Náctiletí s koňmi 21

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2010 11:38
kvicalka

XXX.XXX.45.6

Tak jsme se dočkali další ... tentokrát 21ky ;-) ... už jsme světově dospělí :-D :-D: :-D

9.1.2010 16:21
honey

XXX.XXX.138.182

kvicalka napsal(a):
Tak jsme se dočkali další ... tentokrát 21ky ;-) ... už jsme světově dospělí :-D :-D: :-D

Ahoj, slibovala jsem ti fotky ze semináře se Zuzkou.... nějak jsem nestíhala a nejsou ani upravené, ale tak dneska jsem je dala na rajče, aspoň něco no su hrozná já vím
Takže jsou tady: http://hhoney.rajce.idnes.cz/ Seminar_se_Zuzkou_Prokopovou_ PartnerShip_Gate_24.10.2009/ (bacha 2 mezery za cz/ a před Partner)

9.1.2010 20:19
kvicalka

XXX.XXX.249.207

honey napsal(a):
Ahoj, slibovala jsem ti fotky ze semináře se Zuzkou.... nějak jsem nestíhala a nejsou ani upravené, ale tak dneska jsem je dala na rajče, aspoň něco no su hrozná já vím
Takže jsou tady: http://hhoney.rajce.idnes.cz/ Seminar_se_Zuzkou_Prokopovou_ PartnerShip_Gate_24.10.2009/ (bacha 2 mezery za cz/ a před Partner)

Jeee ahoooj ... moc děkuji za fotečky , moc se povedli .. nedala by jsi mi prosím icq ? že by jsme popovídali tam ?

9.1.2010 21:04
honey

XXX.XXX.138.182

kvicalka napsal(a):
Jeee ahoooj ... moc děkuji za fotečky , moc se povedli .. nedala by jsi mi prosím icq ? že by jsme popovídali tam ?

nejsu tam moc často, ale klidně 271-708-855

9.1.2010 21:05
honey

XXX.XXX.138.182

honey napsal(a):
nejsu tam moc často, ale klidně 271-708-855

jo a ještě jsem se chtěla zeptat, jestli budeš (nebo kdokoliv kdo sem chodí) na dalším kurzu u Zuzky....pokračování by mělo být nějak v dubnu

9.1.2010 22:56
kvicalka

XXX.XXX.249.207

honey napsal(a):
jo a ještě jsem se chtěla zeptat, jestli budeš (nebo kdokoliv kdo sem chodí) na dalším kurzu u Zuzky....pokračování by mělo být nějak v dubnu

Jeee...fakt bude ? No já nevím... Ráda bych, ale to už mi rodiče asi nezaplatí... ... Není to takovej ten pro hříbata ? Ale pokud bude pokračování, tak jdu jako divák .. to 100%

10.1.2010 18:24
honey

XXX.XXX.138.182

kvicalka napsal(a):
Jeee...fakt bude ? No já nevím... Ráda bych, ale to už mi rodiče asi nezaplatí... ... Není to takovej ten pro hříbata ? Ale pokud bude pokračování, tak jdu jako divák .. to 100%

No já pojedu určitě zase jako divák... a třeba mi to rodiče zaplatí, abych nemusela ze svýho
Mělo by to být pokračování, přišel mi mejl - na stránkách to ještě není. Prvně budou opakovat ten podzimní (PartnerShip Gate) a pak bude navazující PartnerShip Way = pokročilí ze země. Termíny jsou jen předběžný. Jestli jsi jim dávala mejl, tak by ti to taky mělo přijít...

13.1.2010 10:01
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

honey napsal(a):
No já pojedu určitě zase jako divák... a třeba mi to rodiče zaplatí, abych nemusela ze svýho
Mělo by to být pokračování, přišel mi mejl - na stránkách to ještě není. Prvně budou opakovat ten podzimní (PartnerShip Gate) a pak bude navazující PartnerShip Way = pokročilí ze země. Termíny jsou jen předběžný. Jestli jsi jim dávala mejl, tak by ti to taky mělo přijít...

Ahojky, tak se zase po dlouhé době hlásím...:-) U nás je zima a je všechno namrzlé takže s Princeznou chodíme jen na procházky...Chtela bych se vás holky na neco zeptat...:-) Pred 14dny jsem spřisla za Princeznou ze si ji vezmu pod sedlo...Před tím jsem k ní chodila pravidelně i se na ní jen kouknout...A kobylka se po mě ohnala a chtela me kousnout...KDyž tohle udála celou dobu jsem premýšlela co jsem ji mohla udelat, nic mě ale nenapadlo..:-( NEodradilo me to a zkoušela jsem to porad dokola neco sni udělatt, KDyž jsem tam pak jednou přisla za ní byla hod¨na ani jednou se me nepokusila kousnout nedávala uši dozadu jako před tim bylo to prostě zlatíčko...TAk jsem byla stastná ze uz to bude ok, ze mela třeba jen spatnou naladu, ale když jsem tam přisla druhy den tak nejen ze me chtela kousnout ale dokonce se ke me otocila prdeli a kopla..:-( KOusání trvá do ted...KDyž jsem se sni vydala na vyjíždku tak dála všechno proto aby me dostala ze sedla...:-( nepovedlo se ji to ale už fakt nevim co sní mam delat, všichni říkají at ji poradně zbiju ale podle me si tim moc nepomužu...:-( Mám na ní přestat jezdit? NEvim už co sni, ale nikomu jinému to neděla jen mě...:-(

