Právě jsem pěkně nalítla.....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2010 12:36
jahudka

XXX.XXX.89.131

tak jsem si nechala inteligentka na dobírku poslat Kentaura Jupitera za 7500,-.... no a co přišlo? nějakej starej křunt značky Indie nejspíš.... no a teď mi někdo poraď te co s tím?? jsem debil je mi to jasné .....

22.1.2010 12:42
tibet

XXX.XXX.91.74

jahudka napsal(a):
tak jsem si nechala inteligentka na dobírku poslat Kentaura Jupitera za 7500,-.... no a co přišlo? nějakej starej křunt značky Indie nejspíš.... no a teď mi někdo poraď te co s tím?? jsem debil je mi to jasné .....

Holky je to narez je mi te lito to je pruser ver mi ze dovolani mit nebudes ja to resim tim stylem ze si vse necham poslad v pruhlednem pytli jak sedlo deku proste vse a nikdy se nestalo ze by to posta nevzala. hodne stesti

22.1.2010 12:48
lesterka

XXX.XXX.87.188

tibet napsal(a):
Holky je to narez je mi te lito to je pruser ver mi ze dovolani mit nebudes ja to resim tim stylem ze si vse necham poslad v pruhlednem pytli jak sedlo deku proste vse a nikdy se nestalo ze by to posta nevzala. hodne stesti

No jenom aby ti to sedlo v průhledném pytli došlo celé...toho bych se hodně bála.

22.1.2010 12:49
jahudka

XXX.XXX.89.131

tibet napsal(a):

děkuji .....zkoušíme to vrátit na poště aby jí neposílali peníze,tak uvidíme jak uspějeme ....... i kdybych jim zaplatila to poštovné ještě jednou tak zaplatím jen aby to vzali zpět to je fakt síla... co si dneska lidi dovolí...

22.1.2010 12:51
tibet

XXX.XXX.91.74

jahudka napsal(a):
děkuji .....zkoušíme to vrátit na poště aby jí neposílali peníze,tak uvidíme jak uspějeme ....... i kdybych jim zaplatila to poštovné ještě jednou tak zaplatím jen aby to vzali zpět to je fakt síla... co si dneska lidi dovolí...

to je pravda , ale zase na druhou stranu to mame vzdy pojistene a za to pak zodpovida posta kdyz se stim neco stane.

buggyna

22.1.2010 12:57
buggyna

XXX.XXX.81.124

jahudka napsal(a):

Jani za to ty nemůžeš, to se může stát komukoliv jinému Pamatuješ jak sem psala,že sem se slečnou měla problém když si sedlo odmítala převzít zpět?Už sem myslela že budu muset do toho Brna zajet a omlátit jí to sedlo o hlavuNaštěstí vše dobře dopadlo...
Holt tohle je vždycky risk
Nejlepší je si pro sedlo osobně dojet,ale chápu že se táhnout třeba přes půl republiky pro sedlo který ani nemusí sedět je šílený.
Snad se do vyřeší

22.1.2010 13:03
tibet

XXX.XXX.91.74

buggyna napsal(a):
Jani za to ty nemůžeš, to se může stát komukoliv jinému Pamatuješ jak sem psala,že sem se slečnou měla problém když si sedlo odmítala převzít zpět?Už sem myslela že budu muset do toho Brna zajet a omlátit jí to sedlo o hlavuNaštěstí vše dobře dopadlo...
Holt tohle je vždycky risk
Nejlepší je si pro sedlo osobně dojet,ale chápu že se táhnout třeba přes půl republiky pro sedlo který ani nemusí sedět je šílený.
Snad se do vyřeší

Je to doopravdy des treba na poste uspejes stejne si myslim, ze by mela byt moznost do baliku nahlednout na poste mnohe by to vzdy vyresilo a klidne nechat zaplatit postovne tomu kdo jsi to obednal. ja osobne bych to klidne uhradila kdybych se mohla nakouknout a ikdych to neodebrala, ale clovek by mel alespon nejakou jistotu.

22.1.2010 13:19
anobbona

XXX.XXX.55.50

tibet napsal(a):
Je to doopravdy des treba na poste uspejes stejne si myslim, ze by mela byt moznost do baliku nahlednout na poste mnohe by to vzdy vyresilo a klidne nechat zaplatit postovne tomu kdo jsi to obednal. ja osobne bych to klidne uhradila kdybych se mohla nakouknout a ikdych to neodebrala, ale clovek by mel alespon nejakou jistotu.

Jejda to se jedná o to sedlo "Re: Bazos.cz - odpoved na inzerat 5019111 - Kentaur Jupiter levne specha" mail pakruracka?

22.1.2010 13:38
koki

XXX.XXX.148.19

anobbona napsal(a):
Jejda to se jedná o to sedlo "Re: Bazos.cz - odpoved na inzerat 5019111 - Kentaur Jupiter levne specha" mail pakruracka?

Lidi jsou sv***
pokud se to nevyřeší s poštou v nejhorším skus toto
http://www.mimibazar.cz/page.php?id=32
Snad by se to vyplatilo, 7500,- je dost peněz..

22.1.2010 14:06
haisovad

XXX.XXX.167.4

koki napsal(a):
Lidi jsou sv***
pokud se to nevyřeší s poštou v nejhorším skus toto
http://www.mimibazar.cz/page.php?id=32
Snad by se to vyplatilo, 7500,- je dost peněz..

No tak to je mazec...
s tou holčinou jsem komunikovala přes týden s tím, že chci fotky sedla a výrobní číslo...
pak jsem jí napsla mail, zda je možná návštěva a neodepsala...je z ostravy.
Jo a má na bazoši dvě tel. čísla a ani jedno nefunguje...

přeji aby jsi to z ní vymlátila...

tohle fakt nesnášim...

seřezat málo

22.1.2010 14:21
jahudka

XXX.XXX.89.131

haisovad napsal(a):
No tak to je mazec...
s tou holčinou jsem komunikovala přes týden s tím, že chci fotky sedla a výrobní číslo...

tohle fakt nesnášim...

seřezat málo

moc děkuji za podporu...no jsem fakt dřevák nejspíš si zajedu do Ostravy no za těch 7500,- to fakt stojí...

22.1.2010 14:23
thesis

XXX.XXX.151.2

haisovad napsal(a):
No tak to je mazec...

tohle fakt nesnášim...

seřezat málo

Taky by nebylo marné zřídit nějakou asistenci. Tzn. že kdyby někdo takhle naletěl a prodávající to neřešil tak se obrátit na koňaře z té lokality aby ji šli upozornit. Na balíku máš její adresu takže taková hodně dobrá reklama by nebyla marná. Být to Třinecko tak ti za ní klidně zajdu a ještě ji roznesu na kopytech. Lidská hovada fakt nemají ani kousek svědomí

22.1.2010 14:46
efendi

XXX.XXX.155.43

thesis napsal(a):
Taky by nebylo marné zřídit nějakou asistenci. Tzn. že kdyby někdo takhle naletěl a prodávající to neřešil tak se obrátit na koňaře z té lokality aby ji šli upozornit. Na balíku máš její adresu takže taková hodně dobrá reklama by nebyla marná. Být to Třinecko tak ti za ní klidně zajdu a ještě ji roznesu na kopytech. Lidská hovada fakt nemají ani kousek svědomí

Zdarvím, pokud se jedná o osobu vystupující na ,,bazoši,, pod jménem ,,parkuračka,, tak s ní mám taky zkušenost, osobně si myslím, že je to podvodník. Před Vánoci jsem s ní jednala ohledně westernového sedla. Chtěla jsem si pro něj přijet osobně do Ostravy. Dokud to vypadalo, by to měla poslat na dobírku jednala, v momentě kdy jsem chtěla si chtěla pro sedlo dojed osobně přestala odepisovat. Vykašlala sem se na to, a jak tak koukám udělala jsem dobře. doufám, že s vrácením sedla bude uspěch....

22.1.2010 16:07
marketka

XXX.XXX.28.105

efendi napsal(a):
Zdarvím, pokud se jedná o osobu vystupující na ,,bazoši,, pod jménem ,,parkuračka,, tak s ní mám taky zkušenost, osobně si myslím, že je to podvodník. Před Vánoci jsem s ní jednala ohledně westernového sedla. Chtěla jsem si pro něj přijet osobně do Ostravy. Dokud to vypadalo, by to měla poslat na dobírku jednala, v momentě kdy jsem chtěla si chtěla pro sedlo dojed osobně přestala odepisovat. Vykašlala sem se na to, a jak tak koukám udělala jsem dobře. doufám, že s vrácením sedla bude uspěch....

