Wintec Edurance x Kentaur Odysseus

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.1.2010 15:03
134

XXX.XXX.90.11

Ahoj Které sedlo myslíte že je lepší Wintec Edurance nebo Kentaur odysseus já osobně mám kentaur ale zvažuji že bych si v budoucnu místo něj koupila ten wintec příjde mi že by mohl byt pro kobylu ještě pohodlnější už taky není nejmladší a ten cair systém by nemusel být pro její záda špatný navíc ten plast by mohl být lehčí zase nadruhou stranu kůže je kůže a plastu moc nevěřím.Proto mě zajmá váš názor jestli nechat kentaur nebo koupit wintec?Dí za odpovědi

20.1.2010 15:04
134

XXX.XXX.90.11

134 napsal(a):
Ahoj Které sedlo myslíte že je lepší Wintec Edurance nebo Kentaur odysseus já osobně mám kentaur ale zvažuji že bych si v budoucnu místo něj koupila ten wintec příjde mi že by mohl byt pro kobylu ještě pohodlnější už taky není nejmladší a ten cair systém by nemusel být pro její záda špatný navíc ten plast by mohl být lehčí zase nadruhou stranu kůže je kůže a plastu moc nevěřím.Proto mě zajmá váš názor jestli nechat kentaur nebo koupit wintec?Dí za odpovědi

Odysseus

20.1.2010 20:00
134

XXX.XXX.90.11

134 napsal(a):
Odysseus

posouvám.lidi napište někdo

21.1.2010 06:32
makki

XXX.XXX.107.70

134 napsal(a):

Nu, co napsat? Vzhledově jsou si sedla velmi podobná, na materiál má každý jiný názor, no a dokud si do toho sedla nesedneš a nevyzkoušíš to na hřbet koně, tak stejně nebudeš vědět. Tady asi žádná rada nepomůže. Nu a na ten cair systém jsem moc dobrého neslyšela, údajně to hodně lidí dává pryč.

21.1.2010 13:00
karwen

XXX.XXX.97.133

134 napsal(a):

Jestli ten Kentaur kobylce i tobě sedí, tak bych to zbytečně neměnila. Navíc od pohledu mi přijde ten kentaur lepší

Přidejte reakci

Přidat smajlík