.54

misamarincova napsal(a):
Tak já jsem si dala pod stromeček hříbě a od Ježíška perka Cassini Sangria, jezdeckou bundu, bundu do města, hodinky, kosmetiku a plastová okna do celýho bytu.Letos byly Vánoce hodně štědré

Ja taky dostala nový perka.. a jsou nejvic paradni..:)

Přidejte reakci

Přidat smajlík