jaruska
napsal(a):
Legišek chlemtá pořád.
Ale jen ať si dá.
Tady Šmudla,už se jmenuje jinak,Tomík,taky hezké jméno,
a pěěkně vyrostl.
jaruska
napsal(a):
Legišek chlemtá pořád.
Ale jen ať si dá.
Ahooooj, všechno nejlepší v novém roce 2010 všééém...
Nám se narodilo mezi 2.1. a 3.1. osm malých Rhodézských Ridgebacků a tak mám o radost i o starost postaráno a to jsem dneska měla mít dovolenou a zase sedím v práci... kolegyně onemocněla a tak jsem byla požádána já, jestli bych mohla zaskočit... a protože mi moje volno asi nepříjde tak důležité, tak jsem v tý práci už od rána a makám a makám jako barevná.. hrůza tohle... Na dnešek už nespím třetí den a furt se něčemu musím smát, takže snad ta únaa na mě není tak vidět...
Mezi svátky nám naboural traktor do přístřešku, když nám vezl seno a trošku odřel střešní latě a teďka mi volal Standa, že to dneska ten samej traktor asi dodělal, protože mu znovu ujely kola a znovu naboural, ale tentokrát silněji, tak jsem zvědavá, jak to tam bude vypadat, až se tam dostanu...
Takže zase budeme mít kvůli čemu šetřit...chjo...
Ale jinak koníci jsou tlustý spokojený koule, každý den mají horkou vodu, což se jim asi nesmírně líbí, protože jí za chvilku celou vycákaj, nejspíš radostí , takže jezdíme s vodou takhle dvakrát denně a k jedné vodě přibíráme i ňamky v podobě ječného šrotu s ovsem a lněným semínkem, sladovým květem od Jarušky, co jsme dostali k Vánocům
a mrkvičkou a chlebíčkem...
Jsou to rozmazlenci a moooc se těšíme se Staníkem na jaro, jak je vydrbem a budem dráždit svými přáními... hehe
vendulka2066
napsal(a):
Ahooooj, všechno nejlepší v novém roce 2010 všééém...
Nám se narodilo mezi 2.1. a 3.1. osm malých Rhodézských Ridgebacků a tak mám o radost i o starost postaráno a to jsem dneska měla mít dovolenou a zase sedím v práci... kolegyně onemocněla a tak jsem byla požádána já, jestli bych mohla zaskočit... a protože mi moje volno asi nepříjde tak důležité, tak jsem v tý práci už od rána a makám a makám jako barevná.. hrůza tohle... Na dnešek už nespím třetí den a furt se něčemu musím smát, takže snad ta únaa na mě není tak vidět...
Mezi svátky nám naboural traktor do přístřešku, když nám vezl seno a trošku odřel střešní latě a teďka mi volal Standa, že to dneska ten samej traktor asi dodělal, protože mu znovu ujely kola a znovu naboural, ale tentokrát silněji, tak jsem zvědavá, jak to tam bude vypadat, až se tam dostanu...
Takže zase budeme mít kvůli čemu šetřit...chjo...
Ale jinak koníci jsou tlustý spokojený koule, každý den mají horkou vodu, což se jim asi nesmírně líbí, protože jí za chvilku celou vycákaj, nejspíš radostí , takže jezdíme s vodou takhle dvakrát denně a k jedné vodě přibíráme i ňamky v podobě ječného šrotu s ovsem a lněným semínkem, sladovým květem od Jarušky, co jsme dostali k Vánocům
a mrkvičkou a chlebíčkem...
Jsou to rozmazlenci a moooc se těšíme se Staníkem na jaro, jak je vydrbem a budem dráždit svými přáními... hehe
Nazdáár,Tobě taky vše nej.
Hele,asi zítra pojedeme pro ten chmelový list,chceš vzít pytel nebo 2?
jaruska
napsal(a):
Nazdáár,Tobě taky vše nej.
Hele,asi zítra pojedeme pro ten chmelový list,chceš vzít pytel nebo 2?
Já se taky těším,až z Legiška dostanu na jaře ty kaštany,to je hrůůza,ale pak to půjde samo z něj a po první seči už budou mít pro sebe koníci ty 2 hektárky,tak snad už se takhle nebude válet v bahně,to mu dělá Moruš,načůrá mu do přístřešku a ten mamlásek tam pak leží.
jaruska
napsal(a):
Já se taky těším,až z Legiška dostanu na jaře ty kaštany,to je hrůůza,ale pak to půjde samo z něj a po první seči už budou mít pro sebe koníci ty 2 hektárky,tak snad už se takhle nebude válet v bahně,to mu dělá Moruš,načůrá mu do přístřešku a ten mamlásek tam pak leží.
Třeba má ten krunýř Legišek schválně
Tak jsem zkusila napsat na ten horsemenship, tak uvidím. Ještě jsem koukala, že v Praze je jeden pán, co dost často pomáhá s chováním koní na equichannelu - ten by byl blíž. Každopádně děkuju za tip Jarko
Včera byl Míša vcelku v pohodě, v klidu se nechal hladit, nekousal ani neútočil. Jen když jsem mu venku obírala kouli se senem, tak byl trošku naježenej, uši přiložený k hlavě. Akorát se pro změnu odmítl nechal odvézt z ohrady. Popošel tři kroky, vedle něj na jeho úroveň mladá kobyla, a šprajcnul se. Domlouvání nepomohlo a při popohnání koncem vodítka začal vyšilovat. Nakonec jsem musela porušit zásadu o pamlskách a nalákat ho na žrádlo, jinak tam stojí doteď.
andmac
napsal(a):
Třeba má ten krunýř Legišek schválně
Tak jsem zkusila napsat na ten horsemenship, tak uvidím. Ještě jsem koukala, že v Praze je jeden pán, co dost často pomáhá s chováním koní na equichannelu - ten by byl blíž. Každopádně děkuju za tip Jarko
Včera byl Míša vcelku v pohodě, v klidu se nechal hladit, nekousal ani neútočil. Jen když jsem mu venku obírala kouli se senem, tak byl trošku naježenej, uši přiložený k hlavě. Akorát se pro změnu odmítl nechal odvézt z ohrady. Popošel tři kroky, vedle něj na jeho úroveň mladá kobyla, a šprajcnul se. Domlouvání nepomohlo a při popohnání koncem vodítka začal vyšilovat. Nakonec jsem musela porušit zásadu o pamlskách a nalákat ho na žrádlo, jinak tam stojí doteď.
Jojo,toho pána taky znám,taky u nás byl,mám od něj mrkvovou hůlku,on je vyrábí sám.
Nemá krunýř schválně
,to je fakt z bahna
,ale to neva,je to hříbátko,on snad příští zimu už tak moc lehat nebude.
To je dobře,že jsi tam napsala,
určitě dostaneš fundovanou odpověď.
jaruska
napsal(a):
Jojo,toho pána taky znám,taky u nás byl,mám od něj mrkvovou hůlku,on je vyrábí sám.
Nemá krunýř schválně
,to je fakt z bahna
Příprava na létání.
jaruska
napsal(a):
Koně furt vyhazujou seno z klece,tak Olda vyrobil takovej malej zlepšováček,uvidíme,jestli to k něčemu bude.
jaruska
napsal(a):
Nemá krunýř schválně
,to je fakt z bahna
Se Legíšek třeba jen maskuje
A byla jsi s ním spokojená? Přece jen je poblíž a přes mail nebo telefon tohle si nevyřeším. Uvidím co mi odpoví
jaruska
napsal(a):
Koně furt vyhazujou seno z klece,tak Olda vyrobil takovej malej zlepšováček,uvidíme,jestli to k něčemu bude.
No on s našima koníkama nic nedělal,já si u něj jen objednala mrkvovou hůlku,on si je dělá sám,tak měl cestu kolem,tak mi jí přivezl až dom a mohla jsem si i vybírat z několika druhů držadel.
Ale že dělá s koníkama,to vím,Markétka ho měla u nich doma,když měli toho valáška před tím,tak ta by Ti řekla,co a jak.
jaruska
napsal(a):
No on s našima koníkama nic nedělal,já si u něj jen objednala mrkvovou hůlku,on si je dělá sám,tak měl cestu kolem,tak mi jí přivezl až dom a mohla jsem si i vybírat z několika druhů držadel.
Ale že dělá s koníkama,to vím,Markétka ho měla u nich doma,když měli toho valáška před tím,tak ta by Ti řekla,co a jak.
Dorazily fotky štěňátek, tak tady něco na pokochání...
vendulka2066
napsal(a):
Dorazily fotky štěňátek, tak tady něco na pokochání...
A ještě jednu romantickou na porovnání velikosti...hehe
vendulka2066
napsal(a):
A ještě jednu romantickou na porovnání velikosti...hehe
jednou jsme prodali jednoho z posledních klusáků TJ lidem co měli chovnou stanici ridgebacků v jesenici u prahy. pak se odstěhovali někam na hory a já ztratila adresu to mohlo bejt tak 1992-3.
tak jim přeju hodně zdraví a hodný páníčky
bospor
napsal(a):
jednou jsme prodali jednoho z posledních klusáků TJ lidem co měli chovnou stanici ridgebacků v jesenici u prahy. pak se odstěhovali někam na hory a já ztratila adresu to mohlo bejt tak 1992-3.
tak jim přeju hodně zdraví a hodný páníčky
jaruska
napsal(a):
Ahoj,tak sníh furt nepadá,
tady je ho tak málo,že se na tom nedá jet ani ven,páč je to pod tím ledovka,
Kačenka tam má víc sněhu,ty jsou vejš než my.
jaruska
napsal(a):
Ahoj,tak sníh furt nepadá,
tady je ho tak málo,že se na tom nedá jet ani ven,páč je to pod tím ledovka,
Kačenka tam má víc sněhu,ty jsou vejš než my.
Ahojky,
tak konečně v práci trochu víc klidu. Je sice stále co dělat, ale konečně to nedělám ve stresu.Hele Jaru, co jste vymysleli do té klece? Máme tu samou a ten samý problém se senem.
marketka
napsal(a):
Ahojky,
tak konečně v práci trochu víc klidu. Je sice stále co dělat, ale konečně to nedělám ve stresu.Hele Jaru, co jste vymysleli do té klece? Máme tu samou a ten samý problém se senem.
Tuhle tyč,Olda to tam navařil a je po problému,už jim to prostě vyhodit nejde.
jaruska
napsal(a):
Tuhle tyč,Olda to tam navařil a je po problému,už jim to prostě vyhodit nejde.
Kačenka se svým spolubydlícím.
jaruska
napsal(a):
Kačenka se svým spolubydlícím.
Ahoj, tak zas po čase zdravím. Jaruško ještě jednou díky moc za ten tip na Bořánkovi. Zatím to vypadá, že bude chyba jen ve mně a Míša je vcelku v pohodě. Chystám se k nim na kurz, abych tomu trošku víc porozuměla, knížky jsou pěkná věc, ale přece jen praxe je praxe.
Jen pořád přemýšlím o tom kámošovi, Michala se mi podařilo zas trochu víc nalomit, i když momentálně prohlašuje, že ať si klidně koníka přivezu, ale že mi s nima už nebude pomáhat. No nechci to uspěchat, není to rozhodnutí na krátkou dobu. Stejně pořád nevím, jakýho koníka hledat. Dva časově neujezdím, takže by to byl jen kámoš v ohradě, příp. občasné vycházky na ruce. Takže z toho mi vychází nějaký starší menší poník, který by mohl být zaučen v tahu, což bychom užili. Raději bych ale koníka do budoucnosti, až Míšovi přestanou sloužit nožky, což může být za rok, nebo taky za pět - z toho důvodu by se mi zamlouval hříbek, kterému by volnost v ohradě a případné procházky stačily, ale zas pro něj by byl jeden kámoš byl na výchovu málo. Takže bude muset asi ustoupit srdce před rozumem...
andmac
napsal(a):
Ahoj, tak zas po čase zdravím. Jaruško ještě jednou díky moc za ten tip na Bořánkovi. Zatím to vypadá, že bude chyba jen ve mně a Míša je vcelku v pohodě. Chystám se k nim na kurz, abych tomu trošku víc porozuměla, knížky jsou pěkná věc, ale přece jen praxe je praxe.
Jen pořád přemýšlím o tom kámošovi, Michala se mi podařilo zas trochu víc nalomit, i když momentálně prohlašuje, že ať si klidně koníka přivezu, ale že mi s nima už nebude pomáhat. No nechci to uspěchat, není to rozhodnutí na krátkou dobu. Stejně pořád nevím, jakýho koníka hledat. Dva časově neujezdím, takže by to byl jen kámoš v ohradě, příp. občasné vycházky na ruce. Takže z toho mi vychází nějaký starší menší poník, který by mohl být zaučen v tahu, což bychom užili. Raději bych ale koníka do budoucnosti, až Míšovi přestanou sloužit nožky, což může být za rok, nebo taky za pět - z toho důvodu by se mi zamlouval hříbek, kterému by volnost v ohradě a případné procházky stačily, ale zas pro něj by byl jeden kámoš byl na výchovu málo. Takže bude muset asi ustoupit srdce před rozumem...
Není zač,
já tam taky chodím chytat rozumy,
kurzík vřele doporučuju
,byla jsem na několika,pořád se má člověk co učit,ale ten kurzík je opravdu základ.
