Koupim sedlo - kdo prodává ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.5.2006 18:27

koupím sedlo anglické pro nižší parkur a rekreaci, dobrý stav pokud možno s příslušenstvím za 4 000 - max. 6 000 kč, posedlí asi 16-17 v tom se moc nevyznám
pište na Quocko@seznam.cz moooc dííík Johary

25.5.2006 12:28

johary napsal(a):
koupím sedlo anglické pro nižší parkur a rekreaci, dobrý stav pokud možno s příslušenstvím za 4 000 - max. 6 000 kč, posedlí asi 16-17 v tom se moc nevyznám

Psala jsem ti mailík ale nikdo neodpovídá

25.5.2006 16:24

konik napsal(a):
Psala jsem ti mailík ale nikdo neodpovídá

promiň už sem ti poslala odpověď

25.5.2006 21:45

johary napsal(a):
promiň už sem ti poslala odpověď

nejak mi nejde ti napsat, tak ti pisu sem. Prodavam skoro nove sedlo, angl. cerne, pohodlne, hlubsi posedli. I se trmeny a remeny. Jelo se v nem max. 5krat, takze je skoro nove, nikde nema ani skrabanec. Taky je pravidelne natirane. Nesedi jak by melo, tak ho prodavam...

26.5.2006 14:26

ettelwen napsal(a):
nejak mi nejde ti napsat, tak ti pisu sem. Prodavam skoro nove sedlo, angl. cerne, pohodlne, hlubsi posedli. I se trmeny a remeny. Jelo se v nem max. 5krat, takze je skoro nove, nikde nema ani skrabanec. Taky je pravidelne natirane. Nesedi jak by melo, tak ho prodavam...

ok, prosím máš nějakou fotku?? e-mail ti nešel poslat asi proto že sem měla plnou schránku, a to sedlo, jakou má velikost posedlí?? potřebuju aby v něm šlo i skákat tak do metru. dík

26.5.2006 20:39

johary napsal(a):
ok, prosím máš nějakou fotku?? e-mail ti nešel poslat asi proto že sem měla plnou schránku, a to sedlo, jakou má velikost posedlí?? potřebuju aby v něm šlo i skákat tak do metru. dík

skakat se v nem urcite da, rekla bych, ze i dobre, ma dobre kolenni operky, tak to by slo. posedli je 17 nebo 17,5 nevim presne. sedlo je jeste v zaruce. zitra sem dam foto, musim nafotit

27.5.2006 13:35

johary napsal(a):

Velmi pěkné černé sedlo zn.Lord,1 rok staré,málo ježděné,jako nové,na středního koníka,kom 2,posedlí 17,5.Cena 5 tis,rychlé jednání 4500Kč a vč. případného poštovného,nebo 5tis vč. třmenů,řemenů.Tel 721644354

27.5.2006 15:58

saja napsal(a):
Velmi pěkné černé sedlo zn.Lord,1 rok staré,málo ježděné,jako nové,na středního koníka,kom 2,posedlí 17,5.Cena 5 tis,rychlé jednání 4500Kč a vč. případného poštovného,nebo 5tis vč. třmenů,řemenů.Tel 721644354

Syntetické sedlo s laminátovou kostrou. Velmi lehké. Kolenní opěrky na suchý zip. Sedlo je bezúdržové. Používané cca 1 rok. Není poškozené. Velikost posedlí 17,5.

29.5.2006 18:01

ettelwen napsal(a):
skakat se v nem urcite da, rekla bych, ze i dobre, ma dobre kolenni operky, tak to by slo. posedli je 17 nebo 17,5 nevim presne. sedlo je jeste v zaruce. zitra sem dam foto, musim nafotit

ahojíínky, prosím máš uš fotky?? .... teda nechci bejt otravná jó.... Johary

1.9.2007 13:39

lady blair napsal(a):
Syntetické sedlo s laminátovou kostrou. Velmi lehké. Kolenní opěrky na suchý zip. Sedlo je bezúdržové. Používané cca 1 rok. Není poškozené. Velikost posedlí 17,5.

Není to syntetické sedlo náhodou od Nortna?já měla westernové od Nortna ale turisti mě urvali zadní rozcochu prostě se vytáhl šroubek a kůže nepřiléhala k sedlu tak jak měla....

1.9.2007 22:12

nelina napsal(a):
Není to syntetické sedlo náhodou od Nortna?já měla westernové od Nortna ale turisti mě urvali zadní rozcochu prostě se vytáhl šroubek a kůže nepřiléhala k sedlu tak jak měla....

Nejsem teda vlastník toho syntetického sedla na fotce, ale podle ní bych tak tipla že to není Norton, ale Sigma - eko sedlo od anglického výrobce sedel Thorowgwood (teda snad to píšu dobře). Má ho známá a je s ním poměrně spokojená. Ale já bych ho nechtěla, polštáře se jí už po půl roce sesedly strašně dozadu a tak blbě se v tom sedí, na skákání na mašli. Ale u ní je to asi síla zvyku a nevadí jí to. Dělá v tom denně a dokonce i skáče závodně. Koně nikdy neotlačilo.
Na to, že jde o eco provedení sedla je poměrně drahé (tuším že funglofka kolem 8.000,-, tak ale zas to hold není indie) Jediné co jí osobně na sedle vadilo bylo, že asi po roce užívání se prodřela ta syntetická část na bočnicích. Kámoš jí to ale vyměnil za kožené a je to o.k. rajtuje v tom vesele dál už asi šestým rokem......

Přidejte reakci

Přidat smajlík