13.1.2010 10:20
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
Ahojky, tak se zase po dlouhé době hlásím...:-) U nás je zima a je všechno namrzlé takže s Princeznou chodíme jen na procházky...Chtela bych se vás holky na neco zeptat...:-) Pred 14dny jsem spřisla za Princeznou ze si ji vezmu pod sedlo...Před tím jsem k ní chodila pravidelně i se na ní jen kouknout...A kobylka se po mě ohnala a chtela me kousnout...KDyž tohle udála celou dobu jsem premýšlela co jsem ji mohla udelat, nic mě ale nenapadlo..:-( NEodradilo me to a zkoušela jsem to porad dokola neco sni udělatt, KDyž jsem tam pak jednou přisla za ní byla hod¨na ani jednou se me nepokusila kousnout nedávala uši dozadu jako před tim bylo to prostě zlatíčko...TAk jsem byla stastná ze uz to bude ok, ze mela třeba jen spatnou naladu, ale když jsem tam přisla druhy den tak nejen ze me chtela kousnout ale dokonce se ke me otocila prdeli a kopla..:-( KOusání trvá do ted...KDyž jsem se sni vydala na vyjíždku tak dála všechno proto aby me dostala ze sedla...:-( nepovedlo se ji to ale už fakt nevim co sní mam delat, všichni říkají at ji poradně zbiju ale podle me si tim moc nepomužu...:-( Mám na ní přestat jezdit? NEvim už co sni, ale nikomu jinému to neděla jen mě...:-(

Ahojky Hani heleť a není třeba možný, že jsis ji špatně nasedlala nebo ji něco někde nesedělo z cajků co má na sobě? Nebo mě teda ještě napadlo, ale fakt nemám s kobylama moc zkušeností, ale neměla třeba říjí, že byla tak protivná? Jednou mi jedna holčina říkala,že mají doma kobylu, která když má říjí tak je to s ní fakt opruz. Určitě na ní nepřestávej ´´ jezdit´´ pokud se k tobě dopusud chovala normálně

13.1.2010 10:22
remonek

XXX.XXX.162.107

remonek napsal(a):
Ahojky Hani heleť a není třeba možný, že jsis ji špatně nasedlala nebo ji něco někde nesedělo z cajků co má na sobě? Nebo mě teda ještě napadlo, ale fakt nemám s kobylama moc zkušeností, ale neměla třeba říjí, že byla tak protivná? Jednou mi jedna holčina říkala,že mají doma kobylu, která když má říjí tak je to s ní fakt opruz. Určitě na ní nepřestávej ´´ jezdit´´ pokud se k tobě dopusud chovala normálně

A nebo třebas jen zkouší tvojí trpělivost a co si k tobě může dovolit.

13.1.2010 10:25
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):

Šárko..Mno Taky mě napadlo že by třeba mohla jak jsem ji dávála uzdečku ze jí pod nátylníkem zustalo ucho protože ona při uždení strká palici strasně vysoko a ja mám co delat na ni dosáhnout tak třeba to?...Nn říji neměla, Tu JSem sni už prožila a chovala se nozmálně jen v tu dobu pořád cestovala a nevydržela stát na místě. Mno dříve se ke mě chovala normálně, ale ted..:-(

13.1.2010 10:27
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
A nebo třebas jen zkouší tvojí trpělivost a co si k tobě může dovolit.

Jo tak to bylo taky možný, ale co mám dělat mlátit jí? NEvim mno...Zase aby to pak nebylo horsi a když ji nějak nepotrestám tam to bude delat asi porad...nebo ne? Myslis že jí to pak přesatne bavit a nechá toho sama?

13.1.2010 10:28
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
Šárko..Mno Taky mě napadlo že by třeba mohla jak jsem ji dávála uzdečku ze jí pod nátylníkem zustalo ucho protože ona při uždení strká palici strasně vysoko a ja mám co delat na ni dosáhnout tak třeba to?...Nn říji neměla, Tu JSem sni už prožila a chovala se nozmálně jen v tu dobu pořád cestovala a nevydržela stát na místě. Mno dříve se ke mě chovala normálně, ale ted..:-(

a zkoušela jsi jí prosahat záda jestli jí třebas nebolej, nebo se mrknout jestli nemá nějakou oděrku od podřišníku,přece jen v těch chlupech na zimu to není moc vidět. Nebo třebas jen kraví,že byla zvyklá na pravidelný ježdění a teď má jen přebytek energie, no asi je toho hodně čím by to mohlo být

13.1.2010 10:30
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
a zkoušela jsi jí prosahat záda jestli jí třebas nebolej, nebo se mrknout jestli nemá nějakou oděrku od podřišníku,přece jen v těch chlupech na zimu to není moc vidět. Nebo třebas jen kraví,že byla zvyklá na pravidelný ježdění a teď má jen přebytek energie, no asi je toho hodně čím by to mohlo být

Mno to je nezkousela, Takže se tam jeste dneska vypravím, a zkusim se po necem kouknout.... Mno pravidelne jezdila ale jen jednou tydně a to pokazde v sobotu a to dodrzuji..Joo to energie ma dostatek a kdyz jsem pod sedlo skoro ob den...

