Klouzající sedlo po zimě

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2010 08:08
remonek

XXX.XXX.162.107

Ahoj, tak jsem včera po " zimní pauze" vytáhla ven konisko a docela nemile jsem byla překvapena sedlem.
Koník je 4 letý, s docela krátkým hřbetem. Sedlo máme komoru č.2 a posedlí 17.
Konisko mělo asi tak měsíc " flákací režim" . V kroku bylo sedlo ok, ale jakmile jsme naklusali docela dost se nám posunulo dopředu. Před zimou nám,ale sedlo sedělo dobře a tohle nedělalo. Tak teď nevím jestli to je jen tím,že mi za ten měsíc opadnul "nic neděláním" a mám to řešit nějakým beránkem nebo tomu podobnou věcí a nebo jestli mám přemýšlet o jiném sedle?

5.2.2010 20:49
sheril

XXX.XXX.88.21

remonek napsal(a):
Ahoj, tak jsem včera po " zimní pauze" vytáhla ven konisko a docela nemile jsem byla překvapena sedlem.
Koník je 4 letý, s docela krátkým hřbetem. Sedlo máme komoru č.2 a posedlí 17.
Konisko mělo asi tak měsíc " flákací režim" . V kroku bylo sedlo ok, ale jakmile jsme naklusali docela dost se nám posunulo dopředu. Před zimou nám,ale sedlo sedělo dobře a tohle nedělalo. Tak teď nevím jestli to je jen tím,že mi za ten měsíc opadnul "nic neděláním" a mám to řešit nějakým beránkem nebo tomu podobnou věcí a nebo jestli mám přemýšlet o jiném sedle?

stalo se mi to taky,jak se na Dáše dlouho nejezdilo,přesvalila se a ani jedno sedlo jí nesedí,u všestraného to bylo v celku normální,že po půl hodině sjelo dopředu,ale dosrtihové ji sedělo perfektně a ted i ono z ní padá,Lucka to samé.S¨tejný případ koně jen stojí nic nedělají,a jdou ven max 1x do týdne.Bude sedět až zas koník bude pracovat a trošku se osvalí,já to řeším tak ,že nesedlám,že jim dám jen deku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík