Dobrý den,sháním martingál,nejlépe v hnědé barvě,není podmínkou.A dále uzdečku bez udidla a otěží.
Na oplátku nabízím -otěže2ks,nebo uzdečka na poníčka,nebo lonžka,nebo dečka hnědá se zlatám lemem,skoro nová,nebo bílá úplně nová,nebo fialová dečka vykrojená,nebo lícnice z nové uzdečky.Tak se těším na obchůdek
happyhvezda

XXX.XXX.210.18
valente
napsal(a):
Dobrý den,sháním martingál,nejlépe v hnědé barvě,není podmínkou.A dále uzdečku bez udidla a otěží.
Na oplátku nabízím -otěže2ks,nebo uzdečka na poníčka,nebo lonžka,nebo dečka hnědá se zlatám lemem,skoro nová,nebo bílá úplně nová,nebo fialová dečka vykrojená,nebo lícnice z nové uzdečky.Tak se těším na obchůdek
Vyměním roubíkové udidlo 12,5 cm za olivu stejné velikosti. Popřípadě prodám za 400,-kč. Udidlo není ostré!
valente
napsal(a):
vyměňuji nebo prodám:)
http://kass.rajce.idnes.cz/Veci_na_prodej_2/
http://kass.rajce.idnes.cz/udidlo/
http://kass.rajce.idnes.cz/sedlo/
zazika
napsal(a):
Ahojík, kolik za ty rajtky s červeným rantlem?
Prodám neby vyměním .
Udidlo stihlo tenší , ostřejší, délka 11.5 cm, gumové udidlo velmi jemné délka 12.5 cm obě dvě jsou jako nové cena 150 kč/ ks nebo vyměním - nabídněte za co :-)
holkaodkoni
napsal(a):
Prodám neby vyměním .
Udidlo stihlo tenší , ostřejší, délka 11.5 cm, gumové udidlo velmi jemné délka 12.5 cm obě dvě jsou jako nové cena 150 kč/ ks nebo vyměním - nabídněte za co :-)
a tady to gumové
kontakt : holkaodkoni@centrum.cz
valente
napsal(a):
Vyměnim a je mi jedno za co,mám ty tři poníky a martinalž nepotřebuji je černé barvy,všel.pony ,na velš poníka jsem musela přidělat dírku ,ale sedí i ČT
sheril
napsal(a):
Vyměnim a je mi jedno za co,mám ty tři poníky a martinalž nepotřebuji je černé barvy,všel.pony ,na velš poníka jsem musela přidělat dírku ,ale sedí i ČT
jO A JEŠTĚ RÁDA BYCH VYMĚMNILA TŘMENY,ÚPLNĚ NOVÉ,S BÍLO GUMOU,STÁLI 300 kČ,VYMĚNIM ZA MENŠÍ,NA PONÍKY JSOU MOC TĚŽKÉ
sheril
napsal(a):
MARTINGAL,TO BYL PŘEKLEP
sheril
napsal(a):
MARTINGAL,TO BYL PŘEKLEP
mám doma černou termodeku harry´s horse, 135, je jako zateplení mezi běžné deky, gramáž nevím, ale je hodně teplá. Mám odolného koníka, takže ji už nejspíš nevyužiju. PC: něco kolem 1000 kč, představovala bych si za ni nějakou buď nepromokavou bederní deku ( ale o kousek menší, spíš 125, je nám ta 135 nějaká velká.) ale i těch 135 by se ještě dalo snést, větší už ale ne. nebo třeba za lehčí deku. Tuhle moc nevyužívám, takže mi leží doma. Spíš bych využila nějakou tu lehčí. Deka je v perfektním stavu, používaná chvíli loňskou zimu. Párkrát byla na koníkovi ve výběhu, takže je trochu špinavá a malinko od chlupů, které z fleesového podšití asi nedostanu :) . Samozřejmě vyperu. Na výměnu nespěchám, jen mě to tak napadlo, když je tohle téma založené. Fotku deky na koníkovi bohužel nemám, ale možno nafotit.