13.1.2010 11:13
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
Mno to je nezkousela, Takže se tam jeste dneska vypravím, a zkusim se po necem kouknout.... Mno pravidelne jezdila ale jen jednou tydně a to pokazde v sobotu a to dodrzuji..Joo to energie ma dostatek a kdyz jsem pod sedlo skoro ob den...

Jak jsi psala na to,že třeba jen zkouší co si k tobě může dovolit. Tak NE ji za to seřezat, ale jakmile se po tobě oženě,tak trochu proplesknout ( ale fakt trochu) ale musíš hned aby věděla za co to má. Pokud ti kraví pod sedlem, tak zkus před ježdněním vylonžovat. Když ti začne kravit venku, tak pobídnout a okamžitě zaměstnat, třeba jí zastavit, zkusit zacouvat, udělat si kolečko bo tak, prostě aby neměla čas vymejšlet bejkárny. Jinak z toho,že se k tobě chová takhle si nic neděj, spíš přemýšlej nad tím co to mohlo způsobit a jak to odstranit. Třeba na tobě fakt jen zkouší svojí dominanci, pokud je to kobucha mladá nebylo by to nic divnýho. Já sama měla se Sobistou dost boje. Zkus taky kobylu pozorovat ve stádě a určitě si všimneš jak si koníci spolu vyrovnávaj účty, pokud jeden ddruhýho prudí, takže jedním výchovným proplesknutím určitě nic nezkazíš.

13.1.2010 11:19
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
Jak jsi psala na to,že třeba jen zkouší co si k tobě může dovolit. Tak NE ji za to seřezat, ale jakmile se po tobě oženě,tak trochu proplesknout ( ale fakt trochu) ale musíš hned aby věděla za co to má. Pokud ti kraví pod sedlem, tak zkus před ježdněním vylonžovat. Když ti začne kravit venku, tak pobídnout a okamžitě zaměstnat, třeba jí zastavit, zkusit zacouvat, udělat si kolečko bo tak, prostě aby neměla čas vymejšlet bejkárny. Jinak z toho,že se k tobě chová takhle si nic neděj, spíš přemýšlej nad tím co to mohlo způsobit a jak to odstranit. Třeba na tobě fakt jen zkouší svojí dominanci, pokud je to kobucha mladá nebylo by to nic divnýho. Já sama měla se Sobistou dost boje. Zkus taky kobylu pozorovat ve stádě a určitě si všimneš jak si koníci spolu vyrovnávaj účty, pokud jeden ddruhýho prudí, takže jedním výchovným proplesknutím určitě nic nezkazíš.

Mno ja bych ani honě zmláti nedokázala, Do stáje kam jeste chodim nas uci koně zmlátit nebo servat za kazdou malickost. Jj budu ji skoset vylonžovat..:-) Mno je ji 8let a je to Arabka...Mno a jesšte me napadlo jestli to nemuze být tím že jsme ji odstavili hříbe..JE to možný kvuli tomu? Joo zkusim ji i pozorovat ve výbehu...

13.1.2010 11:27
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
Mno ja bych ani honě zmláti nedokázala, Do stáje kam jeste chodim nas uci koně zmlátit nebo servat za kazdou malickost. Jj budu ji skoset vylonžovat..:-) Mno je ji 8let a je to Arabka...Mno a jesšte me napadlo jestli to nemuze být tím že jsme ji odstavili hříbe..JE to možný kvuli tomu? Joo zkusim ji i pozorovat ve výbehu...

No arabáči jsou přece jen trochu živější , ale přece nás kvuli tomu nezrzačej, že . Jak už jsem psala,tak s kobyla fakt moc zkušeností nemám, natož po odstavu hříběte, ale asi to na jení chování bude mít taky vliv, ale zas mi přijde divný,že by si to vybíjela jen na tobě.

13.1.2010 11:31
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
No arabáči jsou přece jen trochu živější , ale přece nás kvuli tomu nezrzačej, že . Jak už jsem psala,tak s kobyla fakt moc zkušeností nemám, natož po odstavu hříběte, ale asi to na jení chování bude mít taky vliv, ale zas mi přijde divný,že by si to vybíjela jen na tobě.

Mno ONa je je živel sama o sobě je docela temperamentní a to jsem s ni zažila když jsem byli skákat..:-D byly jsme tam tak hodinku, a celou tu hodinu jsem s ni neskocila poradne ani jeden skok protože to porad odmitala a litala smenou po jízdárně...Ale nakonec jsme celej nás postavenej Parkureek proskákali, a to bylo hned ze zacátku když jsem na ní zacala jezdit. Joo to ne, s PRinceznou uz jsem parkrát ztrpela par modrin a škrábacu..:-) Mno to je vlastne taky prvda proc by to dála jen na me..

13.1.2010 11:35
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
Mno ONa je je živel sama o sobě je docela temperamentní a to jsem s ni zažila když jsem byli skákat..:-D byly jsme tam tak hodinku, a celou tu hodinu jsem s ni neskocila poradne ani jeden skok protože to porad odmitala a litala smenou po jízdárně...Ale nakonec jsme celej nás postavenej Parkureek proskákali, a to bylo hned ze zacátku když jsem na ní zacala jezdit. Joo to ne, s PRinceznou uz jsem parkrát ztrpela par modrin a škrábacu..:-) Mno to je vlastne taky prvda proc by to dála jen na me..

