jaruska
napsal(a):
Tady se Ab vykákla v jedný vsi,
tak jsem slezla,uklidila jsem to a zároveň jsem stačila holky i fotnout.
jaruska
napsal(a):
Tady se Ab vykákla v jedný vsi,
tak jsem slezla,uklidila jsem to a zároveň jsem stačila holky i fotnout.
jaruska
napsal(a):
Aboška už doma.
Pavlí,až tu budeš,jukni,není to Dallas?
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/ 4895998/Valach-CT-s-PP.php
jaruska
napsal(a):
vy tam ještě máte led? tady už nebyl, ale na dnešek zas umrzlo. ale je to suchý
jsme byli zas dneska na hromadný vyjížďce
bospor
napsal(a):
vy tam ještě máte led? tady už nebyl, ale na dnešek zas umrzlo. ale je to suchý
jsme byli zas dneska na hromadný vyjížďce
ale jen na krokovce. jarda seděl na koni podruhý v životě měla jsem ho na gastonovi na vodítku
bospor
napsal(a):
ale jen na krokovce. jarda seděl na koni podruhý v životě měla jsem ho na gastonovi na vodítku
bospor
napsal(a):
jirka jel za námi s kočárkem a s foťákem
Ahojky, jéé, my taky takhle jezdili. A dneska jsem našla fotky, kde stojí 2-letá Katka u Brouka a drží ho za otěže. To to uteklo, už je jí 7 let.
Dneska jsem si vyjela na Broukovi, ale jen kousek, protože ten mráz ho trochu dusil, kašlal a kašlal. Tak jsme to vzali nejbližší cestou domů. I když vet říkal, at hleny vykašlává, ale přeci jen mu ta procházka stačila. Jak moc se mi chtělo klusat a klusat, ale nešlo to s ním. Psala mi kámoška, prodává dva pejsky madˇarského ohaře. Jsou po velmi kvalitních rodičích, lokalita- Brno. Pokud byste někdo věděl o zájemci, předám kontakt. JInak jsem se ještě dala na staré věcičky, líbí se mi staré kočárky pro panenky. Kdybyste někdo měl něco na půdě, nějak se dohodneme. Zítra jdu do práce, to se mi tak chce, brrr.
sabina
napsal(a):
Jarůůůš jak prosím uklízíš koňské hovno??? Do pytlíčku? Já to obvykle prostě nechám...nechce se mi slízat.Ale je fakt, že sme to v dědině nikdy neudělali.
Tak to já mám štěstí, že mám spíše problém, aby se Usule vůůbec vykadila aspoň někde..většinou nekadí. Vydrží to i dvě hodiny někde. Odnese to domů.
Taky by mě zajímalo, jak uklízí bobany
lucky
napsal(a):
Tak to já mám štěstí, že mám spíše problém, aby se Usule vůůbec vykadila aspoň někde..většinou nekadí. Vydrží to i dvě hodiny někde. Odnese to domů.
Taky by mě zajímalo, jak uklízí bobany
AHóój všééém, náhodou jsem se dostala na internet a tak jsem to tu celé pročítala a nejprve všem ještě jednou přeju moooc krásnééé svátky a potom mě zaujala JAruščina otázka, nejspíš na mě, zda to není Dallas...? Možná už jsem moc unavená, ale nevím, odkud bych nějakého Dallase měla znát? Je to sice moc pěkný bílý koník na tom odkazu, ale nepamatuju si, že bych se s ním někdy někde potkala...
Až se za to stydím, protože tuším, že jakmile mi Jaruško napíšeš, tak se hned dozvím, odkud toho koníka mám znát, ale teď fakt nevím...
Akorát jsem přišla před půl hodinkou domů z hospody, sice máme mít otevřeno jen do desíti, ale ti lidi si choděj i po desátý na pivo a Standa jim neodolá a naleje... a pak další a další a já se tam nestačím otáčet ani mezi svátkama...No, třeba to k něčemu je...
Jinak ta moje fenka RR už se mi začíná točit na zemi, sice jí ještě neteče mlíko a pořád krásně papká, ale za pár dní (podle termínu 5 dní) tu budu mít osm až deset dárečků... tak snad to dopadne dobře...
Možná se sem ještě přes svátky dostanu, abych si přečetla, odkudže znám Dallase...
Tak ahojky holky a přeju vám moc krásných vyjížděk na koních...
vendulka2066
napsal(a):
AHóój všééém, náhodou jsem se dostala na internet a tak jsem to tu celé pročítala a nejprve všem ještě jednou přeju moooc krásnééé svátky a potom mě zaujala JAruščina otázka, nejspíš na mě, zda to není Dallas...? Možná už jsem moc unavená, ale nevím, odkud bych nějakého Dallase měla znát? Je to sice moc pěkný bílý koník na tom odkazu, ale nepamatuju si, že bych se s ním někdy někde potkala...
Až se za to stydím, protože tuším, že jakmile mi Jaruško napíšeš, tak se hned dozvím, odkud toho koníka mám znát, ale teď fakt nevím...
Akorát jsem přišla před půl hodinkou domů z hospody, sice máme mít otevřeno jen do desíti, ale ti lidi si choděj i po desátý na pivo a Standa jim neodolá a naleje... a pak další a další a já se tam nestačím otáčet ani mezi svátkama...No, třeba to k něčemu je...
Jinak ta moje fenka RR už se mi začíná točit na zemi, sice jí ještě neteče mlíko a pořád krásně papká, ale za pár dní (podle termínu 5 dní) tu budu mít osm až deset dárečků... tak snad to dopadne dobře...
Možná se sem ještě přes svátky dostanu, abych si přečetla, odkudže znám Dallase...
Tak ahojky holky a přeju vám moc krásných vyjížděk na koních...
Ahoj,super vyjížďka,Ivčí,tomu říkám bezvadná tlupa,to to hned člověka jinak baví,viď,když jede hromada lidu
,a Jarda je borec.
