Odvazny hrebec Archer-dvd koupil jste nekdo?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.1.2010 16:14
iisaabeel

XXX.XXX.72.34

Koupil jste si nekdo tohle Dvd vyslo ted nekdy,ja uz 2 a ani jedno mi nejede nechce se nacist,jen me zajima jestli nekomu ano jestli to treba neni vadna serie

20.1.2010 16:19
saddlery

XXX.XXX.2.142

iisaabeel napsal(a):
Koupil jste si nekdo tohle Dvd vyslo ted nekdy,ja uz 2 a ani jedno mi nejede nechce se nacist,jen me zajima jestli nekomu ano jestli to treba neni vadna serie

to zamrzí,mě funguje

20.1.2010 16:33
iisaabeel

XXX.XXX.72.34

saddlery napsal(a):
to zamrzí,mě funguje

No to nezamrzi ale nase..zitra jdu vracet,mas asi stesti a nebo mame vadny jen na JM

21.1.2010 19:37
marky88

XXX.XXX.28.3

iisaabeel napsal(a):
No to nezamrzi ale nase..zitra jdu vracet,mas asi stesti a nebo mame vadny jen na JM

Mně též funguje (Liberecký kraj)

22.1.2010 08:32
vap

XXX.XXX.252.18

marky88 napsal(a):
Mně též funguje (Liberecký kraj)

Funguje ( zlínsko)...

22.1.2010 11:48
alfana

XXX.XXX.45.6

iisaabeel napsal(a):

Taky může být problém v přehrávači. Některé DVD přehrávače (zvláště značkové) mají problém zkousnout přepalovaná a někdy i tady ta levná DVD. Měla jsem problémy s jinými filmy, vyřešila jsem to koupí levného přehrávače DVD značky Hyundai, stál 1000 Kč a přehraje všechno

22.1.2010 13:25
iisaabeel

XXX.XXX.29.140

alfana napsal(a):
Taky může být problém v přehrávači. Některé DVD přehrávače (zvláště značkové) mají problém zkousnout přepalovaná a někdy i tady ta levná DVD. Měla jsem problémy s jinými filmy, vyřešila jsem to koupí levného přehrávače DVD značky Hyundai, stál 1000 Kč a přehraje všechno

Tak to me nenapadlo,dala sem je kamosce a te jedou,zahada!to ze se mi ta levna obcas sekali to jo ale aby se vubec nenacetla?mam teda znackovy,ostatni Dvd hrajou takze pokazeny neni,no tak to teda neuvidim

Přidejte reakci

Přidat smajlík