Asi v tom mám trochu zmatek, ale Princezna je ta kobylka, kterou máš v pronájmu, nebo to je tak o, který píšeš

13.1.2010 11:38
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
Asi v tom mám trochu zmatek, ale Princezna je ta kobylka, kterou máš v pronájmu, nebo to je tak o, který píšeš

Mno Princezna je ta kterou mam v pronajmu i o který si pisem..:-)

13.1.2010 11:42
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

hanulinka95 napsal(a):

No ani se nedivim že tam v tom más zmatek..:-) ja se taky nejak občas nepobíram..

13.1.2010 11:43
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):

jo áha tak už vim, no škoda, že u vás máte namrznuto, kdyby byl sníh na ježdnění, tak tam by si taky docela zamakala

13.1.2010 11:44
remonek

XXX.XXX.162.107

remonek napsal(a):
jo áha tak už vim, no škoda, že u vás máte namrznuto, kdyby byl sníh na ježdnění, tak tam by si taky docela zamakala

to já se taky občas nepobírám :-D, včera jsem chtěla Sobistovi očistit chrániče na nohy a místo toho jsem domu táhla deku

13.1.2010 11:46
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):

Joo jo to jo, mno ona je ale strasne vzdycky udýchana jen třeba po 10minutách klusu...Joo je to hrozný jak tady mrzne...A strašne se to potom kluže..

13.1.2010 11:47
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
to já se taky občas nepobírám :-D, včera jsem chtěla Sobistovi očistit chrániče na nohy a místo toho jsem domu táhla deku

Tak to je dobrý, mno ja jsem včera u koníku nebyla ale zase mamka po me chtela abych dosla koupit olej a ja mysto toho koupila ocet...

13.1.2010 11:49
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
Joo jo to jo, mno ona je ale strasne vzdycky udýchana jen třeba po 10minutách klusu...Joo je to hrozný jak tady mrzne...A strašne se to potom kluže..

U nás je to naštěstí v pohodě, jen v lese jsou ty hlavní cesty uježdění od lesáků,tak tam moc nejezdíme,ale na louce a na poli je sněhu dost a minule si v tom koňuchové docela i zazávodili docela lituju,že jsme sebou neměli nějakýho fotografa

13.1.2010 11:50
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
Tak to je dobrý, mno ja jsem včera u koníku nebyla ale zase mamka po me chtela abych dosla koupit olej a ja mysto toho koupila ocet...

No já mam naštěstí Sobistu doma, asi tak 60 metrů od postele , ale stejně jsem se musela vyhrabat ven do toho mrazu

13.1.2010 11:53
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
U nás je to naštěstí v pohodě, jen v lese jsou ty hlavní cesty uježdění od lesáků,tak tam moc nejezdíme,ale na louce a na poli je sněhu dost a minule si v tom koňuchové docela i zazávodili docela lituju,že jsme sebou neměli nějakýho fotografa

:-) U Té paní jako u prave majitelky Princezny take nemáme jizdarnu, mají tam jen malicky výbeh, ale jezdime do vedlejsi vesnice na jízdárnu je to asi pul hodinky v kroku, lesem a nebo na louku kousicek za stáji..Ale ted tam chodii deti sánkovat a nebo dospělí na běžky takže tam to je ted pase..:-( Takže jen les a tam se moc nedá nejak moc pracovat jen tak krok a občas klus aby se nic nestalo.. A nebo si beru kobylku občas k nám nazahradu na louku kde spolu blbnem a pracujem, dokonce jsem si vyrobila prekážky takže az se udela pekne poleví snih a nebude bláto taks e chystam je vytahnout a skocit si sni..:-)

13.1.2010 11:54
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

hanulinka95 napsal(a):
:-) U Té paní jako u prave majitelky Princezny take nemáme jizdarnu, mají tam jen malicky výbeh, ale jezdime do vedlejsi vesnice na jízdárnu je to asi pul hodinky v kroku, lesem a nebo na louku kousicek za stáji..Ale ted tam chodii deti sánkovat a nebo dospělí na běžky takže tam to je ted pase..:-( Takže jen les a tam se moc nedá nejak moc pracovat jen tak krok a občas klus aby se nic nestalo.. A nebo si beru kobylku občas k nám nazahradu na louku kde spolu blbnem a pracujem, dokonce jsem si vyrobila prekážky takže az se udela pekne poleví snih a nebude bláto taks e chystam je vytahnout a skocit si sni..:-)

Mno TAky bych chtela nakyho fotografa kterej by me vyfotil, vetsinou me foti mamka ale ta to moc nezvkláda třeba nad skokem nebo ve cvalu to má vzdycky tak mimo nebo sem rozmazaná...JEdinej kdo umi u nas fotit tak to jsem já a sama sebe fotit asi nbudu..:-D a tatka mno ale ten semnou nikde nejezdi s konikama takže mam smulu..:-( :-D

13.1.2010 12:01
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
Mno TAky bych chtela nakyho fotografa kterej by me vyfotil, vetsinou me foti mamka ale ta to moc nezvkláda třeba nad skokem nebo ve cvalu to má vzdycky tak mimo nebo sem rozmazaná...JEdinej kdo umi u nas fotit tak to jsem já a sama sebe fotit asi nbudu..:-D a tatka mno ale ten semnou nikde nejezdi s konikama takže mam smulu..:-( :-D

mě mamča fotila loni když byl sníh no a bohužel si to neuměla přenastavit na barevný focení, takže jsem měli všechny fotky černobílý

