Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.5.2006 12:57

Sem dávejte Vaší maturitu ze zemědělky, no nejlepší by bylo z Havlíčkova Brodu, ale i z jiné školy, rádi se na VAŠE úspěchy mrknou i ostatníTak se s nima podělte a nebuďte škrti

25.5.2006 13:29

majda napsal(a):
Sem dávejte Vaší maturitu ze zemědělky, no nejlepší by bylo z Havlíčkova Brodu, ale i z jiné školy, rádi se na VAŠE úspěchy mrknou i ostatníTak se s nima podělte a nebuďte škrti

Já jsem teda odmaturovala dneska za 7 ale ne na zemědělce ale jako kosmetička :-D

25.5.2006 13:42

anuska napsal(a):
Já jsem teda odmaturovala dneska za 7 ale ne na zemědělce ale jako kosmetička :-D

Lnškroun 4, 3, 2, 2, 1.
Před 7mi lety.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.5.2006 14:03
Uživatel s deaktivovaným účtem

impact napsal(a):
Lnškroun 4, 3, 2, 2, 1.
Před 7mi lety.

Dávno, před 4 lety.... 4 předměty za 5 na gymplu.

25.5.2006 15:09

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dávno, před 4 lety.... 4 předměty za 5 na gymplu.

Já včera ale taky ne na zemědělce

25.5.2006 16:55

roxy live napsal(a):
Já včera ale taky ne na zemědělce

A nikdo sem nedá fotku???

25.5.2006 16:59

anuska napsal(a):

já jsem taky maturovala na zemědělce ale v Dalovicích za 4,1,2,3,4 ael to už jsou 2 roky

25.5.2006 18:24

majda napsal(a):

Já bych to doplnila ještě o dotaz,pokud jste maturovali na zemědělce,tak jestli budete v zemědělství pokračovat a naopak,pokud jste maturovali někde jinde a hodláte pokračovat v zemědělství.
Já jsem maturovala jako strojař(je to už taaak strašně dlouho,že nevím jaké známky jsem měla),ale máme farmičku a živíme se zemědělstvím.

25.5.2006 18:53

majda napsal(a):

Já se zatím chodím na matury jenom koukat... Ale ať máte všichni úspěch

Na foto Sissinka =)

25.5.2006 20:21

jprohazka napsal(a):
Já bych to doplnila ještě o dotaz,pokud jste maturovali na zemědělce,tak jestli budete v zemědělství pokračovat a naopak,pokud jste maturovali někde jinde a hodláte pokračovat v zemědělství.
Já jsem maturovala jako strojař(je to už taaak strašně dlouho,že nevím jaké známky jsem měla),ale máme farmičku a živíme se zemědělstvím.

Tak já jsem odmaturovala jako kosmetička a dala jsem si přihlášky na výšky dvě - porodní asistentka - takže se buď budu motat kolem miminek, nebo agroekologie - a to bych si pak chtěla někdy vybudovat agrofarmu - jako zologickou s domácíma zvířatama pro exkurze pro školy a tak :-)

25.5.2006 20:22

majda napsal(a):

tak ja maturuju zitra, ale ne na zemedece ale na gymplu. jsem z toho uplne vyklepana, moc toho neumim, tak jsem zvedava jak to dopadne
simlicek

9.12.2006 13:14

majda napsal(a):

Už je to nějakou dobu... Ale za chvíli budu mít Bc.
Nakonec to bylo z 5 předmětu za 12...

Přidejte reakci

Přidat smajlík