valente
napsal(a):
Vyměním martingal,hnědý vel COB,sedí většině koní.Jak je velká uzdečka na poníka máš foto?A máš kdyžtak foto i těch lícnic?Jsou nšjáke zn.?
valente
napsal(a):
ahoj, ráda bych vyměnila fungl novou vínovou ohlávku vel. full (ale opravdu na veeelkou hlavu) za novou ohlávku velikosti cob (jakékoli barvy). Ideálně osobní předání (okres OV či NJ). Případně prodám za 150 Kč.
ab
napsal(a):
ahoj, ráda bych vyměnila fungl novou vínovou ohlávku vel. full (ale opravdu na veeelkou hlavu) za novou ohlávku velikosti cob (jakékoli barvy). Ideálně osobní předání (okres OV či NJ). Případně prodám za 150 Kč.
Vyměním úplně nový (byl 3x na koni) neoprenový podbřišník s gumama, černý, 135 za ten stejný ale 130.
saja
napsal(a):
Vyměním martingal,hnědý vel COB,sedí většině koní.Jak je velká uzdečka na poníka máš foto?A máš kdyžtak foto i těch lícnic?Jsou nšjáke zn.?
Kdyby byl hnědý martingal ještě k mání, měla bych zájem, nebo kdyby někdo chtěl vy\měnit černý za hnědý? dík. klawdie@centrum.cz
sheril
napsal(a):
jO A JEŠTĚ RÁDA BYCH VYMĚMNILA TŘMENY,ÚPLNĚ NOVÉ,S BÍLO GUMOU,STÁLI 300 kČ,VYMĚNIM ZA MENŠÍ,NA PONÍKY JSOU MOC TĚŽKÉ
Pro Sheril: mam trmeny na ponika, plastove, s cernymi gumami, jsou lehounke, parkrat pouzite, super stav. Staly 420kc, tak jestli mas zajem, muzeme si je vymenit.
shirly
napsal(a):
Pro Sheril: mam trmeny na ponika, plastove, s cernymi gumami, jsou lehounke, parkrat pouzite, super stav. Staly 420kc, tak jestli mas zajem, muzeme si je vymenit.
určitě,kdo zasílá první nebo najednou,na mě se zeptej,vše zasílám.Na email mi pošli svou adresu a prosím foto třmenů
baruu
napsal(a):
Vyměním úplně nový (byl 3x na koni) neoprenový podbřišník s gumama, černý, 135 za ten stejný ale 130.
Mam 2 kraty lom. udidlo, vel.14,5cm. Bud prodam nebo vymenim bud za poprsak k angl.sedlu nebo bederku i 145cm. Popripade neco jeste doplatim, didlo je totiz jete, ale v dobrem stavu. 737712914
axl
napsal(a):
Mam 2 kraty lom. udidlo, vel.14,5cm. Bud prodam nebo vymenim bud za poprsak k angl.sedlu nebo bederku i 145cm. Popripade neco jeste doplatim, didlo je totiz jete, ale v dobrem stavu. 737712914
Sháním termodeku,nebo nepromokavou deku na shetlanda,dále věšák na sedlo-2ks a modrou dečku pod sedlo a deku pod western sedlo.
Na oplátku nabízím -otěže2ks,uzdečka na poníčka-shetlanda,lonžka černá,nebo dečka hnědá se zlatým lemem,skoro nová,nebo bílá úplně nová,nebo fialová dečka vykrojená,nebo lícnice z nové uzdečky.
valente
napsal(a):
Sháním termodeku,nebo nepromokavou deku na shetlanda,dále věšák na sedlo-2ks a modrou dečku pod sedlo a deku pod western sedlo.
Na oplátku nabízím -otěže2ks,uzdečka na poníčka-shetlanda,lonžka černá,nebo dečka hnědá se zlatým lemem,skoro nová,nebo bílá úplně nová,nebo fialová dečka vykrojená,nebo lícnice z nové uzdečky.
mms mi nepřišli,šlo by to tedy vyměnit za uzdečku -lícnice,nátylník,čelenka + otěže za ten martingal?