ewanie
napsal(a):
Dorazila jsem staré.... S vypětím sil zakládám nové....
Někdy je zapotřebí natankovat. A zlatý azurek je zvyklý dělat sedačku. Je mu jedno co dělám hlavně že papá.
ewanie
napsal(a):
Někdy je zapotřebí natankovat. A zlatý azurek je zvyklý dělat sedačku. Je mu jedno co dělám hlavně že papá.
Kéž by se nám vrátilo léto....
ewanie
napsal(a):
Kéž by se nám vrátilo léto....
..nám povídej, ale na léto a teplíčko si ještě chvíli počkáme chjo
...náš haflík Luďa...
ykiv
napsal(a):
..nám povídej, ale na léto a teplíčko si ještě chvíli počkáme chjo
...náš haflík Luďa...
a Lů v zimě...chlupatá vypapaná kulička
ykiv
napsal(a):
a Lů v zimě...chlupatá vypapaná kulička
Luďˇa ve vodě..jedna z jeho oblíbených činností
ykiv
napsal(a):
Díky
Plavit chodíme často, vodu naši kluci zbožňujou...
ykiv
napsal(a):
a jedno plavící video
http://www.stream.cz/video/339498-plaveni-koniku
ykiv
napsal(a):
Z novoročního výstupu na Kozákov
zari
napsal(a):
Z novoročního výstupu na Kozákov
Trocha té zimní romantiky
ykiv
napsal(a):
Luďˇa ve vodě..jedna z jeho oblíbených činností
zdravím, tak to teda je paráda to jsem si vzdycky přála...ale bohužel ten můj oř se vody vyhybá jak čert kříži fakt ji nemusí
dannynka
napsal(a):
zdravím, tak to teda je paráda to jsem si vzdycky přála...ale bohužel ten můj oř se vody vyhybá jak čert kříži fakt ji nemusí
Když jsme si pořídili plňáska, tak ten neprošel ani louži natož aby šel do řeky. Postupně jsme ho učili právě procházet ty louže, a máme tu spoustu brodů malý i velký a chodíme přes ně při vyjížďkách, takže se to musel naučit a získat důvěru, že ta voda ho nesežere.Spíš to neznal,ale zjistil, že vodička je fajn a dneska nemá problém přebrodit řeku i v místech kde to nezná a koupání mají moc rádi oba. Pak jsme si pořídili haflíka, byl mu rok a vodu taky samo v životě neviděl. Když ale šel za plnáskem, vůbec mu to nepřišlo divný, a do řeky chodí od mala jako profík. Jestli máte možnost koně vodiče, tak to dělá divy, a pro koníka, kterej se bojí je to mnohem snazší do tý vody vlézt. A pak zjistí že se mu to vlastně líbí
ykiv
napsal(a):
Když jsme si pořídili plňáska, tak ten neprošel ani louži natož aby šel do řeky. Postupně jsme ho učili právě procházet ty louže, a máme tu spoustu brodů malý i velký a chodíme přes ně při vyjížďkách, takže se to musel naučit a získat důvěru, že ta voda ho nesežere.Spíš to neznal,ale zjistil, že vodička je fajn a dneska nemá problém přebrodit řeku i v místech kde to nezná a koupání mají moc rádi oba. Pak jsme si pořídili haflíka, byl mu rok a vodu taky samo v životě neviděl. Když ale šel za plnáskem, vůbec mu to nepřišlo divný, a do řeky chodí od mala jako profík. Jestli máte možnost koně vodiče, tak to dělá divy, a pro koníka, kterej se bojí je to mnohem snazší do tý vody vlézt. A pak zjistí že se mu to vlastně líbí
