jesina
napsal(a):
Ahojky ukažte své milášky ve westernovém zbroji.
ahojky tak já sem hodím našeho hafloška Nikolase ve westernovém
dannynka
napsal(a):
ahojky tak já sem hodím našeho hafloška Nikolase ve westernovém
Lipo ve westernovém. Jsme jen ale rekreační jezdci
leennyy
napsal(a):
Moruš.
leennyy
napsal(a):
Já se také přidám... Jen rekreačko :-) Kobylka Gracy
jesina
napsal(a):
já s pilgrinem
jesina
napsal(a):
Plemeník Aquavit I. foto: Věra Marková
kacabi
napsal(a):
Plemeník Aquavit I. foto: Věra Marková
Abošce westernový sedlo taky moc sluší.
dannynka
napsal(a):
a odkud jste barčo?
Ostrava....teda konoucha mám v klimkovicích (jinak foceno hubert palkovice)
jaruska
napsal(a):
Abošce westernový sedlo taky moc sluší.
Tak když je tu i Ab, tak to se dám i naší huculinu
microfon
napsal(a):
Tak když je tu i Ab, tak to se dám i naší huculinu
Tak lepší foto
pilgrisek
napsal(a):
Ostrava....teda konoucha mám v klimkovicích (jinak foceno hubert palkovice)
jee my jsme tady moravskoslezský kraj ale jsme od Třince a jezdíte na nějaké west.akce??nějak mi přijde že v mém okolí nic takového není
dannynka
napsal(a):
jee my jsme tady moravskoslezský kraj ale jsme od Třince a jezdíte na nějaké west.akce??nějak mi přijde že v mém okolí nic takového není
ale jo plno akciček.... nevím kde to máte blízko no ale jezdíme i na více dní takže určitě bude něco i blízko tebe
pilgrisek
napsal(a):
ale jo plno akciček.... nevím kde to máte blízko no ale jezdíme i na více dní takže určitě bude něco i blízko tebe
a bývá to někde veřejně vypsané kde se co děje??a kam tak nejčastěji jezdíte??
dannynka
napsal(a):
a bývá to někde veřejně vypsané kde se co děje??a kam tak nejčastěji jezdíte??
tak ty ty to maš blizko do frydku tak palkovice nebo bubla ranch kopřivnice jinak bývá ve studénce atd.. kdyžtak mi dej meila nebo icq neno facebook a dycky ti dam vědět jak něco budejinak akce jinde napsané fakt nejsou ale když koukaš hodně po netu tak najdeš občas něco
pilgrisek
napsal(a):
tak ty ty to maš blizko do frydku tak palkovice nebo bubla ranch kopřivnice jinak bývá ve studénce atd.. kdyžtak mi dej meila nebo icq neno facebook a dycky ti dam vědět jak něco budejinak akce jinde napsané fakt nejsou ale když koukaš hodně po netu tak najdeš občas něco
tak to budes zlata kdyz mi das vedet tady más meho meila dannyranch@seznam.cz, jinak co to más za koníka je moc peknej
jesina
napsal(a):
něco menších rozměrů
jesina
napsal(a):
A to je můj prima brácha,který se ukecá na vše na westernovým Donovi
jesina
napsal(a):
Idahoo Omluvte tu čabraku, ale koník je muchař, tak ji nosíme i ve westernu
jesina
napsal(a):
Koníci ve westernovém ano, to sluší snad všem koním. Ale když někdo napíše "milášek", tak se mi vždycky vybaví Pán prstenů a ten odpudivý skřet Šišlání zní blbě, když se poslouchá, ale když se to ještě napíše, tak to je havárie......
jesina
napsal(a):
ahojte tak já se k vám přidám...western teda jezdím jen rekreačně, ted mám kobču březí tak jsem přesedlala na anglii
madow
napsal(a):
ahojte tak já se k vám přidám...western teda jezdím jen rekreačně, ted mám kobču březí tak jsem přesedlala na anglii
tak a ještě jednu
ditule28
napsal(a):
taky se přidáme
Tak z miláčka je taky westernáček....
jesina
napsal(a):
Můj mazlík s původním sedlem, které ale kvůli změně proporcí přestalo sedět a už je prodané.
hancus
napsal(a):
Můj mazlík s původním sedlem, které ale kvůli změně proporcí přestalo sedět a už je prodané.