13.1.2010 12:08
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
mě mamča fotila loni když byl sníh no a bohužel si to neuměla přenastavit na barevný focení, takže jsem měli všechny fotky černobílý

Me se černo bíli fotky strasne líbi..:-) Ta fotecka je taky strrasně povedená..:-)
Tak ja taky přidám nakou fotecku kterou fotila mamka, je to fotka asi nak z listopadu..:-) JSme tam i stim hříbatkem

13.1.2010 12:18
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
Me se černo bíli fotky strasne líbi..:-) Ta fotecka je taky strrasně povedená..:-)
Tak ja taky přidám nakou fotecku kterou fotila mamka, je to fotka asi nak z listopadu..:-) JSme tam i stim hříbatkem

jéé ten je povedenej ten prcek, no tahle fotka co jsem sem dávala je ještě v pohodě, ale pak mamča fotila jednu na dálku a to jsme v tom sněhu ani nebyli vidět

13.1.2010 12:21
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
jéé ten je povedenej ten prcek, no tahle fotka co jsem sem dávala je ještě v pohodě, ale pak mamča fotila jednu na dálku a to jsme v tom sněhu ani nebyli vidět

MNo to je strašnej lump..:-) ale ak je to hřebeček a jsou mu 4měsíce..:-) Je to takovej mazlik...toho muže člověk drbat mezi pulkama a on jeste zustane stát a otírat se o tebe zadečkem..:-) MNo tak mamka taky občas foti jako že tam nic neni , ale ja ty nepovedený mažu..:-)

14.1.2010 20:05
teryneczka

XXX.XXX.6.15

hanulinka95 napsal(a):
MNo to je strašnej lump..:-) ale ak je to hřebeček a jsou mu 4měsíce..:-) Je to takovej mazlik...toho muže člověk drbat mezi pulkama a on jeste zustane stát a otírat se o tebe zadečkem..:-) MNo tak mamka taky občas foti jako že tam nic neni , ale ja ty nepovedený mažu..:-)

ale holky, kam jste to spadly?

14.1.2010 21:04
remonek

XXX.XXX.82.124

teryneczka napsal(a):
ale holky, kam jste to spadly?

Njn nějako jsme zapadli, skoro jak sněhem. Terko fotka nemá chybu

15.1.2010 23:51
teryneczka

XXX.XXX.6.15

remonek napsal(a):
Njn nějako jsme zapadli, skoro jak sněhem. Terko fotka nemá chybu

O sněhu už ani slovo stačí mi podívat se z okna a dělá se mi z toho šoufl

16.1.2010 06:39
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

teryneczka napsal(a):
O sněhu už ani slovo stačí mi podívat se z okna a dělá se mi z toho šoufl

Joo asi tak Snih opravdu nemusím už aby bylo po něm a bylo teplo a léto..:-)

18.1.2010 06:14
remonek

XXX.XXX.162.107

hanulinka95 napsal(a):
Joo asi tak Snih opravdu nemusím už aby bylo po něm a bylo teplo a léto..:-)

Jj přesně tak, už aby ten sníh byl pryč a byl už tak duben :-). Včera jsem holky skoro celý dopoledne uklízela sníh aby se mel Sobista vůbec kde probehnut, páč na celý zahradě bylo hafec sněhu a vůbec se mu tam nechtělo. Sobisty kámoš má něco s nohout a musí mít klid, tak tenle týden budu mít konisko doma. V sobotu jsme vyrazili ven a v tom sněhu to nemělo chybu .

19.1.2010 16:59
barusinek

XXX.XXX.250.105

remonek napsal(a):
Jj přesně tak, už aby ten sníh byl pryč a byl už tak duben :-). Včera jsem holky skoro celý dopoledne uklízela sníh aby se mel Sobista vůbec kde probehnut, páč na celý zahradě bylo hafec sněhu a vůbec se mu tam nechtělo. Sobisty kámoš má něco s nohout a musí mít klid, tak tenle týden budu mít konisko doma. V sobotu jsme vyrazili ven a v tom sněhu to nemělo chybu .

Brrr....zima ať už jde pryč! Nejhorší je ten bořící se zmrzlý sníh :( klouzající cesty, ale ano i zima má své kouzlo :) např. pohádkové vyjížďky

20.1.2010 06:14
remonek

XXX.XXX.162.107

barusinek napsal(a):
Brrr....zima ať už jde pryč! Nejhorší je ten bořící se zmrzlý sníh :( klouzající cesty, ale ano i zima má své kouzlo :) např. pohádkové vyjížďky

Jj přesně tak, ty pohádkový vyjížďky maj něco do sebe

anik

20.1.2010 19:39
anik

XXX.XXX.73.247

kvicalka napsal(a):

Zdárek holky:-)Tak jak se vám daří?Hlasím se opět po 100 letech.Holky..já vám vyvedla zas věc..já si vzala s kámoškou a přítelem koně na půl..krasavice..ale nikdo od nás doma o tom nevívůbec netuším kdy jim to mám říct..
takže aktuálně mám kobylu a půl,a další půlku koně..ale až jí uvidíte,zapláčete

21.1.2010 06:47
remonek

XXX.XXX.162.107

anik napsal(a):
Zdárek holky:-)Tak jak se vám daří?Hlasím se opět po 100 letech.Holky..já vám vyvedla zas věc..já si vzala s kámoškou a přítelem koně na půl..krasavice..ale nikdo od nás doma o tom nevívůbec netuším kdy jim to mám říct..

