Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.1.2010 20:27
sally

XXX.XXX.70.138

Zakládám .
Tak už se maloš úspěšně vyložil v Čechách. Nakládat hříbě, co ještě nikdy nejelo do vozíku na ledovici ( co je všude) je fakt zábava, vřele doporučuju .

23.1.2010 20:32
bonita

XXX.XXX.65.16

sally napsal(a):
Zakládám .
Tak už se maloš úspěšně vyložil v Čechách. Nakládat hříbě, co ještě nikdy nejelo do vozíku na ledovici ( co je všude) je fakt zábava, vřele doporučuju .

jj bobecek, tak uz je v novom domove?

24.1.2010 00:03
sally

XXX.XXX.70.138

bonita napsal(a):

Jo, tůrista, povozil se, než dorazil. Až okres Kladno..¨
Mamina volá, hledá, už se nedovolá.

24.1.2010 08:29
ambra

XXX.XXX.12.143

sally napsal(a):
Jo, tůrista, povozil se, než dorazil. Až okres Kladno..¨
Mamina volá, hledá, už se nedovolá.

Hm jak tak koukám, tak se ten svět asi obrátil. Po těch chlaďascích je nějakej hlad, mizej závratnou rychlostí.

24.1.2010 08:32
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

ambra napsal(a):
Hm jak tak koukám, tak se ten svět asi obrátil. Po těch chlaďascích je nějakej hlad, mizej závratnou rychlostí.

Fotky z dnešního rána. -15°C

24.1.2010 08:34
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
Fotky z dnešního rána. -15°C

24.1.2010 08:36
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
.

Tak už leze sluníčko. Okolo 10 hod půjdem koníky protáhnout

24.1.2010 08:38
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
Tak už leze sluníčko. Okolo 10 hod půjdem koníky protáhnout

Aby kobyle nebylo líto

24.1.2010 08:43
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
Aby kobyle nebylo líto

Lído, tak to se hřebeček pěkně projel.. cca 330 km ( s koněm tak přes 4 hodniny). No hlavně, že v pořádku dojeli v takovouhle zimu

24.1.2010 10:47
sally

XXX.XXX.70.138

m i s i c k a napsal(a):
Lído, tak to se hřebeček pěkně projel.. cca 330 km ( s koněm tak přes 4 hodniny). No hlavně, že v pořádku dojeli v takovouhle zimu

O zimu by ani nešlo, byl chlupatý jako medvěd a venku zvyklý, jeli po 13 hod., takže ne přes tu největší zimu. Jenže trouba jim asi hodinu před koncem cesty hupsnul přes přepážku zůstal tam nacpaný ležet. Naštěstí po vyložení prý je v pohodě, tak konec dobrý, všecko dobré...
Nějak ti mladí hoši od nás mizí do Čech, čím to je, netuším. Narcos k Sušici, Nasan k Příbrami, Neuberg k Sokolovu a poslední prďola Neran ke Kladnu...

24.1.2010 11:47
misamarincova

XXX.XXX.210.251

sally napsal(a):
O zimu by ani nešlo, byl chlupatý jako medvěd a venku zvyklý, jeli po 13 hod., takže ne přes tu největší zimu. Jenže trouba jim asi hodinu před koncem cesty hupsnul přes přepážku zůstal tam nacpaný ležet. Naštěstí po vyložení prý je v pohodě, tak konec dobrý, všecko dobré...
Nějak ti mladí hoši od nás mizí do Čech, čím to je, netuším. Narcos k Sušici, Nasan k Příbrami, Neuberg k Sokolovu a poslední prďola Neran ke Kladnu...

Chudák, ještě štěstí, že se mu nic nestalo. Naštěstí Neuberg byl zlatíčko. Taky to ale bylo co odpočívadlo-čerpací stanice, to kontrola v přívěsu. My to měli 460 km tam a zpátky.
Sice mizí do Čech, ale ukazuje to, že o tvé koně je zájem.

24.1.2010 12:03
misamarincova

XXX.XXX.210.251

misamarincova napsal(a):
Chudák, ještě štěstí, že se mu nic nestalo. Naštěstí Neuberg byl zlatíčko. Taky to ale bylo co odpočívadlo-čerpací stanice, to kontrola v přívěsu. My to měli 460 km tam a zpátky.
Sice mizí do Čech, ale ukazuje to, že o tvé koně je zájem.

Přidám fotku bývalé a mé první kobylky. Majitelka mi poslala fotky. Je to křiž. Norika a plnokrevníka. Je využívána na hipoterapii v Bratislavě. Taky se holka projela do nového domova...

24.1.2010 12:05
misamarincova

XXX.XXX.210.251

misamarincova napsal(a):
Přidám fotku bývalé a mé první kobylky. Majitelka mi poslala fotky. Je to křiž. Norika a plnokrevníka. Je využívána na hipoterapii v Bratislavě. Taky se holka projela do nového domova...

ještě fotka ode mě

24.1.2010 12:08
misamarincova

XXX.XXX.210.251

misamarincova napsal(a):

24.1.2010 13:38
sally

XXX.XXX.70.138

misamarincova napsal(a):

Tedy v té bych norika nehledala. Tipla bych teplokrevníka .
Jinak ať mizí kamkoliv a používat se budou na cokoliv, hlavně ať se mají na světě dobře .
Takový to byl chrobáček a všichni na mě divně koukali včetně inspektora při popisu, když jsem říkala, že je hnědák

24.1.2010 14:08
ambra

XXX.XXX.12.143

sally napsal(a):
Tedy v té bych norika nehledala. Tipla bych teplokrevníka .
Jinak ať mizí kamkoliv a používat se budou na cokoliv, hlavně ať se mají na světě dobře .
Takový to byl chrobáček a všichni na mě divně koukali včetně inspektora při popisu, když jsem říkala, že je hnědák

chrobák zrzavej

24.1.2010 14:24
ambra

XXX.XXX.12.143

sally napsal(a):
Zakládám .

A skočí tam nebo ne

24.1.2010 14:25
ambra

XXX.XXX.12.143

ambra napsal(a):
A skočí tam nebo ne

českej mustang.... a nebo jenom zlobivá kobylka

24.1.2010 17:11
bonita

XXX.XXX.160.159

sally napsal(a):
Zakládám .

ambra dobre fotos

24.1.2010 17:15
bonita

XXX.XXX.160.159

sally napsal(a):
Zakládám .

takto davaju najavo, ze nie je co pit

24.1.2010 17:19
bonita

XXX.XXX.160.159

sally napsal(a):
Zakládám .

uz sa nesie vodicka

24.1.2010 18:42
sally

XXX.XXX.70.138

ambra napsal(a):
chrobák zrzavej

Joo, zrzzavej

24.1.2010 21:51
bonita

XXX.XXX.67.224

sally napsal(a):
Zakládám .

24.1.2010 21:55
bonita

XXX.XXX.67.224

sally napsal(a):
Zakládám .

25.1.2010 08:14
madow

XXX.XXX.121.112

sally napsal(a):
Zakládám .

ahojky...nezamrzly jste o víkendu...my skoro jo...sobota -18, neděle -25 (to jsou dopolední teploty)
včera mi to ale nedalo a jela se podívat na MČR psích spřežení u nás na Janovičkách a řeknu vám nádhera....na kopci sluníčko mráz trochu teda štípal, ale bylo to krásné.
pak hezkÿ za koníkama aby jim to nebylo líto....ani nechtěli být včera ¨venku...pustila jsem je, šla kydat a naházet seno....a jak mě viděli venku hned řehtali...tak jsem rychle dodělala co mám a šupky rychle domů....hřebčák se mi odvděčil tím, že mi šlápl na nohu mám ted uplně modrý malíček a pěkně to bolí

25.1.2010 08:27
aluska

XXX.XXX.196.7

madow napsal(a):
ahojky...nezamrzly jste o víkendu...my skoro jo...sobota -18, neděle -25 (to jsou dopolední teploty)
včera mi to ale nedalo a jela se podívat na MČR psích spřežení u nás na Janovičkách a řeknu vám nádhera....na kopci sluníčko mráz trochu teda štípal, ale bylo to krásné.
pak hezkÿ za koníkama aby jim to nebylo líto....ani nechtěli být včera ¨venku...pustila jsem je, šla kydat a naházet seno....a jak mě viděli venku hned řehtali...tak jsem rychle dodělala co mám a šupky rychle domů....hřebčák se mi odvděčil tím, že mi šlápl na nohu mám ted uplně modrý malíček a pěkně to bolí

téda, vy jedete, já nemám o víkendu moc času na počítač, chodím na běžky, s pejskama, ke koníkům, a ještě o víkendu uklízím, peru a vařím . Jinak u nás taky děsnej mráz, ale jezdila jsem oba dny. Sice jenom po lese po vyšlapanejch cestách, louky jsou umrzlý, ale i tak jsem vyklusali a vycválali pár kopečků, tak měl Cípa pohyb

25.1.2010 08:49
madow

XXX.XXX.121.112

sally napsal(a):
Zakládám .

jj taky jsem byla vsobotu jezdit...ale včera to fakt nešlo.... koníci po necelých dvouch hodinách venku...uplně bílý od mrazu...a jak domů chudinky pelášili

25.1.2010 10:53
ambra

XXX.XXX.12.143

sally napsal(a):
Joo, zrzzavej

sally přiznej se kde máš schovaný barvičky

25.1.2010 10:54
ambra

XXX.XXX.12.143

bonita napsal(a):
ambra dobre fotos

bonita děkuji, jsem se včera hrabala ve starých albech

25.1.2010 18:44
petra136

XXX.XXX.166.36

madow napsal(a):
jj taky jsem byla vsobotu jezdit...ale včera to fakt nešlo.... koníci po necelých dvouch hodinách venku...uplně bílý od mrazu...a jak domů chudinky pelášili

Já byla konečně jezdit dneska - parááááda!!! Vašek šlapal jako ďábel, malinko jsme se zapotili. Terén parádní, jen kdyby se na silnici ten starej blázen necpal do těch zmrazků - připadala jsem si jak s obrněným transportérem.
Tady pár zimních fotek z výběhu:

25.1.2010 18:44
sally

XXX.XXX.70.138

ambra napsal(a):
sally přiznej se kde máš schovaný barvičky

Nepovím. Ještě bys mi na ně chodila

25.1.2010 18:45
petra136

XXX.XXX.166.36

petra136 napsal(a):
Já byla konečně jezdit dneska - parááááda!!! Vašek šlapal jako ďábel, malinko jsme se zapotili. Terén parádní, jen kdyby se na silnici ten starej blázen necpal do těch zmrazků - připadala jsem si jak s obrněným transportérem.
Tady pár zimních fotek z výběhu:

Vašek se válí

25.1.2010 18:46
petra136

XXX.XXX.166.36

petra136 napsal(a):
Vašek se válí

leží tam v komoře, nožky má nahoře , Piškotek

25.1.2010 18:48
petra136

XXX.XXX.166.36

petra136 napsal(a):
leží tam v komoře, nožky má nahoře , Piškotek

lotr mrňavej nedá obříkům pokoj

25.1.2010 18:49
petra136

XXX.XXX.166.36

petra136 napsal(a):
lotr mrňavej nedá obříkům pokoj

a poslední

25.1.2010 21:34
ambra

XXX.XXX.12.143

sally napsal(a):
Nepovím. Ještě bys mi na ně chodila

si piš, že chodila

26.1.2010 09:07
madow

XXX.XXX.121.112

sally napsal(a):
Zakládám .

týýý jo mě už ta zima tak nebaví....zima až hrůza

26.1.2010 09:10
madow

XXX.XXX.121.112

sally napsal(a):
Zakládám .

26.1.2010 09:12
madow

XXX.XXX.121.112

sally napsal(a):
Zakládám .

jj kluci o víkendu pracovali

26.1.2010 09:14
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):
jj kluci o víkendu pracovali

Rozár pak chvíli taky šla dělat nějaký pohyb

26.1.2010 09:32
aluska

XXX.XXX.196.7

madow napsal(a):

u nás přes noc připadlo 5 cenťáků sněhu, psiny se mi málem na louce ztratily v závěji

26.1.2010 09:37
madow

XXX.XXX.121.112

madow napsal(a):

fakt jo, tak to u nás jen mrzne až hrůza

26.1.2010 09:51
aluska

XXX.XXX.196.7

madow napsal(a):
fakt jo, tak to u nás jen mrzne až hrůza

no, jsem zvědavá , jestli vyjde dnešní noční předpověď, slibují veliké mrazy, musím kluky hodně zásobit senem

26.1.2010 10:02
bonita

XXX.XXX.168.117

sally napsal(a):
Zakládám .

u nas rano sypalo, brrrr

26.1.2010 10:18
aluska

XXX.XXX.196.7

bonita napsal(a):
u nas rano sypalo, brrrr

včera jsem se dostala domů brzo a šla jsem na běžky. Na pláních to fičelo, připadala jsem si jak někde na sibiři, stopa zavátá a celej povrch umrzlá krusta, běžky se mi smýkaly do stran, ale dala jsem celou trasu

26.1.2010 11:08
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

aluska napsal(a):
včera jsem se dostala domů brzo a šla jsem na běžky. Na pláních to fičelo, připadala jsem si jak někde na sibiři, stopa zavátá a celej povrch umrzlá krusta, běžky se mi smýkaly do stran, ale dala jsem celou trasu

U nás dnes ráno jen -8°C. Pár fotek z dneška

26.1.2010 11:09
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
U nás dnes ráno jen -8°C. Pár fotek z dneška

26.1.2010 11:29
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):

Omrzlé chlupy po vyjížd'ce

26.1.2010 19:16
saborka

XXX.XXX.184.52

madow napsal(a):

Ahoj markéto, já teď pasu po netu po info o "těhle " uzdečkách, je to to co má kobylka ta Biothane? moc jí to sluší?

26.1.2010 19:22
saborka

XXX.XXX.184.52

m i s i c k a napsal(a):
Omrzlé chlupy po vyjížd'ce

jak chystáte koně na ten \"nahlášený\" mráz?

chtěla jsem se zeptat (už jsem psalal výše, ale asi by to zapadlo) ohledně Rozárky které to moc sluší, jestli to má tu uzdu BIOTHANE, nebo co je to, měním sedlo z mahagom na černé a chtěla bych barevnější uzdečku, ať nejsme s Kulíšánkem jak funebráci

díky Šárka

27.1.2010 08:26
madow

XXX.XXX.121.112

saborka napsal(a):
jak chystáte koně na ten \"nahlášený\" mráz?

chtěla jsem se zeptat (už jsem psalal výše, ale asi by to zapadlo) ohledně Rozárky které to moc sluší, jestli to má tu uzdu BIOTHANE, nebo co je to, měním sedlo z mahagom na černé a chtěla bych barevnější uzdečku, ať nejsme s Kulíšánkem jak funebráci

díky Šárka

Saborka, promiň nějak jsem teď nekoukala...není to PVC je to z nylonu....šije to jedna moc šikovná paní - paní Slavíková
zde odkaz www.cargi.cz má širookou škálu barev

já právě chtěla taky něco barevného, ale to PVC se mi vůbec nelíbí a hlavně jsou to docela i nehorázné ceny

27.1.2010 10:02
bonita

XXX.XXX.240.146

sally napsal(a):
Zakládám .

tak hlasim u nas rano -21

27.1.2010 10:25
madow

XXX.XXX.121.112

sally napsal(a):
Zakládám .

tak u nás i teď -25

27.1.2010 11:04
bonita

XXX.XXX.240.146

sally napsal(a):
Zakládám .

tak a u nas ze -23

27.1.2010 12:08
saborka

XXX.XXX.184.52

sally napsal(a):
Zakládám .

Markéta- děkuju za odpověd. no já si říkala, že jestli to máš komplet výbavu v to Bio. tak jsi se pěkně plácla přes kapsu...... mě se líbí na Bio. ten materiál, ale ne provedení který se dá sehnat, je to na pohled takový "fórový" a spousta karabin a taky se mi tam nelíběj ty kov. spojky , no aaaaa ty ceny jsou teda taky o zvážení.......
na webovky se hned jdu podívat. díky

jo, unás -22 C Mnichovo Hradiště

27.1.2010 12:16
ambra

XXX.XXX.12.143

saborka napsal(a):
Markéta- děkuju za odpověd. no já si říkala, že jestli to máš komplet výbavu v to Bio. tak jsi se pěkně plácla přes kapsu...... mě se líbí na Bio. ten materiál, ale ne provedení který se dá sehnat, je to na pohled takový "fórový" a spousta karabin a taky se mi tam nelíběj ty kov. spojky , no aaaaa ty ceny jsou teda taky o zvážení.......
na webovky se hned jdu podívat. díky

jo, unás -22 C Mnichovo Hradiště

U nás teď -11°C brrr

27.1.2010 12:56
verca1

XXX.XXX.215.166

ambra napsal(a):
U nás teď -11°C brrr

Ahojte,nemá někdo z vás nějakou fotku SN plemeníka, 2959 HABAS.

27.1.2010 17:14
sally

XXX.XXX.70.138

verca1 napsal(a):
Ahojte,nemá někdo z vás nějakou fotku SN plemeníka, 2959 HABAS.

Dají se najít po rajčeti, byl na výstavě v Tlumačově 2008. Když si to zadáš a prohlédneš alba, najdeš víc fotek ( jsou si podobní s Hardym, rozlišíš podle vodiče ).
Třeba tady:
http://kamiiilka.rajce.idnes.cz/ Sobotni_vystava_Tlumacov_ II/#SS851711.JPG

27.1.2010 17:26
bonita

XXX.XXX.210.192

sally napsal(a):
Zakládám .

krasavec

27.1.2010 17:31
bonita

XXX.XXX.210.192

sally napsal(a):
Zakládám .

ach jaj, nemala by som nic proti zime, keby ta voda nezamrzala

27.1.2010 19:06
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

bonita napsal(a):
ach jaj, nemala by som nic proti zime, keby ta voda nezamrzala

Bonita: souhlasím. Když dovezu koním vodu tak je musím do hodiny zavřít, at' si to tam zadýchají. Řeším to tak, že vodu vozím jednou denně ve 4 hod 120 litrů a to jim vydrží do druhého dne do těch 3-4 hod.. Přes den beru kobylu do lesa, valach je zavřený, ale má otevřené horní dvířka, takže voza pomalu zamrzá , když je pod -10°C. Když je kobyla doma, tak jsou od rána do těch 16-17hod puštění a vodu jim donesu v kýblu a na noc zase navezu v barelech víc vody..
No na Jaro se už každopádně těším

27.1.2010 19:28
sara

XXX.XXX.210.155

m i s i c k a napsal(a):
Bonita: souhlasím. Když dovezu koním vodu tak je musím do hodiny zavřít, at' si to tam zadýchají. Řeším to tak, že vodu vozím jednou denně ve 4 hod 120 litrů a to jim vydrží do druhého dne do těch 3-4 hod.. Přes den beru kobylu do lesa, valach je zavřený, ale má otevřené horní dvířka, takže voza pomalu zamrzá , když je pod -10°C. Když je kobyla doma, tak jsou od rána do těch 16-17hod puštění a vodu jim donesu v kýblu a na noc zase navezu v barelech víc vody..
No na Jaro se už každopádně těším

To zamrzání vody je děsný,jestli ten mráz nepřejde budu mít ošoupané nohy od nošení konví s horkou vodou a vytahanou jednu ruku tak o 10cm Tak jsem si dnes myslela jak zkusím po dvou měsících si na chvíli vyrazit na vyjížďku a ono prd.Ta blbá zlomená ruka neposlouchá a kobylu si sama ani nenauzdím.Na běžky to taky nejde,nevytočím zápěstí,no prostě opruz.Jediný pozitiní je,že mi dnes vykvetl ibišek...mile mě překvapil,myslela jsem že oranžový mi chcípl

27.1.2010 20:03
verca1

XXX.XXX.215.166

sally napsal(a):
Dají se najít po rajčeti, byl na výstavě v Tlumačově 2008. Když si to zadáš a prohlédneš alba, najdeš víc fotek ( jsou si podobní s Hardym, rozlišíš podle vodiče ).
Třeba tady:
http://kamiiilka.rajce.idnes.cz/ Sobotni_vystava_Tlumacov_ II/#SS851711.JPG

Sally,moc děkuji za radu,super fotky i Navara

27.1.2010 22:42
sally

XXX.XXX.70.138

sara napsal(a):
To zamrzání vody je děsný,jestli ten mráz nepřejde budu mít ošoupané nohy od nošení konví s horkou vodou a vytahanou jednu ruku tak o 10cm Tak jsem si dnes myslela jak zkusím po dvou měsících si na chvíli vyrazit na vyjížďku a ono prd.Ta blbá zlomená ruka neposlouchá a kobylu si sama ani nenauzdím.Na běžky to taky nejde,nevytočím zápěstí,no prostě opruz.Jediný pozitiní je,že mi dnes vykvetl ibišek...mile mě překvapil,myslela jsem že oranžový mi chcípl

Tak já naštěstí nosím vodu jenom bezdomovcovi. 20 litrů vypije ráno a 20 večer, dávám dost teplou, ta rozmrazí tu trochu zmrzlé na dně. Stačí mu vidět, že něco nesu a okamžitě jde zjistit co, takže to obyčejně i hned vypije...
Tvářil se znuděně i na dnešních - 18, ikdyž poctivě a rád nabíjí baterky na sluníčku

27.1.2010 22:46
sally

XXX.XXX.70.138

verca1 napsal(a):
Sally,moc děkuji za radu,super fotky i Navara

Není zač

27.1.2010 22:50
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Tak já naštěstí nosím vodu jenom bezdomovcovi. 20 litrů vypije ráno a 20 večer, dávám dost teplou, ta rozmrazí tu trochu zmrzlé na dně. Stačí mu vidět, že něco nesu a okamžitě jde zjistit co, takže to obyčejně i hned vypije...
Tvářil se znuděně i na dnešních - 18, ikdyž poctivě a rád nabíjí baterky na sluníčku

Prostocviky pro zahřátí

27.1.2010 22:59
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Prostocviky pro zahřátí

Sedni!

27.1.2010 23:02
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Sedni!

Přines!

27.1.2010 23:05
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Přines!

Hledej!

27.1.2010 23:10
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Hledej!

Ke mně!

27.1.2010 23:16
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Ke mně!

Zůstaň!

27.1.2010 23:19
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Zůstaň!

... a volno

27.1.2010 23:23
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
... a volno

A ještě výraz "svatý za dědinů", ten umíme odjakživa nejlíp

28.1.2010 05:41
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

sally napsal(a):
A ještě výraz "svatý za dědinů", ten umíme odjakživa nejlíp

Lído, téda - tak vycviněného hřebce nemá určitě nikdo a ještě ve volnosti

28.1.2010 08:16
aluska

XXX.XXX.196.7

m i s i c k a napsal(a):

Lído, paráda, pěkný fotky. Já chtěla fotit včera kluky na sněhu, když konečně scítilo sluníčko, no nechcípla mi po první fotce baterka ve foťáku? A dneska už je zase zataženo, přes noc napadly asi 3 cenťáky sněhu a pořád posněhává.
Šárko, bledá závist , nádhernej ibich

28.1.2010 08:25
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):

téda pěkně vycvičený koníček....tak rozára umí nejlíp lehni a volno
jak je u vás sněhulačky...u nás už alespon tolik nemrzne, jen zase pro jistotu hrozně fouká a chumelí...uzavřená polovina silnic do okloních vesnic

z nedělních závodů psích spřežení

28.1.2010 10:18
bonita

XXX.XXX.29.86

sally napsal(a):
Zakládám .

tak u nas chumelilo od polky noci, zobudil ma traktor ako uhrnal, lebo mal aj blikacku. teraz uz nepada, ale aj tak ho napadalo pozehnane, cicky sa nemohli ani prebrodit na ranajky, a ked som otvorila dvere, ze im dam papku, tak mi vhupslo do predsiene ale desat centakov snehu, som musela upratovat

28.1.2010 10:45
madow

XXX.XXX.121.112

sally napsal(a):
Zakládám .

jéé Andrej to bylo jak u nás ráno, nejprve dveře nešly otevřít a když už jsem je urvala čekalo na mě překvapení v podobě sněhu pěkná kupička se mi vyvalila do chodby

ještě hafici

28.1.2010 11:46
bonita

XXX.XXX.29.86

sally napsal(a):
Zakládám .

nejaku letnu...

28.1.2010 11:49
bonita

XXX.XXX.29.86

sally napsal(a):
Zakládám .

este

28.1.2010 13:42
sally

XXX.XXX.70.138

m i s i c k a napsal(a):

Dá práci ho vyfotit. Když není nikdo druhý, co by odpoutával pozornost, tak je na mně furt nalepený a leze mi do foťáku

28.1.2010 13:50
sally

XXX.XXX.70.138

aluska napsal(a):
Lído, paráda, pěkný fotky. Já chtěla fotit včera kluky na sněhu, když konečně scítilo sluníčko, no nechcípla mi po první fotce baterka ve foťáku? A dneska už je zase zataženo, přes noc napadly asi 3 cenťáky sněhu a pořád posněhává.
Šárko, bledá závist , nádhernej ibich

Tady už je asi 15 cm sněhu a bezdomovec byl ráno jako chodící závěj .
Naštěstí jsem si včera baterku nabila - v zimě brzo chcípne, a tak se fotilo dobře. Než to přeberu...

28.1.2010 13:54
sally

XXX.XXX.70.138

bonita napsal(a):
este

Bezva borovicový les a písek
To my tady vůbec nemáme...
Klony :

28.1.2010 13:57
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Bezva borovicový les a písek
To my tady vůbec nemáme...
Klony :

... a skupinové foto:

28.1.2010 14:07
bonita

XXX.XXX.29.86

sally napsal(a):
Zakládám .

je to sice vyhoda kvoli podlomom, ale si predstav, ked fuka a je sucho, no to je uplne autenticka Sahara

28.1.2010 14:09
bonita

XXX.XXX.29.86

sally napsal(a):
Zakládám .

a tvoj chlapecek nema chybyfakt kusanec aj druhe fotecky nemaju chybu

28.1.2010 14:28
verca1

XXX.XXX.215.166

bonita napsal(a):

sally,taky máme fotku s čepicí

28.1.2010 14:29
aluska

XXX.XXX.196.7

bonita napsal(a):

bonitka a co tvůj chlapeček? Já se dneska chystala konečně po těch mrazech jít jezdit, ale nemůžu, v noci nám začala týct voda z kotle na podlahu, mám vyplavenou prádelnu a dneska ve tři se na to přijdou podívat. Samozřejmě vyhrožují novým kotlem.

28.1.2010 14:33
aluska

XXX.XXX.196.7

aluska napsal(a):
bonitka a co tvůj chlapeček? Já se dneska chystala konečně po těch mrazech jít jezdit, ale nemůžu, v noci nám začala týct voda z kotle na podlahu, mám vyplavenou prádelnu a dneska ve tři se na to přijdou podívat. Samozřejmě vyhrožují novým kotlem.

a ještě začala blbnout kočka, už jí táhne na 14 roků a poslední dobou místo kočkolitu používá přítelovo pantofle, boty, nebo čepici spadlou na zem. To je pak smrad a hlavně kravál, když do těch bot přítel hupsne a až pak to zjistí

28.1.2010 15:15
ambra

XXX.XXX.12.143

aluska napsal(a):
a ještě začala blbnout kočka, už jí táhne na 14 roků a poslední dobou místo kočkolitu používá přítelovo pantofle, boty, nebo čepici spadlou na zem. To je pak smrad a hlavně kravál, když do těch bot přítel hupsne a až pak to zjistí

aluska zdělení o kočce jsem si přečetla a smíchy sebou málem švihla na zem
sally ano vím z loňska paničce nalepenej na paty nebo že by to bylo obráceně?

28.1.2010 17:48
saborka

XXX.XXX.184.52

bonita napsal(a):
este

Ahoj bonita- viděla jsem nedávno inz s nabídkou připouštění shirem, jistě to byl tvůj krasavec, napadlo mne, že asi moc kobyl plemenných v SR ani v ČR není, připouští i jiné chlaďasky?

28.1.2010 18:56
sally

XXX.XXX.70.138

bonita napsal(a):
je to sice vyhoda kvoli podlomom, ale si predstav, ked fuka a je sucho, no to je uplne autenticka Sahara

Ale asi bude písek fajn po dešti nebo na jaře, že je brzo sucho. Tady v tom jílu je vysychání nekonečné, zvlášť ve výběhu mě to docela štve...

28.1.2010 19:00
sally

XXX.XXX.70.138

verca1 napsal(a):
sally,taky máme fotku s čepicí

Moc pěkná čepice . A hřebčák samozřejmě také

28.1.2010 19:05
sally

XXX.XXX.70.138

bonita napsal(a):

Děkuji, Bonitka
Přidám hlídacího plyšáka:

28.1.2010 19:12
sally

XXX.XXX.70.138

ambra napsal(a):
aluska zdělení o kočce jsem si přečetla a smíchy sebou málem švihla na zem
sally ano vím z loňska paničce nalepenej na paty nebo že by to bylo obráceně?

Míša, když si brala Sarona, může potvrdit, že je to teď obráceně

28.1.2010 19:16
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Děkuji, Bonitka

... a plyšák Linda v detailu

28.1.2010 19:22
bonita

XXX.XXX.29.86

sally napsal(a):
Děkuji, Bonitka

tak tuto prdelku vyhlasujem za najsexi v tomto fore

28.1.2010 19:23
bonita

XXX.XXX.29.86

sally napsal(a):
Zakládám .

v inzercii je nas zrebec, a ano pripusta akekolvek kobylky, tie potom budu vedene v Shire horse stud book ako cross

28.1.2010 19:24
bonita

XXX.XXX.29.86

sally napsal(a):
Zakládám .

ano, ked prsi, pieskova poda to rychlo vsiakne, ale zasa ked neprsi, ako som povedala, SAHARA

28.1.2010 19:28
bonita

XXX.XXX.29.86

sally napsal(a):
Zakládám .

na kocicke som sa velmi dobre zasmialaono to ide Bohuzial s vekom, nasa macka to iste, okolo 15stky zacala byt senila a zasadne sa sla vypotrebovat nasim do spalne, bud mame pod toaletny stolik, alebo otcovi na vankus, a to este len bol kraval

28.1.2010 19:33
sally

XXX.XXX.70.138

bonita napsal(a):
tak tuto prdelku vyhlasujem za najsexi v tomto fore

Linda děkuje za hlas

28.1.2010 19:37
sally

XXX.XXX.70.138

bonita napsal(a):
ano, ked prsi, pieskova poda to rychlo vsiakne, ale zasa ked neprsi, ako som povedala, SAHARA

Hm, tak to bude fajn na jaře a na podzim, zato v létě nanic... všecko má svoje + a -

28.1.2010 19:40
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Zakládám .

Sežereme toho masožravce

28.1.2010 19:44
sally

XXX.XXX.70.138

sally napsal(a):
Sežereme toho masožravce

... a Finouškovo foto do občanky

28.1.2010 19:45
bonita

XXX.XXX.29.86

sally napsal(a):
Zakládám .

aktualne foto

28.1.2010 19:48
bonita

XXX.XXX.29.86

bonita napsal(a):
aktualne foto

zzzz zebou mne nozicky zzzzz

28.1.2010 19:58
sally

XXX.XXX.70.138

bonita napsal(a):
zzzz zebou mne nozicky zzzzz

Nás nezzebou

28.1.2010 20:02
ambra

XXX.XXX.12.143

sally napsal(a):
Nás nezzebou

TAk taky přidám zimní

29.1.2010 05:47
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

ambra napsal(a):
TAk taky přidám zimní

Dnaska jud zkusit valacha do nahodilky. Máme tam 6 menších stromů a jedeme s dvouma koňma abych tam nebyla sama. Tak uvidíme.
Jinak Lída s hřebcem má pravdu. Ted' za ní on chodí jak ocásek

29.1.2010 06:42
m i s i c k a

XXX.XXX.221.39

m i s i c k a napsal(a):
Dnaska jud zkusit valacha do nahodilky. Máme tam 6 menších stromů a jedeme s dvouma koňma abych tam nebyla sama. Tak uvidíme.
Jinak Lída s hřebcem má pravdu. Ted' za ní on chodí jak ocásek

Tak poslední a jdu se chystat

29.1.2010 07:58
madow

XXX.XXX.121.112

bonita napsal(a):

sakra zima jedna, zase chumelí....včera jsem asistovala při vytahávání našeho busu u příkopu, docela pěkná podívaná

chudák takhle to tam opřel

29.1.2010 07:59
madow

XXX.XXX.121.112

sally napsal(a):
Zakládám .

a ještě díra ono se to nezdá ale obtisk je hluboký něco kolem 1,5m

29.1.2010 08:21
aluska

XXX.XXX.196.7

madow napsal(a):
a ještě díra ono se to nezdá ale obtisk je hluboký něco kolem 1,5m

, takže v tom naše kóča není sama , to už .. je lepší do pantoflí, než na polštář .I když jednou šel přítel na kontrolu do nemocnice s operovaným kolenem. Před ambulancí byla děsná halda lidí. Vybylo na něj místo vedle dvou babiček. Jak tam tam sedí a pomalu začíná působit teplo, začal něco cítit. Říkal si, ty byky smrdí, to je něco. Jenže babky si začaly odsedávat, nebo už byly v ambulanci a on pořád cítil smrad, no jasně, pochcaná bota od kóči, nasáklá ponožka a zrovna na tý noze, co s ní šel na kontrolu. To byl pěkně běsnej

29.1.2010 08:23
aluska

XXX.XXX.196.7

aluska napsal(a):
, takže v tom naše kóča není sama , to už .. je lepší do pantoflí, než na polštář .I když jednou šel přítel na kontrolu do nemocnice s operovaným kolenem. Před ambulancí byla děsná halda lidí. Vybylo na něj místo vedle dvou babiček. Jak tam tam sedí a pomalu začíná působit teplo, začal něco cítit. Říkal si, ty byky smrdí, to je něco. Jenže babky si začaly odsedávat, nebo už byly v ambulanci a on pořád cítil smrad, no jasně, pochcaná bota od kóči, nasáklá ponožka a zrovna na tý noze, co s ní šel na kontrolu. To byl pěkně běsnej

no a kotel samozřejmě umřel. Naštěstí topíme dřevem v krbových kamnech, ale stejně musím kotel nechat namontovat novej. Ach jo, to zas bude ranec peněz . Máme ho i s ohřevem teplý vody, tak abysme se mohli mejt.

29.1.2010 08:33
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):
no a kotel samozřejmě umřel. Naštěstí topíme dřevem v krbových kamnech, ale stejně musím kotel nechat namontovat novej. Ach jo, to zas bude ranec peněz . Máme ho i s ohřevem teplý vody, tak abysme se mohli mejt.

at žijí kočičky
jedna naše stájová (bohužel jí v létě přejelo auto)

29.1.2010 08:38
aluska

XXX.XXX.196.7

madow napsal(a):
at žijí kočičky
jedna naše stájová (bohužel jí v létě přejelo auto)

chudinka malá. Naše máca když se v létě opalovala u bazénu

29.1.2010 08:41
madow

XXX.XXX.121.112

aluska napsal(a):
chudinka malá. Naše máca když se v létě opalovala u bazénu

tý jo teď mi chvíli trvalo než jsem našla hlavu

29.1.2010 08:43
aluska

XXX.XXX.196.7

madow napsal(a):
tý jo teď mi chvíli trvalo než jsem našla hlavu

29.1.2010 08:45
aluska

XXX.XXX.196.7

aluska napsal(a):

a tady v objetí s Dafinkou

29.1.2010 09:03
bonita

XXX.XXX.32.55

sally napsal(a):
Zakládám .

tak hlasim, ze u nas sa krasne rozsnezilo, obrovske chumace padaju

29.1.2010 09:07
madow

XXX.XXX.121.112

sally napsal(a):
Zakládám .

u nás jen tak jemně,

29.1.2010 09:36
bonita

XXX.XXX.32.55

sally napsal(a):
Zakládám .

vcera vecer zasa padali polystyrenove gulicky

29.1.2010 09:40
madow

XXX.XXX.121.112

sally napsal(a):
Zakládám .

tak to bylo u nás obráceně, ted polystyren, a včera večer pohádkové sněžení....i když u toho autobusu mě pak byla pěkná kosa

29.1.2010 10:00
aluska

XXX.XXX.196.7

madow napsal(a):
tak to bylo u nás obráceně, ted polystyren, a včera večer pohádkové sněžení....i když u toho autobusu mě pak byla pěkná kosa

u nás nic, naštěstí

29.1.2010 10:08
bonita

XXX.XXX.32.55

sally napsal(a):
Zakládám .

pekne si autobusar zahupsol, este teda stastie, ze sa to vybavilo OK

29.1.2010 10:10
bonita

XXX.XXX.32.55

sally napsal(a):
Zakládám .

Přidejte reakci

Přidat smajlík