anushka
napsal(a):
k té fotce: ta prekazka byla stejne velka jak Minda
Minda
microfon
napsal(a):
Kathleen
ve volnosti skočila zatím 110 cm...víc jsme neskoušeli
pizneta
napsal(a):
Kathleen
ve volnosti skočila zatím 110 cm...víc jsme neskoušeli
janna
napsal(a):
sakine - Jak je ten svět malý. Arthura znám z Hakláku, chodila jsem tam jezdit asi na podzim 02 do června 03.
Vlastně už jsem ti to psala tady na moderce v tématu "koně po 609 Boston". Možná že se známe. Je to ale stejně náhoda je to jen nějaký ten den co jsme si tu psali ohledně Miňonky, Myšky, Zuzky a Vanessy
lu
napsal(a):
Jo ja ji taky znám,ta kobyla u vyrostla u mí kámošky,kam chodim jezdit,tu kobylku znám od narození.A jak se má,nemáš ještě nějaký fotky?
Baruš
lu
napsal(a):
Jo ja ji taky znám,ta kobyla u vyrostla u mí kámošky,kam chodim jezdit,tu kobylku znám od narození.A jak se má,nemáš ještě nějaký fotky?
jestli myslíš opravdu Shezady, tak ta je v současné době na prodej. Obsedala se až nyní,tak si užívala bezstarostného života ve stádě. třeba se koukni na www.kone.usmev.cz (více v nabídce koní na prodej)
microfon
napsal(a):
jestli myslíš opravdu Shezady, tak ta je v současné době na prodej. Obsedala se až nyní,tak si užívala bezstarostného života ve stádě. třeba se koukni na www.kone.usmev.cz (více v nabídce koní na prodej)
sejtanek
napsal(a):
teda omlouvám se...Není HARIS z Křelova....Spletla jsem si jména..Plomin
No myslim Shezady.Já jsem se koukala na ty stránky,ale má tam asi jen tři fota.Tady to je její mamča
lu
napsal(a):
No myslim Shezady.Já jsem se koukala na ty stránky,ale má tam asi jen tři fota.Tady to je její mamča
A tohle je její pravý bratr.Letošní výstavu vyhrál svojí kategorii.Jmenuje se El Sid
lu
napsal(a):
A tohle je její pravý bratr.Letošní výstavu vyhrál svojí kategorii.Jmenuje se El Sid
A tohle jsou její polosestry Lejla a Soraja
lu
napsal(a):
Vim,že jste měli přijet na loňskou výstavu,proč jste nepřijeli?My jsme se těšili,že uvidíme všechny potomky po Lady.
sejtanek - Haris byl dřív u Třebíče a dobře chodil parkury, potom byl v Č.Budějovicích a na podzim 2005 byl odvezen někam ke Kolínu. Takže jestli je Křelov u Kolína mohl by to být on. Je dušný a má občas problémy se zády. Pokud o něm něco víš byla bych za info ráda.
lu
napsal(a):
Vim,že jste měli přijet na loňskou výstavu,proč jste nepřijeli?My jsme se těšili,že uvidíme všechny potomky po Lady.
Já bych asi neměla mluvit za Petru, protože já k ní nechodim jezdit, jen jsem jí dělala ohradu a ty fotky mam od mojí sestřenice, která teda už tam chodí. doufam, že nikoho nenaštvu.
Ale myslim, že tam nejely kvůli tomu že se Sheza nějak zranila (sice nic hroznýho) a to samozřejmě na výstavu neni.
A ti její příbuzní jsou fešáci, ostatně jako ona
microfon
napsal(a):
Já bych asi neměla mluvit za Petru, protože já k ní nechodim jezdit, jen jsem jí dělala ohradu a ty fotky mam od mojí sestřenice, která teda už tam chodí. doufam, že nikoho nenaštvu.
Ale myslim, že tam nejely kvůli tomu že se Sheza nějak zranila (sice nic hroznýho) a to samozřejmě na výstavu neni.
A ti její příbuzní jsou fešáci, ostatně jako ona
1.
sadzi saj

rezi
napsal(a):
Teprve zaciname!
To jsou krásní koníci a ta příroda nádhera....může se zeptat, kde to a co je to za koníky? Ryzáčci jsou nádherní taky mám jednoho.
sadzi saj
napsal(a):
To jsou krásní koníci a ta příroda nádhera....může se zeptat, kde to a co je to za koníky? Ryzáčci jsou nádherní taky mám jednoho.
Jsem rada ze se libi. Je to plemeno Freiberger - FM Sita 3leta klisna a 5ti lety valach Livio.
Sita
rezi
napsal(a):
Jsem rada ze se libi. Je to plemeno Freiberger - FM Sita 3leta klisna a 5ti lety valach Livio.
Sita
A Livio. Jinak je to ze Svycarska nizke Alpy.
janna
napsal(a):
kříženec hucula a norika BŘÉŤA
Chcete si zasoutěžit, počíst zajímavé věci a třeba se dovědět něco o nemocích koní? určitě navštivte začínající stránky
http://www.nerdee.estranky.cz
díky za pozornost :-))
janna
napsal(a):
ČSP pony - Lilča - 124 KVH, mohutná, na prodej. Do sportu. Umí i drezuru - překroky, přeskoky, obraty... http://blog.lide.cz/dominicca , dominicca@seznam.cz