Máte zájem o výměnu věcí??

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.1.2010 15:02
valente

XXX.XXX.223.172

Dobrý den,sháním martingál,nejlépe v hnědé barvě,není podmínkou.A dále uzdečku bez udidla a otěží.
Na oplátku nabízím -otěže2ks,nebo uzdečka na poníčka,nebo lonžka,nebo dečka hnědá se zlatám lemem,skoro nová,nebo bílá úplně nová,nebo fialová dečka vykrojená,nebo lícnice z nové uzdečky.Tak se těším na obchůdek

happyhvezda

5.1.2010 15:09
happyhvezda

XXX.XXX.210.18

valente napsal(a):
Dobrý den,sháním martingál,nejlépe v hnědé barvě,není podmínkou.A dále uzdečku bez udidla a otěží.
Na oplátku nabízím -otěže2ks,nebo uzdečka na poníčka,nebo lonžka,nebo dečka hnědá se zlatám lemem,skoro nová,nebo bílá úplně nová,nebo fialová dečka vykrojená,nebo lícnice z nové uzdečky.Tak se těším na obchůdek

Vyměním roubíkové udidlo 12,5 cm za olivu stejné velikosti. Popřípadě prodám za 400,-kč. Udidlo není ostré!

5.1.2010 17:05
kassiopeass

XXX.XXX.186.21

valente napsal(a):

vyměňuji nebo prodám:)
http://kass.rajce.idnes.cz/Veci_na_prodej_2/
http://kass.rajce.idnes.cz/udidlo/
http://kass.rajce.idnes.cz/sedlo/

5.1.2010 17:23
zazika

XXX.XXX.174.165

kassiopeass napsal(a):
vyměňuji nebo prodám:)
http://kass.rajce.idnes.cz/Veci_na_prodej_2/
http://kass.rajce.idnes.cz/udidlo/
http://kass.rajce.idnes.cz/sedlo/

Ahojík, kolik za ty rajtky s červeným rantlem?

5.1.2010 17:37
holkaodkoni

XXX.XXX.170.174

zazika napsal(a):

Prodám neby vyměním .
Udidlo stihlo tenší , ostřejší, délka 11.5 cm, gumové udidlo velmi jemné délka 12.5 cm obě dvě jsou jako nové cena 150 kč/ ks nebo vyměním - nabídněte za co :-)

5.1.2010 17:37
holkaodkoni

XXX.XXX.170.174

holkaodkoni napsal(a):
Prodám neby vyměním .
Udidlo stihlo tenší , ostřejší, délka 11.5 cm, gumové udidlo velmi jemné délka 12.5 cm obě dvě jsou jako nové cena 150 kč/ ks nebo vyměním - nabídněte za co :-)

a tady to gumové

kontakt : holkaodkoni@centrum.cz

5.1.2010 18:50
sheril

XXX.XXX.88.21

valente napsal(a):

Vyměnim a je mi jedno za co,mám ty tři poníky a martinalž nepotřebuji je černé barvy,všel.pony ,na velš poníka jsem musela přidělat dírku ,ale sedí i ČT

5.1.2010 18:54
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
Vyměnim a je mi jedno za co,mám ty tři poníky a martinalž nepotřebuji je černé barvy,všel.pony ,na velš poníka jsem musela přidělat dírku ,ale sedí i ČT

jO A JEŠTĚ RÁDA BYCH VYMĚMNILA TŘMENY,ÚPLNĚ NOVÉ,S BÍLO GUMOU,STÁLI 300 kČ,VYMĚNIM ZA MENŠÍ,NA PONÍKY JSOU MOC TĚŽKÉ

5.1.2010 19:02
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):

MARTINGAL,TO BYL PŘEKLEP

5.1.2010 19:40
stalonek

XXX.XXX.163.101

sheril napsal(a):
MARTINGAL,TO BYL PŘEKLEP

mám doma černou termodeku harry´s horse, 135, je jako zateplení mezi běžné deky, gramáž nevím, ale je hodně teplá. Mám odolného koníka, takže ji už nejspíš nevyužiju. PC: něco kolem 1000 kč, představovala bych si za ni nějakou buď nepromokavou bederní deku ( ale o kousek menší, spíš 125, je nám ta 135 nějaká velká.) ale i těch 135 by se ještě dalo snést, větší už ale ne. nebo třeba za lehčí deku. Tuhle moc nevyužívám, takže mi leží doma. Spíš bych využila nějakou tu lehčí. Deka je v perfektním stavu, používaná chvíli loňskou zimu. Párkrát byla na koníkovi ve výběhu, takže je trochu špinavá a malinko od chlupů, které z fleesového podšití asi nedostanu :) . Samozřejmě vyperu. Na výměnu nespěchám, jen mě to tak napadlo, když je tohle téma založené. Fotku deky na koníkovi bohužel nemám, ale možno nafotit.

5.1.2010 22:16
kassiopeass

XXX.XXX.186.21

zazika napsal(a):

rajtky jsou dětské a cena je 300,- nebo jiná domluva:)

5.1.2010 22:18
saja

XXX.XXX.74.164

valente napsal(a):

Vyměním martingal,hnědý vel COB,sedí většině koní.Jak je velká uzdečka na poníka máš foto?A máš kdyžtak foto i těch lícnic?Jsou nšjáke zn.?

