Co je to za starší sedlo?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.1.2010 13:57
makki

XXX.XXX.107.70

sierg napsal(a):
...

Vypadá to jako vojenský bok.

20.1.2010 14:11
sierg

XXX.XXX.149.26

makki napsal(a):

Myslíte že je víc typů vojenských? kdysi jsem měla vojenské a ty jsou hodně masivní, toto je takovy lehoucký

20.1.2010 14:11
sierg

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):
Myslíte že je víc typů vojenských? kdysi jsem měla vojenské a ty jsou hodně masivní, toto je takovy lehoucký

hm, tak tady nejde nic vidět

21.1.2010 13:27
sheril

XXX.XXX.88.21

sierg napsal(a):
hm, tak tady nejde nic vidět

určitě,já měla vojenské a vážilo možná 4 kila,pak jsem měla jiné a to mělo 15 kilo.Ted mám půjčené na zkoušku,ale nejsem si jistá s tím jestli je lepší jak všestrané sedlo,to všestrané má nízký kohoutek a široký ,tohle ho má vysoký a sedí ,ale sedlo je široké níž a tím mi připadá že bude horší

21.1.2010 13:31
karwen

XXX.XXX.97.133

makki napsal(a):

Taky trochu vypadá jako enduranční sedlo...

21.1.2010 13:50
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):

sedí či nesedí?

21.1.2010 13:52
sheril

XXX.XXX.88.21

sheril napsal(a):
sedí či nesedí?

vojenské

23.1.2010 11:59
schebor

XXX.XXX.72.6

sierg napsal(a):
...

Je možné, že jde o typ vojenského sedla. Můžeš přidat více fotografií?

24.1.2010 10:23
sierg

XXX.XXX.149.26

schebor napsal(a):
Je možné, že jde o typ vojenského sedla. Můžeš přidat více fotografií?

24.1.2010 10:25
sierg

XXX.XXX.149.26

sierg napsal(a):

to jsem nevěděla, že vojenského sedla jsou i loehčí typy....

24.1.2010 17:12
schebor

XXX.XXX.72.6

sierg napsal(a):
to jsem nevěděla, že vojenského sedla jsou i loehčí typy....

Co jsou mi známy typy vojenských sedel, tak toto mezi ně nepatří, nebo je možné, že by mi jeden typ znám nebyl? Ne, myslím si, že "vojna" to v tomto případě není. Ale nejsem odborník. Co se třeba zeptat sedláře? Ale už jsem toto sedlo také někde viděla

24.1.2010 18:34
sierg

XXX.XXX.149.26

schebor napsal(a):
Co jsou mi známy typy vojenských sedel, tak toto mezi ně nepatří, nebo je možné, že by mi jeden typ znám nebyl? Ne, myslím si, že "vojna" to v tomto případě není. Ale nejsem odborník. Co se třeba zeptat sedláře? Ale už jsem toto sedlo také někde viděla

dekuji za radu, mi se to zda být podivné aby bylo vojenské, sice sem se s moc vojenskýma sedlama nesetkala ale na první pohled vypadalo jako nějaký typ anglického...nebo opravdu nevim...

24.1.2010 20:59
schebor

XXX.XXX.72.6

sierg napsal(a):
dekuji za radu, mi se to zda být podivné aby bylo vojenské, sice sem se s moc vojenskýma sedlama nesetkala ale na první pohled vypadalo jako nějaký typ anglického...nebo opravdu nevim...

Není zač, jen jsem přidala trošku do mlýna. Nejsem odbornice přes sedla, jsem ráda, když poznám sedlo - ne, to přeháním Ale ještě mě napadlo, zda-li se nejedná o předělané sedlo. Nevím, těžko říci. Možná i o anglickém by mohla být řeč, jak píšeš, ale opravdu netuším. Ovšem někde jsem jej již zahlédla, a pokud to nebylo právě toto, tak jemu dosti podobné - a taktéž jsem se nad ním pozastavovala. Jen si vzpomenout, kde jsem jej viděla - hlava děravá

24.1.2010 21:03
iveth

XXX.XXX.161.66

sierg napsal(a):
...

takový jsem měla doma, přesně takový, i ty bočnice jak jsou vycpaný, bylo už takový na rozpadnutí, tak jsme ho darovala malý sestřence na hraní, když už je takovej blázen do koní
Jinak jsem myslela že je to anglie.

25.1.2010 07:41
sierg

XXX.XXX.149.26

iveth napsal(a):
takový jsem měla doma, přesně takový, i ty bočnice jak jsou vycpaný, bylo už takový na rozpadnutí, tak jsme ho darovala malý sestřence na hraní, když už je takovej blázen do koní
Jinak jsem myslela že je to anglie.

tak pan sedlař mi na nej napsal toto:
tohle sedlo je určitě kozlíkové,to je vlastně základ pro vojenské,enduranční,turistické a i pro westernové sedlo..
Sedla tohohle typu by měly být pohodlné ,pro delší vyjížďky jak pro koně tak pro jezdce.základem je delší kostra,která roznáší váhu ve větší ploše
delší bočnice mají drezurní sedla
takze tady mel asi kazdej pravdu
...dekuji...

25.1.2010 10:01
schebor

XXX.XXX.72.6

sierg napsal(a):
tak pan sedlař mi na nej napsal toto:
tohle sedlo je určitě kozlíkové,to je vlastně základ pro vojenské,enduranční,turistické a i pro westernové sedlo..
Sedla tohohle typu by měly být pohodlné ,pro delší vyjížďky jak pro koně tak pro jezdce.základem je delší kostra,která roznáší váhu ve větší ploše
delší bočnice mají drezurní sedla
takze tady mel asi kazdej pravdu
...dekuji...

"Záhada" sedla vyřešena

25.1.2010 10:06
sierg

XXX.XXX.149.26

schebor napsal(a):
"Záhada" sedla vyřešena

jj
jinak kdyby měl někdo zájem o záhadné sedlo tak je na prodej

25.1.2010 15:48
schebor

XXX.XXX.72.6

sierg napsal(a):
jj
jinak kdyby měl někdo zájem o záhadné sedlo tak je na prodej

Kdyby to byl typ vojenského sedla, který bych ráda sehnala, tak jej beru. Ale třeba se Ti některý z kupců ozve

25.1.2010 17:20
sierg

XXX.XXX.149.26

schebor napsal(a):
Kdyby to byl typ vojenského sedla, který bych ráda sehnala, tak jej beru. Ale třeba se Ti některý z kupců ozve

tak uz je prodano

25.1.2010 17:23
schebor

XXX.XXX.72.6

sierg napsal(a):
tak uz je prodano

Tomu říkám rychlost Tak ať novému majiteli/majitelce dobře slouží

Přidejte reakci

Přidat smajlík