Já si stejně myslím,že kdybys pana Bpřánka požádala,aby k Vám přijel a poučil i souseda,aby věděl,jak má s kobčama zacházet,kdyby nááhodou nechtěly jít od Míši dom,tak by byla spokojenost na všech stranách.Oni nebudou chtít jít tak maximálně první den,ale druhej den už se na něj vyprdnou,páč zjistěj,že Míšu zase ráno uviděj,ale ono s lidma se domluví někdy člověk hůř než s těma němejma tvářema,co???Pán se bude o kobylky asi moc bát....
jaruska
napsal(a):
Není zač,
kurzík vřele doporučuju
,byla jsem na několika,pořád se má člověk co učit,ale ten kurzík je opravdu základ.
Já si stejně myslím,že kdybys pana Bpřánka požádala,aby k Vám přijel a poučil i souseda,aby věděl,jak má s kobčama zacházet,kdyby nááhodou nechtěly jít od Míši dom,tak by byla spokojenost na všech stranách.Oni nebudou chtít jít tak maximálně první den,ale druhej den už se na něj vyprdnou,páč zjistěj,že Míšu zase ráno uviděj,ale ono s lidma se domluví někdy člověk hůř než s těma němejma tvářema,co???Pán se bude o kobylky asi moc bát....
Myslím si to podobné. Jde o to, že to bude ze strany souseda chtít, přeci jen nějaký čas a trochu systematickou práci a o to on asi nebude mít zájem. Navíc nevím jak s tímhle myšlením u něj pochodím, přeci jen je to pán ze staré školy, kde vše fungovalo hlavně přes násilí. Ale třeba si to tu přečte, pozná se a půjde to samo
Ne vážně, uvidím co na tom kurzíku a když to bude na koňoucha fungovat a on to uvidí, tak se třebas přidá
jaruska
napsal(a):
Není zač,
kurzík vřele doporučuju
Ááále bude Ti s nima pomáhat,nebooj
,hele,Olda taky NIKDY nechtěl do baráku psa,hele,a dneska by se uCleuškoval
,Cleuško sem,
Cleuško tam
,Cleuška s ním papá z vidličky,
no je z ní úúplně hotovej.
Uvidíš,jak si novýho koníka oblíbí,neboj se toho.Akorát bych fakt nešla do poncla
,jedině do nějákýho,o kterým víš,že nezdrhá přes ohradník,aby Ti to pak nenaučil Míšu,aby nezdrhali společně.
jaruska
napsal(a):
Ááále bude Ti s nima pomáhat,nebooj
,hele,Olda taky NIKDY nechtěl do baráku psa,hele,a dneska by se uCleuškoval
,Cleuško sem,
Cleuško tam
,Cleuška s ním papá z vidličky,
no je z ní úúplně hotovej.
Uvidíš,jak si novýho koníka oblíbí,neboj se toho.Akorát bych fakt nešla do poncla
,jedině do nějákýho,o kterým víš,že nezdrhá přes ohradník,aby Ti to pak nenaučil Míšu,aby nezdrhali společně.
No jo, ale zas nemám natolik velkou ohradu, abych tam nechala pást dva větší koně, když ten jeden bude stejně jen stát. Na inzerci jsem našla jednu starší poničku (120 cm), která je zatahaná, takže by jsme ji využili i na nějaké to menší vození věcí okolo. Já bych nejradějc toho mlaďocha, ale vím, že je to blbost a byl by z něho časem podobnej asociál jako Míša.
A s Michalem to taky bylo nejdřív, že koně si ani nevšimne a teď mi kolem něj dost pomáhá, i když občas čeká, jestli mu za to poděkuju - no chlap, ne? Ale nechci dělat něco úplně proti jeho vůli, proto čekám, až se s tím sám srovná.
marketka
napsal(a):
Jaru, takže na prostředek jste navařili tyč?Když to chce koník vyhodit, uhodí se? Když to tak řeknu? No hele, taky mě ty hemely víš co.
Markét,neuhodí se,ale nejde mu to prostě vyhodit,nemá prostor na to,aby hodil hlavou a seno vylítlo všechno ven.
Andrej,tak držím palečky.
jaruska
napsal(a):
Markét,neuhodí se,ale nejde mu to prostě vyhodit,nemá prostor na to,aby hodil hlavou a seno vylítlo všechno ven.
Andrej,tak držím palečky.
Ahojky!!
Tak tady včera byla pořádná fujavice, vyhazovat kolem baráku sníh a před garáží bylo faakt záhul..navíc s mou páteří, kterou jsem byla den před tím spravit u doktorky. Mám napsáno rehabilitací do konce března...sestry už se smály, že mi tam nechají dát postel rovnou. Ale paní doktorka byla moc hodná, mě tam objednala máti...dokopala mě začít chodit po doktorech
. No a ta jak mě viděla, takového krypla ve třiceti
. Ale zase mě pochváli, že na to, kde všude to mám blokované, vyhozené a prostě děs, tak mám vynikající hybnost i přes bolesti atd...jako že jde poznat, že hýbu se fakt hodně....musím, že.
No a včera házení sněhu---pak jsem byla jak prásknutá basebolovou pálkou do zad.
Odpoledne jsem se jela projet s Usinkou po loukách, vzala jsem oba psy, které jsem totálně udolala..hajzlíci pak chrápali jako mrtvoly a večer umírali hlady
.
Ale to oni potřebují a měli výdrž teda. Ale úžasné bylo, jak cválala Usa a psi spolu...kráása.Ale víc sněhu už by být nemělo, pak už je to blbé pro ty psy v tom běhat..chudáci.
Cestou jsem je pak zase vyložila doma a jela ještě s Usou na půl hodinky polem řeky atd. Usa teda chtěla už domů, vůbec se ji nikam v tom sněhu nechce.
Jinak táta prodloužil smlouvu u T-mobile , takže dostal nový mobil, takže už si dva dny hraje j. Hlavní je, že má o hodně kvalitnější fo´ták a hlavně video, než ty naše původní mobily, takže konečně snad bude troošku slušnější video.
Tady testování na Usince včera..už byla tma.... tohle je ve stáji a ještě nahrávám jak spinkala
http://n-joy.cz/video/ usinka-ve-staji/yf5u7g87opwg0fi8 (1mezera)
lucky
napsal(a):
Ahojky!!
Tak tady včera byla pořádná fujavice, vyhazovat kolem baráku sníh a před garáží bylo faakt záhul..navíc s mou páteří, kterou jsem byla den před tím spravit u doktorky. Mám napsáno rehabilitací do konce března...sestry už se smály, že mi tam nechají dát postel rovnou. Ale paní doktorka byla moc hodná, mě tam objednala máti...dokopala mě začít chodit po doktorech
. No a ta jak mě viděla, takového krypla ve třiceti
. Ale zase mě pochváli, že na to, kde všude to mám blokované, vyhozené a prostě děs, tak mám vynikající hybnost i přes bolesti atd...jako že jde poznat, že hýbu se fakt hodně....musím, že.