Všichni koňouchové se to naučí
kacabi
napsal(a):
Všichni koňouchové se to naučí
naši taky nejdřív říkali že nee a dneska jsou to mazáci
kacabi
napsal(a):
naši taky nejdřív říkali že nee a dneska jsou to mazáci
jsem tam omylem dala dvakrát stejnou fotku, měla to být tato
kacabi
napsal(a):
Haflin Hektor z Křížan od mé kamarádky,foceno přede dvěmi lety
sheril
napsal(a):
Haflin Hektor z Křížan od mé kamarádky,foceno přede dvěmi lety
mazel
sheril
napsal(a):
mazel
před vyjíždkou Hektor a Čita(ČT-LAKYNA x welsch pony B Orin)
kacabi
napsal(a):
super fotkytak jak jdou i ti mrnousi s Vama, no ten muj do vody vleze ale že by ho to nejak zvlast bralo to ani ne
proste nemá rad vodu
dannynka
napsal(a):
super fotkytak jak jdou i ti mrnousi s Vama, no ten muj do vody vleze ale že by ho to nejak zvlast bralo to ani ne
proste nemá rad vodu
Já myslím, že podstatný je, jestli ti ten kůň vodu přejde když potřebuješ ;o) jestli je u toho nadšený nebo jen smířený, to už není až tak důležité
dannynka
napsal(a):
proste nemá rad vodu
kacabi
napsal(a):
Já myslím, že podstatný je, jestli ti ten kůň vodu přejde když potřebuješ ;o) jestli je u toho nadšený nebo jen smířený, to už není až tak důležité
tak to jo přes vodu mi přejde to jo, ale že bych sním vešla celá do vody tak do toho se mu moc nechce(ale zase je pravda že jsme to moc často nezkoušeli a že to asi moc nezna)
jinak co to maš za krásneho haflika po kom je??ta hříva paráda jak se o ni staráš??
dannynka
napsal(a):
tak to jo přes vodu mi přejde to jo, ale že bych sním vešla celá do vody tak do toho se mu moc nechce(ale zase je pravda že jsme to moc často nezkoušeli a že to asi moc nezna)
jinak co to maš za krásneho haflika po kom je??ta hříva paráda jak se o ni staráš??
Plemeník Aquavit I.
dannynka
napsal(a):
tak to jo a to je Váš nebo se chodíš o něho starat, či jen náhodná fotka?
fotky jsou od Věrky Markové
dannynka
napsal(a):
tak to je fakt krasavec, ...hmm tiše závidím a kde ho máš ustájeného??
Naštěstí u sebe doma, Ranč Koločava www.ranc-kolocava.cz
bubo
napsal(a):
Ahojky,tak tu přihodím trošku mých hafloších obludek.Ovzlášt ted ve snížku jsou nádherní...
janiska
napsal(a):
Ahojky,tak tu přihodím trošku mých hafloších obludek.Ovzlášt ted ve snížku jsou nádherní...
troška pod sedlem..
kacabi
napsal(a):
Díky Terko, ten Tvůj koník - po jakém hřebci je? Je mi nějak povědomý.
je po Nobym, chtěli jsme k němu sehnat stejnou kobylku, at máme stejnou paru , ale nenasli jsme nic tak bude chodit holt sám
kacabi
napsal(a):
Myslíš stejnou exteriérem nebo po stejném hřebci?
myslím stejnou exterierem, a nic takového jako je náš Niko jsme neviděli, bud nebyly stejně velké v KHV, nebo byly širší a mohutnější, no tak jsme to vzdali
helu

