Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2010 12:08
cheyenne

XXX.XXX.159.239

Jak u vás? U nás už to pomaličku začíná, tak doufám, že budem zas brzo nakrátko...
Měřila jsem chlup, co mi zůstal na rukavici a měl 8cm, Saxík asi tušil tvrdší zimu...

22.1.2010 12:12
sabina

XXX.XXX.60.81

cheyenne napsal(a):
Jak u vás? U nás už to pomaličku začíná, tak doufám, že budem zas brzo nakrátko...
Měřila jsem chlup, co mi zůstal na rukavici a měl 8cm, Saxík asi tušil tvrdší zimu...

my teda ještě nepustily ani prd Má být ještě zima..tak ať ho to ani nenapadne

22.1.2010 12:38
microfon

XXX.XXX.182.201

cheyenne napsal(a):

tak poníci už to také vzdali a připravují se na jaro, línají celkem slušně, tepláci zatím nechtějí pustit ani chlup

22.1.2010 12:55
rocky

XXX.XXX.189.86

microfon napsal(a):
tak poníci už to také vzdali a připravují se na jaro, línají celkem slušně, tepláci zatím nechtějí pustit ani chlup

Tak Jerry ten si svou zimní srst drží co nejdéle,takže předpokládám že mu budu muset zase letos pomoct a zavolat Míšu na stříhání :)
A Bílá ta si hoví v teple deky, jí je to jedno,zatím co narostlo tak zůstává

22.1.2010 13:18
lesterka

XXX.XXX.87.188

rocky napsal(a):
Tak Jerry ten si svou zimní srst drží co nejdéle,takže předpokládám že mu budu muset zase letos pomoct a zavolat Míšu na stříhání :)
A Bílá ta si hoví v teple deky, jí je to jedno,zatím co narostlo tak zůstává

U nás už taky sem tam nějaký chlup lítá...ale já ho přesvědčuji, že ještě aspoň měsíc bude kosa...tak ať si ty chlupy drží :)

22.1.2010 13:29
dalmatinka2004

XXX.XXX.64.41

lesterka napsal(a):
U nás už taky sem tam nějaký chlup lítá...ale já ho přesvědčuji, že ještě aspoň měsíc bude kosa...tak ať si ty chlupy drží :)

U nás ještě ani chloupek - medvědi si v tom kabátku pěkně hoví... :o))

22.1.2010 13:30
dalmatinka2004

XXX.XXX.64.41

dalmatinka2004 napsal(a):
U nás ještě ani chloupek - medvědi si v tom kabátku pěkně hoví... :o))

Už aby bylo léto!! ;o)

22.1.2010 13:50
sheril

XXX.XXX.88.21

cheyenne napsal(a):

No mě teda nelínají a to jsou většinu dne ve stáji,až začnou tak to budu moc prodávat jako vlnu,tuhle dobu nesnáším,všechny hadry od chlupů.Ale divila jsem se ,že mi před mrazi začal línat pes-NO,vylínal se do letní srsti to bylo celkem dost divné.Jina mula má dlouhos srs jak angličák na zimu,Lucka jak hucul,taková střední délka a hnědka má kolem 10-15 cm,vypadá jak obří chlupatá koule

22.1.2010 15:23
michaela z

XXX.XXX.21.230

sheril napsal(a):
No mě teda nelínají a to jsou většinu dne ve stáji,až začnou tak to budu moc prodávat jako vlnu,tuhle dobu nesnáším,všechny hadry od chlupů.Ale divila jsem se ,že mi před mrazi začal línat pes-NO,vylínal se do letní srsti to bylo celkem dost divné.Jina mula má dlouhos srs jak angličák na zimu,Lucka jak hucul,taková střední délka a hnědka má kolem 10-15 cm,vypadá jak obří chlupatá koule

tak to moji ořové jsou asi divní-poncl líná 14 dní (ne nijak dramaticky, ale chlupy jdou dolů) a velký valach líná od minulého pátku

22.1.2010 17:27
thesis

XXX.XXX.151.2

michaela z napsal(a):
tak to moji ořové jsou asi divní-poncl líná 14 dní (ne nijak dramaticky, ale chlupy jdou dolů) a velký valach líná od minulého pátku

No ten můj začal pouštět už koncem prosince. Loni to přehnal a línal pozdě a bylo mu pak v tom vedro tak si letos asi pospíšil. Má chlupy dlouhé tak 5-6 cm ale šíleně husté, nyní pouští už docela dost. Než mu to sleze úplně tak stejně bude konec dubna . Kobyly ještě nic. Ponička má taky dlouho husté chlupy ale moje kobyla má krátkou hustou srst.

22.1.2010 17:41
janulka

XXX.XXX.72.143

thesis napsal(a):
No ten můj začal pouštět už koncem prosince. Loni to přehnal a línal pozdě a bylo mu pak v tom vedro tak si letos asi pospíšil. Má chlupy dlouhé tak 5-6 cm ale šíleně husté, nyní pouští už docela dost. Než mu to sleze úplně tak stejně bude konec dubna . Kobyly ještě nic. Ponička má taky dlouho husté chlupy ale moje kobyla má krátkou hustou srst.

Tak u nás si koně všechno drží a nepustí - zatím

22.1.2010 18:07
ladys

XXX.XXX.45.106

janulka napsal(a):
Tak u nás si koně všechno drží a nepustí - zatím

Koně zatím drží a myslím, že držet budou, chlupáči .
Šeril- nám pes NO líná před každým mrazem. Ale předloni jsme ho vyčesali a pak klepal kosu. Vet řekl, že má zřejmě cukrovku nebo něco podobného, proto se chlupů zbavuje a je to způsobené stářím. Našemu je 12 let a Tvému? Od té doby dávám pozor, co vyčešu. Vždycky trochu, aby mohl mezi lidi, ale zbytek mu radši necháváme, ikdyž to nevypadá nic moc, každému to vysvětluju.

22.1.2010 18:14
kukinatost

XXX.XXX.219.111

cheyenne napsal(a):

Tak my taky zatím počítáme, že zima jen tak neskončí, tudíž se ořové odmítají rozloučit s jediným chlupem...valach má klasicky 10 centimetrové chlupy, kobyla krátké, ale vcelku husté...

22.1.2010 18:43
jenysimons

XXX.XXX.237.100

kukinatost napsal(a):
Tak my taky zatím počítáme, že zima jen tak neskončí, tudíž se ořové odmítají rozloučit s jediným chlupem...valach má klasicky 10 centimetrové chlupy, kobyla krátké, ale vcelku husté...

a já nevím, pže můj kůň nějak nemá co línat...

25.1.2010 07:57
klawdie

XXX.XXX.100.124

jenysimons napsal(a):
a já nevím, pže můj kůň nějak nemá co línat...

ani chlup, ještě má být zima...

25.1.2010 08:01
haisovad

XXX.XXX.167.4

klawdie napsal(a):
ani chlup, ještě má být zima...

U nás také nic, zatím to vypadá že bude zima až do května

jsme naježení, futrujeme 24 h denně.

25.1.2010 08:52
madow

XXX.XXX.121.112

haisovad napsal(a):
U nás také nic, zatím to vypadá že bude zima až do května

jsme naježení, futrujeme 24 h denně.

tak moje kobča pomalu schazuje, ale jen tak aby se neřeklo...hřebčák na to asi letos kašle a nepustil ještě ani chlup a valach taky zatím nic

Přidejte reakci

Přidat smajlík