No a včera házení sněhu---pak jsem byla jak prásknutá basebolovou pálkou do zad.
Odpoledne jsem se jela projet s Usinkou po loukách, vzala jsem oba psy, které jsem totálně udolala..hajzlíci pak chrápali jako mrtvoly a večer umírali hlady
.
Ale to oni potřebují a měli výdrž teda. Ale úžasné bylo, jak cválala Usa a psi spolu...kráása.Ale víc sněhu už by být nemělo, pak už je to blbé pro ty psy v tom běhat..chudáci.
Cestou jsem je pak zase vyložila doma a jela ještě s Usou na půl hodinky polem řeky atd. Usa teda chtěla už domů, vůbec se ji nikam v tom sněhu nechce.
Jinak táta prodloužil smlouvu u T-mobile , takže dostal nový mobil, takže už si dva dny hraje j. Hlavní je, že má o hodně kvalitnější fo´ták a hlavně video, než ty naše původní mobily, takže konečně snad bude troošku slušnější video.
Tady testování na Usince včera..už byla tma.... tohle je ve stáji a ještě nahrávám jak spinkala
http://n-joy.cz/video/ usinka-ve-staji/yf5u7g87opwg0fi8 (1mezera)
tady je to druhé...
http://n-joy.cz/video/ lezici-usinka/nvy6jr1m3t0xm036
lucky
napsal(a):
tady je to druhé...
http://n-joy.cz/video/ lezici-usinka/nvy6jr1m3t0xm036
Ahoj,jéé,já bych odhazovala,až bych brečela,ale tady fakt není,co...
Pierot má pěěknou prdíznu.
jaruska
napsal(a):
Ahoj,jéé,já bych odhazovala,až bych brečela,ale tady fakt není,co...
Pierot má pěěknou prdíznu.
Aboška už se těší,prý má napadnout asi 50 cm sněhu!!!!
jaruska
napsal(a):
Aboška už se těší,prý má napadnout asi 50 cm sněhu!!!!
Pierot má už připravenou i lopatu.
jaruska
napsal(a):
Pavlí,tak chmelový list
už máš u nás
,ale ještě nejezdi,teď má přijet dneska nebo zítra vet a potvrdí mi to Haniččino očkování,tak abys to měla najednou.
jaruska
napsal(a):
Pavlí,tak chmelový list
už máš u nás
,ale ještě nejezdi,teď má přijet dneska nebo zítra vet a potvrdí mi to Haniččino očkování,tak abys to měla najednou.
Mladej se vždycky hned přicůcne k Abošce.
jaruska
napsal(a):
A vooootravuje taky hned.
jaruska
napsal(a):
Jéé, tak to je bezva, to já přijedu až řekneš, ale dneska se mi to fakt nehodí, Standa včera podotknul, že naše morče strádá zimou, tak ať ho buď vezmu dovnitř nebo ať mu pořídím kamaráda....
Tak co myslíš, která varianta u mě vyhrála???
Dneska si vyzvednu 5 km od nás morčátko zadarmiko... tak už Maxík snad nebude trpět samotou...hehe...to bude Staník překvapenej, jak rychle umím řešit ty jeho šílený trable, co???
vendulka2066
napsal(a):
Jéé, tak to je bezva, to já přijedu až řekneš, ale dneska se mi to fakt nehodí, Standa včera podotknul, že naše morče strádá zimou, tak ať ho buď vezmu dovnitř nebo ať mu pořídím kamaráda....
Tak co myslíš, která varianta u mě vyhrála???
Dneska si vyzvednu 5 km od nás morčátko zadarmiko... tak už Maxík snad nebude trpět samotou...hehe...to bude Staník překvapenej, jak rychle umím řešit ty jeho šílený trable, co???
Noo,to jo
,budeš mít za dva měsíce malý morčátka.
jaruska
napsal(a):
Noo,to jo
,budeš mít za dva měsíce malý morčátka.
Jéé,vlastně za měsíc,že joo...
Naše kozenky už se ppoooomaloučku kulatěj,už se moc těším na maličký kůžlátečka...
vendulka2066
napsal(a):
Ne, ne, morčata množit nehodlám, kupuju vobludu stejného pohlaví... hehe...
A nebudou se ty vobludy prát?
jaruska
napsal(a):
A nebudou se ty vobludy prát?
Lucí,videjka pěěkný,už to tak nezrní,jsou krásně jasný a Usidlo je super,jak pořehtává,to někdy dělá i Moruš,takhle pohuhlává.
jaruska
napsal(a):
Dneska bylo kráásně,sluníčko svítilo,ale zzzzziiima...
jaruska
napsal(a):
Dneska bylo kráásně,sluníčko svítilo,ale zzzzziiima...
jaruska
napsal(a):
Pavlí,tak zítra si pro to můžeš přijet,máš to tu komplet.
JJ, Usa je huhlací a děsně ukecaná. Nejlepší je, ja třeba přijde, něco bylo děěěsně asi zajímavého a musí si pokecat. Dá ke mě hlavu a začne hřebčit jak hřebec. Nebo mi dá tu hlavu i pod ruku a začne fakt jak hřebec hřebčit a děěsně mi povídat
lucky
napsal(a):
JJ, Usa je huhlací a děsně ukecaná. Nejlepší je, ja třeba přijde, něco bylo děěěsně asi zajímavého a musí si pokecat. Dá ke mě hlavu a začne hřebčit jak hřebec. Nebo mi dá tu hlavu i pod ruku a začne fakt jak hřebec hřebčit a děěsně mi povídat
Tak to já se dneska móóóc ráda stavím...
Pokecáme o Jackíškovi.. hehe... dělá nám tu v práci veselo... je to takovej uličník, že se na něj chodí dívat i ty z nejvyšších míst a jsou z něho úplně hotoví...
Mám takovej dojem, že kdybys měla další vrh, celá moje firma se ti tam nažene.. hehe
vendulka2066
napsal(a):
Tak to já se dneska móóóc ráda stavím...
Pokecáme o Jackíškovi.. hehe... dělá nám tu v práci veselo... je to takovej uličník, že se na něj chodí dívat i ty z nejvyšších míst a jsou z něho úplně hotoví...
Mám takovej dojem, že kdybys měla další vrh, celá moje firma se ti tam nažene.. hehe
Jé,tak super,
no,to si dovedu představit,že tam je pěkný pozdvižení
,my s Jarčou na ně každej den myslíme,jak se mají,kučí naše.
