Tak ja to jde Vám a koníkům??jak vypadá Váš trénink???Takhle jsem přišly zmrzlý z terénku..:-)
sabina
napsal(a):
to je všechen sníh co tam máte?
Ne to opravdu není vše sněhu je tu jak ....no prostě hodně
. přikládám foto je týden staré a sněhu dnes hooodně připadlo.
buggyna

XXX.XXX.81.124
nicynka
napsal(a):
Tak ja to jde Vám a koníkům??jak vypadá Váš trénink???Takhle jsem přišly zmrzlý z terénku..:-)
co bych dala za taklhe maličko sněhu... Benešovsko hlásí...sníh až po kolena,vypadá to že ten bílej sajrajt vydrží nejmíň do dubna.To místo vajíček na Velikonoce budem nadělovat sněhový koule
buggyna

XXX.XXX.81.124
sabina
napsal(a):
Jinak na Brněnsku pořád sněží
Jooo u nás na mělnicku taky to nechci vidět v domově č.2 - benešovsko, tam to nakonec nebude jen do dubna ale do května
buggyna
napsal(a):
Jooo u nás na mělnicku taky to nechci vidět v domově č.2 - benešovsko, tam to nakonec nebude jen do dubna ale do května
No tak my jsme od Olomouce tak 26 a máme tu též sněhu po kolena... A zmrzlí chodíme nemálo..
nicynka
napsal(a):
Nazdárek, jak se vede, no máte tam ale málo snížku, my kousek dál trošku víc, ale je tu aj led tak chodíme pořád stejně na 2 pole co máme projetý traktórem s ježkem, ale už to není ani poznat.
Co Misty, jak ten, chystáte se na nějaké závodky, vypadá bobek pěkně
ijik
napsal(a):
Nazdárek, jak se vede, no máte tam ale málo snížku, my kousek dál trošku víc, ale je tu aj led tak chodíme pořád stejně na 2 pole co máme projetý traktórem s ježkem, ale už to není ani poznat.
Co Misty, jak ten, chystáte se na nějaké závodky, vypadá bobek pěkně
Ahooj..My chodíme jen kolem pole + jezdime na Poděbrady tam jsou vyjeté cestičky..:-) Mistynek je v pohodě ikdyž je někdy veselej...ale jak je ten sníh hlubší tak se pěkně mákne a mám pokoj.můžu sním něco udělat za práci:-)no nějaké veřejňáčky pojedeme..uviíme chci zajet do Loštic na dráhu a skočit pod trenérem nějaké přírodní skoky..:-) uvidíme jsem zvědavá co na to řekne:-)
nicynka
napsal(a):
Ahooj..My chodíme jen kolem pole + jezdime na Poděbrady tam jsou vyjeté cestičky..:-) Mistynek je v pohodě ikdyž je někdy veselej...ale jak je ten sníh hlubší tak se pěkně mákne a mám pokoj.můžu sním něco udělat za práci:-)no nějaké veřejňáčky pojedeme..uviíme chci zajet do Loštic na dráhu a skočit pod trenérem nějaké přírodní skoky..:-) uvidíme jsem zvědavá co na to řekne:-)
On nebo trenér
ijik
napsal(a):
On nebo trenér
tak olomouc zase spí.. my odpočíváme...
kybosek
napsal(a):
tak olomouc zase spí.. my odpočíváme...
...a aby se neřeklo, tak občas si jdem zablbnout..