majda
napsal(a):
Sem dávejte pouze křížence HUCŮLU.Já jsem dávám plavího křížence huculíka s Welšem a ten druhý je s hafloušem, oba jsou moji a mám je ráda
Vašek
majda
napsal(a):
Vašek
Ferda, je to sice hucul s welschemAle běhat umí velice rychle
majda
napsal(a):
Ferda, je to sice hucul s welschemAle běhat umí velice rychle
Tadeáš - půl hucul, zbytek arab, fjord, pony...
c
napsal(a):
Tadeáš - půl hucul, zbytek arab, fjord, pony...
ještě jednou
majda
napsal(a):
Vašek
Taky přidávám... valášek 8 let, hucul x hafling, jedinečný koník, naprostý pohodář a kamarád :-)))
janovotna
napsal(a):
Taky přidávám... valášek 8 let, hucul x hafling, jedinečný koník, naprostý pohodář a kamarád :-)))
tak já přidávám ted uz meho bejveleho konika krizence hucula nevim s cim,bohuzel nebyl az tak pratelsky:(
anushka
napsal(a):
tak já přidávám ted uz meho bejveleho konika krizence hucula nevim s cim,bohuzel nebyl az tak pratelsky:(
a zase Jurášek.
saja
napsal(a):
A jěště jedna
Tak tohle je Kelča...hlavně se mě neptejte co je to za směs ani já to pořádně nevím. Je to totální bezpapírák, ale to jí na kráse neubírá. Je to vynikající skokanka a ráda s mladšími jezdkyněni bere zlomislně čáru pod stromy a o větve se snaží sundat jezdce...již nejednou se jí to povedlo...
tajemma danny
napsal(a):
Tak tohle je Kelča...hlavně se mě neptejte co je to za směs ani já to pořádně nevím. Je to totální bezpapírák, ale to jí na kráse neubírá. Je to vynikající skokanka a ráda s mladšími jezdkyněni bere zlomislně čáru pod stromy a o větve se snaží sundat jezdce...již nejednou se jí to povedlo...
foteček sem dám víc,ju?
tajemma danny
napsal(a):
foteček sem dám víc,ju?
a ještě, potom jsem dám ještě její potomky...tak to malé je její nejmladší potomek...je to hřebeček kdy tatínkem je isabelák ČT. Tak nevím jak bude velký, Kely má cca 135 cm a táta má 165 cm. Tak poraďte někdo...
tajemma danny
napsal(a):
a ještě, potom jsem dám ještě její potomky...tak to malé je její nejmladší potomek...je to hřebeček kdy tatínkem je isabelák ČT. Tak nevím jak bude velký, Kely má cca 135 cm a táta má 165 cm. Tak poraďte někdo...
Tohle je Keliny další potomek, jmenuje se Gaston. Parádní puberťák, kterej jde do všeho...strašně něco vymejšlí...
tajemma danny
napsal(a):
Tohle je Keliny další potomek, jmenuje se Gaston. Parádní puberťák, kterej jde do všeho...strašně něco vymejšlí...
...a ještě jedna při mazlení...tuli tuli
tajemma danny
napsal(a):
...a ještě jedna při mazlení...tuli tuli
a tohle je Rozárka (Růža, Róza...). Máma je Kelča a tata je welš. isabelák...také taková odolná kobča...Hehe, dobrý fotka,ne?
saja
napsal(a):
A jěště jedna
Kříženec hucul x A 1/1, valach, necelé 3 roky
saja
napsal(a):
A jěště jedna
Sája: Jak se má Eliáš? Koukám, už je obsednutej. Můžu mít dotaz, jak je velkej a jaký na něj máte sedlo? Bady je spíš po mamině (hucula), má 145 KVH a sedlo zatím nemá (proto se taky ptám)
Jinak ještě jednou Bady...
evka
napsal(a):
Sája: Jak se má Eliáš? Koukám, už je obsednutej. Můžu mít dotaz, jak je velkej a jaký na něj máte sedlo? Bady je spíš po mamině (hucula), má 145 KVH a sedlo zatím nemá (proto se taky ptám)
Břéťa - huculonorik
evka
napsal(a):
Ahojky,no Elina pomalu obsedáme,ale zatím jen tak na kruhu,je docela hodnej,zatím nic nevymýšlí,snad nezačne
Sedlo máme kom.2 Kentaur Jupiter,je mu skvěle,je jemnější,takže super Elin má v kohoutku 152cm.
A co vy,kdy začnete?
saja
napsal(a):
Ahojky,no Elina pomalu obsedáme,ale zatím jen tak na kruhu,je docela hodnej,zatím nic nevymýšlí,snad nezačne
Sedlo máme kom.2 Kentaur Jupiter,je mu skvěle,je jemnější,takže super Elin má v kohoutku 152cm.
A co vy,kdy začnete?
Páni, vy jste vysoký! Bady je taky obsedlej, taky na kruhu, ale už byl i 2x venku Zatím je moc hodnej, jezdec mu nijak nevadí, neblbne...
My bychom chtěli Apollona, ale jenom jedničkovou komoru - je menší, štíhlejší (někdo řiká, že by moh i přibrat). Nevim, jak ho ještě kousek vytáhnout do vejšky, ale co, kdyžtak budem mít ponďu
Neregistrovaný uživatel

tajemma danny
napsal(a):
ahojky... Miluju huculiky, hlavne mysaky.... Sama mam huculku, mysku.. Skvele si s ni rozumim, ale to ted neni dulezity... Moc se mi libi Kelca, je vazne skvela a libi se mi, jeji potomci... Moje kobca je uplne stejna, jenom nema ty fleky... To me zarazi
No je proste povedena, moc se mi libi... Kdyztak, mohla bys mi sem hodit vic jejich fotecek??? Diiiky.. brig
evka
napsal(a):
Páni, vy jste vysoký! Bady je taky obsedlej, taky na kruhu, ale už byl i 2x venku Zatím je moc hodnej, jezdec mu nijak nevadí, neblbne...
My bychom chtěli Apollona, ale jenom jedničkovou komoru - je menší, štíhlejší (někdo řiká, že by moh i přibrat). Nevim, jak ho ještě kousek vytáhnout do vejšky, ale co, kdyžtak budem mít ponďu
Tak na požádání taky je ještě pár fotek, moc jich tady nemám ale o víkendu něco nafotím.
tajemma danny
napsal(a):
Tak na požádání taky je ještě pár fotek, moc jich tady nemám ale o víkendu něco nafotím.
taky je Kelča s GAstonem, poprvé venku...rok stará fotka
tajemma danny
napsal(a):
taky je Kelča s GAstonem, poprvé venku...rok stará fotka
a ještě jedna
tajemma danny
napsal(a):
a ještě jedna
a taky hlídačka Kelča v pozoru...
tajemma danny
napsal(a):
a taky hlídačka Kelča v pozoru...
a dneska poslední
evka
napsal(a):
Myslím,že tak malej není,navíc vám jěště povyroste,do 6 let má čas,tak si myslím,že do těch 150 by vám mohl udělat
Navíc vám jěště zmohutní.Raději bych na něj volila kom.2.Jinak apollon je taky hezký,prý i pohodlný Já mám na A1/1 senecu a jsem s ním moc spokojená,jsem vyšší postavy,takže super,ale pro holky jsem musela na elina koupit sedlo s kratšíma bočnicema,mají krátké nohy
,takže jupiter jim sedí skvěle
saja
napsal(a):
Myslím,že tak malej není,navíc vám jěště povyroste,do 6 let má čas,tak si myslím,že do těch 150 by vám mohl udělat
Navíc vám jěště zmohutní.Raději bych na něj volila kom.2.Jinak apollon je taky hezký,prý i pohodlný Já mám na A1/1 senecu a jsem s ním moc spokojená,jsem vyšší postavy,takže super,ale pro holky jsem musela na elina koupit sedlo s kratšíma bočnicema,mají krátké nohy
,takže jupiter jim sedí skvěle
Jo jo, snažíme se ho zatím nasvalit a trochu i vykrmit
Zatím měl na sobě sedlo jen párkrát, naše se teprve bude kupovat, tak uvidíme, co mu sedne. V Senece jsem taky jezdila, ale kámoška měla veliký (18,5 posedlí) a já jsem malá (161 cm), takže jsem trochu plandala