Hurrráá,sněží
,já si to sice doteď vychutnávala u zubaře,mám zmrtvenou půlku huby ještě teď,
ale snad to brzo přejde.
jaruska
napsal(a):
Jé,tak super,
no,to si dovedu představit,že tam je pěkný pozdvižení
,my s Jarčou na ně každej den myslíme,jak se mají,kučí naše.
Hurrráá,sněží
,já si to sice doteď vychutnávala u zubaře,mám zmrtvenou půlku huby ještě teď,
ale snad to brzo přejde.
Tady taky valí mokrým sněhem a valí a valí. Psi jsou zalezlí a chrápou, Usa bagruje seno ve velkém... ještě že mám možnost dokoupit seno, kdyby mi došlo, tak ji cpu co hrdlo ráčí. Aspoň si má čím zatápět. Odpoledne se stejně pojedeme projet, asi zajedu za Betty se podívat, ale všichni koně budou stejně zavření. Včera byla u koní odpoledne, byli puštění naštěstí. Ale oni se tam děsně nudí, žužlají zbytky sen a a všude hory sněhu, takže se jim v tom ani nechce chodit. Stáli zaparkovaní pod lesem a čučeli
lucky
napsal(a):
Tady taky valí mokrým sněhem a valí a valí. Psi jsou zalezlí a chrápou, Usa bagruje seno ve velkém... ještě že mám možnost dokoupit seno, kdyby mi došlo, tak ji cpu co hrdlo ráčí. Aspoň si má čím zatápět. Odpoledne se stejně pojedeme projet, asi zajedu za Betty se podívat, ale všichni koně budou stejně zavření. Včera byla u koní odpoledne, byli puštění naštěstí. Ale oni se tam děsně nudí, žužlají zbytky sen a a všude hory sněhu, takže se jim v tom ani nechce chodit. Stáli zaparkovaní pod lesem a čučeli
Tady teda sněží,ale tak málo,že to snad ani nestojí za to
,to nevím,jestli takhle dokáže napadnout aspoň blbejch 10 čísel,aby se dalo vyjet s koníkama.
Naše se nenudí,furt jim tam něco dáváme ven,aby žvejkali,stromeček už je sežranej,no a Olda shazoval balík a milej balík vzal švuňk někam jinam a rozbil víko u sudu...
To jsou radosti,
no hlavně,že jsme zdraví...
jaruska
napsal(a):
Tady teda sněží,ale tak málo,že to snad ani nestojí za to
,to nevím,jestli takhle dokáže napadnout aspoň blbejch 10 čísel,aby se dalo vyjet s koníkama.
Naše se nenudí,furt jim tam něco dáváme ven,aby žvejkali,stromeček už je sežranej,no a Olda shazoval balík a milej balík vzal švuňk někam jinam a rozbil víko u sudu...
To jsou radosti,
no hlavně,že jsme zdraví...
Já mám mrtvici z toho, jak si odrovnám páteř při vyhazování sněhu . Ještě že mám na konec ledna napsaných hafo rehabek
lucky
napsal(a):
Já mám mrtvici z toho, jak si odrovnám páteř při vyhazování sněhu . Ještě že mám na konec ledna napsaných hafo rehabek
Jaruško, teďka jsem byla na pocházce s Jackíškem a Vojta mi pro tebe pošle nějaký video a fotky, jak se Jackíšek má v novém domově.. prý dostal nějakou boudičku do domu, takovou tu plyšovou, a má jí pořád na střeše, jak v ní řádí... to by mělo být na tom videjku...
Jakmile mi to pošle, tak ti to hned přeposílám... Jackíš je roztomilej řádílek... na tom sněhu se teďka suprově vyblbnul a už se umí venčit venku, takže ho Vojta pořád jen chválí, jakej je to pašák a šikula atd... no, děsně roztomilý...
jaruska
napsal(a):
Jéé,Pavlí,Ty se mááš,
já bych z něj byla taky vedle,
to joo,řádit oni uměj.
Teda a na videjko se mooocinečky těším
,bude ještě dneska???
jaruska
napsal(a):
Jéé,Pavlí,Ty se mááš,
já bych z něj byla taky vedle,
to joo,řádit oni uměj.
Teda a na videjko se mooocinečky těším
,bude ještě dneska???
Noo,to oni se naučej poměrně rychle bejt v bytě čistotní,Hamty Hamty a Šmudlí taky psali,že choděj venčit a že pejsani jsou čistotní,to je dobře.
Akorát jediná paní od zrovna Herryho se neozvala ještě....
jaruska
napsal(a):
Noo,to oni se naučej poměrně rychle bejt v bytě čistotní,Hamty Hamty a Šmudlí taky psali,že choděj venčit a že pejsani jsou čistotní,to je dobře.
Oni ti mlaďoši jsou hezcí všeci.
jaruska
napsal(a):
Stejně si myslím, že se i Harry má dobře... Zkus třeba napsat paní sama, třeba jí to je blbý... co ty víš... já jsem taky všem novým majitelům svých freťat říkala, aby se mi ozvali, jak se freťatům daří a jedné paní jsem volala po měsíci s tím, že se mi neozvala a co je s prckem a ona mi říkala, že jí to už bylo trapné po takové době mi napsat a nechtěla mě obtěžovat...třeba je to u majitelky Harryho to samé
A určitě mi to Vojta pošle ještě dneska, budu ho s tím moooc otravovat..hehe
jaruska
napsal(a):
Oni ti mlaďoši jsou hezcí všeci.
Takhle krásně se tvářil Legišek,když jsme mu řekli,že nám tu asi zůstane,
že ho v roce vykastrujeme a pak ho prodáme buď dvouletýho a nebo až tříletýho neobsedlýho....
vendulka2066
napsal(a):
Stejně si myslím, že se i Harry má dobře... Zkus třeba napsat paní sama, třeba jí to je blbý... co ty víš... já jsem taky všem novým majitelům svých freťat říkala, aby se mi ozvali, jak se freťatům daří a jedné paní jsem volala po měsíci s tím, že se mi neozvala a co je s prckem a ona mi říkala, že jí to už bylo trapné po takové době mi napsat a nechtěla mě obtěžovat...třeba je to u majitelky Harryho to samé
Legíšek je už teda pěknej hřebeček... fakt mu to moc sluší
Má takový zasněný pohled na té fotce a co jsem koukala včera na fotky, tak má v těle ďábla...
vendulka2066
napsal(a):
No,asi máš pravdu,
zkusím to,zbít mě naštěstí nemůže
,tak třeba i pošle pár fotiček.
Jéééé é,Ty jsi zlato,díky
,fakt se moc těším....
jaruska
napsal(a):
No,asi máš pravdu,
zkusím to,zbít mě naštěstí nemůže
,tak třeba i pošle pár fotiček.
