Jak přežíváte zimu:-) Holky Olomouc

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.1.2010 13:39
nicynka

XXX.XXX.22.121

Tak ja to jde Vám a koníkům??jak vypadá Váš trénink???Takhle jsem přišly zmrzlý z terénku..:-)

28.1.2010 13:40
sabina

XXX.XXX.60.81

nicynka napsal(a):
Tak ja to jde Vám a koníkům??jak vypadá Váš trénink???Takhle jsem přišly zmrzlý z terénku..:-)

to je všechen sníh co tam máte?

28.1.2010 14:05
efendi

XXX.XXX.155.43

sabina napsal(a):
to je všechen sníh co tam máte?

Ne to opravdu není vše sněhu je tu jak ....no prostě hodně . přikládám foto je týden staré a sněhu dnes hooodně připadlo.

28.1.2010 14:13
sabina

XXX.XXX.60.81

efendi napsal(a):
Ne to opravdu není vše sněhu je tu jak ....no prostě hodně . přikládám foto je týden staré a sněhu dnes hooodně připadlo.

i tak je to legrační..takovej kousek od nás..a my tu po kolena...někde po pás...jak jsou závěje

buggyna

28.1.2010 14:59
buggyna

XXX.XXX.81.124

nicynka napsal(a):

co bych dala za taklhe maličko sněhu... Benešovsko hlásí...sníh až po kolena,vypadá to že ten bílej sajrajt vydrží nejmíň do dubna.To místo vajíček na Velikonoce budem nadělovat sněhový koule

28.1.2010 15:08
sabina

XXX.XXX.60.81

buggyna napsal(a):
co bych dala za taklhe maličko sněhu... Benešovsko hlásí...sníh až po kolena,vypadá to že ten bílej sajrajt vydrží nejmíň do dubna.To místo vajíček na Velikonoce budem nadělovat sněhový koule

Jinak na Brněnsku pořád sněží

buggyna

28.1.2010 15:11
buggyna

XXX.XXX.81.124

sabina napsal(a):
Jinak na Brněnsku pořád sněží

Jooo u nás na mělnicku taky to nechci vidět v domově č.2 - benešovsko, tam to nakonec nebude jen do dubna ale do května

28.1.2010 16:27
mili

XXX.XXX.7.84

buggyna napsal(a):
Jooo u nás na mělnicku taky to nechci vidět v domově č.2 - benešovsko, tam to nakonec nebude jen do dubna ale do května

No tak my jsme od Olomouce tak 26 a máme tu též sněhu po kolena... A zmrzlí chodíme nemálo..

28.1.2010 22:41
ijik

XXX.XXX.21.65

nicynka napsal(a):

Nazdárek, jak se vede, no máte tam ale málo snížku, my kousek dál trošku víc, ale je tu aj led tak chodíme pořád stejně na 2 pole co máme projetý traktórem s ježkem, ale už to není ani poznat.
Co Misty, jak ten, chystáte se na nějaké závodky, vypadá bobek pěkně

3.2.2010 13:00
nicynka

XXX.XXX.22.121

ijik napsal(a):
Nazdárek, jak se vede, no máte tam ale málo snížku, my kousek dál trošku víc, ale je tu aj led tak chodíme pořád stejně na 2 pole co máme projetý traktórem s ježkem, ale už to není ani poznat.
Co Misty, jak ten, chystáte se na nějaké závodky, vypadá bobek pěkně

Ahooj..My chodíme jen kolem pole + jezdime na Poděbrady tam jsou vyjeté cestičky..:-) Mistynek je v pohodě ikdyž je někdy veselej...ale jak je ten sníh hlubší tak se pěkně mákne a mám pokoj.můžu sním něco udělat za práci:-)no nějaké veřejňáčky pojedeme..uviíme chci zajet do Loštic na dráhu a skočit pod trenérem nějaké přírodní skoky..:-) uvidíme jsem zvědavá co na to řekne:-)

3.2.2010 13:51
ijik

XXX.XXX.21.65

nicynka napsal(a):
Ahooj..My chodíme jen kolem pole + jezdime na Poděbrady tam jsou vyjeté cestičky..:-) Mistynek je v pohodě ikdyž je někdy veselej...ale jak je ten sníh hlubší tak se pěkně mákne a mám pokoj.můžu sním něco udělat za práci:-)no nějaké veřejňáčky pojedeme..uviíme chci zajet do Loštic na dráhu a skočit pod trenérem nějaké přírodní skoky..:-) uvidíme jsem zvědavá co na to řekne:-)

On nebo trenér

10.2.2010 12:10
kybosek

XXX.XXX.74.54

ijik napsal(a):
On nebo trenér

tak olomouc zase spí.. my odpočíváme...

10.2.2010 12:11
kybosek

XXX.XXX.74.54

kybosek napsal(a):
tak olomouc zase spí.. my odpočíváme...

...a aby se neřeklo, tak občas si jdem zablbnout..

Přidejte reakci

Přidat smajlík