Sab,hovínka uklízím tak,že vozím takovou dětskou umělou lopatičku v brašničce,mám jí obalenou v igelitech,aby mi neušpinila brašničky,a pár igelitů vozím sebou pro případ,že procházíme někde,kde ten koblih opravdu nejde hodit nikam na trávu,takže ho naložím do tý igelitky a nesu ho tak dlouho,než objevím nějáký koš.Jinak když to jde,tak tou lopatkou toho bobana normálně odhodím z tý asfaltový cesty dál na trávu.Včera mě Moruš potěšila,
ona už to prostě zná,tak stojí,nikam nejde,no ale Olda s Jaruškou už se rozcházeli s koníkama a já furt ještě nebyla v sedle,tak Moruše sice koukala,že koníci pomalu odcházejí,ale stála a ohlížela se po mě,
kdy už konečmě nalezu,a těma očima říkala:dělééééj,báááábo,to je doba.
Pavlí,Dallase proberem radši na mejlu.
Heléé,koho jsme včera viděli,náádherná chlupatá potvůrka tam s Jarčou dováděla,to byla kráása.
jaruska
napsal(a):
Je úžasně krásná
a strááášně chlupatá.
Pustili jsme k ní Nikolase,ten teda po ní kopnul,pacholek jeden,
ale je náádhernej,krásně se spravil od tý doby,co přijel od toho svého chovatele,je opravdu kráásně prdelatej.
jaruska
napsal(a):
Pustili jsme k ní Nikolase,ten teda po ní kopnul,pacholek jeden,
ale je náádhernej,krásně se spravil od tý doby,co přijel od toho svého chovatele,je opravdu kráásně prdelatej.
Koníci mají megabalík sena cpou se imrvére.
jaruska
napsal(a):
Koníci mají megabalík sena cpou se imrvére.
Pak už si koníci nic nedělali,spíš dělali,že tam nejsou.
jaruska
napsal(a):
Pak už si koníci nic nedělali,spíš dělali,že tam nejsou.
Báli jsme se ještě je pustit všechny dohromady,byl fakt blbej terén.
jaruska
napsal(a):
Báli jsme se ještě je pustit všechny dohromady,byl fakt blbej terén.
Za Kačenkou jsme dorazili,když byla už skoro tma,ale je pěkná,má se skvěle,zrovna byl čas krmení.
jaruska
napsal(a):
Za Kačenkou jsme dorazili,když byla už skoro tma,ale je pěkná,má se skvěle,zrovna byl čas krmení.
Jo a taky jsem takhle Jarču vozila na Feldonovi,jako dvouletá poprvé v životě se mnou cválala na něm,když jsme jeli k rybníku,sice nejdřív bekala,že nechce cválat
,ale pak se jí to líbilo.
Mám tu fotku někde,tak jí najdu,musím to přefotit.Ale to je fotka jen ve výběhu,v tom terénu k rybníku jsme jeli sami.
Ale až pak,teď jedeme do města,představte si,že mi o svátcích začal blbnout mobil,pitomec nezvoní,jen svítí,
tak se jdu mrknout po jiným.
jaruska
napsal(a):
Jo a taky jsem takhle Jarču vozila na Feldonovi,jako dvouletá poprvé v životě se mnou cválala na něm,když jsme jeli k rybníku,sice nejdřív bekala,že nechce cválat
,ale pak se jí to líbilo.
Mám tu fotku někde,tak jí najdu,musím to přefotit.Ale to je fotka jen ve výběhu,v tom terénu k rybníku jsme jeli sami.
Ale až pak,teď jedeme do města,představte si,že mi o svátcích začal blbnout mobil,pitomec nezvoní,jen svítí,
tak se jdu mrknout po jiným.
Ahojky, zdravím z práce. Mně se chce domů. Ale mám smůlu, musím tu vydržet do 17 hodin a zítra taky-bleble. Jinak mě pro změnu vyhořela kulma a ruční šlehač.Dostali jsme pár korunek, takže je hned otočím.
marketka
napsal(a):
Ahojky, zdravím z práce. Mně se chce domů. Ale mám smůlu, musím tu vydržet do 17 hodin a zítra taky-bleble. Jinak mě pro změnu vyhořela kulma a ruční šlehač.Dostali jsme pár korunek, takže je hned otočím.
Markét nic si z toho nedělej, mě zase 2 dny před štědrým dnem odešel mrazák. Tak se čuba měla.
Jo a pak že klidné Vánoce.
bospor
napsal(a):
jaruško to jste si uděli okružní jízdu po známých nebo kontrolu??
já jsem pořád marod s dovolenou nějak se mi nechce do práce
taky jak chvilku dělám tak se roztřesu a je mi blbě takže žádnej spěch
Zpětně přeju všem pohodový svátky a radši předem šťastný Nový rok, protože zas nevím, kdy se dostanu k pc. My máme doma veselo, milej Míša nám krapet přerostl přes hlavu Nechala jsem ho na několika procházkách blbnout a k vyhazování přidal i vzpínání. Měla jsem pak problém ho uklidnit, abychom mohli v klidu odejít z pole. V pátek jsem ho s obavou vzala pod sedlo, ale až na ten začátek, kdy jsem na něj musela párkrát houknout byl hodnej a poslušnej. Jenže v sobotu měl v ohradě bojovnou náladu a štípal. Tak dostal jednu výchovnou a hned se proti mě vzepjal, což jsem nečekala a nestačila vůbec nijak zareagovat. Nenapadlo mě nic jinýho, než že jsem mu po chvilce dala povel k couvání, takže se postavil znova. Průser je, že mě to vyděsilo a on to hned poznal, takže teď je "na koni". Včera navíc kousnul Michala, kterýho vždy respektoval
Takže teď jdu zas získávat zpátky svůj respekt a doufat, že si to brzy vyjasníme. Chápu, že mu chybí kamarádi se kterýma by se vydovádil, ale soused o puštění kobyl nechce ani slyšet....
andmac
napsal(a):
Zpětně přeju všem pohodový svátky a radši předem šťastný Nový rok, protože zas nevím, kdy se dostanu k pc. My máme doma veselo, milej Míša nám krapet přerostl přes hlavu Nechala jsem ho na několika procházkách blbnout a k vyhazování přidal i vzpínání. Měla jsem pak problém ho uklidnit, abychom mohli v klidu odejít z pole. V pátek jsem ho s obavou vzala pod sedlo, ale až na ten začátek, kdy jsem na něj musela párkrát houknout byl hodnej a poslušnej. Jenže v sobotu měl v ohradě bojovnou náladu a štípal. Tak dostal jednu výchovnou a hned se proti mě vzepjal, což jsem nečekala a nestačila vůbec nijak zareagovat. Nenapadlo mě nic jinýho, než že jsem mu po chvilce dala povel k couvání, takže se postavil znova. Průser je, že mě to vyděsilo a on to hned poznal, takže teď je "na koni". Včera navíc kousnul Michala, kterýho vždy respektoval
Takže teď jdu zas získávat zpátky svůj respekt a doufat, že si to brzy vyjasníme. Chápu, že mu chybí kamarádi se kterýma by se vydovádil, ale soused o puštění kobyl nechce ani slyšet....
no pěkný!!! ale tak, když to víš, tak si s ním poradíš přeju hodně štěstí a rychlej úspěch
andmac
napsal(a):
Sice vím, a jen doufám, že si s ním i poradím, při nejhorším budu volat SOS...
