Sedlo Daslo - poraďte zda sedí či ne...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.1.2010 17:25
elisek

XXX.XXX.6.158

zdravím všechny od koníčků, mrkněte a poraďte jestli sedýlko sedí či ne...Nejsem si nějak jistá...tak prosím vaše názory

12.1.2010 17:35
michaela z

XXX.XXX.21.230

elisek napsal(a):
zdravím všechny od koníčků, mrkněte a poraďte jestli sedýlko sedí či ne...Nejsem si nějak jistá...tak prosím vaše názory

no já se obávám, že takhle těžko soudit, chtělo by to lepší fotky....

12.1.2010 17:45
elisek

XXX.XXX.6.158

michaela z napsal(a):
no já se obávám, že takhle těžko soudit, chtělo by to lepší fotky....

a tady ještě jedna..

12.1.2010 17:48
elisek

XXX.XXX.6.158

elisek napsal(a):
a tady ještě jedna..

a tady nedotažené, jen položené...

12.1.2010 17:50
anobbona

XXX.XXX.55.50

elisek napsal(a):
a tady nedotažené, jen položené...

Mě se zdá, že máš příliš široké sedlo. Vepředu to leží až na kohoutku (je tam prostor?) a vzadu se to zdvíhá

12.1.2010 17:52
elisek

XXX.XXX.6.158

anobbona napsal(a):
Mě se zdá, že máš příliš široké sedlo. Vepředu to leží až na kohoutku (je tam prostor?) a vzadu se to zdvíhá

No mě se taky právě zdá, když jsme klusali, tak mě jde jako naproti...asi zkusím koupit užší komoru....prostor tam je, ale jen malinkej..

buggyna

12.1.2010 21:06
buggyna

XXX.XXX.160.236

elisek napsal(a):

Sedlo nafotit bez dečky
a pokud sedíš, a do přední rozsochy se ti na víšku nevejdou 3 prsty,sedlo je koni velké

12.1.2010 21:15
elisek

XXX.XXX.6.158

buggyna napsal(a):
Sedlo nafotit bez dečky
a pokud sedíš, a do přední rozsochy se ti na víšku nevejdou 3 prsty,sedlo je koni velké

to se mi 3 nevejdou, tak max 2.. koupím snad zítra užší komoru, myslíte, že o číslo bude stačit???

12.1.2010 21:42
karwen

XXX.XXX.99.162

elisek napsal(a):
to se mi 3 nevejdou, tak max 2.. koupím snad zítra užší komoru, myslíte, že o číslo bude stačit???

Můžu se jen zeptat, jaký je to typ koně a jaká je tam teď komora? Jinak bych chtěla dodat, že to sedlo se vzadu zvedá protože má zrovna kůň hlavu dole, to se takhle zvedá každý sedlo když dá kůň hlavu dolů - hlavně kratší koně Jinak mě se zdá že sedlo spíš sedí, těžko říct, možná potřebuje užší komoru, ale to mám pocit že pak bude přední rozsocha moc vysoko a váha jezdce se bude přenášet moc dozadu... no nejlíp by to bylo posoudit naživo, ne přes fotky...

12.1.2010 21:56
elisek

XXX.XXX.6.158

karwen napsal(a):
Můžu se jen zeptat, jaký je to typ koně a jaká je tam teď komora? Jinak bych chtěla dodat, že to sedlo se vzadu zvedá protože má zrovna kůň hlavu dole, to se takhle zvedá každý sedlo když dá kůň hlavu dolů - hlavně kratší koně Jinak mě se zdá že sedlo spíš sedí, těžko říct, možná potřebuje užší komoru, ale to mám pocit že pak bude přední rozsocha moc vysoko a váha jezdce se bude přenášet moc dozadu... no nejlíp by to bylo posoudit naživo, ne přes fotky...

je tam ta nejširší komora co mají, kobča je ČT a je hodně mohutná, ale taky si myslím, že tahle komora je na ni moc široká, sedlo ji sedí hodně na kohoutku a pokud na něj ještě sednu já není tam už místo a dotýká se kohoutku...zkusím o číslo menší...
posílám foto naší Majdy a valacha Sanyho

12.1.2010 23:01
karwen

XXX.XXX.99.162

elisek napsal(a):
je tam ta nejširší komora co mají, kobča je ČT a je hodně mohutná, ale taky si myslím, že tahle komora je na ni moc široká, sedlo ji sedí hodně na kohoutku a pokud na něj ještě sednu já není tam už místo a dotýká se kohoutku...zkusím o číslo menší...
posílám foto naší Majdy a valacha Sanyho

Tak mohutný může být kůň s nízkým i s vysokým kohoutkem, ale předpokládám že nějaký kohoutek má, takže souhlasím s koupí užší komory

13.1.2010 07:22
klawdie

XXX.XXX.100.124

karwen napsal(a):
Tak mohutný může být kůň s nízkým i s vysokým kohoutkem, ale předpokládám že nějaký kohoutek má, takže souhlasím s koupí užší komory

postačí ti o číslo užší, co tam máš za barvu, segra má doma sbírku různejcfh velikosti, tak třeba by mohla nějakou posloužit, ale je třeba vědět co tam máš ted...
Jinak velikost koně dle mého nerozhoduje o velikosti komory, znala jsem mamuta s jedničkovou komorou.

13.1.2010 14:21
karwen

XXX.XXX.99.162

klawdie napsal(a):
postačí ti o číslo užší, co tam máš za barvu, segra má doma sbírku různejcfh velikosti, tak třeba by mohla nějakou posloužit, ale je třeba vědět co tam máš ted...
Jinak velikost koně dle mého nerozhoduje o velikosti komory, znala jsem mamuta s jedničkovou komorou.

