Resite nejak kdyz kone musi z nejakeho duvodu zustat doma,treba tohle pocasi nebo ztrata podkovy to se ted stalo nam a kovar se nemuze dostavit?mame rezim 24/7 ale do vybehu nechcou chodit, sou zalezli a zerou,me to osobne nevadi nemusim s nima pracovat jen jestli to neresi oni ze nic nedelaji pokud treba smatlaj po vybehu tak to neresim ale ted tam nepudou a nepudou jen me zajima jak to delaji ostatni
iisaabeel
napsal(a):
Resite nejak kdyz kone musi z nejakeho duvodu zustat doma,treba tohle pocasi nebo ztrata podkovy to se ted stalo nam a kovar se nemuze dostavit?mame rezim 24/7 ale do vybehu nechcou chodit, sou zalezli a zerou,me to osobne nevadi nemusim s nima pracovat jen jestli to neresi oni ze nic nedelaji pokud treba smatlaj po vybehu tak to neresim ale ted tam nepudou a nepudou jen me zajima jak to delaji ostatni
ahoj máme taky koně 24/7 a tohle počasí tráví u balíku se senem.naštěstí chodí pít do řeky tak se aspoň projdou jsou na pastvě ještě s dobytkem tak ten jim vyšlapává cestu.Jinak výpadky neřešíme dyť je zima a teď přídou mrazy tak ať si schovaj tukové zásoby budou je potřebovat.
karina
napsal(a):
ahoj máme taky koně 24/7 a tohle počasí tráví u balíku se senem.naštěstí chodí pít do řeky tak se aspoň projdou jsou na pastvě ještě s dobytkem tak ten jim vyšlapává cestu.Jinak výpadky neřešíme dyť je zima a teď přídou mrazy tak ať si schovaj tukové zásoby budou je potřebovat.
Diky za odpoved jen sem potrebovala ujistit :-)pro svuj vnitrni klid
iisaabeel
napsal(a):
No já mám koně taky 24/7 ale jsou v menším výběhu tak jsem ho celý rozbila jak byl na něm led a tak se aspoň trošku procházej ale většinou jen stojí venku a koukaj kdo nový projde. Ale jelikož dostávají jádro a nechci aby mi vypadli uplně z kondice protože pak by se stěmi mými tlusťochy špatně vracelo do stejné kondičky a jádro jim taky nechci ubírat tak chodí aspoň do kruhovky aspoň mě to přimělo pořád učit koně cválat na menším kruhu ten můj to totiž moc neumí neumí se pořádně zohnout a já radši vyjížďky, které jsou mi teď znemožněni tak jeslti bude počasí takový asik měsíc tak možná z něj bude profík ve cvalu na menším kruhu