Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.1.2010 20:33
samueliprostor

XXX.XXX.48.172

Jaké máte zkušenosti s těmi to sedly (1.obr. - KT Apollon, 2.obr. - KT Charon)? Jejich pro a proti .. všem děkuji

3.1.2010 20:33
samueliprostor

XXX.XXX.48.172

samueliprostor napsal(a):
Jaké máte zkušenosti s těmi to sedly (1.obr. - KT Apollon, 2.obr. - KT Charon)? Jejich pro a proti .. všem děkuji

KT Charon

3.1.2010 20:48
baruu

XXX.XXX.48.154

KT Charon

Asi tak před rokem jsem jezdila u trenéra na Charonu a vůbec mi to sedlo nesedlo, strašně mi z něho vypadávaly nohy při vysedávání, blbě drží sed, jinak na skoky dobré, ale pokud chce v něm člověk i normálně jezdit tak to vůbec. Vždycky jsem si sedla musela měnit. Takže nedoporučuju.

Barča

3.1.2010 21:38
oli

XXX.XXX.113.16

baruu napsal(a):
Asi tak před rokem jsem jezdila u trenéra na Charonu a vůbec mi to sedlo nesedlo, strašně mi z něho vypadávaly nohy při vysedávání, blbě drží sed, jinak na skoky dobré, ale pokud chce v něm člověk i normálně jezdit tak to vůbec. Vždycky jsem si sedla musela měnit. Takže nedoporučuju.

Barča

Nejlepší je to vyzkoušt,každém sedne něco jiného.Mě se v Charonu sedělo i skákalo super,kdybych měla penízky,hned si ho koupím.

3.1.2010 21:39
stalonek

XXX.XXX.163.101

baruu napsal(a):

Barča

já za sebe doporučuji... mám toto sedlo už... v únoru to bude rok. Jinak už je staré 3 roky, a je pořád v perfektním stavu, jezdí se mi v něm naopak výborně, sed drží pěkně ( Baru asi jsi nejezdila v tom, v čem předtím já xD, jinak by se ti to zdálo božské křeslo) na skoky je opravdu super ( do 115 cm vyzkoušeno) no a na vyjížďky a všecko prostě já v něm jednou byla 6 hoin a nemůžu si stžovat, i když já jsem taková že prostě po dvouhodinách už sesedám a musím seprotáhnout, ale to z každého sedla. No a prostě nevím, ale kontakt je u toho sedla docela dobrý, co bych ještě řekla na chválu tomuto bezva vynálezu :D. no Prostě já říkám všema deseti ANO! a veliké plus jsou hodně výrazné kolenní a střední lýtkové opěrky :) - můj kůň má mnohdy opravdu příšerný klus (kdo zná, sám ví) a v tomhle sedle docela pohoda.

3.1.2010 21:40
stalonek

XXX.XXX.163.101

stalonek napsal(a):
já za sebe doporučuji... mám toto sedlo už... v únoru to bude rok. Jinak už je staré 3 roky, a je pořád v perfektním stavu, jezdí se mi v něm naopak výborně, sed drží pěkně ( Baru asi jsi nejezdila v tom, v čem předtím já xD, jinak by se ti to zdálo božské křeslo) na skoky je opravdu super ( do 115 cm vyzkoušeno) no a na vyjížďky a všecko prostě já v něm jednou byla 6 hoin a nemůžu si stžovat, i když já jsem taková že prostě po dvouhodinách už sesedám a musím seprotáhnout, ale to z každého sedla. No a prostě nevím, ale kontakt je u toho sedla docela dobrý, co bych ještě řekla na chválu tomuto bezva vynálezu :D. no Prostě já říkám všema deseti ANO! a veliké plus jsou hodně výrazné kolenní a střední lýtkové opěrky :) - můj kůň má mnohdy opravdu příšerný klus (kdo zná, sám ví) a v tomhle sedle docela pohoda.

* to bylo k Charonu. Jinak jsem ještě jezdila párkrát v Ikarosu II

4.1.2010 20:16
samueliprostor

XXX.XXX.60.9

stalonek napsal(a):
* to bylo k Charonu. Jinak jsem ještě jezdila párkrát v Ikarosu II

A máte někdo zkušenosti s tímto sedlem Beral od Jana Hauzra?
http://www.janhauzr.cz/ index.php?age=shop.product_details&flypage=
flypage.tpl&product_id= 2502&category_id=266&option=com_
virtuemart&Itemid=1

(mezera za: .cz/ , flypage= , _id= , com_ , )

5.1.2010 08:11
klawdie

XXX.XXX.100.124

KT Charon

Apollon je skokový univerzál, cháron skočka, apollon jsem chvili vlasnila, luxusní měkoučké sedýlko, ale pro mě jako dlouhonožce nevhodné, neseděli mě kolení opěry...beral je taky fajn, skočka od hauzra, ale já osobně jsem se neusadila v žádné skočce, jsem na jiné typy sedel.

5.1.2010 09:43
skippka

XXX.XXX.36.67

klawdie napsal(a):
Apollon je skokový univerzál, cháron skočka, apollon jsem chvili vlasnila, luxusní měkoučké sedýlko, ale pro mě jako dlouhonožce nevhodné, neseděli mě kolení opěry...beral je taky fajn, skočka od hauzra, ale já osobně jsem se neusadila v žádné skočce, jsem na jiné typy sedel.

Mezi Charonem a něčím od Hauzra jsem se rozodovala. V berelu jsem seděla jen na prodejně u hauzra, ale nebyloi to vůbec špatné... Nakonec jsem pořídila Hauzra Principessu a to je vám panečku svezeníčko I když je nová a ještě si musí sednout...

5.1.2010 12:25
sandimura

XXX.XXX.10.251

Máme na prodej Kentaur Charon, super stav, ježděný 2 roky, ale pravidelně mazaný a docpaný. Komora 2, koník potřebuje 3. Možno i kompletní. Více na mailu salome@post.cz

5.1.2010 15:02
axl

XXX.XXX.2.60

sandimura napsal(a):
Máme na prodej Kentaur Charon, super stav, ježděný 2 roky, ale pravidelně mazaný a docpaný. Komora 2, koník potřebuje 3. Možno i kompletní. Více na mailu salome@post.cz

Ja jezdim uz vic jak 2 roky na Kentaur Charon a nemuzu si stezovat . A to jezdim jen rekreacko. Ale chce to spise vyzkouset. Libi se mi Nova od Hazra

Přidejte reakci

Přidat smajlík