vacicanda
napsal(a):
Ahoj,
přistěhovali jsme se do Mladějovic a hledám pro sebe možnost docházet někde v okolí ke koním.Jednalo by se jen o víkendy,přes týden studuju v Kroměříži.Nabízím hlavně fyzickou výpomoc,ale na penězích se kdyžtak dohodnem. Táhne mi na osmnáct,zkušenosti mám,práce se nebojím.
Ahojky, neznám koně přímo u Šternberka, ale například v Bohuňovicích je jezdecká stáj kde by ses třeba mohla domluvit, je to tak 15 min vlakem z Mladějovic... nebo kolem Olomouce je hodně koňařů, není to tak daleko od Šterberka... bohužel u Šternberka nikoho neznám... snad něco najdeš
karwen
napsal(a):
Ahojky, neznám koně přímo u Šternberka, ale například v Bohuňovicích je jezdecká stáj kde by ses třeba mohla domluvit, je to tak 15 min vlakem z Mladějovic... nebo kolem Olomouce je hodně koňařů, není to tak daleko od Šterberka... bohužel u Šternberka nikoho neznám... snad něco najdeš
Ahoj,
co já?? Mě taky neznáš, jo? :-D tak díky :-).
Mám koně ve Štarnově. Od ŠTBK asi 3km směr OL.
www.jkstarnov.estranky.cz
Uživatel s deaktivovaným účtem

vacicanda
napsal(a):
Ahoj,
přistěhovali jsme se do Mladějovic a hledám pro sebe možnost docházet někde v okolí ke koním.Jednalo by se jen o víkendy,přes týden studuju v Kroměříži.Nabízím hlavně fyzickou výpomoc,ale na penězích se kdyžtak dohodnem. Táhne mi na osmnáct,zkušenosti mám,práce se nebojím.
my jsme z Olomouce
www.konirna.websnadno.cz
jarca
napsal(a):
Ahoj,
co já?? Mě taky neznáš, jo? :-D tak díky :-).
Mám koně ve Štarnově. Od ŠTBK asi 3km směr OL.
www.jkstarnov.estranky.cz
No vidíš, na tebe jsem zapoměla Já jsem spíš brala že nikoho neznám přímo ve Šternberku a na té straně u Mladějovic
Ale Štarnov mě fakt nenapadl