Uživatel s deaktivovaným účtem

impact
napsal(a):
Lnškroun 4, 3, 2, 2, 1.
Před 7mi lety.
Dávno, před 4 lety.... 4 předměty za 5 na gymplu.
majda
napsal(a):
Sem dávejte Vaší maturitu ze zemědělky, no nejlepší by bylo z Havlíčkova Brodu, ale i z jiné školy, rádi se na VAŠE úspěchy mrknou i ostatní
Tak se s nima podělte a nebuďte škrti
Já bych to doplnila ještě o dotaz,pokud jste maturovali na zemědělce,tak jestli budete v zemědělství pokračovat a naopak,pokud jste maturovali někde jinde a hodláte pokračovat v zemědělství.
Já jsem maturovala jako strojař(je to už taaak strašně dlouho,že nevím jaké známky jsem měla),ale máme farmičku a živíme se zemědělstvím.
majda
napsal(a):
Sem dávejte Vaší maturitu ze zemědělky, no nejlepší by bylo z Havlíčkova Brodu, ale i z jiné školy, rádi se na VAŠE úspěchy mrknou i ostatní
Já se zatím chodím na matury jenom koukat... Ale ať máte všichni úspěch
Na foto Sissinka =)
jprohazka
napsal(a):
Já bych to doplnila ještě o dotaz,pokud jste maturovali na zemědělce,tak jestli budete v zemědělství pokračovat a naopak,pokud jste maturovali někde jinde a hodláte pokračovat v zemědělství.
Já jsem maturovala jako strojař(je to už taaak strašně dlouho,že nevím jaké známky jsem měla),ale máme farmičku a živíme se zemědělstvím.
Tak já jsem odmaturovala jako kosmetička a dala jsem si přihlášky na výšky dvě - porodní asistentka - takže se buď budu motat kolem miminek, nebo agroekologie - a to bych si pak chtěla někdy vybudovat agrofarmu - jako zologickou s domácíma zvířatama pro exkurze pro školy a tak :-)
majda
napsal(a):
tak ja maturuju zitra, ale ne na zemedece ale na gymplu. jsem z toho uplne vyklepana, moc toho neumim, tak jsem zvedava jak to dopadne
simlicek