XXX.XXX.189.70
janiska
napsal(a):
a ještě....
Nějak jsme zapadli tak to trošku oživím, blondýny si ten sníh neskutečně užívají.
helu

XXX.XXX.189.70
helu
napsal(a):
Nějak jsme zapadli tak to trošku oživím, blondýny si ten sníh neskutečně užívají.
helu

XXX.XXX.189.70
helu

XXX.XXX.189.70
helu
napsal(a):
helu

XXX.XXX.189.70
asharka
napsal(a):
Ahoj no to je parádní s tím míčem - taky jsem ho holkám pořídila pod stromeček.
Ale psům se líbil víc a čmajzli ho a ................ už není. Tady chumelí uplně strašně
a fučí vítr jak blázen.
helu

XXX.XXX.189.70
helu
napsal(a):
Ahoj no to je parádní s tím míčem - taky jsem ho holkám pořídila pod stromeček.
Ale psům se líbil víc a čmajzli ho a ................ už není. Tady chumelí uplně strašně
a fučí vítr jak blázen.
Pořád přemýšlím čím tu naši potvoru letos připustit.
helu
napsal(a):
Pořád přemýšlím čím tu naši potvoru letos připustit.
tak se taky přidám...naši dva hřebčáci poprvé na vyjížďce
kesau
napsal(a):
tak se taky přidám...naši dva hřebčáci poprvé na vyjížďce
jeden..
eliska84
napsal(a):
Zdravím všechny,nevíte náhodou někdo o kobylce hafloše na prodej?Snad se k vám do tématu brzy přidám :-)
Tak hodím taky pár krasavců
Ahojky,zdravím všechny haflingáře.Jsem čerstvou majitelkou 3 leté kobylky Šery po st.Martin.Je to trochu atypický hafloš bez odznaků :-).Přidávám fotky.Jinak máte krásné koníky
Jaká nuda může být při obsedání haflingské kobylky Viky :-D Holt dobrá příprava, no. Podotýkám, že je to poprvé, co na kobylce někdo seděl :-D
A ještě jedna. Čekali jsme protesty, ale Viky vypadala, že to má těžce v paži...
To byla moje krasna prdelka ale byl vykoupen z tezkych podminek jen aby se dal do kupy a dal k detem otec je hafling matka neznama ted se ma uzasne lasecka ma
Holky,prosím o pomoc.Jaká sedla máte na hafloše?Já jsem ted koupila Kt CHarona-myslím,že jí komora sedí.Ale sedlo se přetáčí a nahýbá se i v zatáčkách :-(.Takže ho vracím a budu hledat dál.Je mi v podstatě jendo co to bude za typ sedla,jen aby nám sedělo.Nemám sportovní ambice.Díky moc za rady
Na fotce je s Kt Seneca-komora 2-jí byla úzká...
Já mám wintec wide, v létě s tou "nejužší" komorou, v zime se střední.
Ale kobyla je bezkohoutková, na hafoše s kohoutkem nám pasoval i klasik wintec s bílou konorou (nejširší z klasických) - dá se dát i do wide.
Nám hlavně pasuje wide o hodně líp než jiná sedla, protože má polštáře dál od sebe, což je u těhle válcojdních koní hodně důležité, sedlo se mi nepřetáčí ani když nasedám přes třmen, ale musí se nasedlat rovně, když si ho člověk nasedlá i trošku šikmo, tak prostě nesedí jak má ... no a hold je taky víc utažené než sedlo na nějakém kohoutkatém teplokrevníkovi
KT seneca nám taky na hafoše absolutně nesedlo, zkoušeli jsme pasovat senecu a ještě jeden KT (nevím jaký), několik nortonů a daslo a nepasovalo úplně nic, až tento wintec.
Ahoj,
zdravím všechny blonďáky
Taky se s jednou desetiletou přidám a posílám fotku s naší novou, bezpečnější a padnoucí výbavičkou...
Konečně jaro a krásné vyjížďky po okolí, fakt to stojí za to...
Zdravím všechny blonďáky a blonďačky,
krasná vystroj zari, my jsme si taky letos nadělili novou výstroj nechali jsme si ušít na míru a jsme nad míru spokojení jak můj věrný oř tak i můj zadeček
jinak na hafloška občas berem i anglii a sedí mu Kentaur Ikaros - ale musí se pořádně doáhnout, protože se muj milovaný vždycky nafoukne tak že když nasedám tak mi trošku sjede sedlo, ale pak při ježdění drží perfektně i kontakt mám suprový
tady western
Kdyby jste někdo chtěli, mám k prodeji anglické sedlo šité speciáln na krátké kulaté a bezkohoutkaté koně v typu hafling, hucul. Sedí perfektně a bez přetáčení. Posedlí 17,5. Komora extra široká! Ruční práce českého sedláře, super stav, po revizi u sedláře - vše v naprostém pořádku. Jinak je to všestrané anglické sedlo se spíše většími kolenními opěrkami - člověk do nějk krásně zapadne. Ale je velice pohodlné i na čundry a dlouhé vyjížďky. Musím prodat z důvodu, že se mi huculoid dostal do normální kondice teplokrevníka, tak kupuji sedlo s komorou č. 3 - toto je již úzké.
Cena 8 500 - rychlé jednání sleva!!!!
Kontakt: mayerova.katerina@seznam.cz
Tak nás blonďáky posouvám
Předevčírem jsem zase aktivně fotila mé spokojené svěřenkyně...no až na 3 kozlíky všecko samičí pohlaví včetně mé maličkosti za foťákem...
Sice dneska prší, ale zas povyskočí pastva
No pastva ať radši moc neskáče, i bez toho jsou ty naši hafouškové tlusťoučký.........................