Ahojky, no teda tak to je dobrý , ale jestli už jednoho koně máš, tak půlka dalšího se ztratí

anik

21.1.2010 19:35
anik

XXX.XXX.73.247

anik napsal(a):

Tak posílám fotky Beniny ze včerejška

anik

21.1.2010 19:42
anik

XXX.XXX.73.247

anik napsal(a):
Tak posílám fotky Beniny ze včerejška

a ještě

anik

21.1.2010 19:44
anik

XXX.XXX.73.247

anik napsal(a):
a ještě

a poslední

24.1.2010 11:38
remonek

XXX.XXX.82.124

anik napsal(a):
a poslední

Jj máš pravdu, ale tak určitě dáte kobuši dohromady. A bude z ní pěknej koník

26.1.2010 12:26
remonek

XXX.XXX.162.107

remonek napsal(a):
Jj máš pravdu, ale tak určitě dáte kobuši dohromady. A bude z ní pěknej koník

Jsem tak trochu hrabala ve fotkách z mobilu. Tak posílám jednoho letního Sobistu

26.1.2010 12:27
remonek

XXX.XXX.162.107

remonek napsal(a):
Jsem tak trochu hrabala ve fotkách z mobilu. Tak posílám jednoho letního Sobistu

Hani a co kobyla, je už lepší, nebo má pořád chování na prd?

26.1.2010 15:35
teryneczka

XXX.XXX.6.15

remonek napsal(a):

ch jo, už aby to zase bylo ta zima mě už nebaví ... vlastně ani nebavila
Takže tady jedna letní ode mě ...

27.1.2010 16:04
barusinek

XXX.XXX.250.105

teryneczka napsal(a):
ch jo, už aby to zase bylo ta zima mě už nebaví ... vlastně ani nebavila
Takže tady jedna letní ode mě ...

...joo...léto...pojď sem Už tu zimu nechcu :( ... přidávám také jednu letní

27.1.2010 16:19
remonek

XXX.XXX.162.107

barusinek napsal(a):
...joo...léto...pojď sem Už tu zimu nechcu :( ... přidávám také jednu letní

letní sraník

27.1.2010 22:01
stalonek

XXX.XXX.163.101

remonek napsal(a):
letní sraník

tak to je kvalitní šárko .. černý bělouš

28.1.2010 07:23
remonek

XXX.XXX.162.107

stalonek napsal(a):
tak to je kvalitní šárko .. černý bělouš

Myslím,že Sobisty tajné přání je být vraníkem, páč tento druh make-upu na sebe nanáši dost často

11.2.2010 12:47
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

remonek napsal(a):
Myslím,že Sobisty tajné přání je být vraníkem, páč tento druh make-upu na sebe nanáši dost často

Ahojda lidičky..:-) kampak jsme to až poklesly..? zase to tu musíme trochu ¨rozjet..? co koníci..? Já ted moc nemám na ježdení čas mamka a moje nejmladší sestra jsou v nemocnici tak vsechno zvířectvo a domáci práce delam ja a na ježdení nemám čas leda že bych chodila v 6večer..mno škoda že niini let to by se dalo chodit i pozdejc..:-( ale takhle už chci aby ta zima byla pryč ..:-)

11.2.2010 14:37
asteka

XXX.XXX.14.103

hanulinka95 napsal(a):
Ahojda lidičky..:-) kampak jsme to až poklesly..? zase to tu musíme trochu ¨rozjet..? co koníci..? Já ted moc nemám na ježdení čas mamka a moje nejmladší sestra jsou v nemocnici tak vsechno zvířectvo a domáci práce delam ja a na ježdení nemám čas leda že bych chodila v 6večer..mno škoda že niini let to by se dalo chodit i pozdejc..:-( ale takhle už chci aby ta zima byla pryč ..:-)

Má kobylka Astéka a kamarádky holčina Dianka...

19.3.2010 12:37
sany

XXX.XXX.84.79

asteka napsal(a):
Má kobylka Astéka a kamarádky holčina Dianka...

tož safra kde stéé všichniii???? takovéj sek hento :(

20.3.2010 18:26
barusinek

XXX.XXX.250.105

...všichni jsme venku a užíváme sluníčka a teplíčka :D

21.3.2010 11:28
teryneczka

XXX.XXX.6.15

Kéž by ... U nás je teda upřímě buďto pěkně deštivo a blátivo nebo umrzlo a pěkná kosa :-| Ale válčíme jak se dá ... teda, momentálně doma marodím a cpu se antibiotikama, ale doufám, že co nevidět už zase budu ready :-)

21.3.2010 11:41
sany

XXX.XXX.84.79

Ntj..s tím počasím to už byl fakt nejvyšší čas :-(
...nu a tak brzké uzdravení ;) též sem právě minulý týden byla nemocná a myslela jsem že nudou umřu

21.3.2010 11:52
teryneczka

XXX.XXX.6.15

To já se doma občas nudím snad i ráda :-)) ... navíc, když je venku tak otřesný počasí, ale všeho moc škodí,no ... :-|:-)) ale v sobotu mám jet s kobulí bobulí na kurz, tak doufám, že mi za těch 10-12 dní úplně nezvlčela a nenaděláme si ještě větší ostudu než jindy :-)