Přesně tak, i velmi mohutný kůň může mít vysoký kohoutek, stejně tak hubený kůň může mít nízký a široký kohoutek Jinak psala že má tu nejširší komoru...

13.1.2010 17:23
elisek

XXX.XXX.6.158

klawdie napsal(a):

ahojda to bych byla ráda, potřebovala bych sehnat tu černou komoru.(pokud by mi ji sestra prodala, budu ráda)..měla jsem tam žlutou (nejširší), dnes mi ji v zooproduktu ochotně vyměnili za zelenou, fotky budu mít zítra, ale chtěla bych ještě vyzkoušet tu černou (střední)...pořád se mi to nějak nezdá...pokud sedlo položím bez dotažení jen tak, je tam na 2-3 prsty místa, když ale sednu do něho, je tam o kupu míň nad páteří, tak typuju cca 1cm (to jsem ho dávala bez deky,)vím že dečka to taky potlumí ale mám strach aby jí to netlačilo do páteře...

13.1.2010 17:35
elisek

XXX.XXX.6.158

elisek napsal(a):
ahojda to bych byla ráda, potřebovala bych sehnat tu černou komoru.(pokud by mi ji sestra prodala, budu ráda)..měla jsem tam žlutou (nejširší), dnes mi ji v zooproduktu ochotně vyměnili za zelenou, fotky budu mít zítra, ale chtěla bych ještě vyzkoušet tu černou (střední)...pořád se mi to nějak nezdá...pokud sedlo položím bez dotažení jen tak, je tam na 2-3 prsty místa, když ale sednu do něho, je tam o kupu míň nad páteří, tak typuju cca 1cm (to jsem ho dávala bez deky,)vím že dečka to taky potlumí ale mám strach aby jí to netlačilo do páteře...

Ona nemá zas tak výraznej kohoutek...fotka podzim 2008

13.1.2010 19:39
kati

XXX.XXX.235.193

elisek napsal(a):
Ona nemá zas tak výraznej kohoutek...fotka podzim 2008

Ahoj,prosim vas mohl by mi nekdo poradit kde a za kolik sezenu komoru 1 do prave tohoto sedla co sem davala slecna nazacatku?nevim kde bych ji mohla sehnat,komora z wintecu tam asi nepujde,ze??dekuji predem za rady

13.1.2010 20:11
elisek

XXX.XXX.6.158

kati napsal(a):
Ahoj,prosim vas mohl by mi nekdo poradit kde a za kolik sezenu komoru 1 do prave tohoto sedla co sem davala slecna nazacatku?nevim kde bych ji mohla sehnat,komora z wintecu tam asi nepujde,ze??dekuji predem za rady

Do Dasla kupuju komory v Zooproduktu v Týništi nad Orlicí, mají všechny za 200 Kč..(jen tu černou co potřebuju dnes neměli) Modrou ( středně úzkou) mohu posloužit i já...www.zooprodukt.cz...

14.1.2010 08:00
klawdie

XXX.XXX.100.124

elisek napsal(a):
Do Dasla kupuju komory v Zooproduktu v Týništi nad Orlicí, mají všechny za 200 Kč..(jen tu černou co potřebuju dnes neměli) Modrou ( středně úzkou) mohu posloužit i já...www.zooprodukt.cz...

http://www.zooprodukt.com/ index.php?zbozi_detail=59154

14.1.2010 08:04
klawdie

XXX.XXX.100.124

klawdie napsal(a):
http://www.zooprodukt.com/ index.php?zbozi_detail=59154

černá bude nejspíš k mání za 200,- i s poštou.

14.1.2010 13:58
arka

XXX.XXX.224.16

klawdie napsal(a):

cerna je ta neuzsi??pokud ano,tak bych ji chtela??

14.1.2010 14:24
klawdie

XXX.XXX.100.124

arka napsal(a):
cerna je ta neuzsi??pokud ano,tak bych ji chtela??

ne ne když mrkneš na odkaz máš to tam vystupnované, černá je užší střední, vlastně něco mezi 1-2 komorou, nejužší je červená...

14.1.2010 18:39
kati

XXX.XXX.235.193

klawdie napsal(a):
ne ne když mrkneš na odkaz máš to tam vystupnované, černá je užší střední, vlastně něco mezi 1-2 komorou, nejužší je červená...

Jo dekuji moc,uz jsem to videla.

14.1.2010 19:14
elisek

XXX.XXX.6.158

klawdie napsal(a):

Kláro tu černou (střední) komoru bych tedy brala, můžeme se nějak domluvit??? Můžu poslat peníze na účet nebo ji pošlete na dobírku, to jak bude sestra chtít...kdyžtak si info písnem do e-mailu...Jinak u nás je k mání i zelená (široká), je nám velká...

15.1.2010 23:45
bonzelka

XXX.XXX.173.185

elisek napsal(a):
Kláro tu černou (střední) komoru bych tedy brala, můžeme se nějak domluvit??? Můžu poslat peníze na účet nebo ji pošlete na dobírku, to jak bude sestra chtít...kdyžtak si info písnem do e-mailu...Jinak u nás je k mání i zelená (široká), je nám velká...

Kdyby měl někdo zájem, prodávám sedlo Daslo půl roku staré teď nejšpíš se žlutou komorou..
Koupila jsem si jiné tudíž ho nevyužiju..je jako nové cena 3700,- při rychlém jednání 3500,- s třmenovými řemeny.

Přidejte reakci

Přidat smajlík