Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2006 06:16

Sem dávejte pouze křížence HUCŮLU.Já jsem dávám plavího křížence huculíka s Welšem a ten druhý je s hafloušem, oba jsou moji a mám je ráda

25.5.2006 06:18

majda napsal(a):
Sem dávejte pouze křížence HUCŮLU.Já jsem dávám plavího křížence huculíka s Welšem a ten druhý je s hafloušem, oba jsou moji a mám je ráda

Vašek

25.5.2006 06:19

majda napsal(a):
Vašek

Ferda, je to sice hucul s welschemAle běhat umí velice rychle

25.5.2006 08:02

majda napsal(a):
Ferda, je to sice hucul s welschemAle běhat umí velice rychle

Tadeáš - půl hucul, zbytek arab, fjord, pony...

25.5.2006 08:03

c napsal(a):
Tadeáš - půl hucul, zbytek arab, fjord, pony...

ještě jednou

25.5.2006 08:15

majda napsal(a):
Vašek

Taky přidávám... valášek 8 let, hucul x hafling, jedinečný koník, naprostý pohodář a kamarád :-)))

25.5.2006 11:28

janovotna napsal(a):
Taky přidávám... valášek 8 let, hucul x hafling, jedinečný koník, naprostý pohodář a kamarád :-)))

tak já přidávám ted uz meho bejveleho konika krizence hucula nevim s cim,bohuzel nebyl az tak pratelsky:(

25.5.2006 11:30

anushka napsal(a):
tak já přidávám ted uz meho bejveleho konika krizence hucula nevim s cim,bohuzel nebyl az tak pratelsky:(

a zase Jurášek.

25.5.2006 13:18

anushka napsal(a):

Eliáš hucul x A1/1

25.5.2006 13:23

saja napsal(a):
Eliáš hucul x A1/1

A jěště jedna

25.5.2006 13:35

dicky napsal(a):

kříženec ruský koník + fjord

25.5.2006 13:38

dicky napsal(a):
kříženec ruský koník + fjord

25.5.2006 14:05

saja napsal(a):
A jěště jedna

Tak tohle je Kelča...hlavně se mě neptejte co je to za směs ani já to pořádně nevím. Je to totální bezpapírák, ale to jí na kráse neubírá. Je to vynikající skokanka a ráda s mladšími jezdkyněni bere zlomislně čáru pod stromy a o větve se snaží sundat jezdce...již nejednou se jí to povedlo...

25.5.2006 14:06

tajemma danny napsal(a):
Tak tohle je Kelča...hlavně se mě neptejte co je to za směs ani já to pořádně nevím. Je to totální bezpapírák, ale to jí na kráse neubírá. Je to vynikající skokanka a ráda s mladšími jezdkyněni bere zlomislně čáru pod stromy a o větve se snaží sundat jezdce...již nejednou se jí to povedlo...

foteček sem dám víc,ju?

25.5.2006 14:09

tajemma danny napsal(a):
foteček sem dám víc,ju?

a ještě, potom jsem dám ještě její potomky...tak to malé je její nejmladší potomek...je to hřebeček kdy tatínkem je isabelák ČT. Tak nevím jak bude velký, Kely má cca 135 cm a táta má 165 cm. Tak poraďte někdo...

25.5.2006 14:11

tajemma danny napsal(a):
a ještě, potom jsem dám ještě její potomky...tak to malé je její nejmladší potomek...je to hřebeček kdy tatínkem je isabelák ČT. Tak nevím jak bude velký, Kely má cca 135 cm a táta má 165 cm. Tak poraďte někdo...

Tohle je Keliny další potomek, jmenuje se Gaston. Parádní puberťák, kterej jde do všeho...strašně něco vymejšlí...

25.5.2006 14:12

tajemma danny napsal(a):
Tohle je Keliny další potomek, jmenuje se Gaston. Parádní puberťák, kterej jde do všeho...strašně něco vymejšlí...

...a ještě jedna při mazlení...tuli tuli

25.5.2006 14:14

tajemma danny napsal(a):
...a ještě jedna při mazlení...tuli tuli

a tohle je Rozárka (Růža, Róza...). Máma je Kelča a tata je welš. isabelák...také taková odolná kobča...Hehe, dobrý fotka,ne?

25.5.2006 19:49

saja napsal(a):
A jěště jedna

Kříženec hucul x A 1/1, valach, necelé 3 roky

25.5.2006 19:55

saja napsal(a):
A jěště jedna

Sája: Jak se má Eliáš? Koukám, už je obsednutej. Můžu mít dotaz, jak je velkej a jaký na něj máte sedlo? Bady je spíš po mamině (hucula), má 145 KVH a sedlo zatím nemá (proto se taky ptám)

Jinak ještě jednou Bady...

