cocodewald
napsal(a):
Ahoj, hledam nejakou spriznenou dusi. Mam 1,5let stareho hrebecka frise. Chtela bych najit nekoho, s kym bych mohla resit otazky ohledne frisu.. Peci o hrivu, svody a tak.. Ma nekdo zajem??
Ahoj, tak u nás ve stáji máme 2 frísáky A jejich majitel je dost velký nadšenec tohoto plemene
Tady jeho mail
robertwinkler@seznam.cz, Přidávám pár foteček
Já a hřebec Melis
gabrielle
napsal(a):
Ahoj, tak u nás ve stáji máme 2 frísáky A jejich majitel je dost velký nadšenec tohoto plemene
Tady jeho mail
robertwinkler@seznam.cz, Přidávám pár foteček
Já a hřebec Melis
Opět Melis
cocodewald
napsal(a):
Ukazu az budu umet... Zatim se s pocitacem ucim.. Poprosim pritele.. Zatim toho moc nezvladam..
Dekuji, nez ho zkusim kontaktovat, tak mi neco o nem napis. At si nemysli, ze jsem nejaky magor Nebo se ho zkus zeptat, jestli by mu to nevadilo, a nebo tady je muj mail cocodewald@seznam.cz
cocodewald
napsal(a):
Ahoj, hledam nejakou spriznenou dusi. Mam 1,5let stareho hrebecka frise. Chtela bych najit nekoho, s kym bych mohla resit otazky ohledne frisu.. Peci o hrivu, svody a tak.. Ma nekdo zajem??
Ahoj, mam taky prdolu frise, o neco mladsiho (kveten 09) Pridavam se k tvemu hledani
Zatim to sice neni akutni,a le lepsi zacit resit driv
kounyk
napsal(a):
Ahoj, mam taky prdolu frise, o neco mladsiho (kveten 09) Pridavam se k tvemu hledani
Zatim to sice neni akutni,a le lepsi zacit resit driv
Tak a konecne i me miminko Clif jeste s maminkou
cocodewald
napsal(a):
A uz u nas...
cocodewald
napsal(a):
A roste..
cocodewald
napsal(a):
A hraje si...
sajma
napsal(a):
ahoj, není nahodou ustajen v Dobroticích?? jinak fešák
Ahoj, ano. Zatim je u Martiny v Dobroticich a 9.3 uz ho kooooonecne budu mit u sebe.. A hned nas ceka kurz PNH tak se uz tesim.. Teda pokud budu mit dobrou nohu. Zatim na ni je kus sadry..
cocodewald
napsal(a):
Ahoj, ano. Zatim je u Martiny v Dobroticich a 9.3 uz ho kooooonecne budu mit u sebe.. A hned nas ceka kurz PNH tak se uz tesim.. Teda pokud budu mit dobrou nohu. Zatim na ni je kus sadry..
Clif uz pekne povyrostl...
cocodewald
napsal(a):
Clif uz pekne povyrostl...
A jeste jedna... A co vasi cerni milacci?
klawdie
napsal(a):
Ahoj, tak na tohohle fešáka sháníš tu výbavičku, je parádní, splněný sen, co?
Ahoj Klaro,, ne e na Clifa pujdu do zlute nebo oranzove.. Sedoruzovou mam na A1/1 Coco de Wald
Jinak ano, Clifecek je opravdu splneny sen.. Taky jsem na nej patricne hrda...
cocodewald
napsal(a):
Ahoj Klaro,, ne e na Clifa pujdu do zlute nebo oranzove.. Sedoruzovou mam na A1/1 Coco de Wald
Jinak ano, Clifecek je opravdu splneny sen.. Taky jsem na nej patricne hrda...
Přidávám Lindušku, tu nejhodnější a nejmazlivější kobylku pod sluncem :)
marky88
napsal(a):
Přidávám Lindušku, tu nejhodnější a nejmazlivější kobylku pod sluncem :)
marky88
napsal(a):
No konecne nekdo novy :o) Uz jsem si myslela, ze si to zakladam sama pro sebe...
cocodewald
napsal(a):
No konecne nekdo novy :o) Uz jsem si myslela, ze si to zakladam sama pro sebe...
Moje zlaticka
Tak je tu nekdo novy? Clif uz je zase starsi... A takhle mu slusi sedlo
My uz jsme sice povyrostli,ale na sedlo to jeste neni ted nam jsou teprv 2 roky
jinak vam to slusi
Jestli se ti bude chtit muzem si o frisech pokecat pres email? treba si vymenime par uzitecnych rad?
. O konich je to na delsi povidani