Zakládám .
Tak už se maloš úspěšně vyložil v Čechách. Nakládat hříbě, co ještě nikdy nejelo do vozíku na ledovici ( co je všude) je fakt zábava, vřele doporučuju .
bonita
napsal(a):
jj bobecek, tak uz je v novom domove?
Jo, tůrista, povozil se, než dorazil. Až okres Kladno..¨
Mamina volá, hledá, už se nedovolá.
sally
napsal(a):
Jo, tůrista, povozil se, než dorazil. Až okres Kladno..¨
Mamina volá, hledá, už se nedovolá.
Hm jak tak koukám, tak se ten svět asi obrátil. Po těch chlaďascích je nějakej hlad, mizej závratnou rychlostí.
ambra
napsal(a):
Hm jak tak koukám, tak se ten svět asi obrátil. Po těch chlaďascích je nějakej hlad, mizej závratnou rychlostí.
Fotky z dnešního rána. -15°C
m i s i c k a
napsal(a):
.
Tak už leze sluníčko. Okolo 10 hod půjdem koníky protáhnout
m i s i c k a
napsal(a):
Tak už leze sluníčko. Okolo 10 hod půjdem koníky protáhnout
Aby kobyle nebylo líto
m i s i c k a
napsal(a):
Lído, tak to se hřebeček pěkně projel.. cca 330 km ( s koněm tak přes 4 hodniny). No hlavně, že v pořádku dojeli v takovouhle zimu
O zimu by ani nešlo, byl chlupatý jako medvěd a venku zvyklý, jeli po 13 hod., takže ne přes tu největší zimu. Jenže trouba jim asi hodinu před koncem cesty hupsnul přes přepážku zůstal tam nacpaný ležet. Naštěstí po vyložení prý je v pohodě, tak konec dobrý, všecko dobré...
Nějak ti mladí hoši od nás mizí do Čech, čím to je, netuším. Narcos k Sušici, Nasan k Příbrami, Neuberg k Sokolovu a poslední prďola Neran ke Kladnu...
sally
napsal(a):
O zimu by ani nešlo, byl chlupatý jako medvěd a venku zvyklý, jeli po 13 hod., takže ne přes tu největší zimu. Jenže trouba jim asi hodinu před koncem cesty hupsnul přes přepážku zůstal tam nacpaný ležet. Naštěstí po vyložení prý je v pohodě, tak konec dobrý, všecko dobré...
Nějak ti mladí hoši od nás mizí do Čech, čím to je, netuším. Narcos k Sušici, Nasan k Příbrami, Neuberg k Sokolovu a poslední prďola Neran ke Kladnu...
Chudák, ještě štěstí, že se mu nic nestalo. Naštěstí Neuberg byl zlatíčko. Taky to ale bylo co odpočívadlo-čerpací stanice, to kontrola v přívěsu. My to měli 460 km tam a zpátky.
Sice mizí do Čech, ale ukazuje to, že o tvé koně je zájem.
misamarincova
napsal(a):
Chudák, ještě štěstí, že se mu nic nestalo. Naštěstí Neuberg byl zlatíčko. Taky to ale bylo co odpočívadlo-čerpací stanice, to kontrola v přívěsu. My to měli 460 km tam a zpátky.
Sice mizí do Čech, ale ukazuje to, že o tvé koně je zájem.
Přidám fotku bývalé a mé první kobylky. Majitelka mi poslala fotky. Je to křiž. Norika a plnokrevníka. Je využívána na hipoterapii v Bratislavě. Taky se holka projela do nového domova...
misamarincova
napsal(a):
Přidám fotku bývalé a mé první kobylky. Majitelka mi poslala fotky. Je to křiž. Norika a plnokrevníka. Je využívána na hipoterapii v Bratislavě. Taky se holka projela do nového domova...
ještě fotka ode mě
misamarincova
napsal(a):
misamarincova
napsal(a):
Tedy v té bych norika nehledala. Tipla bych teplokrevníka .
Jinak ať mizí kamkoliv a používat se budou na cokoliv, hlavně ať se mají na světě dobře .
Takový to byl chrobáček a všichni na mě divně koukali včetně inspektora při popisu, když jsem říkala, že je hnědák
sally
napsal(a):
Tedy v té bych norika nehledala. Tipla bych teplokrevníka .
Jinak ať mizí kamkoliv a používat se budou na cokoliv, hlavně ať se mají na světě dobře .
