Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.235
Zdravím, prosím, nemáte někdo fotku koníka s kozou, krávou nebo jiným hospodářským zvířetem? Nutně je potřebuji do své závěrečné práce. Děkuju
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Zdravím, prosím, nemáte někdo fotku koníka s kozou, krávou nebo jiným hospodářským zvířetem? Nutně je potřebuji do své závěrečné práce. Děkuju
tady jedna - slezský norik a burské kozy
petra136
napsal(a):
Nevim jestli bude stacit,ale jinou nemam,tak aspon neco
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ligy
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Bulík pase a spí
loupeznik
napsal(a):
Bulík pase a spí
až budu doma na svem pc tak se juknu na fotky mela jsem koně a ovce,ale zažila jsem jak koza vychova no spíše odkojila hříbě zde na i fauně je majitelka one klisny.koza to ve zdravy přežila ikdyž montana ji davala dosty zabrat a nejen koze,ale i ošetřovatelům kterří kvůly ni spaly i ve staji.
woldemortik
napsal(a):
až budu doma na svem pc tak se juknu na fotky mela jsem koně a ovce,ale zažila jsem jak koza vychova no spíše odkojila hříbě zde na i fauně je majitelka one klisny.koza to ve zdravy přežila ikdyž montana ji davala dosty zabrat a nejen koze,ale i ošetřovatelům kterří kvůly ni spaly i ve staji.
Takhle dokonale neumí poslouchat ani pes na povel : Ovce,k noze.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak tady moji dva broukouvé
martiiisek
napsal(a):
Všichni tři
Tady se pasou ... škoda že nemam fotky z vyjižděk chodili sme 3 koně pod sedlem, 2 kozy, pes a hříboš to by byla fotka
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.0.235
charliebob
napsal(a):
Všem moc děkuji, zachránili jste mi krk :-)
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Všem moc děkuji, zachránili jste mi krk :-)
Tak mi se také přidáme
jesina
napsal(a):
Tak mi se také přidáme
Neodolala jsem nedat i naše holky.Sice už staré foto,ale vzpomínky stále živé .
podskalka
napsal(a):
Neodolala jsem nedat i naše holky.Sice už staré foto,ale vzpomínky stále živé .
A ještě jedna - Vranka a Líza