Můj mazlík v lépe padnoucím novém - ale nejspíš je to jen na čas, než ušetřím na sedýlko dle svých estetických představ :-)
hancus
napsal(a):
Můj mazlík v lépe padnoucím novém - ale nejspíš je to jen na čas, než ušetřím na sedýlko dle svých estetických představ :-)
No a naše babi v plné polní :-)
hancus
napsal(a):
No a naše babi v plné polní :-)
westernový souboj o papír na zemi :-D
ewanie
napsal(a):
westernový souboj o papír na zemi :-D
Ve westernovém a ještě jako čert :-D
ewanie
napsal(a):
Ve westernovém a ještě jako čert :-D
Kowboj chycen v lase
jesina
napsal(a):
Taky se pochlubím, arab ve westernovém
jesina
napsal(a):
láska mého mládí hřebec Orin-velš pony B,cca* 1999,7 let staré foto,kdyby někdo o něm věděl dejte vědět
sheril
napsal(a):
láska mého mládí hřebec Orin-velš pony B,cca* 1999,7 let staré foto,kdyby někdo o něm věděl dejte vědět
omlouvám se za kvalitu,foceno z fotky, barva strakatý žluták ,bílé nadkolenky,bílí flek na krku,bíločerná hříva KVH 130
dannynka
napsal(a):
tak to budes zlata kdyz mi das vedet tady más meho meila dannyranch@seznam.cz, jinak co to más za koníka je moc peknej
snad na to nezapomenu no:-Dnemas icq??tam by to bylo jistější jinak konoch je z matčiny strany klusáci a z otcovy ČT
sheril
napsal(a):
omlouvám se za kvalitu,foceno z fotky, barva strakatý žluták ,bílé nadkolenky,bílí flek na krku,bíločerná hříva KVH 130
Tak já se taky přidávám s mojí kobylkou=)
petra625
napsal(a):
Tak já se taky přidávám s mojí kobylkou=)
Z naší stáje tady chybí už jen Pierot.
jaruska
napsal(a):
Z naší stáje tady chybí už jen Pierot.
Tak my taky ve westernovém...i když ráda bych se naučila ovládat opravdové westernové ježdění použité v rekreačku. Prozatím mám pocit, že western je pouze ta výbava...Ale od jara budeme pečllivě pracovat na zlepšení. Bude se nám šít nové wade sedlo na míru od pana Folvarčného, tak se moc těším. Dosavadně jezdím v ekonomické verzi běžně dostupných westernových sedel. Dočasně to stačí, ale není to ono. Musím hodně zapracovat na důvěře kobylky a její občasné bojácnosti...tak uvidíme
zari
napsal(a):
Tak my taky ve westernovém...i když ráda bych se naučila ovládat opravdové westernové ježdění použité v rekreačku. Prozatím mám pocit, že western je pouze ta výbava...Ale od jara budeme pečllivě pracovat na zlepšení. Bude se nám šít nové wade sedlo na míru od pana Folvarčného, tak se moc těším. Dosavadně jezdím v ekonomické verzi běžně dostupných westernových sedel. Dočasně to stačí, ale není to ono. Musím hodně zapracovat na důvěře kobylky a její občasné bojácnosti...tak uvidíme
Plná polní
pilgrisek
napsal(a):
taky mam wade-a od Reneho
Ahoj Barčo,
snad můžu, věkově jsme asi stejně
Renek je fajn chlap, musím říct a osobně si myslím, že tenhle sedlář si buduje dobré jméno kvalitního saddlemakera. Jeho práce se mi líbí a výborné osobní jednání. Máš asi zkušenosti stejné, viď?
Já mám jen krapet nestandardní kobylu - haflošku. Což je všeobecný problém na tyhle koníky cokoli napasovat - je to původně soumarské plemeno...
Ale pokusím se udělat nějaký ústupek z požadavků a nějak kobče i sobě udělat větší pohodlí, než je tomu s nynějším westernovým. Cliff Wade by měl padnout více, tak uvidíme, co to udělá až prací v praxi.
A spokojenost?
Mě jde převážně o ty vandry a delší projížďky, protože tady v Podkrkonoší je hodně možností (Lesy, louky, polňačky, lesní cesty, kopečky, roviny,...) Já osobně vyššímu sportu nepropadnu, ale není to důvod nenaučit se principům dobrého westernu.
Jak na tom si ty? Máš nějakou radu, s čím začít, příručku, atd?
Jsem dost v tomhle laik.
Kobča byla můj sen už od dětství, teď hlavně velkou psychyckou pomocí - nejen, že jsem na farmě sama, ale rodiče se rozvedli, tak je nejlepší se občas sbalit a vyrazit si vyčistit hlavu do přírody se psem a kobuchou...
Měj se!
Hanka
zari
napsal(a):
Ahoj Barčo,
snad můžu, věkově jsme asi stejně
Renek je fajn chlap, musím říct a osobně si myslím, že tenhle sedlář si buduje dobré jméno kvalitního saddlemakera. Jeho práce se mi líbí a výborné osobní jednání. Máš asi zkušenosti stejné, viď?
Já mám jen krapet nestandardní kobylu - haflošku. Což je všeobecný problém na tyhle koníky cokoli napasovat - je to původně soumarské plemeno...
Ale pokusím se udělat nějaký ústupek z požadavků a nějak kobče i sobě udělat větší pohodlí, než je tomu s nynějším westernovým. Cliff Wade by měl padnout více, tak uvidíme, co to udělá až prací v praxi.
A spokojenost?
Mě jde převážně o ty vandry a delší projížďky, protože tady v Podkrkonoší je hodně možností (Lesy, louky, polňačky, lesní cesty, kopečky, roviny,...) Já osobně vyššímu sportu nepropadnu, ale není to důvod nenaučit se principům dobrého westernu.
