Ahoj máte někdo tuto vestu.Přemýšlím že si jí koupím tak by mě zajmalo jak je pohodlná a tak..Díky za odpovědi.
134
napsal(a):
Ahoj máte někdo tuto vestu.Přemýšlím že si jí koupím tak by mě zajmalo jak je pohodlná a tak..Díky za odpovědi.
Nemám přesně tuto, ale měla jsem jednou půjčenou podobnou.
Tady ta i vipadá jako vesta, kterou má kamrádka, ale nemůžu to říct s jistotou. Já jsem si v ní připadla jako nějakej rytíř Ale určitě se na to dá zvyknout.
Jinak já mám tuto a jsem spokojená
petraj
napsal(a):
Nemám přesně tuto, ale měla jsem jednou půjčenou podobnou.
Tady ta i vipadá jako vesta, kterou má kamrádka, ale nemůžu to říct s jistotou. Já jsem si v ní připadla jako nějakej rytíř Ale určitě se na to dá zvyknout.
Jinak já mám tuto a jsem spokojená
Vypadá dobře.. můžu se zeptat na cenu a přesný model? Má atestaci?
Díky
134
napsal(a):
Ahoj, mám tuhle vestu, ale ve variantě bez zipu. Dokud jsem ji neměla byla jsem bez pádu. Poprvé co jsem si ji vzala, jsem spadla jak zhnilá hruška...:). Výsledek? Při pádu jsem nebyla schopna nějak koordinovat pád, neboť vesta brání v pohybu. Rozplácla jsem se na zemi. Takže otřes mozku. Jinak je ale velmi pohodlná na nošení. Zadní část se nezadrhává o sedlo. Mám vel.S při výšce 169 cm.
134
napsal(a):
Vestu jsem měla půjčenou, pohodlná mi teda příliš nebyla, a do těch suchých zipů na ramenou se mi hrozně chytaly vlasy. Oproti jiným vestám mi přišla dost málo pohyblivá, bolely mně z ni záda protože mě nutila se hrbit