Je to teda hodně drahá zkušenost. A takoví podvodníci těží z velké poptávky po těchto sedlech. Loni v listopadu se objevil na bazoši inzerát podobného znění, pán byl také z Ostravy. V inzerátu znělo, že sedlo je nové, ale pán ho prodává z důvodu prodeje koníka za 7.500 Kč, což je opravdu dosti podezřelé, prodávat takhle levně nové sedlo. Kámoška mu ihned napsala a pán chtěl peníze převést na účet. I tak, že to máme do Ostravy 350 km jsme se rozhodly, že si tam uděláme výlet.Když jsme zahrozily, že si osobně přijedeme, pán se již neozval. I tak, pokud je sedlo hodně drahé, neváhala bych a obětovala ,,pár,, stovek na cestu, než se takhle spálit.
Snad jen jediná prevence, než se nechat napálit, tak se před koupí poptat na diskuzi. Na tohle je třeba dobré aukro. Dle komentářů máte přehled, s kým máte tu čest.

22.1.2010 16:50
etnies86

XXX.XXX.128.44

jahudka napsal(a):

no já bych to zkusila možná řešit i přes policajty v krajním případě, už je to věc nad 5 000

22.1.2010 17:10
fahtim

XXX.XXX.68.252

etnies86 napsal(a):
no já bych to zkusila možná řešit i přes policajty v krajním případě, už je to věc nad 5 000

Právě dávám sedlo do inzerce, tak to mi asi nikdo ani neodpoví, když se teď takhle podvádí. Fakt hnus. Normálně bych jí napsala, že zveřejním její jméno i adresu, třeba se chytne za čumák.

22.1.2010 17:59
kukinatost

XXX.XXX.219.111

jahudka napsal(a):

Jaňuli, vidíš, a to já jsem do toho kámošku tlačila...ale protože mi to přišlo tak nějak podezřelé, řekla jsem jí, že ať si to domluví a já pro sedlo osobně zajedu...
pokud můžeš, klidně tady uveřejni jméno, já už to tady u nás na Ostravsku zařídím...jsem ochotna tam za ní i zajet a zkusit si promluvit...uvidím, co z ní vytřískám...normálně tady vybal jméno, adreesu, jen aťsi dají ostatní pozor, a já jí tu mezi známýma roznesu na kopytech, a že jich je...

22.1.2010 18:09
ladys

XXX.XXX.45.106

kukinatost napsal(a):
Jaňuli, vidíš, a to já jsem do toho kámošku tlačila...ale protože mi to přišlo tak nějak podezřelé, řekla jsem jí, že ať si to domluví a já pro sedlo osobně zajedu...
pokud můžeš, klidně tady uveřejni jméno, já už to tady u nás na Ostravsku zařídím...jsem ochotna tam za ní i zajet a zkusit si promluvit...uvidím, co z ní vytřískám...normálně tady vybal jméno, adreesu, jen aťsi dají ostatní pozor, a já jí tu mezi známýma roznesu na kopytech, a že jich je...

Achjo, lidi jsou hajzlové... To by mě fakt nikdy nenapadlo. Mě přišlo něco podobného, ale jen za 500,-, tak co bych čekala žejo, ale tohle je hrůza. To bych asi psychicky nevydržela a byla bych v Ostravě cobydup ..

22.1.2010 20:46
saja

XXX.XXX.74.164

jahudka napsal(a):

Většinou co je levné,to je podezřelé.. I když také jsem proávala dvě sedla KT za 8 tis,ale se slečnama jsem se předem dohodla,že ho mohou zkusit,zda nebude něco v pořádku,sedlo mohou zaslat zpět.To je normální solidní jednání.. Bohužel se stále i mezi koňáky najdou svině,kterým solidní jednání nic neříká Být tebou zveřejnila bych alespoň mail,aby nenalít i někdo jiný...

22.1.2010 21:11
koki

XXX.XXX.148.19

saja napsal(a):
Většinou co je levné,to je podezřelé.. I když také jsem proávala dvě sedla KT za 8 tis,ale se slečnama jsem se předem dohodla,že ho mohou zkusit,zda nebude něco v pořádku,sedlo mohou zaslat zpět.To je normální solidní jednání.. Bohužel se stále i mezi koňáky najdou svině,kterým solidní jednání nic neříká Být tebou zveřejnila bych alespoň mail,aby nenalít i někdo jiný...

mail si v minutě změní já bych okamžitě zveřejnila celé jméno včetně adresy. Aspon si dají ostatní bacha a dotyčné slečně se tak skomplikuje ,,podnikání,,

22.1.2010 21:32
saja

XXX.XXX.74.164

koki napsal(a):
mail si v minutě změní já bych okamžitě zveřejnila celé jméno včetně adresy. Aspon si dají ostatní bacha a dotyčné slečně se tak skomplikuje ,,podnikání,,

No zas aby si slečna nenalítla.. to si nejsem jista,zda může,aby na zadavatelku ještě pak neposlala UOOU.. Každopádně jméno by nebylo od věci zveřejnit..

23.1.2010 00:14
klawdie

XXX.XXX.159.239

saja napsal(a):
No zas aby si slečna nenalítla.. to si nejsem jista,zda může,aby na zadavatelku ještě pak neposlala UOOU.. Každopádně jméno by nebylo od věci zveřejnit..

JAni co nejrychůeji na poštu a zjistit zda by to šlo stornovat, měla jsi to předpokládám na dobírku a to jde poštou cca 4 prac.dny...každopádně, pokud to nepujde, napsat slečně a zkusit po dobrém, že balík posíláš na zpět a pokud si sedlo nevyzvedne, tak pohrozit tím, že máš její adresu, nevím co jiného, pro příště snad při koupi značkového sedla chtít vidět vyfocený aspoň znak,i číslo se dá sfalšovat...vždy je to trochu risk....ach jo..
a upozornit na takové podvodníky se nebojte....

23.1.2010 11:12
dannynka

XXX.XXX.210.78

klawdie napsal(a):
JAni co nejrychůeji na poštu a zjistit zda by to šlo stornovat, měla jsi to předpokládám na dobírku a to jde poštou cca 4 prac.dny...každopádně, pokud to nepujde, napsat slečně a zkusit po dobrém, že balík posíláš na zpět a pokud si sedlo nevyzvedne, tak pohrozit tím, že máš její adresu, nevím co jiného, pro příště snad při koupi značkového sedla chtít vidět vyfocený aspoň znak,i číslo se dá sfalšovat...vždy je to trochu risk....ach jo..

to snad neni mozne, nechapu proc tady jeste neni tucnym pismem vypsane jmeno a adresa te podvodnice???na co cekate,az napali dalsich dvacet duverivych slusnych lidi?ti,ktere uz napalila, v zivote sve penize neuvidi,takze jedina cesta je zverejnit jmeno at si ostatni daji pozor a mozna ze si nekdo udela ten cas a najde ji a da ji co proto tim,ze se nezverejni jmeno podvodnika,akurat napomahate k dalsim jeho uspesnym podvodum

23.1.2010 11:13
jahudka

XXX.XXX.144.162

klawdie napsal(a):

všem moc děkuji......
Kláry pracuji na tom, zatím to snad klapne....ale nechci nic psát, v pondělí si jdu pro peníze...ale nechci to ještě zakřiknout, určitě vám sem pak napíšu jak to dopadlo a napíšu i jméno a email i číslo inzerátu,ale až v pondělí......
Nevím jestli to zadavatelka tady nečte....děkuji všem

24.1.2010 19:53
sonatka

XXX.XXX.194.58

jahudka napsal(a):

ahoj,to mě mrzí--být tebou udělím ji na bazoši pěkně peprnej komentář at se nespalí ještě někdo..-mám stouhle slečnou taky zkušenost-chtěla ze mě vymámit uzdečku prestige(byla možnost vyměnit ji za jinou stejně kvalitní uzdečku)za nějakou hnusnou indii a vydávala ji za špičkovou uzdečku od kieffra...je to hrůza co\se dneska děje...