21.3.2010 12:28
sany

XXX.XXX.84.79

tj :) tak si to tam užijte:-)...ty jo...zitra do školy po tom tydnu..si to tam zas nedám :-)

21.3.2010 12:33
teryneczka

XXX.XXX.6.15

No, mě to taky čeká, ale asi až ve čtvrtek ... :-| Seznam písemek, který budu dopisovat snad ani nechci vidět :-(

21.3.2010 12:49
sany

XXX.XXX.84.79

no..ja ho už viděla..a když k tomu přičtu ty připravené na tento týden tak jako docela bída.......kam ty chodíš na školu?

21.3.2010 12:55
teryneczka

XXX.XXX.6.15

Všeobecné čtyřleté gymnázium :-(:-(:-(

21.3.2010 13:01
sany

XXX.XXX.84.79

aha...stejný blázen jak já no

21.3.2010 13:05
teryneczka

XXX.XXX.6.15

njn ... nevěděla jsem, kam se upíchnout a dojíždět se mi nechtělo :-|

21.3.2010 13:09
sany

XXX.XXX.84.79

přímo tak....silně jsem uvažovala nad veterinou v Kroměříži...ale to bych musela na intr a to jsem nechtěla a nic lepšího už mě bohužel nenapadlo..no..co už no...teď už to tam musím nějak prolézt

21.3.2010 17:06
teryneczka

XXX.XXX.6.15

Tak tak ... co ale pak, to taky netuším :-|:-)

21.3.2010 22:42
misicka01

XXX.XXX.85.3

Tyjo holky =D naposled když sem tady byla tak bylo Náctiletí s koňmi 14 a teď už 21 páni =) a jak se jinak všichni máte ..? nějaké novinky..? co koňuchové..?

22.3.2010 12:08
teryneczka

XXX.XXX.6.15

Novinky, novinky ... snad ani žádné :-)) jenom si tu stěžujem na školu. Já jsem navíc ještě minimálně do středy doma s antibiotiky, takže nálada opravdu pod psa :-| ale jináč všechno při starém - jen za mnou ke koním začala chodit jedna holčička s tatínkem, co se společně chtějí něco naučit, majitel stáje mi vyšel vstříc a můžu si podle libosti od něho půjčovat jednu strakatou poničku, takže je to fajn (jen bobule na ni občas pěkně žárlí :-)) ... jo a už mám vytipovaného a domluveného hřebčáka, takže nás čekají "JEN" všechna vyšetření a v květnu můžem jít "na to" :-))

22.3.2010 16:06
sany

XXX.XXX.84.79

Tak vzhůru na hříbo joo mmm :-)....jo když já jsem předtím psala tak to bylo též tak nějak kolem 10tky a pak to jelo strašně rychle :D a teď se to nějak seká....jinak od té doby..byla jenom hubertka..ikdyž v dešti..ale i tak super..ale to už je dáávno :D a jinak nic zajímavého ani nového více méně....ale netěším se zas na ty ovada a komáry :( už teď to sem tam poletuje:-(

22.3.2010 16:35
teryneczka

XXX.XXX.6.15

To mně už je jedno ... hlavně nebude škola a mráz - zbytek už snad nějak přežiju :-)

29.3.2010 18:13
hanulinka95

XXX.XXX.84.214

AHojda..:) :) jakpak se máte..? a co koníci..? já jsem docela ráda že už je dlouho světlo a tak pomalu začnu jezditt na koníky i týdnu když tedy budu mit malo hodin..:D :D :D

29.3.2010 19:00
kvicalka

XXX.XXX.108.126

krásná fotečka... moc pěkně skáčete :-)

29.3.2010 19:10
kvicalka

XXX.XXX.108.126

jojo, já bohužel přesidluju, a odcházm z drásova :-( ... po krásném roce a čtvrt ... Ale už to bohužel nešlo, a mi měli více a více sporů s majitelkou. A tak začíná nová éra mého života, kde se snad bude s koníkama také dařit. Zaměření teď budu mít velmi pestré, v jedné stáji pronájem kobylky - parkuračka ( na komunikaci samozdřejmě zapomínat nechci ) a v druhé stáji kde zároveň s ježděním poničky ve westernovém stylu i brigádničím (stájnice) :-) ... Tak snad se bude dařit... Teď už se jen moc moc rozloučit s mýma miláčkama z Drásova :-( a můžu začít od znova ... Snad teď prožíváte příchod jara líp než já ... leze na vaše koníky už jaro ? :-D já to pociťuji u všech koní :-D

29.3.2010 22:37
teryneczka

XXX.XXX.6.15

Ahojda ... no fíha, to je změn :-| ale tak hlavně aby to vyhovovalo tobě, koňoušům a okolí :-)
U nás si jaro užíváme pěkně v pohodičce, zevlováním na sluníčku :-) a je nám fajn. V sobotu jsem s Bobulenkou akoráde byla na kurzu se Zuzkou P. a byla jsem moc spokojená - jak s celým kurzem a atmosférou, tak s chováním Luckynky :-) protože byla fakticky úplně vzorná :-) ... kolikrát si říkám, jestli si ji vůbec zasloužím :-) a vůbec netuším,co bych si bez ni počala ...

