Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.12.2009 17:30
avelanc

XXX.XXX.92.19

Zdravím, máte již nějakou knížku přečtenou a četli byste dál? Házejte sem nabídky...
Vyměním knihy Práce ze země - Bayleyová Lesley a Encyklopedie koní za knihu Lonžování, případně prodám... Díky za všechny nabídky...

28.12.2009 18:15
baruu

XXX.XXX.48.154

avelanc napsal(a):
Zdravím, máte již nějakou knížku přečtenou a četli byste dál? Házejte sem nabídky...
Vyměním knihy Práce ze země - Bayleyová Lesley a Encyklopedie koní za knihu Lonžování, případně prodám... Díky za všechny nabídky...

Vyměnila bych tu tvou co je na obrázku třeba za tuto: Hovory s koněm-Kate Mattelonová- je to fakt super knížka pokud člověka zajímá co si myslí kůň např. o ostatních zvířatech, o zaplétání hřívy, o partnerství s člověkem, různé rady a tipy.

28.12.2009 18:33
avelanc

XXX.XXX.92.19

baruu napsal(a):
Vyměnila bych tu tvou co je na obrázku třeba za tuto: Hovory s koněm-Kate Mattelonová- je to fakt super knížka pokud člověka zajímá co si myslí kůň např. o ostatních zvířatech, o zaplétání hřívy, o partnerství s člověkem, různé rady a tipy.

Já bych raději knihu, která se zabývá tím lonžováním, případně přirozenou komunikací.. Díky za nabídku.

28.12.2009 19:20
baruu

XXX.XXX.48.154

avelanc napsal(a):
Já bych raději knihu, která se zabývá tím lonžováním, případně přirozenou komunikací.. Díky za nabídku.

Omlouvam se nepřečetla jsem si příspěvek až do konce:D.

29.12.2009 17:40
ddd

XXX.XXX.232.91

avelanc napsal(a):

Jaké by byla cena knížky Práce ze země.Děkuji za odpověď

29.12.2009 18:26
avelanc

XXX.XXX.92.19

ddd napsal(a):
Jaké by byla cena knížky Práce ze země.Děkuji za odpověď

No, koupila jsem ji za 390,- a kolik za ní nevím.. Nejlíp, aby se neplatilo poštovné... Odkud jste? Chtěla bych tak 250,-

30.12.2009 12:23
ddd

XXX.XXX.232.91

avelanc napsal(a):
No, koupila jsem ji za 390,- a kolik za ní nevím.. Nejlíp, aby se neplatilo poštovné... Odkud jste? Chtěla bych tak 250,-

Jsem z Jihlavska

30.12.2009 13:41
avelanc

XXX.XXX.92.19

ddd napsal(a):
Jsem z Jihlavska

Hmm.. Tak to asi z ruky do ruky nepůjde :-)

30.12.2009 18:05
pilgrisek

XXX.XXX.242.97

avelanc napsal(a):

ahojky od kud že si??mám lonžování a klidně bych ji vyměnila

30.12.2009 19:56
avelanc

XXX.XXX.92.19

pilgrisek napsal(a):
ahojky od kud že si??mám lonžování a klidně bych ji vyměnila

Jee, to bych byla moc ráda. Bydlím kousek od Pardubic. Jakou to máš knížku? kdyžtak písni na mail avelanc1@centrum.cz

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.2.2010 12:01
Uživatel s deaktivovaným účtem

avelanc napsal(a):
Jee, to bych byla moc ráda. Bydlím kousek od Pardubic. Jakou to máš knížku? kdyžtak písni na mail avelanc1@centrum.cz

Prodám úplně nové knihy (romány a detektivky) s koňskou tématikou. Knihy jsou pouze 1x přečtená, neponičené, nepokrčené (knih si velmi vážím) - vhodné jako dárek k vánocům nebo tak. Knihy je možné vyměnit za jiné knihy s koňskou tématikou
Seznam knih:
Poly a černý diamant (150kč)
Farma u Sonnenhof díl. 1,2 (130Kč)
Kouzelník (130Kč)
Těžké rozhodnutí (130Kč)

Knihy za (100Kč):
Gill Morell – Prázdniny v sedle díl. 1,2
Dunění kopyt
Tajemství soumraku
Legenda o koni z ostrova Morvona
Přízraky z Grinshillského lesa
Modrý kruh