6.1.2010 11:08
valente

XXX.XXX.223.172

saja napsal(a):
Vyměním martingal,hnědý vel COB,sedí většině koní.Jak je velká uzdečka na poníka máš foto?A máš kdyžtak foto i těch lícnic?Jsou nšjáke zn.?

uzdečka je na shetlanda. lícnice jsou značkové,vše nafotím a pošlu.

6.1.2010 18:24
ab

XXX.XXX.227.78

valente napsal(a):

ahoj, ráda bych vyměnila fungl novou vínovou ohlávku vel. full (ale opravdu na veeelkou hlavu) za novou ohlávku velikosti cob (jakékoli barvy). Ideálně osobní předání (okres OV či NJ). Případně prodám za 150 Kč.

6.1.2010 18:40
baruu

XXX.XXX.48.154

ab napsal(a):
ahoj, ráda bych vyměnila fungl novou vínovou ohlávku vel. full (ale opravdu na veeelkou hlavu) za novou ohlávku velikosti cob (jakékoli barvy). Ideálně osobní předání (okres OV či NJ). Případně prodám za 150 Kč.

Vyměním úplně nový (byl 3x na koni) neoprenový podbřišník s gumama, černý, 135 za ten stejný ale 130.

6.1.2010 21:25
saja

XXX.XXX.74.164

valente napsal(a):
uzdečka je na shetlanda. lícnice jsou značkové,vše nafotím a pošlu.

super,kdyžtak to pošli do mailu - kennicek1@seznam.cz

7.1.2010 07:45
klawdie

XXX.XXX.100.124

saja napsal(a):

Kdyby byl hnědý martingal ještě k mání, měla bych zájem, nebo kdyby někdo chtěl vy\měnit černý za hnědý? dík. klawdie@centrum.cz

7.1.2010 10:00
shirly

XXX.XXX.27.25

sheril napsal(a):
jO A JEŠTĚ RÁDA BYCH VYMĚMNILA TŘMENY,ÚPLNĚ NOVÉ,S BÍLO GUMOU,STÁLI 300 kČ,VYMĚNIM ZA MENŠÍ,NA PONÍKY JSOU MOC TĚŽKÉ

Pro Sheril: mam trmeny na ponika, plastove, s cernymi gumami, jsou lehounke, parkrat pouzite, super stav. Staly 420kc, tak jestli mas zajem, muzeme si je vymenit.

7.1.2010 10:44
sheril

XXX.XXX.88.21

shirly napsal(a):
Pro Sheril: mam trmeny na ponika, plastove, s cernymi gumami, jsou lehounke, parkrat pouzite, super stav. Staly 420kc, tak jestli mas zajem, muzeme si je vymenit.

určitě,kdo zasílá první nebo najednou,na mě se zeptej,vše zasílám.Na email mi pošli svou adresu a prosím foto třmenů

7.1.2010 12:27
axl

XXX.XXX.2.60

baruu napsal(a):
Vyměním úplně nový (byl 3x na koni) neoprenový podbřišník s gumama, černý, 135 za ten stejný ale 130.

Mam 2 kraty lom. udidlo, vel.14,5cm. Bud prodam nebo vymenim bud za poprsak k angl.sedlu nebo bederku i 145cm. Popripade neco jeste doplatim, didlo je totiz jete, ale v dobrem stavu. 737712914

7.1.2010 18:37
kesau

XXX.XXX.7.87

happyhvezda napsal(a):
Vyměním roubíkové udidlo 12,5 cm za olivu stejné velikosti. Popřípadě prodám za 400,-kč. Udidlo není ostré!

Pro Happyhvezda: Poslala jsem ti mail

10.1.2010 20:35
valente

XXX.XXX.173.18

axl napsal(a):
Mam 2 kraty lom. udidlo, vel.14,5cm. Bud prodam nebo vymenim bud za poprsak k angl.sedlu nebo bederku i 145cm. Popripade neco jeste doplatim, didlo je totiz jete, ale v dobrem stavu. 737712914

Sháním termodeku,nebo nepromokavou deku na shetlanda,dále věšák na sedlo-2ks a modrou dečku pod sedlo a deku pod western sedlo.
Na oplátku nabízím -otěže2ks,uzdečka na poníčka-shetlanda,lonžka černá,nebo dečka hnědá se zlatým lemem,skoro nová,nebo bílá úplně nová,nebo fialová dečka vykrojená,nebo lícnice z nové uzdečky.

10.1.2010 21:14
sheril

XXX.XXX.88.21

valente napsal(a):
Sháním termodeku,nebo nepromokavou deku na shetlanda,dále věšák na sedlo-2ks a modrou dečku pod sedlo a deku pod western sedlo.
Na oplátku nabízím -otěže2ks,uzdečka na poníčka-shetlanda,lonžka černá,nebo dečka hnědá se zlatým lemem,skoro nová,nebo bílá úplně nová,nebo fialová dečka vykrojená,nebo lícnice z nové uzdečky.

mms mi nepřišli,šlo by to tedy vyměnit za uzdečku -lícnice,nátylník,čelenka + otěže za ten martingal?

10.1.2010 21:58
jenysimons

XXX.XXX.237.100

baruu napsal(a):

baruu: a prodáš ho popř. za kolik?

11.1.2010 15:00
etnies86

XXX.XXX.128.44

axl napsal(a):

za kolik prodáváte udidlo?

Přidejte reakci

Přidat smajlík