25.1.2010 12:11
jahudka

XXX.XXX.89.131

sonatka napsal(a):
ahoj,to mě mrzí--být tebou udělím ji na bazoši pěkně peprnej komentář at se nespalí ještě někdo..-mám stouhle slečnou taky zkušenost-chtěla ze mě vymámit uzdečku prestige(byla možnost vyměnit ji za jinou stejně kvalitní uzdečku)za nějakou hnusnou indii a vydávala ji za špičkovou uzdečku od kieffra...je to hrůza co\se dneska děje...

tak lidičky, ještě že je na světě spravedlnost a že jsou fajn lidi s pochopením ...peníze mam zpět

takže velký pozor na:
Kateřinu Fabiánovou - Český Těšín, alias Martinu Tachovskou alias Vladimíra Kročka.....protože co kontakt tak jiné jméno a jiná adresa,takže jsem zvědavá kam jí ve finále balík přijde zpět

25.1.2010 12:13
haisovad

XXX.XXX.167.4

jahudka napsal(a):
tak lidičky, ještě že je na světě spravedlnost a že jsou fajn lidi s pochopením ...peníze mam zpět

takže velký pozor na:
Kateřinu Fabiánovou - Český Těšín, alias Martinu Tachovskou alias Vladimíra Kročka.....protože co kontakt tak jiné jméno a jiná adresa,takže jsem zvědavá kam jí ve finále balík přijde zpět

No mazec...
Jani, ještě že tak...hele jak jsi to udělala, nějak přes poštu?
Dej nám návod jak jsi to dokázala...

25.1.2010 12:15
kukinatost

XXX.XXX.43.146

jahudka napsal(a):

Januli, super, že to tak dopadlo...hlavně si myslím, že velkou zásluhu na tom má pošta, nevím, jestli bych se takovéto vstřícnosti dočkala u nás...
každopádně super, že to poslali zpět a tobě vrátili prachy....
a slečně vychcané přeju minimálně hemeroid jak vlašský ořech!

25.1.2010 12:17
jahudka

XXX.XXX.89.131

haisovad napsal(a):
No mazec...
Jani, ještě že tak...hele jak jsi to udělala, nějak přes poštu?
Dej nám návod jak jsi to dokázala...

no fakt mi spadl obr balvan ze srdce....
více kdyžtak na emailu přeci jenom nevím

25.1.2010 12:18
jahudka

XXX.XXX.89.131

kukinatost napsal(a):
Januli, super, že to tak dopadlo...hlavně si myslím, že velkou zásluhu na tom má pošta, nevím, jestli bych se takovéto vstřícnosti dočkala u nás...

tak nic no
takže asi tak...doufám, že to nebude mít ještě nějakou další dohru...v pátek jsem rychle odnesla balík na poštu (tedy moje mamka, které velké díky) a oni to pozdrželi a dneska mi vrátili peníze s tím,že jsem si balík nepřevzala

25.1.2010 12:19
haisovad

XXX.XXX.167.4

kukinatost napsal(a):

Písnu mailik, to mě fest zajímá...

hele něco pikantního jí šoupni ještě na hodnocení na bazoš...

25.1.2010 12:24
haisovad

XXX.XXX.167.4

haisovad napsal(a):
Písnu mailik, to mě fest zajímá...

hele něco pikantního jí šoupni ještě na hodnocení na bazoš...

heh, tak už máš mail...

25.1.2010 12:38
jahudka

XXX.XXX.89.131

haisovad napsal(a):
heh, tak už máš mail...

jo a inzerát číslo 5019111 na bazoši...už tam má i hodnocení

25.1.2010 12:48
jahudka

XXX.XXX.89.131

jahudka napsal(a):
jo a inzerát číslo 5019111 na bazoši...už tam má i hodnocení

jo a ve skutečnosti je to slečna Fabiánová- kfabianova.faba@seznam.cz
a má tam toho požehnaně, dokonce sama sobě udělila super komentář, tak to je fakt hustý....

25.1.2010 13:13
efendi

XXX.XXX.155.43

jahudka napsal(a):
jo a ve skutečnosti je to slečna Fabiánová- kfabianova.faba@seznam.cz
a má tam toho požehnaně, dokonce sama sobě udělila super komentář, tak to je fakt hustý....

Ještě, že se to podařilo vyřešit. Koukala sem, že slečna podvodnice je snad uplně s celé republiky podle inzerátů....

25.1.2010 15:01
thesis

XXX.XXX.151.2

efendi napsal(a):
Ještě, že se to podařilo vyřešit. Koukala sem, že slečna podvodnice je snad uplně s celé republiky podle inzerátů....

Hm sice ji neznám osobně, ale vím kam chodí ke koním, tak jsem to radši poslala majitelce stáje i tu inzerci aby koukla zda něco z toho není její. Další věc, že holka s mailem parkuracka je jiná osoba, která prý chodí do stáje JK Moncheri a obě se znají, takže asi "podnikají" spolu.

25.1.2010 15:07
dannynka

XXX.XXX.210.78

thesis napsal(a):
Hm sice ji neznám osobně, ale vím kam chodí ke koním, tak jsem to radši poslala majitelce stáje i tu inzerci aby koukla zda něco z toho není její. Další věc, že holka s mailem parkuracka je jiná osoba, která prý chodí do stáje JK Moncheri a obě se znají, takže asi "podnikají" spolu.

napiste sem prava jmena,at si můžeme dávat pozor,případně upozornit další konaky, a samozrejme jim taky udelat ,,reklamu,,,at jim trosku omezime ,,podnikani,,

25.1.2010 15:39
jahudka

XXX.XXX.89.131

dannynka napsal(a):
napiste sem prava jmena,at si můžeme dávat pozor,případně upozornit další konaky, a samozrejme jim taky udelat ,,reklamu,,,at jim trosku omezime ,,podnikani,,

aha,no tak to je možné, protože na emailu parkuračka se ozývá Martina Tachovská....ale sedlo mi přišlo od Kateřiny Fabiánové....takže nevím kde je pravda a myslela jsem,že je to ta samá osoba,ale možná jich tedy bude i víc.....

25.1.2010 16:02
thesis

XXX.XXX.151.2

jahudka napsal(a):
aha,no tak to je možné, protože na emailu parkuračka se ozývá Martina Tachovská....ale sedlo mi přišlo od Kateřiny Fabiánové....takže nevím kde je pravda a myslela jsem,že je to ta samá osoba,ale možná jich tedy bude i víc.....

Budou to ty dvě, jak jsem psala je dost pravděpodobné že "podnikají" spolu. Každopádně dál od nich. Ta jedna si fotila sedla ve stáji a jsou tam samé lepší sedla takže je možné, že na tyto fotky bude lákat lidi. Já je osobně neznám, ale to co se o nich šíří je teda hodně drsné a minimálně ta jedna by potřebovala průplesk ať se vzpamatuje. Vy co máte s nima zkušenosti můžete na inzerci i vypsat ať si lidi dají pozor.

25.1.2010 16:23
etnies86

XXX.XXX.128.44

thesis napsal(a):
Budou to ty dvě, jak jsem psala je dost pravděpodobné že "podnikají" spolu. Každopádně dál od nich. Ta jedna si fotila sedla ve stáji a jsou tam samé lepší sedla takže je možné, že na tyto fotky bude lákat lidi. Já je osobně neznám, ale to co se o nich šíří je teda hodně drsné a minimálně ta jedna by potřebovala průplesk ať se vzpamatuje. Vy co máte s nima zkušenosti můžete na inzerci i vypsat ať si lidi dají pozor.

nebylo by tohle už na policii?

25.1.2010 17:34
dannynka

XXX.XXX.210.78

etnies86 napsal(a):
nebylo by tohle už na policii?

tak at je nekdo poradne propleskne,kdo je osobne zna,protoze jinak z nich vyrostou akurat nejake prolhane svine,a ve 40 uz s nima nikdo nehne

25.1.2010 18:15
xanty

XXX.XXX.14.119

dannynka napsal(a):
tak at je nekdo poradne propleskne,kdo je osobne zna,protoze jinak z nich vyrostou akurat nejake prolhane svine,a ve 40 uz s nima nikdo nehne

tak jsem do teto diskuze nahledla az ted a koukam na ten inzerat a tam fotka meho cerneho jupitera ktereho jsem prodavala cca pred 3 roky... pry pul roku jezdeny..to jo ... jeste ze se to vyresilo...

25.1.2010 19:48
thesis

XXX.XXX.151.2

dannynka napsal(a):

Terko co jsem tak slyšela o té jedné tak s tou nejde hnout už teď a to jí je prý 15. A přesně tak, tento podvod byl už zralý na policii a kdoví kolik těch podvodů už bylo. Lidi by si měli takové drahé věci kupovat osobně, je to sice složité když to je kolikrát přes celou republiku ale v takovém případě nakupovat buďto na aukru, kde je možné se domáhat práv v případě problému nebo vyčkávat a koupit od někoho kdo bydlí blíž.

