tauria
napsal(a):
Kdo má nějaké udidla na prodej? :-) Já sháním Thiedelman 12, 5 .. kdyby někdo měl..? :-)
oliva dutá, lehká, vel 13, cena 300Kč
sajma
napsal(a):
oliva dutá, lehká, vel 13, cena 300Kč
a tady cena taky 300Kč. mail- sajmig@seznam.cz
sajma
napsal(a):
a tady cena taky 300Kč. mail- sajmig@seznam.cz
pelhelm Stüben, 12,5 cm, silnější udítko, možno dodat i kožené spojky...cena 400,-
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
jenysimons
napsal(a):
pelhelm Stüben, 12,5 cm, silnější udítko, možno dodat i kožené spojky...cena 400,-
Prodám roubíkové udidlo 12,5. cena 400,-Kč
tauria
napsal(a):
Kdo má nějaké udidla na prodej? :-) Já sháním Thiedelman 12, 5 .. kdyby někdo měl..? :-)
Sněhulák 13,5cm, dolů má dva kroužky, používaný krátce, ale už mi pěkně dlouho leží ve skříni, 300,-Kč
jednou lomené stihlo 13,5cm, ostřejší, orezlé (koním chutná), 100,-Kč
Fotky kdyžtak dodám.
Případně vyměním za třmeny s doplatkem nebo se prostě nějak dohodnem
cheyenne
napsal(a):
Sněhulák 13,5cm, dolů má dva kroužky, používaný krátce, ale už mi pěkně dlouho leží ve skříni, 300,-Kč
jednou lomené stihlo 13,5cm, ostřejší, orezlé (koním chutná), 100,-Kč
Fotky kdyžtak dodám.
Případně vyměním za třmeny s doplatkem nebo se prostě nějak dohodnem
prodám větší množství udidel na pony,vozové,mini a další.od 80 kč
tauria
napsal(a):
Také sháním
VELIKOST 12,5cm
TYP: buď klasické stihlo, 2x lomené stihlo, nebo olivu nebo Déčko, můžou být 2x lomená, ale jemná
Nabídněte za solidní cenu - aby se to trošku hodilo, jinak si skočím do obchodu pro nové
tauria
napsal(a):
prodám jemné, jednou lomené stihlo, vel. 13,5, stihlo je umělohmotné, kroužky a spoj je z mosazi. Cena 250 Kč,rychlé jednání 200 Kč, foto dodám..kontakt i info a foto také na mailu..
janulina.s@seznam.cz