Jéééé é,Ty jsi zlato,díky
,fakt se moc těším....
Díky,
no hlavně je zatím moc hodnej,takovej mažel je to,tak fakt hodně moc doufám,že mu to vydrží.
Ale takhle se tvářila Ab,když to slyšela,že tady bude Legišek táákovou dobu....
jaruska
napsal(a):
Díky,
no hlavně je zatím moc hodnej,takovej mažel je to,tak fakt hodně moc doufám,že mu to vydrží.
Ale takhle se tvářila Ab,když to slyšela,že tady bude Legišek táákovou dobu....
A křičela :néééééééééé ééééééééééé.....
jaruska
napsal(a):
Jéééžííš,to je kráásný,jak tam Vojta leží s tím Jackíškem v posteli,
to je fakt boží.
Moc Ti děkujůůůůůůůůů.
To videjko taky nemůžu spustit,herdek,krám jeden starej(náš PC).
To není počítačem, to je tím, že to nahrál do mobilu a nepřevedl koncovku na počítačové prohlížeče...
Na to, že pracuje v IT mě to celkem překvapilo, ale i kovář má neobutý kobyly, že???
říkal, že to po víkendu bude ok, tak se nech překvapit... nepochybuju o tom, že to bude velice zábavné video, tak je dobré si na něj počkat....
A to, že leží s Vojtou v posteli, to není prý nic neobvyklého, to se naučil hnedka první noc u nich.... hehe Prý spí celou noc na Vojtově polštáři, vedle jeho hlavy...
A Vojta si ho zrovna chválil, jak je hodnej v tý kanceláři tady, že celý den leží pod stolkem nebo na židli (viz. ta točící v kanclu) a ani nepípne... Ale to není pravda, protože když jde Vojta na záchod, tak Jackíška nechává v kanclu a ten tam tak hrooozně brečí, že se na něj právě chodí dívat celá firma, jestli náhodou pinďa, jak mu tu většina říká, netrpí... Se tady do něj vážně moc moc lidí zamilovalo.. a není se čemu divit s tím jeho sladkým kukučem... ale jakmile si k němu dřepneš, tak se z něho stává lítací kousací vrtichvost... a pak mu neutečeš.. hehehe
vendulka2066
napsal(a):
To není počítačem, to je tím, že to nahrál do mobilu a nepřevedl koncovku na počítačové prohlížeče...
Na to, že pracuje v IT mě to celkem překvapilo, ale i kovář má neobutý kobyly, že???
říkal, že to po víkendu bude ok, tak se nech překvapit... nepochybuju o tom, že to bude velice zábavné video, tak je dobré si na něj počkat....
A to, že leží s Vojtou v posteli, to není prý nic neobvyklého, to se naučil hnedka první noc u nich.... hehe Prý spí celou noc na Vojtově polštáři, vedle jeho hlavy...
A Vojta si ho zrovna chválil, jak je hodnej v tý kanceláři tady, že celý den leží pod stolkem nebo na židli (viz. ta točící v kanclu) a ani nepípne... Ale to není pravda, protože když jde Vojta na záchod, tak Jackíška nechává v kanclu a ten tam tak hrooozně brečí, že se na něj právě chodí dívat celá firma, jestli náhodou pinďa, jak mu tu většina říká, netrpí... Se tady do něj vážně moc moc lidí zamilovalo.. a není se čemu divit s tím jeho sladkým kukučem... ale jakmile si k němu dřepneš, tak se z něho stává lítací kousací vrtichvost... a pak mu neutečeš.. hehehe
Tak čus Kochačky,tak mám na prodej jedno reiner show sedlo s komplet výbavou,poprsák,uždění,deka,podbřišák,ostruhové řemínky a obal na sedlo. Vše ručně dělané. Zdobení basket,květinový motiv Sheridan a stříbro.. Bratru za 46900,- komplet. Na záda qh,appa atd.
Posedlí 16"
jaruska
napsal(a):
No joo,to znám,to má po mamince to brečení,hihi,
Cleuška taky vždycky začne,
když jí necháme samotnou doma,naštěstí nic neničí,tak jí necháváme v obýváku a tam může koukat z okna,kdy už zase přijedeme.
Jo a nene,spinkat v pelíšku s Jarčou už Jackíšek uměl,on tu zůstal tu noc před Štědrým dnem sám,všechny ostatní pesani už byli fuč,tak Jarče ho bylo líto,že by tam sám plakal,tak popadla matrace,deku,polštář a peřiny a šla s ním spinkat do koupelny
,tééén byl šťastnej jak bleška,když se k ní mohl přitulínkovat,
a on byl vážně moc pěknej,ten jeho kukuč byl úžasnej
,ale mě se nejvíc líbil ten tvar tý jeho hlavičky.
Fííííha,sedýlko je boží,
snad najde toho správného majitele.
jaruska
napsal(a):
No joo,to znám,to má po mamince to brečení,hihi,
Cleuška taky vždycky začne,
když jí necháme samotnou doma,naštěstí nic neničí,tak jí necháváme v obýváku a tam může koukat z okna,kdy už zase přijedeme.
Jo a nene,spinkat v pelíšku s Jarčou už Jackíšek uměl,on tu zůstal tu noc před Štědrým dnem sám,všechny ostatní pesani už byli fuč,tak Jarče ho bylo líto,že by tam sám plakal,tak popadla matrace,deku,polštář a peřiny a šla s ním spinkat do koupelny
,tééén byl šťastnej jak bleška,když se k ní mohl přitulínkovat,
a on byl vážně moc pěknej,ten jeho kukuč byl úžasnej
,ale mě se nejvíc líbil ten tvar tý jeho hlavičky.
Fííííha,sedýlko je boží,
snad najde toho správného majitele.
moooc pěkný sedýlko bála bych se dát ho na koně, abych ho někde neodřela nebo tak něco
v 9h ráno tu začalo sněžit a teď je tak 15cm koně jsem na noc zavřela protože mooc chtěli se někde skovat před větrem a kousavým sněžením
jak mě zahlídli na dvoře tak se hnali k pásce a měli spoustu povídání.
na sobě měli sněhový brnění
takhle vypadali ještě v poledne a pořád nemám přístřešek
bospor
napsal(a):
moooc pěkný sedýlko bála bych se dát ho na koně, abych ho někde neodřela nebo tak něco
v 9h ráno tu začalo sněžit a teď je tak 15cm koně jsem na noc zavřela protože mooc chtěli se někde skovat před větrem a kousavým sněžením
jak mě zahlídli na dvoře tak se hnali k pásce a měli spoustu povídání.
na sobě měli sněhový brnění
takhle vypadali ještě v poledne a pořád nemám přístřešek
Ahoj,Ivčí,nebreč
,my máme přístřešek a podívej se,jak koně vypadají,tohle je Moruš.
jaruska
napsal(a):
Ahoj,Ivčí,nebreč
,my máme přístřešek a podívej se,jak koně vypadají,tohle je Moruš.
Legišek.
jaruska
napsal(a):
Aboška.
Tohle je Pierot,ten má na sobě i rampouchy.
jaruska
napsal(a):
Tohle je Pierot,ten má na sobě i rampouchy.
No a Moruš taky muší mít rampouchy,když je má Pierot.
jaruska
napsal(a):
Oni v tom přístřešku moc nejsou,jen co se nažerou,ale odpočívat jdou na planinu,kde na ně padá sníh...
jaruska
napsal(a):
Oni v tom přístřešku moc nejsou,jen co se nažerou,ale odpočívat jdou na planinu,kde na ně padá sníh...
Legišek objevil zbytek stromečku.
jaruska
napsal(a):
Legišek objevil zbytek stromečku.
Měl strach,že mu ho Pierot sebere....
jaruska
napsal(a):
Měl strach,že mu ho Pierot sebere....
No sebral mu ho
,ale chvilku se o něj tahali.
jaruska
napsal(a):
No sebral mu ho
,ale chvilku se o něj tahali.
Legišek je zlatíčko,s náma hezky stojí a nechá se mazlit,
ale s mámou blbne po koňsku.
jaruska
napsal(a):
Legišek je zlatíčko,s náma hezky stojí a nechá se mazlit,
ale s mámou blbne po koňsku.
Chudák Moruš se mu tady ani nemůže moc bránit,páč to tam dost klouže.
jaruska
napsal(a):
Chudák Moruš se mu tady ani nemůže moc bránit,páč to tam dost klouže.
Letící zvěřinec.
jaruska
napsal(a):
Aboška lítat rozhodně nebude,jen hezky sleduje.
tak i sedlář má konečně svoje sedlo,jen dodělám doplnky a je to.
saddlery
napsal(a):
tak i sedlář má konečně svoje sedlo,jen dodělám doplnky a je to.
parádní jen vyrazit
jaru taky jsme včera měli rampouchy
bospor
napsal(a):
parádní jen vyrazit
jaru taky jsme včera měli rampouchy
bospor
napsal(a):
honza si poradil sám
ráno během 5ti minut byli zase bílí
bospor
napsal(a):
a cesta do práce taky byla úchvatná a abych se dostala domů tak jsem si musela proházet vjezd od pluhů jsem tam měla pěknou haldu sněhu
jaruska
napsal(a):
Wauu,parádní křesílko,
v tom se musí kráásně hačat!!!!
Jéééé,Honzík má kráásný rampouchy,
ten asi chrastil.
My ještě včera nikam nepojedeme,páč jsem včera očkovala Pierota,tak aby měl klid
,kdyžtak to zkusíme v pondělí na krokovku,ale to asi žmržnu.
Néé včera,ale zejtra,bože,píšu jako pako.
jaruska
napsal(a):
Néé včera,ale zejtra,bože,píšu jako pako.
A ještě Hamtík,už je velikej.
jaruska
napsal(a):
A ještě Hamtík,už je velikej.
Tady je polobratr Pierota,taky docela dobrej čahoun.
Hlava a krk skoro celej Pierot.
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/4991807 /ISABELA-DO-SPORTU.php
jaruska
napsal(a):
Ahoj,takovýhle krásný rampouchy měla i Ab.
Ale ještě hezčí měla ponožky
,to žádnej jinej kůň neměl.
jaruska
napsal(a):
Ale ještě hezčí měla ponožky
,to žádnej jinej kůň neměl.
Olda shrabává sníh z přístřešku.
jaruska
napsal(a):
Olda shrabává sníh z přístřešku.
A já ten sníh odhazuju od přístřešku kus dál,aby až to bude tát,tam neměli potopu.
jaruska
napsal(a):
A já ten sníh odhazuju od přístřešku kus dál,aby až to bude tát,tam neměli potopu.
Uň.
jaruska
napsal(a):
Pavlí,já jsem trdlo,zapomněla jsem ti dát ten Haniččin průkaz,
ale neboj,doručíme osobně,hned,jak se to počasí trošíčku umoudří.
No vidíš, taky jsem skleróza.. hehe.. nevadí, aspoň se podíváte na štěňátka...
To jsem vám včera taky zapoměla říct...
Všimli jste si holky toho krásného koně, co je na úvodní stránce fauny??? Je hnědo-bílý, ale to je taková krása....
Nevíte, co je to za plemeno??? Já to z této jedné fotky nepoznám...
vendulka2066
napsal(a):
No vidíš, taky jsem skleróza.. hehe.. nevadí, aspoň se podíváte na štěňátka...
To jsem vám včera taky zapoměla říct...
Všimli jste si holky toho krásného koně, co je na úvodní stránce fauny??? Je hnědo-bílý, ale to je taková krása....
Nevíte, co je to za plemeno??? Já to z této jedné fotky nepoznám...
Irský cob
jaruska
napsal(a):
Ahoj! To jsem ráda, že Legišek zůstane .. , ale už je to hezké čírtě
Jinak tady se nic nedá dělat, zmrzlo, s koněm se nedá vjet do sněhu, pořezal by si nohy, děs...
Chodíme na procházky po cestách, sem tam se svezu bez sedla..zahřeji si zadek
Já včera dělala Use přední kopýtka a byla jsem KO. V té zimě a mrazu má ta kopyta jak z oceli, rašple vůbec nějak nerašplovala, kleště jsem málem urvala..no síla.... A to mě čekají ještě zadní. Ona to má jen malou korekci, kopýtka dělám pravidelně dle potřeby, ale i ty kousky, co jsem potřebovala pooopravit, to bylo šílené! Ze mě lelo jak z vola, Usa koukala co jako dělám pořád a kopyto nic. Ale má přední "jak ze škatulky" a dneska nebo zítra udělám zadní. Dneska asi ne, zrovna jsme házeli před garáží hromadu zledovatělého sněhu i od pluhu co tam nahrnul a jsem totálně vyřízená. Ruku už mám namoženou od toho házení, záda jak přeražené, no prostě člověk v rozkladu
lucky
napsal(a):
Ahoj! To jsem ráda, že Legišek zůstane .. , ale už je to hezké čírtě
Jinak tady se nic nedá dělat, zmrzlo, s koněm se nedá vjet do sněhu, pořezal by si nohy, děs...
Chodíme na procházky po cestách, sem tam se svezu bez sedla..zahřeji si zadek
Já včera dělala Use přední kopýtka a byla jsem KO. V té zimě a mrazu má ta kopyta jak z oceli, rašple vůbec nějak nerašplovala, kleště jsem málem urvala..no síla.... A to mě čekají ještě zadní. Ona to má jen malou korekci, kopýtka dělám pravidelně dle potřeby, ale i ty kousky, co jsem potřebovala pooopravit, to bylo šílené! Ze mě lelo jak z vola, Usa koukala co jako dělám pořád a kopyto nic. Ale má přední "jak ze škatulky" a dneska nebo zítra udělám zadní. Dneska asi ne, zrovna jsme házeli před garáží hromadu zledovatělého sněhu i od pluhu co tam nahrnul a jsem totálně vyřízená. Ruku už mám namoženou od toho házení, záda jak přeražené, no prostě člověk v rozkladu
Ahoj,joo,to víš,že jo,Pavlí,ty se mě chceš asi zbavit,viď,když mi nabízíš,že se můžu kouknout na štěňátka,kdepáák,bóójim,moč še bójim.
Vždyť víš,co dělala naše Kebule,když měla štěňátka,natož ta Tvoje lvice,jau,jau...
Tak dneska mě bytáhla Hanča jezdit,už přijela s termoprádlem
,ale holínky má pořád stejný,ale zase je fakt,že dneska nebylo zdaleka - 13,jako když jsme byly minule.
A já se stejně dneska nabalila,Moruš mě nemohla ani v tom najít....
jaruska
napsal(a):
Ahoj,joo,to víš,že jo,Pavlí,ty se mě chceš asi zbavit,viď,když mi nabízíš,že se můžu kouknout na štěňátka,kdepáák,bóójim,moč še bójim.
Vždyť víš,co dělala naše Kebule,když měla štěňátka,natož ta Tvoje lvice,jau,jau...
Tak dneska mě bytáhla Hanča jezdit,už přijela s termoprádlem
,ale holínky má pořád stejný,ale zase je fakt,že dneska nebylo zdaleka - 13,jako když jsme byly minule.
A já se stejně dneska nabalila,Moruš mě nemohla ani v tom najít....
Kabát mám bejvalej Oldovej,kuklu Jaruščinu,akorát kalhoty a holínky jsou moje....
A ceeelou vyjížďku nám byl nooormálně hic.
jaruska
napsal(a):
Kabát mám bejvalej Oldovej,kuklu Jaruščinu,akorát kalhoty a holínky jsou moje....
A ceeelou vyjížďku nám byl nooormálně hic.
Hanča si to užívala,je to super pohodová děvčica,
jsem moc ráda,že tu je.
jaruska
napsal(a):
Hanča si to užívala,je to super pohodová děvčica,
jsem moc ráda,že tu je.
jaruska
napsal(a):
Pierot by lítal sníh-nesníh,tomu se to moooc líbilo.
jaruska
napsal(a):
Pierot by lítal sníh-nesníh,tomu se to moooc líbilo.
Moruš zase v naprostým klídku počkala,až přiběhne
,jí se v tom sněhu nešlo až zas tak dobře.
jaruska
napsal(a):
No,Vám tam na to napršelo,viď,to je jasný,to je dost ostrý
,ale tady je fakt krásnej snížek...
Dneska bylo krásně, sice mráz, ale sluníčko svítilo. Navíc jsem dnes dělala "doma", tak jsme si taky vyjeli Ale protože po dlouhé době, tak jsem šli ven jen na hodinku a v kroku. Buďto po uježděném sněhu na silnici, to jsem sesedla protože to pěkně klouzalo, a nebo jsme se bořili prašanem po loukách a polích. Však taky Míša zkusil jednou naklusat a po pár metrech to vzdal
Byla to fakt nádhera, tak se nám to třeba zítra podaří zopakovat
andmac
napsal(a):
Dneska bylo krásně, sice mráz, ale sluníčko svítilo. Navíc jsem dnes dělala "doma", tak jsme si taky vyjeli Ale protože po dlouhé době, tak jsem šli ven jen na hodinku a v kroku. Buďto po uježděném sněhu na silnici, to jsem sesedla protože to pěkně klouzalo, a nebo jsme se bořili prašanem po loukách a polích. Však taky Míša zkusil jednou naklusat a po pár metrech to vzdal
Byla to fakt nádhera, tak se nám to třeba zítra podaří zopakovat
Však my jsme udělali taky jen menší okruh,právě kvůli tomu sněhu se nedá jet,jak by člověk chtěl,páč koníci by se zpotili a to nee,to já jsem radši,když přijdou hezky v kroku a suchý,to jen cestou tam si Hanča poodešla od nás nějákých 100 metrů,k nám pomaloučku docválali a Hanča udělala kolem mě 2 kolečka,abych jí mohla fotnout
.Ale sluníčko teda byla dneska na návštěvě u Vás
,tady nevykouklo ani na okamžik,furt bylo pod mrakem.
Ale i tak to bylo hezký,akorát chuděra Moruš,jak má malý nožičky
tak se jí v tom moc dobře nechodilo.
jaruska
napsal(a):
Však my jsme udělali taky jen menší okruh,právě kvůli tomu sněhu se nedá jet,jak by člověk chtěl,páč koníci by se zpotili a to nee,to já jsem radši,když přijdou hezky v kroku a suchý,to jen cestou tam si Hanča poodešla od nás nějákých 100 metrů,k nám pomaloučku docválali a Hanča udělala kolem mě 2 kolečka,abych jí mohla fotnout
.Ale sluníčko teda byla dneska na návštěvě u Vás
,tady nevykouklo ani na okamžik,furt bylo pod mrakem.
Ale i tak to bylo hezký,akorát chuděra Moruš,jak má malý nožičky
tak se jí v tom moc dobře nechodilo.
tady se taky jezdit dá a my aby jsme to neprošvihli jsme vyrazili v neděli v chumelenici
ale bylo to perfektní
bospor
napsal(a):
tady se taky jezdit dá a my aby jsme to neprošvihli jsme vyrazili v neděli v chumelenici
ale bylo to perfektní
bospor
napsal(a):
jen jsem pořád měla strach aby se foťák nenamočil
sněhuláci
bospor
napsal(a):
Tak dneska to vypadá, že jestli někde sluníčko bude, tak u nás neee. No aspoň budu moct v klidu pracovat
. My tu máme sněhu po kolena, takže už je to pro koníky Míšovi velikosti taky docela namáhavý. Včera to bylo místy docela navátý a sníh měl koňouch téměř po břicho, to už bylo opravdu moc
Jinak já taky nabírám fyzičku, když pro něj chodím od ohrady - nejdřív 50 m v mezi - to bere Míša ráno většinou cvalem) a pak dalších 130 m v mírném kopečku po poli, nahoře pak funím jak lokomotiva