1.4.2010 23:02
kvicalka

XXX.XXX.108.126

Teeeda :-) ... a kde jste byli na kurzíku ? :-)

1.4.2010 23:12
teryneczka

XXX.XXX.6.15

V útulku pro koně - Bianka v Žirči ... od nás asi hoďka a kousek krokem po kopytě :-) Bylo to moc fajn, těším se na příště ... :-):-)

2.4.2010 10:10
honey

XXX.XXX.138.182

Ahoj, pojedete někdo zítra na kurz k Zuzce (http://zuzkaprokopova.cz/)? Já se tam možná ukážu jako divák...

2.4.2010 22:49
teryneczka

XXX.XXX.6.15

honey napsal(a):
Ahoj, pojedete někdo zítra na kurz k Zuzce (http://zuzkaprokopova.cz/)? Já se tam možná ukážu jako divák...

Chtěla jsem strašně moc, ale nesehnala jsem žádnou dopravu :-(

9.8.2010 17:05
kvicalka

XXX.XXX.108.126

Lidiiii ... náctiletí naši milovaní :-) .... kde jste kdo ? úplně jsme na naši skupinu zapoměli... Najdou se ještě ti, co tady s namá diskutovali ? podaří se nám obnovit NAŠI NÁCTILETOU skupinu ? smajlík

9.8.2010 17:25
kvicalka

XXX.XXX.108.126

U nás je tolik změn, že sem snad ani všechny nezvládnu napsat. Ale jako první bych asi zmínila můj odchod od kobylky Barušky, Lukyho, a všech koníků v Drásově :-( a koupi kobylky Nelinky, která se tedy stala po půl roce ježdění (jezdila jsem jí v Drásově) MOJÉ !!! smajlíksmajlíksmajlík .... Už jsme se zůčastnili hobby parkuru, kde jsme získaly 2 místo v parkuru 60/70 a 5 místo v parkuru 80/90 ...Byl to můj, i Nelinčin první parkur v životě :-).... Taky jsme začli hodně přiježďovat, a začli jsme jezdit na parellce na vyjížďky, a dokonce ve výběhu na nákrčáku ... Jsem strašně ráda že jí mám :-) ... A co vy ? co je u vás nového ? Jak se mají koníci ?

9.8.2010 18:38
konikulka

XXX.XXX.182.190

Týjoo, super nápad to tu obnovit :D Jsme se na to nějakon vykašlali... Jinak u nás snad ani nic nového neni, Čerťas skáče užasně :-* Akorát ta moje výška no :-( ale jemu to teda nedělá žádný problém :D pořád stejný torpédo :-)):-) a co u vás všech?

9.8.2010 18:49
kvicalka

XXX.XXX.108.126

jj, bylo mě líto že se na naši diskuzy zapomělo :-) ... a vám s čertíkem přeju moc moc moc úspěchů :-) ... jste šikovní :-) ... mi se snažíme najít v nejbližší době závody, ale nikde nic, a v době kdy jsou jedny závody tam jsme na v maďarsku, takže mi na závody jedem asi až v září :-(

anik

9.8.2010 19:47
anik

XXX.XXX.245.103

ahojda :-) u nas je ted taky nekolik zmen :) mame krasneho , ted uz 3 mesnicniho hrebecka Vulkana(Valdu) , a odyska je momentalne pripustena a snad i brezi po nadhernem welsh pony hrebci Bonsay :-) navic sem si pred par mesicema privedla dalsiho kone - 5 letou furiosku Pokcu :-) dal posehnala sem si holcinu na jezdeni odety , tak se snad stihnou jeste asi dvakrat obevit na zavodech :-) pritel me obdaroval peknym fotackem canonkem a chystame se s pritelem do vlastniho k Benesovu :-) no a to bude asi vse XD
Na fotce Ody s Bonikem :-))

anik

9.8.2010 19:51
anik

XXX.XXX.245.103

je fakt uzasnej :-) nadhernej , charakterni hrebec :-)

9.8.2010 20:50
konikulka

XXX.XXX.182.190

Jojo koukala jsem na fb, žes měla v plánu závody a překazila ti to dovolená.. Neboj taky nemam rada dovolené :D

9.8.2010 22:43
kvicalka

XXX.XXX.108.126

Tak to vidím že i jinde jsou veeeeeeelké změny :-) ...to gratuluju :-) ... a přidávám se k těm, co nemají rádi dovolenou... mě na konci sprna jedna překazí závody :-( .... grrr

11.8.2010 09:12
konikulka

XXX.XXX.182.190

Dovolené, to je tragedie skoro u všech konáků v mém okolí :D Hlavně je tam strašná nuda, když tak nejsou koníci :D

11.8.2010 19:16
kvicalka

XXX.XXX.0.78

konikulka napsal(a):
Dovolené, to je tragedie skoro u všech konáků v mém okolí :D Hlavně je tam strašná nuda, když tak nejsou koníci :D

Ano ano, neznám koňáka, co by se těšil na dovolenou, a když už jo, tak to není pořádnej koňák, ale má koně jen protože je to IN vyfotit se jak cválaš na polu :-( ... brr.. z takových lidí je mi někdy blbě, jak poto vidím splavený koně , jen proto, aby vzniklo pár hezkých fotek v trysku ... smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík