Tak se musím pochlubit,na stáji už nám zařechtalo první hříbě.
Jmenuje se FANTASIE z matky FRANCESCA po otci FEDERWAISSER.
A brzy přibudou ještě dvě.
Nový Jičín - Žilina.
Pochlubte se taky ;-)
lucaf
napsal(a):
Nový Jičín - Žilina.
Pochlubte se taky ;-)
... a ještě :-)
lucijanek
napsal(a):
Jezisku to je krasne?My mame taky prvni,jenom uz ma 7 mesicu.
Mas stesti,ze mas klisnicku ,my taky chtely a mame hrebecka
Hlavne,ze je zdravy.At ti Fantasie dela samou radost a at vam hezky roste.Byly nake problemy nebo uplne sama?Jo a co vydelas neco?
je krásná...moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka a vitality!!!
lucijanek
napsal(a):
Jezisku to je krasne?My mame taky prvni,jenom uz ma 7 mesicu.
Mas stesti,ze mas klisnicku ,my taky chtely a mame hrebecka
Hlavne,ze je zdravy.At ti Fantasie dela samou radost a at vam hezky roste.Byly nake problemy nebo uplne sama?Jo a co vydelas neco?
Tak mě snad bude dělat jenom radost,ale nejsem její majitelka :D
Bylo to bez problému,chodilo se kontrolovat v noci a v mezičase šla ven :D Chtěla u toho klid :D
Snad to tak v pohodě půjde i s ostatníma.Šéf si taky přeje samý holky a popravdě,já taky
sadzi saj

XXX.XXX.194.231
lucaf
napsal(a):
Tak mě snad bude dělat jenom radost,ale nejsem její majitelka :D
Bylo to bez problému,chodilo se kontrolovat v noci a v mezičase šla ven :D Chtěla u toho klid :D
Snad to tak v pohodě půjde i s ostatníma.Šéf si taky přeje samý holky a popravdě,já taky
Krásná
lucaf
napsal(a):
Nový Jičín - Žilina.
Pochlubte se taky ;-)
malinká je nádherná ... já už chci takííí
termín máme za měsíc, ale po předloňské zkušenosti bych se ani nedivila, kdyby to bylo už za 14 dní
Naše Eliška čeká po PH Stinger Sun Peppy
microfon
napsal(a):
Jojo dneska to vidím nadějně, chodím co hoďku kontrolovat, tak doufám že k ránu už bude prcek na světě (anebo se jakjinak než mýlím a správný den nastane jindá:D:D)
my ještě tak 3týdny
lucaf
napsal(a):
Nový Jičín - Žilina.
Pochlubte se taky ;-)
nemohla jsem se nějak přihlásit, tak dávám fota až teď
Tak máme holčičku, hodně silnou a veselou , už první den zkoušela spát ve stoje, furt je na nohou a trajdá po boxe, chvilku nepoleží
microfon
napsal(a):
nemohla jsem se nějak přihlásit, tak dávám fota až teď
Tak máme holčičku, hodně silnou a veselou , už první den zkoušela spát ve stoje, furt je na nohou a trajdá po boxe, chvilku nepoleží
Jmenuje se Ellisa´s Ginger Sun
microfon
napsal(a):
Jmenuje se Ellisa´s Ginger Sun
A nakonec ještě zebří ocásek
koki
napsal(a):
Nádherná
já pořád hlídám jak trotl a nic
Děkuju moc
Koki a kdy jste měli termín?
Já myslím, že kobča dělá dobře, u nás je v noci až -12 a musela jsem celý venkovní box obalit do dek a topit v druhém boxe, malá se nám klepala zimou, jsou holt ve vekém boxe, máma to nestačila zafunět... A já jsem taky pěkně nastydla
microfon
napsal(a):
Děkuju moc
Koki a kdy jste měli termín?
Já myslím, že kobča dělá dobře, u nás je v noci až -12 a musela jsem celý venkovní box obalit do dek a topit v druhém boxe, malá se nám klepala zimou, jsou holt ve vekém boxe, máma to nestačila zafunět... A já jsem taky pěkně nastydla
Kobylka je boží Moc gratuluji a přeji kobylce spoutu zdravíčka do života
red and white
napsal(a):
Kobylka je boží Moc gratuluji a přeji kobylce spoutu zdravíčka do života
Ahoj kamarádka má stránku- Plemenní hřebci - na FB a dává dohromady potomky po hřebcích působících v chovu ČT s CS. A schání fotky letošních hříbat, byly by jsme rádi, kdybyste nám poslali ty vaše letošní mimča, ať uděláme pořádnou kolekci 2010
kdyžtak posílejte fotky na plemennihrebci@seznam.cz
pastelka
napsal(a):
Ahoj kamarádka má stránku- Plemenní hřebci - na FB a dává dohromady potomky po hřebcích působících v chovu ČT s CS. A schání fotky letošních hříbat, byly by jsme rádi, kdybyste nám poslali ty vaše letošní mimča, ať uděláme pořádnou kolekci 2010
kdyžtak posílejte fotky na plemennihrebci@seznam.cz
Jack Daniels, paint/arab
Tak už jsme se taky dočkali Včera v 15:30. Kobylka po Aristo Z - Matka po Catango Z
také u nás jsme se dočkali prvního z letošních 5 hříbat. malá po Lord Caletto, matka po Fleming s.v.
a jedna dnešní z ohrady, budete nebo máte někdo pohrobka po Lord Caletto??
Taky přidám včerejší přírůstek u kamarádky. Hřebeček po Thurýn Frýbert, nar.29.3.10. Bude to asi Herakles, maminka je zatím na něho drsná, ale snad to bude ok
tak nam se konecne vcera tez narodilo dlouho ocekavane hribatko..jelikoz jsme vubec netusili kdy si loni uzivala tak jsme cekali od ledna a vcera v poledne za slunicka se nam narodila holcicka .. juchuuu
Tak já se taky přidám, letošní klisnička, narozena na velikonoční pondělí. Otec welsch pony, matka huculka, prvorodička, březost i porod zvládla na jedničku.
ládys

XXX.XXX.45.106
Jéééé, ta je krásná. A maminka je teda taky nádherná, fakt mě úplně dostaly, holky :-)). No já čekám ještě 14 dní :-/. Hlavně, aby to dobře dopadlo :-)
Tak jsem se po téměř měsíčním čekání v sobotu dopoledne konečně dočkala
Kobylka Anitta Viktori po Aristo Z
po měsíčním přenášení na svět vykoukl "malinký" hřebeček po otci 960 Streimír....
TAK KÁMOŠCE SE NARODIL VČERA KRÁSNÝ ZDRAVÝ HŘEBEČEK.z MATKY HUCUL,OTEC JACK D SANDSBAR.
ládys

XXX.XXX.45.106
Huráááá... Dnes jsme se dočkali krásné žluté kobylky. Kobylka začala rodit v 11hodin, což je u ní dost neobvyklé a než jsem stačila dojet (cca10min) byla kobylka venku. Na nohách byla dřív než maminka, bude to houževnatý koníček.
Foťák jsem bohužel nechala ve stáji, tak dám fotečky až večer .
Tak jsme se v pátek dočkali 4 letošního hříbka. po 12 dnech přenášení se v 13.00hod narodila kobylka po Quick Lauro Z, matka po Landruf. Tři kobyly z těch čtyř rodily venku během dne:(( Hlavně že jsem si na to letos pořídila kameru s nočním viděním.
anik

XXX.XXX.245.103
ládys

XXX.XXX.45.106
Tak konečně přidávám foto té naší malé žluté kočky . Opět barvička po tatínkovi
Máme taky hříbatko, klisn matky ČT a tatínka taky ČT...
jinak vsechny hribatka jsou krasne...:)...tady foto nasi male den po narození..:)
My jsme taky přenášeli, ale jen asi týden...
Kdo si počká, ten se dočká...:D
ládys

XXX.XXX.45.106
Red and white : Neboj, dočkáš se... Moje kobyla tentokrát nedala vůbec znát, že začne rodit. Sice povolila zadek, ale mlíko skoro nekapalo a frajerka ještě krásně papal a začala rodit v půl 11 dopoledne , prostě pohoda.. A jen, co vyprdla mrňouse, tak jakoby se nechumelilo, ještě v leže začala sbírat seno ze země
. A malá byla na nohách dříc než máma
.
Tak my čekáme přesně za měsíc
Už se nemůžu dočkat.
Gratuluju všem prckům,maminám i majitelům A mám na vás dotaz....když jste je měli březí,měly někdy náznak,že by jako říjely? Mě kobyla včera uchcávala jak divá,blýskala a valachovi se mermomocí nabízela,ale mladej hřebec na ni nijak nereagoval.....jsem z toho trochu paf....ted je zase normální
Tak jsem se po 11 dnech přenášení dočkala... máme krásného hřebečka !!!
MĚ PŘENÁŠELA 7 DNÍ :-D,budem stejně slavit narozky,taktéž gratuluji ke klukovi:-D.Boneta se narodila k ránu a odpoledne už lítala,maminka nestačila hlídat
Tak také hlásím hříbka. Je to hřebeček WPB po Artuš Trawel. Narodil se dnes v noci a bude to šimlík. Kobylka prvnička vše dokonale zvládla a hříbek se má k světu.
ládys

XXX.XXX.45.106
Proxima:
Představ si, že pořád zapomínám foťák, ale zítra určitě vezmu a nafotím venku. Holky musely zůstat v boxe déle, než jsem čekala. Měli jsme s malou problém v tom, když vylezla ven, tak absolutně ignoruje maminku a jde si kam chce. Ani elektriku neřešila ani ostatní koně, klidně by šla mezi ně. Takže v tom boxe ty fotky nejsou ono, ale napravím, slibuju .
sadzi saj

XXX.XXX.117.237
malachitova
napsal(a):
Momentka
Krásný hříbo
Nám také málem umřel malý chlaďásek nemohl se postavit a pít ale díky doktorovi,mému 3dennímu oddojování a krmení z láhve to zvládl a běhá a běhá.....
anik

XXX.XXX.245.103
Včéra v odpoledních hodinách jsem se konečně taky dočkala Narodil se úžasněj zrzavec s podkolenkama , lysinkou a možná modrým očkem
Ale uvidíme
anik

XXX.XXX.245.103
Děkuji,kobylka na tom není moc dobře pořád maličkýho hledá ale našla se jedna paní které umřela kobylka a zůstala po ní klisnička tak sem jí dnes psala že jestli by měla zájem že by sme mohli zkusit jestli klisničku moje kobylka příjme tak uvidíme co napíše snad alespoň jí bych mohla nějak pomoct
Tak se nám 6.7. 2010 v 21:40 hod. narodil krásný pěkně čilý hřebeček po Colato R. Termín měla kobuška 8.7. 2010, takže naštěští žádné nervy s přenášením
Tož já se taky přidám maličkej už je na světě přes týden...
narodil se 29.6.a jelikož jsem šla na desátou na kontrolu měla jsem to štestí a porod viděla celý, prcek byl na světě v jedenáct. Je to hřebeček po QH BNE Cool Junior.
Už i já se můžu pochlubit. 5.7.2010 vykoukla na svět rezavá kobylka.
Potvora máma si počkala po mojí ranní kontrole a porodila si v klidu venku.
V půl 10 už byla malá na světě. Dostala jméno Čamba...
Matka Azalka - ČT , otec Minerál
Tak letos opět hřebeček, 3. Po Cry for Me, narozen 22.6. 14 dní přenášela.
sheril
napsal(a):
MĚ PŘENÁŠELA 7 DNÍ :-D,budem stejně slavit narozky,taktéž gratuluji ke klukovi:-D.Boneta se narodila k ránu a odpoledne už lítala,maminka nestačila hlídat
Tak tahle mrška má už 103 cm v kohoutku a to jsou jí teprv dva měsíce,jinak neumí nic,lidí se bojí,ale už se začíná šklebit po mámě a kousat.Nejvíc to schytává pes a Dáša,to největší tele ve stáji(mula)