helu

XXX.XXX.189.70
Nabízím ježdění na svých třech zlatíčkách. Jen za drobnou výpomoc ve stáji. Koníci jsou hodní bez zlozvyků. Nemám na ně moc času a tak jsou nevytížení a nudí se. Nejlépe pro příznivce přirozené komunikace. www.stajlipnik.websnadno.cz
helu
napsal(a):
Nabízím ježdění na svých třech zlatíčkách. Jen za drobnou výpomoc ve stáji. Koníci jsou hodní bez zlozvyků. Nemám na ně moc času a tak jsou nevytížení a nudí se. Nejlépe pro příznivce přirozené komunikace. www.stajlipnik.websnadno.cz
Zadavatelce se omlouvám.
Též nabízím ježdění, vše na základě dohody, jižní čechy, více email ctnv@seznam.cz
anik

XXX.XXX.73.247
helu
napsal(a):
Zdravím,taktéž se omlouvám zadavatelceA též nabízím ježdění na mé 11-leté kobylce,KVH:145,11 let,velmi temperamentní,pouze pro zkušenější a zkušené jezdce,co mají rádi akční vyjížďky,pevnou ruku a trpělivost
Jsme z Unhoště.Pokud by měl někdo zájem,piště na G-H-B@seznam.cz
anik
napsal(a):
Zdravím,taktéž se omlouvám zadavatelceA též nabízím ježdění na mé 11-leté kobylce,KVH:145,11 let,velmi temperamentní,pouze pro zkušenější a zkušené jezdce,co mají rádi akční vyjížďky,pevnou ruku a trpělivost
Jsme z Unhoště.Pokud by měl někdo zájem,piště na G-H-B@seznam.cz
Já se připojím a zároveň posunuji:
Za výpomoc kolem 3 koníků nabízím ježdění na 17letém valachovi SN, jezdím ve westernovém sedle, kůň je klidný, hodný, bez zlozvyků. Není to žádná divočina, spíš pohodové vyjížďky. časem možnost i výletů s vozem. Mám ještě 2letého poníka ve výcviku a 2,5letou klisnu SN, která se zaučuje v tahu a pod sedlem. Požaduji spolehlivost a alespoň základní znalosti práce kolem koní a jízdy. Českolipsko. petruse.s@centrum.cz
petra136
napsal(a):
Já se připojím a zároveň posunuji:
Za výpomoc kolem 3 koníků nabízím ježdění na 17letém valachovi SN, jezdím ve westernovém sedle, kůň je klidný, hodný, bez zlozvyků. Není to žádná divočina, spíš pohodové vyjížďky. časem možnost i výletů s vozem. Mám ještě 2letého poníka ve výcviku a 2,5letou klisnu SN, která se zaučuje v tahu a pod sedlem. Požaduji spolehlivost a alespoň základní znalosti práce kolem koní a jízdy. Českolipsko. petruse.s@centrum.cz
Ahoj,, také se omlouvám, také nabízím ježdění na mém poníkovi který má 113 cm vkv...Jsem asi 20km od Noveho Jičína....Díky moc za odpovědi...prosím na email.... 0bubak0@email.cz
0bubak0
napsal(a):
Ahoj,, také se omlouvám, také nabízím ježdění na mém poníkovi který má 113 cm vkv...Jsem asi 20km od Noveho Jičína....Díky moc za odpovědi...prosím na email.... 0bubak0@email.cz
Ahoj, i ja nabizim jezdeni. Veseli nad Moravou cocodewald@seznam.cz
Ne zacatecniky. Pokrocile..
cocodewald
napsal(a):
Ahoj, i ja nabizim jezdeni. Veseli nad Moravou cocodewald@seznam.cz
Ne zacatecniky. Pokrocile..
Nabízím ježdění na valachovi ČT 10 let za příspěvek. Zodpovědná osoba starší 18ti let s vlastním výdělkem. Pro zkušeného jezdce. mail klisnaa@seznam,.cz
janavar
napsal(a):
Nabízím ježdění na valachovi ČT 10 let za příspěvek. Zodpovědná osoba starší 18ti let s vlastním výdělkem. Pro zkušeného jezdce. mail klisnaa@seznam,.cz
janavar
napsal(a):
Pokud máte zájem a hledáte ježďění na koních v okolí Třince, rádi Vás u nás přivítáme, nezávazná návštěva vítána.více informací na www.dannyranch.estranky.cz, nebo nás kontaktujte na e-mailu dannyranch@seznam.cz
helu
napsal(a):
Nabízím ježdění 2 hodné klisny (s hříbaty), jezdíme western se znaky NHS
1) Zrzavá klisna je velmi spolehlivá na jízdárnu, terén i menší skoky, pro jezdce do 65kg, dobře se umístila v mnoha hobby soutěžích. Jezdec může být i pokročilý začátečník - opravdu hodná kobyla, která nevyhodí, neutíká apod
microfon
napsal(a):
Nabízím ježdění 2 hodné klisny (s hříbaty), jezdíme western se znaky NHS
1) Zrzavá klisna je velmi spolehlivá na jízdárnu, terén i menší skoky, pro jezdce do 65kg, dobře se umístila v mnoha hobby soutěžích. Jezdec může být i pokročilý začátečník - opravdu hodná kobyla, která nevyhodí, neutíká apod
2) klisna hucul- výtečná v terénu, na jízdárnu chodí, ale ne uplně s nadšením. nevyhazuje, neutíká přejde cokoliv, neřeší samotu. Klisna pro mírně pokročilého jezdce do 75kg. )Může chodit i v anglii,ale nemáme na ní padnoucí anglické sedlo)
Klisny jsou v okrese Písek, ježdění za menší finanční výpomoc.
Více na meilu Microfon@seznam.cz
helu
napsal(a):
Prosím, kdybyste někdo nabízel ježdění v Hradci Králové a blízkém okolí, dejte mi vědět na mail: klafus@tiscali.cz
Mockrát děkuji za jakoukoli nabídku!
klafus
napsal(a):
Prosím, kdybyste někdo nabízel ježdění v Hradci Králové a blízkém okolí, dejte mi vědět na mail: klafus@tiscali.cz
Mockrát děkuji za jakoukoli nabídku!
Jelikož se blíží jarní sezona (doufejme, že zima nebude věčná, ikdyž venku to tak vypadá)
nabízím možnost ježdění na koni pro začátečníky i pokročilé. Nebo možnost pronájmu koně s podmínkou ustájení u nás. Více na www.rancpozaha.wbs.cz