Takový to byl chrobáček a všichni na mě divně koukali včetně inspektora při popisu, když jsem říkala, že je hnědák
chrobák zrzavej
sally
napsal(a):
Zakládám .
Tak už se maloš úspěšně vyložil v Čechách. Nakládat hříbě, co ještě nikdy nejelo do vozíku na ledovici ( co je všude) je fakt zábava, vřele doporučuju .
A skočí tam nebo ne
ambra
napsal(a):
A skočí tam nebo ne
českej mustang.... a nebo jenom zlobivá kobylka
sally
napsal(a):
Zakládám .
takto davaju najavo, ze nie je co pit
sally
napsal(a):
Zakládám .
uz sa nesie vodicka
sally
napsal(a):
Zakládám .
sally
napsal(a):
Zakládám .
sally
napsal(a):
Zakládám .
ahojky...nezamrzly jste o víkendu...my skoro jo...sobota -18, neděle -25 (to jsou dopolední teploty)
včera mi to ale nedalo a jela se podívat na MČR psích spřežení u nás na Janovičkách a řeknu vám nádhera....na kopci sluníčko mráz trochu teda štípal, ale bylo to krásné.
pak hezkÿ za koníkama aby jim to nebylo líto....ani nechtěli být včera ¨venku...pustila jsem je, šla kydat a naházet seno....a jak mě viděli venku hned řehtali...tak jsem rychle dodělala co mám a šupky rychle domů....hřebčák se mi odvděčil tím, že mi šlápl na nohu mám ted uplně modrý malíček a pěkně to bolí
madow
napsal(a):
ahojky...nezamrzly jste o víkendu...my skoro jo...sobota -18, neděle -25 (to jsou dopolední teploty)
včera mi to ale nedalo a jela se podívat na MČR psích spřežení u nás na Janovičkách a řeknu vám nádhera....na kopci sluníčko mráz trochu teda štípal, ale bylo to krásné.
pak hezkÿ za koníkama aby jim to nebylo líto....ani nechtěli být včera ¨venku...pustila jsem je, šla kydat a naházet seno....a jak mě viděli venku hned řehtali...tak jsem rychle dodělala co mám a šupky rychle domů....hřebčák se mi odvděčil tím, že mi šlápl na nohu mám ted uplně modrý malíček a pěkně to bolí
téda, vy jedete, já nemám o víkendu moc času na počítač, chodím na běžky, s pejskama, ke koníkům, a ještě o víkendu uklízím, peru a vařím . Jinak u nás taky děsnej mráz, ale jezdila jsem oba dny. Sice jenom po lese po vyšlapanejch cestách, louky jsou umrzlý, ale i tak jsem vyklusali a vycválali pár kopečků, tak měl Cípa pohyb
sally
napsal(a):
Zakládám .
jj taky jsem byla vsobotu jezdit...ale včera to fakt nešlo.... koníci po necelých dvouch hodinách venku...uplně bílý od mrazu...a jak domů chudinky pelášili
sally
napsal(a):
Joo, zrzzavej
sally přiznej se kde máš schovaný barvičky
madow
napsal(a):
jj taky jsem byla vsobotu jezdit...ale včera to fakt nešlo.... koníci po necelých dvouch hodinách venku...uplně bílý od mrazu...a jak domů chudinky pelášili
Já byla konečně jezdit dneska - parááááda!!! Vašek šlapal jako ďábel, malinko jsme se zapotili. Terén parádní, jen kdyby se na silnici ten starej blázen necpal do těch zmrazků - připadala jsem si jak s obrněným transportérem.
Tady pár zimních fotek z výběhu:
ambra
napsal(a):
sally přiznej se kde máš schovaný barvičky
Nepovím. Ještě bys mi na ně chodila
petra136
napsal(a):
Já byla konečně jezdit dneska - parááááda!!! Vašek šlapal jako ďábel, malinko jsme se zapotili. Terén parádní, jen kdyby se na silnici ten starej blázen necpal do těch zmrazků - připadala jsem si jak s obrněným transportérem.
Tady pár zimních fotek z výběhu:
Vašek se válí
petra136
napsal(a):
Vašek se válí
leží tam v komoře, nožky má nahoře , Piškotek
petra136
napsal(a):
leží tam v komoře, nožky má nahoře , Piškotek
lotr mrňavej nedá obříkům pokoj
sally
napsal(a):
Zakládám .
týýý jo mě už ta zima tak nebaví....zima až hrůza
sally
napsal(a):
Zakládám .
sally
napsal(a):
Zakládám .
jj kluci o víkendu pracovali
madow
napsal(a):
jj kluci o víkendu pracovali
Rozár pak chvíli taky šla dělat nějaký pohyb
aluska
napsal(a):
včera jsem se dostala domů brzo a šla jsem na běžky. Na pláních to fičelo, připadala jsem si jak někde na sibiři, stopa zavátá a celej povrch umrzlá krusta, běžky se mi smýkaly do stran, ale dala jsem celou trasu
U nás dnes ráno jen -8°C. Pár fotek z dneška
madow
napsal(a):
Ahoj markéto, já teď pasu po netu po info o "těhle " uzdečkách, je to to co má kobylka ta Biothane? moc jí to sluší?
m i s i c k a
napsal(a):
Omrzlé chlupy po vyjížd'ce
jak chystáte koně na ten \"nahlášený\" mráz?
chtěla jsem se zeptat (už jsem psalal výše, ale asi by to zapadlo) ohledně Rozárky které to moc sluší, jestli to má tu uzdu BIOTHANE, nebo co je to, měním sedlo z mahagom na černé a chtěla bych barevnější uzdečku, ať nejsme s Kulíšánkem jak funebráci
díky Šárka
saborka
napsal(a):
jak chystáte koně na ten \"nahlášený\" mráz?
chtěla jsem se zeptat (už jsem psalal výše, ale asi by to zapadlo) ohledně Rozárky které to moc sluší, jestli to má tu uzdu BIOTHANE, nebo co je to, měním sedlo z mahagom na černé a chtěla bych barevnější uzdečku, ať nejsme s Kulíšánkem jak funebráci
díky Šárka
Saborka, promiň nějak jsem teď nekoukala...není to PVC je to z nylonu....šije to jedna moc šikovná paní - paní Slavíková
zde odkaz www.cargi.cz má širookou škálu barev
já právě chtěla taky něco barevného, ale to PVC se mi vůbec nelíbí a hlavně jsou to docela i nehorázné ceny
sally
napsal(a):
Zakládám .
Markéta- děkuju za odpověd. no já si říkala, že jestli to máš komplet výbavu v to Bio. tak jsi se pěkně plácla přes kapsu...... mě se líbí na Bio. ten materiál, ale ne provedení který se dá sehnat, je to na pohled takový "fórový" a spousta karabin a taky se mi tam nelíběj ty kov. spojky , no aaaaa ty ceny jsou teda taky o zvážení.......
na webovky se hned jdu podívat. díky
jo, unás -22 C Mnichovo Hradiště
saborka
napsal(a):
Markéta- děkuju za odpověd. no já si říkala, že jestli to máš komplet výbavu v to Bio. tak jsi se pěkně plácla přes kapsu...... mě se líbí na Bio. ten materiál, ale ne provedení který se dá sehnat, je to na pohled takový "fórový" a spousta karabin a taky se mi tam nelíběj ty kov. spojky , no aaaaa ty ceny jsou teda taky o zvážení.......
na webovky se hned jdu podívat. díky
jo, unás -22 C Mnichovo Hradiště
U nás teď -11°C brrr
ambra
napsal(a):
U nás teď -11°C brrr
Ahojte,nemá někdo z vás nějakou fotku SN plemeníka, 2959 HABAS.
verca1
napsal(a):
Ahojte,nemá někdo z vás nějakou fotku SN plemeníka, 2959 HABAS.
Dají se najít po rajčeti, byl na výstavě v Tlumačově 2008. Když si to zadáš a prohlédneš alba, najdeš víc fotek ( jsou si podobní s Hardym, rozlišíš podle vodiče ).
Třeba tady:
http://kamiiilka.rajce.idnes.cz/ Sobotni_vystava_Tlumacov_ II/#SS851711.JPG
sally
napsal(a):
Zakládám .
ach jaj, nemala by som nic proti zime, keby ta voda nezamrzala
bonita
napsal(a):
ach jaj, nemala by som nic proti zime, keby ta voda nezamrzala
Bonita: souhlasím. Když dovezu koním vodu tak je musím do hodiny zavřít, at' si to tam zadýchají. Řeším to tak, že vodu vozím jednou denně ve 4 hod 120 litrů a to jim vydrží do druhého dne do těch 3-4 hod.. Přes den beru kobylu do lesa, valach je zavřený, ale má otevřené horní dvířka, takže voza pomalu zamrzá , když je pod -10°C. Když je kobyla doma, tak jsou od rána do těch 16-17hod puštění a vodu jim donesu v kýblu a na noc zase navezu v barelech víc vody..
No na Jaro se už každopádně těším
m i s i c k a
napsal(a):
Bonita: souhlasím. Když dovezu koním vodu tak je musím do hodiny zavřít, at' si to tam zadýchají. Řeším to tak, že vodu vozím jednou denně ve 4 hod 120 litrů a to jim vydrží do druhého dne do těch 3-4 hod.. Přes den beru kobylu do lesa, valach je zavřený, ale má otevřené horní dvířka, takže voza pomalu zamrzá , když je pod -10°C. Když je kobyla doma, tak jsou od rána do těch 16-17hod puštění a vodu jim donesu v kýblu a na noc zase navezu v barelech víc vody..
No na Jaro se už každopádně těším
To zamrzání vody je děsný,jestli ten mráz nepřejde budu mít ošoupané nohy od nošení konví s horkou vodou a vytahanou jednu ruku tak o 10cm Tak jsem si dnes myslela jak zkusím po dvou měsících si na chvíli vyrazit na vyjížďku a ono prd.Ta blbá zlomená ruka neposlouchá a kobylu si sama ani nenauzdím.Na běžky to taky nejde,nevytočím zápěstí,no prostě opruz.Jediný pozitiní je,že mi dnes vykvetl ibišek...mile mě překvapil,myslela jsem že oranžový mi chcípl
sally
napsal(a):
Dají se najít po rajčeti, byl na výstavě v Tlumačově 2008. Když si to zadáš a prohlédneš alba, najdeš víc fotek ( jsou si podobní s Hardym, rozlišíš podle vodiče ).
Třeba tady:
http://kamiiilka.rajce.idnes.cz/ Sobotni_vystava_Tlumacov_ II/#SS851711.JPG
Sally,moc děkuji za radu,super fotky i Navara
sara
napsal(a):
To zamrzání vody je děsný,jestli ten mráz nepřejde budu mít ošoupané nohy od nošení konví s horkou vodou a vytahanou jednu ruku tak o 10cm Tak jsem si dnes myslela jak zkusím po dvou měsících si na chvíli vyrazit na vyjížďku a ono prd.Ta blbá zlomená ruka neposlouchá a kobylu si sama ani nenauzdím.Na běžky to taky nejde,nevytočím zápěstí,no prostě opruz.Jediný pozitiní je,že mi dnes vykvetl ibišek...mile mě překvapil,myslela jsem že oranžový mi chcípl
Tak já naštěstí nosím vodu jenom bezdomovcovi. 20 litrů vypije ráno a 20 večer, dávám dost teplou, ta rozmrazí tu trochu zmrzlé na dně. Stačí mu vidět, že něco nesu a okamžitě jde zjistit co, takže to obyčejně i hned vypije...
Tvářil se znuděně i na dnešních - 18, ikdyž poctivě a rád nabíjí baterky na sluníčku
verca1
napsal(a):
Sally,moc děkuji za radu,super fotky i Navara
Není zač
sally
napsal(a):
Tak já naštěstí nosím vodu jenom bezdomovcovi. 20 litrů vypije ráno a 20 večer, dávám dost teplou, ta rozmrazí tu trochu zmrzlé na dně. Stačí mu vidět, že něco nesu a okamžitě jde zjistit co, takže to obyčejně i hned vypije...
Tvářil se znuděně i na dnešních - 18, ikdyž poctivě a rád nabíjí baterky na sluníčku
Prostocviky pro zahřátí
sally
napsal(a):
... a volno
A ještě výraz "svatý za dědinů", ten umíme odjakživa nejlíp
m i s i c k a
napsal(a):
Lído, téda - tak vycviněného hřebce nemá určitě nikdo a ještě ve volnosti
Lído, paráda, pěkný fotky. Já chtěla fotit včera kluky na sněhu, když konečně scítilo sluníčko, no nechcípla mi po první fotce baterka ve foťáku? A dneska už je zase zataženo, přes noc napadly asi 3 cenťáky sněhu a pořád posněhává.
Šárko, bledá závist , nádhernej ibich
bonita
napsal(a):
téda pěkně vycvičený koníček....tak rozára umí nejlíp lehni a volno
jak je u vás sněhulačky...u nás už alespon tolik nemrzne, jen zase pro jistotu hrozně fouká a chumelí...uzavřená polovina silnic do okloních vesnic
z nedělních závodů psích spřežení
sally
napsal(a):
Zakládám .
tak u nas chumelilo od polky noci, zobudil ma traktor ako uhrnal, lebo mal aj blikacku. teraz uz nepada, ale aj tak ho napadalo pozehnane, cicky sa nemohli ani prebrodit na ranajky, a ked som otvorila dvere, ze im dam papku, tak mi vhupslo do predsiene ale desat centakov snehu, som musela upratovat
sally
napsal(a):
Zakládám .
jéé Andrej to bylo jak u nás ráno, nejprve dveře nešly otevřít a když už jsem je urvala čekalo na mě překvapení v podobě sněhu pěkná kupička se mi vyvalila do chodby
ještě hafici
sally
napsal(a):
Zakládám .
nejaku letnu...
sally
napsal(a):
Zakládám .
este
m i s i c k a
napsal(a):
Lído, téda - tak vycviněného hřebce nemá určitě nikdo a ještě ve volnosti
Dá práci ho vyfotit. Když není nikdo druhý, co by odpoutával pozornost, tak je na mně furt nalepený a leze mi do foťáku
aluska
napsal(a):
Lído, paráda, pěkný fotky. Já chtěla fotit včera kluky na sněhu, když konečně scítilo sluníčko, no nechcípla mi po první fotce baterka ve foťáku? A dneska už je zase zataženo, přes noc napadly asi 3 cenťáky sněhu a pořád posněhává.
Šárko, bledá závist , nádhernej ibich
Tady už je asi 15 cm sněhu a bezdomovec byl ráno jako chodící závěj .
Naštěstí jsem si včera baterku nabila - v zimě brzo chcípne, a tak se fotilo dobře. Než to přeberu...
bonita
napsal(a):
este
Bezva borovicový les a písek
To my tady vůbec nemáme...
Klony :
sally
napsal(a):
Bezva borovicový les a písek
To my tady vůbec nemáme...
Klony :
... a skupinové foto:
bonita
napsal(a):
a tvoj chlapecek nema chybyfakt kusanec
aj druhe fotecky nemaju chybu
sally,taky máme fotku s čepicí
bonita
napsal(a):
bonitka a co tvůj chlapeček? Já se dneska chystala konečně po těch mrazech jít jezdit, ale nemůžu, v noci nám začala týct voda z kotle na podlahu, mám vyplavenou prádelnu a dneska ve tři se na to přijdou podívat. Samozřejmě vyhrožují novým kotlem.
aluska
napsal(a):
bonitka a co tvůj chlapeček? Já se dneska chystala konečně po těch mrazech jít jezdit, ale nemůžu, v noci nám začala týct voda z kotle na podlahu, mám vyplavenou prádelnu a dneska ve tři se na to přijdou podívat. Samozřejmě vyhrožují novým kotlem.
a ještě začala blbnout kočka, už jí táhne na 14 roků a poslední dobou místo kočkolitu používá přítelovo pantofle, boty, nebo čepici spadlou na zem. To je pak smrad a hlavně kravál, když do těch bot přítel hupsne a až pak to zjistí
aluska
napsal(a):
a ještě začala blbnout kočka, už jí táhne na 14 roků a poslední dobou místo kočkolitu používá přítelovo pantofle, boty, nebo čepici spadlou na zem. To je pak smrad a hlavně kravál, když do těch bot přítel hupsne a až pak to zjistí
aluska zdělení o kočce jsem si přečetla a smíchy sebou málem švihla na zem
sally ano vím z loňska paničce nalepenej na paty nebo že by to bylo obráceně?
verca1
napsal(a):
sally,taky máme fotku s čepicí
Moc pěkná čepice . A hřebčák samozřejmě také
bonita
napsal(a):
Děkuji, Bonitka
Přidám hlídacího plyšáka:
ambra
napsal(a):
aluska zdělení o kočce jsem si přečetla a smíchy sebou málem švihla na zem
sally ano vím z loňska paničce nalepenej na paty nebo že by to bylo obráceně?
Míša, když si brala Sarona, může potvrdit, že je to teď obráceně
sally
napsal(a):
Děkuji, Bonitka
Přidám hlídacího plyšáka:
... a plyšák Linda v detailu
sally
napsal(a):
Zakládám .
v inzercii je nas zrebec, a ano pripusta akekolvek kobylky, tie potom budu vedene v Shire horse stud book ako cross
sally
napsal(a):
Zakládám .
na kocicke som sa velmi dobre zasmialaono to ide Bohuzial s vekom, nasa macka to iste, okolo 15stky zacala byt senila a zasadne sa sla vypotrebovat nasim do spalne, bud mame pod toaletny stolik, alebo otcovi na vankus, a to este len bol kraval
bonita
napsal(a):
tak tuto prdelku vyhlasujem za najsexi v tomto fore
Linda děkuje za hlas
bonita
napsal(a):
ano, ked prsi, pieskova poda to rychlo vsiakne, ale zasa ked neprsi, ako som povedala, SAHARA
Hm, tak to bude fajn na jaře a na podzim, zato v létě nanic... všecko má svoje + a -
sally
napsal(a):
Zakládám .
Sežereme toho masožravce
sally
napsal(a):
Sežereme toho masožravce
... a Finouškovo foto do občanky
sally
napsal(a):
Zakládám .
aktualne foto
ambra
napsal(a):
TAk taky přidám zimní
Dnaska jud zkusit valacha do nahodilky. Máme tam 6 menších stromů a jedeme s dvouma koňma abych tam nebyla sama. Tak uvidíme.
Jinak Lída s hřebcem má pravdu. Ted' za ní on chodí jak ocásek
m i s i c k a
napsal(a):
Dnaska jud zkusit valacha do nahodilky. Máme tam 6 menších stromů a jedeme s dvouma koňma abych tam nebyla sama. Tak uvidíme.
Jinak Lída s hřebcem má pravdu. Ted' za ní on chodí jak ocásek
Tak poslední a jdu se chystat
bonita
napsal(a):
sakra zima jedna, zase chumelí....včera jsem asistovala při vytahávání našeho busu u příkopu, docela pěkná podívaná
chudák takhle to tam opřel
sally
napsal(a):
Zakládám .
a ještě díra ono se to nezdá ale obtisk je hluboký něco kolem 1,5m
madow
napsal(a):
a ještě díra ono se to nezdá ale obtisk je hluboký něco kolem 1,5m
, takže v tom naše kóča není sama
, to už .. je lepší do pantoflí, než na polštář .I když jednou šel přítel na kontrolu do nemocnice s operovaným kolenem. Před ambulancí byla děsná halda lidí. Vybylo na něj místo vedle dvou babiček. Jak tam tam sedí a pomalu začíná působit teplo, začal něco cítit. Říkal si, ty byky smrdí, to je něco. Jenže babky si začaly odsedávat, nebo už byly v ambulanci a on pořád cítil smrad, no jasně, pochcaná bota od kóči, nasáklá ponožka a zrovna na tý noze, co s ní šel na kontrolu. To byl pěkně běsnej
aluska
napsal(a):
, takže v tom naše kóča není sama
, to už .. je lepší do pantoflí, než na polštář .I když jednou šel přítel na kontrolu do nemocnice s operovaným kolenem. Před ambulancí byla děsná halda lidí. Vybylo na něj místo vedle dvou babiček. Jak tam tam sedí a pomalu začíná působit teplo, začal něco cítit. Říkal si, ty byky smrdí, to je něco. Jenže babky si začaly odsedávat, nebo už byly v ambulanci a on pořád cítil smrad, no jasně, pochcaná bota od kóči, nasáklá ponožka a zrovna na tý noze, co s ní šel na kontrolu. To byl pěkně běsnej
no a kotel samozřejmě umřel. Naštěstí topíme dřevem v krbových kamnech, ale stejně musím kotel nechat namontovat novej. Ach jo, to zas bude ranec peněz . Máme ho i s ohřevem teplý vody, tak abysme se mohli mejt.
aluska
napsal(a):
no a kotel samozřejmě umřel. Naštěstí topíme dřevem v krbových kamnech, ale stejně musím kotel nechat namontovat novej. Ach jo, to zas bude ranec peněz . Máme ho i s ohřevem teplý vody, tak abysme se mohli mejt.
at žijí kočičky
jedna naše stájová (bohužel jí v létě přejelo auto)
madow
napsal(a):
at žijí kočičky
jedna naše stájová (bohužel jí v létě přejelo auto)
chudinka malá. Naše máca když se v létě opalovala u bazénu
sally
napsal(a):
Zakládám .
tak hlasim, ze u nas sa krasne rozsnezilo, obrovske chumace padaju
sally
napsal(a):
Zakládám .
tak to bylo u nás obráceně, ted polystyren, a včera večer pohádkové sněžení....i když u toho autobusu mě pak byla pěkná kosa
sally
napsal(a):
Zakládám .