Jak na tom si ty? Máš nějakou radu, s čím začít, příručku, atd?
Jsem dost v tomhle laik.
Kobča byla můj sen už od dětství, teď hlavně velkou psychyckou pomocí - nejen, že jsem na farmě sama, ale rodiče se rozvedli, tak je nejlepší se občas sbalit a vyrazit si vyčistit hlavu do přírody se psem a kobuchou...
Měj se!
Hanka
jj super chlap no tak my máme s kámoškou obě od něj sedlo ted si bude dělat ještě další kámoškao práci nemá myslím nouzy tež toho má plno. Já teda se sedlem stopro spokojenost sice by to chtělo trochu měkčí posedlí ale ted mam berana na tom a šilene
ale zadek s toho nebolí ani po celodenní tůře. 'Taky ho mám jen tak na couračku na vandry a tak. Občas když potřebuju popracovat aby kun trochu makal tak taky super...ale tak udělala se si ho podle sebe tak eště aby mi nevyhovovalo:-D já se nevěnuju westernu nějak uplně že bych jela podle příruček já vyrůstala celou dobu na anglii nějakech 11 let takže se mi toho moc měnit nechce
já spíš si dělám tak podle sebe konoucha sem si obsedala sama tak jede podle mě a nepotřebuju nějaké spešl westernové pobídky nebo tak
jinak co to máš za sedýlko??vypadá jak moje staré co jsem prodávala ale to bylo asi o něco světlejší(dovoz USA)
jesina
napsal(a):
Tady jedna zimní.. přidělala jsem si na sedlo kožich z ovce a musím říct že teď v zimě je to fakt lahoda.. vždycky moje pozadí zmrzalo a teď je to perfektní jen škola že jsem na to nepřišla už dřív za ty roky
kovbojka
napsal(a):
Tady jedna zimní.. přidělala jsem si na sedlo kožich z ovce a musím říct že teď v zimě je to fakt lahoda.. vždycky moje pozadí zmrzalo a teď je to perfektní jen škola že jsem na to nepřišla už dřív za ty roky
kes a gal
kovbojka
napsal(a):
a jedna letní. Musím říct že si stého koníka nedokážu představit v anglickém sedle a vlastně ani sebe v těch hadrech jsem od přírody vesterňák a košili se sakem, rajtky a vysoké boty bych na sebe nedala protože bych si připadala strašně
jesina
napsal(a):
Náš budoucí všestranný kůň, jestli se toho ale někdy dočkáme nebo dřív zešedivíme, to se uvidí
Ohledně westernových akcí, dávám dohromady kalendář westernových akcí konaných převážně na Moravě. Něco už tam je (na stránkách, jsou v profilu) ale kdybyste o nějakých termínech už věděli, dejte echo, pořád to doplňuji. Zatím je ještě brzy, většinou se to rozjede koncem dubna.
jenee
napsal(a):
Náš budoucí všestranný kůň, jestli se toho ale někdy dočkáme nebo dřív zešedivíme, to se uvidí
Ohledně westernových akcí, dávám dohromady kalendář westernových akcí konaných převážně na Moravě. Něco už tam je (na stránkách, jsou v profilu) ale kdybyste o nějakých termínech už věděli, dejte echo, pořád to doplňuji. Zatím je ještě brzy, většinou se to rozjede koncem dubna.
tak tady jsou ty moje
dolinka
napsal(a):
tak tady jsou ty moje
a ještě ta moje mladice při obsedání
dolinka
napsal(a):
a ještě ta moje mladice při obsedání
tak my se taky pochlubíme, tady moje malá tryskomyš s naší novou krásnou, pohodlnou, bezpečnou
výstrojí od Káji, jo je to šikula...
lala54
napsal(a):
tak my se taky pochlubíme, tady moje malá tryskomyš s naší novou krásnou, pohodlnou, bezpečnou
výstrojí od Káji, jo je to šikula...
Ahojky, tak já taky přidám Moje svěřenky..:-) Ve westernovém
TAdy Princezna...:-) Moje láska
hanulinka95
napsal(a):
Ahojky, tak já taky přidám Moje svěřenky..:-) Ve westernovém
TAdy Princezna...:-) Moje láska
A moje druhá svěřenka Komtesa..:-)
jaruska
napsal(a):
Jééé,Lilien,moc děkujeme.
přidám kobču, jen zrovna máme chaps
kati
napsal(a):
Tak ja se taky pridam,Persival A1/1
A jeste jedna semnou,byla to jen zkouska,sedim v nem blbe,vysedavam a mam anglické chapss,my jinak jezdime drezuru
kati
napsal(a):
A jeste jedna semnou,byla to jen zkouska,sedim v nem blbe,vysedavam a mam anglické chapss,my jinak jezdime drezuru
taky se přidávám
enriko
napsal(a):
taky se přidávám
Přidávám k enriko (Petra) ještě Enrika(toho 4nohého ) aby mu to nebylo líto
jesina
napsal(a):
Aruše - belgička