25.5.2006 20:14

evka napsal(a):
Sája: Jak se má Eliáš? Koukám, už je obsednutej. Můžu mít dotaz, jak je velkej a jaký na něj máte sedlo? Bady je spíš po mamině (hucula), má 145 KVH a sedlo zatím nemá (proto se taky ptám)

Břéťa - huculonorik

25.5.2006 20:57

evka napsal(a):

Ahojky,no Elina pomalu obsedáme,ale zatím jen tak na kruhu,je docela hodnej,zatím nic nevymýšlí,snad nezačne
Sedlo máme kom.2 Kentaur Jupiter,je mu skvěle,je jemnější,takže super Elin má v kohoutku 152cm.
A co vy,kdy začnete?

25.5.2006 22:01

saja napsal(a):
Ahojky,no Elina pomalu obsedáme,ale zatím jen tak na kruhu,je docela hodnej,zatím nic nevymýšlí,snad nezačne
Sedlo máme kom.2 Kentaur Jupiter,je mu skvěle,je jemnější,takže super Elin má v kohoutku 152cm.
A co vy,kdy začnete?

Páni, vy jste vysoký! Bady je taky obsedlej, taky na kruhu, ale už byl i 2x venku Zatím je moc hodnej, jezdec mu nijak nevadí, neblbne...
My bychom chtěli Apollona, ale jenom jedničkovou komoru - je menší, štíhlejší (někdo řiká, že by moh i přibrat). Nevim, jak ho ještě kousek vytáhnout do vejšky, ale co, kdyžtak budem mít ponďu

Neregistrovaný uživatel

25.5.2006 22:18
Neregistrovaný uživatel

tajemma danny napsal(a):

ahojky... Miluju huculiky, hlavne mysaky.... Sama mam huculku, mysku.. Skvele si s ni rozumim, ale to ted neni dulezity... Moc se mi libi Kelca, je vazne skvela a libi se mi, jeji potomci... Moje kobca je uplne stejna, jenom nema ty fleky... To me zarazi

No je proste povedena, moc se mi libi... Kdyztak, mohla bys mi sem hodit vic jejich fotecek??? Diiiky.. brig

26.5.2006 07:38

evka napsal(a):
Páni, vy jste vysoký! Bady je taky obsedlej, taky na kruhu, ale už byl i 2x venku Zatím je moc hodnej, jezdec mu nijak nevadí, neblbne...
My bychom chtěli Apollona, ale jenom jedničkovou komoru - je menší, štíhlejší (někdo řiká, že by moh i přibrat). Nevim, jak ho ještě kousek vytáhnout do vejšky, ale co, kdyžtak budem mít ponďu

Tak na požádání taky je ještě pár fotek, moc jich tady nemám ale o víkendu něco nafotím.

26.5.2006 07:40

tajemma danny napsal(a):
Tak na požádání taky je ještě pár fotek, moc jich tady nemám ale o víkendu něco nafotím.

taky je Kelča s GAstonem, poprvé venku...rok stará fotka

26.5.2006 07:41

tajemma danny napsal(a):
taky je Kelča s GAstonem, poprvé venku...rok stará fotka

a ještě jedna

26.5.2006 07:41

tajemma danny napsal(a):
a ještě jedna

a taky hlídačka Kelča v pozoru...

26.5.2006 07:42

tajemma danny napsal(a):
a taky hlídačka Kelča v pozoru...

a dneska poslední

26.5.2006 09:43

evka napsal(a):

Myslím,že tak malej není,navíc vám jěště povyroste,do 6 let má čas,tak si myslím,že do těch 150 by vám mohl udělat
Navíc vám jěště zmohutní.Raději bych na něj volila kom.2.Jinak apollon je taky hezký,prý i pohodlný Já mám na A1/1 senecu a jsem s ním moc spokojená,jsem vyšší postavy,takže super,ale pro holky jsem musela na elina koupit sedlo s kratšíma bočnicema,mají krátké nohy,takže jupiter jim sedí skvěle

26.5.2006 10:09

saja napsal(a):
Myslím,že tak malej není,navíc vám jěště povyroste,do 6 let má čas,tak si myslím,že do těch 150 by vám mohl udělat
Navíc vám jěště zmohutní.Raději bych na něj volila kom.2.Jinak apollon je taky hezký,prý i pohodlný Já mám na A1/1 senecu a jsem s ním moc spokojená,jsem vyšší postavy,takže super,ale pro holky jsem musela na elina koupit sedlo s kratšíma bočnicema,mají krátké nohy,takže jupiter jim sedí skvěle

Jo jo, snažíme se ho zatím nasvalit a trochu i vykrmit
Zatím měl na sobě sedlo jen párkrát, naše se teprve bude kupovat, tak uvidíme, co mu sedne. V Senece jsem taky jezdila, ale kámoška měla veliký (18,5 posedlí) a já jsem malá (161 cm), takže jsem trochu plandala

Přidejte reakci

Přidat smajlík