Jinak také údajně některá z nich (nebo obě?) dávají věci k prodeji svým známým aby prodávali na své jméno, takže ve finále když to někdo dá na policii tak to může odnést člověk co to pouze prodával a o dané věci jako laik nic neví.

Je spousta možností jak se chránit, třeba napsat si i smlouvu s možností vyzkoušení věci a možností vrácení. Smlouvu doporučeně odeslta prodávajícímu k podpisu a zpět aby poslal jednu pro vás, já vím zdlouhavé. Ale ikdyby člověk měl platit poštovné smlouvám tak je to pak lepší než přijít o x tisíc.

Jak mi bylo dnes řečeno že si někdo na netu koupil sedlo za 12tis a dorazily jen cihly (víc o tom nevím).

26.1.2010 08:41
jahudka

XXX.XXX.89.131

thesis napsal(a):
Terko co jsem tak slyšela o té jedné tak s tou nejde hnout už teď a to jí je prý 15. A přesně tak, tento podvod byl už zralý na policii a kdoví kolik těch podvodů už bylo. Lidi by si měli takové drahé věci kupovat osobně, je to sice složité když to je kolikrát přes celou republiku ale v takovém případě nakupovat buďto na aukru, kde je možné se domáhat práv v případě problému nebo vyčkávat a koupit od někoho kdo bydlí blíž.

Jinak také údajně některá z nich (nebo obě?) dávají věci k prodeji svým známým aby prodávali na své jméno, takže ve finále když to někdo dá na policii tak to může odnést člověk co to pouze prodával a o dané věci jako laik nic neví.

Je spousta možností jak se chránit, třeba napsat si i smlouvu s možností vyzkoušení věci a možností vrácení. Smlouvu doporučeně odeslta prodávajícímu k podpisu a zpět aby poslal jednu pro vás, já vím zdlouhavé. Ale ikdyby člověk měl platit poštovné smlouvám tak je to pak lepší než přijít o x tisíc.

Jak mi bylo dnes řečeno že si někdo na netu koupil sedlo za 12tis a dorazily jen cihly (víc o tom nevím).

tak jsem se dovolala slečně Fabiánové prý jí je 14let a žádnou slečnu Tachovskou nezná..... hraje nejspíš pěkné divadýlko, dokonce mi volala i zpět, a omlouvala se mi no síla co si ta dnešní mládež všechno nedovolí......

a tohle mi přišlo místo K. Jupitera....

26.1.2010 08:56
jahudka

XXX.XXX.89.131

jahudka napsal(a):
tak jsem se dovolala slečně Fabiánové prý jí je 14let a žádnou slečnu Tachovskou nezná..... hraje nejspíš pěkné divadýlko, dokonce mi volala i zpět, a omlouvala se mi no síla co si ta dnešní mládež všechno nedovolí......

a tohle mi přišlo místo K. Jupitera....

takže mi už přišla zpráva i od Tachovské prý je ve škole a že mi pak zavolá a všechno objasní a že se prý neznají....to je hustý co???

26.1.2010 09:49
thesis

XXX.XXX.151.2

jahudka napsal(a):
takže mi už přišla zpráva i od Tachovské prý je ve škole a že mi pak zavolá a všechno objasní a že se prý neznají....to je hustý co???

No u jedné si to objednáš a od druhé ti to příjde...to se asi fakt vůbec neznají

27.1.2010 07:33
honzycek

XXX.XXX.234.164

jahudka napsal(a):

Podle zákona, máš 14 dní na vrácení zboží, bez udání důvodu. A tři měsíce záruku i na komisní zboží, není li smlouvou určeno jinak. Navíc se jedné o podvod. Jestli že ti nabídla Kentaura a poslala něco jinýho.

sadzi saj

2.2.2010 15:23
sadzi saj

XXX.XXX.194.231

honzycek napsal(a):
Podle zákona, máš 14 dní na vrácení zboží, bez udání důvodu. A tři měsíce záruku i na komisní zboží, není li smlouvou určeno jinak. Navíc se jedné o podvod. Jestli že ti nabídla Kentaura a poslala něco jinýho.

Teda Jani pročítám to tu zpětně a nestačím se divit, síla, ty lidi, tak hlavně, že to dobře dopadlo

Přidejte reakci

Přidat smajlík