Hihi,Ivčí,jenom návštěvu holčiček,chtěla jsem jim popřát hodně zdravíčka do novýho roku a vidět je,že jsou obě v pohodě,Kačenka sice teda se svým jezdcem docela schopně zametá,
Lenča navíc synátora nechává jezdit bez helmy,
na jednu stranu jí chápu,že je ráda,že kluk jezdí s ní,on se na velkýho koně bál,ale to fakt nevím,co by s velkým koněm dělal,když Kačenka okamžitě zjistila,že on se sice udrží,ale na ovládání Kačenky nemá....
Jo já jsem si taky koupila novej mixér,jednou jedinkát jsem s ním namixovala maso štěňatům a pak už mi neumixoval ani sníh,to by se fakt jeden picnul,tak jsem ho dala na reklamaci.
jaruska
napsal(a):
Hihi,Ivčí,jenom návštěvu holčiček,chtěla jsem jim popřát hodně zdravíčka do novýho roku a vidět je,že jsou obě v pohodě,Kačenka sice teda se svým jezdcem docela schopně zametá,
Lenča navíc synátora nechává jezdit bez helmy,
na jednu stranu jí chápu,že je ráda,že kluk jezdí s ní,on se na velkýho koně bál,ale to fakt nevím,co by s velkým koněm dělal,když Kačenka okamžitě zjistila,že on se sice udrží,ale na ovládání Kačenky nemá....
Jo já jsem si taky koupila novej mixér,jednou jedinkát jsem s ním namixovala maso štěňatům a pak už mi neumixoval ani sníh,to by se fakt jeden picnul,tak jsem ho dala na reklamaci.
Ivčí,to je mi líto,že Ti je pořád tak blbě
,moc přeju,ať to brzo přejde.
Jéé,no to je hrozný to vzpínání,to naše hemelky žádná nedělá,tak ani nevím,jak se proti tomu bránit,ale to štípání bych teda taky hned vrátila,okamžitě a střelhbitě,jenže někdo zůstane překvapenej,to je fakt a než se posbírá,tak za nějáký 4 vteřiny už koně trestat nemá cenu,neví,za co to bylo.
jaruska
napsal(a):
Jéé,no to je hrozný to vzpínání,to naše hemelky žádná nedělá,tak ani nevím,jak se proti tomu bránit,ale to štípání bych teda taky hned vrátila,okamžitě a střelhbitě,jenže někdo zůstane překvapenej,to je fakt a než se posbírá,tak za nějáký 4 vteřiny už koně trestat nemá cenu,neví,za co to bylo.
Štípání jsem taky hned vracela, ale tím vzpínámím mě prostě překvapil, holt chlapec přitvrdil. Zatím jsem mu nechala ohlávku, abych ho případně měla za co chytit, ale přece jen asi nebudu mít takovou sílu abych ho na zemi udržela. Takže uvítám případné tipy!
jaruska
napsal(a):
Ale určitě to Míša nedělá,že by ti chtěl ublížit,dělá to jen z toho důvodu,že si chce hrát,a on je kůń,oni si tak prostě hrajou,opravdu by potřeboval kámoša na hraní
,pak by to určitě ustalo.
jaruska
napsal(a):
Ale určitě to Míša nedělá,že by ti chtěl ublížit,dělá to jen z toho důvodu,že si chce hrát,a on je kůń,oni si tak prostě hrajou,opravdu by potřeboval kámoša na hraní
nesnaž se ho udržet na zemi!! neudržíš ho a je to nebezpečný!!! já mám od toho polámaný obratle
jaruska
napsal(a):
Já si taky říkám, že co by z toho měl, kdyby mě zadupal do země Je mi jasný, že tohle koňský haštěření mu prostě chybí a možná, že právě že má ty kobyly na blízku, ale nemůže úplně k nim, tak je to možná ještě horší. Už začínám uvažovat, že bych mu pořídila aspoň malýho shetlanda, aby měl s kým lítat, jen jsem to ještě neřekla Michalovi. Navíc nevím jestli není úplná blbost mít doma malého poncla, který bude "sloužit" jen jako sekačka a společník. Musím to pořádně promyslet
andmac
napsal(a):
Já si taky říkám, že co by z toho měl, kdyby mě zadupal do země Je mi jasný, že tohle koňský haštěření mu prostě chybí a možná, že právě že má ty kobyly na blízku, ale nemůže úplně k nim, tak je to možná ještě horší. Už začínám uvažovat, že bych mu pořídila aspoň malýho shetlanda, aby měl s kým lítat, jen jsem to ještě neřekla Michalovi. Navíc nevím jestli není úplná blbost mít doma malého poncla, který bude "sloužit" jen jako sekačka a společník. Musím to pořádně promyslet
Škoda,že nejsi blíž,půjčila bych Míšovi Legiška,ten by se s ním vyřádil dosytosti.
jaruska
napsal(a):
Škoda,že nejsi blíž,půjčila bych Míšovi Legiška,ten by se s ním vyřádil dosytosti.
jaruska
napsal(a):
Legišek taky umí se hezky nosit,když kluše.
Už mu chybí do maminky jen asi centimetr.
jaruska
napsal(a):
Pierot se taky rozběhl..
Aboška sleduje člověka se psem na cestě.
jaruska
napsal(a):
zahrajte si PFko
http://www.ogilvy.cz/pf/
jaruska
napsal(a):
Teda Legišek pěkně řádí!..chudák mamina!
My dneska byli v Brně na vyšetření srdíčka s pejsky..Doplera....
No a supeer!! Kluci mají oba srdíčko jak zvon, všechno úplně super, takže jsme strašně mocinky rádi, že jsou oba po všech stránkách úplně zdraví
bospor
napsal(a):
tak gratuluju
Děkuji. Jsme všichni strašně moc rádi, že jsou hlavně zdraví. Juchů..po všech stránkách
Fujík, tady je dneska zzima jak v Rusku. Mám úplně zrzlý zadek, musela jsem jít do seníku nachystat seno na další dny a Use shodit do stáje a tam byla kossssa....br...
Zato psi mají elánu na rozdávání, přetahují se o kožíšek, pořád provokují, abych si s nimi hrála, tak jsem je musela muchlat, honit a dělat na ně budliky budliky...jsou strašně hraví a plní energie.
lucky
napsal(a):
Děkuji. Jsme všichni strašně moc rádi, že jsou hlavně zdraví. Juchů..po všech stránkách
Fujík, tady je dneska zzima jak v Rusku. Mám úplně zrzlý zadek, musela jsem jít do seníku nachystat seno na další dny a Use shodit do stáje a tam byla kossssa....br...
Zato psi mají elánu na rozdávání, přetahují se o kožíšek, pořád provokují, abych si s nimi hrála, tak jsem je musela muchlat, honit a dělat na ně budliky budliky...jsou strašně hraví a plní energie.
Ahooj,taky moc gratuluju k tak skvělýmu EKG!!!!
Pesani vypadají výborně na tom sněhu,fakt moc hezký.
Tady je taky kosa,ale krásně šajní sluníčko.
jaruska
napsal(a):
Ahooj,taky moc gratuluju k tak skvělýmu EKG!!!!
Pesani vypadají výborně na tom sněhu,fakt moc hezký.
Tady je taky kosa,ale krásně šajní sluníčko.
Tady je ta fotka,jak jezdí malá Jarča se mnou na Feldíkovi.
V terénu mívala přilbu,ale jak pak rostla,tak už se s ní ven jet nedalo,páč jsem přes tu malou hlavičku a přilbu neviděla před sebe.
jaruska
napsal(a):
Tady je ta fotka,jak jezdí malá Jarča se mnou na Feldíkovi.
V terénu mívala přilbu,ale jak pak rostla,tak už se s ní ven jet nedalo,páč jsem přes tu malou hlavičku a přilbu neviděla před sebe.
Pěkné foto. No jo, dneska už je z ní malá slečna
.
To nebylo EKG...to je nedostačující. Tohle byl takový ultrazvuk Doplerovým přístrojem kde to zobrazí i barevně průtok krve, odhalí jakéholiv turbulence, snímá se šířka aorty, celé to srdce se projde..komory, síně, chlopně...odhalí se jakákoliv vada jako zesílené stěny srdce, zůžené tepny, dá se změřit i průtok krve srdcem. Je to vlastně nejkomplexnější vyšetření srdíčka, které se u psů dělá a oba ho mají naprosto zdravé..takže pumpa je v pořádku
Jinak byla jsem s Usou u Betty, holky se teď pasou..teda to bylo něco. Usa byla jak ynamit, dojely jsme v pohodě, zaklusaly, bylo namrzlo. Ale po pastvině byla jak torpédo, Bettyna ač jindy lítá, tak tentokrát nedávala nic, Usa byla jak dostihák, ocas na hřbetě, nosila se jak dámička, plavala vzduchem...jsem koukala s otevřenou pusou...úžasné
. Potřebovala si vybít energii a hlavně mě těší, že ji má tolik
lucky
napsal(a):
Pěkné foto. No jo, dneska už je z ní malá slečna
.
To nebylo EKG...to je nedostačující. Tohle byl takový ultrazvuk Doplerovým přístrojem kde to zobrazí i barevně průtok krve, odhalí jakéholiv turbulence, snímá se šířka aorty, celé to srdce se projde..komory, síně, chlopně...odhalí se jakákoliv vada jako zesílené stěny srdce, zůžené tepny, dá se změřit i průtok krve srdcem. Je to vlastně nejkomplexnější vyšetření srdíčka, které se u psů dělá a oba ho mají naprosto zdravé..takže pumpa je v pořádku
Jinak byla jsem s Usou u Betty, holky se teď pasou..teda to bylo něco. Usa byla jak ynamit, dojely jsme v pohodě, zaklusaly, bylo namrzlo. Ale po pastvině byla jak torpédo, Bettyna ač jindy lítá, tak tentokrát nedávala nic, Usa byla jak dostihák, ocas na hřbetě, nosila se jak dámička, plavala vzduchem...jsem koukala s otevřenou pusou...úžasné
. Potřebovala si vybít energii a hlavně mě těší, že ji má tolik
Jééžííš,no tak to je super vyšetření,
to jo,to už je jistota,že srdíčko je v super stavu
,což je nejdůležitější.
Legišek zase řádil.
jaruska
napsal(a):
Možná bude v dospělosti vyšší než Ab....
Tu máááš,votravo jeden.
jaruska
napsal(a):
Tu máááš,votravo jeden.
Tohle taky Hanka nechápala,že koně nemusí být při sedlání uvázáni.
jaruska
napsal(a):
Tohle taky Hanka nechápala,že koně nemusí být při sedlání uvázáni.
jaruska
napsal(a):
Dokud svítilo sluníčko tak to bylo docela príma,ale jak zalezlo,tak brrrrr.....
jaruska
napsal(a):
Dokud svítilo sluníčko tak to bylo docela príma,ale jak zalezlo,tak brrrrr.....
Jely jsme do Královic.
jaruska
napsal(a):
Tady už v královicích,jsou tam už jiní majitelé tý hospody a potřebovala jsem s nima něco pořešit,tak jsem měla štěstí,byli tam,a já jsem si dala čaj,to bylo dobrý,ale zapomněla jsem si tam dojít na WC a pak jsem myslela,že než dojedu dom,že se počuráám...
jaruska
napsal(a):
Tady už v královicích,jsou tam už jiní majitelé tý hospody a potřebovala jsem s nima něco pořešit,tak jsem měla štěstí,byli tam,a já jsem si dala čaj,to bylo dobrý,ale zapomněla jsem si tam dojít na WC a pak jsem myslela,že než dojedu dom,že se počuráám...
Cestou dom bylo místy lepší jít po kraji pole...
jaruska
napsal(a):
Ivčí,tam,jak jedete na tý hromadný vyjížďce,tak tam jede taková podezřele mrňavá osůbka,kdopak to je,to není Terka,že neee???
ne to není to je danča
ona je takovej habán
bospor
napsal(a):
ne to není to je danča
ona je takovej habán
Tak i já budu mít konečně i svoje sedlo milí kochači,no spíš kochačky pilně na tom pracuju
saddlery
napsal(a):
Tak i já budu mít konečně i svoje sedlo milí kochači,no spíš kochačky pilně na tom pracuju
Ahojky!!! Dobré ráno!
Krásné sedlo!Bude i zdobené?
Jinak u nás taky pěkně mrzlo, byla jsem ještě včera s Jarkou a Betty se projet, cestou jsme potkali Kristu na Čipovi, ale byl dost nabouchaný a bmy už mířily domů, tak ho jela ještě provetrat. Usa s Betty byly hodné, domů jsem kus šla pěšky, jinak by mi upadly prsty u nohou, tak jsem to musela rozhýbat. No a na cestách šla Usinka už jak posraná
, nožičky ji jezdily do stran, byla to úplně sklinka
lucky
napsal(a):
Ahojky!!! Dobré ráno!
Jinak u nás taky pěkně mrzlo, byla jsem ještě včera s Jarkou a Betty se projet, cestou jsme potkali Kristu na Čipovi, ale byl dost nabouchaný a bmy už mířily domů, tak ho jela ještě provetrat. Usa s Betty byly hodné, domů jsem kus šla pěšky, jinak by mi upadly prsty u nohou, tak jsem to musela rozhýbat. No a na cestách šla Usinka už jak posraná
Ahoj,téééda,sedýlko náádherný,
ale máš ještě dost času,né?Kolik je kobylce a máš nějákou čerstvou fotičku,jak vypadá?
Jojo,včera to tady taky bylo zmrzlý,někde jsme si zaklusaly,ale jen do mírného kopečka,jinak tenhle terén je opravdu o život,dneska na to napadl sníh a už to zase taje...
lucky
napsal(a):
Ahojky!!! Dobré ráno!
spodní sukně jsou basketem, vnější řemeny na fendrech,plochý plát a vrchní sukně a zadní rozsocha jsou zdobené sheridan floral motivem a veškeré doplnky budou ve stejném stylu k tomu.
jaruska
napsal(a):
Ahoj,téééda,sedýlko náádherný,
ale máš ještě dost času,né?Kolik je kobylce a máš nějákou čerstvou fotičku,jak vypadá?
Jojo,včera to tady taky bylo zmrzlý,někde jsme si zaklusaly,ale jen do mírného kopečka,jinak tenhle terén je opravdu o život,dneska na to napadl sníh a už to zase taje...
jak vypadá Jenny ? má se dobře,chlupatá jak medvěd,trochu samorost,já vůbec nestíhám,a tak má bezstarostný mládí.
bospor
napsal(a):
krásný jsem zvědává jak bude vypadat na kobylce.
ta z něj asi moc nadšená nebude
jojo,je to teprv rozdělané,ještě dá vela roboty a bude k tomu celá výstroj v jednom stylu. Cenu radši za ten komplet nepočítám,jak to přeleze 80,tak už počítat je o nervy tak jenny si ještě počká a nejprv se bude chodit na procházky se sedlem atd a pak lehký jezdkyně,pač já pokud nezhubnu,tak si za ní tak udělám dvoukolku.
Ale něco proto dělám,vepřo knedlo zelo je tak dobrý- k sakru
saddlery
napsal(a):
jojo,je to teprv rozdělané,ještě dá vela roboty a bude k tomu celá výstroj v jednom stylu. Cenu radši za ten komplet nepočítám,jak to přeleze 80,tak už počítat je o nervy tak jenny si ještě počká a nejprv se bude chodit na procházky se sedlem atd a pak lehký jezdkyně,pač já pokud nezhubnu,tak si za ní tak udělám dvoukolku.
Ale něco proto dělám,vepřo knedlo zelo je tak dobrý- k sakru
To znááám,hihi
,ale naštěstí Moruš by mě unesla,i kdybych měla 80 kilo
,ale to já snad tak nepřiberu
,pořád to kontroluju podle chapsů,kdyby mi jen trošku ztloustly stehna,tak už by mi ty chapsy nebyly
,mám to tak akorát.letos ještě pořád mi jsou chapsy na zaplnutí volnější,takže jsem moc neztloustla,hurá,ono to pak shazovat,nic moc,teda.
jaruska
napsal(a):
To znááám,hihi
,ale naštěstí Moruš by mě unesla,i kdybych měla 80 kilo
,ale to já snad tak nepřiberu
,pořád to kontroluju podle chapsů,kdyby mi jen trošku ztloustly stehna,tak už by mi ty chapsy nebyly
,mám to tak akorát.letos ještě pořád mi jsou chapsy na zaplnutí volnější,takže jsem moc neztloustla,hurá,ono to pak shazovat,nic moc,teda.
tak asi budu chodut pěšky,ale přes vánoce jsem moc nepřibral,pořád zašitej v dílně a tak nebyl nějak čas na vánoční výkrm,ještě že tak.
jaruska
napsal(a):
No ale Ty bys měl dobrý,že bysis udělal nový chapsy,kdyby Ti náááhodou byly najednou malý.
Já kolikrát žasnu,jak se ty věci v tý skříni vždycky po svátcích tak něják podezřele smrsknou.
Tady malej Hamty Hamty v novám domově.
jaruska
napsal(a):
No ale Ty bys měl dobrý,že bysis udělal nový chapsy,kdyby Ti náááhodou byly najednou malý.
Já kolikrát žasnu,jak se ty věci v tý skříni vždycky po svátcích tak něják podezřele smrsknou.
Tady malej Hamty Hamty v novám domově.
Ahoj,tak co,už je to u Vás taky jak u Verdunu?
Já tenhle druh zábavy nikdy nepochopím,
jak může mít někdo radost z toho,že něco bouchá
,kor ještě když ty lidi vědi,jak tohle špatně snášejí veškerá zvířata.
naše hemelky jsou teda fakt naštěstí úplně v pohodě,Moruš stříleli za zadkem v zahradě sousedi a vůůbec nic nedělala,jen stála
,sice bylo vidět,že jí je to nepříjemný,ale stála a nezmatkovala.
Pamatuju si jeden rok,jak lítala po výběhu jak blázen,jsme mysleli,že si doláme kosti.
Legišek je taky hodnej,když hold vidí,že mamina nic,tak on byl taky v klidu.
Ale hrozně ser bojí Fous,ten nešel ani žrát,ten je tak někde zalezlej,že ho nemůžeme najít,jak se bojí....
ZatoČakině je to fuk,ta koukala sežrat i jeho porci,
ta se naštěstí nebojí.
jaruska
napsal(a):
Ahoj,tak co,už je to u Vás taky jak u Verdunu?
Já tenhle druh zábavy nikdy nepochopím,
jak může mít někdo radost z toho,že něco bouchá
,kor ještě když ty lidi vědi,jak tohle špatně snášejí veškerá zvířata.
naše hemelky jsou teda fakt naštěstí úplně v pohodě,Moruš stříleli za zadkem v zahradě sousedi a vůůbec nic nedělala,jen stála
,sice bylo vidět,že jí je to nepříjemný,ale stála a nezmatkovala.
Pamatuju si jeden rok,jak lítala po výběhu jak blázen,jsme mysleli,že si doláme kosti.
Legišek je taky hodnej,když hold vidí,že mamina nic,tak on byl taky v klidu.
Ale hrozně ser bojí Fous,ten nešel ani žrát,ten je tak někde zalezlej,že ho nemůžeme najít,jak se bojí....
ZatoČakině je to fuk,ta koukala sežrat i jeho porci,
ta se naštěstí nebojí.
jj u nás taky střílej jak o život koně to zatím snášej ale příjemný jim to není
sem zvědavá na půlnoc
s honzou jsem odpoledne šla kolem lidí co zrovna vypouštěli tu pískací rachejtli a jen koukal moje zlato
bospor
napsal(a):
jj u nás taky střílej jak o život koně to zatím snášej ale příjemný jim to není
sem zvědavá na půlnoc
s honzou jsem odpoledne šla kolem lidí co zrovna vypouštěli tu pískací rachejtli a jen koukal moje zlato
bospor
napsal(a):
tak ať se vám všem daří v novým roce
Ahojky poprvé v novým roce,tak jsme to přežili ve zdraví,teda hlavně hemelky naše
,jsou moc hodný koníci.
Akorát Kebulka se bála,moooc se bála
,no jo,já se jí nedivím,ona coby bývala pražačka....
Fous kupodivu přišel se pomazlit pak v tom největším šrumci,což jsme teda nechápali,
ale byli jsme moc rádi,
už mu asi konečně dochází,že my ho určitě zastřelit nechceme.
Ale dneska je táák hnusně,poprchává,je dost mlha,
fuj,doufám,že to nebude po celej rok....
jaruska
napsal(a):
Ahojky poprvé v novým roce,tak jsme to přežili ve zdraví,teda hlavně hemelky naše
,jsou moc hodný koníci.
Akorát Kebulka se bála,moooc se bála
,no jo,já se jí nedivím,ona coby bývala pražačka....
Fous kupodivu přišel se pomazlit pak v tom největším šrumci,což jsme teda nechápali,
ale byli jsme moc rádi,
už mu asi konečně dochází,že my ho určitě zastřelit nechceme.
Ale dneska je táák hnusně,poprchává,je dost mlha,
fuj,doufám,že to nebude po celej rok....
Taktéž zdravím, letos poprvé a zatím zdravá, Míšou nezadupaná do země. Měla jsem obavy jak to v noci zvládne, přece jen silvestra jsem spolu ještě nezažili a bylo to teda 40 min strachu pro nás oba. Míša byl ze začátku mimo, pořád pobíhal ze stodoly ven a dovnitř, ale po chvíli jsme ho uklidnili. Akorát jsem teda netušila, že u nás na vesnici s 5,5 obyvateli se střílí tak dlouho a docela i blízko (silvestra jsme vždycky trávili mimo dům, psi jsou v pohodě). Jinak včera jsme přes den bojovali kdo s koho, zatím asi nerozhodně . Ale dneska jsem přišla na zvláštní poznatek. Kobyly jsou dnes zavřené a Míša je víc v pohodě, reaguje na zavolání či zapískání a hned přiběhne (s kobylama mě ignoruje) a ani náznak kousání nebo přiložených uší. Je pravda, že v době, kdy neměl ohradu vedle kobyl byl úplně v pohodě, a po té co jsme mu ji začali postupně zvětšovat jejich směrem,tak začal být protivnější a neposlušnější. Co si o tom myslíte? Dík moc za postřehy, už mi z toho začíná trochu hrabat...
andmac
napsal(a):
Taktéž zdravím, letos poprvé a zatím zdravá, Míšou nezadupaná do země. Měla jsem obavy jak to v noci zvládne, přece jen silvestra jsem spolu ještě nezažili a bylo to teda 40 min strachu pro nás oba. Míša byl ze začátku mimo, pořád pobíhal ze stodoly ven a dovnitř, ale po chvíli jsme ho uklidnili. Akorát jsem teda netušila, že u nás na vesnici s 5,5 obyvateli se střílí tak dlouho a docela i blízko (silvestra jsme vždycky trávili mimo dům, psi jsou v pohodě). Jinak včera jsme přes den bojovali kdo s koho, zatím asi nerozhodně . Ale dneska jsem přišla na zvláštní poznatek. Kobyly jsou dnes zavřené a Míša je víc v pohodě, reaguje na zavolání či zapískání a hned přiběhne (s kobylama mě ignoruje) a ani náznak kousání nebo přiložených uší. Je pravda, že v době, kdy neměl ohradu vedle kobyl byl úplně v pohodě, a po té co jsme mu ji začali postupně zvětšovat jejich směrem,tak začal být protivnější a neposlušnější. Co si o tom myslíte? Dík moc za postřehy, už mi z toho začíná trochu hrabat...
Ahojky, taktéž vše nejlepší v novém roce. Ale hlavně to zdravíčko vám, rodině a zvířátkům. Jak zvířena přežila ohňostroj? Tak koníci chodili a chodili po boxu, ale jinak to přežili bez úhony na psychice. Byla u nás Terka, tak jsme se byly ráno projet. Odpoledne vytáhl Jarda Schelbyho na dloouhou vyjíždˇku. Nyní se půjdu asi natáhnout, jsem nějaká přešlá.
marketka
napsal(a):
Ahojky, taktéž vše nejlepší v novém roce. Ale hlavně to zdravíčko vám, rodině a zvířátkům. Jak zvířena přežila ohňostroj? Tak koníci chodili a chodili po boxu, ale jinak to přežili bez úhony na psychice. Byla u nás Terka, tak jsme se byly ráno projet. Odpoledne vytáhl Jarda Schelbyho na dloouhou vyjíždˇku. Nyní se půjdu asi natáhnout, jsem nějaká přešlá.
Andrej,zeptej se na tohle tady,
http://www.horsemanship.cz/, je tam Návštěvní kniha,tak to zkus,určitě dostaneš odpověď člověka,který psychice koní rozumí perfektně.
Tady bylo dneska tak hnusně celej den
,že se nám nikam s koníkama nechtělo.
jaruska
napsal(a):
Andrej,zeptej se na tohle tady,
http://www.horsemanship.cz/, je tam Návštěvní kniha,tak to zkus,určitě dostaneš odpověď člověka,který psychice koní rozumí perfektně.
Tady bylo dneska tak hnusně celej den
,že se nám nikam s koníkama nechtělo.
Napadlo mě,jestli nemůže být Míša jirčák,ale to asi né,co??
jaruska
napsal(a):
jak na nový rok ak po celý rok byli jste?
my jo a bylo to fajn dojeli jsme vedle do vesnice a popřáli do novýho roku čtyřem koňařům a pak jsme se ještě projeli po lese
zmolki jsme jen trošku a pobyli jsme skoro 4 hodiny v sedle
včera jsem byla sama a vracela jsem se přes město po chodníku aby mě neporazilo nějaký auto jsem se trošku zakecala a zapoměla doma blikačku
ale počasí teda nic moc ani včera ani dneska
bospor
napsal(a):
jak na nový rok ak po celý rok byli jste?
my jo a bylo to fajn dojeli jsme vedle do vesnice a popřáli do novýho roku čtyřem koňařům a pak jsme se ještě projeli po lese
zmolki jsme jen trošku a pobyli jsme skoro 4 hodiny v sedle
včera jsem byla sama a vracela jsem se přes město po chodníku aby mě neporazilo nějaký auto jsem se trošku zakecala a zapoměla doma blikačku
ale počasí teda nic moc ani včera ani dneska
včera večer sem to neprostála a koně pozavírala do stájí ani nechtěli večerní krmení venku a nervili
stejně lilo a byli celý zmáchaný tak aspoň přes noc oschli a poleželi si v suchu
už jsou zas venku
bospor
napsal(a):
včera večer sem to neprostála a koně pozavírala do stájí ani nechtěli večerní krmení venku a nervili
stejně lilo a byli celý zmáchaný tak aspoň přes noc oschli a poleželi si v suchu
už jsou zas venku
včera taky parádní počasí
bospor
napsal(a):
včera taky parádní počasí
jsem odchytla známýho aby nás fotnul
bospor
napsal(a):
jsem odchytla známýho aby nás fotnul
ty jo koukám že píšu jak tatar no fuj
bospor
napsal(a):
ty jo koukám že píšu jak tatar no fuj
ledovka tady není ale všude bažina takže jsme chodili většinou po silnicích nebo cestách silnicím podobných
bospor
napsal(a):
ledovka tady není ale všude bažina takže jsme chodili většinou po silnicích nebo cestách silnicím podobných
ale bylo to fajn
bospor
napsal(a):
ale bylo to fajn
všechno napíšu na stránky, tak koho to zajímá tak si to tam najde a tady s tím nebudu opruzovat
bospor
napsal(a):
všechno napíšu na stránky, tak koho to zajímá tak si to tam najde a tady s tím nebudu opruzovat
Ahoj,pěkný fotky,Ivčí
,to my se teda fakt na to včera vyprdli,páč byla mlha,poprchávalo,ty cesty namrzlý byly pořád
,kdepák,my si počkáme na lepší počasíčko,dneska by to možná šlo jet ven,je krásně nasněžíno,uvidíme.
Včera na Novoroční setkání tam byli jen čtyři koně,jinak to všechno přijelo autama.
jaruska
napsal(a):
Ahoj,pěkný fotky,Ivčí
,to my se teda fakt na to včera vyprdli,páč byla mlha,poprchávalo,ty cesty namrzlý byly pořád
,kdepák,my si počkáme na lepší počasíčko,dneska by to možná šlo jet ven,je krásně nasněžíno,uvidíme.
Včera na Novoroční setkání tam byli jen čtyři koně,jinak to všechno přijelo autama.
taky nám nasněžilo a město nám uklízí chodníky
jaruska
napsal(a):
Jé,to u nás tolik sněhu nééni,jen takový poprašek,zase to hned roztaje a bude z toho zase bahno.
jaruska
napsal(a):
Jé,to u nás tolik sněhu nééni,jen takový poprašek,zase to hned roztaje a bude z toho zase bahno.
To je ale něco pro Moruš,bahýnko naplácat pokud možno všade.
jaruska
napsal(a):
To je ale něco pro Moruš,bahýnko naplácat pokud možno všade.
Legišek je samej kaštan,ale s tím nemůžu nic dělat,on si prostě lehne do bahna,čuně jedno
,ale neřeším to,to by ho bolelo,kdybych to z něj drala,prdím na to,až vylíná.
jaruska
napsal(a):
Legišek je samej kaštan,ale s tím nemůžu nic dělat,on si prostě lehne do bahna,čuně jedno
,ale neřeším to,to by ho bolelo,kdybych to z něj drala,prdím na to,až vylíná.
jaruska
napsal(a):
Koukám Jaruško, že máš na Moruši to sedlo ode mě viď Taky zas pokukuji po westernu
jaruska
napsal(a):
Mám,Ivčo,a to je tak super sedýlko
,fakt nelituju peněz,pohoda.
Tak to jsem ráda No Buba hold z něj poněkud vyrostl
jaruska
napsal(a):
Ani se nedovedu představit westernový sedlo na Buba...
no já taky ne
jaruska
napsal(a):
Jak se máme v Novém roce? Silvestr byl slušný, celkem pohoda, bugr po půlnoci ok...¨Darés děsně hlídal a byl hrozně odvážný, Fabby radši nevylízal ze sedlovny a Usa koukala jak puk, ale už to zná, jen sem tam šla hodit bobek, ale pohoda.
Včera jsme měly docela dlouhou( 3 a půl hodiny) vyjížďku s Jarkou a Betty. Holky byly moc šikovné, byla strašná mlha, ale nemrzlo a bylo příjemně vlastně, takže jsme si to užily všechny..
Tak hlásím, že holčí je odedneška 8 let
Dostala dneska krásnou mísu dobrůtek, které má nejradši, všichni ji popřáli hlavně hodně zdravíčka a zdálo se, že by zbagrovala ještě 10x tolik
lucky
napsal(a):
Jak se máme v Novém roce? Silvestr byl slušný, celkem pohoda, bugr po půlnoci ok...¨Darés děsně hlídal a byl hrozně odvážný, Fabby radši nevylízal ze sedlovny a Usa koukala jak puk, ale už to zná, jen sem tam šla hodit bobek, ale pohoda.
Včera jsme měly docela dlouhou( 3 a půl hodiny) vyjížďku s Jarkou a Betty. Holky byly moc šikovné, byla strašná mlha, ale nemrzlo a bylo příjemně vlastně, takže jsme si to užily všechny..
Tak hlásím, že holčí je odedneška 8 let
Dostala dneska krásnou mísu dobrůtek, které má nejradši, všichni ji popřáli hlavně hodně zdravíčka a zdálo se, že by zbagrovala ještě 10x tolik
lucky
napsal(a):
táta taky přišel z gratulací
pejsanci dostali vánočku
jaruska
napsal(a):
Pierotovi bude letos už 12,a holky jsou skoro stejně starý,oběma bude letos už 15 let....
Takže Pierot je málem nejmladší? Teda až na prcka samozřejmě
No jo..už máme 8 let. Je to šílené, se ani nezdá, že už mám holčičku tak dlouho Zlatíčko moje milované
jaruska
napsal(a):
No jo,Legišek je nejmladší,ale ti ostatní koníci jsou,doufám,teprve v poločase,
my zestárneme s nima
,jiný už bychom si pak nepořizovali.
Si něják nedokážu představit,že lezu na nějákého mlaďase v šedesáti....
honzovi bude 11 a taky doufám že se mnou vydrží dlouho
ještě mám dva osmiletý, takže už žádnej velkej rozdíl :-/
bospor
napsal(a):
honzovi bude 11 a taky doufám že se mnou vydrží dlouho
ještě mám dva osmiletý, takže už žádnej velkej rozdíl :-/
a káče bude 21 a gastonovi 17 :-( stárnou hrozně rychle ti naši koníci
bospor
napsal(a):
a káče bude 21 a gastonovi 17 :-( stárnou hrozně rychle ti naši koníci
No to jo, čas děsně letí...ani se nenadáme, a budeme mít funus
brrr..já jsem zmrzlá jak rampouch, byli jsme zase na krásné vyjížďce, všichni koně moc hodní, Usinka byla šlatíčko. Tady napadla hromada sněhu. Ale holčí byla skvělá, taky jsme is dali pak po zahřátí cvalovku a výborné. táákové zlatíčko byla, že se tomu ani věřit nechce
.
Známý si nyní koupil novou kobylku. Chová roky appaloosy a chtěl teď něco normálního pro sebe, sháněl valacha neco tak jak hafloš, nebo výškově jak Usa. Předvčerem jsme ji byli omrknout. Nevím co to je, nebyl doma, tak jsme jen jukli. Kobča je menší než Usa..cca140VK (což teda s tou výškou se trochu seknul asi..), je evidentně švihnutá arabem...snad jezdecký pony, nebo tak něco. Je bílá, oči velké a celkově ten vliv tam jde vidět i na krku, hlava má rovný profil, trochu užší, ale celkově moc hezká kobylka. Viděla jsem ji jen ve stáji, ale tím arabem to prsklé bude. A Usa se s ní očichávala ve stáji přes mříž..... byla to bílá a nažloutlá bílá. Kobylka vypadá hezky, ale na můj vkus by mohla dost přibrat jak na svalech, tak i celkově..je to takové tintítko a navíc si na ni nedovedu představit nějak chlapa...no uvidíme. Možná se domluvíme na vyjížďku
..tak už jsou tady teda v okolí dva bílí koně..Usa a ta kobylka
lucky
napsal(a):
No to jo, čas děsně letí...ani se nenadáme, a budeme mít funus
brrr..já jsem zmrzlá jak rampouch, byli jsme zase na krásné vyjížďce, všichni koně moc hodní, Usinka byla šlatíčko. Tady napadla hromada sněhu. Ale holčí byla skvělá, taky jsme is dali pak po zahřátí cvalovku a výborné. táákové zlatíčko byla, že se tomu ani věřit nechce
.
Známý si nyní koupil novou kobylku. Chová roky appaloosy a chtěl teď něco normálního pro sebe, sháněl valacha neco tak jak hafloš, nebo výškově jak Usa. Předvčerem jsme ji byli omrknout. Nevím co to je, nebyl doma, tak jsme jen jukli. Kobča je menší než Usa..cca140VK (což teda s tou výškou se trochu seknul asi..), je evidentně švihnutá arabem...snad jezdecký pony, nebo tak něco. Je bílá, oči velké a celkově ten vliv tam jde vidět i na krku, hlava má rovný profil, trochu užší, ale celkově moc hezká kobylka. Viděla jsem ji jen ve stáji, ale tím arabem to prsklé bude. A Usa se s ní očichávala ve stáji přes mříž..... byla to bílá a nažloutlá bílá. Kobylka vypadá hezky, ale na můj vkus by mohla dost přibrat jak na svalech, tak i celkově..je to takové tintítko a navíc si na ni nedovedu představit nějak chlapa...no uvidíme. Možná se domluvíme na vyjížďku
..tak už jsou tady teda v okolí dva bílí koně..Usa a ta kobylka
Ahoj,no super,Lucí,budeš mít spolujezdkyni,teda jestli kobylka chlápka unese.
Tady napadlo zase jen trochu,ale v týdnu se má rozpadat snad víc,tak doufám,že se fakt v tom sněhu aspoň jednou svezeme.